Promedica24

• O Promedica24
  • Zalety pracy w Promedica24
  • Oferty pracy
  • Rekrutacja
  • Szkolenia dla Opiekunów

O Promedica24

Germany - Promedica24
United kingdom - Promedica24 UK

5. Opinie o Promedica24

Opinie o Promedica24 Warszawa

Nie przegap nowości o Promedica24!

Natalia

16.07.2016 11:27

Ja ostatnio dostałam "az" 20 euro premii. Nie wiem czy to malo czy duzo jak na firme, ale milo ze chociaz troszkę doceniają. Tez o podwyżkę nie musiałam się upominać, bo sami do mnie zadzwonili czy wyslac mi pismo do dyrektora o podwyżkę. W ciągu tygodnia zrobili mi test telefoniczny, sprawdzając poziom niemieckiego i super. Takze nie wszystko jest takie złe. Jedyne co mnie smieszy w tej firmie to to, zeby dostac walizkę od nich, trzeba podpisać, ze bede z nimi pracowala przynajmniej rok w Pl i pol roku w DE. Troszke smieszne, no ale trudno. Ogolnie najbardziej praca zalezy od tego do jakiej rodziny sie trafi. Pozdrawiam. ;)

04.09.2016 21:11

Podaj nazwę tej firmy na mój telefon.513363498

14.09.2016 15:30

Wysłałam Ci eska z numerem dostałeś?

05.07.2016 21:34

...i chcę dodać, że nie oszukują mnie na wypłacie, wszystko się zgadza....tylko nie wiem kiedy dostanę 1, 3, 6, 9 dnia miesiąca a może 29 dnia poprzedniego miesiąca i w ilu ratach. 3-4 miesiące dostawałam w trzech, w poprzednim roku w dwóch , w tym miesiącu wygląda mi to na jednorazową dawkę i to , że nie wiem co jest grane niepokoi mnie.
    ela

22.07.2016 14:33

kurcze siedzę od czerwca i nie dostałam wypłaty ela

22.07.2016 15:35

Możliwe. Bo jak np. jesteś od 26 czerwca to wypłatę dostaniesz na koniec lipca lub pierwsze dni sierpnia. wypłata jest liczona od 26 czerwca do 25 lipca i to jest cały miesiąc. Wypłacają w 2-3 częściach (z moich obserwacji) czyli dostaniesz może 29 lipca 1 część, może 2 sierpnia drugą i może do 8-9 sierpnia trzecią. na pewno dostaniesz tylko miesiąc obliczeniowy kończy się 25 lipca a mamy 22. Następny okres jest od 26 lipca do 25 sierpnia i wypłata na początku września itd. a jeśli jesteś od np. 16 czerwca to musisz napisać do nich i zapytać gdzie kasa za 10 dni bo powinnaś dostać na początku lipca. Napisz, nie dzwoń ja zawsze koresponduję i zawsze odpisują.

01.07.2016 19:46

Dostal ktos dzis przelew? Zawsze byly trzy a dzis jeden

01.07.2016 22:12

ja też dostałam jeden , ale zwykle te trzy nie przychodziły jednego dnia więc może cos dojdzie ? nie wiem...
    DAMIRKA

27.06.2016 19:51

KOCHANI UWAZAJCIE NA PROMEDICA24..WSZYSTKO ŁADNIE PIĘKNIE DOPOKI NIE WYJEDZIESZ A POTEM ANI NIE WIESZ ZA ILE PRACUJESZ? TRACISZ ZDROWIE POPADASZ W DEPRESJĘ, BO OKAZUJE SIĘ ,ZE NA MIEJSCU WARUNKI SĄ INNE NIZ WYNIKA Z WYWIADU. WYPLATA TO PORAZKA BO NIEOCZEKIWANIE TO CO MIAŁO BYC KOSZTEM PROMEDICA 24 Z TWOICH 840 EUR POBIERAJĄ KOSZTY SZKOLENIA,UBEZPIECZENIA,TRANSPORTU,ZAKWATEROWANIA NA KONIEC OKAZUJE SIE ZE TYLE ZAROBISZ W BIERDRONCE

06.07.2016 22:39

A transport do miejsca opieki pdp w Niemczech?czy też oni płacą?czy ja.A wygląda sytuacja z powrotem?No jak coś nie tak u pdp.

07.07.2016 07:19

Wszystko płaci agencja. Podwożą Cię pod dom podopiecznego. Nie wierz we wszystko co tu piszą. Ciężko mi uwierzyć, że płacą komuś 840 e i jeszcze potrącają. Ja nie pracuję długo i zawsze oferty mi się "zgadzały" więc nie musieli mnie ewakuować:) Mam koleżankę, która miała przypadek, że nie mogła wyrobić z agresywnym dziadkiem i szybko ją zabrali tzn. w ciągu kilku dni. Uważam, że to dobra agencja . Wkurza mnie tylko wypłatowa ruletka , jak już wspominałam, ale kasa się zgadza i jeszcze coś dorzucają czasem "extra" Myślę, że jak ktoś uczciwie pracuje i nie stwarza problemów to jest też dobrze traktowany przez agencję.
    DAMIRKA

27.06.2016 19:49

04.09.2016 21:01

Prawda,zdrowie jest tylko jedno,nie ma nic za wszelka cenę.A bezwład człowieka to podwójna waga.może jutro do mnie zadzwoni w tej sprawie ale ja nie Pudzian czy Szwarceneger.
    Opiekunka ze stażem

15.11.2016 19:31

Zabawne. Każda z opiekunek chce zarabiać dużo a o zusie nie myśli. Dopiero jak się za coś wkurza na firme to dopiero wtedy wyciągają trupa z szafy . Żenada. Prawda jest taka ze pidpisujecie umowy a nie czytacie treści. Nie zdajecie pytań . ... a potem wielkie HALO. Ja wypytuje o wszystko na początku i potem nie ma niemiłych niespodzianek ! Pozdrawiam zdrowo myślących i potrafiących czytać ze zrozumieniem.

25.06.2016 14:58

m

09.08.2016 09:45

najpierw polskiego sie dobrze naucz a potem mysl o niemieckim
    Susi

25.06.2016 14:54

Witam wszystkich praca jak praca jeżeli niemiecki jest na poziomie b.dobrym to wynagrodzenie też będzie się zgadzać jak się trafi do rodziny to loteria obojętnie w jakiej firmie najważniejsze ze płacą na czas i sumiennie a stawki stawki są wszędzie mniej wiecej takie same a wyjazd miałam w ciągu dwóch dni od podpisania umowy pozdrawiam

22.06.2016 10:31

lili

05.07.2016 18:20

Jeśli wszystkie firmy tak płacą to znaczy że wszystkie o których mówisz omijają przepisy. Najpierw zapoznaj się z przepisami dotyczącymi oddelegowania do pracy w Niemczech opiekunek. Wejdź np na interkadre , która na tym portalu właśnie z tego powodu się tłumaczy bo tez pomniejsza wynagrodzenie opiekunki. Tłumaczy że opiekunka automatycznie ma pomniejszone wynagrodzenie bo zostaje im udostępniona platforma językową ... dajcie się dalej oszukiwać ... 1480 euro brutto to minimum!!! co powinna opiekunka zarabiać Zadaj pytanie swojemu koordynatorowi co się dzieje z reszta pensji... Pracuje z firma że śląska...

05.07.2016 18:27

Napisz mi jak możesz z jaką ale tylko 2 pierwsze litery i 2 ostatnie bo wykasują... wolałabym więcej zarabiać i nie zastanawiać się co miesiąc w ilu częściach dostanę wypłatę. Jeśli w tym naprawdę będzie tylko 1 przelew (a tak mi wygląda) to naprawdę mam dość.
    Zuzia

22.06.2016 10:23

Jeszcze nie wyjechałam z Promedica 24, a już są kłopoty. Wyjeżdżam od dwóch tygodni i cały czas mam wyjazd przekładany. Zobaczymy, jak to będzie. Póki co wiem, że trochę mój profil jest "ubarwiony", ale zobaczymy, co będzie, jak wyjadę. Może już nie wrócę...
    Szymon

19.06.2016 11:49

No to mnie wystraszyliscie:). Wlasnie bede zaczynal prace:) we wtorek mam wyjazd, mam nadzieje ze nie bedzie tak zle jak piszecie:)
    Jana

13.06.2016 20:51

Czy ktoś wie coś na temat rozliczeń na koniec czerwca?
    ewkag

14.06.2016 21:02

Ja nic nie wiem. a o co chodzi z tymi rozliczeniami na koniec czerwca? są jakieś rozliczenia co pół roku czy coś?
    ewkag

14.06.2016 21:03

10.06.2016 12:51

Karolina22

10.06.2016 22:03

A w jakim języku są prowadzone te szkolenia ? :) :)
    Marzena

11.06.2016 07:44

Witam! Kursy prowadzone są w języku polskim :):).
    Bartosz7220

09.06.2016 21:41

Witam mam pytanie proszę napisać jak wyglądają szkolenia z pro24 pytam bo dostałem propozycję szkolenia i nie wiem czy mam się z czegoś przygotować czy jak to wygląda proszę opiszcie wasze szkolenia :) pozdrawiam Bartek

09.06.2016 12:44

Byłam na kilku szkoleniach , ..pracuję w firmie 4 rok i faktycznie jest coś takiego ,że podpisuje się zobowiązanie do odpracowania kursu 90 dni w DE.albo należy spłacić część nie odpracowanego czasu.Mi osobiście kursy przypadły do gustu .a i spotkanie z dziewczynami fajnie robi wymiana poglądów , doświadczeń.Ale jak ktoś nie chce iść nikt nikogo na siłę nie zaciągnie .no chyba ,że w umowie jest coś o konieczności uczestniczenia w kursach..tylko kto przejdzie przez ten kilogram papieru?

09.06.2016 20:11

Trafiłaś w samo sedno...tylko kto przejdzie przez ten kilogram papieru? :):):) próbowałam, uwierz , ale nie dałam rady ;)
    margarete

08.06.2016 22:38

Ja mialam bardzo nieudana wspolprace z Promedica24, teraz pracuje z firma Opieka Veritas Group i jestem zadowolona, mam wyjazdy na 2 miesiace, nie musze uczestniczyć w zadnych szkoleniach na sile, w przeciwienstwie do Promedicy24, milsza obsluga z Veritasu niz Promedica24, nie uwazam sie za swieta czy dobra opiekunkę, staram sie, popełniam bledy, ucze sie niemieckiego, pomoc w organizacji ze strony firmy Veritas przejazdu i lepsze zarobki
    margarete

08.06.2016 22:30

PANI Natalia ma racje, trzeba tez odpowiednio podchodzic do podopiecznych, duzo nieporozumień wychodzi wskutek brak zrozumienia obu stron, odmiennych oczekiwań i braku znajomości jezyka niemieckiego. Mi np agentura napisała do rodziny, ze mam perfekcyjny jezyk i perfekcyjna hausfrau przyjedzie do pracy, a to nie prawda, przez takie stwierdzenia, rodzina niemiecka i podopieczny/a maja zbyt wysokie wymagania co do pracy opiekunki czy opiekuna
    Natalia

08.06.2016 22:04

Ja pracuje w tej firmie zaledwie pol roku, wiem ze to nie dlugo i moze nie mialam tylu przeżyć co inne Panie. Jednak wiem jedno, jaką sie jest opiekunką, tak sie jest traktowanym. Bywają tez źli podopieczni, ale niektore opiekunki tez nie są święte. Sama to zauważyłam jak zmieniałam jedną Panią, ktora była okropna dla podopiecznej. No bo drogie Panie jak na przyklad moza powiedzieć starszej babci, ze nie moze zjesc swojego ulubionego jogurtu, bo bedzie za gruba i ona nie ma zamiaru jej targać. Niestety, ale nie wszystkie opiekunki sa tez takie super jak sie przedstawiają. Firma tez noe jest jakaś nie wiadomo jaka super, ale kazdy wie co podpisuje. Niestety, taka jest prawda, ze nawet to co uważamy za grosze w Promedice, wiekszosc nie zarobi tego w Polsce. Szkoda tylko, ze firma nie jest w stanie powiedziec ile zarabiamy na dzien i rowniez ze namawia nas na przeciwne szkolenia za ktore trzeba płacić, badz pracowac z nimi minimum 3 miesiace, chociaz co miesiąc odciągają nam za to z pensji. Czy ktoras z Pan wie, czy jak nie bylam na zadnym szkoleniu odkad zaczelam pracowac to czy bede musiala podpisywać to ustrojstwo? Bardzo bym nie chciała, moga mnie nawet za to zwolnic, tylko szkoda byloby mi mojej babci zostawic. Pozdrawiam wszystkie opiekunki, ktore pracują z pasja. :)

09.06.2016 07:29

Ja tez nie byłam na żadnym szkoleniu , więc nie wiem nic. Jednak uważam , że odciąganie z wypłaty za "szkolenie", zmuszanie do podpisywania jakiś cyrografów to przesada. Nie podoba mi się też, że jak zjeżdżam na krótko do domu to zaraz mnie nękają tymi szkoleniami, nie dadzą człowiekowi odpocząć od siebie. Nie byłam na żadnym tylko dlatego, że daty szkoleń pokrywały się z datami moich powrotów do Niemiec. O to jaką mam stawkę dzienną nawet nie pytałam bo wynika, że się nie dowiem a jak się nie dowiem to się zdenerwuję. Zresztą nie mam pojęcia ile zarabiam, za co odciągają i każdego miesiąca dostaję wypłatę w innych terminach. Do końca zeszłego roku było jak w zegarku ,,,teraz się popsuło. Trzyma mnie w tej pracy podobnie jak Natalię, moja fajna pdp i rodzinka. Też nie pracuję długo.
    rbadowski

01.06.2016 11:34

Witam serdecznie, jestem dziennikarzem INN:Poland, piszę tekst o tym jak naprawdę wygląda praca opiekunek w Niemczech. Będę bardzo wdzięczny za kontakt od osób, które mogą coś ciekawego opowiedzieć. Może być anonimowo. Z góry dziękuję za pomoc. (usunięte przez administratora)
    ania

24.06.2016 10:04

cześć wybieram się tam możesz mi od siebie napisać co myślisz czy warto na priv

17.08.2016 19:39

hej zerknęłam dopiero dziś , masz jakieś pytania podaj swój skeyp jestem teraz w Monachium
    katja

31.05.2016 22:15

Promedica24 to oszusci wysyłaja cie do niemiec do ludzi niepoczytalnych u ktorych siedzisz głodny i znerwicowany . Prosisz firme zeby cie zabrali z tamtąt do domu a oni trzymaja cie na przymus w brew twojej woli i każa głodowac i czekać. czyli wniosek jest taki masz siedziec glodny przez cały miesiac i znerwicowany a oni wezma za ciebie kupe kazy . odradza tą firme niech sami sobie głoduja i wyjeżdzaja . banda (usunięte przez administratora) i oszustow

02.06.2016 17:29

Straszne jest to co piszesz, a najstraszniejsze, że Ciebie nie zabrali od tych ludzi. Naprawdę musiałaś tam siedzieć miesiąc? To okropne. Bo, że można źle trafić to rozumiem, ale, że agencja nie pomogła w takiej sytuacji to już inna historia.
    takatam

19.05.2016 09:22

Ale o czym wy piszecie, przecież w tej firmie nie pracuja żadni konsultanici. Czy wogóle znacie tą firmę, czy tak piszecie aby pisać i siedzicie w firmach u konkurencji i nabijacie jakieś negatywne komentarze, od tak... Narzekać łatwo każdemu, jeśli jest tak źle to można zmienić.

20.05.2016 16:35

od 4 lat w firmie , ktoś może koordynatora nazywa konsultantem . Czytam te opie i większości się z nim zgadzam. Jednak moje zdanie jest takie skoro podpisuję umowę to wiem co podpisuję i na to narzekać nie mogę. Tak było przed wprowadzeniem zmian styczniowych .Teraz nikt nic nie wie odnośnie zarobków ,inna sprawa z logistyką ,ale to już nie w gestii naszych przemiłych pań koordynatorek ,naprawdę z takimi tylko się spotkałam . Wiem jestem szczęściarą :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promedica24?

Kontakt - Promedica24

Aleje Jerozolimskie 94 00-807 Warszawa

Branża główna: Księgowość i podatki

Magda

18.05.2016 17:09

Już na początku firma wyrobiła sobie u mnie wizytówkę: olewatorstwo. Szanowni konsultanci, jeśli klient czy przyszły pracobiorca do Was dzwoni i czeka na zwrotny telefon 3 dni to to jest brak poszanowania i jeśli tak ma wyglądać współpraca to ja podziękuje. Już nie skorzystam i kolejnym zainteresowanym będę odradzać.
    Magda

18.05.2016 17:08

18.05.2016 09:58

Powiem tak do tej pory zadowolona z współpracy z firmą byłam. Ale wkurzyło mnie to ze nie mogę się dowiedzieć jaka mam stawkę dzienną, przecież to jest śmieszne ,ze za cholerę człowiek nie wie ile zarobi . Na chłopski rozum wypłatę dzielę przez ilość dni w miesiącu i jest stawka dzienna po co było to zmieniać ,ze nawet panie w księgowości nie wiedza za ile my pracujemy i czy podwyżka ,która własnie dostałam nie obniży mojego wygrodzenia. Po co nam mówią o zarobkach brutto ??Czy ja muszę sobie sama odejmować podatek poplątanie z pogmatwaniem .Gdybym lubiła matematykę nie zostawałabym opiekunką. Gdyby nie świetna rodzina i kontakty ,które tu nawiązałam ..Nic to nic nie trwa wiecznie a go work tez wysyła do pracy opiekunki , więc dlaczego wiele osób pyta o firmę skoro na tym portalu też są oferty dla opiekunek Dziewczyny na My Polacy , jest mnóstwo firm oferujących taką prace ,ale to każdy na swoim przykładzie musi się przekonać gdzie jemu lepiej .Pozdrawiam koleżanki i kolegów:)

17.05.2016 16:05

nie mam pojęcia może lepiej zadzwon i się dopytaj, bo tu jak widać jakiś pomór nastąpił po twoim pytaniu

17.05.2016 16:04

ula

18.05.2016 17:16

Wygląda to tak: np. w Niemczech: firma otrzymuje od klienta ok 2 tys. euro, Tobie płaci 1000 euro a Ty masz być dostępna 24 g/dobę
    Lalkawa

07.05.2016 15:59

Witajcie, interesuje mnie praca w opiece w Polsce. Proszę napiszcie jak to wygląda, czy jest ok, i ile można zarobić. Z góry dziekuję za odpowiedź.

05.05.2016 14:52

Poproszę o oferty, pisałam, dzwoniłam 6 tydzień mija i nic cisza. Jestem zgłoszona też na Polskę więc może być oferta w kraju :)
    Promedica24

05.05.2016 09:22

Serdecznie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu wszystkie osoby, które chciałyby wyjaśnić szczegóły i warunki współpracy z naszą firmą. Jesteśmy do Państwa dyspozycji pod adresem e-mail: [email protected] i numerem telefonu: 22 490 90 99. Z chęcią odpowiemy na Państwa pytania. Z pozdrowieniami, Zespół Promedica24
    marta

04.05.2016 15:13

dostalam 2go przelew, beda jakies nastepne czy znow jeden?
    Jachua

03.05.2016 12:34

Zgadza się, są dobrzy w reklamie,reszta to ściema i oszustwo
    Ewa

02.05.2016 17:40

Nie polecam Promedica24. Na początku zapewniają dobrą współpracę, a potem zapominają proponować ofert pracy, stawki wynagrodzenia żadna rewelacja, nic dziwnego, że tyle tych oddziałów, opiekunki czy opiekunowie na to ciężko pracują za granicą.

01.05.2016 17:41

no to pięknie, dzięki dziewczyny, naprawdę bardzo dziekuję
    opiekunka

01.05.2016 17:15

Mi na wypowiedzeniu napisano, że nie odprowadzano składek na fundusz pracy, a odkąd pojawiły się te nowe umowy, wątpię, że odprowadzali składki na rentę czy emeryturę, bardzo oceniam nisko personel w niektórych oddziałach, niekompetentne koordynatorki, negatywna współpraca z Promedica24, radzę szukać innych firm. Nie przyznawali premii czy podwyżek, owszem organizowali przejazd busami, ale musiałam specjalnie dojechać do dużego miasta. I rzeczywiście rodzina niemiecka płaciła za mnie firmie 2600 euro, a ja również otrzymywałam pensje poniżej 1000 euro.
    Agnieszka

01.05.2016 16:55

Naprawdę nie odprowadzają składek na fundusz pracy,korzystałam z ich usług, rodziny płacą za opiekunkę ponad 25000 euro, a ja dostawałam 900 euro, przy dobrej znajomości języka, w ostatnim roku żadnej podwyżki mi nie przyznali, pomimo, że poprawiłam znajomość języka niemieckiego, nie polecam tej firmy Promedica24, na wszystko trzeba się zgadzać w tych ich 3 umowach
    Ola

01.05.2016 11:26

Niestety, ta firma Promedica24 to bardzo słaba agencja, mają skomplikowane umowy, wyznaczają niskie stawki wynagrodzenia to w zależności od znajomości języka i doświadczenia, brak możliwości rozwoju,wyznaczają tę samą stawkę wynagrodzenia, jak się jedzie do małżeństwa. Czy w ogóle oferują podwyżki i premie za dni świąteczne???
    Opiekun

29.04.2016 17:48

Do Promedica24 należy powiedzieć nein, głośno i wyraźnie!!!

29.04.2016 13:17

29.04.2016 14:40

rozumiem, mnie jeszcze nie zdarzyło się odrzucić oferty, trzeba zacząć działać
    opiekunka

29.04.2016 11:57

Każdy akceptuje to, co mu odpowiada. Ja miałam nieudaną współpracę z Promedicą24, i teraz z inną firmą jestem zadowolona i mam przewoźników z gwarancją, to nie jest Sinbad czy Bartuś. Może Promedica24 płaci zgodnie z umową, ale dużo mniej. A poza tym na wypowiedzeniu napisali mi, że nie odprowadzali w ostatnich miesiącach składek na fundusz pracy i 3 umowy z 3 ich nazwami: Senior Betreuung, We Care i jeszcze jedna nazwa,kombinuje ta firma ciągle zmieniając nazwę, a ogólnie są znani jako Promedica24. Ja polecam Opieka Veritas Group czy inna firmę, natomiast od tej Promedicy24 trzymam się z daleka.
    xyz

18.05.2016 19:45

Nie pisze konkurencja. Ja jeszcze nie zaczęłam współpracy a już zrezygnowałam. 4 dni temu zadzwoniłam z zapytaniem a Pani: proszę podać nr tel. nazwisko, konsultant zaraz oddzwoni - to "zaraz" ile będzie trwało? "zaraz" to jest wielka bakteria !!!!

28.04.2016 22:34

Dziewczyny, czy wy tak na poważnie czy się wygłupiacie??? 5 tygodni na ofertę???pierwszą ofertę dostałam po 7 dniach , a jak mi pacjent zmarł, to chcieli mnie natychmiast przerzucić na inne miejsce, przedstawili mi 3 oferty! ale chciałam zahaczyć o dom, zanim wyjechałam do domu dostałam kolejną ofertę a byłam w domu ze 4-5 dni. Zaznaczam, że doświadczenie jako takie mam, ale język był kiepściutki. Oferty zgodne z opisem,,,zadnego dziadka z nożem itp. Dziewczyny z firmy, które poznałam w busie też cały czas mają oferty i są zadowolone,jak zjeżdżam do domu na krótką przerwę to się modlę, żeby nie zadzwonili,,,ale i tak dzwonią :)Zaczynam się zastanawiać co jest grane. Firma jest wypłacalna, interesują się mną, dzwonią i pytają czy wszystko w porządku, na każde pytanie dostaję odpowiedź, wożą mnie (i nie tylko mnie) busem,nie stoję z transparentem na dworcu.Czego mam jeszcze chcieć? Czasem jak czytam opinie to mi się wydaje, że ja w jakiejś innej firmie pracuję.Chyba część tych złych opinii konkurencja pisze...a zarobki??? a ile więcej płacą inne firmy? za 100 e więcej mam się tłuc zasr Sindbadem czy Bartusiem bez gwarancji, ze jakiś łaskawca w Niemczech po mnie wyjdzie? a może, wcale mi nie zapłącą? Promedica płaci tyle ile jest w umowie i ZAWSZE płaci.Dla mnie to firma godna zaufania.

09.06.2016 23:07

No mój język do tej pory pozostawia wiele do życzenia. Jestem antytalentem językowym :) a daję radę bo lubię staruszków. Lubię z nimi przebywać, mam dużo zainteresować, więc znajduję wspólny język. Np. słucham z moją pdp muzyki bo ona lubi i ja lubię. Jakbym trafiła na dziadzia co lubi sklejać modele to też chętnie. Obojętnie jakie by pdp miał zainteresowania to ja się dopasuję:) Zawsze odnoszę się z szacunkiem, nie okazuję zniecierpliwienia, pocieszam, utulam...a jak na koniec dnia padam na twarz to się modlę o siłę i zaczynam kolejny dzień:) Nie będę oszukiwała, język jest bardzo ważny, rozumiem coraz lepiej, ciężej z mową ale daję radę. Grunt to się odważyć, bo co jest do stracenia? 1500 na kasie w Biedronce? Pozdrawiam i do przodu :)
    Adam2214

09.06.2016 23:17

Dziekuję za odpowiedz nie ukrywam pocieszyła mnie pani :) a pamięta pani swoje szkolenie przed wyjazdem? Bo niedługo wyjeżdżam własnie na takie szkolenie i nie wiem czego sie spodziewać :)

28.04.2016 17:23

29.04.2016 12:29

Dziękuję za polecenie firmy i motywacje do dzialania :) W nieskończoność nie zamierzam czekać.

Zostaw merytoryczną opinię o Promedica24