Model Opakowania

• Edwardów
Czosnów - Model Opakowania Sp. z o.o
Nowa Sól - Model Opakowania Sp. z o.o

3. Opinie o pracodawcach Biłgoraj
  5. Opinie o Model Opakowania Sp. z o.o.

Opinie o Model Opakowania Biłgoraj

Nie przegap nowości o Model Opakowania Sp. z o.o.!

31.10.2025 09:57

W trosce o zachowanie dobrego imienia naszej firmy, informujemy, że wszelkie publikowane opinie powinny być zgodne z prawdą, merytoryczne oraz pozbawione treści zniesławiających, obraźliwych i naruszających dobra osobiste przedsiębiorstwa, jego pracowników lub klientów.

Przypominamy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności z kodeksem karnym oraz kodeksem cywilnym, publikowanie fałszywych, obraźliwych lub hejterskich opinii, stanowiących zniesławienie lub naruszenie dóbr osobistych, może skutkować wszczęciem postępowania karnego lub cywilnego wobec ich autorów. W przypadku stwierdzenia naruszeń tego rodzaju, firma podejmie wszelkie konieczne kroki prawne mające na celu ochronę swoich praw oraz renomy.

Apelujemy o odpowiedzialność, rozwagę oraz kulturę wypowiedzi przy wyrażaniu publicznych opinii na temat działalności firmy oraz zachęcamy do konstruktywnego dialogu opartego na faktach.
    Zzz

02.04.2020 09:39

Bardzo dumny jestem ze pracuje w Modelu przyczyniam sie ze na polkach w sklepach jest towar ... kto bedzie chcial pracowac to pracuje..a opierdalacze idą na L4 (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora)

03.04.2020 18:04

Nie każdy kto jest na zwolnieniu udaje chorego
    gogo

03.04.2020 19:02

nie oceniaj innych nie znasz ich sytuacji, stanu zdowia pracownika lub jego rodziny. każdy ocenia ryzyko i podejmuje prace llub nie. jak model nie wyprodukuje to inna firma na rynku zrobi opakowania. przecież nie jest liderem na rynku opakowań tekturowych. Na koniec Ci powiem jak zachorujesz to pewnie zmienisz zdanie
    gogo

03.04.2020 19:02

Ewa

07.12.2025 14:15

Witam mam pytanie jeśli chodzi o wsparcie podczas startu pracy w tej firmie. Obecnie w Biłgoraju poszukiwany jest specjalista ds. logistyki jestem po technikum logistycznym z ukończonymi kwalifikacjami jednakże nie mam matury czy firma rozpatrzy moje CV i czy jeśli by się udało otrzymałabym wsparcie i chęć pomocy na początku pracy biorąc pod uwagę że była by to moja pierwsza okazja do zdobycia doświadczenia zawodowego
    Zadowolony

04.11.2019 22:17

Cześć, A ja pracuje tu już 9 lat, jestem zadowolony, czuje się doceniony i nawet nie rozglądam się za inną pracą. Co do atmosfery panującej w pracy to trzeba pamiętać że sami ją tworzymy, więc może warto się nad tym zastanowić .Zakład w Czosnowie zatrudnia chyba juz 300 osób, więc trudno aby wszyscy byli zadowoleni. Zarobki moim subiektywnym zdaniem też są ok, pakiet socjalny też w miarę. Jedynym minusem jest to że nikt nie daje podwyżek za "udzielanie" się na tym portalu, tylko trzeba trochę popracować. Jak byłoby inaczej to w większości bylibyśmy milionerami :) Pozdrawiam

01.03.2020 10:45

Nie pracujesz na produkcji i pewnie dlatego jesteś zadowolony ;)

Były

11.03.2025 16:57

Pracowałem 15 lat. Nie mam zastrzeżeń. Mile wspominam pracę w tym zakładzie. Byłe zatrudniony jako operator.

Bravehart

14.10.2024 21:42

Gdzie się podziały komentarze z tego roku? Prawda w oczy kole? Tacy transparentni jesteście! Jak coś uwiera, to się usuwa, albo przymyka oczy. Ciekawe ile jeszcze brudu zmieścicie pod dywanem?
    Amy

15.04.2024 04:18

witam. mam zamiar aplikować na specjalistę ds. analizy danych. Znajomość języka angielskiego oraz Excela mają być kluczowe. Raczej je spełniam. jakie w tym roku maja wychodzić zarobki?

Analityk

24.05.2024 23:40

Nastaw się na najniższą pensję jaką się da. Dorzuca ci jakąś premię miesięczną od realizacji celów, która przy pierwszej lepszej wpadce urwą. A jeszcze będą opowiadać o rocznej premi od wyników którą wliczają do wynagrodzenia rocznego, żeby udowodnić że dobrze zarabiasz. Tylko lada moment premię wstrzymają bo wyniki nie takie, a ty zostaniesz z ręką w nocniku „

29.09.2023 08:22

Znam i pracuję od lat na oprogramowaniu CAD 2D, tak samo, jak i na ArtiosCAD, co jak widzę jest wymogiem zatrudnienia na stanowisku konstruktora, ale mój angielski, zwłaszcza w mowie daleki jest od komunikatywnego, a tego firma również sobie życzy. Mogę wiedzieć, do czego jest on tu używany i czy z niekomunikatywnym angielskim nadal byłbym brany pod uwagę? W ogóle, czy w ramach szkoleń o których firma wspomina, można również brać udział w kursach językowych?

03.10.2023 10:30

Rekrutacja o którą Pan pyta dotyczy zakładu w Nowej Soli (woj. lubuskie). Bardzo proszę wysłać CV na adres: [email protected]. Język angielski jest mile widziany, ale nie jest niezbędny. Firma w ramach wewnętrznych szkoleń oferuje kursy językowe.

14.04.2024 06:39

Kursy dla wszystkich chętnych ludzi?

16.03.2024 05:36

Witam czy na każdym stanowisku jest ta premia roczna o której udało mi się dowiedzieć z tej aktualnej oferty dla specjalisty ds. sprzedaży? ciekawi mnie czy jakiej jeszcze nagrody przypadają, bo zaczynam mieć wątpliwości co do wysokości podstawy, czy możliwe by była to minimalna skoro nikt widełek nie podaje?
    Nik

22.03.2024 15:46

Cele premiowe są jasno określone na każdym stanowisku, więc tzw. szefostwo może nie wypłacić części premii za nieosiągnięcie jakiegoś konkretnego celu, lub za ewidentne, poważne zaniedbanie skutkujące np. poważną reklamację klienta. Zasady wypłacania premii są także jasno określone w regulaminie.
    Eva

03.04.2024 22:57

@Nik a to ciekawe… tyle że to w większości na papierze, a ten cierpliwy i wszystko przyjmie. W rzeczywistości jak trzeba to i się naruszenie znajdzie aby urwać to czy owo i pokazać jakim to się jest szefem

08.12.2023 02:03

Cześć, jakiego dokładnie wykształcenia oczekują, w sensie kierunku studiów? Chodzi mi o to ogłoszenie handlowiec z językiem niemieckim, bo tam podali, że zależy nam na kandydatach z wykształceniem wyższym. I czy bycie w trakcie studiów się liczy?

08.12.2023 15:21

@NY Na stanowisku handlowca wykształcenie wyższe jest mile widziane, ale nie jest ono niezbędne. Oczywiście jesteśmy otwarci na współpracę z osobami w trakcie studiów.
    Gość

06.12.2023 17:23

Firma Model szuka Regionalnego Kierownika Sprzedaży na region - dolnośląski. Czy ktoś podpowie jaka atmosfera i warunki pracy są na tym stanowisku? Czy jest duża rotacja pracowników?

25.04.2023 20:15

Pro

16.11.2023 11:34

Ludzie są fajni. Można się dogadać i w ogóle atmosfera między pracownikami jest OK. Oczywiście zależy od działu i tego kogo ma sie wyżej. Często szefowie pracujący bezpośrednio pod prezesem przelewają swoją frustracje niżej. Ale to nie dotyczy bezpośrednio planowania. Co do szkoleń wewnętrzne z systemów są i jest ich dużo. Zewnętrzych praktycznie nie ma - zawsze trzeba gdzieś jechać a to podnosi koszty.
    Dominika

19.05.2023 09:53

Bardzo chciałabym dowiedzieć się detali o posadzie Specjalista ds. HR, ponieważ w sieci trwa aktualnie rekrutacja. Szukam info, jak wygląda ten pełen pakiet szkoleń wprowadzających. Fajnie, ale o jakie szkolenia konkretnie chodzi? Ile ich jest i jak długo ten proces trwa?
    Polly

11.07.2023 19:28

W tej firmie pracownik szkoli się sam a najlepiej na darmowych szkoleniach i jak sam je sobie znajdzie. Kasa na szkolenia to głównie kasa na wycieczki imprezowe dla handlowców, pań ze sprzedaży wewnętrznej i zarządu. Reszta sobie może popatrzeć -
    @puchacz

24.08.2023 19:17

Jak trafisz na fajnego szefa to się zaopiekuje. Ale do szefa też nie ma co sie przyzwyczajać. Tam co chwile ktoś odchodzi albo go zwalniają., jak pracować jak ci sie co rok szef zmienia bo sie spala albo go zarząd każe zwolnić niewiadomo dlaczego, same gorące krzesła…,szkoda nafty,

25.02.2023 11:21

Czy w Model Opakowania Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Lupa

05.04.2023 22:17

Reakcja to zwolnienie albo cenzura. Problemem jest prezes a jak zamieścisz tu komentarz to ci go usuną i tyle z reakcji na problemy. Szkoda ze centrala i nie interesuje się tym co wyczynia dyrekcja z bilgoraja. Wiedza pewnie tyle co im prezes nawinie na uszy… i wszyscy zadowoleni
    Grizzly

11.07.2023 19:48

Żart ???? Pare akcji pokazało, ze nikt nie weźmie cię na poważnie. Możesz się tylko narazić i przyspieszyć nieuniknione czyli zwolnienie. Sam musisz udowodnić swoje racje, nikt nie pomoże, zero wsparcia, jeszcze zrobią z ciebie najgorszego. A jest co zgłaszać.
    Auto

25.01.2023 11:04

Jakie podwyżki się szykują w firmie w styczniu?
    Lupa

10.04.2023 19:38

…. ktoś się mocno upominał to dostał pare groszy, niektórzy w całym zakładzie nie dostali. o bonach to nic nie wiem ale na plus można przyjąć premie świąteczna i roczna za wynik… wszyscy czekają na te wyplaty bo normalnie to ciężko dociągnąć do ósmego.
    Pitbull

23.04.2023 22:40

Każdy zakład ma własne cele i wyniki. Jak zrobi wynik to i premia będzie. Roczna uznaniowa to i dwie ekstra pensje wpadną Te świąteczne to zależy ile kto zarabia. Czekac trzeba rok na te dodatki i niewiadomo czy będą a na papierze co miesiąc masz najniżej jak się da,
    Kandydatka

25.01.2023 10:11

Kiedy będą przyjęcia do pracy w związku z rozbudową? Na jakie wynagrodzenie może liczyć pracownik produkcji?(+ ,= )

26.01.2023 11:07

Wszystkie otwarte procesy rekrutacyjne są umieszczone na naszej stronie internetowej. Poniżej link do aktualnych ofert pracy. Proszę o skopiowanie go i wklejenie w przeglądarkę internetową: https://www.modelgroup.com/pl/pl/o-nas/kariera/oferty-pracy.html Z poziomu strony można za pomocą filtrów wybrać konkretną lokalizację. W przypadku dodatkowych pytań, zapraszam do kontaktu. Zakład Biłgoraj: e-mail: [email protected] tel.: +48 84 686 91 17 Zakład Czosnów: e-mail: [email protected] tel.: +48 22 767 30 54 Zakład Nowa Sól: e-mail: [email protected] tel.: +48 68 355 16 46

12.11.2022 11:24

Czy Model Opakowania Sp. z o.o. zatrudnia studentów?

16.11.2022 11:41

Model Opakowania Sp. z o.o. nie zamyka się na współpracę z osobami studiującymi. Jesteśmy elastyczni w zakresie zatrudnienia, staramy się wspomagać osoby studiujące uzgadniając warunki zatrudnienia. Dajemy studentom i uczniom możliwość poznania tajników pracy zawodowej w okresie wakacyjnym- warunkiem jest ukończenie 18 lat. Jeśli chciał(a)byś dowiedzieć się więcej- zapraszamy do kontaktu.

17.01.2023 14:07

Dzień dobry, Stwierdzenie, o które Pan pyta oznacza fakt, że promujemy naszych pracowników, umożliwiając im zmianę stanowiska czy też działu. Ponadto regularnie oferujemy szkolenia, które podnoszącą kwalifikacje zarówno techniczne, jak i umiejętności interpersonalne. Praca na stanowisku Operatora Plotera daje w przyszłości możliwość awansu do Działu Technologii i Konstrukcji, na stanowisko Technologa lub Konstruktora. Taki awans jest uzależniony zarówno od postawy, zaangażowania i chęci do nauki pracownika, jak i od potrzeb personalnych w dziale. Historycznie, kilku pracowników, rozpoczynających karierę jako Operator Plotera, awansowało na stanowisko Technologa lub Konstruktora. Pozdrawiamy, Zespół Model Opakowania
    Monika

03.11.2022 07:44

hej, dowiem się czegoś na temat obecnych ofert pracy dla kobiet tutaj? w zakładce z karierą widziałam tylko opis warunków, ofert brak... wiadomo gdzie firma obecnie się ogłasza? i ma ktoś może jakąś obecną opinię odnośnie pracy tutaj? bo widzę, że różnie tu pisali...

04.11.2022 10:56

Dzień dobry Pani Moniko, Wszystkie otwarte procesy rekrutacyjne są zamieszczone na naszej stronie internetowej. Poniżej zamieszczam link, który przeniesie Panią bezpośrednio do aktualnych ofert pracy. Proszę o skopiowanie go i wklejenie w przeglądarkę internetową: https://www.modelgroup.com/pl/pl/o-nas/kariera/oferty-pracy.html Z poziomu strony może Pani za pomocą filtrów wybrać lokalizację, która Panią interesuje. W przypadku dodatkowych pytań, zapraszam do kontaktu. Zakład Biłgoraj: e-mail: [email protected] tel.: +48 84 686 91 17 Zakład Czosnów: e-mail: [email protected] tel.: +48 22 767 30 54 Zakład Nowa Sól: e-mail: [email protected] tel.: +48 68 355 16 46

13.01.2022 11:06

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Model Opakowania Sp. z o.o.?
    JJ

02.03.2022 10:56

Co masz na myśli pisząc o niekompetencji? To zbyt ogólne stwierdzenie. Jakie są Twoje kompetencje, aby oceniać kierownictwo?
    Bruno

16.03.2022 07:28

A który z nich zna się na robocie.?Sami figuranci z tym prezesikiem na czele
    Jerzy

11.03.2022 17:47

Sugeruję omijać szerokim łukiem firmę Model Opakowania. Negatywne opinie na temat tej firmy są prawdziwe, o czym sama się przekonałam pracując tam. Płacą poniżej średniej, warunki pracy pozostawiają wiele do życzenia, niekompetentne kierownictwo (tutaj najbardziej negatywnie wyróżnia się prezes z Biłgoraja, stosujący metody zarządzania rodem z PRL-u, z poprzedniej epoki. Z prezesem nie da się współpracować, jeśli zostanie twoim szefem to szykuj się na ciągłą walkę i przepychanki z człowiekiem totalnie zamknietym na dialog i współpracę. Nic nie zrobisz, będziesz tylko wiecznie sfrustrowanym pracownikiem. Obserwowałam ludzi pracujących bezpośrednio z prezesem i szczerze było mi ich żal - sensowni ludzie zmagający się z wyjątkowo słabym szefem). Premie są tylko na papierze, zależą od "widzimisie" kierownictwa. Generalnie w firmie pracuje się źle. Szkoda czasu i energii, naprawdę są lepsze miejsca.
    Kartonowy operator

25.05.2021 11:01

Praca na BHS to jakiś żart. Nieludzka temperatura, taka że maszyna się przegrzewa i silniki nie dają rady... Pieniądze na nowe biura, salki, telewizorki są , a rzeczy które są najważniejsze są tak na prawdę pomijane. Porównajcie sobie zakładowa stołówkę do jadalni na BHSie ... Pomijając fakt że tekturnica musi się kręcić i nie ma przerw żeby spokojnie usiąść i zjeść. Główni operatorzy mogą w ogóle zapomnieć o przerwie, ale kogo to obchodzi ??? I do tego pracowanie 6 dni w tygodniu... To nie jest dla nikogo frajda.
    były pracownik

13.06.2021 22:54

Bardzo prosto ... nadgodziny i wypłacona kasa. Lokalnie jest jak jest, a kasa każdemu potrzebna.
    Paula

29.04.2021 13:11

Hej na czym polega praca na stanowisku operatora ? Ile jest zmian w zakładzie i czy trudno się do niego dostać. Na jakie zarobki można liczyć na początek?

02.04.2021 21:23

Spokojnych Świąt!
    News image

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Model Opakowania?

Kontakt - Model Opakowania Sp. z o.o.

Szwajcarska 1 23-400 Biłgoraj

Branża główna: Opakowania i pakowanie

28.01.2021 09:57

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Model Opakowania Sp. z o.o.?
    Elozip

05.02.2021 18:42

Przecież jest pandemia (usunięte przez administratora)

03.12.2020 00:04

Witam chciałbym się dowiedzieć czy rekrutacja jest otwarta w filii Nowej Soli na stanowiska Operatora z doświadczeniem ? Interesują mnie maszyny Bobst, flexo, tekturnica o ile jest to pewnie jakiś BHS. Oferty pomocnika operatora lub pracownika strikte produkcji mnie nie interesuje .
    Mariusz

26.01.2021 11:33

Jest otwarta rekrutacja na stanowisko operatora maszyn, w tym tekturnicy. Można przesłać CV na adres [email protected]

03.12.2020 00:28

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy rekrutacja jest otwarta w Nowej Soli?Interesuje mnie stanowisko Operatora maszyn . Macie tekturnice? Maszyny sztancujące typu Bobst? Drukarki flexo? Pozdrawiam
    Zygmunt

05.12.2020 15:29

Wszystkie maszyny, o które pytasz, jeżeli jeszcze ich nie ma, to napewno się pojawią. Niedawno z tego co wiem ruszyła budowa hali pod tekturnicę.

02.12.2020 23:32

Witam , chciałbym się dowiedzieć czy rekrutacja w filii Nowej Soli jest otwarta ? Interesuje mnie stanowisko operatora maszyn bobst , flexo lub tekturnica. Oferty pomocnika mnie nie interesują. Pozdrawiam

23.11.2020 12:45

Zadanie wykonane. Opakowania na Świąteczną Zbiórkę Żywności, organizowaną przez polskie Banki Żywności, są już gotowe.
    W ubiegłym tygodniu trafiły do magazynu, naszego wieloletniego partnera w pomaganiu, Banku Żywności SOS w Warszawie. Wszystko po to, aby produkty zebrane podczas Zbiórki trafiły do potrzebujących w wygodnych w transporcie pudelkach.
    Mimo, że obecny czas jest inny pod każdym względem, biorąc udział w akcji „Święta godne, a nie głodne” nadal możemy uratować czyjeś święta i sprawić, by były wyjątkowe.
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    waldek64

18.10.2020 20:32

Typowe działania firm zachodnich { wchodzimy w (usunięte przez administratora) Szwajcarska 1 ) widzę po ogłoszeniach duże ruchy kadrowe. Podstawa; niskie place, współpraca z JOBON w Zwierzyńcu też odbija się czkawką ( wykończyli już kilku Polskich biznesmenów, Gemen wie coś na ten temat ).
    Paula3333

14.09.2020 23:35

Cześć wszystkim na jaką stawkę mogę liczyć na początek jako operator? Praca na ile zmian? I na czym polega
    Pracownik_Kolega

24.01.2020 11:56

Ja mam głównie pozytywne doświadczenia z pracy w tej firmie. Życzliwe, ludzkie relacje z przełożonymi i współpracownikami, możliwość rozwoju, szkolenia, ciekawa oferta bardzo nisko płatnej prywatnej opieki medycznej, niedroga karta multisport, z której niestety rzadko korzystałem. Firma daje duży zakres samodzielności w podejmowaniu i wykonywaniu zadań. Dzięki temu praca jest bardziej satysfakcjonująca, daje poczucie realnego wpływu na rzeczywistość.
    ;)

01.03.2020 21:02

Tylko jedna ?! To spoko zdarza się i tak
    Osoba

12.08.2020 06:50

Dokładnie ja zmam wiele zadowolonych osób z modela może to kwestia stanowiska może usposobienia sąludzie którzy zawsze i wszędzie marudzą
    zainteresowany

03.07.2020 11:24

WITAM Czy moze ktos mi przyblizyc jak wygląda praca jako pomocnik operatora w NOWEJ SOLI. Jakie warunki pracy, przybliżone zarobki itp. Z góry dziękuje. "zainteresowany"
    Wrrr

09.06.2020 08:37

Slyszalam ze na niektorych zmianach Majstra glowa boli i sie zwalnia. A za nim dziewczyna bo ja brzuch boli haha...
    Niezadowolony.

24.05.2020 15:02

Polecam omijać. Płaca na granicy minimum krajowego i ciągle grośby zabierania premii (która jest częścią wypłaty). Praca ciężka, gorąco, na 3 zmiany, nadgodziny, problemy z urlopami. Próbowali zatajać, że jest zasiłek z okazji pandemii. Przełożeni bez doświadczenia w swojej pracy, a pozują na znawców. Często zwalaniają kierowników i dyrektorów i BHPowców (albo sami się zwalniają). Mamią oczy jakąś "roczną" nagrodą. Podobno raz ją tylko się udało wypracować. Niby jest jakaś dodatkowa opieka zdrowotna ale to tuzdrowie, które zdziera kasę - więc w sumie to nie wiadomo czy to dodatkowa opieka czy zarabianie na klientach/pracownikach.
    Kono

02.06.2020 21:36

Tak a jakie masz doświadczenie i co umiesz żeby przyjść za kogoś. Ludzi którzy nic nie potrafią tylko gadać to już mamy wystarczająco.
    Tekturka

03.06.2020 21:44

Jak się dostosujesz i nie będziesz mówił glosno że coś Ci nie pasuje to masz spokój.... inaczej jest jak masz swoje zdanie :-) uważam że za 3 zmianowa pracę w warunkach jakie są i za placę jedna z nizszych w naszym powiecie na produkcji ( a praca lekka nie jest) to tylko na desperat tam jeszcze robi :-)
    Ttt

22.04.2020 13:11

A dla tego menela cocolin to alkomat, a nie termometr przy wejściu.
    polo

26.04.2020 09:49

jego kierownik chyba nie zwróci mu uwagi żeby nie pił w pracy.
    x

02.06.2020 12:06

Pół biedy jak pije z kims, gorzej jak sam ????
    hania

11.05.2020 14:44

czy warto zanieść podanie o pracę , czy na razie nikogo nie przyjmują

13.05.2020 14:38

Dzień dobry. Zawsze warto wysłać CV. Obecnie posiadamy oferty na następujące stanowiska: https://www.gowork.pl/praca/szukaj/model-opakowania;st/20;km Zapraszamy do aplikowania.
    hania

11.05.2020 14:50

czy warto zanieść podanie o pracę , czy na razie nikogo nie przyjmują
    kox

11.05.2020 21:14

Jeśli chodzi o Czosnów to najgorsza firma w powiecie wiec nie warto.
    Marcelm

13.02.2020 20:34

Witam. Ile można zarobić jako operator maszyny netto
    Kot

19.02.2020 10:31

To fakt kasa jest tu słaba bardzo słaba
    Adoz

06.03.2020 21:07

3tyś brutto plus 20% premii po pół roku 3200brutto. Nie wiem jak ktoś może tu pracować za mniej. Widocznie dużo ma do powiedzenia, ale nie tam gdzie trzeba wykazać się czym więcej niż cwaniactwem.
    Kapitan tekturka

05.02.2020 22:09

Orientuje się ktoś jaka w tym roku będzie premia roczna?
    Zadowolony

20.02.2020 16:55

Hey, słyszałem że premia roczna jak w górnictwie "13" I "14 " nam wypłacą. Nikt się nie cieszy, a ja jestem jak zwykle bardzo "ZADOWOLONY". Pozdrawim

08.02.2020 08:30

Produkcja

14.02.2020 20:51

A gdzie to słyszales?
    Robo

15.02.2020 12:35

A co Ty się tak wypytujesz?
    Model

01.02.2020 11:47

Pozdrawiam Pana operatora wózka pseudonim Anusiak który jak tylko się dowiedział ze w środę tekturnica ma przegląd to się źle poczuł,rozbolał go brzuch i musiał się zwolnić do domu.Może połknął baterie? ;)
    Haha

06.02.2020 17:08

Może i wymagającą dla tych co potrafią na niej zrobić prostą tekturę. Moim zdaniem jakość tektury w Czosnowie jest coraz gorsza.
    AMG

08.02.2020 22:24

Nigdy sie nie spotkałem żeby ktoś „siedział” w telefonie stacjonarnym.

17.01.2020 17:05

Janette

27.01.2020 12:05

O najlepszej operatorce na sklejarkach. Kto jest nią Twoim zdaniem?
    Nikrnit

01.02.2020 16:00

Żadna. Kazda sie tylko sie opierdziela. Wyglad o czyms świadczy

27.01.2020 21:54

Ja tam jakiś czas temu pracowałem myślałem że tam coś się zmieniło ale kolega był na rozmowie i szef produkcji z kadrową zaproponowali mu dokładnie 2600 brutto + premia + dodatek nocny i ewentualnie za 4brygadówkę a był na rozmowie kilka dni temu przecież to jest żałosne
    Ropuch

28.01.2020 20:20

Dając te ogłoszenia powinni napisać ile płacą niż zawracać ludziom głowę. Najgorsze jest jednak to że płacą tyle ludziom lub niedużo więcej którzy już długo pracują Jak oni mają sie czuć?

Zostaw merytoryczną opinię o Model Opakowania Sp. z o.o.