3.4/5

• Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Weegree

Opinie o Weegree Opole

Nie przegap nowości o Weegree!

Anna

27.02.2018 16:35

Jedzie ktoś na pakowanie bułek?
    Marta

02.03.2018 14:27

Wydaje mi się , że nie powinnas się martwić. To normalne, ze w niedziele nikt nie siedzi całego dnia w biurze
    anonymous

31.03.2018 21:20

nie radzę szkoda słów
    Maro

26.03.2018 18:56

Chcesz zarobić 200€ na tydzień to jedz.Gdzie indziej zarobisz 500 lub 600€ na tydzien w dobrej firmie!Nie polecam!Odradzam!
    Król

21.02.2018 15:54

Nie polecam,wręcz odradzam pracę dla nich.Byłem i pracowałem w Van der may w Sassenhaim przy mięsie.(usunięte przez administratora)
    Mikso

11.10.2017 18:22

Widzę, że Weegree ma sporo aktualnych ofert pracy. Starają się żeby był duży wybór ofert? Czy inna przyczyna?
    Opolanin

08.10.2017 14:15

Mam jedno pytanie czemu po odbytej rozmowie rekrutacyjnej nikt nie informuje później o wynikach rekrutacji, nie odpisuje na smsy i maile. Czy wszystkich uczestników rekrutacji pracownicy firmy Weegree oprowadzają po siedzibie firmy w Opolu? Bo ja to uważam za swoisty lans. Czy tak postępuje agencja zatrudnienia?

04.10.2017 18:23

Znam firmę z bardzo dobrej strony jako pracodawca i jestem zaskoczony!
    Rdn

12.09.2017 21:05

Czy ktoś z was wybiera się do pracy jako spawacz?
    Norbert

12.09.2017 10:40

Weegree ma bardzo dużo ofert pracy, czyli dalej się starają. Tak myślę, że nie można oceniać pracy agencji w oparciu o jednostkowe niepowodzenia, to byłoby niesprawiedliwe. Każdemu nie raz coś nie wyszło.
    Mirek

06.09.2017 12:26

Mam nadzieję, że ten brak pracy to tylko jednorazowa wpadka!
    Norbi

31.08.2017 22:08

Weegree to bardzo dobry pracodawca i dziwię się takim wpadkom!
    Milka

28.08.2017 20:28

Witam :) Czy pracował ktoś przy pakowaniu bułek? W miejscowości Walwijk? przez Weegre?
    Ewelka

29.08.2017 12:36

Hej:)również czekamy na jakieś info ,ponieważ też się wybieramy.Ps czy ma Pani więcej info o tej ofercie niż na stronie ?
    czarna

11.09.2017 18:48

Witam. Rownież chcialam zapytac czy pracowal ktos przy produkcji bulek w Waalwijku? Jak wyglądają zakwaterowania, czy wszystko jest w porządku z wypłatami?

17.08.2017 10:06

Nie rozumiem sytuacji , że nie było pracy. A co na to agencja? Po co piszesz na forum zamiast działać i szukać pracy będąc tam na miejscu. Pewnie wydarzyło się coś zupełnie nieprzewidywalnego i może trzeba było zaczekać dzień lub dwa na inną robotę?
    M

16.08.2017 23:57

Warunki mieszkaniowe dobre, jednak po przyjeździe okazuje się ze nie ma dla Ciebie pracy i wracasz do Polski.

13.08.2017 21:27

Niektóre osoby jadą do pracy za granicę i myślą, że tam sobie odpoczną a firmy im dobrze za to zapłacą. Nic bardziej mylnego, skończyło się nieróbstwo. Już nie raz były problemy jak trafi się na kwaterze taki leń do tego bałaganiarz. Agencje powinny coś z tym zrobić.
    Andrzeju

06.08.2017 23:36

Nie polecam po jednym dni mi powiedzieli ze mam jechać do Domu z Belgi !!!
    Janusz Kęska

31.07.2017 22:34

Firma,oszustòw,mataczy I krętaczy.Pracowałem zatrudniony dzięki tym oszustom w Belgii przez prawie dwa lata zostałem zwolniony w kwietniu I do dzisiaj nie mogę odebrać swoich rzeczy,dokumentów.Jestem kolejną osobą ktòra jest przez tę firmę okradziona.Ja już pisałem wiele opini ale zostają tylko dobre,złe czyli prawdziwe usuwają natychmiast.BANDA OSZUSTÓW I KRĘTACZY.
    Rozum

25.07.2017 17:13

Dla ludzi którzy chcą pracować każda praca będzie dobra. Jak potrzebuję zarobić to szukam konkretnej roboty.
    Mik

10.07.2017 12:21

Pracowałem z firmą Weegree i nie mam wrażenia, że nie potrafią zorganizować pracy. Jeśli nawet maja miejsce jakieś problemy to przecież tak bywa i nie oni pierwsi ani ostatni którzy mają kłopot. Ogólnie to dobra firma.
    andrzejek

04.07.2017 20:25

Weegree to znana agencja, z pewną pozycją na rynku i zupełnie nie pasuje do nich jakieś dziwne zachowanie. Potrafią dobrze organizować robotę oraz pozostałe sprawy związane z wyjazdem ludzi do obcego kraju. Jedno wiem , to nie jest przedszkole, tu trzeba samemu również pilnować
    Mareczek

12.06.2017 10:05

Jestem zaskoczony tak bogatą ofertą pracy. Można wybrać dobrą robotę i w kilka miesięcy zarobić niezłą kasę. Jetem malarzem i chętnie wyjechałbym na taka robotę ale mam pytanie, ile można zarobić i czy mieszkania sa w miarę dobre?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Weegree?

Kontakt - Weegree

Krakowska 26 45-075 Opole

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

17.05.2017 12:24

​​Praca dla specjalistów ​w Polsce i za granicą!

Mamy coś wyjątkowego do zaoferowania w Wałbrzychu! Poszukujemykoordynatora projektu. Masz prawo jazdy? Szukasz ciekawej pracy? Jesteś osobą komunikatywną? Nie czekaj, aplikuj i zostań naszym koordynatorem!

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. http://weegree.es-candidate.com/pl/jobs/description/0/251855/2498

News image

28.04.2017 14:24

Znana na opolskim rynku marka poszukuje pracowników. Zatrudniona osoba będzie pracowała przy produkcji lodów. Więcej na temat oferty dowiesz się klikając poniższy link.

News image
    martyna

25.04.2017 18:00

Jak widzę agencja Weegree ma dużo nowych ofert pracy. Mam pytanie czy mają możliwości zdobycia pracy dla kobiet? Słyszałam, że firma ma dobrą opinię i ludzie korzystający z ich usług byli zadowoleni.
    Henry

19.04.2017 12:09

Weegree to sprawdzona i działająca od wielu lat w Polsce firma organizująca pracę dla różnych specjalistów w wielu krajach . Wielu ludzi już korzystało z ich oferty i byli zadowoleni ponieważ organizacji jest prowadzona perfekcyjnie co sprzyja dalszej współpracy.
    Roman

17.04.2017 10:56

Super firma,mila obsługa, ładne Panie,no i wypłata na czas.
    Mikso

09.04.2017 18:48

Weegree poszukuje pracownika z językiem ukraińskim, może ktoś ma więcej informacji ?
    Svits

23.04.2017 15:20

Witam Znam j.ukrainski.chetnie skorzystam z orerty pracy.
    Iza

26.03.2017 11:35

Weegree to fajna firma, mam tu spokojną pracę i w miarę dobre wynagrodzenie. Chętni do pracy muszą kierować sie własnym rozumem a nie wpisami.
    seba

23.03.2017 16:49

te wszystkie pozytywne opinie sa co najmniej podejrzane. ciekawe czy moja zniknie?
    adam

26.06.2017 19:45

Dziwne daty ktoś dba o te opinie , jeszcze nigdy nie widziałem tak pozytywnych opinii .
    Rafał

30.06.2017 17:36

Dobre opinie - źle, złe opinie - jeszcze gorzej..tak to już jest. Osobiście pracuje z Weegree ponad miesiąc i na razie jest wszytko ok ( mam na myśli kontakt, umowy, mieszkanie) resztę skomentuje po 10'tym gdy otrzymam wypłatę za cały miesiąc także c.d.n..
    Michu79

21.03.2017 12:22

spoko firma. Pomogli mi znaleźć nie tylko fajną pracę w Belgii, ale też załatwić wszystkie formalności z pracodawcą.
    Iza

18.03.2017 11:25

Może ktoś dodać coś o pracy dla reseller - osoba polecająca?

16.03.2017 21:13

Witam . Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w niemczech . Operator wózków idłowych reach truck ?
    Arek

04.03.2017 22:11

Witam.Czy ktoś pracuje obecnie w Belgii jako elektryk?Jakie są warunki ogólnie?Zarobki,mieszkaniowe...Dzięki,pozdrawiam.
    Arek

04.03.2017 22:08

asd

02.03.2017 21:43

czy na produkcje skrzyn transportowych do lier trzeba miec duze doswiadczenie ?
    asd

02.03.2017 21:43

czy na produkcje skrzyn transportowych do lier trzeba miec duze doswiadczenie ?
    Malar

21.02.2017 21:44

Zgadzam się z opinią , że to profesjonalna firma i zapewniają bezpieczną pracę.
    Luke

18.02.2017 17:57

Witam, pracowalem przez Weegree okolo 1,5 roku w Belgii. Zdarzaly sie ruzne sytuacje, czasem nerwowe jak wszedzie ale w miedzyczasie wspolpracowalem z kilkoma innymi firmami i obecnie znowu chcialbym wyjechac zagranice razem w weegree. ci co narzekaja i wypisuja swoje zale to chybanigdy niebyli zagranicą i nie wiedza w jakie g... mozna wdepnac. Tutaj masz pewnosc ze dostaniwsz kase i jak jestes wporzadku to pracownicy z biora staraja się znalezc cos dla ciebie nawet jak projekt sie konczy. Nie ma problemu z biorem , zawsze mozesz zadzwonic jak masz sprawe. Bylem na wielu projektach zagranica i wiem jacy potrafia byc ludzie i jakie "problemy" na sile sobie stwarzaja. takie typy powinny siedziec w domu i nie uprzykzac zycia innym
    Chętny

17.02.2017 20:17

Widziałem ofertę dla pracownika magazynu w Katowicach, czy to aktualne? Na jakie zarobki mogę liczyć?
    edyta 24

03.02.2017 20:44

potrzebuje opinii .może ktoś cos napisac na temat pracy w beligi bruksela w Piekarni może ktoś już pracowal lub pracuje .szukam opinii na forum na tem temat . i czy ta firma jest naprwde wiarygodna i u

02.02.2017 11:42

Mogę powiedzieć, że podoba mi się jak czytam wpisy i jest tyle pozytywnych opinii. To jest naprawdę bardzo dobra firma.

Zostaw merytoryczną opinię o Weegree