Model Opakowania

• Edwardów
Czosnów - Model Opakowania Sp. z o.o
Nowa Sól - Model Opakowania Sp. z o.o

3. Opinie o pracodawcach Biłgoraj
  5. Opinie o Model Opakowania Sp. z o.o.

Opinie o Model Opakowania Biłgoraj

Nie przegap nowości o Model Opakowania Sp. z o.o.!

17.01.2020 17:05

Janette

27.01.2020 12:05

O najlepszej operatorce na sklejarkach. Kto jest nią Twoim zdaniem?
    Nikrnit

01.02.2020 16:00

Żadna. Kazda sie tylko sie opierdziela. Wyglad o czyms świadczy

27.01.2020 21:54

Ja tam jakiś czas temu pracowałem myślałem że tam coś się zmieniło ale kolega był na rozmowie i szef produkcji z kadrową zaproponowali mu dokładnie 2600 brutto + premia + dodatek nocny i ewentualnie za 4brygadówkę a był na rozmowie kilka dni temu przecież to jest żałosne
    Ropuch

28.01.2020 20:20

Dając te ogłoszenia powinni napisać ile płacą niż zawracać ludziom głowę. Najgorsze jest jednak to że płacą tyle ludziom lub niedużo więcej którzy już długo pracują Jak oni mają sie czuć?

24.01.2020 19:35

Mr. M

25.01.2020 07:14

Jeśli płaca wam nie odpowiada, to może warto zmienić pracę? Po co pracować tam gdzie źle płacą i narzekać?!
    Alex

25.01.2020 08:41

popieram wszędzie dobrze gdzie nas nie ma jak ktoś chce pracować to będzie nigdzie nikogo nie położą żeby nic nie robił tylko pachniał ja jakoś pracuje i nie narzekam zmianę mam bardzo fajną dogadujemy się bez problemów jeśli ludzie nie są konfliktowi to można normalnie pracować
    Zzzz

24.01.2020 22:49

Czy placa zmieni sie na lepsze bo jak narazie ludzie uciekaja
    Pablito102

24.01.2020 17:01

Witam, liczyłem na jakieś konkretniejsze informacje na waszym forum o państwa w firmie, a nie przepychanie się pracowników. Czy ktoś może powiedzieć coś konkretnego o firmie Model? Pozdrawiam
    Sprawiedliwy

24.01.2020 09:53

Jesteście wszyscy (usunięte przez administratora) jak tak można obadywac inne osoby ? Idźcie do nich i powiedzcie w prostu w twarz a nie się ukrywacie. A tak w ogóle powinno się skasować takie forum!
    Jol

24.01.2020 10:58

Właśnie po to żeby każdy wiedział jak tutaj jest. Dziewczyny mają coś na wątrobie więc piszą dobrze że jest takie forum . By może dzięki takim postom coś się zmieni i ktoś ruszy święte krowy
    ###

24.01.2020 04:47

Znajomi i znajome z pracy bo inaczej was nazwać nie można. Jest mi strasznie was szkoda że nie macie swojego życia skoro (usunięte przez administratora) się i żyjecie innych zyciem. (usunięte przez administratora) Zajmijcie sie praca a nie wymyślaniem bzdur i oczernianie ludzi publicznie. Masz coś do powiedzenia, powiedz to w oczy co ci leży tym osobą które oczernianie w sieci. Aaaa faktycznie brak wam odwagi i jaj żeby to zrobić bo w oczy to najlepsze i idealne koleżanki jesteście i mało w tyłek nie wejdziecie nie którym osobą żeby mieć dobrze
    pozytywnie negatywny

11.10.2019 19:15

Witam klikaczy. Czytam wpisy i dziwią mnie wasze gdybania na temat, co oni tam w tym biurze, planowaniu, itp. robią, oni się nie znają, palety stoją, maszyny raz pracują raz nie. Od chyba już roku działa program "Poznaj pracę innego działu", każdy może wybrać interesujący go dział i przez 8h pobyć w nim i zobaczyć od środka, na czym polega jego praca. Do tej pory w biurze było może z 5 osób, reszta woli biadolić tutaj i mieć święte przekonanie, że wie lepiej. Nie wszystko jest takie proste jak może się wydawać. W takiej firmie jak nasza decyzje podejmowane są w kliku działach, więc planowanie, na które tak naskoczyliście też zależy od innych. W większości przypadków nie ma idealnego rozwiązania, które zadowoli wszystkich, ale za to jest klient i albo będzie zadowolony i jakaś tam kasa będzie albo wybierze innego dostawcę. Taka jest brutalna prawda. Co do warunków płacowo/lokalowych faktycznie bajki nie ma, ale widać nieśmiało, że coś tam próbują kombinować. Jakieś tam chłodzenie na hali, nowe biuro, multisport. Rynek pracy się zmienił a oni jeszcze niestety w ogonie, duuuużo przed nimi.
    baba

12.01.2020 00:50

od 8-16 a w tym ciekawe ile w tym przerw na papieroska.
    Ha ha

19.01.2020 22:13

No ile? Nie wszyscy palą czasami nie ma kiedy do toalety wyskoczyć z co myśleć o paleniu

04.01.2020 21:30

gogo

06.01.2020 13:31

co sie rzucasz ? jeszcze przeżywasz tą robotę? byś napisał coś co wniesie choć trochę do dyskusji.
    gogo

06.01.2020 16:40

fakt. firma schodzi powoli na psy i pilnie pracuje na miano najgorszego pracodawcy w okolicy nowego dworu mazowieckiego ale sa tu jeszcze fajni ludzie choć i oni rozglądają sie za nowa pracą.
    :)...

19.07.2019 08:48

O następnego dyrektora mamy kto by pomyślał. Może nowy zainteresuje się pracą operatorek Mosca na tekturnicy gdyż pracują w czterobrygadówce A maszyna na tekturnicy pracuje na trzy zmiany .Gdzie tu sens i jak to zrozumieć.Co w takim razie robią panie skoro wysyłki jest niewiele a dodatek za obsługę mosca dostają wózkówi .Po co jest praca pań w tym systemie i brania dodatku ? Może zainteresuje się tym nowy dyrektor .

11.12.2019 11:24

Kablowanie to najlepiej idzie "inteligentne u" Mateuszowi z 2,1
    Rafał

11.12.2019 16:53

tam zawsze rotacja. imwyzej tym szybciej spadasz he he . 15lat tam pracowalemhe he
    Papimapi

15.10.2019 13:47

Firma jak każda inna ale Co do wynagrodzenia to mogło by sie może coś zmienic. Ogolnie Atmosfera w firmie nie jest Dobra. Na produkcji Kazdy Na Każdego Nagaduje. Trzeba uwazac z Kim sie rozmawia i co sie mowi bo Plociuchow nie brakuje. Zwlaszcza na Sklejarkach Dziewczyny żrą się za plecami a W oczy najlepsze Kolezanki. KPINA. Uklady ukladziki Tez są jak to Pisano wczesniej... brak szacunku Do ludzi,Zero zrozumienia.

16.10.2019 22:15

Liderka nie do zdjecia... A wiadomo że jest lepszy kandydat na Lidera od niej.... Dopóki ktoś z Dyrekcji w Bligoraju nie weźmie się za Czosnów to można zapommiec o zmianach :) Tutaj musiała by (usunięte przez administratora) bomba atomowa żeby coś sie zmieniło:)
    Rafał

21.11.2019 14:47

O jakiej liderce mówisz o Monice może

11.11.2019 23:57

Oooooo widzę święto za chwilę się kończy to i bhs przyszedł do pracy ludzie czy wy nie rozumiecie że to wy to wszystko nakręcacie jak byście mogli to za te setki byście (usunięte przez administratora)spod siebie zjedli

15.11.2019 11:15

Właśnie zaczynali o 24 ale dlaczego 10tego listopada nie kończyli o 24 przecież święto zaczęło po 24:00????
    Robotnik

19.11.2019 22:11

Bo zaczęli 10-ego o 22ej i dniówka zalicza sie na 10-ego.
    Ona

09.11.2019 20:09

Jak wygląda praca jako specjalista ds sprzedaży wewnętrznej?
    Matador

09.11.2019 17:30

W tej firmie liczy się tylko bhs i sprzedaż reszta to miernota(usunięte przez administratora)
    :-)

18.10.2019 22:37

http://forum.gazeta.pl/forum/w,140,110691318,110691318,Model_Opakowania.html Tyle lat i nic się nie zmienia :(
    Bella

16.10.2019 01:32

Mam pytanie do biura. Na sklejarkach jest coraz mniej pracy. Dużo postojów. Na ręcznych też pracy za dużo nie ma żebyśmy mogły coś w tej pracy robić. Wiadomo że każdy chce wolne. Niestety mała liczba urlopu nie pozwala na to. Skoro brak pracy nie jest z naszej winy tylko z firmy czemu pracodawca nie zacznie płacić postojowego tak jak jest w innych firmach.

08.10.2019 10:02

Czy Model Opakowania Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?
    Magda

10.10.2019 13:26

Tak. Biuro 8-16 Produkcja 6-14, 14-22, 22-6
    obserwator

04.08.2019 11:51

Najlepiej na magazyn teraz. Co dobre? Kierownicy tłumaczą a nie krzyki, urlopy dają a tak nie było. Wywalają zgniłe jaja jeden po drugim na niektórych strach blady. \TYLKO KASA DO D…! Wysylki cały tydzień to idzie nadgodzin dorobić. Nowt dyrektor chodzi, bałaganu szuka, niech sie biurem i planowaniem zajmie jak towar na zapas z kurzem stoi, a na samochód nie ma co ładować!
    pax

15.09.2019 23:08

Jakie kursy oferuje? Dla szarego pracownika pytam sie jakie? Może dla biura ale nie dla szeregowych pracowników.

24.09.2019 12:28

Nie mogą

07.08.2019 06:32

Haha ..???? taką prace tak przeżywać (ambitnie)
    :x

23.01.2019 20:51

Jakoś o premii rocznej nic nie słychać chyba wogóle nie będzie zauważyłem że im więcej towaru robimy tym ta Eva mniejsza w tamtym roku takie rekordy były a tylko 37 %
    Ble

03.07.2019 20:57

Oj tak

18.07.2019 09:55

A tu robi się coraz lepiej!!! Wyniki są super. Oby tak dalej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Model Opakowania?

Kontakt - Model Opakowania Sp. z o.o.

Szwajcarska 1 23-400 Biłgoraj

Branża główna: Opakowania i pakowanie

Kapitan tekturka

28.05.2019 13:24

Moim zdaniem w firmie jest dobra, luźna atmosfera, firma jest wypłacalna, na święta coś dorzuca, Multisport etc. Oczywiście jest parę minusów, m. in. podejście nowego dyrektora, którego za bardzo hala produkcyjna nie interesuje. Jego relacje z pracownikami są zerowe, nie przywita się, a jak zagada to tylko po to żeby zwrócić uwagę... Do (usunięte przez administratora) to mu dużo brakuje :)

14.07.2019 21:23

Premia roczna jest dla wszystkich pracujących minimum rok. Jej wysokość zależy od wypracowanego zysku i wysokości miesięcznej pensji. Premia miesięczna zależy od wyników poszczególnych pracowników. Jak nie nabroisz to ją dostajesz.

18.07.2019 09:54

Nowy pracownik może liczyć na premie miesięczna

11.06.2019 09:52

Dajcie klime na hale bo się nie da normalnie pracować, wiatraki sobie zabierzcie do biur... Tylko normy wam w głowie a co się dzieje teraz na hali to nie zauważcie? Przecież my się tam dusimy.. Upały przyszły jak byście nie zauważyli, zaraz posypiom się zwolnienia lekarskie :-p
    tekturka

11.06.2019 19:43

"posypiom." zanim zaczniesz pisać coś na forum to naucz sie podstaw ortografii
    Gość

06.05.2019 14:10

Polecam prace w c2c, szefostwo i pracownicy są pomocni, praca polega na tworzeniu opakowań jest to bardzo proste i przyjemne

23.05.2019 08:29

Marta w jakim ty świecie żyjesz ?Jakie kursy? Dla kogo ? Dla pracowników biurowych . Kartą medyczną miał się ktoś zająć i dalej cisza . .
    pracownicy modela

01.04.2019 11:50

Pan dyrektor i jego zastępca nie witają się z pracownikami. A czasem potrafią nie odpowiedzieć na "Dzień dobry"... w czym problem?
    Produkcja

12.04.2019 18:41

Nie wiem dlaczego.... Na prawdę nie rozumiem, Paweł mówi dzień dobry albo głową machnie, Dyrektor jak to dyrektor, raz powie raz nie :)
    R

09.05.2019 05:27

Głęboko Ci współczuję to prawdziwy dramat "dyrektor nie kłania Ci się" mam nadzieje że poradzisz sobie sam z tym problemem bez wizyt u psycho-terapełtów
    NowyPoRoznowie

10.02.2019 14:42

Witam, ile można najwięcej zarobić na produkcji i jakie to jest stanowisko? Poza biurem? Pozdrawiam
    Lolo

13.02.2019 07:59

Napewno na początek dostaniesz więcej niż stary pracownik, jakiegoś tysiąca więcej. Taka tu polityka, wal śmiało.

15.02.2019 15:46

Brakuje rąk do pracy wiec stawiaj warunki!
    5 lat w Modelu

02.02.2019 13:44

Witam,chcę powiedzieć tylko że panuje straszna niesprawiedliwość w zakładzie.Im bardziej się starasz i pokazujesz że ci zależy na wykonywanej pracy i zadań ci powierzonych to bardziej dostajesz przysłowiowym batem po plecach.

08.02.2019 22:37

Lepiej nie pisz bo pójdzie do kierownika że ktoś go atakuje ;)
    Dave

11.02.2019 19:48

Wolę pozostać anonimowy. Nie chcę być potem nękany w pracy.
    Xxx

16.01.2019 22:27

Omijać szerokim łukiem obiecują złote góry a jak co do czego to 100 zł podwyżki finansowo padaka 2600 brutto + premia pracowałem tam 1.5 roku starałem się jak mogłem a tu 100 zł podwyżki taka sytuacja
    Hanka

29.01.2019 20:51

trzeba się cenić... jeśli będziemy zgadzali się pracować za grosze, to nigdy nie będziemy zarabiali godnie
    Matador

27.01.2019 20:50

Być to pewnie będzie tylko ile procent oto jest pytanie dwa lata temu było 90% to było coś widać na koncie rok temu 36% bida co do urlopu to jakieś kłamstwo co do ludzi na wyższych stanowiskach to tylko pionki pan z Biłgoraju tupnie i po kontach się chowają to czego wy od pionków wymagacie więcej zrozumienia dla tych ludzi i współczucia
    rrx

13.12.2018 23:38

Moim zdaniem firmę tworzą pracownicy nie zarząd, kierownictwo etc. Co do różnych opinii typu małe zarobki, (usunięte przez administratora), normy, brak premii, że ludzie na produkcji to bydło etc. Miałem przyjemność bycia pracownikiem firmy model przez kilka lat(produkcja) i powiem szczerze, ze małe zarobki mówiąc trywialnie "BIEDA" to stan umysłu. Nie dziwcie się, że nie dostajecie podwyżek skoro nie potraficie iść sami do Kierownika/Dyrektora i przedstawić konkretnych argumentów dlaczego powinniście zarabiać. Jedyne co zauważyłem to jakieś zbieranie grupek jak w przedszkolu i "my chcemy podwyżki", najwięcej to szczekanie między sobą i kozaczenie. Czemu ktoś powiedział, ze na produkcji pracuje bydło-wystarczy poobserwować, zachowanie pewnych Gentlemenów, podejście do pracy, szacunek do pracy innych. Kierownicy nie powinni przejawiać w swoim zachowaniu chamstwa bo jednak coś sobą reprezentują. To samo z mobbingiem, tylko tu trzeba oddzielić wymagania co do spełnienia normy od wykorzystywania swojej pozycji w przedsiębiorstwie do zastraszania innych(bo takie zachowanie powinno być tępione). Praca każdego pracownika w większym lub mniejszym stopniu jest ważna i to powinni zrozumieć zarówno pracownicy biurowi jak i produkcyjni, że przedsiębiorstwo to praca nie tylko jednego działu, ale wszystkich-nie ma pracy produkcji bez "biura" i odwrotnie. Niech każdy zajmie się swoją pracą i nie patrzy innym na ręce, a jeżeli negocjacje nie przyniosą podwyżki niech szuka innej pracy. I oczywiście wynagrodzenie jest ważne, ale dostawanie podwyżek za samo istnienie jest bez sensu. Bo ile osób chce się nauczyć czegoś więcej, a ile chce kase? Praca dla jakiejś wartości to coś więcej niż praca dla pieniędzy, bo praca dla samych pieniędzy jest bezwartościowa, a przy tej pierwszej pieniądze prędzej, czy później się pojawią. P. S czytałem o tolerowaniu alkoholu w miejscu pracy. Z całym szacunkiem być na kacu, a być zalanym w pracy, tym bardziej w fabryce gdzie prawdopodobieństwo wypadku jest ogromne jest głupie i najlepsze co można zrobić to albo warunek podjęcia terapii uzależnień, albo zwolnienie z wpisaniem do akt, bo wbrew pozorom pomyślność nie skłania do myślenia.
    Hehe

14.01.2019 10:27

Ooo zagrozen jest masa ...chyba nie musze przypominac jak zginęła Hanka Mostowiak

16.01.2019 13:09

????
    ;(

12.08.2018 13:44

No nie mówcie że chcielibyście stać koło pracowników biurowych przecież oni mają nas za bydło zresztą wolę stać koło ludzi którzy rozumieją naszą ciężką pracę
    karo

30.12.2018 03:19

Musicie zmienić tok myślenia.To nie te czasy .Teraz o ilości realizowanych zleceń będzie decydować czy firma posiada odpowiednią liczbę pracowników aby je wykonać.Spòjrzcie na firmy budowlane przebierają w zleceniach biorą te najlepsze z punktu widzenia wykonawcy a reszcie tzw." klientów" mówią bye bye. Podobnie w Naszej branży.Nie podoba się coś Panu klientowi to niech idzie gdzie indziej . Pewnie wróci ze skulonym ogonem jak to bywało nie raz.Korzystając z okazji życzę hucznego Sylwestra oraz pomyślności w Nowym Roku całej ekipie z Czosnowa .
    Bu

13.01.2019 17:41

Żeby każdy tak chętnie naprawiał swoje pomyłki...

07.11.2018 11:19

Panie Adamie nie wierzę że zależy panu tylko na pieniądzach, zamieni pan się na wypłatę zemną 2500 brutto .

02.01.2019 08:33

Myślę że to nie jest miejsce na przepychanki produkcja kontra biuro , ludzie to jest forum o pracodawcy więc tego się trzymajcie żałosne są te wasze wpisy
    xyz

02.01.2019 19:44

Szanowni Państwo po co te emocje przecież program "Poznaj pracę innych " jest dobrowolny.Nikt nikogo nie zmusza do udziału w nim. Trochę to zabawne że boicie się jak diabeł święconej wody popracować na produkcji . Cała akcja ma na celu integrować ludzi a nie budować jeszcze większe podziały.
    Mr. T

14.12.2018 13:52

Ja jeżdżę na wózku mam ponad 3000 brutto i sobie nie narzekam praca ok

01.11.2018 11:25

2400 brutto plus premia to 1900-2000 na rękę Myślisz że ktoś będzie chciał pracować za te pieniądze ? Ukraina nawet za tą kasę nie chce pracować Każda godzina postoju maszyny do duży koszt jak postały by wszystkie przez dobę to może by zrozumieli

06.11.2018 19:12

A dlaczego nie „robimy podwyżek z klucza”?!
    Ludek z tektury

07.11.2018 23:49

Bo teraz nowy pomocnik operatora ma tyle co wieloletni operator i musieliby dać “podwyżkę z klucza“ :d dlatego nie ma :d

09.10.2018 14:24

Motywacją dla każdego pracownika są pieniądze i tyle w tym temacie nie ma pieniędzy to i motywacji też nie będzie to tak działa
    E tam...

24.10.2018 09:41

Ile byśmy nie zarabiali to i tak zawsze będzie nam mało...

07.11.2018 22:07

A czy każdy ma świadomość i wiedzę ze kasa ucieka nam w niepotrzebnym odpadnie, zniszczonych np przez wózek arkuszach, źle wykonanych pudłach?!
    Nick2

31.10.2018 14:26

A może byśmy tak zastrajkowali, ustalili jakiś dzień i na każdej zmianie urlop na żądanie wzięli, czas najwyższy zawalczyć o swoje niech połowa ludzi na zmianach nie przyjdzie operatorzy pomocnicy wózkowi i wszystko stoi w jedności siła !!! Damy radę !!!
    Adam Szwedek

03.11.2018 22:38

Tak, korzystamy z agencji pośrednictwa pracy – nie znam firmy, która w jakimś stopniu nie wykorzystuje tego źródła pozyskiwania pracowników. Nie szukamy natomiast pracowników z zagranicy, nie prowadzimy rozmów z żadną firmą oferującą pośrednictwo w tym zakresie. Szukamy nowych pracowników, aby po pierwsze uzupełnić obecne wakaty, a po drugie, aby zacząć budować dodatkowe obsady na dwóch maszynach już z myślą o przyszłym roku.

06.11.2018 19:09

Oj będzie się działo. Oj będzie źle. Ale jak się zastanowić to w Biłgoraj super sobie zyją a w czosnowie ciagle masakra :(

05.11.2018 14:18

A dla mnie tylko kasa się liczy i dla większości pracowników !

06.11.2018 18:59

Tak jest! Nie oszukujmy, kasa jest ważna. Idziemy pracować tam gdzie lepiej płacą.
    Adam Szwedek

04.11.2018 00:18

@Pracownik: O podwyżkach ogólnie już pisałem – mają one też na celu stopniowe likwidowanie pewnych dysproporcji, aczkolwiek na samym początku pisałem jakie są główne wyznaczniki poziomu wynagradzania. Co do atmosfery to jak najbardziej się zgadzam, ale proszę pamiętać, że to jest długi proces. Ignorancja i arogancja? Hmm... w wielu rozmowach z pracownikami, którzy zarabiają dużo poniżej 6tys, słyszę stwierdzenia takie jak: „ważne z kim się pracuje”, „kontakt z przełożonym”, „atmosfera”, „możliwość bycia wysłuchanym”, „zespół”, czy „ludzie”. Nie wierzę też, że dla pracowników nie ma żadnego znaczenia, że na przykład przyjdę na ich stanowisko pracy i przedyskutuję testowane zmiany w wyposażeniu tegoż stanowiska (dla wtajemniczonych: z tym urwaniem czegoś to był oczywiście żart). Wdrażamy kolejne propozycje, których źródłem są pracownicy z obszaru produkcji – nie wierzę, że dla tych osób „liczy się tylko kasa”. Mam nadzieję, że zainspirują kolejne osoby. Nie odmawiam też rozmów z pracownikami nawet na delikatne tematy. W niejednej firmie taki pracownik usłyszałby „Sp... do roboty. Nic Ci do tego.” - sam tego niegdyś doświadczyłem i ode mnie nikt tego nie usłyszy. Nie kwestionuję, że wynagrodzenie to bardzo ważny element motywujący, ale to tylko niektóre przykłady tego, co może motywować, bądź demotywować poza samą kasą.
    Ludek

03.11.2018 20:41

Dobra a nic na plus? Wolne weekendy? Brak mobbingu? Wypłata w terminie? 4 kierowników z produkcji też źli? Ja tu zostaje Tak i Dyrektor też potrafi się uśmiechnąć :-p Ludzie ja rozumiem że nie jest fajnie z płacą ale uwierzcie mi że i tak nie mamy aż tak źle Jestem jak najbardziej za krótkoterminowym strajkiem ale wiem że i tak My Czosnów jesteśmy pionkami Biłgoraju i nasz Dyrektor bez ich zgody nie da podwyżek
    Bolo

02.11.2018 06:17

2400brutto +20%premi =1900-2000netto Za te pieniądze to tylko(usunięte przez administratora) będzie pracował
    Mars

29.10.2018 04:38

Dokładnie firma szwajcarska ale zarobki ukraińskie,że nawet prawdopodobnie ukraincy by nie chcieli takiej stawki.

Zostaw merytoryczną opinię o Model Opakowania Sp. z o.o.