Polski HR International Sp. z o.o.
3 100 6 1

Opinie o Polski HR International Sp. z o.o.

Lidia

Czemu milczycie? Czy pracuję się dobrze w Polski HR? Podzielcie się proszę opiniami o tym pracodawcy. Może aktualnie są prowadzone rekrutacje? Podpowiecie na jakie stanowiska? Nic nie widziałam na stronie firmy.

Margaret
@Lidia 28.05.2018 12:28

Kiedy Państwo zaprzestaną stwarzać pomówienia na temat firmy Polski HR International? Sądząc po zachowaniu podejrzewam zaburzenia emocjonalne!!!! Miłego dnia....;)

Oszukany
@Margaret 01.10.2018 15:49

Jakie pomówienia??? Nie wypłacają kasy i taka prawda!!!! Od marca czekamy na pieniądze!!!! Nie polecam tej firmy

Lidia

@Coco, zapewniam Cię, że żadne informacje, ani opinie na tym forum nie są usuwane, chyba że łamią regulamin i nie są napisane w kulturalnej formie. Czy jednak podpisałaś umowę i zdecydowałaś się wyjechać do pracy, czy ze względu na zmianę stawki zrezygnowałaś? Wyjeżdżałaś już wcześniej do pracy z tą firmą? Masz jakieś doświadczenia odnośnie tej agencji? Jest sporo ogłoszeń o pracę w Niemczech. Agencja rekrutacyjna szuka osób na stanowisko: monter konstrukcji stalowych, pracownik produkcji, pracownik inwentaryzacji i inne.

Lidia

@Miśka, czy kierunek skończonych studiów musi być związany z profilem firmy, czy wystarczy, że ma się wyższe wykształcenie? Jeśli chodzi o język niemiecki to trzeba prowadzić także korespondencję e-mailową w tym języku? Napisz jakich jeszcze kwalifikacji wymaga pracodawca na to stanowisko i jakie warunki proponuje? Jak wygląda rekrutacja? Czy pracownicy przeprowadzają ją profesjonalnie? Odzywają się tylko do wybranych osób, czy każdy starający się o pracę dostaje informacje zwrotną?

Lidia

@Irys, umówiłaś się na rozmowę o prace? Czy język niemiecki można znać komunikatywnie, czy raczej trzeba mieć ukończone kursy poparte certyfikatami? Jeśli zostaniesz przyjęta daj znać na forum i opowiedz o rozmowie kwalifikacyjnej. Czy pracownicy firmy mogliby podpowiedzieć @Irys jak wygląda praca na stanowisku Team Leadera i jakie warunki zatrudnienia panują w firmie?

Miśka
@Lidia 18.07.2018 18:04

Trzeba mieć skończone studia a język niemiecki komunikatywnie, ale w mowie i piśmie.

Lidia

@Katastrofa, @Pp, rozumiem Wasze rozczarowanie firmą wynikające z niepłacenia wynagrodzenia. Zaleganie z płatnościami to sprawa bardzo uciążliwa dla pracowników. Być może firma ma problemy z płynnością finansową i za jakiś czas zaległości zostaną spłacone i sytuacja wróci do normy? Pracownicy, którzy szukają zatrudnienia po przeczytaniu Waszych opinii sami zdecydują, czy są zainteresowani pracą w tej firmie.

Irys
@Lidia 08.07.2018 13:40

Polski HR International ma sporo nowych, fajnych ofert. Interesuje mnie Team Leader z językiem niemieckim, może ktoś mógłby cos więcej dodać w tym temacie?

Lidia

@Adam, czy jesteś zainteresowany aplikowanie do firmy? Jeśli tak napisz jak przebiegła rozmowa o pracę i jakie warunki proponuje pracodawca? Proszę, żeby obecni pracownicy firmy dodali więcej szczegółów na temat zatrudnienia w Polski HR International. Jaka atmosfera panuje w firmie i czy pracownicy są zadowoleni z warunków pracy? Wasze opinie są szczególnie ważne dla osób zainteresowanych zatrudnieniem w tego pracodawcy.

Adam

Czy jest jakiś powód tej ciszy?

Lidia

Macie informację czy HR International obecnie prowadzi rekrutację? Nie znalazłam nic na stronie internetowej. Ktoś może aktualnie pracuje w Firmie i udzieli kilku porad odnoście rekrutacji oraz atmosfery w pracy jaka panuje? Czy możecie podzielić się swoja opinią o tej firmie?

Dawid

Jak się komuś wynagrodzenie nie należy to go nie dostanie!!

Gość
@Dawid 13.05.2018 18:34

A jak się należy i go nie dostał to co wtedy????

Zainteresowany

Dzień Dobry, czy pracował ktoś za pośrednictwem tej firmy na stanowisku obsługa maszyny-produkcja świec w mieście Aschaffenburg i może podzielić się opinią na temat tej pracy ? Z góry dziękuję pozdrawiam.

Lidia

Nie widzę, aby obecnie były prowadzone rekrutacje, ale może ktoś z was będzie wiedział czy są jakieś nabory. Proszę pomóżcie innym użytkownikom dzieląc się opinią o firmie Polski HR International. Wiecie może jak wygląda rekrutacja? @Alik, jak długo trwa okres próbny w firmie?

Moniaa

Pracuje ktos na inwenteryzacji? Ile tak mniej więcej dniowka wychodzi? Mozna cos zarobic zeby potem w polsce nie dziadowac ?

Alik
@Moniaa 05.09.2017 19:47

Słabo i nie ma dniówek i wypłatę możesz dostać z bardzo dużym opóźnieniem lub eogule ja tego doświadczyłam.

Administrator

Co możecie powiedzieć o warunkach pracy w Polski HR International Sp. z o.o.? Jakie są zalety tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

Miron

Podpowiecie jak sie pracuje z firmą?

prac

Jeśli chodzi o inwentaryzacje to płacona jest za dniówkę stała kwota czy konkretnie za ilość godzin spędzonych na inwentaryzacji? Wypłata jest w € czy w złotówkach? Dojazdy do i z pracy są płatne? Jak wygląda sprawa z wyżywieniem?

Pracownik

Jestem na inwenteryzacji w niemczech i polecam ta firme. Ludzie pisza glupoty i to chyba ci ktorzy przyjechali odpoczywac a, nie pracowac. Kasa jest na czas, nie oszukuja staly kontakt z kordynatorem nawet w dni wolne nie ma problemu. Po przeczytaniu komentarzy maialam obawy, aby wyjechac. Sprobowalam i nie zaluje.

Patrycja
@Pracownik 28.01.2018 13:29

Witam,a ktorego sa wyplaty ?

anonymous
@Pracownik 28.01.2018 13:29

Widzę właśnie jak kasa jest na czas miałobyć 20 a tu nic.

misiu
@Patrycja 22.02.2018 19:20

wypłaty miedzy 20 a 30 dniem nastepnego miesiaca ale raczej bardziej blizej 30

Krzysiek

Bez własnej opinii opiszę dwa ostatnie projekty, w których brałem udział. Pierwszy projekt. Jesień - zima 2017 Ilość godzin pracy 3-5, do tego 2-5 przeznaczone na dojazdy. Pierwsza godzina jazdy za darmo. Ilość dni pracy w tygodniu 4-5. Często schodziliśmy ze sklepu jako pierwsi. Inne busy miały lidera, który znał się z pracownikami RGIS i pracowali dłużej, jeździli na wykładanie towaru. W ciągu miesiąca robili po 160 godzin. Praca również na nocki. Inwentury takie trwały z reguły 2,5-3 godziny. Pokoje głównie dwuosobowe. Drugi projekt. Styczeń-kwiecień 2018. Miał trwać do kwietnia, skończył się po miesiącu. Ciągłe zmienianie mieszkań, brak dostępu do kuchni, pralki. Brak pieniędzy za dojazdy. Praca 3-5 godzin. Same nocki. Brak dodatku za prace w nocy. Pokoje z reguły czteroosobowe, bez podziały płci. Ludzie w każdym wieku. Co czwarta osoba to alkoholik. Zdarzały się osoby jadące pijane do pracy. Dla osób, które chcą jechać: nie zgadzajcie się na rozmowę telefoniczną. Tylko sms, mail. Musicie mieć czarno na białym. Macie dwutygodniowy okres wypowiedzenia, pracodawca trzydniowy. Nie wierzcie w nic co nie jest na piśmie. Nie zgadzajcie się na płacenie a firma później zwróci. Sama praca nie jest skomplikowana. Skanery opanuje się w miarę szybko. Potrzebna jest tabliczka mnożenia, wygodne ubranie ze względu na ciągłe schylanie się, skakanie po taborecie. Bezpośrednio prace wyznaczają zazwyczaj Polacy. Niemcy stereotypowi. Większość dogaduje się po angielsku. Potrafią być mili, potrafią też traktować człowieka przedmiotowo. Mam nadzieję, że moja opinia będzie pomocna. Największy plus - ciągle coś się dzieje, nie ma monotonni.

greg
@Krzysiek 14.02.2018 18:01

z tego co piszesz to jest malo godzin czy wyjdzie obiecane 4000 na misiac ?

greg

ile srednio trwa projekt na inwentaryzacji?

greg

mam pytanie odnosnie inwentaryzacji bo mam zamiar jechac. ile srednio trwa taki projekt? czy oplaca sie jechac ?

greg

mam pytanie odnosnie inwentaryzacji bo mam zamiar jechac. ile srednio trwa taki projekt? czy oplaca sie jechac ?

greg

mam pytanie odnosnie inwentaryzacji bo mam zamiar jechac. ile srednio trwa taki projekt? czy oplaca sie jechac ?

anonymous

mam pytanie odnosnie inwentaryzacji bo mam zamiar jechac. ile srednio trwa taki projekt? czy oplaca sie jechac ?

Pola

Czy ta firma wysyla pity za rok ubiegly? Jesli tak to kiedy?

Pola

Czy oni beda wysylac pity za ubiegly rokw?

ZOla

Jakie warunki trzeba spełniać, żeby przejść pozytywnie rekrutację do pracy przy inwentaryzacji?Podpowiedzcie

Dziki
@ZOla 10.09.2017 13:33

nie ma żadnych warunków które trzeba spełnić aby się dostać firma bierze każdego bo nie maja ludzi więcej pracowników odchodzi ze względu na warunki i atmosferę jaka panuje na wyjeździe niż jest chętnych do podjęcia pracy. (usunięte przez administratora) osoby szanujące się o wysokiej kulturze osobistej nie maja czego tu szukać.

BYŁY CHETNY

wachałem się czy się zgłosić i jechać ale jusz nato się niepisze ponieważ ocena 3/6 z 80 ocen mówi swoje że kiepska firma a wiadomo ze koordynatorzy z smartwonów+tabletów,Koomputerów dali maxa , ODRADZAM

Paula

Witam, a czy ktoś może coś napisać o zarobkach?? i co najważniejsze jak wygląda zakwaterowanie??

Pat
@Paula 02.01.2018 12:39

Zakwaterowania darmowe, i to jest najwazniejsze. Mozna cos odlozyc. Poza tym agencja dba o to by zyc w calkiem uczciwych warunkach.

BZM

Witam. Pracowalam z chlopakiem na produkcji czekoladek. Serdecznie polecam agencje. Staly kontakt z koordynatorem, mieszkanie w porzadku i darmowe, praca super. Bywalo ciezko ale idzie przywyknac. W sezonie swiatecznym idzie wyciagnac 1700netto:)

Stefan

Jak wam jest tak bardzo źle to przecież można zmienić firmę. Chyba , że to konkurencja tak pisze????

Arkadiusz

Jadę do IVALISa w pierwszym tygodniu stycznia za pośrednictwem tej firmy. Jedzie ktoś z Wrocławia? Szukam ekipy :D

eylat
@Arkadiusz 14.11.2017 09:01

Odradzam wszystkim, pracuje na inwenturach i praca dojazdy trwaja czesto po dwie trzy godziny w jedna strone pracuje sie po piec godzin, praca nieoplacalna szukajcie czegos innego.

Arkadiusz
@eylat 16.11.2017 13:56

skoro jest nieopłacalna Twoim zdaniem to po co jeździsz regularnie? ;-)

katel
@Arkadiusz 17.11.2017 23:26

hahah dobre pytanie, niby odradzają, ale wszyscy jeżdżą. Boicie sie konkurencji zeby wam pracy nie zabrali? :>

Pimpuś
@Arkadiusz 14.11.2017 09:01

Jestem z Wrocławia zapisałem się na inwentaryzacjie

Roksi
@Pimpuś 04.12.2017 16:39

A mógłby ktos podac numer kontaktowy do nich ?

Paula
@eylat 16.11.2017 13:56

A jakie sa zarobki??

Zostaw opinię o Polski HR International Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR International Sp. z o.o.