Opinie o Investment Partners S.A.
Natomiast my chcemy wiedzieć co o nas mówią nasi współpracownicy i klienci, ponieważ każda pozytywna opinia jest świadectwem naszej pracy, wysokiej jakości, profesjonalizmu i etyki, natomiast każda negatywna konstruktywna opinia jest dla nas impulsem do dalszego ulepszania naszej usługi.
Pochylamy się nad każdą opinią, która do nas spływa, by być z Państwem w ciągłym kontakcie i reagować na bieżąco. Ze względu na to, że jesteśmy firmą partnerską opinie naszych obecnych bądź byłych współpracowników są dla nas bardzo ważne, a Gowork jest dla nas przestrzenią do tego, aby te opinie poznać.
Zachęcamy do udzielania opinii, a naszych klientów zachęcamy do podzielenia się swoimi przemyśleniami także w Google:
Współpracę z firmą inPartners rozpocząłem ponad rok temu. Zaczynałem jako klient i jestem bardzo zadowolony z planu finansowego skrojonego na miarę moich potrzeb. Gdy opowiadałem znajomym o swoich doświadczeniach z tym związanymi, zauważyłem ogromną potrzebę na tego typu usługi, więc zdecydowałem się dołączyć jako współpracownik niecały miesiąc temu. Podczas okresu przygotowawczego otrzymałem pełne wsparcie, żeby móc budować swoją karierę w oparciu o gotowy system. Wiem, że to dopiero początek, ale dotychczasowe doświadczenia napawają mnie optymizmem.
Z czystym sumieniem moge polecić pracę w tej firmie. Na początek to co mi sie nasuwa to Ogromny Rozwój i ludzie z pasjami którzy na każdym etapie pomogą ci w zrealizowaniu swojego celu. Moja menagerka która bardzo mnie wspiera i jest ze mną, znajduje dla mnie czas, szkoli mnie, i daje mi tyle możliwości rozwoju! dla mnie to znaczy bardzo wiele. Szczerze polecam
Moja przygoda w inPartners zaczęła się od telefonu od menedżera firmy, poszukującego pracowników. Było to niecały rok temu. Pierwsze wrażenie — co to u diaska jest? Teraz — nie zostawię tej firmy. Podejście do pracownika, jako od samego początku współpracownika (każdy nosi buławę w plecaku), który może zostać współwłaścicielem firmy. Mało tego, jest realna możliwość stania się współwłaścicielem w rozwoju swojej kariery! Naprawdę dobre zarobki, nawet przy nie aż tak dużej inwestycji czasu (student studiujący dziennie, bardzo zaangażowany w działalność duszpasterstwa akademickiego, plus dbający o swoją rodzinę jest w stanie zarobić po 6k miesięcznie — tak w moim przypadku) jest mega pozytywne. Praca wymaga jednak totalnego opuszczenia własnej strefy komfortu: praca z klientami; pokazanie się przed znajomymi jako planner finansowy, na którego wielu pluje lub uważa za nierobów; nauczenie się kompletnie nowego języka komunikacji; dbanie o marketing własny i polecenia; nieraz trudne słowa we współpracy z ludźmi... Każdy dzień, to wyłażenie z buciorami ze swojej strefy komfortu, bez tego nie ma co liczyć nawet na złamany grosz. Jak bardzo warto! Ło matko! Jak bardzo warto każdego dnia walczyć z własnym baniem się, dzwonić do klientów, umawiać się na spotkania! Praca świetna dla kogoś, kto chce zarobić i łączyć pracę z innymi rzeczami w swoim życiu. Musisz jednak być gotowy, że przeorasz się przez własny komfort i wcale nie będzie Ci przyjemnie. Pierwsze pół roku to układanie sobie w głowie, że naprawdę godzę się na te trudy, bo wizja firmy i to, co ona daje, jest tego warta. Naprawdę, tylu ludziom można tak bardzo pomóc, tak uczyć się regularnie utrzymywać kontakt, ratować innych przed ich własnym konsumpcjonizmem, a przy tym uczciwie i dobrze zarabiać. Praca nie dla każdego. Jest to praca dla kogoś, kto chce chwycić ster swojego życia, walczyć codziennie z samym sobą, powalczyć z otoczeniem, które prawie zawsze będzie go miało za (usunięte przez administratora) i jednak pokazać, że wizja bezpiecznego bogacenia, świadomości finansowej i odpowiedzialnego podejścia do mamony jest po prostu ważna. A tak, jest to praca dla kogoś, kto chce być jak pierwsi twórcy telewizji — na początku wyśmiewani, ale wszyscy wiemy, co stało się później.
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę InPartners. Od niedawna spełniam się w roli współpracownika i już widzę jak wiele ta Firma oraz ludzie, z którymi współpracuję mi dają. Świetne podejście do człowieka, mnóstwo wartościowej wiedzy, a co najważniejsze szacunek i szczerość. Mogę rozwijać siebie, przez co mogę uczyć moje środowisko, a co za tym idzie, daję ludziom szansę na uświadomienie sobie tego, co ja w młodym wieku- m.in. jak ważne jest zarządzanie budżetem i posiadanie rezerwy. Szczerze polecam!
Czyli tak... Osoba bez praktyki ma uczyć Polaków na temat zarządzania pieniędzmi? Nie możecie wysłać klientom tych paru filmików na YT które trwają po 45 min, a samą treść można skrócić do 5 min. Sztuka polega na podłożeniu klientowi ubezpieczenia czy tam innych prowizyjnych usług. Oczywiście, klienci sami nie przyjdą, trzeba uruchomić machinę zwaną znajomi i rodzina. Firma posiada też to cechy zwykłego mlm'u - nawet chyba nim jest. Kompletnie nie opłaca się w to bawić. Opinie na temat plenerów to często znajomi, rodzina itp.. Są też ludzie "obcy", jak się trafi jakaś owieczka to w zamian za rozmowę o finansach, daje ci pozytywną opinię.. Czy to się opłaca? Sami zdecydujcie!
Szanowni Państwo, dziękujemy za zaangażowanie w dyskusję. Rozumiemy, że temat planowania finansowego i modeli współpracy może budzić różne emocje i wątpliwości – tym bardziej zależy nam na jasnym przedstawieniu faktów. Szkolenia dla przyszłych planerów finansowych w naszej firmie zdecydowanie nie polegają na obejrzeniu kilku filmów na YouTube. Proces edukacyjny trwa kilka miesięcy i ma charakter wieloetapowy – obejmuje szkolenia prowadzone przez praktyków rynku, egzaminy organizowane przez naszych partnerów biznesowych, a w przypadku części osób również certyfikację Europejskiej Federacji Doradców Finansowych (EFFP). Każda osoba przed rozpoczęciem współpracy przechodzi proces rekrutacji, a następnie rozwija swoje kompetencje w praktyce – pod opieką bardziej doświadczonych planerów. Nasza firma nie działa w modelu MLM. Funkcjonujemy w ramach modelu biznesu strukturalnego, co oznacza, że możliwy jest rozwój własnego zespołu, jednak nie jest to ani warunek, ani obowiązkowa ścieżka. Współpraca może opierać się wyłącznie na pracy z klientami indywidualnymi. Jako legalny pośrednik finansowy działamy zgodnie z obowiązującymi regulacjami rynku i pod nadzorem Komisji Nadzoru Finansowego. W przeciwieństwie do klasycznych modeli MLM, nasi współpracownicy nie zarabiają na rekrutacji innych, lecz na rzetelnej, merytorycznej pracy z klientami: analizie potrzeb, doradztwie i dopasowywaniu rozwiązań. Nasze konsultacje są bezpłatne, ale nie „darmowe” – klient nie ponosi kosztów, natomiast wynagrodzenie planera pochodzi od instytucji finansowych, z którymi współpracujemy. To standard w branży i informujemy o tym jasno na każdym etapie współpracy. Jeśli klient uzna, że spotkanie było wartościowe, może polecić nas swoim bliskim – to naturalna forma marketingu rekomendacji, stosowana dziś zarówno przez globalne marki, jak i małe lokalne firmy. Opinie w internecie bywają różne – część opiera się na subiektywnych odczuciach, inne wynikają z braku znajomości realiów branży. Dlatego zachęcamy do formułowania ocen na podstawie faktów, a nie domysłów. Dysponujemy rozbudowaną i bezpłatną platformą edukacyjną zawierającą kompleksowy kurs finansowy „od A do Z”, dostęp do wiedzy praktyków, bazę narzędzi i materiały wspierające rozwój – zarówno dla klientów, jak i współpracowników. Właśnie na tej podstawie najlepiej odpowiedzieć sobie na pytanie „czy warto?”. Naszym zdaniem warto – bo nie oferujemy gotowych recept, lecz realną wiedzę, systemowe podejście i konkretne narzędzia do budowania stabilności finansowej. Jeśli ma Pan realną chęć poznania szczegółów – zapraszamy do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania i pokażemy, na czym naprawdę polega nasza działalność. Z wyrazami szacunku, Zespół Investment Partners S.A.
Zwracam się z uprzejmą prośbą o większą transparentność i profesjonalizm w sposobie odpowiadania na opinie klientów. Czy osoba, która odpisuje w imieniu firmy, mogłaby się przedstawić? W tej chwili odpowiedzi wyglądają na automatyczne, oparte na gotowych szablonach, często mijające się z rzeczywistością. Oczekiwałabym, że osoba reprezentująca firmę będzie miała świadomość, czego dotyczą opinie, i udzielała merytorycznych, przemyślanych odpowiedzi – zamiast powielać formułki. Przykładowo – stwierdzenie, że “Szkoła Planerów trwa kilka miesięcy” jest mylące, skoro na stronie informujecie o czasie trwania około 1,5 miesiąca, i to na poziomie podstawowym. Wynika z tego, że pracownicy nie muszą mieć wykształcenia wyższego, co sugeruje, że osoby uczące doradztwa finansowego mogą posiadać jedynie minimalne przygotowanie merytoryczne, a ich kwalifikacje weryfikuje wyłącznie firma wewnętrznie. Budzi to wątpliwości co do realnej wartości tej edukacji oraz wiarygodności całego modelu doradztwa. Dodatkowo – określenie „konsultacja bezpłatna” zamiast „darmowa” to zabieg językowy. Oba słowa znaczą to samo, ale „bezpłatna” brzmi bardziej profesjonalnie. To jedynie gra słów, mająca wywołać pozytywne skojarzenia – rozumiem to, ale warto, by firma otwarcie to komunikowała zamiast ukrywać intencje. Firma zarabia na prowizjach, natomiast oczekiwałabym jasnej, prostej i rzetelnej informacji o kosztach, zasadach współpracy i ewentualnych opłatach. Obecna narracja skupia się głównie na przedstawianiu potencjalnych korzyści w formie liczbowych „zysków”, bez konkretów dotyczących rzeczywistych kosztów po stronie klienta. Zarzut o to, że każda krytyczna opinia jest natychmiast uznawana za fałszywą lub przypisywana byłym pracownikom, również nie buduje zaufania. Wiele negatywnych opinii zawiera podobne obserwacje, co sugeruje, że mogą one mieć solidne podstawy. Poważna i profesjonalna firma powinna umieć przyjąć krytykę, odnieść się do niej z klasą i pokazać, że zależy jej na ciągłym doskonaleniu usług.
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za wiadomość i podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami. Zawarte w niej uwagi są dla nas cenne, dlatego chcielibyśmy odnieść się do nich rzeczowo i z pełnym szacunkiem. Na początku chcielibyśmy podkreślić, że ton i jakość komunikacji są dla nas priorytetem – zwłaszcza w tak wrażliwym obszarze jak finanse. Nasze odpowiedzi przygotowuje realny zespół, nie automat. Ze względu jednak na oficjalny charakter firmowych profili, wypowiadamy się w imieniu całej organizacji, zgodnie z naszą polityką komunikacyjną. Nie oznacza to braku indywidualnego podejścia – każda opinia jest przez nas analizowana z należytą uważnością. W odniesieniu do Szkoły Planerów – informacja o czasie jej trwania (ok. 6 tygodni) jest jasno przedstawiona na stronie internetowej. Warto jednak doprecyzować, że sama Szkoła Planerów to nie pełna ścieżka zawodowa, a pierwszy, wstępny etap rekrutacyjno-szkoleniowy, co również jest wskazane na naszej stronie www.szkolaplanerow.pl Po jej ukończeniu możliwa jest dalsza współpraca, która obejmuje kompleksowe szkolenia, mentoring, a w wybranych przypadkach również możliwość uzyskania certyfikacji zewnętrznej, np. Europejskiej Federacji Doradców Finansowych (EFFP). Szkoła kończy się egzaminem wewnętrznym, opartym na standardach wypracowanych przez nas przez ponad dekadę działalności w branży. Ponieważ zawód planera finansowego w Polsce dopiero się rozwija, przyjęliśmy rolę jednych z jego pionierów – i z pełną odpowiedzialnością budujemy jego fundamenty, również poprzez współpracę z instytucjami finansowymi oraz edukacyjnymi. Odnosząc się do kwestii kwalifikacji formalnych – rzeczywiście, nie wymagamy wykształcenia wyższego jako warunku wstępnego. Stawiamy natomiast na kompetencje, odpowiedzialność i gotowość do rozwoju. W naszym zespole znajdują się osoby z wykształceniem ekonomicznym, prawniczym, ale też osoby z innych ścieżek – ich skuteczność w pracy z klientem potwierdza, że praktyka, empatia i rzetelność to fundamenty, które procentują i nie zawsze pochodzą z wyższego wykształcenia, a czegoś cenniejszego – praktyki. Dodatkowo podkreślamy, że spotkania z naszymi planerami są bezpłatne dla klientów, a pochodzenie wynagrodzenie planera finansowego zawsze transparentnie komunikujemy podczas spotkań i w dokumentach. Zgadzamy się również z Panią, że każda organizacja powinna umieć przyjąć krytykę. Traktujemy ją jako impuls do rozwoju. Jeśli zdarzyło się w przeszłości, że jakaś opinia została przez nas odebrana jako głos byłego współpracownika, miało to miejsce wyłącznie w sytuacjach, gdzie posiadaliśmy ku temu uzasadnione przesłanki – nigdy jako sposób na unikanie odpowiedzialności. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcony czas i otwartość. Jesteśmy przekonani, że warto rozmawiać – również wtedy, gdy punktem wyjścia jest różnica zdań. Jeśli zechciałaby Pani kontynuować tę rozmowę w bardziej bezpośredniej formie, zachęcamy do kontaktu pod adresem: [email protected]. Z wyrazami szacunku, Zespół Investment Partners S.A.
Niestety jestem bardzo zawiedziona tą firmą. Żałuję, że dałam się skusić na ,,darmową” konsultację. Moja była doradczyni Roksana Śliwka doradziła mi bardzo drogi instrument nie dopasowany do mnie. Niestety firma ta pracuje pro bono, moja niewiedza została wykorzystana na korzyść firmy. Po dwóch spotkaniach z moją byłą doradczynią nie dowiedziałam się niczego nowego. Etyka, uświadamianie i edukowanie Polaków to tylko puste hasła. Niestety nikt się nie zainteresował moją sytuacją, czuję się jak numer w tabeli. Nowa klientka- szybkie doradztwo- sprzedaż- następny.
Szanowny Panie, dziękujemy za zabranie głosu. Rozumiemy, że temat budzi emocje – zwłaszcza gdy mowa o finansach i zaufaniu. Niemniej chcielibyśmy podkreślić, że uogólnienia i obraźliwe sformułowania nie służą rzetelnej ocenie ani nie pomagają w rzeczowej dyskusji. Każda współpraca z klientem w naszej firmie opiera się na analizie sytuacji, przejrzystym przedstawieniu możliwych rozwiązań i pełnym poinformowaniu o warunkach oraz kosztach – zanim zostanie podjęta jakakolwiek decyzja. Jesteśmy pośrednikiem finansowym, co komunikujemy wprost na każdym etapie. Naszym celem nie jest „sprzedaż za wszelką cenę”, lecz długofalowa relacja, oparta na zaufaniu i edukacji. Jeśli posiada Pan osobiste doświadczenia z naszym zespołem i czuje się Pan poszkodowany – prosimy o kontakt. Chętnie wyjaśnimy każdą sytuację. Konstruktywna krytyka jest dla nas cenna, ale zależy nam, by opierała się na faktach i realnych interakcjach. Z wyrazami szacunku, Zespół Investment Partners S.A.
Z przykrością muszę stwierdzić, że kontakt z Państwa firmą pozostawił we mnie duży niesmak. Na odpowiedź czekałam aż sześć dni – to zdecydowanie zbyt długo, zwłaszcza biorąc pod uwagę powagę sytuacji. Pragnę jasno zaznaczyć: podczas rozmowy z doradcą nie było żadnej osoby trzeciej. Nie są Państwo w stanie zapewnić, że doradca – działając być może pod presją wyniku czy awansu – postępował w pełni zgodnie z firmowymi standardami. Niestety, moje doświadczenie pokazuje, że te standardy nie są wystarczające ani przejrzyste. W trakcie rozmowy nie poinformowano mnie o kosztach, prowizjach ani źródłach Państwa wynagrodzenia. Zamiast rzetelnej informacji, otrzymałam ogólniki i jedno, bardzo powierzchownie przedstawione ryzyko. Trudno mówić tu o świadomej decyzji klienta. Chcąc być całkowicie transparentna, pozwalam Państwu na opublikowanie wiadomości, którą otrzymałam dwa miesiące temu. To ja pierwsza skontaktowałam się z opiekunem, mając pytania dotyczące instrumentu finansowego, który został mi wcześniej zaproponowany. Po trzech latach współpracy miałam prawo oczekiwać klarownych odpowiedzi – szczególnie na kwestie, które powinny zostać wyjaśnione na samym początku. Niestety, „darmowa” konsultacja, którą otrzymałam, nijak nie odzwierciedlała deklarowanych przez Państwa wartości. Przez miesiąc próbowałam uzyskać jasne informacje, jednak odpowiedzi były niekonkretne, pełne niedomówień i pozostawiały więcej pytań niż odpowiedzi. Zdecydowałam się opublikować opinię, ponieważ nie czuję się wysłuchana ani odpowiednio potraktowana. Brakuje mi poczucia wsparcia, rzetelnego podejścia i podstawowej przejrzystości.
Szanowna Pani Renato, bardzo nam zależy, aby każda osoba, która trafia do naszej firmy, czuła się zaopiekowana, zrozumiana i miała dostęp do wszelkich niezbędnych informacji. Przede wszystkim pragniemy zaznaczyć, że serwis GoWork nie jest naszym oficjalnym kanałem zgłaszania reklamacji – dlatego odpowiedź na wiadomość pozostawioną w tym miejscu mogła zająć więcej czasu. Aby w pełni sprawnie rozpatrywać zgłoszenia, prosimy o kierowanie ich na adres: [email protected] – zapytania kierowane na ten oficjalny kanał są rozpatrywane w jak najszybszym czasie. Zgadzamy się w pełni, że jako klientka ma Pani prawo otrzymać pełen obraz sytuacji i jasność co do zasad współpracy. Zależy nam na przejrzystości, dlatego w trakcie naszej dotychczasowej korespondencji mailowej staraliśmy się odpowiedzieć na każde z Pani pytań i rozwiać pojawiające się wątpliwości. Z naszej strony wszystkie formalności zostały dopełnione, co również staraliśmy się Pani wykazać w naszej komunikacji. Skontaktujemy się z Panią bezpośrednio i odpowiemy na wszelkie wątpliwości. Jesteśmy otwarci na rozmowę i liczymy, że wspólnie uda nam się zamknąć tę sprawę w sposób satysfakcjonujący. Z wyrazami szacunku, Zespół Investment Partners S.A.
To nie są żadni planrzy finansowi tylko zwykli rasowi agenci ubezpieczeniowi których na rynku pełno. A czy większy szum tym większe (usunięte przez administratora) Pracowałem tam wiele lat , słabi , nie doświadczeni sprzedawcy polis ubezpieczeniowych. Porażka.
Dziękujemy za kolejną opinię. Z przykrością zauważamy, że po „wielu latach pracy” została już tylko potrzeba deprecjonowania byłych współpracowników i wypisywania krzywdzących, nieprawdziwych opinii. Nie jesteśmy od tego, by każdego przekonywać. Naszą energię wolimy inwestować w rozwój, edukację i realną pomoc klientom, zamiast w anonimowe komentarze. Życzymy więcej równowagi – i jak zawsze: powodzenia poza GoWorkiem.
Widziałam ogłoszenie oferty pracy i mało mi to wyjaśniło co się w tej firmie w ogóle robi i jakie trzeba mieć kwalifikacje.
Dziękujemy za Twoją opinię! Zależy nam na tym, żeby nasze ogłoszenia były jak najbardziej czytelne, dlatego bardzo doceniamy Twój głos. Czy możesz napisać, o którą konkretnie ofertę pracy chodziło? Dzięki temu będziemy mogli sprawdzić, co warto doprecyzować i lepiej odpowiadać na oczekiwania kandydatów w przyszłości. Nasza firma zajmuje się planowaniem finansowym i aktualnie poszukujemy osób, które chciałyby spróbować swoich sił w tym zawodzie. Wymagamy minimum wykształcenia średniego oraz chęci i otwartości na naukę. Dołączyć do nas można poprzez zapis do Szkoły Planerów Finansowych: https://szkolaplanerow.pl/formularz-zgloszeniowy/#formularz Na naszej stronie znajdziesz też szczegółowy opis programu wdrożeniowego. W razie dodatkowych pytań — śmiało napisz na [email protected] Z przyjemnością opowiemy więcej o tym, jak wygląda praca u nas.
pomyślny
LUDZIE TO JEST PIRAMIDA FINANSOWA
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Dlaczego w oddziałach nie jest uwzględniona siedzibą w Krakowie? Czyżbyście pracowali nielegalnie?
Dziękujemy za zwrócenie uwagi! Brak uwzględnienia siedziby w Krakowie wynika wyłącznie z nieaktualnych danych – już pracujemy nad ich uzupełnieniem. Aktualną listę naszych oddziałów można znaleźć pod linkiem: https://www.inpartners.pl/kontakt/
Polecam.
Współpracuję z Firmą InPartners od 3 lat, rozpoczęłam swoją przygodę od bycia Klientką, a dzisiaj prowadzę 10-osobowy zespół Planerów Finansowych. Nie zmieniłabym Firmy na żadną inną ponieważ nigdy wcześniej nie spotkałam tyłu wartościowych osób w jednym miejscu. Tworzymy świetnie, wspierające się środowisko, które nie tylko dba o dobrą i etyczną pracę z Klientem ale też stwarza możliwość realnego rozwoju swojej ścieżki zawodowej. Polecam InPartners jako miejsce pracy w 100%.
Obejrzalem odcinek o planowaniu finsowym u Grzegorza Kusza i skłonił mnie on do kontaktu i przez ostatni miesiąc miałem kilka spotkań z P. LUKASZEM CZARNIKIEM. Było merytorycznie, profesjonalne i rzeczowo...a przy okazji, prywatnie, P. Łukasz jest bardzo fajnym gościem. P.Lukasz przedstawił mi plan, rzeczowe i konkretne produkty i rozwiązania ale w tym momencie z nich nie skorzystałem gdyz już mam podobne produkty. Myślę że konsultacja na pewno przyda się ludziom którzy nie wiedzą jak zacząć ale też i Ci którzy mają jakąś wiedzę o finansach mogą dowiedzieć się o czymś nowym czy chciaz potwierdzić że idą w dobrym kierunku. Ważne: nie ma oplaty, ale zobowiązujemy się do napisania opini oraz polecenie znajomym. Łukasz otwarcie już na początku to wyjaśnił. Łukasz zarabia na prowizji od sprzedawcy produktu który zdecydujemy się nabyć Tyle . Pozdrawiam i życzę powodzenia w życiu nie tylko w finansach
Nie płacimy za konsultację pierwszą czy za kolejne też? Jakie produkty można tam nabyć, obligacje i co jeszcze?
W Investment Partners S.A. wszystkie konsultacje – zarówno pierwsza, jak i kolejne – są całkowicie bezpłatne. Szczegółowe zasady współpracy przedstawiane są na pierwszym spotkaniu z naszymi planerami finansowymi. Oferujemy kompleksową usługę planowania finansowego dopasowaną do Twoich potrzeb. Zachęcamy do zgłoszenia się na konsultację: https://www.inpartners.pl/umow-sie-na-konsultacje/
Przystąpienie do zespołu InPartners było dla mnie niezwykle ważnym momentem, który otworzył przede mną szerokie możliwości zarówno zawodowe, jak i osobiste. Dzięki tej wyjątkowej szansie mogłem zaangażować się w ambitne projekty, które nie tylko rozwijają moje umiejętności, ale także pozwalają mieć realny wpływ na budowanie lepszej przyszłości – dla klientów, zespołu, a także całego otoczenia, w którym działamy. Czas spędzony w InPartners to nieustanne zdobywanie nowej wiedzy, poszerzanie horyzontów i stawianie sobie kolejnych wyzwań. Zespół, z którym mam przyjemność współpracować, to ludzie pełni pasji, profesjonalizmu i zaangażowania, co sprawia, że każdego dnia uczę się czegoś nowego. Wspólnie dążymy do realizacji celów, które mają znaczenie daleko wykraczające poza codzienną pracę – pomagamy klientom osiągać finansową stabilność i realizować ich życiowe plany. Dzięki temu, że w pełni wykorzystałem daną mi okazję, dziś mogę z dumą patrzeć na swoje osiągnięcia i z optymizmem wyznaczać nowe cele. Praca w InPartners pozwala mi jednocześnie rozwijać własne kompetencje i mieć poczucie, że jestem częścią czegoś większego, co przynosi wymierne korzyści innym.
Dotąd w swojej karierze zawodowej nie spotkałem równie wspierającego środowiska, co w InPartners. Brak szklanego sufitu, możliwość zarządzania własnym czasem pracy według własnego uznania i pieniądze adekwatne do własnego zaangażowania, to tylko niektóre z atutów pracy w tym środowisku. Zdecydowanie polecam ambitnym i przedsiębiorczym jednostkom.
Jakiś czas temu byłam na rozmowie o pracę w siedzibie firmy. Rozmowa rekrutacyjna przeprowadzona była niezbyt profesjonalnie. Padły pytania ile mam lat i czy posiadam dzieci (pracodawca nie może zadawać takich pytań, bo nie jest to związane z kwalifikacjami kandydata). Gdy zapytałam na jaki okres zawierana jest umowa, pani nie była w stanie mi udzielić odpowiedzi (tlumaczac że musi dopytać szefa). Pomimo zapewnień, że zadzwonią z informacją zwrotną, oczywiście zero kontaktu. Na przyszłość polecam mniej interesować się życiem prywatnym kandydatów, a bardziej zainteresować się podstawowymi informacjami związanymi z warunkami oferty pracy.
Szanowna Pani, dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami z procesu rekrutacyjnego. Przykro nam, że rozmowa kwalifikacyjna nie spełniła Pani oczekiwań oraz że napotkała Pani sytuacje, które mogły być odbierane jako nieprofesjonalne. Rozumiemy, jak istotne są kwestie związane z odpowiednim przygotowaniem i przejrzystością oferty pracy oraz przestrzeganiem zasad, szczególnie podczas rozmów rekrutacyjnych. Odnosząc się do poruszonych kwestii, chcielibyśmy wyjaśnić, że w naszej firmie nie podejmujemy decyzji o zatrudnieniu na podstawie informacji o sytuacji rodzinnej kandydatów. Naszym zamiarem było jedynie przedstawić elastyczne podejście, jakie oferujemy pracownikom, umożliwiając im lepsze dostosowanie czasu pracy do ich aktywności prywatnych. Przykro nam, że nasza intencja mogła zostać odebrana inaczej. Serdecznie przepraszamy również za brak informacji zwrotnej po rozmowie. Był on wynikiem natłoku obowiązków, a nie brakiem szacunku wobec Pani czasu i zaangażowania. Jeśli chodzi o formę zatrudnienia oraz wymiar czasu pracy, są one ustalane indywidualnie z kandydatem w oparciu o jego dostępność i potrzeby. Dodatkowe szczegóły omawiane są na kolejnym etapie rekrutacji. Chcemy zapewnić, że dokładamy wszelkich starań, aby nasze procesy rekrutacyjne były prowadzone w sposób profesjonalny i zgodny z obowiązującymi standardami. W związku z tym podjęliśmy działania naprawcze, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Jeszcze raz dziękujemy za cenną opinię – pomaga nam ona w ulepszaniu naszych praktyk rekrutacyjnych. Życzymy Pani powodzenia w dalszej drodze zawodowej. Z wyrazami szacunku, Investment Partners S.A.
Jakiś czas temu byłam na rozmowie o pracę w siedzibie firmy. Rozmowa rekrutacyjna przeprowadzona była niezbyt profesjonalnie. (usunięte przez administratora) Gdy zapytałam na jaki okres zawierana jest umowa, pani nie była w stanie mi udzielić odpowiedzi (tlumaczac że musi dopytać szefa). Pomimo zapewnień, że zadzwonią z informacją zwrotną, oczywiście zero kontaktu. Na przyszłość polecam mniej interesować się życiem prywatnym kandydatów, a bardziej zainteresować się podstawowymi informacjami związanymi z warunkami oferty pracy.
Moje działanie z Investment Partners S.A. zaczęło się ponad rok temu. To co tutaj znalazłem po latach pracy w korpo przerosło moje marzenia i oczekiwania - nie sądziłem, że można budować Firmę w taki sposób. Mega wspierające środowisko nastawione na realne sukcesy i budowanie kariery każdego kto tylko chce pójść tą ścieżką, jest ambitny, zdeterminowany, proaktywny i wytrwały w dążeniu do swoich celów. Jeśli już zmęczyły cię "szklane sufity", niedocenianie twojej ciężkiej pracy i zaangażowania - to miejsce jest dla Ciebie - tutaj 100% wyników zależy od Twoich ambicji i realnego zaangażowania! Są tu ogromne, wręcz nieograniczone możliwości rozwoju, podnoszenia kwalifikacji, budowania kariery i majątku, a przy tym wyjątkowa, niezwykle koleżeńska atmosfera i lojalność, która dodaje ogromną wartość i buduje bardzo silne więzi. Coraz to nowe narzędzia, możliwości i usprawnienia, by to co do tej pory ktoś osiągał przez 9 lat, dało się zbudować w 4÷5... Z całego serca polecam!
W firmie Invwstment Partners jestem od końca 2023. To co już teraz mogę powiedzieć na temat pracy w tym miejscu, to głównie jedno słowo - środowisko. Jest to w mojej opinii najistotniejszy element, dzięki któremu możemy wzrastać i budować świadomość finansową Polek i Polaków. Sam przed dołączeniem do firmy byłem klientem i na własnej skórze przekonałem się, że plan finansowy który tworzymy to indywidulany plan, skrojony pod nasze potrzeby. Teraz jako planer finansowy mogę spełniać się w roli trenera od finansów i współpracować z osobami, które tego chcą i oczekują wsparcia w zakresie finansów osobistych.
Witam, jestem zainteresowana współpracą z planerem finansowym, proszę mi napisać jaki to jest koszt?
Dzień dobry, konsultacja z planerem finansowym jest bezpłatna. Aby ją otrzymać prosimy o wypełnienie formularza na naszej stronie internetowej pod linkiem: https://www.inpartners.pl/umow-sie-na-konsultacje/ Zapraszamy serdecznie. Z wyrazami szacunku Investment Partners S.A.
Dzięki współpracy z Inwestments Partner, a dokładniej z przedstawicielem Wiktorem Król zaczęłam efektywniej zarządzać swoim budżetem, stworzyłam plany oszczędnościowe oraz inwestycyjne, a także zabezpieczyłam majątek na wypadek nieprzewidywalnych okoliczności gospodarczo ekonomicznych, co dalo mi duże poczucie bezpieczeństwa i wolności finansowej. Mogę teraz skutecznie realizować swoje cele oraz cieszyć się każdym dniem.
Od jakiegoś czasu interesowałem się finansami osobistymi i szukałem informacji w necie. Tak trafiłem na 1 edycję Metamorfozy Finansowej. Wg mnie jest to najbardziej kompletny program finansów osobistych z unikalnym wsparciem planera. Szczególnie to wsparcie spowodowało że skutecznie zmieniłem swoje finanse. Dookoła mnie brakuje ludzi, z którymi mógłbym swobodnie porozmawiać o pieniądzach i ich roli w życiu, dlatego zdecydowałem się zostać planerem. Mam teraz w swoim gronie osoby, od których mogę się wiele nauczyć ale także porozmawiać na temat finansów. Dodatkowo mam nadzieję, że będzie to mój sposób na życie. Jest to dla mnie super sprawa i szczerze
Zarówno jako klient jak i teraz będąc po drugiej stronie mogę stwierdzić, że jest to miejsce godne zaufania. Pełen profesjonalizm, pełne wsparcie, pełen proces wdrożenia i to bez względu na to na jakim poziomie wiedzy oraz doświadczenia w dziedzinie finansów ktoś jest. Oczywiście, to nie miejsce dla każdego, ponieważ wynik pracy jest zależny od zaangażowania więc jeśli ktoś oczekuje że osiągnie tu więcej niż od siebie da to nie, to tak nie działa, natomiast odpowiednia ilość pracy włożonej jest należycie nagrodzona :) Polecam:)
Bardzo dobre miejsce pracy dla tych co cenią sobie swobodę pracy, większą niezależność i otrzymywanie wynagrodzenia za RZETELNĄ i REALNIE wykonaną pracę a nie tylko za to, że przyszedłem do biura na 8h. Mogę pracować w 100% zdalnie, mam możliwość budowania własnego zespołu z czego też korzystam finansowo. Do tego pracując mam też udział w zyskach firmy po przez wypłatę środków tzw "prowizji od aktywów". Bardzo rozwojowe miejsce, w którym współtworzymy również kanał na youTube - Finansowo Zależni razem z Grzegorzem Kuszem. Każdy dzień to ciekawa przygoda, choć nie łatwa jak to bywa w najtrudniejszej branży podajże na świecie - czyli branży finansowej. Zarobki są na takim poziome na którym każdy sobie wypracuje - nie ma sufitu a to dla mnie najważniejsze! Mam czas dla rodziny, na przyjemności jak to dobrze poukładam, a zarobki bardzo przyzwoite jak na warunki PL :) Polecam
Z pełnym przekonaniem mogę napisać, że jest to firma z misją i wizją. Niesamowite miejsce do rozwoju, zdobywania umiejętności z zakresu finansów ale również handlu oraz zarządzania. Na pewno nie jest to miejsce dla każdego, wymaga dużej proaktywności. Działania w InPartners zarówno względem planerow jak i klientów jest nastawione na długotrwałą współpracę a nie na szybki zysk. Trochę jak w inwestowaniu ;) Warto zaznaczyć, że firma działa na niebieskim oceanie i nic nie zapowiada zmian w tej kwestii.

Jak się pracuje w Investment Partners S.A.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Investment Partners S.A.?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy Investment Partners S.A.?