New Media Ventures Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 203 ocen.

Opinie o New Media Ventures Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie New Media Ventures Sp. z o.o.

run-with-the-wolves

Od ponad roku cieszę się dużą samodzielnością i zaufaniem w tej firmie. Jeśli zdarzyły się nadgodziny to z własnej inicjatywy - bo wierzę w ten projekt i czuję, że przy nim mogę się realizować i rozwijać. Moje zaangażowanie zostało zauważone i dostałem premię i podwyżkę. Czy są problemy? Jasne, ale tego nie da się uniknąć, kiedy wrzuci się tyle inteligentnych i kreatywnych osób w jedno miejsce :) Najważniejsze, że z naszych potknięć potrafimy wyciągać wnioski. Jako pracownik czuję, że moje zdanie się liczy, a problemy są pozytywnie rozwiązywane. Mimo, że firma ma już parę lat - ciągle czuć tu startupowy klimat - pełny kreatywności. Z drugiej strony ostatnio dużo działamy, żeby usprawnić naszą organizację pracy. Bardzo cieszy fakt, że jeśli potrzebne jest jakieś narzędzie - zawsze znajdzie się na nie budżet.

Pszczoł
@run-with-the-wolves 29.11.2016 10:15
Od ponad roku cieszę się dużą samodzielnością i zaufaniem w tej firmie. Jeśli zdarzyły się nadgodziny to z własnej inicjatywy -...

Skoro jesteś zadowolony/a to czemu piszesz anonimowo? Zbyt słodkie te informacje i mała wiarygodne skoro jesteś doceniany itd. to skąd biorą się problemy, z którymi sobie ponoć radzicie. Po ilości nowych klientów a raczej ich braku widać jak bardzo rynek docenia ten miodowy produkt. Klienci walą drzwiami i oknami by gryźć tą szynkę. Rotacja pracowników jest ciągła i ciągle kogoś nowego szukają. To nie dlatego, że firma się rozwija tylko ludzie mają dosyć takiego zarządzania, zwłaszcza przez menago, który nie ponosi żadnej odpowiedzialności za brak wyników

Purysta
@Pszczoł 18.05.2017 12:43
Skoro jesteś zadowolony/a to czemu piszesz anonimowo? Zbyt słodkie te informacje i mała wiarygodne skoro jesteś doceniany itd....

Pisze się "tę szynkę“. Jeśli byłeś tam copywriterem, to się nie dziwię, że Cię wyrzucili :)

Freedomiak

A jutro swaWolny piątek, czyli dzisiaj koniec tygodnia. Też pracujecie 4 dni w swoich biurach?

Edyta

W sumie same pozytywy w ostatnim czasie pojawiły się na temat New Media Ventures. Czemu zatem były wcześniej negatywne? Rozumiem, że polecilibyście pracę w tej firmie dla osób szukających pracy? Czy chciałabyś więcej powiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą? Jakie są zalety pracodawcy? Te informacje są przydatne w poszukiwaniu pracy

Jack

Największą wadą Freebee jest lokalizacja - w Mordorze nie ma jak zaparkować. No, ale to nie dotyczy tylko Freebee. Biuro 100 metrów od przystanku tramwajowego, ale tramwaje w godzinie szczytu są mocno zatłoczone. Dlaczego nie zbudujecie metra z Wilanowskiej?

Pan Inżynier

Tak, Scala.

Escalier

Podobno programują w Scala, a nie w PHP. To prawda? Bo mnie PHP już nie interesuje.

Mart

W finansach od czterech lat sa te same dziewczyny. Tak samo w prawnym i zakupach. W mkt, sprzedaży i produkcie podobnie. Nieco ruchu u deweloperów, bo ich umiejętności to chodliwy towar. Nie wiem o co chodzi hejterom z tą niby rotacja.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mordorman

@Edyta Dla mnie jest ok. Nie ma czelendżowania, asapowania, podpieprzania kolegów i tych wszystkich korposztuczek. Nie że nie ma roboty - tylko nie jest to świat z Dilberta. No i fajni ludzie w ekipie. Jira+Confluence powodują, że robota jest uporządkowana.

Mordorman

Jest spoko. Bardziej, niż średnia w Wawie.

Agnostyk

Te komentarze negatywne wyglądają, jakby je wpisywał ciągle ten sam człowiek. Dziwne. Ktoś wam chyba próbuje zrobić kuku.

Edyta

@Pszczoł chciałbyś się może ustosunkować do wywiadu z pracodawcą http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,820954,wywiad-marcin-walaszczyk? Tutaj inaczej jest opisana współpraca z pracownikiem i klientem. Jakie są Twoje doświadczenia? Takie informacje przydadzą się osobom szukającym pracy w New Media Ventures.

niezadowolony

...

freelancer

Pan M. związany jest z firmą od początku i to on w większości odpowiada za wątpliwe sukcesy. uruchomiono 500 programów w tym wspaniały paszport, ale ile z nich działa do dziś? 15 -20? Sukcesem jest że Pan M. zrozumial że taktowanie partnerów biznesowych (w tym pracowników) jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest skuteczne ale na krótką metę. Dziś każda rozmowę zaczyna "pamiętaj że nic nie mogę obiecać". powiedzenie "nikt ci nie da tyle co W@***** ci obieca" straciło sens.

Gnom

Nie mogę zrozumieć filozoficznego pitu pitu Pana M Dlaczego są ludzie, którzy w tak otwarty sposób pokazują, że maja współpracowników, partnerów biznesowych za nic? Czy nikt tego nie dostrzega poza mna? W biznesie nie ma próżni. Piłka wróci niestety...

Tomek_oz

Są firmy, które nie muszą mówić o wartościach i je maja, a ta chciałaby! Główny problem jaki widać i słychać to skutek źle dobranego szefa, któremu wydaje się, że szkoła biznesu w postaci wysokiego ego i zrównywania ludzi do poziomu idioty to najwyższy szczyt menadżerstwa. Odradzam prace, współpracę z ta firma. Same złe doświadczenia. Brak pomysłu, wizji, wiedzy, a przede wszystkim szacunku do ludzi. Bez ludzi firma nie działa, a ta cierpi na brak dobrych decyzji. Zacząłbym zmiany od góry

Anita

Byłam kilka dni temu na rozmowie kwalifikacyjnej. Nie pytali mnie czy jestem jeżem, czy borsukiem. Ani co chcę robić za 5 lat. Miałam długą, ok. półtoragodzinną rozmowę o tym co mnie ukształtowało i jakie są moje wartości. Jeszcze na takiej nie byłam.

MW
@Anita 26.01.2017 10:06
Byłam kilka dni temu na rozmowie kwalifikacyjnej. Nie pytali mnie czy jestem jeżem, czy borsukiem. Ani co chcę robić za 5 lat....

Takie pytania to standart w korpo, rozmowa która przytaczasz świadczy o nowych normach w rekrutacji. Brak pytań i czas rozmowy świadczy o tym że słaby rekrurer lub jego brak w trakcie rozmowy. Oby Ci się nie sprawdziło: miłe złego początki, lecz koniec żałosny.pozdrawiam MW

Jeżynka

Wdrożenie do pracy jest naprawdę ok. Dostałam checklistę do odhaczenia, a z nią pakiet materiałów - od strategii produktu, przez schemat organizacyjny (po co do kogo w firmie), schemat działu w którym jestem (z jasnym podziałem zadań), procesy akceptacji umów, aż do zestawu szkoleń wyrównującego standardy pracy. W niewielu firmach widziałam, żeby wdrożenia nowej osoby było tak dobrze poukładane.

Czarny Kot

Jest 8 stycznia i właśnie kończę świąteczne wakacje. Też tak macie w swoich firmach :)

Maćko z Bogdańca

Robota jak robota. Pracowałem już w kilku firmach marketingowych, teraz pracuję w dużym wydawnictwie i mniej stoję w korkach, bo jest poza Mordorem. Ale fajnych ludzi tam zostawiłem.

Brad

Da się żyć. I ostatnio przybyło kilka fajnych dziewczyn. Mógłbym nawet zostać po godzinach, ale niestety nie ma z kim :).

Whitsnake

To jakiś stek bzdur - albo chmara hejterów obsiadła gowork, albo to atak konkurencji. To po prostu nie jest firma dla ludzi, którzy nie potrafią radzić sobie z samodzielnością. I może to jest klucz do zrozumienia skąd tyle hejtu. Jeśli jesteś przelękniony i czekasz, żeby ktoś ciągle za Ciebie decydował jak, kiedy i gdzie masz pracować - to rzeczywiście będziesz mieć problem. Jeśli masz odwagę i siłę, żeby proponować i realizować swoje pomysły - to się odnajdziesz. Więc nie wierzcie tym nieudacznikom, którzy liczą tylko na korpo-ciepełko i jeśli ktoś oczekuje od nich odpowiedzialności to nie potrafią sobie poradzić. Ale w sumie dobrze, że odchodzą, bo dzięki temu to, co najbardziej lubię we Freebee, to pracować z tymi, którzy potrafią się odnaleźć. Całą kupą twórczych, dowcipnych i wyluzowanych ludzi. Naprawdę polecam pracę z tymi ludźmi!

jery

@:) a co dokładnie masz na myśli przez nowy playroom? Nawet nie wiedziałem, że coś takiego u Was funkcjonuje. Możesz napisać coś więcej w takim razie? :)

Guru
@jery 17.10.2016 11:14
@:) a co dokładnie masz na myśli przez nowy playroom? Nawet nie wiedziałem, że coś takiego u Was funkcjonuje. Możesz napisać co...

To jest coś czym firma góruje nad konkurencją - rzeczywiście można się rozerwać i odpocząć, choć patrząc jak dużo czasu tam niektórzy spędzają to zastanawiam się po co są zatrudnieni :-). Chyba nikt nie tęskni za zapachem rodem z siłowni jaki generował stół do pingponga.

:)

nowy playroom jest mega! atmosfera bomba! i pisze to pracownik, który jest tu już dłużej niż rok.

emjołań

jak można pisać, że firma nie ma już pomysłu na siebie? ten, kto tak twierdzi, to chyba tu śpi, a nie pracuje. pracujemy nad poteżną dobrą zmianą (bez skojarzeń). i niebawem to zaprocentuje. co do hejterów, że firma na siebie nie zarabia... to zupełnie normalne na początku. cóż, Amazon przez pierwsze 10 lat też na siebie nie zarabiał. rozumiem, że dla hejterów to porównanie wyda się na wyrost, ale chodzi o prosty fakt. obecnie jesteśmy na etapie inwestycji, rozwoju. czas na zbieranie plonów przyjdzie i ja chcę tu wtedy dalej być.

art
@emjołań 11.08.2016 14:20
jak można pisać, że firma nie ma już pomysłu na siebie? ten, kto tak twierdzi, to chyba tu śpi, a nie pracuje. pracujemy nad po...

Firma zaczęła się zmieniać, ale daleko jej do ideału. Musieli wiele zmienić by pozyskać ludzi do pracy - mamy rynek pracownika . Elastyczność w godzinach/miejscu pracy to wszystko zależy od działu/przełożonego,ale dziś nawet w małych firmach jest praca zdalna,chyba że robisz na call center. Dla mnie to b2b udaje umowę o pracę-urlop,płatne choroby itd., ale ci co tu robią kiedyś się na to zgodzili..., dla mnie było to nieakceptowalne dlatego jestem już poza Co do "dobrej zmiany" mam wątpliwości jak to wyjdzie, firma ma 1000 pomysłów, ale zanim któryś wcielą w życie to koncepcja zmienia sie o 180 stopni i zaczynają od zera. Gdyby firma zarabiała to by nie potrzebowała inwestora to prawda :-), a porównanie do Amazon jest nadzwyczaj skromne - słyszałem o planie przeskoczenia payback i facebook razem wziętych osobiście serdeczne odradzam, zwłaszcza jako pierwszą pracę bo można nabrać złych nawyków. Daje mocne mierny :-) bo blog prowadzony przez firmę jest ok, playroom też jest spoko...

Xi

Pracuję we Freebee kilka dobrych miesięcy i albo ta firma się tak zmieniła przed moim przyjściem, albo połowa tych tekstów to hejt konkurencji. Ok, b2b to prawda. Ale przez 26 dni w roku możesz nie pracować i normalnie płacą. Poza tym nie udają, że to b2b - tylko rzeczywiście każda osoba ma luz - a nie godzinowy tryb pracy jak na etacie. Jeśli chcesz pracować z domu - ok, nie ma problemu. Chcesz pracować tak, żeby omijać korki? Ok, nie ma problemu. Nadgodziny? Po 17stej w biurze spotkacie tylko prezesa i dwoje dyrektorów zarządzających. Chyba raz udało mi się zobaczyć osoby pracujące dłużej - niedawno deweloperzy robili upload dużej zmiany w systemie i czekali, aż zamkną się sklepy 5.10.15. obsługiwane przez Freebee. W tygodniu odbywa się JEDNO zebranie i trwa GODZINĘ. To oznacza, że pozostałe 39 godzin można spokojnie pracować. Ok, biuro mogłoby być nieco większe - ostatnio przybyło kilka osób i zrobiło się ciasno. Ale jest dosyć śmiesznie i nikt sobie nie następuje na odciski. Więc serio polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sowa

Gdzie to znalazłaś? możesz dać link bo nie mogę znaleźć? Szukam tylko na umowę o pracę. Umowy smieciowe mnie nie interesują.

anonim

(usunięte przez administratora)

Meg

Ktoś wprowadził cie w błąd. NMV nie oferuje umów o pracę, każdy zakłada działalność gospodarczą

anonim

(usunięte przez administratora)

Meg

nie dawali i nie dają umowy o pracę. pracujesz na zlecenie jeśli jesteś praktykantem, jeśli na "etacie według nmv" to zakładasz jednoosobową działalność gospodarczą. Dobra opcja dla programistów przytulających konkretną kasę, ale dla back office zostanie ci tyle co na etacie w średniej firmie, a le nie chroni cię kodeks pracy

anonim

(usunięte przez administratora)

Łysy

fundusze inwestują w firmy by po 2- 4 latach zacząć na tym zarabiać lub mieć dostęp do czegoś co da się zmonetyzować . nmv nigdy nie zarobiło złotówki, od zawsze jadą na stracie (za 2015 -7 baniek). idea jako idea całkiem niezła choć skopiowana z stanów, ale wykonanie kuleje i to bardzo. za wykonanie odpowiadają twórcy i liderzy którzy brakiem kompetencji zabili ten projekt. panowie najwyraźniej przegapili wykład mówiący o zysku jako różnicy pomiędzy przychodami a kosztami i że wynik ujemny oznacza że wtopę.

xyz

Cześć, nie każdy chce pracować na b2b, część bierze to na chwilę i dalej prowadzi rozmowy, hitem była dyrektor opieki klienta która odeszła po niespełna miesiącu, choć byli tacy co po 2 dniach rzucali to. Ponieważ mamy rynek pracownika i dużo ofert na rynku a powodów jest tak wiele jak ludzi. Firma już ma za sobą zwalnianie ludzi, dziś z fatalna opinia ma problem z ich pozyskaniem. Dodatkowo nmv nie jest marką która jest znana, dociekliwi wiedzą że od zawsze jesteśmy na minusie i nie ma nadziei na to by firma zaczęła zarabiać, dodaj do tego fatalne kierownictwo i masz obraz całości. Ja dalej robię dla nmv ponieważ jestem zbyt leniwy by szukać, jak mnie wywalą to będę miał motywację ;-). Nie spodziewam się bym stracił na tym jak mnie zwolnia

anonim

(usunięte przez administratora)

hopkins

@marian zobacz na pracuja w tej chwili mamy 7 ofert cześć ma chyba po kilka wakatów i kilka czekających na ogłoszenie. Jeśli masz kompetencje to może się załapiesz. (usunięte przez administratora) Rotacja to80 % rocznie - co nie znaczy że nie ma kontaktorów pracujących ponad rok, ale są stanowiska które obsadzane są 7 razy w ciągu roku. Stabilnie jest tylko w back office i tam można rozważyć pracę

hr_bp

Firma jest świetnym źródłem do znalezienia programistów php. można też wyjąć kogoś z marketingu -choć to nie moja działka. po rozmowie z kilkoma programistami rozumiem czemu nie odmawiają spotkań gdy z innych firm nawet nie mam odzewu na zapytanie via linkedin. pozdrawiam iwona

anonim

(usunięte przez administratora)

swistak

a opinie pisze świstak w chwilach wolnych od pakowania czekolady na stronie masz5 ofert + dwa staże. widać niewiele wiesz jesli piszesz o zadowoleniu z kasy i atmosfery. ci co mają odrobinę rozsądku uciekają z nmv. wysyp ofert jest z powodu rezygnacji z pracy a nie rozwoju firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

przejrzalamNAoczy

lax wydaje ci się:-) jak cię zatrudnią to się przekonasz. co ci powiedział hr? może sprostujemy. sam wiesz po rozmowie że to stanowisko nie ma nic wspólnego z PM. NMV to firma wyznaczająca nowe standardy zatrudnienia poszukuje: kolejnego Account Managera-poprzednich pięciu pracowało między 2tygodnie,a 2miesiące. szukają też Head of Business Care-ponieważ aktualny już nie kupuje że Freebee przestanie być placem zabaw. wolne jest również miejsce:Project Managera czyli opisywacz funkcjonalności systemu które zostaną zaprogramowane tak jak wymyśli naczelny zespół wizjonerów Pytałeś o analityka -jak chcesz robić za dwóch,obydwaj specjaliści odeszli, został manager. Freebee poza granicami? trochę powagi. Cheers

analityk

Witam znalazłem ofertę stanowisko Analityka biznesowego. Posiadam duże doświadczenie wyniesione z agencji badawczych, sprawnie posługuje się językiem SQL i R. Czy Freebee wychodzi poza Polskę, trochę wynika to z ogłoszenia? Jest to moja obawa ponieważ mówię po niemiecku, a nie jak wszyscy po angielsku. W ogłoszeniu nic nie ma o wymaganym języku? Jeśli ktoś może wie o zarobkach, godzinach pracy i zespole analityków lub coś podpowie będę wdzięczny.

anonim

(usunięte przez administratora)

12wef

Ja odszedłem stosunkowo niedawno dlatego chyba pora się wypowiedzieć. Nie hejterzy tylko osoby które pracowały dla NMV ponad rok temu, (usunięte przez administratora) Od roku firma się mocno zmieniła. Co do nadgodzin to współpracownicy starają się ich unikać ponieważ pracuje się w nich charytatywnie. Kasa jest taka jaką wynegocjujesz na tym samym stanowisku (usunięte przez administratora)Nie nadużywaj też słowa pracownik ponieważ pracownik jest zatrudniony na UoP, a nie b2b. Jeśli coś uważasz że Cię docenią, chcesz spróbować w branży, idź może Ci się uda, nie licz na dodatkowe premie za swoją pracę ponieważ firma ich nie daje. Największym problemem tej firmy jest to że nie mają pomysłu jak zarabiać pieniądze i nie wiadomo kiedy źródło finansowania zamknie kurek z kasą.(usunięte przez administratora)

abcde

a! dodam jeszcze, że dla kreatywnych jest możliwość wykazania się. warto wysuwać swoje pomysły!

abcde

czytam te opinie i tak sobie myślę: chyba pracuję w innej firmie. atmosfera jest fajna, ludzie też. dyrektor zarządzający bardzo sympatyczny i bezproblemowy. płaca też jest OK.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marky

Nie do końca to prawda. Często to pracownicy najwyższego szczebla nie potrafią, bądź nie są zainteresowani, właściwą organizacją pracy. To, niejako wynikowo, prowadzi do chaosu i nadgodzin.

PanMihau

Byłem tydzień temu na rozmowie na Program Managera. Zastanawiam się. 1. Czy płacą w terminie? 2. Jak z nadgodzinami? 3. Czy jest szansa, żeby coś zmienić, czy ma się na coś wpływ? 4. Jak z wymianą informacji? 5. Są otwarci na nowe koncepcje?

ex
@PanMihau 06.08.2015 13:28
Byłem tydzień temu na rozmowie na Program Managera. Zastanawiam się. 1. Czy płacą w terminie? 2. Jak z nadgodzinami? 3....

1. Czy płacą w terminie? tak, ale tylko to co masz spisane na umowie b2b. premie nie istnieją mimo że są obiecywane. wpadkę z płatnością mieli w końcówce 2013 roku 2. Jak z nadgodzinami? nie będziesz narzekał na ich brak 3. Czy jest szansa, żeby coś zmienić, czy ma się na coś wpływ? tak, jeśli będziesz przedstawicielem inwestora, dyrektorem zarządzającym lub członkiem zarządu 4. Jak z wymianą informacji? dostaniesz (usunięte przez administratora)za to że nie zrobiłeś czegoś o czym nie wiedziałeś. chaos i szum informacyjny gwarantowany 5. Są otwarci na nowe koncepcje? tylko tych z punktu 3 jeśli byłeś tydzień temu to się nie wykazałeś bo miał byś już ofertę - może to i Twoje szczęście

ex2
@PanMihau 06.08.2015 13:28
Byłem tydzień temu na rozmowie na Program Managera. Zastanawiam się. 1. Czy płacą w terminie? 2. Jak z nadgodzinami? 3....

Odpowiadam na Twoje pytania: 1. Czy płacą w terminie? Tak 2. Jak z nadgodzinami? Jest ich bardzo dużo i większość wynika ze złego zaplanowania prac (usunięte przez administratora), bądź z nagłych zmian, o których się dowiesz w ostatniej chwili :-) 3. Czy jest szansa, żeby coś zmienić, czy ma się na coś wpływ? Nie. Tzn zostanie Ci to obiecane ale szybko przekonasz się, że nie masz żadnych szans na zmiany 4. Jak z wymianą informacji? I tutaj jest największy problem. Dowiesz się po tygodniu Twojej pracy, że w sumie to co zrobiłeś się nie przyda ale w międzyczasie powstała nowa koncepcja na wdrożenie której masz dzień, dwa. Szkoda mi wtedy będzie Ciebie i Twojej ekipy, która spojrzy na Ciebie jak na debila, bo przecież jako manager powinieneś to wiedzieć. 5. Są otwarci na nowe koncepcje? Ahaś. W sensie nowego koloru biurek, czy zszywaczy? Zresztą nieważne, dopóki koncepcja nie obejmuje biznesu, to jak najbardziej są open :-) Powodzenia!

qwerty

Odradzam i przestrzegam! Biznesowo skrajnie słabi od samej góry do samego dołu. Generalnie sandbox...

do: Zniechęcony

Firma zmierza po równi pochyłej w przepaść. Nie warto. Chyba, że chcesz popracować 2-3 miesiące i znów szukać pracy albo leczyć się psychicznie.

Zniechęcony

Mam problem. Jestem zainteresowany ich ofertą i oni mna chyba też. Jednak wasze wpisy bardzo niepokoją. Czy w tej firmie coś się zmieniło, czy nadal trzeba ją omijać szerokim łukiem?

do; Rekrutacja

Atutem na tym stanowisku ma być ścisła współpraca z Zarządem firmy. To jest główny minus, wada tego stanowiska. :) Trzymajcie się z daleka!

Rekrutacja

Uwaga, uwaga, NMV poszukuje: Managera Rozwoju Platformy. Czyli podsumowując i pomijając powyższe komentarze: Managera Rozdwojenia Psychicznego. Ludzie dajcie sobie spokój z tą firmą. Na prawdę nie warto.

anonim

(usunięte przez administratora)

Popieram

Brawo, dobrze napisane choć pewnie wpis zdejmą za wulgaryzmy. Ale póki co wisi i jest prawdziwe!

anonim

(usunięte przez administratora)

:-)

Jesteś w błędzie bo firma jest naprawdę kiepska - pracowałem w kilku ta okazała się najgorsza. Znajomym polecę z czystym sumieniem pracę u moich byłych i aktualnego pracodawcy, wyjątkiem będzie NMV. Co do Head Of Client Service - dopytaj znajomych z NMV to Ci wytłumaczą, mimo lojalek często będąc już poza wiesz więcej niż ci co zostali. Nie jest to miejsce na omawianie sytuacji konkretnego współpracownika. Stwierdzenie że jak ktoś jest dobry to sobie poradzi jest prawdziwe, ale zastanów się to ludzie odchodzą, a nie firma kończy z nimi współpracę.

Przyjazny

Uwaga, latest news. Freebee (New Media Venture) poszukuje człowieka na stanowisko Head of Client Service. Prześledź uważnie komentarze powyżej i zdecyduj, czy masz ochotę związać się z tego typu firmą. Pozdrawiamy, byli i obecni pracownicy NMV :-)

Marketing online

Uwaga, uwaga, New Media Ventures chodzą słuchy, że New MEdia Ventures poszukuje specjalistów do działu Marketing oraz New Business Development. Co to oznacza, ano poszukuje się jeleni oraz łosi do użerania się z nieudolnością managementu oraz wytrzymujących skrajne nadgodziny za "godziwą" stawkę na B2B :-) Gorąco polecam!

aptak

Hejka, Mam pytanie dla byłych/obecnych pracowników, jak się pracuje w dziale prawnym? Polecacie pracę w tym dziele?

Monque
@aptak 20.05.2015 15:31
Hejka, Mam pytanie dla byłych/obecnych pracowników, jak się pracuje w dziale prawnym? Polecacie pracę w tym dziele?...

Nie ma działu prawnego. Jest to jednoosobowa komórka. (usunięte przez administratora)Wnioski wyciągnij sam.

Great Job
@aptak 20.05.2015 15:31
Hejka, Mam pytanie dla byłych/obecnych pracowników, jak się pracuje w dziale prawnym? Polecacie pracę w tym dziele?...

Odpuść sobie jak nie chcesz się użerać z: - prezesem, który jest specjalistą od wszelkich umów cywilno-prawnych - dyrektorem operacyjnym - patrz komentarze powyżej - rzeszą prawników po stronie partnera strategicznego Generalnie mogę Ci obiecać pracę w ostrych nadgodzinach.

Zostaw opinię o New Media Ventures Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie New Media Ventures Sp. z o.o.