Model Opakowania Sp. z o.o.

Adres: ul. Duńska 1, 05-152 Czosnów

NIP: 9181579071 KRS: 0000121898

Model Opakowania Sp. z o.o.
3 31 6 1

Opinie o Model Opakowania Sp. z o.o.

NowyPoRoznowie

Witam, ile można najwięcej zarobić na produkcji i jakie to jest stanowisko? Poza biurem? Pozdrawiam

Lolo
@NowyPoRoznowie 10.02.2019 14:42

Napewno na początek dostaniesz więcej niż stary pracownik, jakiegoś tysiąca więcej. Taka tu polityka, wal śmiało.

:(
@NowyPoRoznowie 10.02.2019 14:42

Brakuje rąk do pracy wiec stawiaj warunki!

5 lat w Modelu

Witam,chcę powiedzieć tylko że panuje straszna niesprawiedliwość w zakładzie.Im bardziej się starasz i pokazujesz że ci zależy na wykonywanej pracy i zadań ci powierzonych to bardziej dostajesz przysłowiowym batem po plecach.

Pracownik
@5 lat w Modelu 02.02.2019 13:44

Z tym się zgodze, pracuje kilka mc ale już się nauczyłem żeby nie pokazywac że dużo się umie, zostanie się wykorzystanym i tylko tyle, podwyżki były ale o pracownikach pracujących krócej nie pomyśleli, druga umowa z taką samą kasa co 1.... Więc po co się bardziej starać jak przy podpisaniu umowy na stałe dostanie się 100zl brutto

Hugo
@Pracownik 02.02.2019 20:46

Ja tam przychodzę i wkładam jak najmniej wysiłku odwalam swoją ósemkę i do domku to sposób na przetrwanie nie chcą płacić to nie

Hej
@5 lat w Modelu 02.02.2019 13:44

Oj, tak. Wystarczy być w pracy, a i tak zapłacą. Część ludzi stwarza pozory że pracuje, przełażą całe dnie. Nikt na to nie zwraca uwagi. A tych co się starają niestety, ale nikt nie docenia.

Marta
@5 lat w Modelu 02.02.2019 13:44

Pracujesz w firmie Model Opakowania już pięć lat, a więc na pewno wiesz, o czym mówisz i dlatego szanujemy Twoje zdanie. Jednak byłoby dobrze, jakbyś postarał się dostrzec i jakieś pozytywne aspekty, związane z pracą w tym przedsiębiorstwie. Model Opakowania składa się z 10 spółek - córek, zatrudniających ponad 4300 pracowników w ośmiu krajach. W związku z tym z całą pewnością można napisać na ich temat coś dobrego. Może macie tam dostęp do jakichś atrakcyjnych benefitów?

Hugo
@Marta 05.02.2019 14:26

Marta tu nie ma żadnych benefitów żadnych wczasów pod gruszą biletów do kina czy do teatru jedynie smieszny Multisport a i zapomniałbym pączki na tłusty czwartek są

:)
@Hugo 06.02.2019 14:36

Karta medyczna byłaby mile widziana na pewno wielu pracowników skorzysta

Wacek
@5 lat w Modelu 02.02.2019 13:44

Panie dyrektorze...jak się pan czuje po roku swojego panowania? Sam pan się nie zna na tym biznesie i podobnymi sobie pan się otacza. Gratuluję dobrego samopoczucia...tylko co jest jego powodem?

:(
@Marta 05.02.2019 14:26

Są paczki na mikołajki dla dzieci, czasami imprezy firmowe, roczna premia uzależniona od wyniku, karta multisport. Niektórzy sporo wyjeżdżają na szkolenia, targi, pooglądać maszyny itp

5 lat w Modelu
@Marta 05.02.2019 14:26

Marta chodzi mi o to że przychodzi nowy pracownik i dostaje taką samą stawkę jak ja albo i większą a wiedzy i doświadczenia nie ma wcale.Człowiek się stara,myśli że ktoś to zauważy ale niestety nie.

:)
@5 lat w Modelu 07.02.2019 10:43

Są pracownicy którzy pracują ponad 20 lat i co oni mają powiedzieć ,zero szacunku dla nich

Dave
@Marta 05.02.2019 14:26

560 zł na Boże Narodzenie, 400 zł na Wielkanoc, Roczna premia już nie pamiętam, ale coś ok. 600 zł. Jest tu sporo dobrych pracowników wykonujących swoją prace na wysokim poziomie i pomocnych czytaj chętnych do nauki nowych. Jednak spora część to zwykłe bydło, które ma ograniczenia umysłowe i tkwi mocno w epoce PRL, które najchętniej zajechałoby nowego. Podam przykłady: przychodzi nowa osoba->po ocenie wyglądu stwierdzają, że (usunięte przez administratora) i nie da sobie. Przyspieszają maszyny i się śmieją, że ktoś sobie nie daje rady. Dalej każda zmiana na produkcji, usprawnienia etc. no po co to, przecież te debile nie wiedzą co robią. Następnie bezsensowna rywalizacja kosztem obsługi maszyny->potem płacz, że norma się zwiększa. Jednak najlepiej jak ktoś nowy przyjdzie i się okazuje, że dostaje więcej kasy... A i prosty przykład pączki na tłusty czwartek nie wiem spokojnie każdy zjadłby po kilka. To zabierają do szafek całe siaty. To samo z owocami, są dla każdego, a był przypadek, że jeden Pan zabrał sobie całą skrzynkę jabłek. Takich przykładów jest wiele i to są Ci krzykacze, którym wiecznie źle, ale sami jedyne co potrafią dać to zdania proste nie złożone składające się głównie ze słów kurva i debile. I tak są dobrze traktowani, bo na takie zjawiska w dzisiejszych czasach nie miejsca. Ale jest też masa fajnych i (usunięte przez administratora) ludzi.

:-D
@Dave 07.02.2019 21:13

Jak by się chciało napisać z imienia kto tak lubi robić :) i która to maszyna :)

:)
@:-D 08.02.2019 12:10

Lepiej nie pisz bo pójdzie do kierownika że ktoś go atakuje ;)

Dave
@:-D 08.02.2019 12:10

Wolę pozostać anonimowy. Nie chcę być potem nękany w pracy.

:x

Jakoś o premii rocznej nic nie słychać chyba wogóle nie będzie zauważyłem że im więcej towaru robimy tym ta Eva mniejsza w tamtym roku takie rekordy były a tylko 37 %

Pracownik
@:x 23.01.2019 20:51

Nie będzie, nie ma co czekać nawet na nią...

Tekturowa
@:x 23.01.2019 20:51

Chyba trzeba uciekać, robi się coraz gorzej i nie widać że ma się coś poprawić... Czosnów to murzyni Modela, kieruje nami biłgoraj, baa... Słyszałam coś, że wymyślili że w okresie wakacyjnym nie można wziąć 2 tygodni wolnego... To jest chore.

?
@:x 23.01.2019 20:51

A żadnych inwestycji nie bylo?! Przecież to nie tylko od rekordów zależy...

?
@Pracownik 23.01.2019 21:54

Skąd wiesz?

Wacek
@Tekturowa 26.01.2019 15:40

Dopóki zakładem będzie zarządzał dyletant w postaci pana A. Oraz jego małpka skacząca dookoła niego, nie będzie lepiej. Obaj nie znają się na produkcji, zarządzaniu. Ciągnął ten zakład w dół. To była kiedyś fantastyczna firma. Gratuluję

yyy

A może poczekamy i zobaczymy ile będzie tej Ewy niż snuć czarne scenariusze?

kartonowy ludek
@Tekturowa 26.01.2019 15:40

Ja byłem u kierownika i zapisałem się na dwa tygodnie. Więc co to mówisz to nie jest zgodnie z rzeczywistością. Czasami wchodzę na te forum z nudów przeczytać co tam w trawie piszczy ale jak widzę po ostatnich wpisach to szkoda czasu . Piszecie, że nie będzie Ewy ale skąd Wy wiecie o tym. Ta premia roczna płacona ostatnio była w kwietniu więc jeszcze trochę czasu przed Nami. Jak już będzie na koncie to wtedy można ocenić czy jest większa czy mniejsza niż przed rokiem

:(
@Wacek 26.01.2019 19:51

Rzeczywiście niektórzy szefowie to jakaś kpina... w sensie ta małpka, z którą nie da się dogadać

Byku
@:( 27.01.2019 18:51

Brakuje na produkcji pana G

:)))
@:( 27.01.2019 18:51

Piszesz ,że dyrektor i szef się nie nadaje. Jeżeli zamieszczacie takie opinie na forum publicznym to wypadałoby uzupełnic ta wypowiedź dlaczego tak myślicie. Ja jestem świeżym pracownikiem i powiem wam ,że narazie czuję sie zaopiekowany .Nie wiem jak to będzie później wyglądać Obserwuję te forum i zauważylem że ktoś to się podaje z loginem :( pisze negatywne praktycznie o wszystkim .

:)
@:))) 28.01.2019 16:42

Pracuje tu kilka miesięcy, jestem zadowolona,ja osobiście nie zamierzam się zwalniać

:)
@Pracownik 23.01.2019 21:54

To raczej nie jest pewna informacja

Marta
@kartonowy ludek 27.01.2019 17:34

Twój komentarz zdaje się być bardzo obiektywny i zrównoważony. Czy wobec tego zechciałbyś napisać, jakie widzisz plusy oraz minusy związane z pracą w firmie Model Opakowania? Na jakie wynagrodzenie można tu liczyć? Piszecie o premii rocznej, a czy kwartalne premie są również przyznawane? Wszelkie informacje to cenna wskazówka dla osób zainteresowanych pracą w tej firmie. Strona internetowa poświęcona tej firmie jest w języku angielskim. Czy w takim też języku pracownicy porozumiewają się wewnątrz firmy? A może jest to najważniejszy wymóg rekrutacji do tego miejsca?

Mania
@Marta 29.01.2019 12:54

To zależy na jakie stanowisko startujesz premii kwartalnych tu nie ma roczna zazwyczaj jest śmieszna i uzależniona od jakiegoś wskaźnika Motto firmy to zatrudnić pracownika za jak najmniejsze pieniądze

:(
@Marta 29.01.2019 12:54

Str jest także po Pl. Wewnątrz firmy po Pl. Kwartalnej premii nie ma. Jest miesięczna i roczna - w zależności od wyników. W firmie wynik finansowy i liczona wg niego premia roczna nie jest ukrywany

Xxx

Omijać szerokim łukiem obiecują złote góry a jak co do czego to 100 zł podwyżki finansowo padaka 2600 brutto + premia pracowałem tam 1.5 roku starałem się jak mogłem a tu 100 zł podwyżki taka sytuacja

Hanka
@Xxx 16.01.2019 22:27

trzeba się cenić... jeśli będziemy zgadzali się pracować za grosze, to nigdy nie będziemy zarabiali godnie

Matador

Być to pewnie będzie tylko ile procent oto jest pytanie dwa lata temu było 90% to było coś widać na koncie rok temu 36% bida co do urlopu to jakieś kłamstwo co do ludzi na wyższych stanowiskach to tylko pionki pan z Biłgoraju tupnie i po kontach się chowają to czego wy od pionków wymagacie więcej zrozumienia dla tych ludzi i współczucia

rrx

Moim zdaniem firmę tworzą pracownicy nie zarząd, kierownictwo etc. Co do różnych opinii typu małe zarobki, (usunięte przez administratora), normy, brak premii, że ludzie na produkcji to bydło etc. Miałem przyjemność bycia pracownikiem firmy model przez kilka lat(produkcja) i powiem szczerze, ze małe zarobki mówiąc trywialnie "BIEDA" to stan umysłu. Nie dziwcie się, że nie dostajecie podwyżek skoro nie potraficie iść sami do Kierownika/Dyrektora i przedstawić konkretnych argumentów dlaczego powinniście zarabiać. Jedyne co zauważyłem to jakieś zbieranie grupek jak w przedszkolu i "my chcemy podwyżki", najwięcej to szczekanie między sobą i kozaczenie. Czemu ktoś powiedział, ze na produkcji pracuje bydło-wystarczy poobserwować, zachowanie pewnych Gentlemenów, podejście do pracy, szacunek do pracy innych. Kierownicy nie powinni przejawiać w swoim zachowaniu chamstwa bo jednak coś sobą reprezentują. To samo z mobbingiem, tylko tu trzeba oddzielić wymagania co do spełnienia normy od wykorzystywania swojej pozycji w przedsiębiorstwie do zastraszania innych(bo takie zachowanie powinno być tępione). Praca każdego pracownika w większym lub mniejszym stopniu jest ważna i to powinni zrozumieć zarówno pracownicy biurowi jak i produkcyjni, że przedsiębiorstwo to praca nie tylko jednego działu, ale wszystkich-nie ma pracy produkcji bez "biura" i odwrotnie. Niech każdy zajmie się swoją pracą i nie patrzy innym na ręce, a jeżeli negocjacje nie przyniosą podwyżki niech szuka innej pracy. I oczywiście wynagrodzenie jest ważne, ale dostawanie podwyżek za samo istnienie jest bez sensu. Bo ile osób chce się nauczyć czegoś więcej, a ile chce kase? Praca dla jakiejś wartości to coś więcej niż praca dla pieniędzy, bo praca dla samych pieniędzy jest bezwartościowa, a przy tej pierwszej pieniądze prędzej, czy później się pojawią. P. S czytałem o tolerowaniu alkoholu w miejscu pracy. Z całym szacunkiem być na kacu, a być zalanym w pracy, tym bardziej w fabryce gdzie prawdopodobieństwo wypadku jest ogromne jest głupie i najlepsze co można zrobić to albo warunek podjęcia terapii uzależnień, albo zwolnienie z wpisaniem do akt, bo wbrew pozorom pomyślność nie skłania do myślenia.

:)
@rrx 13.12.2018 23:38

Nie czepiać się 4 kierowników z produkcji :) Bardzo normalni, z każdym można porozmawiać w razie jakiego kolwiek problemu :)

:)
@:) 14.12.2018 17:09

Hahaha dobre z każdym można porozmawiać , wielka kpina

:)
@:) 14.12.2018 19:24

Nie wiem czemu piszesz ze kpina, nie zauważyłam mobbingu, jeżeli potrzebuje urlop, dzień wolny, to dostaje, też jeden z nich mnie poinformował żebym wykorzystała do końca roku opiekę nad dzieckiem bo przypadnie Nie widzę problemu, może dlatego że pracowałam w firmach w których kierownicy mieli zwykłego pracownika za zero a mobbing był na porządku dziennym

:)
@:) 14.12.2018 20:03

No to super jeśli uważasz że praca kierownika polega tylko na dawaniu urlopu i informowaniu o urlopie

:)
@:) 19.12.2018 05:38

Pisałam o podejściu kierownika do pracownika :)

T
@rrx 13.12.2018 23:38

To dlaczego się zwolniłeś skoro tak tu dobrze

:)
@rrx 13.12.2018 23:38

Modelowe Ludki :) Kochana produkcjo, życzę Wam - Wesołych Świąt w gronie rodzinnym ♥ Bardzo się cieszę że Was poznałem :)

rrx
@T 23.12.2018 02:13

Bo stojąc w miejscu nie idzie się do przodu

Hehe
@rrx 13.12.2018 23:38

Ooo zagrozen jest masa ...chyba nie musze przypominac jak zginęła Hanka Mostowiak

:)
@Hehe 14.01.2019 10:27

????

;(

No nie mówcie że chcielibyście stać koło pracowników biurowych przecież oni mają nas za bydło zresztą wolę stać koło ludzi którzy rozumieją naszą ciężką pracę

:)
@;( 12.08.2018 13:44

Skoro było to do wszystkich kierowane to pracownicy biurowi powinni usiąść tam gdzie my, a nie stać za Dyrektorem A co oni o nas myślą to mam gdzieś :)

Z biura
@;( 12.08.2018 13:44

Możesz wierzyć lub nie, ale pracownicy biurowi bardzo cenią pracę produkcji. A czy produkcja docenia biuro?

R
@Z biura 24.08.2018 16:55

Tak w szczególności w tedy gdy musimy przekładać źle zdefiniowane palety.

Z biura
@R 24.08.2018 23:59

Każdy może się pomylić. Ten się nie myli, co nic nie robi. Biurowi często pracują szybko, w stresie, bo przetarg, bo dedlajn itp. Na produkcji nie zdarzają się pomyłki...?! Na pewno nikt niczego celowo nie knoci.

:)
@Z biura 25.08.2018 12:30

My też pracujemy szybko Pot po tylkach leci bo w czasie upału mamy tylko wiatraki.... Zresztą czy upał czy nie, musimy normę zrobić bo inaczej po premi nam się leci-mimo że i tak nie z naszej winy czasem nie zrobimy planu który wykazują tabelki....

:)
@Z biura 25.08.2018 12:30

Wasza pomyłka-więc moglibyście przyjść, założyć rękawiczki jak my i przełożyć paletę :)

Z biura
@:) 25.08.2018 19:58

W biurze podobnie, albo gorąco albo mega zimno i do 12 siedzi się w kurtkach, polarach. A ile niepłatnych nadgodzin i sobót trzeba zaliczyć... za nadgodziny nie mamy płacone a i nie ma kiedy ich odebrać. Wszędzie dobrze/niedobrze gdzie nas nie ma. Nie wspominając o tel od klientów, z produkcji czy spedycji o różnych dziwnych porach. To nie jest tak, że wybija 16 i do domu. Bardzo często zdarza się praca także z domu. I nikogo nie interesuje że trzeba dziecko ogarnąć, dentystę zaliczyć itp. Po premii także obrywamy :(

Z biura
@:) 25.08.2018 20:03

Ok. To następnym razem jak trzeba będzie wytłumaczyć klientowi że nie otrzyma wcześniej potwierdzonej dostawy na czas ponieważ np na tekturnicy pomylono papiery to poprosimy o taki tel osobę z produkcji. A ja z kolegami zgłoszę się do przekładania palet.

Ciekawa
@Z biura 26.08.2018 17:45

Zgłaszam się na ochotnika :) Bardzo lubię rozmawiać, jak coś to proszę mnie tu szukać i się dogadamy, a ja zapraszam wtedy za mnie na produkcję ????

:)
@Z biura 26.08.2018 17:43

To zapraszamy zimą na halę do nas i latem w upały i jakie tu porównanie. Kiedy biuro ma wolne np. między świętami my ostro musimy pracować nawet w Wigilię kiedy kobiety powinny szykować kolację dla swoich rodzin

Ciekawa
@:) 26.08.2018 22:14

Właśnie nie rozumiem jednej rzeczy Ktoś tu pisał że w biurze też gorąco, a jak musiałam wejść do kadrowej kiedy na hali u nas nie było czym oddychać to tam klima odpalona

Z biura
@Ciekawa 26.08.2018 18:27

Oj tak ja też bardzo lubię rozmawiać, szczególnie jak klient śle k... i h... ponieważ po raz kolejny daliśmy ciała :( sama radość, zero stresu, wymarzone warunki pracy

Pracownik od 8 lat
@Ciekawa 26.08.2018 22:54

Podsumowując: w biurze jest super, praca to czysta przyjemność a na produkcji to straszne warunki i ogólne pokrzywdzenie. Jak sie tak ktoś zafiksowała to choćby nie wiem jakie argumenty wytaczać, zdania nie zmieni. Bez sensu ta dyskusja.

;)
@Ciekawa 26.08.2018 18:27

Ha ha ja kiedyś przeszukiwałem/łam produkcję bo zaginęły arkusze potrzebne na ważnà dostawę. Jak trzeba to się chodzi na produkcje i załatwia produkcyjne tematy.

Nie rozumiem
@;( 12.08.2018 13:44

A dlaczego uważasz ze biuro ma nas za bydło?! A ty za kogo masz ludzi z biura?!

R
@Nie rozumiem 27.08.2018 17:14

Hej trochę Was poniosły emocje a nie oto chodzi ???? Każdy powinien robić to co potrafi. (ALBO SIĘ ZWOLNIĆ) Ale nie zmienia to faktu że powinniśmy szanować siebie nawzajem . I tak po ludzku powiedzieć DZIEŃ DOBRY wchodząc na halę do ludzi któży tam pracują. A nie odwracać głowę w drógą stronę.

Ciekawa
@R 29.08.2018 06:44

Dokładnie tak Ja wchodząc do biura mówię "Dzień Dobry" :)

Ja
@Ciekawa 29.08.2018 14:50

Punkt dla Ciebie

Pracownik
@Ciekawa 29.08.2018 14:50

Ja mam wrażenie że jak kłaniam się Paniom przy maszynach to one zabijają mnie wzrokiem :( ale to tylko moje subiektywne odczucie

Ciekawa
@Pracownik 10.09.2018 21:38

Ja się na pewno uśmiechnęłam jak się klaniales :)

Robo
@:) 26.08.2018 22:14

Przynajmniej macie za ten dzień płacone. Biuro jak przyjdzie w sob czy nd nie ma płacone i nawet nie ma kiedy odebrać tych godzin. Też jest dużo pracy.

:)
@Robo 17.09.2018 19:49

Jak dajcie się tak oszukiwać to wasz problem

E tam...
@:) 19.09.2018 13:17

Czego się nie robi dla klienta ;)

Pracownik
@;( 12.08.2018 13:44

Mogę stać koło pracowników biurowych, są tacy sami jak my a że niektórzy myślą inaczej to już chyba o nich świadczy :)

26.11
@Pracownik 03.11.2018 17:33

A kto twoim zdaniem myśli inaczej?

karo
@E tam... 24.10.2018 09:44

Musicie zmienić tok myślenia.To nie te czasy .Teraz o ilości realizowanych zleceń będzie decydować czy firma posiada odpowiednią liczbę pracowników aby je wykonać.Spòjrzcie na firmy budowlane przebierają w zleceniach biorą te najlepsze z punktu widzenia wykonawcy a reszcie tzw." klientów" mówią bye bye. Podobnie w Naszej branży.Nie podoba się coś Panu klientowi to niech idzie gdzie indziej . Pewnie wróci ze skulonym ogonem jak to bywało nie raz.Korzystając z okazji życzę hucznego Sylwestra oraz pomyślności w Nowym Roku całej ekipie z Czosnowa .

Bu
@:) 25.08.2018 20:03

Żeby każdy tak chętnie naprawiał swoje pomyłki...

Pracownik

Panie Adamie nie wierzę że zależy panu tylko na pieniądzach, zamieni pan się na wypłatę zemną 2500 brutto .

, :)
@Pracownik 07.11.2018 11:19

Zamiast proponować nam w wywieszszce przy liście obecności żebyśmy spróbowali jeden dzień być specjalista, technologiem czy tam zobaczyć jak jest w laboratorium, zapraszamy wszystkich z biura na produkcję, wkładamy niebieskie ubranka i ruszamy pełna parą przy produkcji :) Wtedy może uwierzę że ktoś docenia z biura pracę produkcji :-p :)

:)
@, :) 07.11.2018 19:38

Docenia czy nie docenia, rób dobrze swoją robotę! Niech każdy dobrze wykonuje swoją działkę.

:)
@, :) 07.11.2018 19:38

Tak się teraz zamierzasz przepychać kto do kogo ma przyjść pierwszy?! A co Ci to da ze biuro przyjdzie na dzień na produkcje?! A nie jesteś ciekaw jak wyglada dzień np w technologi?!

, :)
@:) 07.11.2018 22:02

A jak mi się spodoba i nie będę chciała wracać na produkcję ????

:)
@, :) 07.11.2018 19:38

Oj tak zapraszamy na produkcję ale na wszystkie stanowiska ????

Nick190
@Pracownik 07.11.2018 11:19

Na pewno się nie zamieni bo wtedy nawet mu na paliwo nie starczy do passata.

Mr.x
@, :) 07.11.2018 19:38

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . P.S Poprawna pisownia to "Wtedy może uwierzę że ktoś z biura docenia pracę produkcji :-p :)"

:)
@Mr.x 09.11.2018 20:51

Dziękuję za poprawienie mojej złej pisowni, jestem bardzo wdzięczna :) a teraz myk na hale hehe

jj
@Mr.x 09.11.2018 20:51

Poprawnie to byłoby z przecinkiem.

15.11.2018
@Mr.x 09.11.2018 20:51

A Ty doceniasz prace biura? Że są klienci, że są zamówienia?

Mr. x
@15.11.2018 15.11.2018 11:29

Tak.

Pracownik
@:) 07.11.2018 22:02

A nie jestes ciekawy jak wyglada praca na produkcji? Jak sie pracuje przy maszynie? Fajne doswiadczenie :) Zapraszamy :)

kartonowy ludzik
@Pracownik 17.11.2018 15:07

Moim zdaniem nowo przyjmowani ludzie do biura powinni spędzić dwa tygodnie na produkcji . Wtedy poznają Naszą pracę i będą również Nas szanować. W innym wypadku nic się nie zmieni. Jeśli chodzi o program "poznaj pracę innych" nie powinno to wyglądać tak , że przyjdą sobie posiedzieć i Nas pooglądać tylko niech staną na odbiorze albo na podajniku.

Nie rozumiem...
@kartonowy ludzik 28.11.2018 22:29

Ja nie rozumiem skąd ten stereotyp że biuro vs produkcja lub odwrotnie nie szanują się i żyją w konflikcie. Jedni bez drugich nie pociągną.

obiektywny
@kartonowy ludzik 28.11.2018 22:29

kartonowy ludziku - skąd wiesz, że biuro przyjdzie sie przygladać ? Przez przygladanie się nikt niczego sie nie nauczy , a to chyba nie o to chodzi w tym programie. Z tego co wiem to biuro tez zakasze rękawki i stanie przy maszynie.

:)
@obiektywny 11.12.2018 11:48

Super, dobra integracja ;)

kartonowy ludzik
@obiektywny 11.12.2018 11:48

Zobaczymy czy tak się rzeczywiście stanie. Niech to będzie egzamin dla ludzi z biura. Mòwić można dużo i pięknie.Niech za tym pójdą czyny

Dd
@kartonowy ludzik 13.12.2018 08:19

A to ludzie z biura potrzebują jskiś egzaminów?

:)
@obiektywny 11.12.2018 11:48

A kiedy te biuro wpada na produkcję? Jakoś ich ostatnio nie zauważyłem

Ha ha
@:) 29.12.2018 23:18

A co wy tak się ciskacie na tych ludzi z biura?! Niech siedzą i robią swoje. I produkcja niech robi swoje. Chyba zatrudnialiśmy się na takie a nie inne stanowiska.

:)
@Ha ha 01.01.2019 21:35

Myślę że to nie jest miejsce na przepychanki produkcja kontra biuro , ludzie to jest forum o pracodawcy więc tego się trzymajcie żałosne są te wasze wpisy

xyz
@Ha ha 01.01.2019 21:35

Szanowni Państwo po co te emocje przecież program "Poznaj pracę innych " jest dobrowolny.Nikt nikogo nie zmusza do udziału w nim. Trochę to zabawne że boicie się jak diabeł święconej wody popracować na produkcji . Cała akcja ma na celu integrować ludzi a nie budować jeszcze większe podziały.

Mr. T

Ja jeżdżę na wózku mam ponad 3000 brutto i sobie nie narzekam praca ok

:(

2400 brutto plus premia to 1900-2000 na rękę Myślisz że ktoś będzie chciał pracować za te pieniądze ? Ukraina nawet za tą kasę nie chce pracować Każda godzina postoju maszyny do duży koszt jak postały by wszystkie przez dobę to może by zrozumieli

Modelowa kartonowa
@:( 01.11.2018 11:25

Wychodzi na rękę miesiąc w miesiąc 2200-2300 Ale ja jestem jak najbardziej na tak - nasza praca nie jest lekka jak podają w ogłoszeniu i uważam że powinny być podwyżki Szkoda że Pan Dyrektor się nie wypowie - to nie jest żaden hejt więc może przyłączy się do dyskusji :)

Adam Szwedeek
@Modelowa kartonowa 01.11.2018 13:29

Obecnie kończymy już drugą w tym roku rundę podwyżek - jak pisałem wcześniej, nie robimy podwyżek „z klucza” - te też były przyznawane indywidualnie. W przyszłorocznym budżecie jest kwota na kolejne. Indywidualne podwyżki w ramach zatwierdzonego budżetu są wyłącznie w mojej gestii, po rekomendacji kierownika danego działu. Natomiast całość kosztów personalnych (budżet) na dany rok podlega zatwierdzeniu przez zarząd spółki oraz przez właściciela – tak jest w każdej prywatnej firmie, którą znam. Mam znajomych w różnych firmach z okolicy, mam więc też rozeznanie jak płacimy na tle tych firm na stanowiskach, które da się porównać, w porównywalnych warunkach pracy. Z kolei wytaczanie argumentu, że to firma szwajcarska (@Mars), nie ma tu znaczenia – sprzedajemy nasze produkty na rynku polskim, za złotówki, na bardzo konkurencyjnym rynku, zaś naszymi klientami są głównie firmy zaopatrujące z kolei duże sieci handlowe w Polsce.

Ja
@Adam Szwedeek 03.11.2018 22:31

A dlaczego nie „robimy podwyżek z klucza”?!

Ludek z tektury
@Ja 06.11.2018 19:12

Bo teraz nowy pomocnik operatora ma tyle co wieloletni operator i musieliby dać “podwyżkę z klucza“ :d dlatego nie ma :d

Nick

Motywacją dla każdego pracownika są pieniądze i tyle w tym temacie nie ma pieniędzy to i motywacji też nie będzie to tak działa

E tam...
@Nick 09.10.2018 14:24

Ile byśmy nie zarabiali to i tak zawsze będzie nam mało...

:)
@Nick 09.10.2018 14:24

A czy każdy ma świadomość i wiedzę ze kasa ucieka nam w niepotrzebnym odpadnie, zniszczonych np przez wózek arkuszach, źle wykonanych pudłach?!

Nick2

A może byśmy tak zastrajkowali, ustalili jakiś dzień i na każdej zmianie urlop na żądanie wzięli, czas najwyższy zawalczyć o swoje niech połowa ludzi na zmianach nie przyjdzie operatorzy pomocnicy wózkowi i wszystko stoi w jedności siła !!! Damy radę !!!

, :)
@Nick2 31.10.2018 14:26

Przecież już i tak szukają nowych pracowników przez agencje pracy Stawka 2400 brutto, czyli netto swiezak razem z premia weźmie ok 2200 na rękę Myślisz że się przejmą jak ktoś zastrajkuje? A wystarczyło by podwyższyć pensje i każdy z miłą chęcią by przyszedł do pracy

Paluniu
@, :) 31.10.2018 15:40

Przez agencję nie ma premi . Dlatego maja więcej niż 2.400 minimum 3tyś brutto.

, :)
@Paluniu 31.10.2018 17:49

Jest ogłoszenie z wczoraj 2400 brutto plus 20% premi Ale też jest i fajny opis "lekkie prace manualne" :-D

Pracownik
@Nick2 31.10.2018 14:26

A ja chciałam tylko napisać że to nie miejsce ale ludzie tworzą atmosferę Panie Adamie - podwyżki powinny być, nie wiem czy to od Pana zależy czy od Biłgoraju ale proszę uwierzyć że stawki nowych są w stosunku do starych wykwalifikowanych pracowników dla nas są niesprawiedliwe, my ich uczymy gdyby Pan zapomniał....

Adam Szwedek
@, :) 31.10.2018 15:40

Tak, korzystamy z agencji pośrednictwa pracy – nie znam firmy, która w jakimś stopniu nie wykorzystuje tego źródła pozyskiwania pracowników. Nie szukamy natomiast pracowników z zagranicy, nie prowadzimy rozmów z żadną firmą oferującą pośrednictwo w tym zakresie. Szukamy nowych pracowników, aby po pierwsze uzupełnić obecne wakaty, a po drugie, aby zacząć budować dodatkowe obsady na dwóch maszynach już z myślą o przyszłym roku.

Ja
@Nick2 31.10.2018 14:26

Oj będzie się działo. Oj będzie źle. Ale jak się zastanowić to w Biłgoraj super sobie zyją a w czosnowie ciagle masakra :(

:(

A dla mnie tylko kasa się liczy i dla większości pracowników !

Ja
@:( 05.11.2018 14:18

Tak jest! Nie oszukujmy, kasa jest ważna. Idziemy pracować tam gdzie lepiej płacą.

Adam Szwedek

@Pracownik: O podwyżkach ogólnie już pisałem – mają one też na celu stopniowe likwidowanie pewnych dysproporcji, aczkolwiek na samym początku pisałem jakie są główne wyznaczniki poziomu wynagradzania. Co do atmosfery to jak najbardziej się zgadzam, ale proszę pamiętać, że to jest długi proces. Ignorancja i arogancja? Hmm... w wielu rozmowach z pracownikami, którzy zarabiają dużo poniżej 6tys, słyszę stwierdzenia takie jak: „ważne z kim się pracuje”, „kontakt z przełożonym”, „atmosfera”, „możliwość bycia wysłuchanym”, „zespół”, czy „ludzie”. Nie wierzę też, że dla pracowników nie ma żadnego znaczenia, że na przykład przyjdę na ich stanowisko pracy i przedyskutuję testowane zmiany w wyposażeniu tegoż stanowiska (dla wtajemniczonych: z tym urwaniem czegoś to był oczywiście żart). Wdrażamy kolejne propozycje, których źródłem są pracownicy z obszaru produkcji – nie wierzę, że dla tych osób „liczy się tylko kasa”. Mam nadzieję, że zainspirują kolejne osoby. Nie odmawiam też rozmów z pracownikami nawet na delikatne tematy. W niejednej firmie taki pracownik usłyszałby „Sp... do roboty. Nic Ci do tego.” - sam tego niegdyś doświadczyłem i ode mnie nikt tego nie usłyszy. Nie kwestionuję, że wynagrodzenie to bardzo ważny element motywujący, ale to tylko niektóre przykłady tego, co może motywować, bądź demotywować poza samą kasą.

Ludek

Dobra a nic na plus? Wolne weekendy? Brak mobbingu? Wypłata w terminie? 4 kierowników z produkcji też źli? Ja tu zostaje Tak i Dyrektor też potrafi się uśmiechnąć :-p Ludzie ja rozumiem że nie jest fajnie z płacą ale uwierzcie mi że i tak nie mamy aż tak źle Jestem jak najbardziej za krótkoterminowym strajkiem ale wiem że i tak My Czosnów jesteśmy pionkami Biłgoraju i nasz Dyrektor bez ich zgody nie da podwyżek

Bolo

2400brutto +20%premi =1900-2000netto Za te pieniądze to tylko(usunięte przez administratora) będzie pracował

Mars

Dokładnie firma szwajcarska ale zarobki ukraińskie,że nawet prawdopodobnie ukraincy by nie chcieli takiej stawki.

Matador

Syty nigdy nie zrozumie głodnego dla kogoś kto zarabia ponad 6000 na rękę nie jest zrozumiałe że ktoś idzie do sklepu i szuka najtańszych produktów ze rachunki trzeba zapłacić i żeby do kolejnej wypłaty starczyło ktoś kto twierdzi że pieniądze nie są jedyną motywacją to jest ignorantem śmiem twierdzić że jest pan panie dyrektorze IGNORANTEM i to AROGANCKIM tyle w temacie

Anonimowy ludek z tektury
@Matador 26.10.2018 12:55

Dokładnie, pracujemy żeby zarabiać, przecież nikt nie spełnia marzeń produkując pudełka z tektury... Niskie zarobki nie motywują do ciężkiej pracy.

Mr.x

Piękny statek ale bosman z kapitanem chyba nie do końca wiedzą gdzie płyną.

Adam Szwedek
@Mr.x 10.10.2018 21:42

Proszę o szczegóły. Chętnie podyskutuję. Nie wszystkim dotyczącym strategii firmy, czy naszych krótkoterminowych planów dla Czosnowa mogę się dzielić, nie tylko na forum, ale także i w rozmowach wewnętrznych.

:)
@Adam Szwedek 11.10.2018 09:26

Dobra to podyskutujmy :) Panie (usunięte przez administratora) czy można by zrobić ankietę na temat rozpoczęcia zmiany nocnej w niedzielę a nie w poniedziałek? Nocna zmiana kończyła by wtedy swoją zmianę o 6rano w piątek :) Jest ciekawa czy dużo osób by chciało takiej zmiany i co Pan na to:) Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :)

Adam Szwedek
@:) 12.10.2018 16:08

Ankietę zrobimy, natomiast ograniczeniem może być przede wszystkim zapewnienie odpowiedniej ilości półproduktu na start, potencjalnie również kwestia dostaw do klientów na długich trasach na poniedziałek.

Adam Szwedek

Kilka komentarzy odnośnie tematyki premii i wynagrodzeń (tylko kwestie ogólne - przypadki indywidualne i szczegóły systemu premiowania nie będą przeze mnie poruszane na tym forum): Premie: - nie spotkałem się jeszcze w swojej ponad dwudziestoletniej historii zawodowej z idealnym, czy nawet bardzo dobrym systemem premiowania - zdaję sobie sprawę, że nasz obecny również nim nie jest - dlatego tematowi temu było dedykowane spotkanie z przedstawicielami pionu operacyjnego (uczestniczyli również operatorzy maszyn), sprzedaży oraz zarządu - na 2019 w niektórych obszarach będą zmiany, ale nie było żądań zmian o charakterze rewolucyjnym - premie podstawowych działów mają (i będą miały) część dotyczącą wyłącznie tego obszaru, część wspólną dla całej fabryki i część indywidualną dla pracownika - część wspólna (odpad) była gorąco dyskutowana na spotkaniu, ale zdecydowana większość opowiedziała się za pozostawieniem jej bez zmian - nie jest prawdą, że premie są obliczane wyłącznie na podstawie wskaźników – co miesiąc premie kilku obszarów są korygowane, aby wyłączyć zdarzenia, na które dany obszar nie miał wpływu - od tego miesiąca premie wywieszamy na stołówce – na razie jest tam jeden obszar i jeden składnik premiowy, ale docelowo rozwiniemy to - w każdej natomiast firmie, w której pracowałem, premia była postrzegana w kategoriach zabierania i takie postrzeganie powoduje gwałtowne reakcje na premię mniejszą niż max, bo dodatkowo z natury jako ludzie reagujemy gwałtowniej na stratę niż na zysk Wynagrodzenia: - tak, wynagrodzenie jest ważnym elementem motywacyjnym, ale nie jedynym i dodatkowo dla każdego ma inną wagę – ankieta przeprowadzona podczas spotkania potwierdziła, że jest dużo innych, jak znajdę czas to podsumuję te wyniki - co do rynku lokalnego - mam znajomych w okolicznych firmach – jeżeli ktoś jest przekonany, że „trawa jest bardziej zielona u sąsiada”, proszę spróbować - w tym roku przyszło (i jeszcze przyjdzie) do nas kilka osób z firm z regionu, więc nie jest tak źle, jak by się wydawało na podstawie niektórych opinii, świadczy o tym również niski poziom rotacji pracowników w ostatnich miesiącach - nie robimy podwyżek „z klucza” (czyli wszystkim o taki sam %), co było praktyką, z którą spotkałem się nie raz – każda osoba jest rozpatrywana indywidualnie, jeżeli ktoś jest niezadowolony z poziomu z poziomu swojego wynagrodzenia proszę o bezpośredni kontakt z przełożonym (bez problemów dołączę do takiej rozmowy)

;(

No widzę że nieźle temat się rozwinął prawda jest taka że jedna z pań z biura do drugiej pani na palarni powiedziała że na produkcji pracuje same bydło stałem u ochrony i mnie nie widziała ale było minęło ... no może niektórzy tak się zachowują ale w większości to są fajni ludzie niektórzy bardziej wycofani zamknięci w sobie i trzeba to uszanować natomiast inni otwarci na rozmowę nie można wszystkich wkładać do jednego worka i podstawowa sprawa słowo DZIEŃ DOBRY to tak niewiele a jak wiele może zmienić

, :)
@;( 19.09.2018 13:38

To tylko pogratulować pracownikom biurowym zajefajnej koleżanki....

:)
@;( 19.09.2018 13:38

A ja kiedyś na magazynie usłyszałem/am że w tym biurze to debile, tyle palet nastawiali, niech się zadtanowią co robią

Garfild
@;( 19.09.2018 13:38

Ja bym się ujawnił i pogratulował kobiecie wyczucia i elokwencji. Chciałbym jà zawstydzić. Domyślam się kto to mógł być. Jest jedna znana wszystkim nieprzyjemna osoba.

Adam Szwedek
@;( 19.09.2018 13:38

To jest przykre i nie powinno się zdarzyć. Nie ma miejsca w naszej firmie na takie zachowania niezależnie od tego kto się wypowiada o kim.

;(

(...i ujrzał pan pracę naszą i był zadowolony , a potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał ...) z listu św. Pawła Apostoła do Polonian

Adam Szwedek

Kieruję zakładem w Czosnowie już 10ty miesiąc i chciałbym sprostować niektóre z poniższych wpisów. Z góry zaznaczam, że nie będę reagował na hejt w żadnej formie. Chętnie natomiast podejmę merytoryczną dyskusję na tematy, które mogą być omawiane na forum publicznym. 1. Tak, szukamy obecnie osób do pracy na różnych stanowiskach na produkcji i w działach wspomagających. 2. Podane przez „bla bla” zakresy stawek nie są już aktualne, aczkolwiek są zbliżone od obecnych – w tej chwili głównymi wyznacznikami poziomu wynagrodzenia są zakres odpowiedzialności, posiadane umiejętności oraz podejście do wykonywanej pracy. 3. Są możliwości rozwoju i zarabiania większych pieniędzy – jedna ze ścieżek to szkolenie z pomocnika na operatora. Są możliwości i faktyczne historie dalszych awansów. 4. Premia miesięczna jest do 20% i jest w głównej mierze uzależniona od wyników danego obszaru produkcyjnego. 5. Jest też premia roczna uzależniona od wyników finansowych fabryki. 6. Praca jest na 3zm (8h z 30min przerwą) na większości maszyn, ale są też grupy pracowników w tzw. „czterobrygadówce” (4 dni na 4 dni) 7. Zgłaszane przez pracowników pomysły są brane pod uwagę – nie wszystkie są wdrażane. 8. Firma ma stabilną sytuację finansową, rozwija się i inwestuje. 9. Nie są znane mi (ani działowi HR) przypadki zastraszania pracowników przez kierownictwo. W przypadku pojawienia się takich zdarzeń ich źródła będą szybko likwidowane. 10. Nie ma zabierania premii na 3 miesiące za wyniki, a jedynie za istotne kwestie dyscyplinarne. 11. Tak, w czwartki jemy „chińskie” żarcie na stołówce – zapraszam. Model to dobra firma. Pracowałem w firmie gdzie obrzucanie pracowników najgorszymi wulgarnymi słowami było na porządku dziennym. Pracowałem w firmie gdzie szef firmy miał przy swoich drzwiach sekretarkę i napis, że przyjmuje pracowników w każdy czwartek od 14.00 do 14.30. Nie pozwolę na takie zachowania u nas. Z firm, które znam tu jest najkrótszy dystans od każdego pracownika do kierownictwa zakładu, tu jest najbliższa współpraca szeroko rozumianego działu produkcji z działem sprzedaży.

:)
@Adam Szwedek 02.08.2018 14:52

Dzisiejsze zebranie- Dyrektor mówił do pracowników fizycznych a biurowi stali za nim i patrzyli się na patologie z dołu... Bardzo nie ładnie to wyglądało

Adam Szwedek
@:) 06.08.2018 17:19

Przesada z "patrzeniem na patologie z dołu", moje słowa były kierowane do wszystkich bez wyjątku, ale sens uwagi słuszny. Pomyślę, jak to zrobić lepiej następnym razem.

:)
@Adam Szwedek 07.08.2018 13:29

Skoro do wszystkich to czemu pracownicy z biura nie usiedli z nami tylko stali za Panem?

:)
@:) 07.08.2018 20:52

I można by w najbliższych dniach może wydłużyć przerwę? Wie Pan jakie upały od jutra się zbliżają, my się tam "ugotujemy"... :)

Krystyna
@Adam Szwedek 02.08.2018 14:52

Rozwój i dalsze awanse? chyba w wyższych szczeblach ale nie dla szarego pracownika produkcji :(

Pracownik od 8 lat
@Krystyna 22.08.2018 19:21

Nie zgadzam się, znam przypadki „awansu” i przejścia z produkcji do biura. Tylko że, tam też nie jest niewiadomo jak kolorowo.

Pracownik od 8 lat
@:) 07.08.2018 20:52

Wydaje mi się, że to czysty przypadek i że podział wyszedł nieświadomie. Wcześniejsze imprezy i bale pokazują że pracownicy biurowi i produkcyjni potrafią się super razem bawić.

Adam Szwedek
@Krystyna 22.08.2018 19:21

Krystyna, są awanse z każdego poziomu organizacji: z pomocnika poprzez operatora na lidera obszaru czy kierownika zmiany, z elektryka lub specjalisty na szefów działów. Obecny szef całego obszaru produkcyjnego jest tego najlepszym przykładem - zachęcam do porozmawiania bezpośrednio z nim.

:)
@Adam Szwedek 24.08.2018 20:50

Gdzie znajdę ogłoszenia o naborze do pracy? Powiedzmy że chciałbym spróbować awansować :)

Aby kasa się zgadzala :-D
@Pracownik od 8 lat 24.08.2018 16:48

Bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)

Nikt ;)
@Adam Szwedek 24.08.2018 20:50

W punkt :)

Ciekawa
@Pracownik od 8 lat 24.08.2018 16:53

Zobaczymy jak będzie na ognisku :)

Pracownik od 8 lat
@Ciekawa 25.08.2018 20:15

Będzie deszcz i brzydka pogoda ;)

Ciekawa
@Pracownik od 8 lat 26.08.2018 17:51

Dostaniemy firmowe ☔ :-D

Adam Szwedek
@:) 24.08.2018 23:29

Szukamy chętnych do przeszkolenia na operatorów maszyn. W okresie wakacyjnym wstrzymaliśmy publikację niektórych ogłoszeń. Proponuję porozmawiać z szefem produkcji, ale zamiast słów "powiedzmy", "chciałbym" i "spróbować" proszę użyć jednego słowa: "CHCĘ".

Pikker
@Adam Szwedek 02.08.2018 14:52

W większości omawianych spraw zgadzam się z Panem chociaż chyba nie zna Pan kilku kluczowych faktów dotyczących wykonywania obowiązków przez pracowników produkcji, które wpływają na ich coraz bardziej negatywne nastawienie.

Adam Szwedek
@Pikker 11.09.2018 05:32

Tak, jest bardzo prawdopodobne, że wielu rzeczy jeszcze nie znam. Między innymi stąd moja obecność na tym forum - zdaję sobie sprawę, że ciężko może być wielu osobom podejść do mnie i porozmawiać o tego typu kwestiach na hali, więc liczę na to, że taka anonimowa forma wypowiedzi może kogoś ośmielić. Zawsze jednak zachęcam do rozmowy bezpośredniej. Proszę też śmiało pisać z czym się nie zgadzacie. Jeżeli o czymś nie wiem trudno mi jest to zmienić.

:)
@Adam Szwedek 11.09.2018 09:05

Proszę się zainteresować czemu na jednej z maszyn non stop są zmiany pracowników.... Widzę że już kolejna dziewczyna odeszła a nowa zaraz będzie znów robić za dwie

Pikker
@Adam Szwedek 02.08.2018 14:52

Szanowny Panie! Ma Pan albo mgliste pojęcie o zarządzaniu,co raczej wyklucza się samo ponieważ piastuje Pan to odpowiedzialne stanowisko. Czyli Pana słowa są nic nie warte. Wspomina Pan o zasadach premiowania. Raczej o zasadzie zbiorowego karania za błędy i nieudacznictwo innych. Jak inaczej można nazwać obniżanie premii wszystkim bez wyjątku /może się jednak mylę gdyż Pan sobie premii nie ustala/ za to że jeden dział systematycznie produkuje buble? Inni z tego powodu za nich ponoszą odpowiedzialność. A może by tak tylko ich obciążyć pozbawieniem premii a nie nagradzaniem za kilometry szajsu? Czytaj wycieczka- kierunek Tajlandia! Gdy pozostałe działy wygenerują reklamacje ssme za to ponoszą odpowiedzialność. Więc gdzie logika i kryteria ocen? Nie dziwi Pana brak chętnych do pracy na wazniejsze stanowiska w cyklu produkcji? Przecież ich brakuje. A wyrażający akces zwyczajnie się nie nadają. Zaczynam rozumieć dlaczego moi Koledzy i Koleżanki z firmy wylewają tyle żalu. Po premiach za wrzesień. Ale Panu gratuluję kierowania zakładem z piękną fasadą ale bez fundamentów.

:)
@Pikker 06.10.2018 07:04

Na produkcji za wrzesień mam 18%premi mimo że co tydzień byłem/am na innej maszynie :) Za kogo te 2% zostało mi zabrane? :)

:(
@Adam Szwedek 11.09.2018 09:05

Generlanie jest słabo bo ludziom na produkcji nie chce się wysilać, kasa nie jest konkurencyjna w stosunku do okolicznych firm. Nie ma uczucia jakiegoś takiego dobra ogółu, wspólnego celu. Kasa jest zabierana. Nawet nie chce się silić bo i tak coś się wydarzy ze kasę utną. Morale są niskie.

Sław

Pan czołowy najwyższy w Polsce prowadzi mobbing. Zwalniają dobrych ludzi. Ma mikro jaja i zero kompetencji . A wina wina na wszystkich byle by nie ryby głowa

;) ha ha
@Sław 15.12.2016 20:29

pisanie że Prezes nie ma kompetencji to już jakiś żart!!!

lulek

Zakład tragedia,bydło,chamstwo i pijaństwo. Przemiał ludzi w ciągu roku-szok !!! Zwalnia się za wódkę, a za parę miesięcy przyjmuję, bo nie ma komu robić.

Konrad

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki przed rozmową moglibyście podsunąć.

:)
@Konrad 12.08.2018 19:56

Cały czas potrzebują Rozmowa jak rozmowa Spytaja się czy wiesz na czym polega praca, jakie są zmiany itp Bez stresu, rozmowa przebiega bardzo miło :)

Bla bla

Moi drodzy żeby było jasne co do zarobków pracownicy fizyczni od 2100 -3000 pomocnicy operatorów 2400-3200 operatorzy maszyn od 2600-3900 (na tych nowszych maszynach mają najwięcej ) operatorzy wózków widłowych 2200-3200 kwoty podane brutto + premia premia zazwyczaj oscyluje na poziomie 18-20% chyba że ktoś baboli na....li albo ma problem z normą zazwyczaj nowi pracownicy mają więcej od tych starych tyle w temacie

Pedro

Czy firma ma jakieś zapotrzebowanie na fachowców, wiecie coś?

Bambo
@Pedro 23.07.2018 10:51

Fachowców budowlanych ? Czy może od robienia ciasta na pączki? Na jakie stanowisko aspiruje kolega

Luidzi

Konkurencja tak zainspirowała do pisania??

Obecny
@Luidzi 11.07.2018 18:33

A co boli d...a że ktoś prawdę pisze

Koko

Pracowałem tam kilka lat i powiem jedno dziadostwo popychane frajerstwem (donosicielstwem) pracuje obecnie w firmie o podobnym profilu atmosfera luz do kierownika idziesz masz pomysł mówisz co i jak można usprawnić i biorą to pod uwagę za pomysły zawsze jakaś podwyżka opieka Medicover jak weźmiesz dwa tyg urlopu na raz to 900 zł się dostaje a w modelu ciągle straty i brak pieniędzy oszukują ludzi martwią się o Szwajcaria nie o ludzi tyle w temacie nie polecam nikomu tej firmy

Zostaw opinię o Model Opakowania Sp. z o.o. - Czosnów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Model Opakowania Sp. z o.o.