Promedica24

• O Promedica24
  • Zalety pracy w Promedica24
  • Oferty pracy
  • Rekrutacja
  • Szkolenia dla Opiekunów

O Promedica24

Germany - Promedica24
United kingdom - Promedica24 UK

5. Opinie o Promedica24

Opinie o Promedica24 Warszawa

Nie przegap nowości o Promedica24!

Ania

21.02.2017 12:02

Jak tam wasze postojowe ,czy wzrosło?
    olencja

21.04.2017 15:41

nic...
    Monika Nowakowska

15.02.2017 17:47

Firma godna polecenia. Ja trafiłam na super podopieczną i zamierzam dalej współpracować z tą firmą ;)

11.02.2017 18:48

Uważajcie na tą firmę, szczególnie w Olsztynie. Szukają do pracy jako opiekunki do Niemiec ludzi w mniejszych miejscowościach, którzy szczerze mówiąc sami potrzebują opieki. Namawiają Kobiety powyżej 60 roku życia, obiecując że nauczą się języka i praca jest lekka. Po pierwsze praca jest ciężka, dla silnych osób, zarówno fizycznie jak i psychicznie. Po drugie starsze osoby które nigdy nie miały styczności z językiem obcym do czynienia, nie nauczą się języka w miesiąc- egzamin z kursu przebiega przez telefon- nie zaliczenie egzaminu wiąże się z obowiązkiem wyjazdu na rzecz firmy w celu pokrycia kosztów kursu 1800 zł. 1800 za miesięczny kurs przez osobę bez kwalifikacji do nauczania języka. Przed kursem często mówią, ze jeśli nie zdasz egzaminu to nic nie szkodzi, nie pojedziesz do pracy- brednie- sposób na naciąganie. Poza tym umowy nie są umowami o pracę!!! Umowy nazwane przez firmę to Umowy o finansowanie kursu językowego- napisane niezgodnie z prawem- brak terminu rozwiązania umowy bez kary umownej, brak kopii dla osoby która podpisuje umowę itd. A więc jeśli te starsze osoby nie radzą sobie z językiem i chcą zrezygnować, muszą pokryć koszty kursu nawet jeśli z niego nie korzystają- to się nazywa wyłudzenie pieniędzy. Umowa nie będąca umową o pracę- a na podstawie której ludzie są wysyłani do pracy na rzecz firmy za granicę- podlega pod handel ludźmi w celach zarobkowych na korzyść firmy. Uważajcie z kim podpisujecie umowę. Myślę, że firmą powinien zainteresować się Rzecznik Praw Konsumenta.
    bay bay PR24

12.02.2017 15:16

tego samego zdania jestem,co najgorsze wykorzystują trudną sytuację osób w dojrzałym wieku dla których wąski jest rynek pracy ale na tą firmę nakłada się jeszcze wiele niejasnych jak dla mnie sytuacji w które można się wpakować nie znając manipulacyjnych metod !!! żal mi łatwowiernych ludzi, więc uważajcie
    ewa

01.02.2017 12:57

a ja byłam zadowolona ze współpracy , tylko zrezygnowałam bo wiecznie mnie na wieś wysyłali, ale nie było źle , pozdrawiam , a maruderzy zawsze mogą zmienić firmę.
    VIRUS

31.01.2017 17:10

Firma beznadziejna!!! Zarobki śmieszne.Już od roku z nimi nie współpracuję. NIE POLECAM !
    [email protected]

27.01.2017 21:11

Poszukuję kontaktu do osoby, która pracuje w P24 od minimum 6 miesięcy. Kontakt na @
    Margolcia

26.01.2017 20:25

Ale piszecie bzdury!!! Wypłata 29 lub 10-kiedy i gdzie dla kogo-opamiętajcie się
    Rafal

23.01.2017 08:41

Rafał Witam Przyjelem sie do tej firmy 3 lata temu,teraz pracuje w 3 firmach i pracuje na kazda z nich. Po 40 godzin tygodniowo soboty niedziele mam wolne?Tak jak w umowie nie mozesz odejsc od podopiecznego bo spotka ciebie wysoka kara pieniezna.Teraz wyzsza stawka Za świeta to placa 5% za dzień lecz musisz przypomniec ,by nie zapomnieli ze przepracowales te dni. Oplata za wyzywienie i nocleg + ubezzpieczenie dojazdy. Podpisujesz umowe bo jesli nie masz pracy w kraju to nie masz wyboru ,chyba ze na zasilek i zeby w ściane. Pozdrawiam
    eva

13.05.2017 15:25

A mi moja powiedziała, że nie wie czy coś dostane za świeta i do tego trochę więcej niż 2 miesieczny pobyt. Jak na razie z tą wypłatą nic nie dostałam. Czyli na moje oko może to zależeć od opiekunki kontraktu , i od tzw. "widzimisię"

13.05.2017 18:37

dokładnie moze tak być .ciekawe gdzie można znaleźć jakiekolwiek odniesienie do premii , bonusów. Może w umowie ..przyznam się że nie przebrnęłam przez nią.

21.01.2017 23:03

Witam.Proszę mi powiedzieć jak zaczęłam pracę w styczniu w Polsce jako opiekunka i na umowie mam 1500 i dodatkowo jeszcze mam za każdy dzień otrzymywać 30 zł-jak to jest...A i jeszcze umowę mam na rok to jak ze zmianami jak będę zmęczona i czy jak będę miała np miesiąc wolnego to jest płatne...Będę wdzięczna za porady.Pozdrawiam
    Jagoda

22.01.2017 02:11

Przecież o takie rzeczy pyta się w firmie, bo zależy od tego, jakie warunki masz zawarte w umowie. My nie wiemy, ale Ty z pewnością tę wiedzę posiadasz. Jeśli masz jakieś wątpliwości, to skontaktuj się z osobą kompetentną w Promedice.
    Jenny

22.03.2017 13:40

kompetentna osoba? w promedice? :)
    Mapa

19.01.2017 07:48

Tradycyjnym antyargumentem na tym forum dla planów związanych z pracą w Promedice jest stwierdzenie hejterów, że Promedica nie płaci wynagrodzenia lub nie płaci w terminie. Zaznaczam, że jest to skierowane do osób, pragnących podjąć pracę w zakresie opieki osób starszych w Niemczech, bo my zatrudnieni już jakiś czas w Promedice, wiemy, że jest to fałsz. To samo czytam w Internecie, że nie płacą na forum innej agencji, zatrudniającej opiekunów osób starszych, a nawet na forum małej agencji, działającej lokalnie, gdzie nie trzeba korzystać z komputera, bo wystarczy popytać się sąsiadów. Może czas wreszcie na rzeczowe argumenty, związane z pracą w Promedice, a nie tylko wymyślaniem jakiś jej wad w celu realizowania nie wiadomo czyich interesów. Z pewnością, nie naszych, czyli aktualnych lub potencjalnych opiekunów. Wiadomo, że krytyk jest jak samochód, czyli im jest gorszy, tym więcej robi hałasu. Mnie to nie jest potrzebne, a jak ktoś czuje wenę, to niech się w inny sposób spełnia, bo na razie wydaje się, że ma to być kosztem nas, czyli opiekunów.
    teresa

17.01.2017 01:37

piszecie bzdury
    Czy w impasie?

18.01.2017 20:59

Tylko tyle? Nie masz już nic więcej do powiedzenia? Wyczerpał się Tobie repertuar pomysłów na naprawę pewnej firmy, zatrudniającej opiekunki. Polecam spełnienie się gdzieś, ale nie wiem gdzie, na stanowisku doradcy. Będzie full wypas!
    Czy w impasie?

18.01.2017 23:18

Wszystko, co się piszesz, jest dobre w trakcie roboty, później - nędza.
    Anka

13.01.2017 22:17

ale tak czy inaczej to Promedica wykorzystuje nas-ale trudno trzeba gdzies pracować.A jak jest w Polsce jeśli chodzi o Promedicę-jesteście zadowolone ze współpracy

13.01.2017 23:52

Nie jestem osoba roszczeniową i dlatego w drodze kompromisu można się jakoś porozumieć z Promedicą,, czyli zawsze musimy trochę bardziej „urealnić” nasze oczekiwania. Jednocześnie powinnyśmy pamiętać, aby wynagrodzenie było na tyle wystarczające, żeby rekompensowało choćby w kawałku, część życia spędzonego w pracy na wyjeździe z daleka od bliskich. Przecież nie jesteśmy tanią siłą robocza, a ponadto dobrze wynagradzany pracownik ma większą motywację do działania. Tutaj nie zachodzi przysłowiowa relacja, jaka płaca, taka praca, ponieważ ocenie podlegamy w domach podopiecznych i nie jedziemy tam po to, aby markować pracę, ale po to, żeby pomagać ludziom niedołężnym. Powinnyśmy naszą pracę wykonywać z sercem, bo nie da rady być w tej pracy tylko automatem. Zarazem, nie żyjemy po to tylko, żeby pracować.

13.01.2017 20:31

13.01.2017 21:45

To nie ten bank. Idź do banku z lwem. Gdyby nie to, że szybko mam pieniądze na koncie, to bym się stamtąd wyniosła. Mają kalekie podejście do klienta, ale za wygodę trzeba jakoś zapłacić.
    Ania

17.02.2017 22:10

nie opowiadaj głupot banki nie maja mozliwosci przetrzymywania wszystko idzie elektronicznie
    Zagubiona

12.01.2017 16:21

Witam. Dopiero co podpisałam umowę z Firmą P24. Czekam na kontrakt. Zaproponowano mi zarobki powyżej 100 euro miesięcznie. Nie mam jednak tego uwzglednionegp q umowie tylko w jakiejś tabelce dołączonej do umowy. Nie ma tam również napisane czy jest to zarobek netto. W umowie mam tylko napisane że zarobki 8.50 euro brutto za godzinę. Jak to jest liczone? Proszę o pomoc bo boję się teraz wyjeżdżać poprzez ta agencje
    Juz prawie odnaleziona

13.01.2017 13:10

Czy ty chodzisz z głową w chmurach? Wyrażaj się precyzyjnie! Zaproponowano Tobie wynagrodzenie miesięcznie powyżej 100 euro, to ile? Przy ofercie 120 euro na miesiąc, też bym się wahała. Raczej robisz tu za konia trojańskiego. Chcesz zasugerować, że w P24 wysokość wynagrodzenia miesięcznego zależy od uznania. Tu dla Ciebie tkwi szkopuł, bo my opiekunowie z P24 o tym wiemy.
    Anna

28.12.2016 21:16

Witam, wyjezdzalam z firma Promedica24. Jestem zadowolona. Dojazd do domu podopiecznego, oplacony bilet, atrakcyjne zarobki, pomoc opiekuna kontraktu takze podczas pobytu za granica. Warto wyjechac z ta firma. Polecam. Anna
    Mania

30.12.2016 23:57

Dojazd do domu podopiecznego oplacony. Ok , a jak myslisz kto ten dojazd opłaca? Atrakcyjne zarobki w porownaniu z czym? nie wiem czy czytała pani przed podpisaniem swoja umowe, ale z pewnoscią nie przeczytała pani egzemplarza dla promediki o 1/3 grubszego od pani umowy. Tam tez złozyla pani swój podpis.
    Anna

27.12.2016 23:28

Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Firma Promedica24. Polecam. Wrocilam niedawno z kontraktu. Z firma wyjechalam juz po raz czwarty. Praca naprawde godna polecenia, opieka pracownikow firmy, takze za granica, dobre zarobki. Polecam.

24.12.2016 11:45

Ciepłych Świąt Bożego Narodzenia życzę koleżankom-opiekunkom i kolegom-opiekunom z Promedici24 oraz naszej kadrze menadżerskiej wszystkich szczebli. Für unsere Schützlinge zu wünschen und ihre Familien.

22.12.2016 15:46

13.01.2017 20:30

obecna stawka to 8,86 ja byłem miesiąc powinienem dostać wg umowy 765 euro a dotychczas dostałem niecałe 3100 zł.proszę se przeliczyć jakie są zarobki.dzisiaj mamy 13.01.2017.
    lena

18.12.2016 22:08

Też dostaliście info że od stycznia na postojowym będzie teraz 600 PLN ? no jeszcze kilka innych dodatków

06.12.2016 19:46

Czy rzeczywiście trzeba podpisywać umowę na 6 miesięcy jak chce się pojechać narazie tylko raz? A potem dopiero za jakiś czas np. dwa miesiące albo trzy po przyjeździe do Polski. Bo ja myśłałam, że te umowy są tylko na okres zlecenia czyli na tyle na ile się jedzie.
    olka

07.12.2016 12:54

umowy daja na czas nieokreslony wiec mozesz ja wypowiedziec w kazdej chwili

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promedica24?

Kontakt - Promedica24

Aleje Jerozolimskie 94 00-807 Warszawa

Branże: Księgowość i podatki

06.12.2016 19:42

I jeżeli jechałabym do Niemiec 19 grudnia na 6 tygodni czyli do końca stycznia to wypłata za te 11/12 dni pracy w grudniu już byłaby na moim koncie już na początku stycznia czy dopiero po moim przyjeździe do Polski za cały okresu pobytu w Niemczech przez te 6 tygodni?
    Marzena

07.12.2016 07:32

Witam,porozmawiaj z koordynatorem Twojego kontraktu.Wszystko do uzgodnienia.Ja jeżdziłam z Hamburga do Szczecina,ale jak potrzebowałam,to z Hamburga do Wrocławia.Pozdrawiam :)
    szajena

15.12.2016 14:45

od 19-25 byłaby do 10 stycznia a reszta czyli od 26 do 25 następnego miesiąca w lutym

06.12.2016 19:37

A powie mi ktoś czy jeżeli wyjeżdżałabym tym firmowym busem z miejsca zamieszkania, a chciałabym już z powrotem wrócić już w inne miejsce, bo do chłopaka, który jest z zachodnioporskiego a ja jestem z lubelskiego to jest taka możliwość? I czy podwożą tylko do większych miast z powrotem?
    tulka

03.12.2016 15:46

Mam ogromną prośbę do osób które korzystały, korzystają z Agencji Promedica24 o kontakt na maila [email protected]. Proszę o info obiektywne i szczere. Przeszłam pierwszą rekrutację teraz czekam na drugą. Poszperałam po necie a tu tyle negatywnych opinii, maskara. Teraz to trochę się boję z nimi jechać. Czy w ogóle są jakieś uczciwe agencje pracy??

13.01.2017 15:59

Ja do tej pory myślałam, że to jest spółka komandytowa, która jest bardziej korzystniejszą formą niż spółka z o.o. , bo za straty nie odpowiadają wszyscy wspólnicy.

13.01.2017 16:38

Ty piszesz tylko o aspekcie materialnym, a ja nie mam pewności, czy przechodząc do tej firmy, która odkręca kran z mamoną w stronę opiekunów, będę miała zagwarantowane poszanowanie mojej godności w trakcie wykonywania mojej pracy. W P24 jeżeli zdarzają się odstępstwa związane z brakiem szacunku dla mojej osoby (różnego rodzaju), to telefonuję i jestem szybko przenoszona na nowe stanowisko pracy. Jeśli będę miała takie gwarancje, to się zgadzam, ale jeżeli mam tylko dzwonić do opiekuna kontraktu i czekać na nie wiadomo co, to ja spasuję. Jeśli natomiast mój opiekun kontraktu spróbuje interweniować u bliskich podopiecznego w celu poprawy mojej sytuacji, to wierz mi, że będzie to niedźwiedzia przysługa. To nie jest łatwa praca, bo na przykład teraz siedzę na wsi w domu z moim podopiecznym, daleko wszędzie, śnieg i jeszcze gdyby był mobbing w jakiejkolwiek postaci, to można wrócić do domu z początkami objawów depresyjnych. Pozdrawiam
    Thaliaa

29.11.2016 14:05

Ja rowniez pracuje w Promedice i jakos nie narzekam. Zawsze w busikach Panie sie ze mnie śmieją, ze jakim cudem ja nie narzekam, ze przeciez powinnismy więcej zarabiać itp. itd. W rzeczywistości jest jednak tak, ze tylko nieliczne Panie Opiekunki czytają umowę. Gdyby ja dokładnie przeczytały, wynegocjowaly swoje i wtedy podpisały, to moze by byly bardziej zadowolone. Ja na samym poczatku, jeszcze nie wyjeżdżając do Niemiec wybegocjowalam stawkę 50 euro wyzsza, bo nie podobalo mi sie ze tak malo mam zarabiać, drugie jest to ze nie pozwoliłam na jakiekolwiek uczestniczenie w szkoleniach i podpisywanie im czegos- chca organizowac szkolenia, ok, ale to nie nasz obowiazek. Firma jest jaka jest, ma wady ale zalety tez, o czym duzo PAN calkowicie zapomina patrzac na wypłatę. No niestety moje drogie, trzeba sie nauczyc jezyka, bo wiadomo ze podopieczny Noe zaplaci nie wiadomo ile za kobiete ktora mu bedzie tylko po polsku mowic.
    Ramiloo

24.11.2016 15:22

Pracowalem w tej firmie i.... jednak nie dlamnie:), wymyslaja z wyplatami, czesto nie sa w terminie i niekiedy trzeba sie o swoje dopominac:) Teraz udalo mi sie dostac do niemieckiej firmy, duzo wyzsze zarobki, platny urlop:D Polecam Promedice bardziej dla poczatkujacych, nabrac doswiadczenia i celowac wyzej:) I co najwazniejsze.. Uczmy sie jezyka:) czym lepsza znajomosc niemieckiego tym wyzsza wyplata:)
    grucha

02.11.2016 15:56

Chodzi titaj o to, że wszystkie chcecie zarabiać kokosy za nic. Języka nie umiecie, albo tylko dukacie, doświadczenie macie słabe i do tego kłócicie się z koordynatorami. Ta firma stawia na bardzo dobry język niemiecki, doświadczenie - jeśli to spełniacie to macie lepsze kontrakty, jak się sprawdzicie i macie dobre referencje to nie jest tak źle. Ciekawe czy w naszym kraju byście tyle zarobiły...

19.11.2016 17:45

Jechała ze mną dziewczyna z profilem Platinum i trafiła na ta piwnicę koło Karlsrhrue juz słynną bo nie jedna kobieta tam była i od razu uciekła na drugi dzień.A teraz ci odpowiem ja na temat języka.Jak ja bym znał język bardzo dobrze czyli bym był z profilem Platinum to bym szukał pracy w Niemczech gdzie indziej a nie tyłki wycierał.Rozumiesz?W firmie pani z Warszawy co mnie egzaminowała sama nie umie dobrze mówić po Niemiecku podstawowe wyrazy myli.Z tymi egzaminami to jeden kit.

19.11.2016 18:02

NIE HEJTUJ,JAK MASZ FIRMĘ LUB KOGOŚ BRONISZ CO MA TO WYLOGUJ SIĘ Z OPINII O PROMEDICE.PROSZE PISAĆ OPINIE A NIE HEJTOWAĆ.
    nowa

10.11.2016 16:20

hejka,czy dostaliscie juz wyplate za pazdziernik?
    nowa

14.11.2016 19:33

hej Marzena,w ilu ratach dostalas i czy ci sie zgadza wyplata?
    luki445

17.12.2016 19:50

hehe wisza kase ? dlugo zwlekają?
    Inka01

26.10.2016 18:09

Polecam Wam firmę Promedica24, jestem z nią z wiązana już 3,5 roku i jak dotąd jestem bardzo zadowolona. Co ważne pieniądze są wypłacane na czas i to całkiem niezłe, bez żadnych opóźnień, z koordynatorką mogę się zawsze dogadać co do kontraktu i mogę zawsze liczyć na jej pomoc. Nie wiem skąd biorą się te negatywne opinie? Każdemu kogo spotkam to polecam właśnie PR24 bo sama wiem, że nie mogę narzekać.
    ciekawska

31.10.2016 19:26

ciekawe czy znasz swoją stawkę dzienną?
    Kinga

05.12.2016 21:30

Napisałaś prawdę Promedica 24 jest dodrą i uczciwą firmą. Każdy kto podpisze umowę wie ile wynosi dniówka. Gamoń tylko nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Polecam !!1
    ciamciaramcia

22.10.2016 14:06

weryfikator zadaje ciągle te same pytania, 8 godzin w kółko na słuchawkach, możliwości rozwoju - szaleństwo...

14.10.2016 21:56

niebieska

15.10.2016 07:49

Chcialabym zeby bylo wiecej,ale to by bylo zbyt piekne
    Onika

14.10.2016 19:02

Jezeli tym nowym proponuja to stałym pracownikom tez musza dac,na stronie PR24 do 500€,ciekawe ile zaproponuja stalym ???

19.11.2016 22:57

NIKT NIC NIE DOSTAŁ NA PAPIERZE.A NA GĘBĘ TO SE MOGĄ GADAĆ.TO JAKIŚ KIT Z TYM BONUSEM NA ŚWIĘTA.JA NIC NIE DOSTAŁEM NA PAPIERZE ŻADNEJ OFERTY PIENIĘŻNEJ JAK TAM BĘDĘ.
    niebieska

14.10.2016 18:57

Mam pytanie czy wiecie cos na temat bonusow jesienno-zimowych,czy juz wam cos proponowali?

10.11.2016 13:21

Bonusy zaczeły się we wrześniu ponoć 500 eu za pobyt do świąt O premie i bonosu najlepiej pytać u opiekunki kontraktu . Premia z aśaięta to jest 50 % dziennego wynagrodzenia liczona ze średniej.Pozdrawiam

15.09.2016 07:36

Tak,jestem teraz w Niemczech mozesz zadzwonic jak chcesz pod numer drugiego hendy (usunięte przez administratora). A dostalem propozycje do 200 kg mezczyzny jakies jaja se robia i na dodatek z drugim starszym goscim mialem go obrabiac.Odmowilem i czekam dalej w Niemczech na cos godnego.

17.09.2016 19:16

Zobacz usunęli hendy :) Jak masz stacjonarny w De to podaj, zadzwonię , jestem w Monachium a Ty?
    trup w każdej szafie

30.08.2016 17:54

dobra ludzie dzisiaj rozmawiałem z jedną panią ( mój niemiecki jest jak polski chińczyka )coś tam jednak sobie poskładam . i trochę zrozumiem , gotowanie to kula u nogi . Mam pytanie na jaką stawkę mogę liczyć zakładając że zamierzam na starcie posidzieć tma ze dwa miesiące . pozdrawiam .

04.09.2016 21:07

764 Euro +33Euro w Polsce co miesiąc postojowego w kraju.
    Ja z Tąd

21.09.2016 19:01

idz lepiej roznosić ulotki..
    jola

25.08.2016 13:14

pracuję z promedica już prawie 3 miesiące. Byłam na jednym wyjeździe i trafiłam na fajna Pania, jestem zadowolona bo brakuje mi 5 lat do emerytury a oni odprowadzają składki nie to co inne firmy.... nie zarabiam wielkich pieniędzy bo czasy za granica kiedy zarabialo się kokosy bez umiejetnosci i doświadczenia już dawno minely. mój jezyk jest na poziomie podstawowym ale mam motyewacje żeby się go uczyc i powiekszyc swoja stawke. wcześniej pracowałam przez firme posredniczaca w markecie na kasie i miałam taka stawke ze ledwo miałam na opłaty a co dopiero mowic o jedzedniu... tu widze swoja przyszlosc i nie martwię się o pieniazki bo one zawsze będą większe niż jaka kolwiek zatrudnienie w Polsce. Pozdrawiam Jola O.

14.08.2016 17:47

To prawda

25.11.2016 06:35

Masz racje bylam od nich na zleceniu podopieczna placila do pr24 2900euro za soboty niedziele i swieta placa podwojnie a my zapiepszamy za darmo zerwala umowe z firma poniewaz nie mogla pojac ze tak malo nam placi firma p.s. widzialam rachunki na wlasne oczy

25.11.2016 15:22

Jeżeli podopieczna płaciła 2900, to to rozumiem, że Ty masz profil Platinum . Nie czaruj, bo ja akurat znam stawki Promedici. Nie uwierzę też w to, że podopieczna rozwiązała umowę ze względu na Twoja "krzywdę". Ha, ha... Tak dobrze to nie ma, chociaż ja akurat na warunki pracy nie mogę narzekać. Właściwie to jestem zadowolona.
    Misia

06.08.2016 10:31

Do@ Ania W.Na pewno zaliczysz tą swoją wypowiedz do raportu miesięcznego o promocji firmy w internecie.Napisałaś że wypłata jest zawsze w terminie.Napisz dokładniej daty tych terminów?Pozdrawiam
    zocha

08.08.2016 11:46

Ja nawet nie dostałam tego dodatku za prace w Polsce czy jest ktos kto dostał juz kase

10.08.2016 22:17

Wypłata jest w terminie do 10-ego następnego miesiąca za pracę na kontrakcie. Za promocję Promediki otrzymujemy pieniądze 5-ego każdego miesiąca. Tak mnie poinformowała pani z firmy, a zapewne wszystkim przesłano numer telefonu w celu uzyskiwania informacji w sprawach wynagrodzeń w razie jakiś wątpliwości. Pozdrawiam
    Antek

04.08.2016 10:22

Czy ktoś dostał już wypłatę za lipiec?
    Aśka

05.08.2016 20:33

Ja nie dostałam jeszcze nic.....................
    Iwona

17.11.2016 13:56

Tak, dostałam. Kwota była mniejsza jak w umowie i dotarła 1,5 m-ca po powrocie do Polski. Organizacja fatalna. Pierwszy raz trafiłam na taką firmę.
    Ola24

25.07.2016 18:56

Pracował ktoś w dziale Księgowym jako Stażysta? Jakieś opinie, zarobki?
    Natalia

16.07.2016 11:27

Ja ostatnio dostałam "az" 20 euro premii. Nie wiem czy to malo czy duzo jak na firme, ale milo ze chociaz troszkę doceniają. Tez o podwyżkę nie musiałam się upominać, bo sami do mnie zadzwonili czy wyslac mi pismo do dyrektora o podwyżkę. W ciągu tygodnia zrobili mi test telefoniczny, sprawdzając poziom niemieckiego i super. Takze nie wszystko jest takie złe. Jedyne co mnie smieszy w tej firmie to to, zeby dostac walizkę od nich, trzeba podpisać, ze bede z nimi pracowala przynajmniej rok w Pl i pol roku w DE. Troszke smieszne, no ale trudno. Ogolnie najbardziej praca zalezy od tego do jakiej rodziny sie trafi. Pozdrawiam. ;)

04.09.2016 21:11

Podaj nazwę tej firmy na mój telefon.513363498

14.09.2016 15:30

Wysłałam Ci eska z numerem dostałeś?

Zostaw merytoryczną opinię o Promedica24