Promedica Care Sp. z o.o.
3 779 6 1

Opinie o Promedica Care Sp. z o.o.

Jest OK

Ja polecam tę firmę. Jestem na pierwszym kontrakcie z Promedicą. Wyjechałam na 6 tygodni. Jest w porządku, choć nie jest zawsze łatwo bo mam do czynienia z demencją u podopiecznej. Moja opiekunka kontraktu dzwoni mniej więcej co tydzień czy wszystko w porządku, czy daję radę, więc ja nie mam poczucia, że mnie olano czy że ktoś ma mnie gdzieś. Poza tym mam możliwość nauczyć się drugiego języka (wyjechałam po zaledwie miesięcznej nauce niemieckiego od podstaw), i zarobić konkretne pieniądze. Podejrzewam że takiej możliwości nigdzie indziej bym nie miała. Zapewne doświadczenia mogą być różne, zależy gdzie się trafi ale ja jak najbardziej polecam.

naiwna

Potwierdzam. Promedica nie dba o pracowników. Nigdy więcej!!!!! czekam by tylko wrócić do domu wtedy się rozpisze

Szaj
@Agnieszka 17.08.2018 10:57

Nie chodzi o pierdoly chociaż zdarzają się pracownicy dzwoniący dosłownie bez powodu ja po 7 latach pracy mam dosyc kłamstw i radzenia sobie ze wszystkim własnymi siłami w końcu to moje zdrowie moja praca wiec niech inni tez swoją wykonują jak należy na dzień dzisiejszy wstydzę się ze tam pracowałam kłamliwa firma bogacące się zarówno na niedoinformowanych opiekunkach jak i na podopiecznych

uczciwy wojtek

Ja nie podpisałem umowy z promedicą, bo nie mogłem przeczytać całej umowy, pani z biura mnie poganiała i mówiła, że ma mało czsu, a przecież to ona jest dla pracownika.... i nie zgodziłem się na proponowane warunki, nie będę reklamować takiej firmy i nie mogę wprowadzać ludzi w błąd, nie będę roznosił ich ulotek i nie będę kłamać, że firma dobra, bo tak nie jest !!!

Szacun
@uczciwy wojtek 17.08.2018 11:52

I dobrze zrobiłeś.

qpq

Niemieckie kupy wam lepiej pachną niż polskie czy jak, że jeździcie podcierać im tyłki? To tak ma wyglądać wygrana w 2WŚ? Może przydałoby się trochę refleksji.

opiekun

Witam Państwa serdecznie. Wiele w życiu widziałem już różne cuda ale ta firma przechodzi ludzkie pojęcie. Wypunktuje najdziwniejsze rzeczy w czasie 2 letniego okresu pracy: 1. Jako osoba z wykształceniem medycznym oraz odbytymi praktykami m.in. na psychiatrii czy ortopedii musiałem odbywać śmieszne kursy oferowane przez firmę. Czego można nauczyć w czasie 8 godzin na manekinie gdy nie ma się kontaktu z żywym pacjentem? Szkolenie ma za zadanie uwiązać pracownika ( zleceniobiorcę ) z firmą bo straszy zwrotem kosztów. Tak na prawdę papierkiem ze szkolenia, które trwało 8h można sobie (usunięte przez administratora) podetrzeć pokazując to innemu pracodawcy. 2. Zawyżone koszty szkoleń. Profesjonalny kurs na opiekuna medycznego ze świadectwem zatwierdzonym przez Ministerstwo Edukacji to koszt od 500 do 1000 zł. W umowie dotyczącej szkolenia czytamy, że nie może przekroczyć zwrot kosztów 500 zł. Czyli za 8h można policzyć np 500 zł? Śmiech na sali 3. Niekompetentne mengaerki wyjazdu. Gdy by nie dobra znajomość języka i dogadanie wielu spraw sam na sam z rodziną wiele razy byłbym na lodzie. Jedna Pani nawet nie ukrywała, że mało wie o pacjencie i nie jest pewna czy warunki które podaje się pokryją z rzeczywistością : " Wie Pan to wszystko ślizgie" 4. Trudno skontaktować się z koordynatorką, od niemieckiego koordynatora dowiedziałem się, że Pani przebywa na L4. Gdy dzwoniłem do biura albo na chwile obecną jej nie było albo była na spotkaniu służbowym. Dopiero po interwencji u rodziny, że nie mam kontaktu z polską stroną postanowili się skontaktować z niemieckim przedstawicielem. 5. Numer alarmowy -czekając 2 godziny po wyjściu z Sindbada gdy nikt mnie nie odebrał dzwoniąc na infolinię nr alarmowego słyszałem tylko, że wszyscy konsultanci prowadzą rozmowę i spróbuj póżniej lub zostaw nr telefonu. 6. Rachunki, które płaci rodzina ni jak się mają do naszych zarobków. One często przekraczają 3200 euro przy pakiecie złotym i srebrnym. 7. Umowa to książka. Mało tego jako zleceniobiorcy jesteśmy na śmieciówce, natomiast firma zastrzega sobie 2 tygodniowy okres wypowiedzenia. Proszę Państwa umowa zlecenie bazuje na kodeksie cywilnym nie na kodeksie pracy i nie ma okresu wypowiedzenia. Tworzenia prawa i naciąganie go pod siebie. 8. Rozumiem, że każdy ma prawo pracować ale firma jest nastawiona na szybki zysk i dużą rotację co wiąże się z braniem ludzi dosłownie z ulicy. Zmieniał mnie Pan, który nie umiał nic po niemiecku oraz obsługiwać pralki. Gdy zbulwersowana rodzina zadzwoniła na hot line ( numer alarmowy niemieckojęzyczny ) usłyszała że on mówi bardzo dobrze ale pewnie mówią do niego dialektem. 9. Tak na prawdę człowiek gdy jedzie w nowe miejsce ( nie ma ogarniętej stałej miejscówki) nigdy nie wie czego może się spodziewać. Rodziny powinny być bardziej weryfikowane w postaci zaprezentowania nam pokoju w którym będziemy spąć ( foto ). Często również opinie o pacjentach nie są aktualizowane, wiele faktów jest ukrytych. Znam przypadek gdzie jeden opiekun jechał opiekować się małżeństwem. Firma nie aktualizowała danych, bo żona od dawna nie żyła. Pani przedstawiająca ofertę bezmyślnie wszystko czytała z programu komputerowego w który wprowadzono dane o podopiecznych. 10. Błędy w papierach potrzebnych do rozliczenia PITu oraz proszę Państwa ja również tego bonusu nigdy się nie umiałem doliczyć.

nie_zagaduj_mnie_byle_jak
@Fan Justyny 06.08.2018 12:01

Witam ... mam juz kolejny kotrakt od Pani Justyny P ... ze Slupska ... Moze mam szczescie , bo wszystko bylo i jest OK ! Czasem sytuacja jest Dynamiczna , ale w koncu ... Jestem / jestesmy * Zadowowcy * ... Elite !!! Ja osobiscie Poradze sobie z Kazda Sytuacja ... Wieksze zagrozenie stanowi RODZINA ... Wspolmalozonka / Wspolmalozonek ... Ktory nie wie czego chce ! ... lub ma takie wymagania ... jak bym Byl conajmniej ... Opierkunem z Tytulem DOKTORA ! Pozdrawie wszystkich Serdecznie ... wiecej ... Luzu ... Bedzie ... Cooooool ! Serwus

ZNIESMACZONY

ROZMAWIAŁEM DZISIAJ Z PANIAMI Z PROMEDICA I NIESTETY NIE BĘDĘ SIĘ DENERWOWAŁ PO POWROCIE Z KONTRAKTU OD RAZU SKŁADAM SPRAWĘ DO SĄDU PRACY I ZGŁOSZENIE O PRZEKRĘTACH DO SKARBÓWKI , TROCHĘ KIJOWO TRAFILI BO TRAFILI NA OSOBĘ KTÓRA WIE JAK SĄDZIĆ SIE Z FIRMAMI KTÓRE OSZUKUJĄ I NA TYM KONIEC A KŁÓCIĆ SIĘ NIE MAM CO TYLKO CAŁE BRUDY W SĄDZIE WYCIĄGNĘ , TYLE MAM DO NAPISANIA

Anai
@ZNIESMACZONY 07.08.2018 15:21

Hej tylu przed Tobą deklarowało składnie pozwu przeciwko firmie i co cisza , straszycie ,gadacie a sami podpisujecie /my takie, a nie inne umowy Życzę Ci POWODZENIA i proszę napisz kiedyś jak ta sprawa w sądzie, tudzież u adwokata się zakończyła. Pozdrawiam .

pozytywna

Witam, przyszło mi do głowy zasięgnąć opinii o firmie Promedica (o innych również) . Pracuję w Promedica24 ok. 5 lat. I proszę wierzyć, że tylko pierwszy kontrakt - uważałam za niezbyt dokładnie koordynowany prze polską stronę. Po czasie zrozumiałam, że wynikało to z mojej niewiedzy. Promedica nigdy mnie nie zawiodła, wiele razy sprawdzałam, bo my ludzie potrafimy żądać, żądać - w zamian niewiele dając. Zawsze byłam traktowana z szacunkiem i pełną informacją. Pieniążki zawsze na czas na koncie. W razie wątpliwości - pełna informacja. Spotkania z innymi opiekunami w Busach - czasem podnoszą ciśnienie z powodu narzekań. Dobra praca jest zawsze wynagradzana , jakość naszej pracy jest oceniania. Skoro opiekun robi minimum - dlaczego chce maximum? Wystarczy przesunąć paradygmat żeby mieć satysfakcję z wykonywanej pracy. Nauczyliśmy się żądać i narzekać. A może w końcu wzięlibyśmy się do pracy??... System nas wykorzystuje - nie Promedica. Czy ktoś jest w możliwości wskazania firmy, która płaci za... nic nie robienie, za wolne w każdy weekend, za nieróbstwo, niechlujstwo i lenistwo. (Mam koleżankę opiekunkę, która właśnie stwierdziła, że dostała od rodziny 50e "za nic") - i tak się zdarza. Ale nasza praca nie polega na robieniu "NIC" Serdecznie pozdrawiam zadowolonych i niezadowolonych. No i życzę wziąć się ostro do roboty, a kaska sama poleci. :)

Iza
@pozytywna 06.08.2018 15:38

,,System nas wykorzystuje - nie Promedica. Czy ktoś jest w możliwości wskazania firmy, która płaci za... nic nie robienie.,,Czyli Ty pozytywnie zakręcona ,uważasz że opiekunowie nic nie robią?Piszesz to na swoim przykładzie?

cwany

witam wszystkich zachwalających promedike nie wazne w jakim oddziale , chcę wyrazić swoją opinięoto ona ->.... wyslijcie dobrych prawników bo spotkamy się na rozprawie wszystkie rozmowy nagrywam a na dodatek trafiliscie na mnie a ja lubie sie sądzić z duzymi firmami i lubię wygrywać bo wszystkie papiery zatrzymuje łącznie z tymi z kontraktu .Życzę wam powodzenia w obronie

Promedica24
@cwany 07.08.2018 19:29

Dzień dobry, chętnie odniesiemy się do Pana zarzutów, o ile pojawią się jakieś konkrety, gdyż z tej wypowiedzi nie wynika, dlaczego jest Pan niezadowolony. Prosimy o kontakt z nami poprzez mail: kontakt@promedica24.pl lub telefonicznie: 22 490 90 99. Zapewniamy Pana, że jako długoletnia firma wysyłająca tysiące pracowników do opieki nad seniorami za granicę, działamy legalnie oraz zgodnie z zawartymi umowami. Z poważaniem, Promedica24

NOWICJUSZ

witam wszystkich którzy zbłądzili z tą firmą dokładnie sprawdzajcie godziny liczcie itp domagajcie sie swojego ja jestem nie taki laik jak firma mysli i niestety ale spotkamy się w sądzie życzę powodzenia bo żadnych papierów nie niszcze nawet umowy a zejscie ze stawki 8,84 brutto do 3 euro netto to nóz w plecy dla firmy bo ja lubię się sądzić z kimś kto uważa że nic mu nie grozi a ja uwielbiam deser czyli odsetki :)

Promedica24
@NOWICJUSZ 07.08.2018 18:42

Dzień dobry, przykro nam czytać takie niepochlebne wiadomości, w celu wyjaśnienia sytuacji prosimy Pana o skontaktowanie się z nami poprzez mail: kontakt@promedica24.pl lub telefonicznie: 22 490 90 99. Przyjrzymy się całej sytuacji. Dodatkowo chcemy podkreślić, że dajemy zatrudnienie wielu opiekunkom i opiekunom, którym zapewniamy umowę i dobrą pensję. Mamy szerokie grono opiekunek, które współpracują z nami wiele lat. Nie mamy na celu oszukiwania ludzi. Prosimy Pana o pilny kontakt. Z poważaniem, Promedica24

WKUR....

PARODIA JAKICH MAŁO O TO REKLAMA JAKĄ DZIS DOSTAŁEM SMSEM OD PROMEDIKI :"Specjalna oferta dla Ciebie!Wyjedź teraz jako Opiekun Seniorów do Niemiec!Wyższe zarobki ,bonusy wakacyjne,zgłoś sie już dziś!" i numer kontaktowy do tego MMMMMAAAAAAAAAASSSSSSSAAAAAAAKKKKKRRRRRRAAAAAA! !!!!! JAKIE WYŻSZE ZAROBKI JAK ŻESCIE MI OBCIELI Z 8,84 NA 3 EURO !!!!! JAKIE PREMIE WAKACYJNE JAK NIC NIE WIDZE NA WYPŁACIE!!!!!! OSZUSCI

jurek

witam serdecznie, myślę o pracy jako opiekun, czy firma jest dobra i czy szkolenia są obowiązkowe i czy certyfikaty w ogóle dają i czy szkolenia są płaTNE ?

jurek
@Opiekun 39 06.08.2018 13:25

dziękuję za cenne informacje, ale ja wybrałem dawno inną firmę, która mnie szanuje, płaci dużo więcej niż ta promedica i zawsze mam bonusy, koordynator dba o moje sprawy, i mam co jeść w firmie A. i mam wolne niedziele, zgodnie z prawem unijnym i jasną umowę....

olA

Witam wszystkich. W piątek mam rozmowę o pracę w Anglii. Nie wiem czego tak naprawdę się spodziewać. Rozstrzał w komentarzach jest tak duży, że nawet średnią z tego ciężko wyciągnąć. Czy jest tu ktoś , kto pracował z tą firmą w Anglii i może uczciwie powiedzieć mi jak to naprawdę wygląda? Mój mail aleksandra22sroczynska@gmail.com

anonymous
@Opiekun 39 06.08.2018 14:37

UWAGA FIRMA USUWA OPINIE STANOWIĄCE O FAŁSZYWEJ UCZCIWOŚCI , BO SKĄD NAGLE Z 8,84BRUTTO/H ZROBIŁO SIE NETTO 3,22 LUB GORZEJ? MOZE KTOŚ WYTŁUMACZYĆ?

NOWICJUSZ

OTO MOJA OPINIA O FIRMIE , PO POWROCIE DO DOMU ZAKŁADAM SPRAWĘ DO SĄDU PRACY

ZNIESMACZONY

DZWONIŁEM DZISIAJ DO PROMEDIKA NO I NIESTETY NIE BĘDĘ SIE DENERWOWAŁ NIE POTRZEBNIE POPROSTU PO ZAKOŃCZENIU KONTRAKTU ODRAZU SPRAWA IDZIE DO SĄDU PRACY I SKARBÓWKI TYLE W TYM TEMACIE

Janek

Firma ma opinię dobrego pracodawcy. Może to nie jest idealna firma ale z pewnością dobra!!!

ostani raz
@Janek 22.03.2018 17:21

Pan od marketingu internetowego widać robi dobrze swoją robotę. A ile tobie zapłacićli za pisanie dobrych opinii ? Być może to ostania wypłata bo widziałem gdzieś tekst że bakrutują. Więc wszystko się może zdarzyć. Na przykład że zostaniesz na lodzie.

Anai

Pytanie do wszystkich ,którzy dostają podwyżki , jak to jest ,że niby jest podwyżka a jej nie widać w wypłacie , czy też tak macie?

Opiekun 39
@Sza 03.04.2018 10:28

Wypowiedz umowę patologi i zacznij pracować z normalnymi ludźmi. Dobra rada.

Iwona

Witam tutejszych forumowiczów i chciałabym zapytać o następującą rzecz. W grudniu ubiegłego roku złożyłam podanie do Promediki i przeszłam rekrutację do pracy, jako opiekunka live-in w Wielkiej Brytanii, podpisałam umowę i czekam na tzw. przydział od 11 stycznia, br. Do dnia dzisiejszego firma nie odzywa się do mnie, koordynatorka „prowadząca” nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile, tak więc rozważam wypowiedzenie podpisanej umowy, tym bardziej, że mam oferty pracy z innych firm i nie chcę tracić czasu, niczym brzydka panna na wydaniu, nie zarabiając nic. Proszę o opinie czy, w takiej sytuacji, warto czekać na sygnał z Promediki i jak już się wyjedzie na kontrakt i wróci, ile czasu zajmuje czekanie na następny, bo Promedica nie pozwala na pracę dla konkurencji, a jeśli miałabym być na tzw. postojowym miesiąc, dwa lub dłużej, to nie zamierzam siedzieć na bezczynnie na tyłku, tylko na pewno coś podejmę. Czy ktoś miał podobne doświadczenia, a może i przemyślenia? Będę wdzięczna za wszelkie opinie, chętnie pogadam także na prywatnym czacie. Iwona Kowalewska

Opiekun 39
@Iwona 27.01.2018 13:17

Wypowiedzenie dwa tygodnie i żegnaj się z tą patologią. Nie zarobisz tam pieniędzy, nigdy więcej żadnych lojalek nie podpisuj

Piotr

Dzisiaj dzwoniłem do Warszawy w sprawie nie płacenia przez firmę składek na fundusz pracy.Pani odpowiedziała mi że w umowie tego nie było i nie ma firma obowiązku płacić na fundusz pracy.Zostałem bez zasiłku dla bezrobotnych bo wcześniej pracowałem tam 1,5 roku.Tak widać można tam pracować 100 lat i się nie dostanie potem zasiłku.

Fan Justyny
@Piotr 05.04.2018 19:59

To nie jest praca, tylko działalność gospodarcza.

anonim

(usunięte przez administratora)

Opiekun 39
@anonymous 04.05.2018 23:37

To typowe, regularne i starannie przemyślane. Jedyne co wypada w tej sytuacji zrobić to zgłoszenie do Prokuratury tego oszustwa.

anonim

(usunięte przez administratora)

Opiekun 39
@BBx 26.04.2018 19:36

Wysłałem moje zainteresowanie do 40 firm, sugerowałem się poprawnością w komunikacji i prezyzyjną informacją. Ważne było też dla mnie że mam kontakt z konkretną osobą któą znam z imienia i nazwiska. To ważne w sensie odpowiedzialności. Brak nazwiska to rozmycie.

promed-kompromitacja negatyw

Chcę stworzyć piękną laurkę, witrynę internetową czy jak wolicie bloga z nagraniami na infolinię alarmową i co tam tylko. Tak by już nikt nie miał wątpliwości czy rozmawiać o współrpacy z Promedica24-kompromitacja. Taki nie kończoncy się koncert życzeń, bez wyzwisk, tylko goła relacja, z rozmów oraz nagranie tego co ważne. Kto miałby ochotę wyrażić swoje zdanie na temat współpracy z tym dziadostem ? Zainteresowni ?

christ

drodzy opiekunowie....za jakie grosze robicie ??? czy nie znacie innych firm ?

chrześcijanin

zgodnie z chrześcijańskim sumieniem- OSTRZEGAM PRZED PROMEDICĄ !!!! Ludzie....dlaczego dajecie się poniżać, zastraszać ??? dzisiaj piszę wypowiedzenie, bo znalazłem lepszą firmę, mam 1 dzień wolnego w tygodniu i lepsze zarobki, lepsze warunki umowy....

Sza

Ubawiła mnie wczoraj reklama Promedici24 w moim komputerze, coś mniej więcej w tym stylu: „Pracuj w Promedice24, zarobisz więcej niż pracując w Polsce”. Raczej nie uwierzę, bo pracowałam w tym roku aż 51 dni, a zaczyna się piąty miesiąc. Dostaję bardzo rzadko jakieś propozycje bardziej do „utonięcia” niż do zarobienia pieniędzy. Nie wiem, ile wynosi płaca minimalna w Polsce, ale sądzę, żebym zarobiła więcej i starczyłoby na opłaty i jedzenie. Obecnie muszę żyć z oszczędności, bo z pracy w Promedice24 nie za bardzo da się radę, a na tych kontraktach, na których byłam w tym roku w Niemczech, musiałam dokupować sobie jedzenie. Jacy oszczędni są moi podopieczni i ich opiekunowie, bo w końcu przyjechałam do pracy, a nie na wyżerkę!

Były niewolnik promediki.
@Bernadetka 13.07.2018 17:00

Jak pokazałem rachunki że kupowałem sobie jedzenie to mi odpowiedziała że je znalazłem w śmietniku.Taka odpowiedz była w oddziale w Radomiu.

Anonimka

Czy ktosja moze mi napisac czy oplaca sie praca w Promedice ?

Pjoter z Mazur.
@Anonimka 15.07.2018 17:46

Popracuj to zobaczysz czy się opłaca niewolnictwo.Hahhhahah!!! Powodzenia życzy dawny niewolnik Promediki.

Danuta

Nie dajcie sie zwiesc reklamom i ich ilosciom w telewizji. Ta firma to jedna granda. Utrzymuja sie z kar nalozonych na opiekunki. Koordynatorki sa wulgarne i dzwonia tylko wtedy, gdy klient nakapuje, ze cos z opiekunka nie tak. Babka mnie glodzila i spac nie dawala. Stelle same przepluczyny. Po tygodniu ucieklam stamtad, bo przeciez ile mozna. Sama kupilam sobie bilet powrotny, to jeszcze mialy pretensje do mnie, ze nie skorzystalam z ich transportu. Ponoc sciagneli mi z wyplaty. Oni juz dawno powinni wszysycy siedziec! A te cale koordynatorki z Warszawy sa najgorsze.

Pjoter z Mazur.
@Danuta 25.07.2018 08:15

Święta prawda.to wszystko.Sam to przeżyłem ten horror.

anna

praca w Polsce to 3,93 zł na godzinę.praca w wymiarze godzin 493 w miesiącu(tylko w ciągu dnia)płaca ponad 1000zł nie wypłacono mi za dojazd do domu,zabrano mnie poza Warszawę bo Koordynator miał spotkanie.na potwierdzenie zatrudnienia czekałam ponad miesiąc.Firma oszukuje ludzi.żadnego dnia wolnego ani godziny dla siebie przez 2 miesiące.

anonim

(usunięte przez administratora)

Iza
@Rozczarowany 01.08.2018 18:27

Hej,cos mi nie pasuje w Twojej wypowiedzi.Jesteś ,,rozczarowany,, czy,, uradowany,,Zarobiłeś od 26.05 do 25,07 przez 2 miesiące kwote 1678,25 ,to podziel na 2 miesiące to masz 839 er miesięcznie.To dla Ciebie jest adekwatne wynagrodzenie?

Ihhh

Czy wy też macie problem z tym że dostajecie ochrzan za to że nie dbacie o ogród??

Pjoter z Mazur.
@Ihhh 27.07.2018 10:04

A kto ci każe robić w ogrodzie?tobie nie wolno robić w ogrodzie a ty pytasz.Nie wolno ci okna myć a nawet podłogi na mokro,tylko zamiatać.Ludzie co wy tam robicie.Polka Polce świnie podkłada i robotę daje.Ale jaja.A koleżanka wróciła z robót niewolniczych za 750 Euro i zagłodzona że teraz tylko zarzeka sie że nie pojedzie z tej bandy.

Antonio Salvastoria

"Slowianscy podludzie mają służyć niemieckiej rasie panów." Dziś spełniają się tę słowa z pomocą Promediki. Niemcy słusznie traktują Promedike jak handlarzy niewolników, których można bezkarnie ponizac że głowa mała!!! O zarobkach wspominając aż zgorszenie bierze. Zniesione za komuny niewolnictwo i rasizm powróciły pod bardziej bezczelna postacią. Trzeba jednak trzymać nerwy na wodzy bo na pomoc firmy nie można liczyć nigdy. W tej firmie liczy się klient a nie pracownik - firma nigdy nie znani klienta lecz pracownika. Nigdy firma nie stanie w obronie gnojonego pracownika bo dla nich klient jest Bogiem który ma zawsze rację bo płaci. Nie ma żadnych regulacji prawnych bo to umowa zlecenie. Tak sobie Polska z UE razem wyobrażają równość społeczną.

ela
@Antonio Salvastoria 27.07.2018 01:12

a ja chciałam tam pojechać do pracy z ta firma

Zostaw opinię o Promedica Care Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promedica Care Sp. z o.o.