METTAP Stare Pole

Stare Pole

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 156 ocen.

Opinie o METTAP Stare Pole

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie METTAP Stare Pole

jadziabladzia

Weszłem przypadkiem na forum mojej firmy i to co wypisują ludzie to jakis koszmar negatywne opinie to chyba własnie pisze biuro. w mettapie pracuje ponad 4 lata firma zmieniła sie bardzo w wielu rzeczach na lepsze ale w wielu na gorsze pensje wzrosły w pracy jest bezstresowo kasa jest w miare na czas. czasem są opóźnienia ale juz nikt nie powie że bierze zaliczke miesiąc przed, tylko jak jest obsuwa tydzień to wszyscy płacza. i tu uwaga do pana brygadzisty. nie siej pan fermentu wsród ludzi i nie komentuj tego tylko zacznij pilnowac pojemników by 5 razy nie wracały do poprawy. panowie kierowniczkowie brygadzistowie i ich zastepcy. mniej narzekania tylko wiecej roboty i mniej bajery bo stoicie po poł godziny a ludzie patrzą a nikt nie pilnuje tego co sie dzieje na hali. młody prezes to dobry chłopak kazdemu pomoże jest dużo lepiej niz za starego. rada dla Przemka; przydałoby sie dostawac szybciej materiał do nas bo wstedy nie ma zamieszania pilnuj pan ukraińców bo wala kaszanę kupcie na ślusarnie lepsze piły i zrób halę bo chłopaki zdechną z zmina wiem ze nie ma kasy ale trzeba znajdzc do pracy czyszczacych pojemniki bo wala kaszane prosba od ludzi z dołu by kupowac lepsze buty bo to g.. sie rozwala po tygodniu. wiem ze w tym roku maja byc 2 podwyzki i trzymamy za słowo nawet małe liczymy tez na jakies premie od czasu do czasu nawet po głupie 100 by mozna przed stara było schowac:) i pametajcie zeto masza wsppólna firma. .

Ktm
@jadziabladzia 17.02.2018 08:06

Dokładnie chodzi i pie.doli i się ciągle wybiela, ale karma wraca i szefostwo to wreszcie zobaczy

Best

Coraz słabiej to wygląda, brak organizacji, wieczne narzekanie, kierownik słaby, szefostwo nie panuje na tym albo nie chce, pracownicy robią aby tylko dzień zaliczyć, rzeczywistość Mettapu

Miłej

Tak to czytam i się zastanawiam czego oczekują osoby które tu wypisują swoje opinie,anonimowo to ja mogę wszystko,tylko po co,żeby poczuć się lepiej i pokazać jaki jestem odważny jak nikt nie może mnie rozpoznać. Praca w tej firmie jak już ktoś napisał wcześniej jak każda inna, bez rewelacji,ale czego mogłem oczekiwać przychodząc do pracy fizycznej. Ciężko jest każdy to wie,ale wiedziałem na co się piszę i gdzie idę. Z tego co czytam to najlepiej jakbym tylko wpadł na chwilkę i nic nie robił a Malinowscy niech płacą. Każdy ma wolny wybór a gadka o braku pracy mnie nudzi bo skoro kiepsko płacą w Mettapie to oznacza że każdą inną pracę można wziąć. Te wszystkie opinie pokazują tylko jakimi naprawdę jesteście wiesniakami,bez odwagi zmiany samych siebie.Nie lepiej zwalić to jakimi jesteście nieudacznikami życiowymi na Malinowskich zamiast samemu o sobie decydować. Zmień pracę i zmień siebie a Malinowskich zostaw za sobą, każdemu odważnemu życzę powodzenia a reszta niech zamknie mordy.

Pedro
@Alan 26.01.2018 20:32

Też mnie ciekawi jakas opinia kogoś normalnego

lubie piwko
@Pedro 27.01.2018 08:58

wspisy negatywne są śmieszne. pracownicy moga liczyć na pomoc wlasciciela zawsze. sam poszlem do brygadzisty i mi załatwił 2 tysiace pozyczki jak miałem kryzys. płace powyżej sredniej w regionie

modry

pracuje i powyższych panów od dawna, i co moge powiedziec; 1. Dobre opinie to chyba faktycznie biuro. 2. Mlody dlugo byl nikim w tej firmie, kierowcą i wszystkim innym wiec teraz faktycznie mu odje**lo 3. Firma raz dziala lepiej raz gorzej, nie maja za duze pojecia o tym co robia, po prostu sie im udalo. Najwieksza robote robi tam Bartek 4. Pokory się nigdy nie nauczą, biorą pod uwagę jaką mieli przelosc i na czyms kiedys zarabiali, w Elblągu i okolicach każdy ich zna. Ani stary ani mlody, taki typ. 5. Placa najczesciej na czas, zadko sie zdaza zeby sie opozniali. Generlnie kase sie bierze co tydzien wiec z tym jest luz. 6. Na swieta jest paczka, zawsze daja. Podwyzki tez czasem daja. 7. Zatrudniaja więźniów czy ukraincow bo w okolicy nikomu sie nie chce pracowac. Czy jest spoko? Praca jak każda inna, nie trzeba dojeżdżać pod gdansk czy w inne okolice wiec nei jest zle. Fakt ze od nas jest wszedzie daleko a na okolo same pola wiec chociaz to ze oni sa. Za pijanstwo wywalaja, zapierdziel jest. Ku** też są. Prawda jest taka ze to taki typ ktory nigdy innego nie szanuje i nie bedzie szanowal a z kasa zawsze poradzi tak czy siak

asia43

Opinie są bardzo krzywdzące dla właścicieli. Mój mąz pracuje w Mettapie od niecałego roku. Wiemy że latem firma miała problemy i wypłaty sie obsuwaly, ale maksymalnie o kilka dni a szef zawsze przepraszał. nie znam szefów ale mąz sobie chwalił .pensje są może nie najwyższe, ale nie sa słabe. mąz dostał 2 podwyżki. nie musimy prosić o kasę w potrzebie bo w pracy można wziąć naprzód.Mysle że na 150 osób które tam pracują zawsze sie znajda niezadowolone osoby szczególnie ci co wylecieli za alkohol albo popijają w pracy. życzę wszystkim wesołych i spokojnych świat. joanna

Lodówka

Firma jak firma tylko tyle że u prywaciarza, taaa pamiętam jak to było. Mogę napisać do szanownego biura jedno!, przestańcie wypisać te dobre opinie prawda jest tego taka że P. Przemysław i P. Sławomir nie mają za grosz szacunku do pracownika. Te opinie że furiat że ku**ami rzucający to prawda i tego nie da się ukryć ;). Może i kasa jest na czas chyba xd, ale pracować wszędzie trzeba gorzej jak jest wyzysk zwłaszcza w mniejszych miejscowościach gdzie tacy ludzie jak powyżej wymienieni często wykorzystują ten słaby rynek pracy.

Rybak
@Lodówka 19.12.2017 22:55

No zgadza sie. Gadasz w sedno. Szkoda ze nie ma tu pracy innej bo u nich by juz nikt nie pracował. Zaje** p. I s. Malinowscy....

Pracownik
@Rybak 21.12.2017 22:50

Panom malinowskim zyczymy świąt spokojnych i do luszi szszacunku zwłaszcza tych,którzy na nich zarabiaja i na ich wygodne zycie

Pracownik

METTAP Stare Pole to świetna firma a że zawsze są ludzie mniej zadowoleni, cóż tak bywa.

Kubiak

W necie mozna wszystko gadac. Ale prawda jezt taka ze fira slaba. Serio, chodzby nie wiem kto co z biura pisal. Byly dobre momenty tej firmy, atmosfera fajna, dobrze sie chodzilo. Ale prezes i szef to dramat, nie wiem ktory gorszy. Jeden mlody cwaniak zycia nieznajacy a, drugi to kur***mi tylko rzucający.

Zly

Pracuje na spawalni i nie jestem najgorszy a stawkę mam jak Ukraińcy. Spawam i to co pisze TYMON to prawda. Pracuje tylko ze względu na bliskość. Ale już szukam czegos innego. Niech im Ukraińcy robią a raczej gnoją.

Stachu
@Fuks 19.10.2017 10:18

Co ty stary gadasz moze i praedziwy polaczek ci (usunięte przez administratora) ale prawda jest taka ze chlopaki maja raxjenieźle. Firma spoko. Ale ani podwyzki, ania szacunku, ani kasy. Mlody ma samochod iw sie buja prezes od bozej bolesci a szef tylko kur** rzuca.

Adek
@Stachu 06.11.2017 22:59

Zgadza sie. Dobre opinie to biuro albo wlasciciele oni moga to pisac bo im jest dovrze. Rozumiem ze ciezki okres ze rynek ciezki i tak dalej. Ale oni maja zawsze ciezki okres i ciezki rynek. Tylko ze tacy ludzie spadaja zawsze na cztery lapy jak nie beda robc twgo co wymysla co inego.

tymon

nie czytajcie te dobreopinnie to wypisuje biuro nikt nigdy tam pracy nie chwalil niema premni nawet ciuchow I stoja nad toba z batem te dobre opinnie sa naciagane mettap wierzy w wiezniow kturzy im uciekaja. I w ukraincow kturzy zamniast spawac to gnoja pojemniki a spawy wygladaja jakby dziecko pszyklejilo plasteline jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam maja nic od brygadzisty niemorzna sie doprosic do produkcji wszystko na wymniane jakby mnieli cos ukrasc jeden wielki cyrk a w tym cyrku kto rano wstaje ten rzadzi zaczac od brygadzisty po cale kadry

Robert_warmia
@tymon 11.10.2017 11:41

Co Twoim zdaniem jest nie tak? Jak szefostwo? Slyszalem rozne opinie, ze gowniarz jako pseudo prezes itp. Prawda to? Zona mnie namawia zebym do nich szedl bo blizej niz zalewo

ulub

dokladnie robi sie tam taki syf wyplat niema na czas

Pracowalem

Tak to jest w Polsce na każdego będą narzekać Ci co najmniej robią. Znam tą firmę, pracowałem tam i firma jak firma, szef jak szef. Raz lepiej raz gorzej. Wypłata jest, młody szanuje w miarę ludzi, stary nie. Firma jak ja region po prostu dobrze płaci a jeśli komuś się nie podoba to niech się zwolni i idzie do innej roboty. Najłatwiej jest pierniczyc robotę a później wejsc w neta i później się wypłacać. Nie podoba mi się to się zwalniam i tyle a najezdzam w sieci.

Spawak

Znam osobę która pracuje w Mettapie i sobie chwali ,są czasami obsuwy w wyplatach ale gdzie ich nie ma, nikt nikogo nie oszukał, a narzekają zawsze ci co najmniej robią. Firma mocno sie rozwinęła i ma czasami ciężkie okresy,warta polecenia dużo ciekawych ludzi i specjalistów. A hejt w sieci zawsze jest jak można się czuć anonimowo.

UPS

Wypłaty na czas :D :D :D . Ale nie w tej firmie. Chcesz zostać bankrutem ? Pracuj w mettap .

Pytacz
@UPS 14.08.2017 14:48

Jeżeli ci nie płacą to czemu tam siedzisz.

Alicja

@pracownik - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w METTAP Stare Pole? Wspominasz, że firma regularnie wypłaca wynagrodzenie - to bardzo istotna informacja. A jaki rodzaj umowy jest podpisywany z pracodawcą? Czy jest możliwość zawarcia umowy o pracę?

pracownik

praca jest, kasa moze i tez. ale warunki i popychanie kazdego przez wlascicieli czasem nie dozniesienia.

spaw
@pracownik 24.07.2017 15:20

Zamiast dać cos od siebie to tylko wymagają. Najlepiej żeby pracować i o nic się nie pytać. Taki to METTAP. Zobaczymy co z ta wyplata będzie.

Neo
@spaw 07.08.2017 18:40

Pier.dolenie odważnych w internecie. Nie podoba się to wy.pierdalac gdzie indziej a nie płakać za klawiatury.

xtubu

Po takich jak ja to napewno nie poprawiasz. Panie idealny. Ale wy na montażu nic byście chcieli nie robic. Pamiętaj chcesz zmieniać innych to zacznij od siebie. Podwyżki dostają ci co w tyłek wchodzą. A ja wole miec mniej jak dziobać za zeta haha

Kamson
@xtubu 07.07.2017 11:37

Wy to się moze wezcie do roboty a nie dyskutujcie kto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kto nie. Spawacze to swiete krowy a reszta poprawia. To nie chodzi o to ze montaz chce nic nie robic ale kazdy zwrot pojemnikow to w plecy nie złotówki tylko setki tysięcy złotych dla firmy. Dlatego podziwiam ze prezes płaci nadgodziny ja bym zwolnil

tulipan

obsuwa była 2 raz dopiero bo tacy pseudospawacze jak Ty popsuli setki pojemników, rozcinanie docinanie i inne.albo klepanie na montazu. poprawiam po takich jak ty na montażu i rece opadają. wiec wypad z firmy jak Ci sie nie podoba. jakbym był prezesem to na zbity ryj bym płowe spawalni wy.walił a on co? jeszcze wam nadgodziny zapłacił.

Gucio

może jestes slabym spawaczem ;) panowie dobrze placa. umowa jest, czas na papierosa jest, kierownik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mało takich firm

xtubu

Wyplata na czas hahaha

xtubu

Hmmm

xtubi
@xtubu 15.06.2017 09:57

Pracuje 2 rok i Malo sie zmienilo. Dostałem tylko umowę. A mam 13 zl na jako spawacz

Chłopak z damrobu

Czytam te opinie a pracuje w damrobie 5 rok, powiem wam ze z chexia bym poszedl do metapu. Damrob juz prawie upada, klienci narzekają, prezesi chca tylko kasy i kasy a nas traktuja jak smieci. Podwyzki nigdy nie dostalem a umowa to najniższa krajowa... Także docenienie pracodawcę chłopaki. Zawsze może być gorzej

Marek

Firma niezła. Wiele opini o niej słychać na rynku, różnych. Raz gorszych raz lepszych. Jako pracownik mogę powiedzieć że jest w miarę stabilnie. Warunki ok, kierownik Grzesiek tez. Reszta mnie nie interesuje.

Paweł

Pamiętam ich jak zaczynali dziwne ze są tak dobre opinie. W damrobie wcale nie mają takich super opini o nich. Jestem ciekaw ile w tym prawdy a ile ściemy w sieci

Pojemnik
@Paweł 20.04.2017 20:28

Jak zaczynali wesoło nie było ale nigdy nie jest wesoło w firmach napoczatku. Nie narzekam i pracuje mam nadzieje ze jeszcze trochę będę pracowac bo fajnie jest.

pracownik

Pracuje tu od dawna i jest bardzo dobrze. Co do szefa Sławka furiata to lekka przesada. Jest i wybuchowy ale taki urok. Pomimo wszystko szefowie dbają o pracowników no i sami pracują bardzo dużo. Jak jest druga zmiana to oni są jeszcze, nawet do 20 się u nich świeci więc to jest wyznacznik, że dbają o firmie. Nie jak w innych firmach gdzie pracowałem o 14 szli do domu i tylko wyzywali, że kasy brakuje, że za mało, że szybciej. Mettap to bardzo dobra firma. Polecam i mam nadzieje, że będę tam długo pracować.

Pojemnik

Chyba tak, chodź nie wiem bo wiem ze kiedyś coś było między nimj ze nie mogą sobie pracowników brać na wzajem. Ale jak teraz to wygląda to nie wiem. Pracy nie brakuje wiec dzwon do kadr

Krzychu
@Pojemnik 12.04.2017 00:10

Jak to wyglada? Bo ja bym chcial do nich isc ale nie wien czy mnie przyjmom. W Damrobie to dramat nie chce o tej firmie nigdy słyszec a w mettap ie wszyscy chwalą. Do kogo dzwonic?

Pojemnik
@Krzychu 17.05.2017 21:51

Dzwon do kadrowej myślę że ona ci powie czy kogoś potrzeba czy nie. Numer znajdziesz na necie

Chce pracowac

Przyjmują kogoś z damrobu?

Metalowy

zgadzam się ze wszystkimi dobrymi opiniami na tej stronie. Pracuje u nich od niedawna i jestem bardzo zadowolony. Zarówno wspomniany Pan Sławek jak i Prezes są bardzo wporządku, kierownik i brygadziści to samo. Firma jest bardzo fajna, dobrze się chodzi do pracy. Nikt Cię nie goni, wypłata na czas. I w dodatku w regionie, nie trzeba wyjeżdżać nigdzie. Kasa też bardzo dobra.

Alicja

Jakich dodatków do pensji mogą oczekiwać pracownicy?

Klaser

te opinie to jakis fejk, Sławek - szef jest furiatem jakich mało, nic tam się kupy nie trzyma. |Jedyny normalny czlowiek w firmie to kierownik Paweł, który zapewne tez nie wytrzymuje wymysłow Sławka i jego synusia. totalne dno. brak ubrań, o czym tutaj piszecie?

pojemnik

zgadzam sie z Zyro. firma jest bardzo dobra i rozwojowa. mało takich u nas w okolicach elbląga, gdzie szefami jest stado baranów i lanseów. w metapie przynajmiej z szefami mozna normalnie załatwić sprawy. kierownik i brygadziści tez normalne chłopy.

żyro

W mettapie pracuje sie bardzo dobrze. atmosfera zrbiła sie ze z przyjemnoscia idziesz do pracy i nikt cie nie goni. robotę trzeba zrobić tak czy inaczej ale masz wszystko zapłacone. szluga jak zajarasz też nikt cie nie goni.

kacyk

zadzwon do kadrowej i idź na rozmowe jeśli umiesz to co piszesz na pewno miejsce do pracy znajdzie się i dla ciebie

Monter

Ile dostane na początek? Mam spawacza, suwnice , maszyny różne cnc tez.. Wiem ze godzin sie robi sporo . Jaka stawka i ile wyciagacie chlopaki?

Marek

Mettap to dobra firma, to już nie to co kilka lat temu, umowa o pracę to standard, kasa tez dobra kumpel pracuje w danrobie i zarabia o połowe mniej polecam, ztego co wiem szukają ludzi. Pozdro do kierownika

Staszek

Bardzo dobra firma. Prezes dba o wszystkich, daje wszystko w ta prace. Pracuje od roku, jestem bardzo zadowolony. Dobrze zarobić tez można, tylko trzeba chcieć pracować. Jak ktoś lubi wypić pod sklepem to lepiej niech tam zostanie, tu się pracuje. Kierownik jest bardzo dobry. Prezes caly czas inwestuje, daje podwyżki, dobrze się chodzi do takiej roboty. Polecam

Snajper

Bardzo dużo się zmieniło. Można zarobić dobra kasę jak na region. Atmosfera tez bardzo się poprawiła. Ludzkie podejście do pracownika. Pozdro dla kierownika

maniek

mettap to inna firma niz kiedyś . Umowa o prace to normalka, kasa też powyżej 3 koła. pracuje . polecam

Typ

Firma jest ok. Praca jest ok. mozna spokojnie polecic tam prace a z tego co wiem to szukaja nowych pracownikow caly czas wiec chyba się rozwijaja

pracownik

Firma jest dobra, nawet coraz lepsza. Dobra kasę można zarobić, porównywalnie do Trójmiasta. Tylko trzeba pracować i coś umieć. Szefostwo jest wporządku, pomagają, dają bonusy. Umowa o pracę jest, chyba, że jej nie chcesz. Jeśli ktoś potrafi pracować i chce w uczciwej i fajnej firmie to polecam.

spawam

jest dobrze. mozna polecic tylko teraz już nie zatrudniaja jak leci. musisz coś niecoś umieć. kasa ok 3 tysiecy na reke.

debeściak

praca cięzka, ale kasa też niezła jak na region. średnio 3200 3500 na reke da sie wyciongnąc. te opinie na górze to dawne dzieje. Pani A i Pani D na szczescie dla firmy nie są juz z nami. Praca i płaca lepsza niż w Danrobie o połowę bo tam tez pracowaełm kilka miesiecy.

kocur

Kwi chyba dawno temu tam pracowałeś firma się zmieniła i to mocno. Umowa na stałe to już każdy ma ma hyba ze nie chcesz ale kadrowa naciska by była. kasa czasem lepsza niż w wielu innych elbląskich firmach. jestem tu rok i pól roku i teraz nie narzekam. 3 koło średnio jest a czasem i sporo ponad 3 było. to tak żle

Kwi865

Tak ja pracowalem w tej firmiwe pytali czy sie zajerstruje w urzedzie pracy zeby dostac umowe i tak czekalem pracowalem bez zadnej umowy i nawet po dwoch miesiacach nie dostalem zadnej przeciagali tyle ze mnie z urzedu pracy wyjerstrowali i zostalem bez zadnego ubezpieczenia... Nie wiem jak teraz tam jest ale odradzam

januszek

W firmie zmiany widoczne gołym okiem. Płace w góre mocno poszły atmosfera sie poprawiła. Praca cieżka ale jest ok

januszek

W firmie zmiany widoczne gołym okiem. Płace w góre mocno poszły atmosfera sie poprawiła. Praca cieżka ale jest ok

aa

Widocznie nie pokazują się teraz żadne oferty pracy, bo wszystkim odpowiada bieżąca atmosfera w firmie.

Znawca.

Firma całkiem całkiem. Rekrutacja jest, trzeba się chyba zgłosić do biura albo zadzwonić,

mettap

witam Firma cały czas poszukuje pracowników. Również osoby do przyuczenia. Zapraszamy do kontaktu. (usunięte przez administratora)

Zdobywca

całkiem spoko, widać że firma się rozwija

Zostaw opinię o METTAP Stare Pole - Stare Pole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie METTAP Stare Pole