Virtu Production

• Kopaniny
  • Ciągowice
  • Rokitno Szlacheckie

3. Opinie o pracodawcach Zawiercie
  5. Opinie o Virtu Production Sp. z o.o.

Opinie o Virtu Production Zawiercie

Nie przegap nowości o Virtu Production Sp. z o.o.!

Slot

26.06.2017 16:02

Witam. Czy ktoś się może orientuje na temat pracy przedstawiciela handlowego. Jak przebiega rozmowa warunki narzędzie itp. Pozdrawiam
    Slot

26.06.2017 12:46

Witam. Czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa PH w tej firmie? Warunki narzędzia atmosfera kasa. Na co można liczyć? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Dziękuję i pozdrawiam
    viki

08.06.2017 20:55

to czemu ludzie uciekaja jak tak dobrze
    Pietja

02.06.2017 09:36

A smoki tam były? Polacy tacy są albo mściwi albo wiecznie niezadowoleni. Dla mnie to praca konkret, umowa jasna przejrzysta, wiem na czym stoję, co jest moim obowiązkiem. Pracuje 8 h wychodze i sie mam dobrze. I o to chodzi. Pierogow moglo by byc mniej ale daje rade xd
    Margaret W

30.05.2017 16:00

Ludzie wy jestescie dziwni przeciez kazdy wie ze praca na produkcji jest ciezka. ale jak sie chce z czegos utrzymac, to cos robic trzeba. zarobki w virtu sa ok. nigdy nie mialam problemu z kadrami, robie swoja robote dobrze wiec wszyscy sa zadowoleni. praca jak na razie mi odpowiada i nie bede jej zmieniac
    luk

23.05.2017 16:52

A jak wygląda praca na magazynie bo bardzo często poszukują nowych?
    Katarzyna

16.04.2017 20:54

czy w Virtu pracuje się w niedzielę ?? chodzi mi o pracę na produkcji ??
    koko

06.04.2017 10:59

od zawsze wiadomo że do roboty idzie się robić a nie szukać znajomości od tego są kawiarnie do tego wiadomo że w każdej firmie jest pełno (usunięte przez administratora) w i podpieprzaczy a co do zarobków Polakowi zawsze będzie mało i tyle w tym temacie
    bebebebe

03.03.2017 15:14

od 1350 do 2300 zależy na jaki dział się trafi
    ads

21.02.2017 23:16

Witam - interesują mnie obecne zarobki w virtu !

12.01.2017 00:50

Artemizja231

21.02.2017 16:39

Witam pracuje w firmie ponad 14 lat i jak czytam te opinie to jestem w szoku piszecie małe zarobki to jest nie prawda oczywiście zawsze by się chciało więc odbijanie przy bramkach one przede wszystkim służą do odbicia kiedy zaczynasz pracę i kiedy kończy się a nie do odliczania czasu na przerwie wiadomo że przerwa jest 15 min ale nigdy tyle nie trwa a co do kierowniczkek i brygadzistow wykonują tylko swoje obowiązki to one odpowiadają za produkcję, za jakość, za czystość za bezpieczeństwo pracy i dlatego nie wszystkim się to podoba. A tak naprawdę jak ktoś chce pracować to będzie oczywiście nigdzie nie ma idealnie ale nie mogę się zgodzić z twierdzeniem że jest to obóz pracy bo kto chce to pracuje a komu nie odpowiada to odchodzi i taka osoba nie napisze ze nie dała rady tylko obwinia wszystko i wszystkich
    nikola

08.01.2017 17:59

witam jakie teraz sa zarobki w virtu na produkcji na reke? dzieki z gory
    zauroczony

19.11.2016 18:32

Pozdrawiam Piękną i miłą Panią z pierogów ogólnie praca jest bardzo fajna idzie pożartować ale i trzeba zrobić to co ma sie zrobić Kasa też ok
    majka

01.10.2016 13:15

@jaho mnie abrdziej zastanwia jak to wyglada u nich z praktykami bo widze ze szukaja do działu B+R we Wrocławiu bo napsiali ze musaza to jednak być tudenci III-IV roku studiów o profilu ekonomicznym, technicznym, społecznym ale i dosiwadczenie mozna zdobyc
    kas

22.08.2016 13:55

Virtu. Hmm praca. Co do samej firmy to ok. Tylko ludzie tak zwani brygadzisci w szczególności jeden z aspiracja do stanowiska kierowniczego pan G. Na blanszowniku wiadomo o kogo chodzi. Praca z tym człowiekiem katastrofa. Sam jest nie kompetentny i sie nie nadaje i zwala winę na pracowników. Tak byle żeby kierownictwo sie nie skaplo ale pracuje na szkodę firmy
    aaa

11.07.2016 15:59

A ja bym chciala wiedziec na czym polega dokladnie ta praca. chcialam zalozyc dzialanosc, aby pakowac takie jedzenie i ciekawi mnie jak to odbywa sie w tej firmie. Czy jedzenie gotowane jest i pakowane na miejscu? Wie ktos cos na temat produkcji?
    MateuszX

07.07.2016 11:44

@coma , jesli robisz dzien w dzien to samo to przydalo by sie z kims chociaz pogadac
    MateuszX

07.07.2016 11:27

Nie polecam, wyzysk i beznadziejna atmosfera
    zaiteresowana

02.06.2016 21:36

po ile godzin się pracuje u was? jak wygląda grafik?
    Lol

01.04.2016 15:31

Bylam, widzialam i zrezygnowalam. Najlepiej zebys w drugim dniu mial takie ruchy jak Panie co robia tam po 8-10 lat. (usunięte przez administratora). Szału nie ma.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Virtu Production?

Kontakt - Virtu Production Sp. z o.o.

Łośnicka 35 42-400 Zawiercie

Branże: Artykuły spożywcze

27.03.2016 22:13

virtuozanka

09.07.2016 16:14

Robie w Virtu juz 3 rok nie jest az tak tragicznie jesli chodzi o sama prace ale jesli chodzi o ludzi kierowniczki i smieszne kacapki to jest mega problem polowa zakladu to ma cos nie tak z glowa mianowicie mam na mysli glownie zielone berety Ale przyjdzie taki dzien ze zamkna ten syf i pokoncza swoje kariery zielone berety i gdzie pojda do roboty ?Wtedy dac je do pola kopac ziekniaki po 12 h tak jak nam kaza po 12 godzin robic kopac ziemniaki i niech stoja nad nimi osoby z batem i po plecach niech wala hahaha
    Olimp

12.01.2016 21:51

Mi się najtrudniej współpracuje z Ukraińcami na produkcji, przeboleje niskie zarobki i monotonną pracę ale ich nie strawie na dłuższą mete w Virtu !!!
    Olimp

12.01.2016 21:46

Mi się najtrudniej wspólpracuje z Ukraińcami przeboleje monotonną pracę i niskie zarobki ale oni zabierają nam miejsca pracy !!!
    pink

01.12.2015 18:34

Szukam Roksany, zaczęłaś wczoraj tj 30.11.2015 prace od 14:00 na zapiekankach, przedstawialiśmy się sobie pod koniec dniówki. Jak jesteś wolna, proszę odezwij się tutaj.
    Di

27.10.2015 18:17

Hej, widzę że szukają teraz kogoś na stanowisko młodszego technologa. Zakres obszerny, ktoś się orientuje jakie wynagrodzenie proponują? •Wsparcie w opracowywaniu i wdrażaniu nowych receptur, •Walidacja i optymalizacja procesów na hali produkcyjnej, •Udział we wdrażaniu urządzeń produkcyjnych, •Kontrola procesu od surowca po wyrób gotowy, •Opracowywanie dokumentacji technologicznej oraz instrukcji stanowiskowych maszyn i urządzeń, •Organizowanie paneli degustacyjnych, •Szkolenie pracowników w zakresie technologii i receptur,
    Qwer

22.10.2015 11:57

Tu pisza ludzie o Virtu produkcji krokietow i pierogow a nie o agencji ..
    anna_b

22.10.2015 08:16

Zgadzam się z tą opinią. Firma Virtu daje możliwość zdobycia pierwszych szlifów w gastronomii, co na dzisiejszym rynku pracy jest bardzo pożądane.

10.10.2015 19:33

gregor

12.10.2015 14:26

Dokładnie, dlatego mają tyle gwiazdek jeśli chodzi o opinie. A spotkałem tu już parę takich firm, agencji które tak robią a inni się na to chwytają bo jaka super firma czy agencja pracy.
    stages

07.10.2015 21:44

Jest tak, jak właśnie napisały te 2 osoby powyżej.
    Qwer

07.10.2015 14:52

Najgorsza robota, zarobki porazka, (usunięte przez administratora)
    nn

26.09.2015 19:20

no nikt sie nie zwalnia bo kazdemu praca potrzebna bo jesli chodzi o zarobki to jest ok ale po jakims czasie ludzie psychicznie nie wytrzymuja tej atmosfery i tego traktowania (usunięte przez administratora)A przyjecia sa caly czas
    Virtu

23.09.2015 08:18

Witamy serdecznie, Poszukujemy osób na stanowisko Pracownik Produkcji. Głównym zadaniem na tym stanowisku będzie produkcja, pakowanie i przygotowanie do ekspedycji wyrobów garmażeryjnych. WYMAGANIA: - gotowość do pracy na hali produkcyjnej - umiejętność pracy w zespole - zdolności manualne - mile widziana książeczka sanepidowska Oferujemy: - pracę w prężnie rozwijającej się firmie - możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego CV prosimy przesyłać do siedziby firmy: Virtu Sp. z o.o. Sp.k Ul. Łośnicka 35 42-400 Zawiercie lub na e-mail [email protected] tel: 32 67 036 16
    Rafi

19.12.2015 09:17

Witam,pierogi macie bardzo smaczne,cena równierz dobra,dziękuję i pozdrawiam pracowników produkcji.

22.09.2015 19:53

Czy w virtu pracuje sie w sobote i niedziele?
    nn

19.09.2015 21:03

ale nie powinno tak byc wlasnie bo wtedy jest atmosfera nie miła bo nie wiadomo co do kogo powiedziec
    kk

19.09.2015 16:38

wszyscy kierownicy mają rodziny i każdy gdzieś pracuje, żona z mężem na pokrewnym stanowisku, w każdym zakładzie tak jest
    kk

19.09.2015 16:36

syl

22.07.2015 23:58

Niezadowolony ! Nie byłeś chyba w Elektroluksie Siewierz a dużo ludzi z Zawiercia tam robi tam jest po prostu jak w wojsku 2 x 15 min na wszystko ! i nikogo nie obchodzi że zejście z taśmy w tą i z powrotem zajmuje 5 min musisz si,ę wyrobić z jedzeniem paleniem i sikniem PILNUJĄ JAK W WOJSKU
    Aaaaa

19.07.2015 22:36

I w Tesco
    szogun

18.05.2015 08:59

a jakie proponuja wynagrodzenie na magazynie???????????????????
    on

04.07.2015 18:08

Niskie

13.05.2015 11:09

Nie zgadzam się w wypowiedzią ania 21 jakie 3100 -chyba przy pracy 12 h wtedy tak zgodzę się na pizzy nie zarabia się dużo co innego na pierogach czy farszach więc nie pisz bzdur Praca jak praca ogólnie jest ok

Zostaw merytoryczną opinię o Virtu Production Sp. z o.o.