Polski HR International Sp. z o.o.
3 91

Opinie o Polski HR International Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR International Sp. z o.o.

Perus

Nie polecam firmy HR experience. Oprócz tego, że wynagrodzenie jest wypłacane w terminie, żadnych plusów nie ma. Brałem udział w projekcie (Ludwigsfelde), który nadzorował pan Jan P. Twierdził, że zajmie się problemami pracowników lecz skończyło się tylko na gadaniu. Pracownika mają za nic. 13 osób zostało umieszczonych w baraku z 2 łazienkami (w tym do damskiej chodzą się kąpać Ukraińcy) 1 maleńka kuchnia, brak zamrażalnika wszędzie (usunięte przez administratora) bo nikt nie sprząta. Nie wyśpisz się bo słychać każdy krok... za takie warunki obniżyli opłatę tylko o 30€ i jeszcze zdziwieni, że nam się nie podoba. Odleglosc do pracy 30 km. Brak dofinansowań na paliwo. Nie płacą postojowych. Gwarantują 130 h których nie ma a jeszcze zabierają godziny na zeit konto przez co wypłata jest jeszcze mniejsza.Z tych 13 osób, 8 dało wypowiedzenia (61,5%) z "mieszkania" i pracy. Nie jest to wyolbrzymione, ponieważ obiecywali super mieszkania a skończyło sie na g****e. Jak masz mozliwość to wybierz inną firmę. Myślę, że to o czymś świadczy.

   
Adam

Czy jest jakiś powód tej ciszy?

   
Lidia

Macie informację czy HR International obecnie prowadzi rekrutację? Nie znalazłam nic na stronie internetowej. Ktoś może aktualnie pracuje w Firmie i udzieli kilku porad odnoście rekrutacji oraz atmosfery w pracy jaka panuje? Czy możecie podzielić się swoja opinią o tej firmie?

   
Dawid

Jak się komuś wynagrodzenie nie należy to go nie dostanie!!

   
Gość
@Dawid 13.05.2018 18:34

A jak się należy i go nie dostał to co wtedy????

   
Lidia

Czemu milczycie? Czy pracuję się dobrze w Polski HR? Podzielcie się proszę opiniami o tym pracodawcy. Może aktualnie są prowadzone rekrutacje? Podpowiecie na jakie stanowiska? Nic nie widziałam na stronie firmy.

   
Zainteresowany

Dzień Dobry, czy pracował ktoś za pośrednictwem tej firmy na stanowisku obsługa maszyny-produkcja świec w mieście Aschaffenburg i może podzielić się opinią na temat tej pracy ? Z góry dziękuję pozdrawiam.

   
Lidia

Nie widzę, aby obecnie były prowadzone rekrutacje, ale może ktoś z was będzie wiedział czy są jakieś nabory. Proszę pomóżcie innym użytkownikom dzieląc się opinią o firmie Polski HR International. Wiecie może jak wygląda rekrutacja? @Alik, jak długo trwa okres próbny w firmie?

   
Moniaa

Pracuje ktos na inwenteryzacji? Ile tak mniej więcej dniowka wychodzi? Mozna cos zarobic zeby potem w polsce nie dziadowac ?

   
Alik
@Moniaa 05.09.2017 19:47

Słabo i nie ma dniówek i wypłatę możesz dostać z bardzo dużym opóźnieniem lub eogule ja tego doświadczyłam.

   
Administrator

Co możecie powiedzieć o warunkach pracy w Polski HR International Sp. z o.o.? Jakie są zalety tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

   
Miron

Podpowiecie jak sie pracuje z firmą?

   
prac

Jeśli chodzi o inwentaryzacje to płacona jest za dniówkę stała kwota czy konkretnie za ilość godzin spędzonych na inwentaryzacji? Wypłata jest w € czy w złotówkach? Dojazdy do i z pracy są płatne? Jak wygląda sprawa z wyżywieniem?

   
Pracownik

Jestem na inwenteryzacji w niemczech i polecam ta firme. Ludzie pisza glupoty i to chyba ci ktorzy przyjechali odpoczywac a, nie pracowac. Kasa jest na czas, nie oszukuja staly kontakt z kordynatorem nawet w dni wolne nie ma problemu. Po przeczytaniu komentarzy maialam obawy, aby wyjechac. Sprobowalam i nie zaluje.

   
misiu
@Patrycja 22.02.2018 19:20

wypłaty miedzy 20 a 30 dniem nastepnego miesiaca ale raczej bardziej blizej 30

   
Krzysiek

Bez własnej opinii opiszę dwa ostatnie projekty, w których brałem udział. Pierwszy projekt. Jesień - zima 2017 Ilość godzin pracy 3-5, do tego 2-5 przeznaczone na dojazdy. Pierwsza godzina jazdy za darmo. Ilość dni pracy w tygodniu 4-5. Często schodziliśmy ze sklepu jako pierwsi. Inne busy miały lidera, który znał się z pracownikami RGIS i pracowali dłużej, jeździli na wykładanie towaru. W ciągu miesiąca robili po 160 godzin. Praca również na nocki. Inwentury takie trwały z reguły 2,5-3 godziny. Pokoje głównie dwuosobowe. Drugi projekt. Styczeń-kwiecień 2018. Miał trwać do kwietnia, skończył się po miesiącu. Ciągłe zmienianie mieszkań, brak dostępu do kuchni, pralki. Brak pieniędzy za dojazdy. Praca 3-5 godzin. Same nocki. Brak dodatku za prace w nocy. Pokoje z reguły czteroosobowe, bez podziały płci. Ludzie w każdym wieku. Co czwarta osoba to alkoholik. Zdarzały się osoby jadące pijane do pracy. Dla osób, które chcą jechać: nie zgadzajcie się na rozmowę telefoniczną. Tylko sms, mail. Musicie mieć czarno na białym. Macie dwutygodniowy okres wypowiedzenia, pracodawca trzydniowy. Nie wierzcie w nic co nie jest na piśmie. Nie zgadzajcie się na płacenie a firma później zwróci. Sama praca nie jest skomplikowana. Skanery opanuje się w miarę szybko. Potrzebna jest tabliczka mnożenia, wygodne ubranie ze względu na ciągłe schylanie się, skakanie po taborecie. Bezpośrednio prace wyznaczają zazwyczaj Polacy. Niemcy stereotypowi. Większość dogaduje się po angielsku. Potrafią być mili, potrafią też traktować człowieka przedmiotowo. Mam nadzieję, że moja opinia będzie pomocna. Największy plus - ciągle coś się dzieje, nie ma monotonni.

   
greg
@Krzysiek 14.02.2018 18:01

z tego co piszesz to jest malo godzin czy wyjdzie obiecane 4000 na misiac ?

   
greg

ile srednio trwa projekt na inwentaryzacji?

   
greg

mam pytanie odnosnie inwentaryzacji bo mam zamiar jechac. ile srednio trwa taki projekt? czy oplaca sie jechac ?

   
greg

mam pytanie odnosnie inwentaryzacji bo mam zamiar jechac. ile srednio trwa taki projekt? czy oplaca sie jechac ?

   
greg

mam pytanie odnosnie inwentaryzacji bo mam zamiar jechac. ile srednio trwa taki projekt? czy oplaca sie jechac ?

   
anonymous

mam pytanie odnosnie inwentaryzacji bo mam zamiar jechac. ile srednio trwa taki projekt? czy oplaca sie jechac ?

   
Pola

Czy ta firma wysyla pity za rok ubiegly? Jesli tak to kiedy?

   
Pola

Czy oni beda wysylac pity za ubiegly rokw?

   
ZOla

Jakie warunki trzeba spełniać, żeby przejść pozytywnie rekrutację do pracy przy inwentaryzacji?Podpowiedzcie

   
Dziki
@ZOla 10.09.2017 13:33

nie ma żadnych warunków które trzeba spełnić aby się dostać firma bierze każdego bo nie maja ludzi więcej pracowników odchodzi ze względu na warunki i atmosferę jaka panuje na wyjeździe niż jest chętnych do podjęcia pracy. (usunięte przez administratora) osoby szanujące się o wysokiej kulturze osobistej nie maja czego tu szukać.

   
BYŁY CHETNY

wachałem się czy się zgłosić i jechać ale jusz nato się niepisze ponieważ ocena 3/6 z 80 ocen mówi swoje że kiepska firma a wiadomo ze koordynatorzy z smartwonów+tabletów,Koomputerów dali maxa , ODRADZAM

   
Paula

Witam, a czy ktoś może coś napisać o zarobkach?? i co najważniejsze jak wygląda zakwaterowanie??

   
Pat
@Paula 02.01.2018 12:39

Zakwaterowania darmowe, i to jest najwazniejsze. Mozna cos odlozyc. Poza tym agencja dba o to by zyc w calkiem uczciwych warunkach.

   
BZM

Witam. Pracowalam z chlopakiem na produkcji czekoladek. Serdecznie polecam agencje. Staly kontakt z koordynatorem, mieszkanie w porzadku i darmowe, praca super. Bywalo ciezko ale idzie przywyknac. W sezonie swiatecznym idzie wyciagnac 1700netto:)

   
Stefan

Jak wam jest tak bardzo źle to przecież można zmienić firmę. Chyba , że to konkurencja tak pisze????

   
Arkadiusz

Jadę do IVALISa w pierwszym tygodniu stycznia za pośrednictwem tej firmy. Jedzie ktoś z Wrocławia? Szukam ekipy :D

   
Paula
@eylat 16.11.2017 13:56

A jakie sa zarobki??

   
Agaaa

ja jeżdże z nimi na inwentaryzacje od 2 lat. Jest ok, dojazdy do pracy czasem dalekie bo jeździmy po całych Niemczech, ale firma ok, nie robią żadnych wałków. Można jechać bez obaw.

   
eylat
@Ewa 30.05.2017 14:53

Praca w godzinach od 4 godz do 9 godz dziennie, dodaj dojazdy do pracy srednio 1,5 godz w jedna strone. Zarobki w stosunku czasu pracy i dojazdu nie oplacalne.

   
Kinia

czy na iwentaryzacjach w obi są nocki ???????? jak to jest z tą pracą??

   
Arkadiusz
@Aśka 31.08.2017 14:52

@Aśka 31.08.2017 14:52 jak wychodzisz godzinowo? chwalisz sobie tą pracę? wszystko jest w porządku?

   
Arkadiusz

Bardzo proszę o kontakt osoby, które pracowały za pośrednictwem tej firmy w Niemczech na inwentaryzacjach. Planuje wyjechać na początku przyszłego roku i potrzebuję informacji.

   
Pawel

Jedzie ktos na inwentaryzacje z Wroclawia?Szukam ekipy ;)

   

Zostaw opinię o Polski HR International Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR International Sp. z o.o.