3.2/5

• Borek Szlachecki
  • Kulerzów
  • Jeziorzany
  • Radziszów
Kraków - Vesuvius CSD Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o Vesuvius

Opinie o Vesuvius Skawina

Nie przegap nowości o Vesuvius!

K

01.11.2024 17:16

Wprowadzają ma internet oferty na frezera lub inne stanowisko a jak człowiek przychodził na rozmowę pchają go na produkcję na linie produkcyjne bo mało pracowników tam i nawet nie reagują jak człowiek mówi że umawiał się na zupełnie inne stanowisko... Oferty pracy nie zgadzają się z tym co oferują co jest zwykłym oszustwem .

04.11.2024 10:38

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nam przykro, że proces rekrutacji nie spełnił Pani/Pana oczekiwań i nie odpowiadał aplikowanemu stanowisku. Staramy się, aby nasze oferty pracy były jak najbardziej transparentne, a kandydaci trafiali na stanowiska zgodne z ich kwalifikacjami i aspiracjami. Zdajemy sobie sprawę, że takie sytuacje mogą być rozczarowujące. Państwa uwagi są dla nas cenną wskazówką, by poprawić proces rekrutacji i lepiej informować kandydatów o możliwościach oraz wymaganiach dotyczących różnych stanowisk. Dlatego będziemy wdzięczni za bezpośredni kontakt pod adresem mailowym: [email protected]. Zespół Vesuvius
    OnionUAW2

02.08.2024 23:40

To co dzieję się na wydziale W2 odkąd odeszła Pani Agnieszka to są jakieś żarty. Zrobił się niesamowity bałagan (usunięte przez administratora). Wymagają od nas niewiadomo czego nie dając nam odpowiednich narzędzi. Dodam że pomału wizyty Pani Pa..... zaczynają pachnieć (usunięte przez administratora). Ps. Pracownik po 4 latach pracy ma podstawę taką samą jak nowi czyli 5200 brutto a musi umieć pracować na 5 maszynach.
    Ivan

28.07.2024 21:28

Mam pytanie. Tak pięknie piszecie o tolerancji, szacunku, publikujecie posty na facebooku o ambasadorach równości, tak bardzo zależy wam, aby ludziom dobrze się tutaj pracowało, a jednocześnie trzymacie w kadrach ta wredna babę - panią I? Jest chamska, wydziera się na pracowników, boimy się nawet wchodzić do kadr, żeby nie zostać portraktowanym jak (usunięte przez administratora) Nawet do niej zadzwonić nie można, a to ona przecież zajmuje się viso. Jak się ktoś o coś jej zapyta to zaraz pretensje jak można być tak głupim i tego nie wiedzieć, a przecież to ona bierze za To pieniądze. Czy to, aby nie podchodzi pod (usunięte przez administratora) Dlaczego to tolerujecie? Czemu chcecie ukryć prawdę i usuwacie wszystkie wpisy o niej? Myślicie, że jak się jest pracownikiem produkcyjnym to można nas tak traktować? Ta baba nie powinna pracować z jakimikolwiek ludźmi, nie ma nawet podstaw kultury osobistej. Jak się tam wchodzi to nawet dzień dobry nie odpowie, bo jest zajęta dłubaniem w nosie.

31.07.2024 22:49

@Pracodawca Po zgloszeniu sprawy w jaki sposob bedzie przebiegala weryfikacja ? jakie konsekwencje będą na pracowniku, który stosuje (usunięte przez administratora) i znęcanie się psychiczne na nowym pracowniku ?

02.08.2024 12:49

Każde zgłoszenie, pod warunkiem, że trafia do nas drogą oficjalną, jest rozpatrywane. Co więcej, zgłoszenia pozostają w 100% anonimowe, chyba że zgłaszający zdecyduje się na podanie swoich danych. Można do tego wykorzystać narzędzie, jakim jest Program SpeakUp, który funkcjonuje na platformie EthicsPoint lub zgłosić sprawę działającym w firmie Ambasador_kom Równości. Strona EthicsPoint gwarantuje poufność. Funkcjonuje zarówno w języku polskim, jak i angielskim. Po wpłynięciu zgłoszenia drogą oficjalną, trafia ono na globalny poziom naszej organizacji, a konkretnie do zespołu Compliance. To komórka odpowiadająca za nadzór, która rozpatruje każdą zgłoszoną sprawę. Po weryfikacji zgłoszenia przez zespół nadzoru, zapadają decyzje o wyciągnięciu konsekwencji wobec pracownika/ków. Podejmowane działania dyscyplinarne zależą od stopnia i charakteru naruszenia. Bardzo zależy nam, by nasi pracownicy czuli się komfortowo, zwracając się do bezpośrednich przełożonych lub kierownictwa z pytaniami czy podejrzeniami dotyczącymi naruszeń zasad lub standardów. Do takiej komunikacji szczególnie zachęcamy. Zespół Vesuvius

29.07.2024 15:18

@Pracodawca dlaczego usuwacie negatywne komentarze o Państwa firmie ? Chodzby ostatnia opinia jak ktoś pisał o nagannym zachowaniu Pań z kadr ? Komentarz został usunięty tylko dlatego że ktoś prawdę napisał ?

31.07.2024 22:43

No oczywiście, że tak, te negatywne komentarze od razu panie usuwają, mogę się również założyć, że większość pozytywnych komentarzy również panie moderatorki pisza na forum, tak to działa.

30.06.2024 23:39

Witam serdecznie. @Pracodawca, pracowników, kandydatów itp. Nadszedł czas na moją wypowiedź o tej firmie, jestem świeżo po wypowiedzeniu umowy o pracę i chętnie się podzielę z Państwem opinią. Na początku chciałbym zaznaczyć, że moja wypowiedź dotyczy tylko i wyłącznie wydziału WAPEX na którym pracowałem. NIE POLECAM tam pracy, przedewszystim za atmosferę jaka tam panuje, szczególnie chodzi mi o jednego Pana, który się na mnie psychicznie wyżywał, miałem tą nie przyjemność pracować z nim za mojej kariery tylko 2 razy a oczekiwał ode mnie umiejętności i wiedzy jakbym pracował tam 10 Lat !!! krzyczał, wyzywał obrażał itp... to był główny powód mojego natychmiastowego zwolnienia się... kolejna sprawa to wynagrodzenie, jak za taką pracę w światowej firmie to porażka... można spokojnie mieć lżejsza i czystszą pracę za jeszcze lepsze pieniądze jak tam. Generalnie nie polecam, bardzo żałuję, że tam pracowałem, jak dla mnie dwa miesiące wyjęte z życia... Pozdrawiam serdecznie.

07.07.2024 20:49

Dziękuję bardzo ale nie mam czasu i ochoty drążyć dalej ten temat, tym bardziej, że już tam na szczęście nie pracuję. Gdybym miał więcej czasu to napewno bym załatwił w inny sposób tą sprawę. Chciałem tylko moim poprzednim wpisem uświadomić Państwu do jakich nie przyjemnych i przykrych sytuacji dochodzi u Państwa w firmie...

26.07.2024 07:56

To jest forum anonimowe i nazwisk się tu nie podaje, jakbyś czytał ze zrozumieniem to pisałem że gdybym miał czas to bym zgłosił tą sprawę tam gdzie trzeba. W moim wpisie uświadamiam przyszłych kandydatów jaki (usunięte przez administratora) może ich spotkać w firmie tak jak mnie. Tak, masz rację, bardzo dobrze, że już tu nie pracuje bo nie musze widziec takich pseudointelektualnych ludzi jak ty, co mają już mózg wyprany i żyją tylko firma.
    Zawiedzina

18.06.2024 17:43

Są duże braki kadrowe na assemblingu do tego plotki o możliwości wprowadzenia systemu 4 brygadowego co spowoduje kolejne zwolnienia ...ponieważ pracy w okolicy jest dużo za podobne pieniądze. W systemie 4 brygadowym wolne weekendy to rzadkość ????

20.06.2024 08:49

Dzień dobry, wśród naszych ofert pracy znajdują się również te w systemie 3-zmianowym, a ich rodzaj zależy od zatrudniającego Wydziału. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania oraz rozwiejemy ewentualne wątpliwości, również te dotyczące zmianowości pracy w naszym zakładzie. W tym celu uprzejmie zachęcamy do kontaktu bezpośredniego pod adresem mailowym [email protected] Zespół Vesuvius
    Anna

25.06.2024 09:12

Po 10 latach pracy mój Mąż musi się zwolnić ponieważ na W2 wprowadzają system 4 brygadowym na assemblingu. Rodzina jest ważniejsza. PS. Pracy w okolice nawe na jedną zmianę jest dużo. Nikt nie robił konsultacji z pracownikami. Podobno wystarczy tylko lepiej zorganizować linię produjcyjną
    Kiki

19.04.2024 19:15

Nie jest źle, praca wcale nie jest taka ciężka. Wiadomo trzeba robić, ale jak ktoś jest uczciwy i nie kombinuje to mistrzowie są spoko. Tym co się nie chce zawsze będą narzekać i nigdzie im dobrze nie będzie, chyba że na zasiłku lub L4. Przynajmniej od samego początku umowa o pracę bez śmieciówek, pakiet benefitów nie najgorszy. Brakuje jedynie transportu.
    Michalina

20.06.2024 16:05

Niestety nie jest to norma, dużo moich znajomych pracuje na śmieciówkach, mimo że powinni mieć uop..
    Michalina

20.06.2024 16:06

Chyba to podstawowego pakietu jest 2zl opłaty, ale to jest serio spoko bo nawet do specjalistów w kilka dni masz termin
    Kuba

16.06.2024 19:01

Witam. W sieci widnieje oferta na operatora wózka widłowego i przykuła moją uwagę stąd mam pare pytań: Czy nadgodziny są na porządku dziennym? Czy jest premia? Czy pracuje się tutaj regularnie w weekendy?

19.06.2024 09:03

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za zainteresowanie ofertą. Nasi pracownicy jak najbardziej mają możliwość otrzymywania premii. Dysponujemy kilkoma pulami premiowymi, które zależą od wielu czynników, dlatego nie sposób odpowiedzieć na Pana pytanie bez informacji, na jakie stanowisko Pan aplikuje. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod nr tel 12/ 277 51 00 oraz pod mailem [email protected], w celu uzyskania szczegółowych informacji. Zespół Vesuvius
    Zadowolony

19.04.2024 15:43

Bardzo fajna praca i miła atmosfera
    Dorota

13.04.2024 18:09

Wydział W2. Ludzie się zwalniają ponieważ są przepracowani, zmęczeni i wypaleni. Brakuje podstawowych przyrządówn ,narzędzi. Bardzo mało jest osób z długim stażem co znaczy , że nie jest tam dobrze.
    Chaos

30.03.2024 07:56

Nie polecam ???? nikomu nawet największemu wrogowi. Z pracownikiem którego upatrzą sobie majstrowie robią co chcą!!!!! Wcześniej szkolenie na stanowisku było 3 miesiące teraz po miesiącu wymagają robienia normy. Zakłamanie a ludzie jak ludzie ten co wchodzi w (usunięte przez administratora) Majsterom to ma dobrze. Ogólnie (usunięte przez administratora) kiła i mogiła

25.01.2024 17:50

Cześć kochani :) widziałam ze firma oferuje praktyki oraz staże. Czy ktoś zamierza dostać się do nich w tym roku? Zaciekawił mnie płatny staż w dziale transportu, czy ktoś był i może mi odpowiedzieć czy warto i czy można wyciągnąć doświadczenie? No i jak z gotówka ?
    Tom

26.01.2024 15:10

Zarobki bez szału, zbliżone do tego co w innych firmach ale jest trochę benefitów dodatkowo, które obejmują także stażystów to na plus. Czy się można czegoś nauczyć? No jak się chce czegoś nauczyć to się zawsze cos wyciągnie, w ostateczności niezły wpis do cv. Nie byłem w logistyce akurat ale myślę, że wszędzie podobnie. Ogolnie oceniam dobrze, powyżej średnij ze tak powiem.

09.02.2024 14:26

Dzień dobry, pozwolimy włączyć się do dyskusji i szczegółowo odpowiedzieć na pytanie ???? Stażyści w Vesuvius zatrudniani są w oparciu o umowę zlecenie i często łączą pracę u nas ze studiami dziennymi. Płatny urlop w tej formule nie obowiązuje. W kwestii benefitów – zgadza się – stażystom przysługuje: - codziennie pyszny, ciepły posiłek finansowany przez Vesuvius, - karta MultiSport na preferencyjnych warunkach, - darmowe porady psychologiczne, prawne i finansowe, - program poleceń pracowniczych, - szkolenia podnoszące kwalifikacje, - system wyróżnień koleżeńskich CORE, - nagrody pieniężne za pomysły pracownicze. Obecnie oferujemy stażystom stawkę 29 zł brutto za godzinę. W razie zainteresowania stażem zapraszamy do kontaktu: https://www.poznajmysie-vesuvius.pl/staze-i-praktyki/
    QWERTY

01.08.2023 09:14

Znalazłam na stronie firmy ofertę na płatny staż w Dziale Jakości. Firma wymaga dostępności min. 32h w tygodniu. Czy weekendy też wchodzą w grę, czy jest to praca tylko na tygodniu? Poza tym, czy orientujecie się, czy pracodawca jest otwarty na dalszą współpracę po odbyciu stażu? Bo w ogłoszeniu nie ma o tym mowy.
    odp

03.01.2024 19:58

Nie jest tak, że żaden. Dostają wybrani, a kryteria są nieznane (doświadczenie i chęci do pracy nie są brane pod uwagę), więc hula kolesiostwo. Zwykli pracownicy raczej podchodzą do stażystów pozytywnie, w kwestii ludzi mam ogółem dobre wspomnienia, ale wiadomo, że zdarzają się wyjątki. Bywały nieprzyjemności, kiedy jedna bądź dwie osoby nie traktowały mnie poważnie ze względu na stanowisko stażysty. Sumarycznie to jednak niejasna polityka firmy wobec przechodzenia na uop i ogólnie zły stosunek managementu do stażystów były czynnikami decydującymi o moim odejściu. A szkoda, bo gdyby nie to, że inni stażyści też pouciekali, to mógłby powstać naprawdę fajny zespół.

25.01.2024 16:58

Dzień dobry, staż w naszej firmie trwa obecnie minimum 6 miesięcy. Jego przedłużenie lub przejście na UOP to kwestia indywidualna i zależy od wielu czynników. Zapraszamy do rozwoju w Vesuvius. Pierwszy krok to wypełnienie formularza aplikacyjnego na staż: https://bit.ly/37J6csI Więcej informacji o programie stażowym znajduje się tutaj: https://www.poznajmysie-vesuvius.pl/staze-i-praktyki/ Pozdrawiamy!
    przyszły prc ?

09.11.2023 17:57

Czy istnieje możliwość pracy TYLKO w systemie dwu zmianowym , 6-14 14-22? pozdrawiam.

17.09.2023 10:18

Pracownicy coraz częściej oczekują od pracodawców zapewnienia benefitów pozapłacowych. Jak wygląda ten aspekt w Vesuvius? Chodzi o pracę jako operator produkcji, takie ogłoszenie jest na GoWork.pl 7 maja.

24.09.2023 15:56

Z benefitów pozapłacowych to w moim przypadku była frustracja i zaniżone poczucie własnej wartości na skutek pracy w tej toksycznej atmosferze.

03.10.2023 15:39

Ogólnie moim zdaniem zarządzanie leży w tej firmie. Nawet jak dobrze trafisz, to jest jeszcze betonowy top management, oderwany od rzeczywistości. A im wyżej, tym bardziej. No i niestety to przekłada się na atmosferę, bo jak ludzie nie rozumieją na czym polega praca ich podwładnych, to ciężko się pracuje i jest to mało rozwijające. Są jakieś standardowe benefity typu opieka medyczna czy wczasy pod gruszą. Mowa tutaj o SSC
    Kinga

25.08.2023 17:50

Witam czy ktoś by mògł powiedzieć jak wygląda praca Pań ktòre pracują na produkcji .

29.08.2023 10:19

Pani Kingo, trudno na to pytanie odpowiedzieć, ponieważ stanowiska pracy, na których przepisy BHP pozwalają nam zatrudniać kobiety są bardzo różne. Dlatego każdą Kandydatkę i Kandydata zapraszamy do nas, aby osobiście zobaczył/a swoje przyszłe miejsce pracy :) Zapraszamy do kontaktu pod nr tel: +48 728 422 312 Dobrego dnia!

18.08.2023 10:26

Ceramiczne dzieła sztuki – warsztaty kreatywne podczas pikniku rodzinnego

Piknik Rodzinny Vesuvius Poland 2023, w którym udział wzięli pracownicy Vesuvius Poland w Skawinie wraz z rodzinami, obfitował w szereg zróżnicowanych atrakcji. Oprócz zabawy, wspólnego spędzania czasu oraz pysznego jedzenia, świętujący mieli okazję uczestniczyć w wyjątkowych warsztatach ceramicznych.

Więcej: https://www.poznajmysie-vesuvius.pl/2023/07/18/ceramiczne-dziela-sztuki-warsztaty-kreatywne-podczas-pikniku-rodzinnego/

18.08.2023 10:24

Piknik Rodzinny Vesuvius Poland 2023

Za nami wyjątkowe wydarzenie, Piknik Rodzinny, w którym udział wzięli pracownicy Vesuvius wraz z rodzinami – łącznie ponad 800 osób. Jego celem była integracja i dobra zabawa. Piknik był także okazją do świętowania jubileuszy najdłużej pracujących osób w Vesuvius.

Więcej: https://www.poznajmysie-vesuvius.pl/2023/07/05/piknik-rodzinny-vesuvius-poland-2023/

18.08.2023 10:22

Vesuvius wsparł akcję Rowerowy Maj w Skawinie

Niemal 3 tys. aktywnych uczestników, 67 tys. pojazdów i 21 placówek oświatowych w Skawinie – tak w liczbach prezentuje się zakończona niedawno akcja „Rowerowy Maj”. Jej celem była promocja zrównoważonej mobilność i zdrowego stylu życia. Vesuvius Poland był jednym z głównych sponsorów tej inicjatywy.

Więcej: https://www.poznajmysie-vesuvius.pl/2023/06/23/vesuvius-wsparl-akcje-rowerowy-maj-w-skawinie/
    Kuba

18.08.2023 02:42

Witam. Regularnie oddaje krew. Oczywiście zgłaszam to z 2tyg. Wyprzedzeniem. Czy ma to wpływ na obniżenie nagrody?

18.08.2023 10:15

Cieszymy się, kiedy nasza społeczność angażuje się w akcje takie jak oddawanie krwi. Jako organizacja również chętnie bierzemy udział w szczytnych inicjatywach. Wracając do pytania – nieobecność wynikająca z oddawania krwi absolutnie nie spowodowuje obniżenia nagrody kwartalnej.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Vesuvius?

Kontakt - Vesuvius

Tyniecka lok. 12 32-050 Skawina

Branża główna: Przemysł ciężki

Zainteresowany

08.08.2023 11:05

Pracownik produkcji: Na jakie zarobki moge liczyć za pracę bez nadgodzin? Jakie dodatki firma oferuje za prace w nocy w nadgodzinach? Jaki jest system pracy ? Jakie benefity pracownik dodatkowo dostaje? Np. Premia na wakacje, posiłki?

08.08.2023 11:30

Wszystkie informacje o proponowanych benefitach i wynagrodzeniu znajdują się w ogłoszeniu opublikowanym na stronie: https://www.poznajmysie-vesuvius.pl/job/?id=2709128 Jeśli chcesz poznać więcej szczegółów, zapraszamy do kontaktu - numery telefonów do osób prowadzących rekrutację znajdziesz na stronie internetowej: https://www.poznajmysie-vesuvius.pl/ Dobrego dnia!
    Krzysztof

03.08.2023 19:48

Praca nie należy do najlżejszych ale ogólnie polecam to miejsce. Idzie ku lepszemu.

14.07.2023 02:13

Jakie zarobki na operatora cnc czy 7 tys na rękę da się zarobić?z 10 letnim doswiadczeniem
    Bezrobotny

26.07.2023 15:53

Pewnie że się da, na 2 miesiące to spokojnie z 7 na rękę wyjdzie
    Klaudia

20.06.2023 14:47

Czy firma przyjmuje kobiety na stanowisko pracownika produkcji Skawina? W ogłoszeniu jest napisane : gotowość do pracy w systemie 3 zmianowym od poniedziałku do piątku (w przyszłości możliwe przejście na system 4-brygadowy), wszystkie godziny nadliczbowe extra płatne 100% , od kiedy firma przechodzi na 4-brygadówkę? czy przewidziany jest dodatek zmianowy ile tych nadgodzin na jakiej zasadzie te nadgodziny ktoś coś może odpowiedzieć? Jakie warunki pracy i ludzie?

21.06.2023 11:13

Tak, zatrudniamy kobiety na stanowiska produkcyjne ???? O pozostałych kwestiach także chętnie opowiemy – bezpośredni kontakt do nas znajdzie Pani na stronie https://www.poznajmysie-vesuvius.pl/. Miłego dnia i do usłyszenia!

22.06.2023 13:49

Panie Tomaszu, zmiany wyglądają następująco: 6:00 – 14:15, 14:00 – 22:15 oraz 22:00 – 6:15. W tych godzinach każdy pracownik ma półgodzinną przerwę na posiłek (finansowany przez Vesuvius). Nie pracujemy w trybie 4 dni w tygodniu. Pozdrawiamy!
    Janek

16.06.2023 19:34

Świetna firma !
    Janek

16.06.2023 19:23

Firma super

15.06.2023 01:51

Nie polecam stanowisk stażowych. Jest to żerowanie na młodych ludziach chcących zdobyć doświadczenie. Kiedy już je zdobędziesz nie licz na to, że firma Cię doceni - wręcz przeciwnie. Zamiast dać Ci normalne warunki będą przedłużać umowę stażową za śmieszne pieniądze. W międzyczasie zatrudnią za lepszą kasę kogoś jeszcze mniej doświadczonego niż Ty.

13.06.2023 10:46

Nie polecam rekrutacji do tej frmy, brałem udział w procesie na stanowisko Wsparcie IT produkcji i HR'y/Rekrutacja tej firmy to śmiech... Po 1 - najpierw zadzwoniłą do mnie Pani z agencji rekrutacyjnej * tutaj akurat nie mam nic do zarzucenia * i przeprowadziłą ze mną wywiad na 1 etapie aby przekazać informacje do zespołu HR/Hiring Managera Nastepnie ni z tad ni z owad zadzwonila do mnie Pani X z HR i uwaga... przeprowadzila ze mna kolejny raz 1 etap czyli dwa razy musialem ponawiac te same odpowiedzi na pytania itd... co jest dziwne gdyz Pani z agencji rekrutacyjnej juz zdazyla je ode mnie zebrac i przekazac do Vesuvius'a bezposrednio, ale mniejsza z tym, drugi raz 1 etap wyśmienicie, zostałem zaproszony na rozmowe w siedzibie w Skawinie na kolejny etap już strikte techniczny z Managerem projektu IT. Sam drugi etap - Hiring Manager sie spoznil z 20/30 min na umowione spotkanie, tlumaczac sie ze korki ( do wybaczenia ), sama rozmowa nie byla jakas wymagajaca, na wszystkie pytania odpowiedzialem spiewajaco i dostalem zapewnienie ze do 2tyg od dnia rozmowy dostane feedback czy to pozytywny czy negatywny. Minal miesiac i nadal żadnego odzewu ze strony firmy co jest mega słabe, wysłane zapytania mailowe z prosba o potwierdzenie czy cos z tego moze byc czy nie były bezcelowe gdyż nie dostałem żadnej odpowiedzi zwrotnej, zwróciłem sie z prosba do Agencji Rekrutacyjnej ktora dzwoniła do mnie po raz 1 - i oni też nie dostali żadnego feedbacku. Generalnie - firma zmarnowała czas mój, swój jak i osób 3cich z agencji rekrutacyjnej, nie pozostawiając żadnego feedbacku więc technicznie nie wiem do dziś co wpłyneło na takie zachowanie ze strony firmy, ogółem nie polecam się tam rekrutować gdyż zmarnuja wasz czas.

13.06.2023 15:01

Dzień dobry, bardzo nam przykro, że taka sytuacja miała miejsce. Informujemy, iż nie była to rekrutacja prowadzona do Vesuvius Poland Sp. z o. o.

13.06.2023 14:05

(usunięte przez administratora) Ponawiam: byłem kandydatem na IT support produkcji w Skawinie - w skrócie - zostałem zaproszony dwa razy na 1 etap ( raz agencja a drugi raz HR bezposerdnio z vesuviusa) zebrali sobie dane o mojek kandydaturze, dostalem zaproszenie na 2 etap w firmie w Skawinie lokalnie, HR manager sie spoznil 30 min, obiecano po 2 tyg dac feedback nie zaleznie czy bedzie pozytywnie rozpatrzony czy negatywnie, minal miesiac i nadal cisza. nie polecam rekrutacji w tej firmie gdyz zmarnuja tylko wasz czas.

13.06.2023 13:52

fajnie sobie kasujecie negatywne opinie ... z takim nastawieniem zycze wam wszystkiego najgorszego. Nie polecam tej firmy nikomu, tylko zmarnuja wasz czas zapraszajac na 1 etap, 2 etap lokalnie a potem 0 feedbacku.
    Andrzej

07.06.2023 06:48

Same plusy
    Nicko

07.06.2023 06:46

Warto tutaj pracować. Można się rozwijać
    Beatka

21.05.2023 21:18

Czy firma jest przyjazna dla kobiet?
    Nicko

21.05.2023 21:15

Ja polecam. Dobry socjal i fajna robota
    Bronek

21.05.2023 21:13

Jak długo PRACUJESZ to dobrze zarobisz . Normalne
    Nie

12.05.2023 00:01

Nie polecam ambitnym osobom po studiach. W tej firmie wszystko jest zacofane, a betonowe szefostwo blokuje jakiekolwiek próby rozwoju. Nauczysz się tylko rzeczy potrzebnych w firmie i bezużytecznych poza nią. To jest praca dla kogoś, kto chce bezmyślnie klepać polecenia szefa.
    Antek spod Skawiny

01.05.2023 10:40

Praca wcale nie jest ciężka. Jak ktoś robił w innych firmach to wie, że tutaj jest na serio niezły porządek. Na pewno jest lepiej, niż w wielu innych firmach wokół.
    max

02.05.2023 11:56

Praca jest super lekka jak się siedzi za biurkiem a jeszcze lżejsza na home office.

01.05.2023 10:35

Pp

02.05.2023 09:41

A ja nie polecam. Praca w tej firmie to był dla mnie okres największego zawodowego dołka. Wszystko przez niekompetentny management nastawiony na eksploatację tanich pracowników.
    Andrzej

01.05.2023 10:52

A jaki jest socjal? Są jakieś fajne dodatki?
    Chaos

07.02.2023 17:50

Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie.Ludzie w sklepie zarabiają więcej niż tu pracownicy robiących przy takich obciążeniach fizycznych i w takich warunkach.Totalny (usunięte przez administratora) i pylica
    Robert

26.04.2023 01:00

To teraz pytanie mam na temat tych premii. Jak to jest wyliczane. Zakładając, że premia wynosi 1000 brutto. Osoba co mam dni bez l4 czyli 3/3 bierze 1000 brutto. A osoba która ma 2/3 msc bez l4 ? Ile ? I 1/3 ile ?
    Kazek

29.04.2023 23:02

Cóż jak przekroczysz w kwartale "chyba" 2tygodnie L4 to zero premii. Premiowanie jest też "symboliczne" za brak absencji itd. dostawało się parasole, kubki itd.

Zostaw merytoryczną opinię o Vesuvius