Humaneo

3. Opinie o pracodawcach Nowy Sącz
  5. Opinie o Humaneo

Opinie o Humaneo Nowy Sącz Nawojowska 12

WebsiteIconHumaneo

Nie przegap nowości o Humaneo!

karol

15.10.2021 16:26

jakis czas temu uczestniczyłem w projekcie organizowanym przez humaneo z nowego sącza, wszystko super, liczne korzyści z udziału w projekcie, kilku znajomych też brało udział i byli zadowoleni
    monika

14.10.2021 12:45

polecam współpracę z tą firmą, konkretne projekty z możliwością rozwoju, świetna sprawa
    Uczestniczka

13.10.2021 13:39

Dzień dobry, biorę udział w projekcie Z POWEREM DO ZMIAN i jestem bardzo zadowolona z tego jak dba się o uczestników, zawsze można liczyć na pomoc trenera i można się wiele nauczyć, pozdrawiam i polecam

30.09.2021 11:58

Świetna konkretna fundacja, brałem udział w wielu różnych projektach organizowanych przez inne firmy tego typu ale tutaj nie trzeba było się o nic martwić i nic samemu załatwiać bo wszystkim zajmował się koordynator, świetna sprawa 5/5
    Maria

30.09.2021 11:50

Uczestniczyłam w szkoleniach organizowanych przez Humaneo, zarówno ja jak i współuczestniczki nie miałyśmy żadnych uwag co do przebiegu, wszystko bardzo dobrze zorganizowane i dopracowane. :)
    FG

27.09.2021 18:12

Biorę udział w projekcie skierowanym na osoby bezrobotne, można zyskać cenne doświadczenie i wiedzę, ogólnie polecam.
    GDTR

24.09.2021 16:34

10/10 solidna firma, wszystko dopięte na ostatni guzik…
    dominika

24.09.2021 14:27

serdecznie polecam współpracę z fundacją, wszystko przebiegło ok, pozdrawiam
    Magdalena

23.09.2021 16:29

Uczestniczyłam w projekcie "Stała Ścieżka Rozwoju", wszystko zgodnie z umową, wypłaty na czas, nic dodać nic ująć :)))
    Paweł Z

23.09.2021 15:59

Za namową znajomej wziąłem udział w jednym z projektów organizowanych w województwie warmińsko-mazurskim. Trafiłem na bardzo fajną grupę i z przyjemnością brałem udział w kolejnych formach wsparcia. Dziękuję za szansę. 5/5
    mac11

23.09.2021 15:12

kolega polecił mi skorzystanie z projektu który był inicjatywą stowarzyszenia, nie byłem zbytnio przekonany, ale zaryzykowałem i zmieniło to wiele na dobre w moim życiu, pozdrawiam przemiłą prowadzącą
    jw

22.09.2021 14:53

super projekty sam bralem udzial w jednym z nich i dzieki waszej pomocy znalazlem porzadna prace w czyms co lubie robic
    UP

22.09.2021 13:40

chciałam pozdrowić panią Małgorzatę która w świetny sposób poprowadziła nasze szkolenie, świetni ludzie, oby więcej takich inicjatyw w naszej okolicy bo niestety nie dzieje się tu zbyt wiele :)
    Katarzyna

22.09.2021 13:02

Biorę udział w projekcie organizowanym przez tą firmę, rzetelne szkolenie i staż pozwoliły mi wyciągnąć wiele pozytywów a zajęcia z IPD pozwoliły mi lepiej poznać samą siebie za co jestem bardzo wdzięczna, polecam z czystym sumieniem.

18.09.2021 11:58

Fajny kurs i fajni konkretni ludzie.

18.09.2021 11:48

Fajny kurs i fajni konkretni ludzie.

18.09.2021 11:47

Fajny kurs i fajni konkretni ludzie ????
    Anonimowy Uczestnik Projektu

07.09.2021 13:56

Odnośnie kursu nie mam żadnych zastrzeżeń bo fajnie, miło ale mam zastrzeżenia do konkretnej sprawy kursanci starają się być dzień dnia żeby nabrać wiedzy, mieć ukończony kurs dostać certyfikat. A trafiają się tacy co tylko się pokazali na kursie a na koniec też dostaną certyfikat,zwroty za dojazdy, stypendium za odbyty kurs choć nie mają wiedzy na temat przeprowadzonego szkolenia.
    Sandra

03.09.2021 11:09

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą, polecam z czystym sumieniem dziekuje
    Ewelina

03.09.2021 09:51

Bardzo rzeczowa i konkretna kobieta. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Szkolenie spełniło nasze oczekiwania, materiały zostały dobrane profesjonalnie. Bardzo przydatny kurs. Współpracę z Panią Hanna Stypuła bardzo miło wspominam była otwarta na dyskusję i pytania.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humaneo?

Kontakt - Humaneo

Nawojowska 12 33-300 Nowy Sącz

Humaneo
    Branża główna: Kursy i szkolenia

Beata

03.09.2021 09:51

Hanna Stypuła szkolenie spełniło nasze oczekiwania pod względem merytorycznym. Pani Hania jest bardzo miłą i sympatyczną trenerką. Program był dostosowany do moich potrzeb. Szkolenie odbywało się w miłej i sympatycznej atmosferze.
    A.Z.

30.08.2021 12:58

Biorę udział w projekcie "START do zatrudnienia!" w województwie łódzkim. Wszystko przebiega sprawnie i profesjonalnie, pozostało mi tylko dokończyć staż, mam nadzieję że i tym razem obędzie się bez komplikacji ;))
    Anonimowy Uczestnik

30.08.2021 08:59

Widzę, że wiele osób wyraża swoje zdanie na temat projektów organizowanych przez to Stowarzyszenie, więc i ja chciałbym podzielić się swoją opinią. Na początku roku brałem udział w projekcie (województwo warmińsko-mazurskie), nie będę tutaj podawał szczegółów, chciałem tylko zaznaczyć, że projekt ten zmienił w dużym stopniu moje życie i dzięki niemu znalazłem świetną pracę. Także zdecydowanie polecam takie projekty, warto korzystać, póki istnieje taka możliwość. Pozdrawiam.

29.08.2021 18:41

Polecam polecam, wszystko jak najbardziej w porządku. POZDRAWIAM :) :) :)
    Malgorzata

26.08.2021 20:53

Projek Nowa Sciezka Aktywności prowadzony przez pania Malgorzate w Augustowie 2021r.Byl bardzo trafny..Atmosfera była super zdobylismy nową wiedzę i doswiadczenie...Pozdrawiam całą ekipe..Polecam wszystkim..
    paulina00

26.08.2021 15:38

uczęszczam na szkolenie zawodowe w jednym z projektów organizowanych przez humaneo, nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko jak należy
    uczestnik.projektu

26.08.2021 14:52

dziękuję stowarzyszeniu za możliwość wzięcia udziału w projekcie, otworzyło mi to nowe możliwości i znalazłam pracę co w tych czasach nie jest prostym zadaniem
    DK

23.08.2021 14:49

Szkolenia na najwyższym poziomie. Organizacyjnie wszystko było dopięte na ostatni guzik. Certyfikat dotarł do mnie dość szybko.
    Bogumiła

23.08.2021 14:44

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą, polecam z czystym sumieniem
    KarlaN

19.08.2021 17:58

Profesjonalizm w 100%!!! Życzliwi ludzie i ciekawe zajęcia, do tego przydatne staże, jednym słowem super :]
    Ola

19.08.2021 15:23

Wspaniali ludzie! pozdrawiam całą ekipę Humaneo, bardzo pomogli mi w znalezieniu perspektywicznej pracy a nie jestem jedynym takim przypadkiem! :)
    d.maciej

19.08.2021 14:57

5/5 brałem udział w stażu i nie żałuję
    IWona

19.08.2021 14:12

Biorę udział w jednym z projektów firmy Humaneo i jestem bardzo zadowolona z ich usług także zdecydowanie polecam każdemu kto waha się czy warto wziąć udział
    Krzysztof

18.08.2021 11:45

Uczestniczyłem w kursie " Nowoczesny sprzedawca z obsługą kas fiskalnych" z trenerką Hanną Stypuła. Zajęcia były bardzo przyjazne i przejrzyste, a trenka była bardzo sympatyczna.
    Xxx33

18.08.2021 11:40

Hanna Stypuła super pani polecam uczestniczyłam w zajęciach które prowadziła nas trenerka super atmosfera pełne zaangażowanie. Polecam
    Aleksandra.

18.08.2021 11:40

Uczestniczyłam w kursie" Nowoczesny sprzedawca z obsługa kasy fiskalnej" z trenerka Hanna Stypułą w Elblągu i jak najbardziej bardzo sympatyczna ,przemiła atmosfera. Jestem pod wrażeniem dużej wiedzy i kwalifikacji. Kurs przebiegł szybko i sprawnie. Zajęcia były bardzo ciekawe i oryginalne :)
    Edyta

18.08.2021 11:39

Uczestniczyłam w kursie "Nowoczesny sprzedawca z obsługa kasy fiskalnej" Hanna Stypula trenerka.Bardzo miła sympatyczna, kurs przebiegał zgodnie z programem.Jestem pod wielkim wrażeniem.Kursy odbywały się w Elblągu.
    Krzysiek

17.08.2021 11:54

Polecam szkolenia zawodowe z trenerką panią Hanna Stypuła. Dobrze prowadzone zajęcia, miła atmosfera, ciekawe materiały szkoleniowe i duża pomoc w stażach i szukaniu pracy.

01.08.2021 20:45

Uczestniczyłem w kursie na wózki widłowe w czerwcu. Z czystym sumieniem polecam tą firmę. Pracownicy zawsze mili i chętni do pomocy. Terminy spotkań były dobierane tak, aby każda ze stron była zadowolona. Podczas samych spotkań atmosfera była bardzo fajna. Firma dobrała inne firmy współpracujące w taki sposób, że uczestnictwo w kursach to czysta przyjemność. Ilość spotkań, wykładów, doradztwa zawodowego jak i treść materiałów jest dobrana idealnie aby przygotować każdego do sytuacji jakie spotykają przyszłego pracownika na rynku pracy. Serdeczne pozdrowienia dla każdego pracownika, który przyczynił się do mojego małego sukcesu oraz reszty zespołu. Szczerze polecam. Oby było więcej takich firm.

01.08.2021 20:44

Zostaw merytoryczną opinię o Humaneo