Virtu Production Sp. z o.o.

5 Dodaj opinię
Virtu Production Sp. z o.o.
5 1291 233 5 1

Opinie o Virtu Production Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pierożek
 Opinia

Jaka temperatura jest na produkcji?

Pomocna?
Tak1Nie
Stefan
 Opinia
@Pierożek 02.06.2019 21:56

Twoje pytanie związane jest z rozważaniem ewentualnego zatrudnienia w firmie Virtu Production? Obecnie firma poszukuje pracownika na stanowisku pracownika produkcji, dlatego zastanawia mnie, czy planujesz aplikować na to stanowisko? Zachęcam do dalszej dyskusji.

Pomocna?
TakNie
Pierożek
 Opinia
@Stefan 10.06.2019 11:38

Tak, rozważm ofertę pracy w firmie Virtu i bardzo mnie interesuje czy jest na hali zimno :)

Pomocna?
TakNie
Helena
 Opinia
@Pierożek 14.06.2019 14:09

To fantastycznie! Virtu Production oferuje bowiem osobom na tym stanowisku bardzo atrakcyjne warunki, bo chociażby: pracę w systemie 3- zmianowym; możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego oraz, co szczególnie ważne, atrakcyjny pakiet socjalny. Tu znajdziesz szczegóły dotyczące oferty: http://virtu.com.pl/article/job_offer,72/ Z uwagi na produkty, które wytwarza ta firma należy sądzić, iż temperatura na hali musi być dosyć niska, ale musi to zweryfikować osoba, która tam aktualnie pracuje. Daj nam znać, jak już się zdecydujesz na podjęcie tam pracy.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik07
 Opinia
@Pierożek 02.06.2019 21:56

Na produkcji ciepło i duża wilgotność. Na pakowalni i magazynie ze względu na żywność stała ok 4 stopni.

Pomocna?
Tak2Nie
Andrzej
 Opinia
@pracownik07 20.06.2019 19:05

Pracownicy pracujący w firmie Virtu Production są w Twojej ocenie odpowiednio zabezpieczeni przed działaniem warunków, które obowiązują na magazynie? Skoro jest tak niska temperatura, to chciałbym wiedzieć, czy można liczyć na odpowiednią odzież ochronną? Odpowiedz, proszę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nie ma szans
 Opinia
@Pierożek 02.06.2019 21:56

Duża pot leje się z każdego

Pomocna?
Tak1Nie
Danuta
 Opinia
@Nie ma szans 26.06.2019 11:50

A zatem trochę niepokojące jest to, że pracownicy Virtu Production pracują w nieodpowiednich warunkach. Należałoby w takim przypadku jak najszybciej odpowiednio zareagować. Czy rozmawialiście wspólnie - jako pracownicy - bezpośrednio z samym Dyrektorem tego przedsiębiorstwa? Chyba wypadałoby zacząć działania od właśnie takiego kroku. Jak sądzisz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Pierożek
 Opinia

Daj znać co i jak. Powodzenia :)

Pomocna?
Tak1Nie
Urszula
 Opinia

Na stronie internetowej firmy Virtu Production znalazłam kilka ofert pracy. Obecnie poszukuje się pracowników w charakterze magazyniera, pracownika produkcji - pakowacza, pracownika budowlanego, operatora maszyny pakującej oraz elektromechanika. Znajdziecie je tutaj: http://virtu.com.pl/page/kariera,275/ . Co o nich sądzicie? Czy któraś z tych ofert zainteresowała kogoś z Was?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia

Witam. Przeczytałam że firma Państwa poszukuje pracownika na stanowisko - pracownik administracyjny magazynu. Proszę o informacje ile się zarobi na tym stanowisku. Chciałabym aplikować ale wiem że podczas rozmowy pada pytanie jakie wynagrodzenie chciałabym otrzymywać.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Była
 Opinia
@ja 07.11.2018 11:10

Zamiast pracy administracyjnej dzwga się towar. Nie jet to lekka praca. Cały czas siedzisz na magazynie, mało to się ma do pracy biurowej

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Urszula
 Opinia
@Była 13.01.2019 21:41

Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź i napisać, na jakie warunki zatrudnienia można liczyć na wspomnianym przez Ciebie stanowisku? Czy zagwarantowana jest umowa o pracę? Porusz tę kwestię w swojej wypowiedzi, ponieważ może ona zainteresować @ja oraz innych użytkowników obecnych na forum.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona
 Opinia

Czy dostaje się na święta Bożego Narodzenia benefity w postaci pieniędzy czy bony?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona
 Opinia
@Ona 21.11.2018 13:32

Pierw pokaż czy umiesz pracować

Pomocna?
TakNie1
Urszula
 Opinia
@Ona 21.12.2018 12:10

Co konkretnie masz na myśli poprzez swoją wypowiedź? Czy wspomniane profity i ewentualne premie są tylko dla wybranej grupy pracowników? Jeżeli tak, to napisz proszę, jakie wymagania należy spełnić, żeby kwalifikować się do ich otrzymania w Virtu Production.

Pomocna?
Tak1Nie
Anna
 Opinia

jaka kasa? jaka umowa? ktos cos?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia

napiszcie proszę jaka stawka i czy umowa o pracę dzięki!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zawiercie
 Opinia

Witam czy pracownicy dostają jakieś benefity na świeta Bożego Narodzenia??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownk888
 Opinia

Pracowałam jakiś czas temu w tej firmie i szczerze jeśli ktoś chcę pracować to wcale nie jest tak źle. Na początku nadzorowała nade mną jedna osoba, która tłumaczyła mi powoli co i jak, wprowadzając mnie w całą 'politykę' firmy. Na resztę pracowników z danej zmiany także mogłam liczyć. Jeśli chodzi o kierownictwo też nie było na co narzekać, zazwyczaj szli mi na rękę. Zarobki, nie wiem jak na innych stanowiskach ale ja byłam zadowolona, zawsze wypłata + premia wpływała na konto terminowo . Jedynie jeśli chodzi o kadry tam załatwić coś było ciężko, lepiej sprawę było kierować do np. kierownika zmiany . Zwolniłam się ze względu na 3 zmiany, które na dłuższy okres nie pozwalały mi realizować innych planów. Ogólnie polecam ten zakład pracy .

Pomocna?
TakNie1
Bogdan
 Opinia
@pracownk888 14.11.2018 09:16

Czy wynagrodzenie i warunki zatrudnienia zmieniały się wraz ze stażem pracy w Virtu Production? Zachęcam Ciebie także do napisania, od czego zależała ewentualna premia w firmie. Warto poruszyć te kwestie, gdyż niektórym użytkownikom pomoże ona w podjęciu decyzji o ewentualnej aplikacji do niej.

Pomocna?
TakNie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Arkadiusz
 Opinia

Panie Jerzy to nie prawda, praca na linii produkcyjnej w Virtu jest przyjemna i godna polecenia. Pracuje rok i nie zamierzam odchodzić. A co do przerwy i odbijania się to taki jest regulamin w wiekszości zakładów i podpisał go pan przy podpisaniu umowy...

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jerzy
 Opinia
@Arkadiusz 20.11.2017 11:53

Nawet w innych obozach pracy w okolicy nie ma czegoś takiego... Czy w czasach kiedy to firmy szukają pracowników warto marnować czas na pracę w tak niemiłej atmosferze i w dodatku za głodową pensję? W sąsiedniej Dąbrowie Górniczej w każdym zakładzie produkcyjnym płacą kilkaset złotych więcej na rękę...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Arkadiusz
 Opinia
@Jerzy 25.11.2017 01:50

Panie Jerzy, wolne żarty... To może wszyscy zrezygnujmy z pracy i jedźmy opalać się na Bahamy. Chwila, tylko za co?

Pomocna?
TakNie1
Jerzy
 Opinia
@Arkadiusz 28.11.2017 09:51

A czy ja napisałem, że mamy nie pracować? Chodzi mi o to, że jest w okolicy wiele ciekawszych alternatyw. Za dużo większe pieniądze i w lepszej atmosferze.

Pomocna?
Tak3Nie
Lolek
 Opinia
@Jerzy 25.11.2017 01:50

Panie Jerzy zapraszam do firmy Brembo na dział odlewnia można tam zarobić 2100-2200

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jerzy
 Opinia
@Lolek 03.03.2018 10:10

Akurat pracowałem w Brembo na odlewni i mimo cięzkiej pracy nikt nie kazał mi odbijać się przy wyjściu i wejściu na hale niczym więzeń, kartą. Poza tym obecnie w Brembo na odlewni zarabia się bez nadgodzin 2600 netto.

Pomocna?
Tak1Nie1
ANAWA
 Opinia
@Lolek 03.03.2018 10:10

PANIE LOLEK ALE ILE NADGODZIN TEGO CZLOWIEKU NIE PISZESZ

Pomocna?
TakNie1
Mimi
 Opinia
@Jerzy 25.11.2017 01:50

(usunięte przez administratora)ty chyba nie znasz realiów pracy na Zawierciu,tu narzekasz to idź do Villa Verde,gdzie mówią,że praca po 8 godzin a wychodzisz po 11,13 bez zapłaty i odbioru. Spróbuj tam,gdzie kłamstwo pogania kłamstwo za psie pieniądze,gdzie pupilki kierowniczki mają widoczne względy i dopiero opiniuj. Inne miejsce po 8zl na godzinę ,gdzie musisz zasłużyć sobie na wypłatę albo bar,gdzie robisz wszystko,a twoja wypłata jest tajemnica zawodowa.

Pomocna?
TakNie1
Natalia
 Opinia

@krokiet k/g, rozumiem, że nie jesteś już pracownikiem firmy Virtu? Czy poziom organizacyjny i wysokość zarobków były głównymi powodami Twojej decyzji? Czy próbowałeś negocjować swoje wynagrodzenie? Obecnie pracownicy z doświadczeniem zyskują coraz bardziej na wartości. Przyczyną tego są braki wykwalifikowanych pracowników na rynku pracy.

Pomocna?
TakNie1
Musia
 Opinia
@Natalia 28.06.2018 11:10

Chyba nie w tej firmie. Tu nie docenia się w ogóle pracownikow z doswiadczeniem - dodaje się im jedynie obowiązków co nie jest równoznaczne ze zmianą wynagrodzenia.

Pomocna?
Tak4Nie
ktos
 Opinia
@Musia 18.07.2018 15:10

niestety to prawda.

Pomocna?
Tak4Nie
Kandydatka
 Opinia

@Natalia, to była rekrutacja na stanowisko biurowe. Na początek umowa na okres próbny, standardowo 3 miesiące. Benefity typu zniżki na produkty firmy i wejściówki na basen w Łazach.

Pomocna?
TakNie1
Musia
 Opinia
@Kandydatka 11.07.2018 15:29

benefitu przysługują również w okresie próbnym - tylko czy o benefity chodzi kiedy szukasz pracy ??? możliwość zakupu produktów - jak lubisz codziennie jeść gotowe jedzenie to się opłaca - ceny towarów bardzo korzystne, a basen - 2h/ miesiąc - dużo ??? Ważne jest chyba jednak wynagrodzenie podstawowe, jakie uzyskach po okresie próbnym - to ustal na początek ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ktos
 Opinia
@Kandydatka 11.07.2018 15:29

w jakim dziale jeśli można spytać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tymon
 Opinia

Virtu Production to świetna firma i jeśli komuś nie odpowiada praca to powinien ją zmienić !!!

Pomocna?
TakNie2
Gogol
 Opinia

Niektórzy tylko narzekać potrafią?

Pomocna?
TakNie1
Natalia
 Opinia

@Kandydatka Rozumiem, serdecznie dziękuję za odpowiedź. Wspomniałaś, że na początku jest trzy miesięczny okres próbny. Czy możesz powiedzieć, jaką formę zatrudnienia wtedy oferuje firma Virtu Production takiemu pracownikowi? Ponadto, orientujesz się może, czy podczas okresu próbnego opisane przez Ciebie benefity przysługują już pracownikowi? Gdybyś mogła jeszcze rozwiać te wątpliwości, to będę zobowiązana.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

@Kandydatka Dziękuję za wypowiedź. Chciałabym spytać o to, jakie warunki zatrudnienia zostały Ci zaproponowane? Ponadto, jakbyś mogła napisać, na jakie stanowisko aplikowałaś to będzie super. Oczywiście, nie pytam o takie kwestie jak wynagrodzenie, gdyż to kwestia indywidualna. Chodzi mi o pozostałe warunki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kandydatka
 Opinia

Dzień dobry, Uczestniczyłam ostatnio w procesie rekrutacyjnym firmy Virtu i jestem mile zaskoczona. Bardzo profesjonalne podejście do kandydata, merytoryczna rozmowa i przyjazne nastawienie. Chociaż w efekcie procesu nie została podjęta współpraca, zdecydowanie pozytywnie oceniam sam proces rekrutacji. Mam nadzieję, że inni lokalni pracodawcy będą brali przykład z Virtu przynajmniej w tym aspekcie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

@Ola, czy możesz doprecyzować swój wpis na temat firmy Virtu Production? Dla niektórych osób może być on nie do końca zrozumiały. Czy chciałaś napisać, że w ostatnim czasie wynagrodzenia w firmie wzrosły? Czy praca w tej firmie to praca zmianowa, a pracownik ma wpływ na kształt grafiku? Czy wiesz coś na ten temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

@Ola, Twoje wypowiedzi są dosyć lakoniczne, mogłabyś je rozwinąć? Dlaczego wypowiadasz się negatywnie o firmie? Opisz proszę swoje doświadczenia. Jakie wady dostrzegasz? Wspominasz też o częstych zwolnieniach, pracownicy odchodzą sami, czy dostają wypowiedzenie? Z czego wynika rotacja?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kierowca
 Opinia

Virtu jest ok jeżdżę tam dwa lata I jakoś nie słyszałem żeby magazyniezy narzekali. I żadne sie nie zwalnia

Pomocna?
Tak9Nie1
...$
 Opinia
@kierowca 16.03.2018 11:13

a w jakiej firmie pracujesz , mają nowe auto ? , ja myślę aby robić karierę na magazyniera w nowym zakładzie ,auto jest ważne czyli serwisowane kółka wymieni serwis ?,trust your intuition listen to your inner voice.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ANAWA
 Opinia
@...$ 16.03.2018 21:08

chyba jestes jakims przydupaczem

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pradawny
 Opinia
@kierowca 16.03.2018 11:13

Magazynierzy nie narzekaja jak sami uciekaja bo chca ich zniszczyc jak i reszte zakładu warunki sa tragiczne naprawy maszyn i osprzetu tragedia . nie dbaja o nikogo chyba ze o własne interesy .pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia
@kierowca 16.03.2018 11:13

Moze pracujesz w innym virtu bo tu na okroglo ktos zwalnia i magazyniezy tez

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

Co możecie powiedzieć o pracy w Virtu Production? Zaszły jakieś zmiany w firmie od ostatniego wpisu? Piszecie, że praca jest ciężka a pracownicy mają krótkie przerwy, czy to prawda? Jaka atmosfera panuje w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

Słyszeliście już o planowanym na pierwszy kwartał 2018 roku otwarciu nowego zakładu produkcyjnego? Tym samym stworzone zostanie 130 nowych miejsc pracy. Co zapewne istotne jest dla lokalnych mieszkańców, gdyż w województwie śląskim region zawierciański jest jednym z rejonów najbardziej dotkniętych bezrobociem. Co jeszcze warto wiedzieć o tej inwestycji?

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia
@Natalia 27.10.2017 10:21

Umów się ze mną

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ANAWA
 Opinia

Piekne wpisy pochodza od gory nie sciemniajcie niech ludzie dowiedza sie prawdy jak tu sie zapier. ILE GODZIN TYGODNIOWO

Pomocna?
Tak5Nie
Asia
 Opinia

Bardzo dobra firma !! Sama mieszkam w Zawierciu i jestem dumna, że ta firma tak się rozwija i kojarzy ja coraz więcej osob. Jeżeli chodzi o pracę to pracuje tam mój znajomy na produkcji i z tego co wiem jest zadowolony. Podobno dbają nie tylko o pracownikow administracyjnych, ale o produkcyjnych rowniez.

Pomocna?
Tak6Nie1
Adrian
 Opinia
@Asia 15.12.2017 12:25

Widzę, że pracownicy wyższego szczebla z Virtu piszą sami sobie opinię aby tylko ktoś przyszedł do tego obozu pracy. Brakuje już Ukrainców na rynku pracy?

Pomocna?
Tak13Nie
Lewy
 Opinia
@Asia 15.12.2017 12:25

Hahaha dobry zart. Kadry pieknie za PR robia

Pomocna?
Tak3Nie
ANAWA
 Opinia
@Adrian 18.12.2017 03:56

ZGADZAM SIE Z TO BA TA FIRMA TO WYKONCZALNIA PRACA BARDZO CIEZKA I WYCZERPUJACA I MALO PLATNA CO DO TEJ PRACY.W BIURZE JEST ICH JAK ZYDOW A MY NA NICH ZAPIER.

Pomocna?
Tak5Nie
Beat
 Opinia

Chcialabym podziękować za zanizona wyplate na swieta kolejny raz wstyd. Nie szanujecie swoich pracownikow ludzie zaczna odchodzic ukraincy rowniez uciekna.

Pomocna?
Tak9Nie
Pracownik
 Opinia
@Beat 15.12.2017 10:35

Tylko za święta płacą po 10 stycznia. Coś ściemniasz Beata. Ja dostałem wypłatę i jestem mega zadowolony. Nie siej fermentu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beat
 Opinia
@Pracownik 23.01.2018 22:03

Trolla za to sie placi zeby wszystko ladnie pieknie opowiadali prawda?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
fiszu
 Opinia

no nie jest łatwo, bo to produkcja a nie kawiarnia nie ? stoisz i robisz, jedziesz z koksem, tzn. z pierogami. Nie każdy ma takie szczenscie że kocha swoja prace bo to jego pasja albo jest taka mega, że oddaje sie jej w pelni. Praca w virtu daje mi zarobek i normalne życie dlatego sie ciesze

Pomocna?
Tak1Nie1
Robol
 Opinia
@fiszu 19.06.2017 14:50

Normalne życie brawo TY... Pracując 6 dni w tygodniu ty żyjesz....

Pomocna?
Tak1Nie
Mark
 Opinia

Witam, czy ktoś może napisać jaka praca na produkcji? Ile zmian? Czy czterobrygadowka? Ile przerw? Czy jest palarnia? Bo w niektorych zakaldach nie mozna palic. Jak liderzy i zarobki? Dziekuje I czy mozna sie jakos dostac z dworca pkp? Dojde na pichote? jak dlugo albo czy sa autobusy Duzo pytan, sory i dzieki za odpowiedz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jerzy
 Opinia
@Mark 21.01.2018 16:08

Miałem nieprzyjemność pracować tam kilka lat temu. Mam nadzieję, że coś od tamtego czasu się zmieniło. Więc po kolei : -Przerwa jedna w trakcie zmiany, niby 15-minutowa, ale tak naprawdę góra 10minutowa. Stołówka jest daleko od hali i dojście na nią zajmuje jakieś 2.5min w jedną stronę . -Człowiek czuje się w pracy jak więzień gdy za każdym razem gdy wchodzi i wychodzi z hali musi się odbić i przejść przez specjalne bramki jak na lotnisku. -Z dworca w Zawierciu do zakładu masz jakieś 3km, więc bardzo daleko -Płaca to minimalna krajowa -Atmosfera beznadziejna, Kobiety które tam pracowały miałem wrażenie, że są zadowolone, że mają jakąkolwiek pracę i przez to nawet jak narzekały to po kryjomu. Reasumując, mam nadzieję, że w tych czasach, gdy praca czeka na nas na każdym kroku coś się zmieniło i nikt nie wykorzystuje człowieka jak jeszcze kilka lat temu za 1500zł. W dodatku w ciężkich warunkach.

Pomocna?
Tak2Nie
Mmm
 Opinia

Witam,mozecie powiedziec mi jak wyglada praca na magazynie jakoe stanowiska , obowiazki,placa,atmosfera,kadra? I czy w tej firmie mozna w jakis sposob awansowac czy nie ma szans kazdy jest robolem?serio jest jedna przerwa 15min?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Arco
 Opinia
@Mmm 07.12.2017 19:31

Pracowalem na magazynie surowcow porazka

Pomocna?
Tak1Nie
zainteresowany
 Opinia

Witam widze ze pojawiło się pare nowych ofert do pracy w virtu potrzebują na produkcje do magazynu i na dział inwestycji budowlany jak wyglądam tam praca jakie stawki atmosfera ? możecie cos napisac o dzialach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@zainteresowany 18.12.2017 09:05

Cześć, praca wygląda wspaniale, sielanka od samego rana, ludzie życzliwi, chętnie pomogą. Kierownictwo to anioły nie ludzie, chętnie pomagają nowym pracownikom a i nawet dobrym słowem uświadczą. Płace są jak na warunki na wyrost jak widzisz pasek to masz chęć oddać połowę kierownictwu bo jak na warunki Zawierciańskie to aż za dużo. A co do awansów to za przykład podam Zarząd. Jak to piszą, bardzo dobra firma!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andreas
 Opinia
@Ania 19.12.2017 23:27

Anka bierz mniej tego gówna albo zmień dilera. Jak można tak w tyłek wchodzić ....

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zawiedziony klient
 Opinia

Kupiłem wczoraj sajgonki firmy Virtu. Dziś je odgrzałem i spróbowałem zjeść. Okazało się, że są to zwykłe naleśniki. Po prostu nadzienie jest zawinięte w naleśnik, nie w papier ryżowy. Są tylko zawinięte tak, aby przypominały sajgonki. Jedyne co tam przypomina sajgonki to sos słodko-kwaśny. Firma ma klientów za idiotów, myśląc, że nie jedli oryginalnych sajgonek. Nigdy już nie kupię niczego, co wyprodukował Virtu. Totalny badziew.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Virtu Production Sp. z o.o. - Zawiercie

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny