Opinie o Stanger

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stanger

Hanna

Pewnie zaglądają tu czasem osoby bezrobotne z Katowic. To mam taką wiadomość, że na stronie firmy Stanger znajdziecie ogłoszenia o pracę na stanowiska: KOORDYNATOR ROBÓT BUDOWLANYCH, TECHNOLOG PRODUKCJI, SPECJALISTA DS ZAOPATRZENIA, CIEŚLA-ZBROJARZ, MALARZ-GIPSIARZ, PRACOWNIK OGÓLNOBUDOWLANY, KIEROWCA KAT. B http://stanger.net.pl/kariera/

Ten co zawsze
@Hanna 16.02.2018 15:24

A propos. Wiszą od początku powstania strony Stangera

Ten co zawsze
@Hanna 16.02.2018 15:24

Nie dajcie się nabierać. To wyłącznie socjotechnika w czym "mistrzem" niechlubnym jest pan MD

Hanna

@Ten co zawsze no ale nie można wykupić usługi usuwania niewygodnych komentarzy. Kasowane są wpisy naruszające regulamin i jeżeli nie wierzysz to możesz tą kwestię przedyskutować z administratorem forum Gowork.pl (admin@gowork.pl).

Ten co zawsze
@Hanna 12.02.2018 12:15

Dej se już spokój pani panie

anonim

(usunięte przez administratora)

lakos

dziwne, jak opinie giną a w czt sp.zoo usuneli całe strony. czy jeszcze kogoś to dziwi?

Hanna

@Ten co zawsze możecie zajrzeć w zakładkę Dla Pracodawcy na stronie Gowork.pl i tam możecie sobie o warunkach przeczytać. Nikt nic nie ukrywa.

Ten co zawsze
@Hanna 02.02.2018 15:52

Gdyby tak było to po co jak niżej? Dla pracodawców Rejestracja Logowanie

Ten co zawsze
@Hanna 02.02.2018 15:52

A gdzie moja odpowiedź? niewygodna?

Hanna

@Ten co zawsze nie ukrywam się pod nickiem. Nie jestem mężczyzną i osobą, o której piszesz. Nie jestem w żadne sposób związana z firmą i wiem jako moderator forum Gowork.pl, że firma nie może usuwać komentarzy, które jej się nie podobają tylko te, które naruszają regulamin. Działa to tak samo jak w przypadku archiwizowania przez admina.

Ten co zawsze
@Hanna 29.01.2018 13:33

No przecież nikt się nie przyzna jakie są warunki zawartej umowy.

bubu

stanger = czt sp z oo = czt polska i cała taka siatka. katowice będzin i tylko oni wiedzą co jeszcze. cały czas ci sami ludzie a inna spółka. (usunięte przez administratora) nie płacą. z daleka od nich.

minister

Pracowalem rok czasu u md. prowadziłem dla niego budowy. Z jednej strony to nawet go lubialem z drugiej hmmm.... kompletny brak szacunku dla pracowników wyplata zawsze byla na raty z opoznieniem nawet 2 miesięcy ale musze przyznac ze rozliczyl się ze mna co do grosza. praca czasem po 24 h/dobę. Dziwny czlowiek z jednej strony go lubialem a z drugiej strony za bezczelnosc i arogancje czasem wypadalo by dac w mordę.

inwestor

Mocno się zastanów zanim zaczniesz współpracę z ta firmą,jedynie co potrafią to ładnie gadac (usunięte przez administratora)

Michael
@inwestor 23.03.2016 18:01

Moj post usuneli.Ciekawe dlaczego?

Ten co zawsze
@Michael 29.12.2017 20:32

Był niewygodny dla (usunięte przez administratora) i firmy

Hanna

@czarna przez 3 dni pracy w firmie Stanger byłaś w stanie już ocenić całą kadrę i pracę tam? Nie sądzisz, że to za krótki czas na taką ocenę? @Michael usunął Ci zapewne post administrator, bo musiał łamać regulamin naszego forum. W razie wątpliwości masz tutaj informacje: https://www.gowork.pl/regulamin

Ten co zawsze
@Hanna 12.01.2018 14:09

W tej firmie wystarczy kilka godzin pracy by zapoznać się ze wszystkimi jej mankamentami

Hanna

@Ten co zawsze osoba, o której piszesz nie może być adminem. Admini to niezależne osoby zatrudnione przez serwis. Upominam również Was wszystkich do przestrzegania regulaminu forum: https://www.gowork.pl/regulamin i nie pisania obraźliwie o innych osobach. @ja według Kodeksu pracy art.943. § 2. "mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." Czy właśnie tego doświadczyłeś? Musimy to określić, bo na forum zaglądają osoby zainteresowane pracą i mogą się tylko tutaj znajdować prawdziwe i udowodnione informacje.

Ten co zawsze
@Hanna 04.12.2017 15:57

Ale ma bezpośredni wpływ na ew. usuwanie niepochlebnych opinii. To kwestia "umowy" z portalem i panie MD nie ukrywaj się za damskim nikiem bo styl wpisów pana zdradza

czarna

odradzam kontakt z firmą. Byłam na 3 dni pracy w firmie w Będzinie. Niewykwalifikowana kadra, nie wiadomo kto za co jest odpowiedzialny, (usunięte przez administratora)....odradzam kontaktu z tą firmą

anonim

(usunięte przez administratora)

Hanna

@rusałek a czemu nie podzielasz? Masz dobrą opinię na temat firmy Stanger? Pracujesz tam? Mógłbyś uzasadnić szerzej swoją wypowiedź? Podałbyś zalety tego pracodawcy? Na jakie warunki można liczyć w pracy? Wszystkie informacje będą pomocne.

anonim

(usunięte przez administratora)

rusałek

Nie podzielam tych wszystkich negatywnych opinii.

Hanna

@Inwestor, a Ty dlaczego nie polecasz?

Inwestor

Nie polecam !!!

Stefan

Pracuję w tej firmie ponad 2 lata i jestem oburzony tym co tutaj widzę. Pracownicy nie przychodzą do pracy, mają wszystko w nosie, przychodzą do pracy pod wpływem alkoholu a potem wypisują takie głupoty - że robota jest zła, szef niedobry itp. Jak ktoś chce pracować to polecam. Nie mówię ze jest lekko - wiadomo terminy gonią ale przynajmniej wiem za co pracuję, wyplata zawsze na czas, miła kulturalna obsługa w biurze. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii o tej firmie - pewnie połowa to konkurencja albo te osoby które opisałem wcześniej.

Ten co zawsze
@Stefan 11.12.2015 21:22

Gdyby tak było jak piszesz to jeszcze w tym samym dniu by wylecieli z pracy. Z tych twoich "opinii" tylko jedna jest prawdziwa- "miła kulturalna obsługa w biurze"

CIEKAWY

WITAM NAWIĄZALIŚMY WSPÓŁPRACE Z FIRMĄ STANGER. Z POCZĄTKU BYŁO CIĘŻKO SIĘ DOTRZEĆ PONIEWAŻ JAK PRZEDMÓWCA STWIERDZIŁ SĄ DUŻE WYMAGANIA. POTWIERDZAM. WAŻNE ŻE JAK SIĘ SPEŁNIA WYMAGANIA JAKOŚCIOWE TO NIEMA PROBLEMU Z WYPŁATĄ ZA ZADANIE

Podwykonawca

Witam - mają mega wymagania jakościowe - jak jakość jest zachowana i termin to i termin płatności jest przez Stanger zachowany co do dnia

BHP

Stanger mocno zmienił się na lepsze - współpracuje z tą firmą od około 7 lat ale zawsze mimo zawirowań z nimi działałem. Teraz musze przyznać że od około roku wszystko w terminie płacone - Polecam współpracę na 100 % Zarząd spółki realny i wypłacalny

nie polecam

Na rynku to oni są od niedawna ,można to sprawdzić w KRS-ie. Chyba że wcześniej te same osoby działały pod inną nazwą, ale jak taka solidność i rzetelność to po co nazwę zmieniać???

kontrachent

Uwaga dla osób prowadzących działalność gospodarczą !!! Nie polecam pod żadnym względem współpracy.

Kord

Po jakimś czasie Pan MD sie odezwał. Wyjaśniliśmy sobie jak wyglada proces szkoleniowy w firmie i było to rozbieżne z moimi oczekiwaniami i wyobrażeniem. Pieniądze zostały wypłacone. Miła niespodzianka i jestem zmuszony zmienić opinie. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

prawdomówny

nie polecam nikomu tej firmy i tyle w temacie! (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

lolek

Dlaczego piszesz takie rzeczy? To nie jest prawda a tak w zasadzie z firmą nie chcą niektórzy rozmawiać właśnie z powodu takich opinii!!!! Nie jest to spowodowane tym że firma nie płaci, bo płaci! Nie znasz człowieku realiów w branży budowlanej i zasad np. odbiorów dla dostawców usług i materiałów co wpływa na termin wystawienia faktur i płatności. Tacy ludzie jak Ty nie ułatwiają nam pracy! Na przyszłość zapytaj o szczegóły zanim napiszesz niesprawiedliwą opinię która pójdzie w eter.

maybenew

Jak wygląda praca w logistyce, zakupach?

Praca

Jak się można skontaktować w sprawie pracy? Żadne telefony nie działają.

Fan

Jestem wielkim fanem firmy, polecam ją wszystkim i kibicuję. Trzymam kciuki za Wasz rozwój!!!

antek

Wogle zastanawia mnie fakt jakie kompetencje u kandydata są dla nich najważniejsze, jakie są wartości i cele firmy- (jeśli np. celem jest maksymalizacja zysku,to można spodziewać się mocnego nacisku na wyniki. Jeśli celem jest zaś dostarczanie wysokiej jakości usług, to nacisk będzie położony na obsługę klienta i dobrej jakości produkt) – ma to o tyle znaczenie, że określa to, z czego pracownicy są najmocniej rozliczani.

antek

Witam. Ja osobiście jestem zainteresowany pracą w tej firmie i chciałbym zasięgnąć wiecej informacji dotyczących jej działalności i sposobu wynagrodzeń. Ktoś z Was może tam aktualnie pracuje i może podzielić się doświadczeniami? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.

Były pracownik

Oczywiście jak jesteś w pracy 31 dni w miesiącu i nie popełniłeś żadnego błędu i nie spóźniałeś się i co najważniejsze, jak zostawałeś po godzinach co drugi dzień bo robota musi być zrobiona. To wtedy kasa będzie jak wyżej pisze kolega z lekkim opóźnieniem.

ja

najmniej to 1600 zł netto

donosiciel

sytuacja jak w każdej firmie... Darmozjady się awanturują, bo nie zauważyli, że komuny już nie ma i zasada "czy się stoi czy się leży 5 tysięcy się należy" przeszła już do historii... W Obecnym ustroju pracodawca płaci, pracodawca wymaga... Mam w stangerze kilku kolegów - i nie dramatyzują... Mówią, że są regularne kontrole trzeźwości, że wymaga się od pracowników przestrzegania bhp - czyli normalka dla każdego pracownika, który pracował w dużej firmie. Że szef w porządku, wypłata z opóźnieniami ale jest. naprawdę nie wiem o co się czepiacie. Zawsze znajdzie się jakiaś ofiara losu, która przyjdzie z firmy na kurzej nóżce i ma żal, że ktoś go złapał na tym, że oszukuje pracodawcę... Koleżka jeden z drugim mówili mi - że pracują już długo, nie chleją po hotelach, kaski noszą i mają spokój... więc jak zawsze prawda jest po środku.

spawacz

bez komentarza - albo z - wywalił pół hali - zatrudnił ludzi z prawdziwego zdarzenia - fachowców - spawaczy. Robota bajka.

pracownik

Musze napisac cos od siebie mysle ze osoby wypisujace wiele opinii na temat firmy Stanger znaja mnie dobrze. Moja domena to dostawy - eks. chce powiedziec ze tak jak wszyscy na poczatku mialem umowe o dzielo - na koniec zostala wypisana i rozliczona jak nalezy. Nigdy nie mialem problemow zwiazanych z odbiorem wynagrodzenia - owszem byly opoznienia. Wiem ze z kasa maja problemy osoby ktore olewaly robote albo ja w nieskonczonosc przedluzaly!!! i w tym wypadku i ja nie mialem na czas. Dzis pracuje jako handlowiec techniczny, i nie urywam ze chce wrocic do Stangera. Opinie i ludzie to sa 2 skrajne swiaty negatywy pisza pseudo pokrzywdzeni, lesery przez ktorych nieraz trzebabylo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] godzinami zeby nadrobic. Odnosnie rekrutacji Wszyscy ale to wszyscy sa sprawdzani na umowie o dzieło przez 7 do 21 dni. Potem umowa o prace. Wg mnie robota byla ok. Licze na to ze znow sie zalapie bo jak to mowia wszedzie dobrze gdzie nas niema.

pracownik
@pracownik 23.10.2014 13:43

i ju pracuje :) a inni niech sobie piszą

anonim

(usunięte przez administratora)

nie jestem kotem

to może z drukowaniem broszurek poszłoby lepiej niż z konstrukcjami stalowymi... :)

pracownik

nie pracuje ten co nie chce i tyle. Ja pracuje i mimo ciężkiej pracy jest ok.

gość

jak jest z godzinami pracy , z tego co mi oferowali to jest non sto po (usunięte przez administratora) + soboty, ale nie wiem ile w soboty z góry dziękuję za opd.

ex

Omijać szerokim łukiem, szczególnie jeśli masz pracę, nawet najgorszą, nie zmieniaj jej na to (usunięte przez administratora)

do wszystkich pracowników

Praca bez WAŻNEJ umowy jest karalna. Ukarany może być zarówno pracodawca, jak i rownież PRACOWNIK!

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

tam nie ma żadnego długoletniego pracownika, nawet "długomiesięcznego"

chudy

te 4500 to za 300 godzin czy brutto , jeszcze ro temu to bylo maks 15 zl na reke

...

i co? dalej wam tam tak fajnie??..

Jonek
@... 21.07.2014 19:42

Jest ok. nawet płacą co 2 tygodnie.

?
@Jonek 21.07.2014 20:15

po 1000, czy po 100zł?

GIT

Poki co robia od 3 tygodni i zgadzam sie z pozytywami. Pracuje w Stanger Polska Sp. z o.o.

spawacz

a zarobki dla spawacza MAG na jakim poziomie?

spawacz
@Tyracz 08.07.2014 19:36

Nie zapytam ile zarabiasz,ale możesz napisać jakie są widełki płacowe (od do). Jeśli to nie problem.

Tyracz
@spawacz 10.07.2014 18:05

do 4500 zł

Malarz

Potwierdzam słowa Tyracza. Jest nowy inwestor i sporo zleceń i póki co praca na dwie zmiany.

Tyracz

Zobacz dziś jest 8.07 a wczoraj były wypłaty. Byłem w niedziele w robocie po pierwsze dostaliśmy obiad, wody do bólu. Przychodzimy w poniedziałek do pracy a tu dyrektor wypłacił nam ekstra za niedziele i od razu wynagrodzenie za cały miesiąc.

Tyracz

Uważam że po zaplanowanych zmianach jest ok.

Malarz

Witam jestem malarzem w firmie Stanger. Stwierdzam że praca jak każda inna. Szef uczciwy wypłata ok - zgodnie z ustaleniami. A co do godzin to tak jak w każdej innej firmie budowlanej.

oj
@Malarz 04.07.2014 15:51

Czy szef sam to pisał przepraszam?

Błaszka

Ja pracowałem jeden dzień i mi wystarczy (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Stanger - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stanger