METTAP Stare Pole

Stare Pole

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 133 ocen.

Opinie o METTAP Stare Pole

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie METTAP Stare Pole

Zly

Pracuje na spawalni i nie jestem najgorszy a stawkę mam jak Ukraińcy. Spawam i to co pisze TYMON to prawda. Pracuje tylko ze względu na bliskość. Ale już szukam czegos innego. Niech im Ukraińcy robią a raczej gnoją.

Stachu
@Fuks 19.10.2017 10:18
Prawdziwy Polaczek nabiera odwagi jak można być anonimowym, masz coś lepszego to się zwolnij i szukaj szacunku i kasy gdzie ind...

Co ty stary gadasz moze i praedziwy polaczek ci (usunięte przez administratora) ale prawda jest taka ze chlopaki maja raxjenieźle. Firma spoko. Ale ani podwyzki, ania szacunku, ani kasy. Mlody ma samochod iw sie buja prezes od bozej bolesci a szef tylko kur** rzuca.

Adek
@Stachu 06.11.2017 22:59
Co ty stary gadasz moze i praedziwy polaczek ci (usunięte przez administratora) ale prawda jest taka ze chlopaki maja raxjenieź...

Zgadza sie. Dobre opinie to biuro albo wlasciciele oni moga to pisac bo im jest dovrze. Rozumiem ze ciezki okres ze rynek ciezki i tak dalej. Ale oni maja zawsze ciezki okres i ciezki rynek. Tylko ze tacy ludzie spadaja zawsze na cztery lapy jak nie beda robc twgo co wymysla co inego.

tymon

nie czytajcie te dobreopinnie to wypisuje biuro nikt nigdy tam pracy nie chwalil niema premni nawet ciuchow I stoja nad toba z batem te dobre opinnie sa naciagane mettap wierzy w wiezniow kturzy im uciekaja. I w ukraincow kturzy zamniast spawac to gnoja pojemniki a spawy wygladaja jakby dziecko pszyklejilo plasteline jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam maja nic od brygadzisty niemorzna sie doprosic do produkcji wszystko na wymniane jakby mnieli cos ukrasc jeden wielki cyrk a w tym cyrku kto rano wstaje ten rzadzi zaczac od brygadzisty po cale kadry

Robert_warmia
@tymon 11.10.2017 11:41
nie czytajcie te dobreopinnie to wypisuje biuro nikt nigdy tam pracy nie chwalil niema premni nawet ciuchow I stoja nad toba...

Co Twoim zdaniem jest nie tak? Jak szefostwo? Slyszalem rozne opinie, ze gowniarz jako pseudo prezes itp. Prawda to? Zona mnie namawia zebym do nich szedl bo blizej niz zalewo

ulub

dokladnie robi sie tam taki syf wyplat niema na czas

Pracowalem

Tak to jest w Polsce na każdego będą narzekać Ci co najmniej robią. Znam tą firmę, pracowałem tam i firma jak firma, szef jak szef. Raz lepiej raz gorzej. Wypłata jest, młody szanuje w miarę ludzi, stary nie. Firma jak ja region po prostu dobrze płaci a jeśli komuś się nie podoba to niech się zwolni i idzie do innej roboty. Najłatwiej jest pierniczyc robotę a później wejsc w neta i później się wypłacać. Nie podoba mi się to się zwalniam i tyle a najezdzam w sieci.

Spawak

Znam osobę która pracuje w Mettapie i sobie chwali ,są czasami obsuwy w wyplatach ale gdzie ich nie ma, nikt nikogo nie oszukał, a narzekają zawsze ci co najmniej robią. Firma mocno sie rozwinęła i ma czasami ciężkie okresy,warta polecenia dużo ciekawych ludzi i specjalistów. A hejt w sieci zawsze jest jak można się czuć anonimowo.

UPS

Wypłaty na czas :D :D :D . Ale nie w tej firmie. Chcesz zostać bankrutem ? Pracuj w mettap .

Pytacz
@UPS 14.08.2017 14:48
Wypłaty na czas :D :D :D . Ale nie w tej firmie. Chcesz zostać bankrutem ? Pracuj w mettap .

Jeżeli ci nie płacą to czemu tam siedzisz.

Alicja

@pracownik - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w METTAP Stare Pole? Wspominasz, że firma regularnie wypłaca wynagrodzenie - to bardzo istotna informacja. A jaki rodzaj umowy jest podpisywany z pracodawcą? Czy jest możliwość zawarcia umowy o pracę?

pracownik

praca jest, kasa moze i tez. ale warunki i popychanie kazdego przez wlascicieli czasem nie dozniesienia.

spaw
@pracownik 24.07.2017 15:20
praca jest, kasa moze i tez. ale warunki i popychanie kazdego przez wlascicieli czasem nie dozniesienia....

Zamiast dać cos od siebie to tylko wymagają. Najlepiej żeby pracować i o nic się nie pytać. Taki to METTAP. Zobaczymy co z ta wyplata będzie.

Neo
@spaw 07.08.2017 18:40
Zamiast dać cos od siebie to tylko wymagają. Najlepiej żeby pracować i o nic się nie pytać. Taki to METTAP. Zobaczymy co z ta w...

Pier.dolenie odważnych w internecie. Nie podoba się to wy.pierdalac gdzie indziej a nie płakać za klawiatury.

xtubu

Po takich jak ja to napewno nie poprawiasz. Panie idealny. Ale wy na montażu nic byście chcieli nie robic. Pamiętaj chcesz zmieniać innych to zacznij od siebie. Podwyżki dostają ci co w tyłek wchodzą. A ja wole miec mniej jak dziobać za zeta haha

Kamson
@xtubu 07.07.2017 11:37
Po takich jak ja to napewno nie poprawiasz. Panie idealny. Ale wy na montażu nic byście chcieli nie robic. Pamiętaj chcesz zmi...

Wy to się moze wezcie do roboty a nie dyskutujcie kto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kto nie. Spawacze to swiete krowy a reszta poprawia. To nie chodzi o to ze montaz chce nic nie robic ale kazdy zwrot pojemnikow to w plecy nie złotówki tylko setki tysięcy złotych dla firmy. Dlatego podziwiam ze prezes płaci nadgodziny ja bym zwolnil

tulipan

obsuwa była 2 raz dopiero bo tacy pseudospawacze jak Ty popsuli setki pojemników, rozcinanie docinanie i inne.albo klepanie na montazu. poprawiam po takich jak ty na montażu i rece opadają. wiec wypad z firmy jak Ci sie nie podoba. jakbym był prezesem to na zbity ryj bym płowe spawalni wy.walił a on co? jeszcze wam nadgodziny zapłacił.

Gucio

może jestes slabym spawaczem ;) panowie dobrze placa. umowa jest, czas na papierosa jest, kierownik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mało takich firm

xtubu

Wyplata na czas hahaha

xtubu

Hmmm

xtubi
@xtubu 15.06.2017 09:57
Hmmm

Pracuje 2 rok i Malo sie zmienilo. Dostałem tylko umowę. A mam 13 zl na jako spawacz

Chłopak z damrobu

Czytam te opinie a pracuje w damrobie 5 rok, powiem wam ze z chexia bym poszedl do metapu. Damrob juz prawie upada, klienci narzekają, prezesi chca tylko kasy i kasy a nas traktuja jak smieci. Podwyzki nigdy nie dostalem a umowa to najniższa krajowa... Także docenienie pracodawcę chłopaki. Zawsze może być gorzej

Marek

Firma niezła. Wiele opini o niej słychać na rynku, różnych. Raz gorszych raz lepszych. Jako pracownik mogę powiedzieć że jest w miarę stabilnie. Warunki ok, kierownik Grzesiek tez. Reszta mnie nie interesuje.

Paweł

Pamiętam ich jak zaczynali dziwne ze są tak dobre opinie. W damrobie wcale nie mają takich super opini o nich. Jestem ciekaw ile w tym prawdy a ile ściemy w sieci

Pojemnik
@Paweł 20.04.2017 20:28
Pamiętam ich jak zaczynali dziwne ze są tak dobre opinie. W damrobie wcale nie mają takich super opini o nich. Jestem ciekaw il...

Jak zaczynali wesoło nie było ale nigdy nie jest wesoło w firmach napoczatku. Nie narzekam i pracuje mam nadzieje ze jeszcze trochę będę pracowac bo fajnie jest.

pracownik

Pracuje tu od dawna i jest bardzo dobrze. Co do szefa Sławka furiata to lekka przesada. Jest i wybuchowy ale taki urok. Pomimo wszystko szefowie dbają o pracowników no i sami pracują bardzo dużo. Jak jest druga zmiana to oni są jeszcze, nawet do 20 się u nich świeci więc to jest wyznacznik, że dbają o firmie. Nie jak w innych firmach gdzie pracowałem o 14 szli do domu i tylko wyzywali, że kasy brakuje, że za mało, że szybciej. Mettap to bardzo dobra firma. Polecam i mam nadzieje, że będę tam długo pracować.

Pojemnik

Chyba tak, chodź nie wiem bo wiem ze kiedyś coś było między nimj ze nie mogą sobie pracowników brać na wzajem. Ale jak teraz to wygląda to nie wiem. Pracy nie brakuje wiec dzwon do kadr

Krzychu
@Pojemnik 12.04.2017 00:10
Chyba tak, chodź nie wiem bo wiem ze kiedyś coś było między nimj ze nie mogą sobie pracowników brać na wzajem. Ale jak teraz to...

Jak to wyglada? Bo ja bym chcial do nich isc ale nie wien czy mnie przyjmom. W Damrobie to dramat nie chce o tej firmie nigdy słyszec a w mettap ie wszyscy chwalą. Do kogo dzwonic?

Pojemnik
@Krzychu 17.05.2017 21:51
Jak to wyglada? Bo ja bym chcial do nich isc ale nie wien czy mnie przyjmom. W Damrobie to dramat nie chce o tej firmie nigdy s...

Dzwon do kadrowej myślę że ona ci powie czy kogoś potrzeba czy nie. Numer znajdziesz na necie

Chce pracowac

Przyjmują kogoś z damrobu?

Metalowy

zgadzam się ze wszystkimi dobrymi opiniami na tej stronie. Pracuje u nich od niedawna i jestem bardzo zadowolony. Zarówno wspomniany Pan Sławek jak i Prezes są bardzo wporządku, kierownik i brygadziści to samo. Firma jest bardzo fajna, dobrze się chodzi do pracy. Nikt Cię nie goni, wypłata na czas. I w dodatku w regionie, nie trzeba wyjeżdżać nigdzie. Kasa też bardzo dobra.

Alicja

Jakich dodatków do pensji mogą oczekiwać pracownicy?

Klaser

te opinie to jakis fejk, Sławek - szef jest furiatem jakich mało, nic tam się kupy nie trzyma. |Jedyny normalny czlowiek w firmie to kierownik Paweł, który zapewne tez nie wytrzymuje wymysłow Sławka i jego synusia. totalne dno. brak ubrań, o czym tutaj piszecie?

pojemnik

zgadzam sie z Zyro. firma jest bardzo dobra i rozwojowa. mało takich u nas w okolicach elbląga, gdzie szefami jest stado baranów i lanseów. w metapie przynajmiej z szefami mozna normalnie załatwić sprawy. kierownik i brygadziści tez normalne chłopy.

żyro

W mettapie pracuje sie bardzo dobrze. atmosfera zrbiła sie ze z przyjemnoscia idziesz do pracy i nikt cie nie goni. robotę trzeba zrobić tak czy inaczej ale masz wszystko zapłacone. szluga jak zajarasz też nikt cie nie goni.

kacyk

zadzwon do kadrowej i idź na rozmowe jeśli umiesz to co piszesz na pewno miejsce do pracy znajdzie się i dla ciebie

Monter

Ile dostane na początek? Mam spawacza, suwnice , maszyny różne cnc tez.. Wiem ze godzin sie robi sporo . Jaka stawka i ile wyciagacie chlopaki?

Marek

Mettap to dobra firma, to już nie to co kilka lat temu, umowa o pracę to standard, kasa tez dobra kumpel pracuje w danrobie i zarabia o połowe mniej polecam, ztego co wiem szukają ludzi. Pozdro do kierownika

Staszek

Bardzo dobra firma. Prezes dba o wszystkich, daje wszystko w ta prace. Pracuje od roku, jestem bardzo zadowolony. Dobrze zarobić tez można, tylko trzeba chcieć pracować. Jak ktoś lubi wypić pod sklepem to lepiej niech tam zostanie, tu się pracuje. Kierownik jest bardzo dobry. Prezes caly czas inwestuje, daje podwyżki, dobrze się chodzi do takiej roboty. Polecam

Snajper

Bardzo dużo się zmieniło. Można zarobić dobra kasę jak na region. Atmosfera tez bardzo się poprawiła. Ludzkie podejście do pracownika. Pozdro dla kierownika

maniek

mettap to inna firma niz kiedyś . Umowa o prace to normalka, kasa też powyżej 3 koła. pracuje . polecam

Typ

Firma jest ok. Praca jest ok. mozna spokojnie polecic tam prace a z tego co wiem to szukaja nowych pracownikow caly czas wiec chyba się rozwijaja

pracownik

Firma jest dobra, nawet coraz lepsza. Dobra kasę można zarobić, porównywalnie do Trójmiasta. Tylko trzeba pracować i coś umieć. Szefostwo jest wporządku, pomagają, dają bonusy. Umowa o pracę jest, chyba, że jej nie chcesz. Jeśli ktoś potrafi pracować i chce w uczciwej i fajnej firmie to polecam.

spawam

jest dobrze. mozna polecic tylko teraz już nie zatrudniaja jak leci. musisz coś niecoś umieć. kasa ok 3 tysiecy na reke.

debeściak

praca cięzka, ale kasa też niezła jak na region. średnio 3200 3500 na reke da sie wyciongnąc. te opinie na górze to dawne dzieje. Pani A i Pani D na szczescie dla firmy nie są juz z nami. Praca i płaca lepsza niż w Danrobie o połowę bo tam tez pracowaełm kilka miesiecy.

kocur

Kwi chyba dawno temu tam pracowałeś firma się zmieniła i to mocno. Umowa na stałe to już każdy ma ma hyba ze nie chcesz ale kadrowa naciska by była. kasa czasem lepsza niż w wielu innych elbląskich firmach. jestem tu rok i pól roku i teraz nie narzekam. 3 koło średnio jest a czasem i sporo ponad 3 było. to tak żle

Kwi865

Tak ja pracowalem w tej firmiwe pytali czy sie zajerstruje w urzedzie pracy zeby dostac umowe i tak czekalem pracowalem bez zadnej umowy i nawet po dwoch miesiacach nie dostalem zadnej przeciagali tyle ze mnie z urzedu pracy wyjerstrowali i zostalem bez zadnego ubezpieczenia... Nie wiem jak teraz tam jest ale odradzam

januszek

W firmie zmiany widoczne gołym okiem. Płace w góre mocno poszły atmosfera sie poprawiła. Praca cieżka ale jest ok

januszek

W firmie zmiany widoczne gołym okiem. Płace w góre mocno poszły atmosfera sie poprawiła. Praca cieżka ale jest ok

aa

Widocznie nie pokazują się teraz żadne oferty pracy, bo wszystkim odpowiada bieżąca atmosfera w firmie.

Znawca.

Firma całkiem całkiem. Rekrutacja jest, trzeba się chyba zgłosić do biura albo zadzwonić,

mettap

witam Firma cały czas poszukuje pracowników. Również osoby do przyuczenia. Zapraszamy do kontaktu. (usunięte przez administratora)

Zdobywca

całkiem spoko, widać że firma się rozwija

pozdro

Byłem spawaczem w metapie, ale wyjechałem zagranicę. stawka 14 z nadgodzinami morzna 3500 wyciagnąc. Praca cięzka ale wszedzie w naszej Polsce są ludzie wredni. Umowę na stałe to też dają. firma w regionie wcale nie jest tak a ch... jak piszą wyżej

blabla

kasa jest na czas to fakt.poza tym zero plusow.traktuja cie jak smiecia.masz zapieprzac od rana do nocy i sie nie odzywac.z dnia na dzien jest coraz gorzej.nigdy nie zaproponuje tam pracy nikomu.chyba ze mi ktos mocno podpadnie.pozdrowienia dla barana brygadzisty na spawalni.

widziałem

Firma jak każda inna w tym regionie,nie ma kokosów ale wszystko rzetelnie wypłacane na czas,minus umowa zlecenie i kiepska atmosfera na działach co akurat norma w naszej pieknej Polsce,każdy kto tam pracuje wie na którym dziale da się normalnie popracować i gdzie można przyjść...

były pracownik

pracowałem tam 2 tygodnie. zmieniłem robote bo znalazłem na miejscu. Kase wypłacili całą dali nawet stówe zaliczki na dojazdy.nie było żadnych 14 godzin nie było 6 złotych na godzine na początek dostałem 10 zeta. po 3 miechach miała byc podwyzka. zgodziłem sie i o co chodzi? moja sprawa. nikt tam specjalnie nie ganiał, szluga se zajarnałem, nikt nie ganiał. szczerze mówiac krutko pracowałem ale było ok. praca cieżka ale kasa na czas. śmiało polecam

zaczytany

Hej, Sam jestem pracownikiem w owej firmie. Powiem wam coś, raz lepiej raz gorzej ale ogólnie nie jest tak złe jak piszą tu inni. Młodzi nie są zdolni do pracy, Ci co przychodzą to szkoda gadać. Lenistwo lenistwo i jeszcze raz lenistwo. Najlepiej stać nic nie robić i kasę brać.

dfgdfgdf

obecnie TECHMAL nie polecam

dużo w życiu widziałem ale to jest hardcore

nawet najgorszemu wrogowi nie polecę tam pracy, Nie spotkałem się tam jeszcze z szacunkiem do ludzi prezes chyba zapomniał że to ludzie pracowali na jego sukces dając początkowo im stawkę 5-6zł/h

upodlony

Pracujesz niby od 6 do 14 a tak naprawdę o 13.50 dowiadujesz się czy robisz 12 czy 14 godzin. Nie ma tam wogóle zwrotów grzecznościowych i zawsze jest "jak się nie podoba to się zwolni". A przy maszynach, które chwila nie uwagi i po tobie jesteś straszony zwolnieniami albo zabranymi pieniędzmi z wypłaty za "coś". Tam są tylko ploty i romanse. Straciłem tam tylko swój życiorys zawodowy. Nie polecam!!!

Zostaw opinię o METTAP Stare Pole - Stare Pole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie METTAP Stare Pole