Weegree
4 190 6 1

Opinie o Weegree

Tymon

Jak się współpracuje z agencją? Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą?

Idem

Pracowal czy pracuje ktos moze w Belgii na stanowisku; Pomocnik Murarza? Jak to tam wyglada? Widac maja duze zapotrzebowanie na pomocników? Czy to wina moze tak duzej rotacji na to stanowisko? Moze sie ktos wypowie -dzieki.

Ribo

Dostałem propozycje jako dekarz za 14e na godzinę w Milmort przez weegree. Mieszkanie za free. Zus w Pl a ubezp i tu i tu.

Kamil

Czy spokojnie można z nimi pracować?Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

Przyszły pracownik Lewin Brz.

Witam państwa jestem przyszłym pracownikiem agencji Weegre w Opolu idę do pracy w Polsce mianowicie przy produkcji odżywek i suplementów dokładmie na magazyndiety w Opolu za wcześniejsze wypowiedzi przepraszam ponieważ nie były uzasadnione oraz nie na miejscu . Po państwa wypowiedziach które nie napawają optymizmem stwierdzam że z zpróbuje zaufać agencji Weegre

Ulka

Idealnych firm nie ma tak jak nie ma idealnych pracowników. Agencja ma bardzo dobra opinię jako pracodawca!

Przyszły pracownik

Proszę państwa jeśli mogę poprosić przedstawcie mi działanie agencji Weagre ponieważ nie znam ich nie ufam im dlatego proszę o to kiedy uzyskuje się informacje zwrotne

Przyszły pracownik

Witam jestem przyszłym pracownikiem agencji weagre w Opolu czytając państwa wypowiedzi są podzielone na jednak uważam że pozostanę neutralny ponieważ nie znam tej agencji i nie zaufam ich choć wierzę że państwo zaczną mnie przekonywać o próbie zaufania . Ja nie mogę tego zrobić zostaję przy braku zaufania

Przyszły pracownik

Napewno nie pójdę z nimi do pracy Bardzo wam dziękuję

Przyszły pracownik

Dzień dobry mam na imię Marek Łuba jestem przyszłym pracownikiem weegre mam pójść do pracy w Polsce a dokładniej w Opolu po panów i pań opiniach raczej mnie zniechęcają do pójścia do pracy wraz tą agencją ponad to wyciągnąłem wnioski aby nie obdarzać ich zaufaniem szczerze Dziękuje państwu za ostrzeżenie pozdrawiam państwa

Administrator

Opinie dotyczące zatrudnienia w Weegree to bardzo cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Irek

Szkoda, że nikt nie pisze. Chętni do pracy za granicą szukają opinii tych którzy już korzystali

greggreg

witam mam za tydzień jechać na pakowanie bułek do Eindhoven / Waalwijk.. był ktoś lub jest ???? proszę o opisanie rzetelne warunków pracy i warunków socjalnych z góry dziękuję .... mój mail : gre77gor@wp.pl

Maja

@CNC OPERATORI, może uda nam się razem namówić kogoś aby opowiedział o pracy w Weegree. Znajdzie się, pracownik tej firmy, który będzie chętny opowiedzieć i pomóc osobie zainteresowanej pracą na stanowisku operatora/ programisty ?

CNC

Witam serdecznie. Zwracam się z gorącą prośbą do forumowiczów o podzieleniem się ewentualną opinią. Za 10 dni mam rozpocząć pracę za pośrednictwem Weegree w Belgii jako operator CNC przy obróbce dużych stalowych prefabrykatów oraz blach. Czy może ktoś podzielić się ewentualną opinią dotyczącą samej pracy, czy wynagrodzenie wypłacane jest zgodnie z ustaleniami oraz czy faktycznie firma wypłaca kilometrowkę za przejazdy do pracy prywatnym samochodem? Będę wdzięczny za każdą opinię.

Pablo
@CNC 05.01.2018 14:42

Nie pracuje jako CNC, ale jako spawacz i nie mam na co nazekac. Nie powiem ci jak wyglada praca ale z wynagrodzeniem nigdy nie mialem problemu. Ja za dojazdy nie place bo jezdze z kolega a on ma zwrot co miesiac od firmy.

CNC
@CNC 05.01.2018 14:42

Witam, Kolego operatorze CNC proszę podziel się opinią, jak praca w Belgii, czy jesteś zadowolony z warunków pracy, miejsca pracy itd.

CNC OPERATORI
@CNC 14.02.2018 18:41

@CNC Witam, również bym poczytał o opinii na tym samym stanowisku,bo mam zamiar wybrać się do Niemiec na operatora/programiste frezera cnc

Maja

@anonymous Czy mógłbyś rozwinąć swoją opinię na temat Weegree ? To co napisałeś to bardzo ograniczona wiedza, na temat co się Tobie w firmie nie spodobało. Najlepiej będzie dla innych, obecnych lub przyszłych pracowników, dowiedzieć się co konkretnie Tobie nie odpowiada oraz, jakie masz zastrzeżenia do Weegree. Czy jest coś pozytywnego, co można powiedzieć o tym pracodawcy?

Anna

Jedzie ktoś na pakowanie bułek?

Ma
@Anna 27.02.2018 16:35

Zastanawiam sie wlasnie po przeczytanaiu opini obawiam sie ze nie bedzie pracy,ale moze warto zaryzykowac.

Anna
@Ma 28.02.2018 11:08

Masz być tam w niedzielę do dwunastej?Ja się też poważnie zastanawiam,bo byłam już w Holandii przez inną firmę i wyglądało to zupełnie inaczej.Jak coś to pisz na anna78-1978@tlen.pl

Marta
@Anna 01.03.2018 11:02

Hej dziewczyny, jeśli chodzi o pojawienie się do 12 to wszystko zależy od firmy w jakie dni i w jakich godzinach robią przyjęcia, wiec tym bym się nie przejmowala. Jezdzilam kiedyś z jednym przewoźnikiem i zawsze przyjezdzali wszyscy o jednej porze.

Anna
@Marta 01.03.2018 11:11

Rozumiem,tylko że ja tam jadę sama,nikt z Polski nie podejmuje tam w tym czasie pracy i dlatego czuję się niepewnie

Marta
@Anna 01.03.2018 22:43

Wydaje mi się , że nie powinnas się martwić. To normalne, ze w niedziele nikt nie siedzi całego dnia w biurze

anonymous
@Anna 27.02.2018 16:35

nie radzę szkoda słów

Maro

Chcesz zarobić 200€ na tydzień to jedz.Gdzie indziej zarobisz 500 lub 600€ na tydzien w dobrej firmie!Nie polecam!Odradzam!

Cezary

Weegree ma opinię bardzo dobrego pracodawcy

Król

Nie polecam,wręcz odradzam pracę dla nich.Byłem i pracowałem w Van der may w Sassenhaim przy mięsie.(usunięte przez administratora)

Maja

@Opolanin czy usłyszałeś od Weegree? A jeśli tak, to ile czasu czekałeś na informacje zwrotną od rekrutera? Czy zostałeś poinformowany, że taką informację otrzymasz niezależnie od wyniku rekrutacji? Niektóre firmy od razu mówią, że skontaktują się tylko z wybranymi kandydatami. Może ktoś jeszcze może opowiedzieć o swoich doświadczeniach z rozmowy kwalifikacyjnej? Warto by osoby, które ten etap rekrutacji mają jeszcze przed sobą mogły tu przeczytać pomocne informacje i może nawet wskazówki.

Mikso

Widzę, że Weegree ma sporo aktualnych ofert pracy. Starają się żeby był duży wybór ofert? Czy inna przyczyna?

Opolanin

Mam jedno pytanie czemu po odbytej rozmowie rekrutacyjnej nikt nie informuje później o wynikach rekrutacji, nie odpisuje na smsy i maile. Czy wszystkich uczestników rekrutacji pracownicy firmy Weegree oprowadzają po siedzibie firmy w Opolu? Bo ja to uważam za swoisty lans. Czy tak postępuje agencja zatrudnienia?

Maja

@Marek rozumiem, że zaskoczyły Cię niektóre opinie na temat firmy. Możesz powiedzieć z czym konkretnie się nie zgadzasz? To ważne, by w takich sytuacjach zostawiać opinię, która pokaże jak według Ciebie firma wypada jako pracodawca.

Marek

Znam firmę z bardzo dobrej strony jako pracodawca i jestem zaskoczony!

Maja

@czarna widzę, że nikt nie odpowiedział Ci do tej pory. Zdecydowałaś się na wyjazd? A może jesteś właśnie w kontakcie z Weegree? Jak oceniasz ten kontakt? Udało Ci się dowiedzieć więcej na temat wyjazdu? Warto o tym napisać. Dużo osób trafia tutaj szukając dodatkowych informacji na temat tej agencji pracy.

Rdn

Czy ktoś z was wybiera się do pracy jako spawacz?

Norbert

Weegree ma bardzo dużo ofert pracy, czyli dalej się starają. Tak myślę, że nie można oceniać pracy agencji w oparciu o jednostkowe niepowodzenia, to byłoby niesprawiedliwe. Każdemu nie raz coś nie wyszło.

Mirek

Mam nadzieję, że ten brak pracy to tylko jednorazowa wpadka!

Norbi

Weegree to bardzo dobry pracodawca i dziwię się takim wpadkom!

Zostaw opinię o Weegree - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree