Vesuvius

• Borek Szlachecki
  • Kulerzów
  • Jeziorzany
  • Radziszów
Kraków - Vesuvius CSD Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o Vesuvius

Opinie o Vesuvius Skawina

Nie przegap nowości o Vesuvius!

gośc

07.08.2015 12:53

A może trzeba porozmawiać o tym kablowaniu z Pasicią. To mądry i rozsądny facet
    niwelator

25.06.2015 16:34

Zgadzam się w pełni z negatywnymi opiniami poprzedników totalna porażka nie warto tam pracować ludzie straszni.Gliwice też bo tam też mają mały oddział zwany Foseco . Nie polecam
    gandalf 47

17.11.2014 18:28

Zapraszam na "Niezależne forum pracowników firmy VESUVIUS SKAWINA" na pracownicy.tk
    __Blue__

17.09.2014 11:02

Vesuvius to banda złodziei i szubrawców Szlachta (szefostwo) bawi sie na całego, wożą sie nowymi furami służbowymi a zwykłego szarego pracownika maja za nic i nawet na przysłowiowy chleb ich nie stać z tego co tam płacą. Starzy pracownicy zbieraja tylko profity za kablowanie i zmyślanie historyjek na twój temat. Trzeba cały czas pilnować swojej du-py żeby ci jej nie obrobili. niektórzy tak głęboko wchodzą w du.p.e bez mydła że smrud z gęby czuć na kilometr. Ogólnie słabe warunki i bardzo słaba płaca jak na takie (usunięte przez administratora). a ludzie fałszywi i pazerni. Pozdrawiam.

Kontakt - Vesuvius

Tyniecka lok. 12 32-050 Skawina

Branża główna: Przemysł ciężki

ffag

08.08.2014 20:22

Ja cenie sobie tą firme. stabilna na rynku, dobry social, wypłata zawsze na czas. w czasie kryzysu raczej starają sie tak wykombinować aby nie zwalniać ludzi. dobre zasady BHP, i generalnie firma kładzie na to duży nacisk. i generalnie kultura
    dośwaidczony

04.08.2014 13:38

W obu przypadkach opinia w 100% prawdziwa. Bardzo duża korporacja. Jak się wchodzi za bramę zaczynaja się nowe reguły zycia. Polnowanie się na każdym kroku, jak są problemy to każdy tylko spycha wine na innych. Zamiast skupić się na rozwiązaniach zaczyna się szukanie obrony i dowodów na wine innych. A więc praca polega na 8 godz kryciu swojego tyłka. Wzystko anjlepiej mieć w mailach jak nie masz go to znaczy że to twoja wina. Ludzie na kierwoniczych stanowiskach nie mają pojęcia o pracy. Ich zadania to miale papiery i wykresy tak pokazać szefom żeby okazało się że w 100% jest OK. A jak wykres pokazuje inaczej należy go zrobic w inny sposób a nie wziąść się do roboty. Drugi minus to ludzie są fałuszywi, tam nie ma liczyć co na pomoc innych. A wręcz przeciwnie jak coś nie wyszło to nikomu o tym nie mó bo wykorzysta to przeciwko tobie żeby pokazać jaki to on jest wspaniały.
    __Blue__

04.08.2013 12:17

Praca w Vesuvus to totalna porazka chyba ze kogos cieszy ciagle pomiatanie i [usunięte przez admina] Starsi pracuwnicy chca cie psychicznie zaszufladkowac jak nie masz charakteru to cie zniszcza. Ciagle trzeba sie pilnowac zeby cie ktos nie podkablowal, kierownik lubi konfidentow a tych nie brakuje i nawet nie przyjdzie zeby skonfrontowac czy to prawda czy nie, poprostu kabel ma zawsze racje.
    peter

11.11.2012 21:15

zalezy w jakim dziale, ja mam doswiadczenie totalnej spychologii i przez to sredniej atmosfery.

Zostaw merytoryczną opinię o Vesuvius