Opinie o Weegree
od blisko 20 lat pracuje jako tokarz cnc, a przez ostatnie 3 lata robię to poprzez weegree. Czytam wiele opinii na ich temat, więc postanowiłem, że i ja wyrażę swoją opinię. Ludzie, nie rozumiem, czego wy chcecie od świata. Poważnie. Robiłem dla agencji, robiłem dla prywaciarzy, robiłem dla większych i mniejszych firm i wszędzie panuje ta sama zasada. Trzeba mocno pracować, wyrabiać normę, cisnąć po kolei swoje projekty. Umowa jest podpisana przez obie strony, więc zgadzacie się na warunki. Powiem Wam sekret - kierownicy są wymagający WSZĘDZIE, ja w weegree trafiłem właśnie na bardziej spoko gościa, więc tym bardziej nie narzekam. Warunki też są ok. Nie pojechałem tam na wakacje. Serio, zacznijcie pracować i przestańcie latać w chmurach, każda praca tak wygląda i tyle. Zejdźcie na ziemię ziomki ;)
Pozdrawiam Panią Kasię z weegree, którą od początku do końca opiekowała się mną i moją pracą. Odkąd zadzwoniła, to do samego wyjazdu pilnowała, żeby wszystko było w porządku. Jesteeeeem mega zadowolony, naprawdę czułem się dobrze obsługiwany!
Znam Weegree od wielu lat, bardzo często o nich słyszę od znajomych lub po prostu z miasta. Ostatnio postanowiłem się przekonać, czy faktycznie znajdą mi pracę. W sumie znaleźli i to blisko Opola, jakieś 10 km od centrum, jako elektryk na jednym z projektów. Praca spoko, koledzy z pracy bardzo fajni, do teraz z niektórymi trzymam kontakt. Szef nawet ok, czasami nie był zbyt miły, ale mimo wszystko nie mogę na niego narzekać. Zarobki - bo wiem, że większość oto pyta/o tym pisze- też ok. Nie było problemów z wypłatami czy wysokością stawki.
Pracowałem na różnych projektach w Weegree (raz na pralkach raz na produkcji gadżetów) i zawsze było ok, cały czas uczciwe warunki pracy, wszystko legalnie i oficjalnie rozliczane w oparciu o umowę. Od kilku lat z nimi współpracuję i nigdy nie mam większych zastrzeżeń. Kontakt z nimi od samego początku jest prosty i łatwy, rekruterki prowadzą krok po kroku aż do samego zatrudnienia, następnie jest się pod opieką jednego z ludzi z Weegree. Dzwoniłem, gdy miałem problemy i wątpliwości, starał się on pomagać, tyle ile mógł. Jeśli nie odebrał, to zawsze oddzwaniał. Mogę naprawdę polecić tę agencję, bo dobrze działają i nie mogę na nich powiedzieć złego słowa.
witam.szukam pracy fizycznej w Niemczech i zastanawiam się czy warto aplikować do firmy weagree i czy jest szansa cos konkretnego znaleźć w tych trudnych czasach.pozdrawiam
Dzień dobry Panie Bartku, obecnie mamy kilka otwartych stanowisk pracy w Niemczech. Głównie poszukujemy murarzy, spawaczy oraz kierowców. Zapraszamy do przejrzenia wszystkich ofert pracy: https://weegree.com/oferty-pracy/ W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt: +48 795 415 404
Opinie dotyczące agencji Weegree mogą być bardzo różne, bo osoby pracujące za ich pośrednictwem pracują w całej Polsce oraz Europie więc w każdym miejscu może być inna sytuacja. Dlatego może uzupełnisz swoją wypowiedź ,w którym konkretnie miejscu pracujesz? Dla osób zainteresowanych podsyłam oferty - https://weegree.es-candidate.com/pl/jobs/offers/0/0/97/1,20/ .
Pracował ktos na suwnicy w Weldee?
Chciałem podziękować paniom z biura oraz panu Krzysztofowi za bardzo miłą współpracę pracowałem tylko cztery miesiące a wszystko było super.Firma wszystko robi aby pracownik był zadowolony nawet jak się straci kontrakt z pracodawcą zagranicznym, znaleźć następne zlecenie.Pieniądze zawsze na czas i wszystko zgodnie z umową.Bardzo dziękuje za prace i mam nadzieje że jeszcze w przyszłości wrócę do firmy WEEGRE .Pozdrawiam wszystkich w firmie.
Jakie warunki zakwaterowania
Panie Adamie, zapraszamy do kontaktu pod numerem +48 735 969 230. Opowiemy na Pana pytania odnośnie ofert pracy i warunków zakwaterowania. Pozdrawiamy
Szukam pracy jako operator wózka widłowego czołowego....... 20 lat doświadczenia.
Posiadamy aktualnie kilka ofert dla operatorów wózków widłowych. Zapraszamy do kontaktu: +48 604 742 505
Polecam z całego serca! Dobry kontakt z koordynatorami (Pozdrawiam Panią Julie K. - rekruterke), wszystko tak jak na umowie i jak było powiedziane w Polsce, wypłata dokładnie taka jaka stawka była ustalona i co najważniejsze na czas. Takie agencje pracy powinny byc :).
Pracowalem u nich w Belgii. W moim firma zapewniła bezpłatne zakwaterowanie, co było całkiem spoko. Jeśli chodzi o dokumenty mialem umowe o prace i ubezpieczenie wiec ok.
Witam czy ktoś pracował jako spawacz/ślusarz w Croissy-Sur-Seine?Chodzi mi o informacje ogólne (mieszkanie ,zarobki ,warunki pracy)?
Czy pracodawca Weegree motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
A jakiś inżynier, konstruktor wypowiedziałby się jak wygląda praca w Belgi w porównaniu do PL? Kasa, klimat, itd?
Dzień dobry poszukuje pracy w Belgii na stanowisku mechanik napraw maszyn i urządzeń mechanicznych lub operator linii produkcyjnej pozdrawiam
Денег не брали ни за визу, ни за вакансию. С документами всё в порядке, никах левых договоров не будет. Поэтому можете быть увереными в надёжности
Firma zapewnia bezpłatne zakwaterowanie, więc spoko.
W trakcie współpracy nie było problemów, w przypadku pytań pracownicy udzielą bezpłatnych konsultacji
Witam! Zacznę od tego, że i miesiąca nie pracowałem przy pierwszej pracy jaką zaoferowała mi firma, ponieważ nie spodobały mi się warunki pracy i stosunek kierownictwa do pracowników . Skontaktowałem się z tym problemem do firmy, która znalazła dla mnie kolejny wakat w ciągu dwóch dni bez żadnych problemów i bez dodatkowej opłaty. Dlatego nie trzeba boit się, że trzeba pracować tam, gdzie się nie spodoba. Podczas współpracowania z firmą nie miałem żadnych problemów z dokumentami i ich legalnosćią. Do tego wszystkiego ogromnym plusem było darmowe mieszkanie z internetem.
Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Weegree? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
Mam pytanie a mianowicie jaką umowę oferuje firma (polską czy niemiecka ) Czy mieszkania są jedno osobowe to jest dla mnie najważniejsze czy firma po okresie próbnym podnosi stawki pracownikom
Szukam pracy jako spawacz monter mam ponad 20 letnie doświadczenie w spawaniu i montażu kontenerów z systemem hakowym linowym i łańcuchowym ponadto znam normy niemieckie i holenderskie na powyższe kontenery
Dzień dobry, szukam pracy jako spawacz monter mam ponad 20 letnie doświadczenie w spawaniu i montażu kontenerów z systemem hakowym linowym i łańcuchowym ponadto znam normy niemieckie i holenderskie na powyższe kontenery