Investment Partners

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Łódź - Partners Financial Services Polska SA
Wrocław - Partners Financial Services Polska S.A.

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Investment Partners S.A.

Opinie o Investment Partners Katowice

Nie przegap nowości o Investment Partners S.A.!

Patryk Zarzycki

06.11.2024 17:57

W firmie Invwstment Partners jestem od końca 2023. To co już teraz mogę powiedzieć na temat pracy w tym miejscu, to głównie jedno słowo - środowisko. Jest to w mojej opinii najistotniejszy element, dzięki któremu możemy wzrastać i budować świadomość finansową Polek i Polaków. Sam przed dołączeniem do firmy byłem klientem i na własnej skórze przekonałem się, że plan finansowy który tworzymy to indywidulany plan, skrojony pod nasze potrzeby. Teraz jako planer finansowy mogę spełniać się w roli trenera od finansów i współpracować z osobami, które tego chcą i oczekują wsparcia w zakresie finansów osobistych.
    Ciekawa

02.10.2024 11:30

Witam, jestem zainteresowana współpracą z planerem finansowym, proszę mi napisać jaki to jest koszt?
    Investment Partners S.A.

02.10.2024 12:30

Dzień dobry, konsultacja z planerem finansowym jest bezpłatna. Aby ją otrzymać prosimy o wypełnienie formularza na naszej stronie internetowej pod linkiem: https://www.inpartners.pl/umow-sie-na-konsultacje/ Zapraszamy serdecznie. Z wyrazami szacunku Investment Partners S.A.
    Aneta

23.09.2024 14:08

Dzięki współpracy z Inwestments Partner, a dokładniej z przedstawicielem Wiktorem Król zaczęłam efektywniej zarządzać swoim budżetem, stworzyłam plany oszczędnościowe oraz inwestycyjne, a także zabezpieczyłam majątek na wypadek nieprzewidywalnych okoliczności gospodarczo ekonomicznych, co dalo mi duże poczucie bezpieczeństwa i wolności finansowej. Mogę teraz skutecznie realizować swoje cele oraz cieszyć się każdym dniem.
    Zbyszek

05.09.2024 17:58

Od jakiegoś czasu interesowałem się finansami osobistymi i szukałem informacji w necie. Tak trafiłem na 1 edycję Metamorfozy Finansowej. Wg mnie jest to najbardziej kompletny program finansów osobistych z unikalnym wsparciem planera. Szczególnie to wsparcie spowodowało że skutecznie zmieniłem swoje finanse. Dookoła mnie brakuje ludzi, z którymi mógłbym swobodnie porozmawiać o pieniądzach i ich roli w życiu, dlatego zdecydowałem się zostać planerem. Mam teraz w swoim gronie osoby, od których mogę się wiele nauczyć ale także porozmawiać na temat finansów. Dodatkowo mam nadzieję, że będzie to mój sposób na życie. Jest to dla mnie super sprawa i szczerze
    Łukasz Duda

05.09.2024 16:44

Zarówno jako klient jak i teraz będąc po drugiej stronie mogę stwierdzić, że jest to miejsce godne zaufania. Pełen profesjonalizm, pełne wsparcie, pełen proces wdrożenia i to bez względu na to na jakim poziomie wiedzy oraz doświadczenia w dziedzinie finansów ktoś jest. Oczywiście, to nie miejsce dla każdego, ponieważ wynik pracy jest zależny od zaangażowania więc jeśli ktoś oczekuje że osiągnie tu więcej niż od siebie da to nie, to tak nie działa, natomiast odpowiednia ilość pracy włożonej jest należycie nagrodzona :) Polecam:)
    Marcin Mazurek

05.09.2024 15:36

Bardzo dobre miejsce pracy dla tych co cenią sobie swobodę pracy, większą niezależność i otrzymywanie wynagrodzenia za RZETELNĄ i REALNIE wykonaną pracę a nie tylko za to, że przyszedłem do biura na 8h. Mogę pracować w 100% zdalnie, mam możliwość budowania własnego zespołu z czego też korzystam finansowo. Do tego pracując mam też udział w zyskach firmy po przez wypłatę środków tzw "prowizji od aktywów". Bardzo rozwojowe miejsce, w którym współtworzymy również kanał na youTube - Finansowo Zależni razem z Grzegorzem Kuszem. Każdy dzień to ciekawa przygoda, choć nie łatwa jak to bywa w najtrudniejszej branży podajże na świecie - czyli branży finansowej. Zarobki są na takim poziome na którym każdy sobie wypracuje - nie ma sufitu a to dla mnie najważniejsze! Mam czas dla rodziny, na przyjemności jak to dobrze poukładam, a zarobki bardzo przyzwoite jak na warunki PL :) Polecam
    AnonimowyPracownik

05.09.2024 15:23

Z pełnym przekonaniem mogę napisać, że jest to firma z misją i wizją. Niesamowite miejsce do rozwoju, zdobywania umiejętności z zakresu finansów ale również handlu oraz zarządzania. Na pewno nie jest to miejsce dla każdego, wymaga dużej proaktywności. Działania w InPartners zarówno względem planerow jak i klientów jest nastawione na długotrwałą współpracę a nie na szybki zysk. Trochę jak w inwestowaniu ;) Warto zaznaczyć, że firma działa na niebieskim oceanie i nic nie zapowiada zmian w tej kwestii.
    Wiktor

05.09.2024 15:16

Do firmy dołączyłem pod koniec zeszłego roku, uczestnicząc w 3. edycji Szkoły Planerów. Nie byłem pewien czego się spodziewać, ale to co zastałem przebiło wszelkie moje oczekiwania - nastawienie ludzi do siebie nawzajem, wzajemna pomoc, a w pracy ogromną niezależność i perspektywy rozwoju. Nie, to nie jest praca dla każdego bo to nie ciepły etacik, na którym zarobisz np 5 tyś i ani grosza więcej. Tutaj trzeba samemu organizować sobie czas - nie ma żadnych narzuconych godzin, dni, itp. Dla mnie to wolność, dla kogoś innego może być problem bo woli jak ktoś inny ułoży mu plan pracy. A co do perspektyw rozwoju, nie spotkałem się jeszcze z firmą, która oferowałaby takie możliwości zarobkowe czy karierowe. Awanse przebiegają zgodnie z wymogami w planie kariery co oznacza, że nie trzeba "mieć kontaktów" u szefostwa (co nota bene nie byłoby skomplikowane bo np. na zjazdach wszyscy rozmawiają ze wszystkimi w świetnej atmosferze), ale prędkość, z jaką wspinamy się po drabinie kariery zależy głównie od nas. Pracę polecam bo chociaż zawsze pojawiają się wzloty i upadki, to perspektywa osiągnięcia tego, co mogę osiągnąć jest warta wysiłku.
    Aleksander Wąs

04.09.2024 16:14

Świetne miejsce pracy, bardzo pomocni ludzie, a przede wszystkim wartość jaką niesie ze sobą pomoc jako planer jest niesamowita.
    Ula

03.09.2024 15:37

Poznałam firmę od strony klienta, a teraz współpracownika. Moje pierwsze skojarzenie w przypadku InPartners to etyka. Sposób komunikacji i postępowania jest przejrzysty, co daje poczucie jasności i szczerości w budowanej relacji. Jeśli lubisz reguły i ich przestrzeganie, to jest to miejsce dla Ciebie. Ale są tu nie tylko reguły. Jest również wielka świadomość, że każdy z nas jest człowiekiem - zarówno w odniesieniu do klientów, jak i członków zespołu. W Firmie ważnym aspektem jest również rozwój. Zarówno w zakresie kompetencji miękkich i twardych. Grono menedżerskie dostarcza całej masy szkoleń, chętnie dzieli się wiedzą i odpowiada na indywidualne potrzeby członków zespołu. Dla osób, które chcą dołączyć, przygotowany jest fantastyczny onboarding w formie kilkumiesięcznej Szkoły Planerów. W czasie jej trwania można poznać kulisy pracy, zdobyć wiedzę i nowe kompetencje, i oczywiście poznać grono ambitnych, etycznych i przyjaznych ludzi.
    Bartosz Sienicki

03.09.2024 12:13

Współpracuje z firmą Investment Partners od prawie roku. Niesamowite środowisko ludzi pragnących iść do góry, nikt nie podcina skrzydeł, relacje i komunikacja są po prostu doskonałe. Zakres kompetencji zdobytych podczas niecałego roku przewyższył moje oczekiwania.
    Michał S.

03.09.2024 11:55

Etyka, przedsiębiorczość, rozwój - tak wygląda w skrócie współpraca z InPartners. Świetne środowisko jakie tworzą współpracownicy przekłada się na wspólny cel i dążenie w tym samym kierunku. Polecam wszystkim ambitnym i głodnym życia osobom. Liczne szkolenia z profesjonalistami w szybkim tempie podnoszą kompetencje i umiejętności.
    Podróżnik

03.09.2024 10:40

Polecam współpracę z tą firmą. Wiedza handlowa, menadżerska i zarządcza na wysokim poziomie. Dla osób, które studiują zarządzanie zasobami ludzkimi jest to super miejsce do praktyk i pracy.
    Przemek Modzelewski

06.08.2024 22:13

Pierwsza firma w mojej karierze, gdzie spełniam się i wstając rano mam pozytywne nastawienie do działania. Olbrzymie wsparcie i merytoryczna pomoc. Polecam serdecznie ????
    Mateusz Elas

06.08.2024 20:30

Cieszę się że istnieją planerzy dzięki którym moje finanse zmieniły się o 180 stopni na lepsze! Teraz już wiem na co wydaje swoje pieniądze i jak mogą pracować na mnie. Po dwóch latach współpracy z Anną Knapik oceniam bardzo pozytywnie naszą współpracę i nigdy się nie zawiodłem. Jestem mega wdzięczny ????
    Żaneta

06.08.2024 14:45

W firmie pracuje od niedawna. Zobaczyłam potencjał, wartość i jakość z jaka przeprowadza się klienta od samego początku. Podziwiam atmosferę i wsparcie której w żadnej innej firmie nie dostałam.
    Aleksandra

06.08.2024 11:54

Współpracę z firmą InPartners rozpoczęłam od czerwca 2024, wcześniej byłam klientem. Ludzie w firmie są przyjaźni i pomocni. Dodatkowo to ja mogę decydować kiedy chce pracować a kiedy mieć wolne. Pierwszy raz spotkałam się z taką firmą bynajmniej na rynku polskim.
    Żaneta

06.08.2024 11:44

Pracuje w firmie od niedawna natomiast już mogę napisać ze współpraca jest na wysokim poziomie. Jeśli ktoś chce się rozwijać, uczyć się a nawet poznać i sprawdzic samego siebie to z całego serca polecam. Atmosfera i wsparcie którego nigdy nigdzie nie spotkałam. Rozmowa kwalifikacyjna bez głupich pytań i już od samego startu informują jak będzie.
    Joanna Jędrych

06.08.2024 10:29

Współpracę z planerem finansowym zaczęłam kilka miesięcy temu. Myślałam, że nie jest mi to do końca potrzebne ale uznałam, że zawsze mogę się czegoś dodatkowego dowiedzieć. W końcu warto się rozwijać ???? po pierwszych dwóch spotkaniach byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, okazało się, że jest dużo kwestii o których nie wiedziałam a nawet nie myślałam, że powinny być brane pod uwagę w codziennym życiu a przede wszystkim w poprawnym prowadzeniu swojego budżetu. Dzięki temu pojawiła się również możliwość współpracy i rozwoju osobistego z najlepszymi planermi, ścieżka kariery zawodowej jest poparta ogromem wiedzy, wsparcia i zaangażowania. Bardzo dziękuję za możliwość bycia z Wami i z całego serca polecam tym, którzy choć sekundę pomyśleli czy warto spróbować. Warto ????
    Rafał Moździerz

06.08.2024 10:17

W firmie Investment Partners S.A. działam od początku 2024 roku i to czego doświadczyłem nie znalazłem w żadnej innej firmie. Wartość jaka jest przekazywana dla klientów oraz otoczenie ambitnych i wspierających osób do których mogę się zwrócić z każdą trudnością jest nieocenione i bardzo ważne w rozwoju osobistym oraz jakości we współpracy z klientem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Investment Partners?

Kontakt - Investment Partners S.A.

Jana Kilińskiego 46 40-062 Katowice

Branża główna: Wsparcie ubezpieczeń
    Artur

18.07.2024 15:50

Do firmy dołączyłem 1,5 roku temu, niespodziewając się aż takich ogromnych możliwości rozwoju dla siebie i klientów którym pomagamy. Początkowo również byłem klientem, gdzie zobaczyłem jak dużą wartością jest planowanie we własnych finansach, ale poprzez szerokie spojrzenie na całość finansów. Jednocześnie w momencie rekrutacji w firmie nie zastanawiałem się i postanowiłem dołączyć do zespołu, gdzie mam możliwość bogacić klientów, ale przy zachowaniu pełnego bezpieczeństwa. Jeśli ktoś szuka miejsca w którym stawia się na rozwój, etykę i partnerstwo to zachęcam zapoznać się procesem rekrutacyjnym w firmie.
    Alicja

09.06.2024 11:18

Myślę, że z Karolina Jagiełło, która jest sympatyczną i pomocną osobą powinien spotkać się każdy, żeby zdobyć komplet informacji na temat finansów oraz możliwości ich lokowania. Ja też swojego czasu dostałam takie informacje i bardzo pomogło mi to w rozwoju mojej firmy. Poukładane finanse to klucz do sukcesu ! Firma @Pracodawca robi bardzo dobrą robotę. Wychodzenie do ludzi z edukacja finansową jest świetnym pomysłem i wielu osobą pomoże w zmianie swojego życia. Szczerze Polecam
    Grzegorz

05.06.2024 00:00

Współpraca z Panią Karoliną Jagiełło oraz Panią Anetą Ogińską, otwarła mi oczy na dwa ważne aspekty. Zwrócenie przede wszystkim uwagi bym robił to na czym się znam i na czym zarabiam oraz wartość mojego zdrowia w kontekście zabezpieczenia rodziny. Aspekty poruszane na spotkaniach mogą być także szczególnie ważne dla innych tj. panowania nad domowym budżetem, wygospodarowanie poduszki i rozsądne jej lokowanie. Inwestycje...! Polecam. @InPartners
    Panzer_44

13.02.2024 21:05

Witam. Chciałbym serdecznie polecić współpracę z finansowym planerem Wiktorem Królem. Wiktor wyjaśnił mi na czym polega inwestowanie, i jak zabezpieczyć się przed losowymi wypadkami w życiu. Pomoc w wyborze ubezpieczenia czy dobrym ulokowaniu kapitału to jego specjalność. Wiktor w swojej pracy jest uczciwy i rzetelny. Prywatnie znamy się z Duszpasterstwa Akademickiego św. Anny w Krakowie. Już sam fakt przynależności do tak wspaniałej wspólnoty powinien skłonić do zaufania Wiktorowi i powierzenia naszych finansów w jego ręce. Pozdrawiam serdecznie Marcin Sokołowski
    Rafał Sałęga

09.01.2024 18:56

Jestem bardzo zadowolony z pracy w firmie InPartners. Atmosfera jest przyjazna i profesjonalna, a menagerowie są uczciwi i zawsze służą pomocą. Są duże możliwości rozwoju. Polecam tą pracę każdemu kogo męczy etat i sam chce decydować o tym kiedy i gdzie pracuje.
    Rafał Sałęga

30.01.2024 11:50

Cześć, przyszedłem do firmy po ukończeniu Szkoły Planerów, moje doświadczenie w branży można było określić jako znikome. Ścieżka rozwoju jest z góry określona, awansowanie jest zależne od własnych wyników. Z racji tego, że pracę tutaj obecnie traktuję jako dodatkową - to jeszcze nie udało mi się uzyskać wyniku potrzebnego do awansu. Co kwartał organizowane są warsztaty, na których można poszerzać swoją wiedzę oraz polepszać pracę z klientami. Dodatkowo, zależnie od potrzeb i menadżera są organizowane szkolenia/warsztaty już w mniejszym gronie.
    Karolina

11.01.2024 10:52

Chciałabym podzielić się swoją opinią na temat firmy In Partners i Pani Anety Ogińskiej. Z Panią Anetą współpracuję od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona z jej usług. Pani Aneta jest profesjonalistką, która zna się na swojej pracy. Potrafi kompleksowo ocenić sytuację finansową klienta i stworzyć plan, który jest dostosowany do jego indywidualnych potrzeb i możliwości. Pani Aneta jest również bardzo empatyczną i wyrozumiałą osobą. Umie słuchać klienta i zrozumieć jego potrzeby. Współpraca z nią to przyjemność. Zdecydowanie polecam firmę In Partners i osoby tam pracujące wszystkim, którzy chcą poprawić swoją sytuację finansową i osiągnąć swoje finansowe cele. Pani Aneto, dziękuję za poświęcony czas. Dzięki Pani pomocy mam teraz jasny obraz mojej sytuacji finansowej i wiem, jak osiągnąć swoje cele. Jestem bardzo wdzięczna za profesjonalną obsługę. Jeszcze raz dziękuję! @Pracodawca
    Agnieszka Dolna

09.01.2024 20:13

To jest mój pierwszy raz, kiedy spotkałam się z firmą reprezentującą zupełnie inne podejście do współpracowników, w porównaniu do tego, czego doświadczyłam na rynku pracy. No właśnie, choćby fakt, że tam nie ma pracowników - są współpracownicy. I choć, moje pierwsze zetknięcie się z Investment Partners odbyło się z poziomu klient - Planer Finansowy, to widząc reprezentowany wysoki poziom profesjonalizmu, zaangażowanie i indywidualnie ułożony dla mnie plan finansowy, zdecydowałam się wysłać swoje zgłoszenie. Aktualnie, jestem uczestniczką III edycji Szkoły Planerów i niezwykle cenię sobie bardzo wysoką jakość prowadzenia szkoleń, merytoryczność i profesjonalność z jednoczesnym uwzględnieniem pełnego wsparcia - w postaci materiałów dydaktycznych, rozmów z kompetentnymi Planerami Finansowymi, ale i w pracy nad mentalnością i mindsetem. Tutaj, nikt nikogo nie zostawia samego, jest wzajemny szacunek, dzielenie się wiedzą i doświadczeniem. Atmosfera jest przyjazna i zachęcająca do rozwoju. Bycie współpracownkiem w firmie Investment Partners poniekąd wymusza (w sensie pozytywnym) wydobycie swojego pełnego potencjału, a wszystko to sprawia, że nie tylko chcę współpracować z InPartners, ale prawdziwie stać się IN.
    Beata Majewska

09.01.2024 15:13

Mam już swoje lata (54), z niejednego pieca chleb jadłam, w wielu firmach byłam pracownikiem i przez jakiś czas sama prowadziłam firmę, więc myślę, że moja ocena jest nie tylko szczera, ale i merytoryczna. Rozpoczęłam swoją przygodę z firmą InPartners bardzo niedawno, ale już teraz mogę stwierdzić, że tak uczciwego, rzetelnego i przyjaznego środowiska pracy nie widziałam do tej pory nigdzie. W firmie InPartners wszystko jest powiedziane z góry, nikt niczego nie ukrywa, od samego początku każdy dostaje wsparcie bez względu na to jakie właśnie ma stanowisko. Nie przypuszczałam, że kiedykolwiek uda mi się trafić w takie miejsce, gdzie od każdego z pracowników będę się mogłą uczyć, inspirować ich osiągnięciami i prosić o pomoc w sytuacjach, gdy z czymś mam wyzwanie. Co nie znaczy, że ta praca jest lekka i łatwa, ale zawsze jest przyjemna o ile ktoś lubi pomagać innym ludziom. Polecam i będę polecać zawsze.
    Kamil Farganus

09.01.2024 15:13

Pracuje na etacie w amerykańskiej korporacji. Postanowiłem spróbować czegoś nowego, przebranżowić się, ponieważ na etacie więcej już zarabiać nie mogę. Trafiłem na firmę Investment Partners S.A. Zapisałem się na szkolenia, pojechałem do Katowic na zjazdy i tak już 8 miesiąc tam jeżdżę. Bardzo fajna atmosfera, ludzie myślący pozytywnie. Wspierają, gdy mamy słabość, a nie czekają na nasz błąd i przejęcie naszego stanowiska jak w korporacji. To jest właśnie ta różnicą. Dodatkowo mogę zarabiać coraz więcej, ale to też jest uzależnione od własnego zaangażowania i umiejętności, których uczą w IP. Ogólnie, to jest super!
    Kacper Stypka

09.01.2024 11:50

Investment Partners to gamechanger na rynku. Nikt nie podchodzi tak do klienta na naszym rynku. Zacząłem współpracę jako klient jestem zadowolony z współpracy. Dołączyłem jako współpracownik przez szkołę planerów. Środowisko w firmę nastawiony na rozwój i wsparcie na każemy kroku. Polecam współpraca na poziomie klienta i też jak współpracownika
    Patrycja Romanowska

08.01.2024 15:52

Wspaniałe miejsce dla osób chcących więcej od życia i dla swojeo rozwoju. Każdy tutaj otrzyma wsparcie i niezbędne przygotowanie. Największą wartością jest środowisko, które pozwala się realizować na wielu płaszczyznach. Jeżeli ktoś mierzy wysoko i jest ambitny, to InPartners daje naprawdę duże możliwości!
    Damian Wągrowski

07.01.2024 19:38

W czerwcu zeszłego roku, poprzez projekt Metamorfozy Finansowej dołączyłem do grona klientów Inpartners. Pół roku później, zostałem pracownikiem. Poznałem mnóstwo ludzi, którzy zainteresowani rozwojem osobistym, swoje doświadczenie i wiedzę w tym temacie przekazują dalej. Jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam!
    Krystian Jotejko

05.01.2024 15:56

Współpracę z firmą Investment Partners rozpocząłem we wrześniu 2023 jako klient. Dziś jestem również współpracownikiem i z wielką przyjemnością realizuję wspólny cel bogacenia się przy zachowaniu pełnego bezpieczeństwa. Firma oparta na zasadach partnerstwa i wysokiej etyki pracy.
    Szymon Ł.

05.01.2024 13:12

Firma inPartners jest doskonałą odpowiedzią na kształtujące się aktualnie potrzeby rynku finansowego i około-finansowego. Dzięki referencji z kręgu znajomych miałem szczęście trafić na nich z pozycji klienta by finalnie spróbować swoich sił jako współpracownik. Nic nie dzieje się z przypadku tak i moja decyzja wynikała z jakości świadczonych usług, poszanowania i podejścia do klienta oraz wysoce rozwiniętych kompetencji z zakresu bezpieczeństwa finansowego. Co prawda moja przygoda z inPartners dopiero się zaczyna ale na pierwszy rzut oka widać, że środowisko na jakie trafiłem pozwala w pełni rozwijać swoje skrzydła oraz (co bardzo ważne!) przebywać wśród ludzi myślących podobnie i podążających w jednym kierunku. Serdecznie polecam
    Michał Urbaniak

04.01.2024 18:37

Bardzo polecam firmę inPartners. Współpracę z firmą rozpocząłem 2 miesiące temu. Osoby z którymi działam jak i firma zrobili na mnie ogromne wrażenie. Jest się od kogo uczyć i kogo naśladować. W pełni profesjonalne wdrożenie do pracy, pomoc mentorów/menadżerów na każdym kroku.
    Mateusz Bryl

04.01.2024 17:26

Współpracę z firmą zacząłem od bycia klientem. Projektem metamorfoza finansowa zainteresowałem się w 2023 r. i od tego momentu wszystko się zmieniło. Ułożony i skrojony na miarę plan finansowy bardzo mi pomógł w realizacji własnych celów finansowych, oprócz tego, poprzez pracę z finansami zacząłem nabywać większej wiedzy w tym zakresie co przełożyło się aktualnie na współpracę z firmą InPartners. Jeżeli chodzi o współpracę to nie znalazłem nigdzie indziej na swojej drodze zawodowej takiej firmy, która tak wspiera współpracowników, dzieli się wiedzą, kontaktami, umożliwia rozwój i pokazuje, że jeśli się czegoś pragnie i chce się to zmienić to w tym środowisku jest to możliwe. Pozostaje w tej rodzinie i każdemu innemu gorąco polecam pracę w takim gronie ludzi ! Pozdrawiam serdecznie !!!
    Iwona Młotkowska

04.01.2024 15:11

Z Inpartners spotkałam się po raz pierwszy kilka miesięcy temu - szukałam inspiracji do zmiany zawodowej sprzyjającej zwiększeniu dochodu. Szukałam również na social media. Tam też napotkałam propozycję współpracy z tą firmą. Najpierw jednak chciałam zobaczyć jak działają i zostałam Klientem. Mimo doświadczenia w branży finansowej, po raz pierwszy spotkałam się z tak kompleksowym i etycznym podejściem do Klienta. W krótkim czasie zapragnęłam dawać ludziom podobną wartość. Rozpoczęłam współpracę miesiąc temu i wciąż jestem na etapie szkoleń, jednak widzę ogromny potencjał na rynku. Przy nieocenionym wsparciu zespołów szkoleniowych mam już pierwsze efekty. Ta firma daje od siebie bardzo dużo, żeby pomoc nowej osobie się rozkręcić. Polecam współpracę!
    Przemysław Macioszek

04.01.2024 12:23

Doświadczyłem pierwszych kontaktów z firmą InPartners pod koniec marca 2023 roku, wcześniej obserwując ją na kanałach biznesowych. Początkowo zostałem ich klientem, zrozumiałem realną wartość dostarczaną przez plannerów finansowych. Zainspirowany, zapytałem, jak dołączyć do ich szkoły plannerów. Teraz, będąc częścią tej szkoły, dostrzegam ogrom wiedzy, ale także wiem, że to wymaga wiele wysiłku i świadomości mojego "Dlaczego?" czyli powodu, dla którego chcę to robić.
    Bogusław Nowak

03.01.2024 19:41

Z firmą Investment Partners S.A. zetknąłem się w sierpniu 2023 roku za sprawą jej współpracownika Łukasza Czarnika, który na początku został moim Planerem Finansowym, aby po chwili stać się moim mentorem i prowadzącym. W październiku przystąpiłem do nauki w Szkole Planerów Finansowych. Od samego początku byłem pod wrażeniem pozytywnej atmosfery panującej zarówno w szkole jak i firmie Investment Partners S.A. Od samego początku dostałem duże wsparcie od prowadzącego jak i od pozostałych współpracowników firmy. Firma sporo wymaga , ale jeszcze więcej daje od siebie. Także Centrala jest dużą pomocą zarówno w załatwianiu wszelkich formalności, jak i przy korzystaniu z narzędzi firmowych, które ułatwiają pracę Planerom Finansowym. Jak już wcześniej wspomniałem duże wsparcie od prowadzącego, który zarówno wysłuchał mnie w „trudnych” chwilach, jak i udzielił merytorycznych wskazówek bardzo mi pomogło. Wysoka kultura i etyka oraz partnerstwo to główne atuty firmy Investment Partners S.A., które przekonują mnie do współpracy. Firma kładzie duży nacisk na rozwój współpracowników, jednocześnie rozwijając w nich przedsiębiorczość i samodzielność. Jestem na początku mojej drogi, ale wierzę, nie , Ja to wiem, że z firmą Investment Partners S.A. osiągnę sukces zawodowy i finansowy.
    Bogusław Nowak

03.01.2024 14:24

Zostaw merytoryczną opinię o Investment Partners S.A.