Virtu Production

• Kopaniny
  • Ciągowice
  • Rokitno Szlacheckie

3. Opinie o pracodawcach Zawiercie
  5. Opinie o Virtu Production Sp. z o.o.

Opinie o Virtu Production Zawiercie

Nie przegap nowości o Virtu Production Sp. z o.o.!

Jolero

21.11.2023 15:40

Praca jak praca. Jeśli ktoś jest sumienny i robi swoje, to zarobi normalne pieniądze i nie będzie szukał dziury w całym. Jak ktoś kombinuje, jak się migać od roboty to niestety nie tutaj. Na zakładzie dużo się dzieje, są wymagania odnośnie zachowania higieny i bezpieczeństwa żywności, generalnie nic niezwykłego. Wynagrodzenia są zawsze na czas, są premie, myślę że wysokie (15%), posiłki regeneracyjne, posiłki w preferencyjnych cenach, prywatna opieka zdrowotna i jakieś ubezpieczenia na życie. Jak wszędzie bywają lepsze i gorsze dni, ale ogółem jest w porządku. Widzę że niektórzy pracują tutaj po kilkanaście lat, niektórzy awansują, więc są możliwości i jest pewna praca.
    Agnieszka

29.11.2023 09:22

Pięknie opisane ale ,nie zgodne z prawdą,niestety . Prawda jest taka ,że jest duży przemiał pracowników,polskich jak również obcokrajowców,na szkoleniu BHP (usunięte przez administratora) A po rozpoczęciu pracy dramat , brak kultury . Szczerze mówiąc zgadzam się,z poniższymi opiniami negatywnymi ,byli pracownicy piszą prawdę. Osobiście doświadczając atmosfery w pracy .
    Mała mi

01.06.2024 01:38

Potwierdzam. Jak każdy teraz prężnie sie rozwijamy i zapraszamy do sprawdzenia siebie. A może to praca dla Ciebie

Była pracownica

24.06.2026 07:44

Dzień dobry.Czy w kontroli jakości na ul.Technologicznej pracuje jeszcze Monika K? Osoba bardzo rozczeniowa,czy nie widać jaki wpływ na zespół ma taka osoba?rozważam powrót ale nie wiem czy warto

18.02.2026 11:50

Tragedia. Program szkolenia nie istnieje. Większość operatorów ma to gdzies że jesteś nowy. Masz sobie radzić a jak to twoja sprawa. Czasem ktoś ci pomoże. Rotacja pracowników duża. 80% pracowników obcokrajowcy. Trzymają się w kupie a nowego obrabiają na każdym kroku. Nie pomogą ci. Dbają i swoich. Kierownicy nie mają na to wpływu choć może by chcieli coś zrobić. Nikt nie kontroluje co się dzieje. Wszyscy udają że to robią. Zrezygnowałem po umowie próbnej.
    #OperatorMaszyn
    Rozczarowana

23.12.2022 20:44

Kupiłam w Lidlu Państwa wyrób, Uszka z kapustą i grzybami. Opakowanie XXL. Ciasto owszem, delikatne, ale farsz nazwany przez Was wyśmienitym, nawet dobry nie jest. Smak kapusty ledwo wyczuwalny. Smak farszu mogę określić jednym słowem, (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) Nie wyczułam nawet śladu pieczarek i grzybów leśnych, które wymienione są w nazwie produktu. Numer partii 49/E3/X. Data do spożycia 30.20 2022
    Joanna

29.11.2023 08:59

To prawda ja produkt kupiłam wczoraj ,krokiety ,to co było w środku nie można nazwać farszem .

Kmwtw

01.01.2026 02:26

Co prawda nie ma po nich zgagi ale farsz to (usunięte przez administratora) 23% miesa, a reszta bulka. Stad papkowata konsystencja.

inny

31.12.2025 13:47

jednym słowem JANUSZEX. Nie polecam tutaj nawet startować do pracy powiedziałem na rozmowie, że chciałbym 5500 zł brutto na pracy na maszynie w mrozie. Podobno bardzo ważna i odpowiedzialna praca, bo jak będzie dłuższy przestój to inni ludzie będą bezrobotni. Pani kadrowa podkreślała, że jest to super ważna funkcja. Myślałem, że skoro to taka ważna i odpowiedzialna funkcja w pracy to chociaż płacą godziwie. pani kadrowa bardzo szybko skorygowała kwotę do minimalnej krajowej, a jak będę się starać i będę obsługiwać kilka maszyn równocześnie to mi łaskawie dadzą premię do tej minimalnej...
    Ona

21.11.2025 09:09

Witam chciała bym się dowiedzieć czy pracujcie się weekendy przez cały rok i każdy weekend czy tylko przed świętami jak to wygląda ? Proszę o odp dziękujcie
    Agnes

02.09.2025 14:22

Czy orientuje się ktoś na kiedy jest dokładnie płacona pensja w Virtu ? Na który dzień miesiąca ?
    Góral z Mazur

05.11.2025 11:05

Do 10 każdego miesiąca.

15.03.2025 15:51

29.04.2025 10:32

A to jest opinia na temat pracodawcy czy jego produktów? Bo to forum wydaje mi się jest o opininiach na temat pracodawców i warunków pracy w ich firmach a nie na temat preferencji kulinarnych klientów.
    zdziwiona

13.04.2025 21:45

Witam byłam kiedyś na rozmowie o prace w tej firmie i zobaczyłam jak proces produkcji wygląda. Powiem szczerze że wszystko ok oprócz bhp na niektórych stanowiskach pracy. Jeśli chodzi o naleśniki to strasznie zadymiony sektor. Jeśli chodzi o naleśniki z jabłkami to nie fajnie!!!! tragedia jakaś a były to moje z ulubionych produktów. Naleśniki z serem super !!! jestem miło zaskoczona. Co do pierogów cóż nich się ktoś tym działem bardziej zainteresuje bo można wiele rzeczy inaczej rozwiązać a co do pracy pań ładujących pierogi na tacki mają przerąbane i tym się nikt nie interesuje tak jak BHP dziwne to trochę... Zarobki w firmie średnie. czy warto tam iść do pracy ? to już indywidualna sprawa.
    gość

15.02.2025 16:25

Czy są przyjęcia na magazyn
    Nika

04.02.2025 19:50

Czy praca jest tez w weekendy
    Virru Start

25.08.2024 13:11

Siemka prostą gadka jakie zarobki netto na rękę bez premi Czy pracuje się tu na 4 brygady jeśli
    Super

26.08.2024 19:43

Także proszę o odp na drugie pytanie Jaka płacą na rękę
    Jovi

24.04.2024 12:16

Wspaniale produkty. Szanowane. Poszukiwani są kandydaci do działu eksport ? To dlatego, że to się tak mocno szybko rozwija dzięki aktualnym pracownikom, którzy są dobrze wynagradzani ?
    Sunflower

24.02.2022 13:16

Jestem z uk kupilam pierogi z kapusta i grzybami,ten smak nie przypomina wogole jedzenia,czulam tylko sztuczny smak kwasu,prawdopodobnie octu,to przechodzi ludzkie pojecie,zeby takie jedzenie wogole produkowac,nic nie ma wspolnego z pierogani z kiszona kapusta,wstyd ze to jest wysylane za granice jako polskie jedzenie.Jestem bardzo zasmucona
    Virtu Production Sp. z o.o.

28.10.2022 14:52

Dziękujemy za przesłanie informacji na temat naszego wyrobu. Sygnały od klientów są dla nas bardzo cenne i pozwalają nam na ciągłe podnoszenie jakości wyrobów. Uprzejmie prosimy o przesłanie danych potrzebnych do identyfikacji produktu, tj. nazwy produktu, numeru partii oraz TPS (terminu przydatności do spożycia), nadrukowanych na etykiecie opakowania na adres: [email protected]. Na podstawie tych danych będziemy mogli dokonać szczegółowej analizy zgłoszenia oraz oceny kontrprób. Niezwłocznie po przeanalizowaniu zgłoszonego problemu będziemy się z Panią kontaktować w celu dalszego wyjaśniania sprawy.
    EMILIA z LUBINA

27.12.2023 16:53

Zakupiłam w Lidlu (grudzień 2023r) Uszka i pierogi z kapustą i grzybami i jestem zachwycona -PYSZNE! . Farszu co prawda nie za dużo, ale ogólnie b. smaczne. Uszka +barszczyk instant Winiary PYCHOTA!. Tak trzymać żeby nie zepsuć jakości. Zawsze będę wasze wyroby kupować. DLA MNIE SĄ PYSZNE. A trafiałam przypadkowo na produkty i z ciekawości sprawdzalam czyj to wyrób taki pyszny i czytam a tam VITRU!!!
    Żabki

25.12.2023 11:41

Jakie są zarobki za operatora. Ile przypada maszyn na operatora?
    Ala

12.12.2023 20:07

Widziałam ogłoszenie o prace w HR, czy sa na forum osoby z biur, ktore moga cos powiedzieć jak pracuje się w biurach?
    Anix

09.08.2023 12:47

Witam Jestem zainteresowana przyjęciem się do pracy w tym zakładzie czy ktoś może napisać czy atmosfera w pracy jest dobra ? Jak traktują pracownika ? I czy zarobki są dobre jak na tę czasy ?

27.07.2023 18:39

Witam. Ktoś może opisać atmosferę w pracy i w skrócie jak to wyglada ? Jestem zainteresowany stanowiskiem na operatora maszyn. Jaka jest stawka ~ oraz inne profity ?
    Już wystarczy ...

26.05.2023 00:30

Pierogi z mięsem ... To było drugie danie z waszej firmy które kupiłem w swoim życiu ... Pierwsze to były bodajże krokiety z mięsem ... Nie pamiętam dobrze bo miało to miejsce dobrych kilka lat temu ... Zaryzykowałem drugi raz ... i więcej już nie mam zamiaru ryzykowac. Szkoda moich ciężko zarobionych pieniędzy wydawać na to cos. 13% mięsa w tym 1% wołowiny ... 13% !!!! Ale nawet nie o to chodzi ... Czy wy w ogóle probujecie swoich produktów przed wypuszczeniem na rynek ??? Dla mnie jest to nie do pojęcia co wy reprezentujecie tymi pierogami ... Pozdrawiam
    Lolek

27.04.2023 19:30

Witam, jakiej wysokości premię otrzymuje operator maszyn?
    Łukasz

17.04.2023 19:45

Witam jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu i jakich zarobków można się spodziewać pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Virtu Production?

Kontakt - Virtu Production Sp. z o.o.

Łośnicka 35 42-400 Zawiercie

Branża główna: Artykuły spożywcze

Kobieta

17.04.2023 16:43

Witam ! Mam pytanie czy jest wogóle jakiś przewóz pracowniczy z virtu do jakiejś miejscowości lub dworca ? Byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź .
    Eksportowa

30.03.2023 23:39

Hej. Czy jest faktem, że poszukuje się do eksportu kandydata co pewien czas i tak w kółko? A czemu ? A kogo szukają? Ślicznotka szybki awansuje ?
    yamato248

10.01.2023 15:33

Witam. Dojeżdża ktoś z Łaz lub Ciągowic?
    Marek Woszczyna, Warszawa

12.12.2022 11:40

wasze pierogi z serem nabywałem wielokrotnie. Z uwagi, iż w Lidlu czasami ich brakowało , brałem na zapas. Niestety dwie ostatnie dostawy pomimo iż termin spożycia był aktualny do spożycia się nie nadawały. Zamknięte opakowanie spuchło jak ciasto drożdźowe podwajając swoją objętość.
    Virtu Production Sp. z o.o.

12.12.2022 15:04

Pragniemy serdecznie podziękować za przesłanie informacji na temat naszego wyrobu. Sygnały od klientów są dla nas bardzo cenne i pozwalają nam na ciągłe podnoszenie jakości wyrobów. Uprzejmie prosimy o przesłanie na adres: [email protected] danych potrzebnych do identyfikacji produktu, tj. numeru partii oraz TPS (terminu przydatności do spożycia), nadrukowanych na etykiecie opakowania. Na podstawie tych danych będziemy mogli dokonać szczegółowej analizy zgłoszenia oraz oceny kontrprób. Niezwłocznie po przeanalizowaniu zgłoszonego problemu będziemy się z Panem kontaktować w celu dalszego wyjaśniania sprawy.

27.11.2022 09:16

Czy w Virtu Production Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?
    Rozczarowanie

28.11.2022 19:51

Witam. Nie ma żadnych bonusow/profitów świątecznych.(usunięte przez administratora) Ogromna rotacja pracowników, chaos w kluczowych działach, nerwowa atmosfera.(usunięte przez administratora) Wymagania z kosmosu, a wsparcie czy szkolenia żadne! Zdecydowanie nie polecam!
    Klient

13.08.2022 03:29

Kto dostarcza bułkę tartą do firmy ?

28.04.2022 10:42

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Virtu Production Sp. z o.o.?
    Mała Mi

16.06.2022 21:57

Po 3 miesiącach jest na 33 miesiące później na stałe
    Marco Polo

02.05.2022 15:17

Kupiłem pierogi jagodowe w UK.Po otwarciu paczki okazało się ze pierogi są porozcinane wzdłuż z obu stron ,więc nie nadaja się do przygrzania w wodzie.Nadają się tylko do smażenia na tłuszczu (zalecane 7 min.) co nie jest zdrową opcją. Co robi kontrola jakości w tym zakładzie? Jak można dopuścić do sytuacji w której maszyna rozcina produkt z nadzieniem?
    Były...

19.05.2022 07:44

Puknij się w głowę Zuzanna. Z takimi radami idź do mam talent. Brak nadzoru jakości i nieporadność utrzymania ruchu. Totalny chaos zarządzającej produkcją. Rękoma macha pięknie ale to stanowczo za mało.
    Były

19.05.2022 07:50

brawo za spryt i inteligencję. Dramat umysłowy tej firmy przyczyną obecnego stanu. Przyczyniasz się do tego takimi bzdurnymi wpisami. Klient czytający taki wpis po reklamacji jakościowej już nie wróci ponownie.
    Nowa

28.03.2022 21:24

Jak godzinowo wygląda praca w virtu? Ile godzin tygodniowo na produkcji?

26.11.2019 09:13

Czy w Virtu Production Sp. z o.o. panuje luźna atmosfera?
    Xyz

04.02.2020 23:09

Raczej nie,to takie małe korpo
    Alicja

07.03.2022 06:24

Ile wynosi stawka netto?
    Joo

08.07.2021 18:30

Siema, ktoś coś wie na temat Katarzyny z kontroli jakości?? Czemu odeszła z firmy?
    przyszła

24.06.2021 13:53

ile zarabiają w kontroli jakości ? widnieje ogłoszenie i nie wiem czy opłaca się tam składać cv bo słyszałam że płacą marnie ?
    Stachu

18.06.2021 18:25

Czy jest robota ma produkcji? Ile wycionga zwykły pracownik po szkole podstawowej?
    Aaaaa

05.05.2021 22:14

Staż w księgowości ktoś coś??
    Mechanik

09.06.2020 12:19

Jest wakat na mechanika. Ile się zarabia w utrzymaniu ruchu w Virtu?
    Kłoda

30.10.2020 09:24

Gości co tam pracuje opowiada że kilka tyś wyrwie ale on trzepie nadgodziny szczególnie te co sam sobie zorganizuje i najlepiej gdy kierownika nie ma
    znajomy

02.05.2021 23:43

mechanik zarabia średnio 4200 + premia, ja idę na rozmowę i mam nadzieję że tyle dostanę. Podobno znajomość elektroniki to plus?. ktoś coś powie?.
    praca

01.05.2021 23:00

pracownik administracji magazynu skąd duża rotacja? jakie zarobki? coś więcej???

01.05.2021 22:57

Stanowisko pracownika administracji magazynu. Czy ktoś coś więcej może powiedzieć? Ogłoszenia widuje regularnie i nie wiem.czy składać cv czy jest sens??
    Ciekawy

01.05.2021 18:50

Kolejny raz wisi ogłoszenie na pracownika do administracji magazynu. Czy ktoś może powiedzieć coś o zarobkach??? Czy jest duża rotacja na tym stanowisku?? Weekendy wolne i święta?? To jest praca biurowa?
    Grażyna

24.04.2021 22:55

Witam. Mam pytanie: dlaczego tak często pojawia się rekrutacja na stanowisko SPECJALISTY DS ZAKUPOW? Jestem zainteresowana i nie wiem czy warto aplikować? Jaka jest atmosfera w pracy? Zarobki? Ktoś podpowie? :)

24.04.2021 22:38

Ostatnio pojawia sie ogloszenie specjalista do spraw zakupow,jakies opinie? Jakie wynagrodzenie netto?

Zostaw merytoryczną opinię o Virtu Production Sp. z o.o.