3.5/5

Hillegom - Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o RUIGROK

Opinie o RUIGROK Opole

Nie przegap nowości o RUIGROK!

BM

30.12.2020 20:25

Jak komuś nie chce się pracować to pisze takie opinie A na miejscu bankowych sama wyszlabym z siebie tłumacząc sto razy proste komunikaty. Dziewczyny są spoko naprawdę.????
Byly pracownik

28.12.2020 22:37

Ciasne 4 osobowe pokoje, brak godzin, sprzatasz hotel za friko dyzury, warunki na pokoju koszmarnie ciasno, atmosfera w pracy kiepska dra geby, na przekaskach serowych kazdy wraca o innej godzinie mnie oszukali ze tylko 1 zmiana pracowalam po 4 godz I wracaj o polnocy sama w zimie rowerem ta agencja to porazka bylam wczesniej w holandii najgorsza agencja klamia przed wyjazdem niepolecam szkoda zdrowia I nerwow jechac robic za materac bo Malo godzin

23.12.2020 18:01

Nie przyjeżdżajcie na hotel w Haverstraat, bo (usunięte przez administratora) będziecie mieć co tygodniowe dyżury i w każdy tydzień coś innego. Niby jest ta firma sprzątająca, a jednak wykorzystują ludzi, którzy przychodzą zmęczeni po pracy... Porażka, a za niezrobienie dyżuru kara 30e. Czy to nie durnota? Tak samo jak chcecie przyjechać do pracy przy przekąskach serowych... Tylko osoby które mają stabilne nerwy, bo stare mohery, które pracują kilka lat wymądrzają się i strasznie pyskują. Co dziwniejsze, operatorzy ich chwalą, ale tych nowych już nie. Zastanówcie się na nad pracą dla Ruigroka.
dominikaa

22.12.2020 22:28

Motel w Lisse - istna tragedia. Mieszkałam w 4-osobowym pokoju, nie było się gdzie ruszyć... 4 kobiety w jednym ciasnym pokoju, okna nie chciały się otwierać. Na dodatek miałyśmy pluskwy i kazano nam zmieniać pokój... 80€ tygodniowo a nawet nie wiadomo z kim będziesz mieszkać na początku. Ludzie bywali różni i wszyscy patrzyli Ci na ręce. Brak pomocy i tyranie na każdym kroku.
Paweł21

11.12.2020 02:59

Czy jedzie ktoś jutro tj 12.11.2020 do 22.11.2020 na świąteczną akcję do Hillegom? Szczerze mówiąc pilnie potrzebuję kasy, ale raz wyjechałem za granicę ( co prawda bez agencji ) i trafiłem na takie (usunięte przez administratora) że mam uraz by ryzykować, jak ktoś jedzie z Was to dajce znać na email - [email protected],
Pool

13.12.2020 22:41

Po co (usunięte przez administratora) pchasz się do Holandii Niemcy dają zarobić lebsze pieniądze bez płacenia z (usunięte przez administratora) speluny po 98 €za tydzień
Obeliks

03.12.2020 00:41

Jak wygląda sytuacja na (Patolu)bo zamierzam się tu przeprowadzić
Tak Ja

13.12.2020 10:21

Jak sama nazwa wskazuje... ????
Diem

05.12.2020 04:08

Witam Wszystkich Czy ktoś jakoś ostatnio pracował jako order-picker przez Ruigrok Hillegom i był w Motelu? Pomóżcie!! Za niedługo zaczynam pracować a bardzo mało wiem co i jak, jak jest z wypłatą? Ile godzin się robi? Jak w Motelu?
Ines

13.12.2020 10:04

Jakim motelu?
Andrzej

11.12.2020 19:00

Nie polecam akcji brak godzin wiecej siedzisz na mieszkaniu niz pracujesz a za wszystko trzeba placic. Nie ma spokojnej pracy wszystko szybko szybko zero tłumaczenia wiecej pretensji

10.12.2020 22:15

11.12.2020 10:44

Właśnie czytam okropne opinie. Też na to chciałam iść, ale już podziękuję.
Przemo7

03.10.2020 07:45

Pracował ktoś w markecie Deka velsen w okolicach hillegum ?
Diem

05.12.2020 04:11

Podpinam się!
Matt6

05.12.2020 03:10

Witam Wszystkich Pracował ktoś jakoś ostatnio jako order-picker przez Ruigrok Hillegom? Ile godzin pracy jest? Polecacie czy nie? I jak z miejscem zakwaterowania? Niedługo zaczynam pracę właśnie jako order-picker i chciałbym się czegoś dowiedzieć
Matt6

05.12.2020 01:08

Witam! Czy pracował ktoś ostatnio jako Order-picker ? Jak to wygląda z zakwaterowaniem? Jak wygląda sama praca przez Ruigrok Hillegom? Mam zacząć za niedługo pracować ale z informacjami gorzej, bo nie wiem co i jak Pomożecie?
Kinia19

31.10.2020 10:10

Witam od poniedziałku mam zacząć pracę przy cebulkach kwiatowych przez ruigroka możecie powiedzieć coś więcej na temat tej pracy, ponieważ dużo osób mówi że brak godzin i ciężko czy to prawda?
Marta

24.11.2020 14:54

i co pojechałaś na te cebulki kwiatowe, jak praca, jak zakwaterowanie?
Marta

30.11.2020 19:26

Dali mnie na inną firmę i nie robię przy cebulkach kwiatowych ogólnie to szału nie ma. Jeden plus że godziny są, zakwaterowanie jest okej troszkę drogo, bo 90 euro za tydzień, lecz po rozmowach z innymi osobami to dużo szuka czegoś innego. Psychicznie niektórzy nie wytrzymują, bo są osoby jechane równo. Dzisiaj dwie osoby się same zwolniły, zależy też na kogo trafisz na tasmie. Niekiedy jest tak, że aż miło się pracuje wszyscy sobie pomagają, a chwilami to pracujesz ze łzami w oczach takie tempo i brak pomocy od innych osób. Jeśli naprawdę ktoś ma troszkę czasu to niech poświęci kilka dni dłużej i znajdzie coś innego

Oferty pracy - RUIGROK

Osoba prowadząca samochód ciężarowy (kategoria C+E)

Praca w Hurtowni ORDER - PICKER

Praca przy cebulkach kwiatowych

PRACA NA PRODUKCJI PRZEKĄSEK SEROWYCH

Praca na wózkach widłowych

Hillegom

Praca przy kwiatach – praca przy taśmie

28.11.2020 10:38

[email protected] wyslecie Mi te oświadczenie które potrzebuje wydrukować przed wejsciem do busa
Ważne

28.11.2020 10:19

Witam wyslalby Mi ktoś oświadczenie które musze mieć by wejść do busa [email protected]
Ważne

28.11.2020 10:10

Witam czy mógłby Mi ktoś wysłać oświadczenie które mam wydrukowac przed wejsciem do busa by wyruszyć po komentarzach musze sie pokusić na "niesamowitą" przygodę z góry dziękuję [email protected]
Gosc

27.11.2020 23:19

Nie polecam hotelu na Haverstraat Dwa kasztany Stachowiaki , codziennie naćpani ,nie da się dogadać palą w pokojach smród na cały hotel tragedia że takie osoby pilnują Hotelu .. Odradzam z całego serca
Gosc

27.11.2020 23:17

I takie osoby pilnują Hotelu
Dawid

24.11.2020 18:19

hej ,mam pytanko czy nie chcialby ktos jechac do holandi ,ponieweaz ja zamierzam jechac ale tak samemu to jakos mi sie nieche .Szukam osoby powaznie myslacej o pracy.Ja mam 24 lata i własne auto ,jesli byłby ktos zainteresowany to prosze o [email protected]
HollandHope

25.11.2020 13:44

Ja mam taki plan ale szukam dobrej oferty
Shotkey

20.09.2020 11:41

Mam pytanie pracował ktoś przez ruigroka w firmie bloom jakie opinie?
Lila

01.10.2020 22:27

Praca ciężka mało godzin jedynie jak akcje ale jeżeli nie masz zamiaru zostać na święta od razu cie wyrzuca pomimo wcześniejszego zgłoszenia jak i w Opolu tak i w Holandi do kiedy zostajesz. Razem ze mną wyrzucili w ten spaosb 12 osób które nadal siedzą bez pracy na hotelu za który trzeba płacić nie polecam tej formy porażka. Jak zgłosisz że zmieniasz agencje bądź chcesz wracać traktują cie jak śmiecia szczegolnie jeden Pan z biura...... Omijajcie z daleka nie polecam w życiu tam nie wrócę
Voivod

15.10.2020 16:11

Osobiście nie pracuje w tej firmie,ale znam osoby co pracują tam 10 lat i nie narzekają.Nie są to liderzy etc,normalni pracownicy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RUIGROK?

Eliano

17.09.2020 18:11

Witam, w sobotę wyjeżdżam do Holandii przez agencje. Chciałbym się dowiedzieć kilku kwestii.. Czy ktoś z Was pracuje jako order picker na mrożonkach? Czy lokacje są godne? Jaki wychodzi solaris przy stawce 12.27 brutto na godzinę przy 40h bądź z nadgodzinami, proszę o mnie więcej. Czy ktoś jedzie w sobotę z Pomorskiego?

15.10.2020 11:04

Ja pracowałem na Blankendaalu, praca super, atmosfera również, przerwa co 2h, dostaje się 12,27€ netto, tylko, gdy pracowałem max tygodniowo wychodziło 35h, nadgodzin jako tako nie ma
Maciuś

26.09.2020 06:58

Witam mam pytanie pracuje w ruigroku i chce zrezygnować zmienić agencje czy jeśli zrezygnuje z dnia na dzień to wypłaca mi normalnie tygodniówke? Jesli wrzuce żółta kartkę to mogą mnie wyrzucić z domku w tym samym dniu czy dadzą mi przepracować tydzień do zjazdu bez problemu nie wiem co wybrać żółta kartkę czy rezygnacja z dnia na dzień??

06.10.2020 20:41

Napewno wrzuć żółta kartkę a co do rezygnacji z dnia na dzień możesz nie mieć wypłacone mój syn tak miał decyzja należy do Ciebie powodzenia
Shotkey

11.10.2020 09:56

Zjechał z dnia na dzień i mu nie wypłacili?
Dawid

03.10.2020 11:48

hej,mam pytanie czy niechcial by ktoś jechać do holandi ,ponieważ ja planuje ale tak samemu to mi się jakoś nie uśmiecha jechać a w dwójkę zawsze to raźniej, ja mam 24lata i własne auto szukam osoby bezproblemowej myślącej poważnie o pracy ,jeśli ktoś były zainteresowany to piszcie na [email protected]
Nadisso

29.09.2020 08:31

Witam czy ktoś pracował w Ruigroku przy kwiatach ciętych i stroikach jak to wygląda czy praca jest w porządku czy są jakieś powikłania?
Ewa

25.09.2020 12:05

Pracowałam w firmie Ruigrok,chciałabym uspokoić tych,którzy jadą po raz pierwszy. Wszędzie praca nie jest lekka,ale płacą zawsze na czas i co do centa. Wiadomo,że różnie bywa ,jeśli chodzi o mieszkania. Można trafić na fajnych i mniej fajnych współlokatorów. Ja miałam to szczęście,że zawsze trafiałam na fajnych ludzi. Wiadomo,że na początku każdemu jest trudno,dopóki nie nabierze wprawy. Ja pracowałam na Floribisie,wspaniali ludzie,z którymi do dziś utrzymuje kontakty,oraz super kierownictwo. Marcin i Paweł zawsze pomogą,gdy coś idzie nie tak,gdy masz problem ,to nie przejdą obojętnie,a gdy masz gorszy dzień,to rozruszają cię żartem,jakimś psikusem...polecam wszystkim spróbować swoich sił w tej firmie i życzę powodzenia. Ja miło wspominam pracę na Floribisie ( teraz to chyba firma nazywa się Green Packers). Pozdrawiam
Nadisso

22.09.2020 14:28

Witam chciałam się dowiedzieć czy ktoś z was pracował przez firmę w zakładzie mięsnym tzn ważenie pakowanie itd czy się opłaca czy firma jest blisko zakwaterowania i jak to wygląda ze sklepami czy są tez w pobliżu zakwaterowania?

Kontakt - RUIGROK

ul. Kępska 2, pok. 115 45-129 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

SD

21.09.2020 16:25

To jakaś masakra...ściągają 30% więcej osób niż jest pracy.Order Picker maks 36godzin i jako jedyni odciągają przerwy.(usunięte przez administratora)
Okulele

20.09.2020 19:29

Witam pracuje ktos na floribizz Allsmeer
ania

03.09.2020 12:59

Witam, wybiera się ktoś do pracy przy układaniu bukietów taśmowych
Natalia

10.09.2020 19:35

Nie polecam szybko zmienisz zdanie mobbing (usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora)Nie polecam
Zosia

12.09.2020 22:08

Są tu ludzie którzy pracują długo i nie narzekają, więc daj je szansę nie musi być z tych jak Ty że narzekają. Ja jestembru dość długo i nie narzekam,chociaż na początku było ciężko i chciałam zrezygnować.Musi tu być ,zobaczyć i podjąć decyzję. Ile ludzi tyle opinii, ale samemu trzeba się przekonac
Okulele

10.09.2020 10:22

Chiszpan Ty pracujesz pracowałeś może na floribizz
Chiszpan

11.09.2020 10:12

No pracowałem teraz pracuje na Greenpeace
Paweł

09.09.2020 13:21

Witam czy był ktoś z was na zbieraniu zamówień albo zbijaniu palet? Jakieś opinie
Nowa

18.08.2020 18:49

Proszę odpowiedzcie za co potrącają w pozycji "Do zapłaty" na rozliczeniu ? Kto jest zorientowany ?

07.05.2020 22:57

Pracowałam przez ruigroka prawie dwa lata. Trafiłam na fajną firmę bloomon, godzin tam nie ma dużo, ale ludzie nadrabiają twoje zarobki. Chociaż nie powiem bo pracując tam masz pierwszeństwo do nadgodzin. Jednak ma to też minusy bo kiedy planujesz już weekend potrafi zadzwonić rowerownia o 22 nawet mówiąc że na 6 rano na plantrend bo akcja i obowiazkowo, bo jak nie to gadaj z Gerardem. Co do tego pana to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Pamiętliwy bardzo, więc jeśli zależy wam na pracy w ruigroku to radze nie załazić mu za skórę. Mnie już zaczęło denerować jego panowanie, bo w momencie kiedy nie poszłam pierwszy raz do pracy, z poważnych bóli brzucha usłyszałąm tylko czy na intensywna terapie nie powinam trafic, ale to nie było pytanie z wsparciem tylko pogardą. Radzę się ubezpieczyć na własną ręke, bo taki wał jesli chodzi o ubezpieczenia to chyba nigdzie nie widziałam. Pobierają od was tygodniowo sumę, niby za ubezpieczenie a tego nie masz. Dlatego jak dzwonisz ze jestes chory to kaza ci jesc paracetamol a jak ci za 3 dni nie minie to zadzwon dopiero ci ustalimy wizytę. Dlatego że oni wiedzą na kiedy ci wykupić jednodniową polisę. Wypłaty są co tydzień, jeśli nie masz zaległości otrzymujesz ją dokładnie, tylkko ten śmieszny sposob płacenia częsciowo pobierają czesciowo płacisz, czyli z góry wali przekrętem. Ale panie w biurze ci powiedzą że to nie one odpowiadają za płatność tylko system. Na mieszkania nie moge narzekać bo gdzie nie mieszkałam to warunki w porządku, prócz może tzw. stodoły. Ale nie ma tak źle. Śmieszne kary za wszystko, 20euro za brak wrzuconej kartki, bałagan w pokoju i najwieksza absurdalna kara to jak pojedziesz słuzbowwym autem 250 euro kary i wywalaja sie na zbity pysk. nawet jak mieszkasz na wypizdowi takim jak jest Solei, 4km najblizszy sklep, mozesz pozyczyc od kogos rower ale najpierw zjadz taka osoba, ktora ci go da. Nie polecam pracy na serach, plantrendzie i LM'ie najgorszy chłam, wykorzystywanie ludzi, mobing, praca na akord już wole pompki pod biurem kręcic - forma rekreacji niz chodzic na te firmy (usunięte przez administratora). Pozdro

05.08.2020 23:10

15 lat pracujesz w Ruigroku a można wiedzieć na jakiej umowie jesteś dalej na fazie A . I zastanawia mnie jedno 15 lat ciężkiej pracy w Ruigroku i dalej mieszkasz w mieszkaniu z 8 osobami i żaden z was nie ma meldunku.. Czyli moim zdaniem jesteś na tym samym poziomie co 15 lat temu. Chciałbym się dowiedzieć od Ciebie jako doswiadczonego pracownika po 15 latach doświadczenia czy zastanowiło Cię dlaczego na taśmach w polu itp nie ma zatrudnionego Holendra. Moim zdaniem bo znają prawo a warunki zatrudnienia są zrobione dla taniej siły roboczej która nieświadomie zostaje oskubana i wysłana spoweotem do Polski. W tej firmie nie liczy się osoba tylko liczba.I dlaczego po 15 latach nie masz polisy i nie pojechałeś sam znasz język po tylu latach

13.08.2020 17:47

15 lat bez kontraktu smieszny jestes opowiadasz bajki a mieszkanie swoje masz
Ania

23.07.2020 00:31

Witam zna ktoś może agencje podobne do ruigrok albo lepsze ? Pytam ,bo pilnie potrzebuje pracy ,a Ruigrok od kilku tygodni mi mówi ,ze nie ma ofert :/ Z góry dziękuje

10.08.2020 09:23

Solution, gorąco polecam panią Oksane

10.08.2020 17:12

Witam Pani Aniu czy miała Pani umowę z firmą Ruigrok i Nie zapewnili Pani pracy z powodu brak ofert
Werka

10.08.2020 14:13

Jedzie jakaś dziewczyna na ścinanie słonecznika lub sery? Jadę sama A we 2 zawsze raźniej. [email protected] - jakby chciał ktoś wyjechać razem, to piszcie na maila :)
donvito1337

04.08.2020 20:34

Witam, wybieram sie 08.08.2020 na zbieranie zamówien ze stawką 12.47 z ruigrka na magazyn spozywczy. Narazie tyle wiem. Wie ktos cos o tej ofercie ? Jak sie wychodzi z kasą tygodniowo ? Jak warunki mieszkalne ?

05.08.2020 10:38

Hejka powiem Ci tak poproś o zlecenie z Firmy Ruigrok do firmy do której jesteś skierowany. Oraz o wysłanie ci polisy ubezpieczeniowej. Sprawdź wszystkie dane oraz nr konta walutowego czy dobrze podałeś. Spytaj się o soboty i o dodatki jakie Cię obejmują. Pokój twój musi wynosić 20 m2 odległość między łóżkami powiną wynosić nie miej niż 1.5 metra. Dowiedz się o transporcie. I o godzinach pracy.
Lila

19.07.2020 21:15

Hej, czy jest tu ktoś kto wybiera się 25 lipca na cebulki przez Ruigroka? Proszę o kontakt [email protected]
Luki

21.07.2020 10:06

Nie jedz chyba że chcesz siedzieć na domku bez kasy
Pozew z PF

29.07.2020 13:57

Wyślij swój numer telefonu na Adres e-mail [email protected] pomożemy Twój pracodawca powinien Ci dopłacić za brak godzin. Jeżeli odmówiłaś pracy kilka razy powinnaś dostać upomnienie a później zwolnienie.

21.07.2020 09:59

Beti

21.07.2020 17:42

Ja tez nie mialamgodzin na serach mialam na poczatku tygodnia tylko 8 godzin przez caly tydzien spokojnie ciesz sie bo pozniej przez kolejny tydzien robilambpo 12h .Firma nie jest zla! (usunięte przez administratora) Do tego to brak mi slow.!
Małami

03.07.2020 22:55

Witam, czy ktoś może wybiera się jakoś za tydzień - dwa do pakowania/order picker? Chcialabym się dowiedzieć, jak tam to wygląda, jaka jest agencja i czy ktoś też może jedzie :)
Katarzyna..

19.07.2020 17:04

Właśnie mam się wybrać. Lecz nic nie wiem czy warto pakować się na 25 lipca ?
user

16.07.2020 14:15

Więc tak. Pracowałam na firmie Van Dijk Flora - układanie bukietów. Pierwszego dnia od razu wsadzili mnie na taśme i miałam nadążać za paniami, które pracują tu już 5 lat. Śmiech. Każde zatrzymanie taśmy, bo się nie wyrabiałam, to opieprz od bandowej, albo szefowej. Praca ciężka, często wracałam na hotel i nie miałam na nic siły. Jednak dało się do tego przyzwyczaić. Najgorsza na tej firmie była jednak atmosfera. Bandowe codzienne się ze sobą kłóciły. Szef nawet nie interweniował, mówił tylko, żeby się uspokoiły. Praca monotonna i długa, a nawet nie można było muzyki w słuchawkach posłuchać bo były za to kary pieniężne, a muzykę na hali wyłączyli nam za karę xd Bandowe w większość fajne, pomagały, jednak jak były nie w humorze to szkoda gadać... Zakwaterowanie w porządku. Dostaliśmy ładne pokoje. Jednak jak zobaczyłam swoją wypłatę, to myślałam, że się załamię. Nie opłaca się siedzieć i (usunięte przez administratora) tam za takie pieniądze. Jest dużo lepszych ofert pracy. Był to mój pierwszy wyjazd przez jakąkolwiek agencję i ostatni.

Zostaw merytoryczną opinię o RUIGROK