Polski HR International Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 77 ocen.

Opinie o Polski HR International Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR International Sp. z o.o.

Arkadiusz

Jadę do IVALISa w pierwszym tygodniu stycznia za pośrednictwem tej firmy. Jedzie ktoś z Wrocławia? Szukam ekipy :D

katel
@Arkadiusz 17.11.2017 23:26
skoro jest nieopłacalna Twoim zdaniem to po co jeździsz regularnie? ;-)

hahah dobre pytanie, niby odradzają, ale wszyscy jeżdżą. Boicie sie konkurencji zeby wam pracy nie zabrali? :>

Pimpuś
@Arkadiusz 14.11.2017 09:01
Jadę do IVALISa w pierwszym tygodniu stycznia za pośrednictwem tej firmy. Jedzie ktoś z Wrocławia? Szukam ekipy :D...

Jestem z Wrocławia zapisałem się na inwentaryzacjie

Agaaa

ja jeżdże z nimi na inwentaryzacje od 2 lat. Jest ok, dojazdy do pracy czasem dalekie bo jeździmy po całych Niemczech, ale firma ok, nie robią żadnych wałków. Można jechać bez obaw.

wujek
@Ewa 30.05.2017 14:53
Agaa a jak godziny na tych inwentaryzacjach ile godzin w miesiącu się pracuje. Ewa

Mi za zeszły rok (byłem 6 msc) wyszło średnia koło 165 godzin, raz było lepiej, raz było gorzej. dla mnie optymalna ilość żeby dobrze zarobić i się nie na robić

eylat
@Ewa 30.05.2017 14:53
Agaa a jak godziny na tych inwentaryzacjach ile godzin w miesiącu się pracuje. Ewa

Praca w godzinach od 4 godz do 9 godz dziennie, dodaj dojazdy do pracy srednio 1,5 godz w jedna strone. Zarobki w stosunku czasu pracy i dojazdu nie oplacalne.

Kinia

czy na iwentaryzacjach w obi są nocki ???????? jak to jest z tą pracą??

Aśka
@Kinia 29.08.2017 08:33
czy na iwentaryzacjach w obi są nocki ???????? jak to jest z tą pracą??

ja jezdze już od dłuższego czasu na inwentaryzacje do Ivalisa, nocki są bardzo rzadko, raczej dniówki.

Arkadiusz
@Aśka 31.08.2017 14:52
ja jezdze już od dłuższego czasu na inwentaryzacje do Ivalisa, nocki są bardzo rzadko, raczej dniówki....

@Aśka 31.08.2017 14:52 jak wychodzisz godzinowo? chwalisz sobie tą pracę? wszystko jest w porządku?

Arkadiusz

Bardzo proszę o kontakt osoby, które pracowały za pośrednictwem tej firmy w Niemczech na inwentaryzacjach. Planuje wyjechać na początku przyszłego roku i potrzebuję informacji.

Pawel

Jedzie ktos na inwentaryzacje z Wroclawia?Szukam ekipy ;)

Zoja

Polski HR International Sp. z o.o. to bardzo dobra agencja.

Lidia

@Jolka, może akurat jednostkowo zdarzyła się taka sytuacja, ale dobrze, że nie jest to na większą skalę z tego co piszesz. Wcześnie pisałam z użytkownikiem @olek i on twierdził, że wszystko przed wyjazdem można ustalić telefonicznie, więc zawsze warto dopytać też o kwestię szkoleń.

M&D

witam, czy jedzie ktoś teraz w październiku do pracy na przeprowadzanie inwentaryzacji? proszę o info.

Jolka
@M&D 26.09.2017 21:33
witam, czy jedzie ktoś teraz w październiku do pracy na przeprowadzanie inwentaryzacji? proszę o info....

Ja jade, juz bylam pare razy, wiec nic nowego

Kaja
@Jolka 29.09.2017 10:25
Ja jade, juz bylam pare razy, wiec nic nowego

Jak wyglądają warunki mieszkalne?

Lidia

@olek dzięki za informacje. W sumie to i dobre i złe rozwiązanie. Z jednej strony z pierwszej ręki dowiadujesz się o możliwościach zatrudnienia, a z drugiej - przez telefon często dowiesz się mniej, niż z pełnego ogłoszenia.

ZOla

Jakie warunki trzeba spełniać, żeby przejść pozytywnie rekrutację do pracy przy inwentaryzacji?Podpowiedzcie

marek

wyjezdzam pierwszy raz na inwentaryzacje jak wygladaja szkolenia w krakowie ??????

Rebeka
@Aska 20.09.2017 13:14
szkolenie trwa pare godzin, wszystko powiedzą, wiec jak jedziesz to umiesz obsługiwać skaner i juz jest bez stresu na miejscu....

szkolenie yhy juz tyle razy bylam i nigdy zadnego szkolenia nie mialam wchodzilo sie na sklep i cale tlumaczenie jak sie obsluguje skaner trwalo moze 5min a tak nie wiedzialo sie wielu rzeczy jak wejsc w liste Zeskanowanych produkow jak cos usunac no kosmos oczywiscie funkcja zmiany na jezyk polski byla ale baba powiedziala ze nie ma na to czasu bosko doslownie bosko

Jolka
@Rebeka 25.09.2017 18:59
szkolenie yhy juz tyle razy bylam i nigdy zadnego szkolenia nie mialam wchodzilo sie na sklep i cale tlumaczenie jak sie obslug...

no to dziwne, bo nowi ludzie w rgisie zawsze maja szkolenie. chyba, ze czasem, ale bardzo rzadko, ktos przyjezdza na wymiane za kogos innego. ja bylam z PHRem tez w ivalisie i wtedy rzeczywiscie nie bylo szkolen bo ivalis tego nie wymaga. Ale w rgisie zawsze sa. A tak naprawde to praca nie jest trudna i nawet po 5 minutach mozna zalapac o co chodzi, wiec bez stresu.

Moniaa

Pracuje ktos na inwenteryzacji? Ile tak mniej więcej dniowka wychodzi? Mozna cos zarobic zeby potem w polsce nie dziadowac ?

Lidia

@Olek a pytasz, bo znalazłeś jakieś odpowiednie rekrutacje? Obecnie przeszukując sieć, bardzo trudno jest znaleźć altualne rekrutacje - czy są one umięśnione w jakimś konkretnym miejscu? Wskazówki pomogą innym osobom zainteresowanym.

ala
@Lidia 04.09.2017 07:45
@Olek a pytasz, bo znalazłeś jakieś odpowiednie rekrutacje? Obecnie przeszukując sieć, bardzo trudno jest znaleźć altualne rekr...

najlepiej do nich dzwonić, ja z pania magda świeca zalatwiam, telefon do niej: 883340228

Olek

ja wyglądają zakwaterowania w pracach przy inwentaryzacjach ?????? ;]

ala
@Olek 02.09.2017 12:46
ja wyglądają zakwaterowania w pracach przy inwentaryzacjach ?????? ;]

zalezy gdzie. oni mają albo taka prace na miejscu, że siedzisz w jednym miejscu i tam robisz inwentaryzacje w mieście w różnych sklepach. Albo tak, że jeździsz po całych Niemczech i zmieniasz kwatery. Mieszkania są różne albo takie hotele dla pracowników albo u prywatnych wlascicieli. Zależy gdzie. Generalnie kwatery raczej ok, czasami lepsze, czasem bardzo dobre, czasem gorsze, ale masakry nie ma.

92x

Witam, a czy ktoś jedzie 8 października na inwentaryzacje z kujawsko pomorskiego?

Hanka

Polski HR International ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca a to jest wynik ich dobrej pracy i dbania o ludzi.

ona25

czy na tych inwenteryzacjach sa nocki czy praca w dzien?????????????

Lidia

@Kaska, a jak z umową, czy porywa się ona z tym co wcześniej w Polski HR International Ci obiecywali? Często wiele osób, które wyjeżdżają za granicę narzekają na takie rozbieżności. Czy tutaj też można się z tym spotkać? Jeśli możesz dać znać innym na ten temat, to na pewno ułatwi im wyjazd.

Olooo
@Lidia 28.08.2017 12:40
@Kaska, a jak z umową, czy porywa się ona z tym co wcześniej w Polski HR International Ci obiecywali? Często wiele osób, które...

u mnie wszystko normalnie, tak jak w umowie. Nic innego. stawki sie zgadzaja i inne warunki też.

Zoja

Czy praca przez Polski HR przy czekoladzie jest taka dobra?

lolo

jade w poniedzialek do niemiec dam znac czy wszystko ok. Narazie jest dobrze.

zaintersowany
@lolo 21.08.2017 11:26
jade w poniedzialek do niemiec dam znac czy wszystko ok. Narazie jest dobrze.

lolo i jak tam w pracy mieszkanie językwymagany itd?? do czego i gdzie wyjechałeś?

Kaska

Ja pracuje teraz u nich na produkcji. Mieszkania są u nas ok, ale na wcześniejszym projekcie były gorsze, dużo zalezy od miasta do jakiego pojedziesz. Praca w porzadku. nie ma na co narzekać ogólnie, koordynatorka do dogadania, załatwia co trzeba. Ja jestem zadowolona, pojechalam drugi raz od nich i pewnie dalej bede jezdzic.

Lidia

@Norbert a gdzie dokładnie pracowałeś dzięki współpracy z Polski HR International? Jak przebiegała Twoja współpraca z firmą? Wszelkie praktyczne informacje będą pomocne dla osób, które myślą o pracy za granicą pierwszy raz.

Norbert

Na nich można liczyć, mają full listę ofert. Dla ludzi, którzy chcą jechać i dobrze zarobić jest w czym wybierać. Tylko radzę zastanowić się dobrze przed wyjazdem, tam jest ciężko!

Antek

Bardzo podoba mi się aktualna oferta pracy agencji. Jest z czego wybierać i to przecież chodzi.! Korzystałem już z ich pośrednictwa i pracowałem w Niemczech. Nie narzekałem , przeciwnie było dobrze pod każdym względem. Czy ktoś pracował jako stolarz w Stuttgarcie?

wawrzyn 75

Witam czy pracował ktoś albo pracuje w fabryce czekolady? Proszę o informacje

wawrzyn 75
@beko 09.08.2017 16:40
ja bylem, dobra praca i wszyscy chca tam wracac, wiec nie wiem czy sa jeszcze jakies miejsca

Czy możesz napisać coś więcej na temat pracy i mieszkań?

wawrzyn 75
@beko 09.08.2017 16:40
ja bylem, dobra praca i wszyscy chca tam wracac, wiec nie wiem czy sa jeszcze jakies miejsca

Czy możesz napisać coś więcej na temat pracy i mieszkań? I jaka to miejscowość.?

Lidia

@elka dla wyjeżdżających na pewno liczą się też informacje dotyczące rodzaju umowy, stawek, urlopów, znajomości języka, płatności za zakwaterowanie, dojazd. Jeśli możesz się podzielić takimi informacjami na pewno te osoby będą wdzięczne.

Magda

Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jak wyglada praca przy inwentaryzacji dla agencji? Interesuję się ponieważ chcę wyjechać

ala
@Monika 01.09.2017 16:50
Dzięki za odpowiedź ;) a jak wygląda sprawa z wyjazdem to jest jakoś organizowany wyjazd z jednego miasta czy każdy sam dojeżdż...

wyjazdy tez sa rozne, ja juz na paru wyjazdach bylam, to raz jechaly busy z polski, a tak to wyjazdy sa na wlasna reke. Jak ktos jedzie autem to sie mozna z nim dogadac, a jak nie to sa takie busy, one sie nazywaja door to door, mozna sobie znaleźć tam gdzie sie mieszka. I one dojezdzaja pod adres jaki im podasz w DE. to jest najlepsza opcja.

Monika
@ala 04.09.2017 10:20
wyjazdy tez sa rozne, ja juz na paru wyjazdach bylam, to raz jechaly busy z polski, a tak to wyjazdy sa na wlasna reke. Jak kto...

Ja jadę na wyjazd RGIS w październiku na początku i do końca listopada :) trochę się obawiam. . nigdy nie pracowałam na inwentaryzacjach.. i to sa pewnie rózne godziny zmian pracy tak?? przeważnie nocne?? czy jak to było w Twoim przypadku ?

Zoja

Widzę, że agencja ma bardzo dużo ofert pracy. Sądzę, że można sobie coś wybrać ale po lekturze opinii można się zastanawiać.

Lola
@Zoja 14.07.2017 21:46
Widzę, że agencja ma bardzo dużo ofert pracy. Sądzę, że można sobie coś wybrać ale po lekturze opinii można się zastanawiać....

Tak tak jedz ja pojechalam na 2,5 miesiaca a wrocilam po dwoch tygodniach Bo nagle sie okazalo ze pracy nie ma. Codzienne zmiany noclegow codziennie pakoj i codziennie wypakowywuj i codziennie jezdzij po 200-400 km do pracy i pracuj 4-5godz bo wiecej nie mozna. (usunięte przez administratora)

Zoja

Czyżby wszyscy byli tak zapracowani ,że nie maja czasu pisać?

Zdzisław

Polski HR International zaszalał i mam bardzo pokaźna ofertę pracy. Czy ktoś był już na montażu mebli? Ile tam można zarobić? Co z językiem niemieckim czy trzeba znać?

UlaPola

Witam wszystkich czy ktos mi moze powiedziec w jakich miejscach czy tez w jakich sklepach przewaznie robia te inwentryzacje ja bylam 3razy z inwentem na rossmanach. No i chce wiedziec czy to wyglada tak samo - jaka kasa ile godzin trwa jak wyglada nocleg i gdzie trzeba dojechac zeby jechac do tych niemiec. Co i jak - jak to wyglada?

Ewa

Jedzie ktoś na inwentaryzacje do Niemiec od 12.06.2017r. Jadę pierwszy raz i szukam kontaktu ktoś coś.

Misia

Czy był ktoś na robocie przy pakowaniu wypieków/ ciasteczek w GEESTE? Jak można tam zarobić, bo słyszałam sporo dobrego o Polski-m HR. Jak długie są umowy?

Bartek

nie ma co sie wypytywać na forach, jedźcie to sie przekonacie. Ja jade znowu z cala ekipa na inwentaryzacje, mamy fajna grupe, spoko ludzie. W pracy jest ok, czasem wiecej godzin czasem mniej. zalezy od sklepu. Kwatery ostatnio były dobre ale nie wiem czy teraz beda te same. Koordynatorka jest ogarnieta, zalatwia co trzeba, jest pod telefonem jak sie cos dzieje.

Zoja

Co tu można dodać? Większość osób pisze same dobre opinie, ja mogę jedynie potwierdzić to co wcześniej zostało napisane. Jeśli nawet były jakieś drobne problemy w firmie to trzeba zakasać rękawy i pracować. Wszędzie mogą być gorsze momenty i też można na nie trafić.

Krzych

Fajna agencja ten Polski HR , mają zawsze dużo ofert i na większości można zarobić dobra kasę. Korzystałem z ich pośrednictwa i wszystko było ok. Wiadomo jest , że za granicą trzeba zakasać rękawy i dobrze pracować bo inaczej nie zarobicie na pieprz.

justi

Witam mam pytanie czy wybiera się ktoś Niemiec do Geeste na pakowanie wyrobów cukierniczych z firmy HR International . Jeśli tak proszę o wpis i podanie kontaktu do siebie Pozdrawiam

dana
@justi 19.04.2017 20:00
Witam mam pytanie czy wybiera się ktoś Niemiec do Geeste na pakowanie wyrobów cukierniczych z firmy HR International . Jeśli ta...

czy coś się dowiedziałaś o tych ciastkach

Betti
@justi 19.04.2017 20:00
Witam mam pytanie czy wybiera się ktoś Niemiec do Geeste na pakowanie wyrobów cukierniczych z firmy HR International . Jeśli ta...

Ja też chce pojechać do tej samej firmy do pracy w październiku czy może Pani coś napisać o tej pracy ?? jak tam jest?? jakie warunki?? Pozdrawiam

Justyna

Witam, Wybiera się ktoś do Niemiec - Geeste na pakowanie ciastek? Lub był ktoś i mógłby coś o takim wyjeździe napisać?

Justyna

Witam, Przede mną wyjazd i chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z was był może w Geeste na pakowaniu ciastek? Albo ktoś się wybiera teraz z maju?

Anulka

@gwiazdka123 strasznie długo pracowałaś w HR International ? Jak można oceniać firmę po miesiącu pracy, to Ciebie oceniali w tym czasie i widocznie nie zasługujesz na pracę w firmie. Można zrozumieć Twoją złość ale nie zmienia to faktu, że takie wpisy są nieuprawnione.

Natalia

Polski HR International ma sporo nowych, fajnych ofert. Interesuje mnie Team Leader z językiem niemieckim, może ktoś mógłby cos więcej dodać w tym temacie?

Bn
@Natalia 22.03.2017 09:25
Polski HR International ma sporo nowych, fajnych ofert. Interesuje mnie Team Leader z językiem niemieckim, może ktoś mógłby co...

Podpinam, też interesuje mnie ta oferta :)

marchelino36
@Natalia 22.03.2017 09:25
Polski HR International ma sporo nowych, fajnych ofert. Interesuje mnie Team Leader z językiem niemieckim, może ktoś mógłby co...

Co chciała byś wiedzieć?

Lidia

Słyszeliście o systemie motywacyjnym OMM? Wyjaśnienie na czym on polega znajdziecie w wywiadzie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,836285,wywiad-bartosz-kaczmarczyk

Monia

Mam pytanie w sprawie wyjazdów. Czy prawdą jest, że to agencja organizuje i płaci za transport do i z powrotem oraz za mieszkanie?

Radek

Wypłata zgodnie z umową. W wakacje będę chciał znowu z nimi wyjechać :)

Marko

co źle? nie zaproponowali mi wyjazdu w styczniu mimo iż mi zależało.... co dobrze? dostałem pensję za listopad i miła niespodzianka przed świętami bo dostałem też za grudzień, co bardzo pomogło z wydatkami. może w czerwcu mnie zabiorą....

anonim

(usunięte przez administratora)

Zoja

(usunięte przez administratora) Firma daje możliwość zarobienia fajnych pieniędzy i kto chce pracować będzie zadowolony.

santa

No i kasa w terminie jest :) wesołych świąt wszystkim

we\

na pewno się opłaca, zdobędziesz doświadczenia. a to prawda że oferują jakieś staŻE i szkolenia dla osób z niepełnosprawnością? dajcie proszę znać bo chciałabym spróbować

anonim

(usunięte przez administratora)

adamem

Czesc. Jade od 22 pazdziernika na inwentaryzacje do miasta Rosenchaim, pytanie do Was czy ta firma jest okej? Czy oplaca sie w ogole jechac. Jedzie ktos z Was?

CYNA

mam prożbe niech ktoś napisze ile można u nich zarobic na miesiąc bo w niedziela mam zamiar wyjechac i nie wiem co robic

invent
@CYNA 07.10.2016 21:12
mam prożbe niech ktoś napisze ile można u nich zarobic na miesiąc bo w niedziela mam zamiar wyjechac i nie wiem co robic...

zarobek zalezy od ilosci przepracowanych godzin w styczniu 2016 przy przepracowanych 120h i 60h sprzedzonych w busie zarobek max 3800 zł netto wiecej nie zarobisz ale trzeb asie z tym liczyc ze bedzie mniej kasy w umowe teraz gwarantuja 20 godzin pracy tygodniowo to bedzie jakies 520 euro netto wiec szału nie ma najlepiej prowadzic sobie notatki z czasem pracy, notorycznie nie zgadzaja sie godziny przy wyplacie

Zostaw opinię o Polski HR International Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR International Sp. z o.o.