DERMAPROFIL SP. Z O.O.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 203 ocen.

Opinie o DERMAPROFIL SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DERMAPROFIL SP. Z O.O.

Klara

Dla początkujących mogą być niższe ale generalnie nie jest źle.

adrian

zarobki slabe ponizej sredniej dla firm med.

tak trzymać

Wyśmienicie łehehehhh dobre:):)

jatoja
@tak trzymać 09.10.2017 16:21

a Ty co? szyderca z odwaga tylko anonimowo? wyrzucili Cie, bo jestes lewusem i teraz bedziesz komentowal wszystko na 'nie'? bije brawo! Firma naprawde ma sie bardzo dobrze, a jesli chcesz dalej zyc w tym swim krajdołku nienawisci, to sobie zyj, ale po cichu ;)

2015
@jatoja 11.10.2017 09:43

do pana Jatoja: jak dziala tak wysmienicie to czemu na stronie: andrzejki dermatologiczne, zaproszenie jest z ...2015 ... cos z nimi jednak nie tak. ( juz prawie 2018)

rys

czy ta firma jeszczce dziala? bo strona www nie jest aktualna od dawna

Jatoja
@rys 07.10.2017 00:30

Dziala wysmienicie :-)

Bijta się beduiny same

Iza weź przestań, co to za benefit prywatne ubezpieczenie medyczne heheheh nie osłabiaj mnie. W każdej dobrze prosperującej firmie masz takie ubezpieczenie a już w korpo na 100% to żaden rarytas a raczej podstawa

marcin

czy w firmie dalej sie placi kare za zadrapanie auta? slyszalem ze to kilkaset PLN ;/

tomek
@marcin 31.08.2017 22:57

tak 500 pln bylo

Kleks

Witam jakimi samochodami jeżdżą pH DP, i35?

Guma do żucia
@Kleks 22.08.2017 09:25

Starymi i30 srebrnymi :)

Bolek

Pracowałem w tej firmie jakiś czas. Między mną a kiero było różnie jak i prezesem. Raz dobrze raz gorzej normalne. Ale mam mega pozytywne wspomnienia. Z żadną firma w tak fajny sposób się nie pożegnalem miło i sympatycznie. Gdyby wprowadzić małe zmiany wracam z chęcią ;)

Walczący Żbik

3000 zł netto na przedstawiciela w firmie w Warszawie?? Słabo coś:-/ Co to spożywka jest ??

ona

podstawa 2500- 3000 netto zalezy jak negocjujesz

Iza

Czy ktoś z Was posiada doświadczenie na stanowisku przedstawiciela farmaceutyczno-medycznego? Obecnie pojawiło się kilka ofert pracy w województwach pomorskim i kujawsko-pomorskim. A jak sytuacja z pracą w Warszawie? Może ktoś słyszał coś o nowych ofertach pracy.

ot co
@Iza 25.07.2017 18:33

szczerze odradzam

Południowa

Przedstawiciele DP hehehh zabawni ludzie traktujący pracę mega na luzie, pracują i szukają pracy gdzie indziej:) hehehh zero stresu :):) fajne opowiadania opowiadają hihihh teraz ciężko mieć pracę bez stresu, chcesz zarobić porządne pieniądze musisz się namęczyć nad Tobą kierownicy, dyrektorzy non stop telefony ile sprzedasz do kiedy itd a tu z tego co słychać jest spoko no ale kasa hehh też nie za duża. Coś za coś. Pozdrawiam PH.

Pandemonium

Rozmawiałam ostatnio w aptece z przedstawicielem DP, nieźli ludzie na luzie traktują tą robotę hehehh i jakie ciekawostki śmieszne opowiadają:) hehehh

tubka wazeliny
@Pandemonium 07.06.2017 14:39

A co takiego opowiadają ci ludzie z DP? O swoim pracodawcy?

dermatologia

Nie ma. A jeszcze ta firma istnieje ? Nie widzę ich produktów w aptece a jeżdżę po nich często.

ja to ja
@dermatologia 27.04.2017 08:45

istnieje i ma się bardzo dobrze ;)

Kondotier

Są jakieś rekrutacje?

wolbrom

znaczy się jakiego siusiaka? Kto ma cienkiego?

ania

Produkty DermaProfil wydają się bardzo ciekawe. Olej konopny jest na czasie, a trudno dostać maści i kosmetyki na bazie oleju konopnego w aptekach. Nadal jest szansa. To nie to co Vichy czy La Roche Posay, gdzie rynek jest zapchany. Bardzo wielu lekarzy przyjmujących prywatnie i w tzw. "klinikach" też ma własną działalność. Jako sprzedawca w aptece czyli farmaceuta nie ma zbyt wielu możliwości rozwoju. Ciekawa oferta pracy głównie ze względu na portfolio produktowe dla absolwentów medycyny, którzy nie załapali się na staż , dla farmaceutów, którym znudziła się praca w sieciowej aptece, dla kosmetologów, biotechnologów, pewnie też dla przedstawicieli handlowych z branży kosmetologia. Tylko ta niechęć aptek. .. Jak to przewalczyć...

lider wyznaczajacy cele
@ania 13.01.2017 14:53

Ale nieudolny marketing szeptany. A z czego wynika niechęć aptek? Może problem polega na zbyt dużej rotacji ludzi? Apteki nie chętnie współpracują ciągle to z nowymi osobami. Nawiąże handlowiec relacje zdobędzie zaufanie i za jakiś czas przychodzi następny. Może trzeba zacząć szkolić sobie kadrę i o nią dbać tak jak to w wielu firmach jest którym się udało. Zresztą co ja będę podpowiadał za taką pracę biorę pieniądze a niestety DP na mnie nie stać. Pozdrawiam.

sędzia sprawiedliwy
@lider wyznaczajacy cele 19.01.2017 15:43

Zbyt duże wymagania jak na takiego cienkiego siusiaka :(

Nope

Odezwał się odpad medyczny, wylew społeczny

Ojciec Boszobora z Ugandy

Sarna już nie robi

ojciec Wergiliusz

O ja cię! Faktycznie, nieśmiertelna Ela zniknęła ze składu drużyny pierścienia! A jej obowiązki przejęła Patrycja

onet

czy p. Sarnowska juz tam nie pracuje?

michu

i jak tam bylo o jakie kopnioecie chodzi . jaki autobus

Antutu

Czy to prawda że ktoś rozmawiał z Panem Kaszubą o sytuacji w autobusie i kopnięciu?

Niuniaściorek

Ja chętnie się kopsnę do Łodzi i zobaczę stare śmieci i brudy przy stoisku DP :)))

Rachmistrz kości

Ja będę na 100%, koniecznie muszę zobaczyć stoisko DP:) Dominika, Paweł, Karolina, Dorota, Mieczysław, Artur, Aneta będziecie?

Jadalna Kania

W dniach 18-19 listopada 2016 roku odbędzie się X Ogólnopolska Konferencja Edukacyjna z cyklu „Andrzejki Dermatologiczne". Patronat naukowy: prof. dr hab. n. med. Pan Andrzej Kaszuba Miejsce konferencji: Łódzka Manufaktura - Hotel Andel’s, ul. Ogrodowa 17, Łódź Zjawmy się tam:)

świadoma mama:)

Piszę się :) Pokażemy w jakich teraz firmach się pracuje:) każdy myslał że wielka krzywda będzie nam się działa jak nie będziemy pracować w DP a ludzie poznajdowali o wiele lepsze prace za o wiele większą kasę:):)

Trujący sromotnik

Odwiedzimy stoisko DP i pana R hehehehh piszę się gdzie te Andrzejki i o której? Trzeba zadzwonić gdzie trzeba i wejściówkę załatwić. :):)

Wielkie wydarzenie

Niedługo Andrzejki moi drodzy, byli przedstawiciele DP, zjawmy się na Andrzejkach, spotkajmy, pogadamy o starych czasach :):) Co Wy na to? Kto pisze się na wydarzenie?

La Firynda
@Wielkie wydarzenie 15.11.2016 10:31

Ja jestem za. Powspominamy dawne integracje, wyjazdy, imprezy, legendarne postacie, które pracowały w DP. Napijemy się wódeczki albo czegoś mocniejszego. Proponuję gdzieś na Wilanowie.

Ksi

A czy Przedstawiciel farmaceutyczny-medyczny zarabia jakieś przyzwoite pieniądze, czy są tutaj jakieś ciekawe możliwości rozwoju czy raczej uważasz, że nie ma?

nick
@Dziadzio Franio 27.10.2016 11:48

w dermaprofil nikt nie dostaje 4000 netto

ruski doktor
@nick 28.10.2016 11:41

Za mniej niż 4000 netto nie opłaca mi się z domu wychodzić.

anonim

(usunięte przez administratora)

kokodżambo

Zależy w jakiej firmie. Wiesz w małych firmach nie zarobisz dużej kasy nie oszukujmy się. Zwłaszcza w firmach których portfolio to kilka produktów na krzyż. Jeśli pracować jako PH i mieć możliwość awansu to w dużych liczących się na rynku firmach.

wyrwigrosz

Pilotujcie rekrutację do Galdermy. Jak się coś pojawi aplikujcie. Tam naprawdę całkiem przyzwoicie się zarabia i jak już załapiesz tam pracę pracujesz bardzo długo. Rotacja mała.

anonim

(usunięte przez administratora)

Baba Jaga z Pomorza

Może nie zwykły rep, ale np. district manager, kierownik regionalny itp. to i owszem. Jest to do osiągnięcia. Jako zwykły przedstawiciel to ciężko, chyba z raz czy dwa taką pensję miałam, gdy akurat dali premię kwartalną i dobra sprzedaż była (towar sam schodził).

benzyna

No wymagania są za 10 tysięcy a pensja niekoniecznie. :)

Miś
@benzyna 19.09.2016 14:11

Gdzie masz tą robote za dychę? Jakby co to ja reflektuję.

anonim

(usunięte przez administratora)

porucznik Kluska

dbają o kadrę łahahahah nieudolny marketing szeptany prowadzony przez niedoświadczoną osobę. Jeśli dbali by o kadrę nie było by takich rotacji w firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

kokos

Narzędzia pracy to żaden rarytas tylko podstawa w poważnej firmie. Tak powiedziałeś jakby narzędzia pracy to było nie wiadomo jaki luksus

anonim

(usunięte przez administratora)

perliczka

Nieudolny marketing szeptany, brawo brawo:):) same pozytywy a może porozmawiamy o negatywach i o śmiesznych rzeczach dla rozluźnienia? np o autobusie i tyłku.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nel

Tak zawsze

Farmacja krzywym okiem

O ile wiem firma DP też nie jest potencjalnym graczem na rynku to nie jest korpo. Co do jakiejś tam niby kradzieży receptury i stworzenia takiego samego produktu pod inną nazwą jak to niektórzy piszą to nie prawda. Proponuję zobaczyć skład jednego i drugiego i zobaczycie że to nie to samo. Takim sposobem rozumowania można było by oskarżyć także np firmę scholl oni też mają przecież podobne konkurencyjne preparaty. Jeśli tak firmy boją się kradzieży produktu czy receptury co za problem wykupić R-kę i po problemie hmmm no tak ale to kosztuje. Był taki okres że firma DP naprawdę była bardzo potencjałowa i rokowała wyśmienicie, każdy myślał że po kilku latach działalności będzie to wielka firma. Gdzieś jednak przespali jakiś okres zamiast zająć się rozwojem firmy inwestować w ludzi (bo firma to przecież ludzie) to zajmowali się pierdołami typu inwigilacja podcinanie ludziom skrzydeł itp. To powodowało niechęć do pracy i ogromny spadek wydajności. Ten procentowy spadek wydajności ludzie przekładali w czasie pracy na szukanie nowej. Metoda kija i marchewki którą stosowali nie zdała egzaminu ktoś naczytał się bzdur, książek o marketingu na studiach i próbował wdrożyć głupotę do firmy. Studia studiami teoria teorią a życie to nie teoria i głupoty. Ludzie wiedząc że brakuje im trochę aby dostać premię siadali na laurach bo twierdzili że i tak jej nie dostana więc po co się starać, albo zrobili wynik a aptek nie mieli wystarczającej liczby i po premii, więc po co się starać wypluwać flaki jak i tak wzięło się pieniędzy tyle ile ten co zrobił o wiele mniejszy wynik. Co do zarobków w firmie musicie wiedzieć, że zarabia się tu tak jak w prywatnej firmie. Ale jest to normalne, nigdy tak mała firma nie przewyższy wynagrodzenia w firmach typu Glaxo, Polfa, Galderma, Dermedic itp. Pozdrawiam i powodzenia życzę.

Mel

Z hukiem to Buncol wyleciał z tej firmy. I dobrze nie ma chama i atmosfera pracy jest zupełnie inna. Ciekawe czy szef wie jak prowadził rekrutację? Jakie głupoty opowiadał? Już wtedy próbował grać do własnej bramki. Tylko że boiska nie ma na szczęście dla potencjalnych graczy.

onegdaj

szefa tej firmy wywalili z hukiem z glaxo

Dżamajka
@onegdaj 26.07.2016 22:49

To nie tak było z tym Glaxo...po prostu Glaxo przejęło firmę, której z polskiej strony szefował RC (bo RC nie był wszechmogącym prezesem, tylko CEO na Europę, miał nad sobą jeszcze "górę" z UK) i nie przeszedł pozytywnie ich "lustracji", w związku z czym nie został wraz z innymi "wchłonięty" do Glaxo, lecz jego głowa poleciała. To się zdarza w takich sytuacjach.

529

szefa tej firmy wywalili z hukiem z glaxo

anonim

(usunięte przez administratora)

Wap

Terminowa i tak jak wykonasz plan. Predzej ci dodadza jak sie starasz niż coś przytną.

anonim

(usunięte przez administratora)

obiekt

Brachu masz 200 % racji. Z tego co wiem możliwości są nieograniczone tylko musisz to wypracować. Sprzedajesz to zarabiasz.

Dziurkacz

Rozumiem że skoro nie narzekacie to pensję macie na poziomie 4 - 5 tysięcy miesięcznie, bo tyle dobry medyczny czy farmaceutyczny zarabia w porządnej firmie. Jeśli tak to spoko. Jak z używaniem aut w czasie prywatnym? Można zalać za swoje pieniądze paliwo na fakturę i korzystać z auta? Czy istnieje system rozliczania za km? W dużych firmach tego nie ma a jak to jest w małych?

anonim

(usunięte przez administratora)

Jaskiniowiec

Zależy, jak sobie wynegocjujesz. Jak się uprzesz, to dostaniesz. Ja tam nie narzekam. Ci, co dłużej tu pracują, też chyba nie.

Moro

Soro zależy Ci na dobrej pracy składaj do dużych firm gdzie zarobisz pieniądze. Pamiętaj ze najgorsza praca jest u prywaciarzy.

do chuck norris

Można można oczywiście w granicach rozsądku. Że szeryfem w USA to nie przejdzie ale mogę wpisać że byłem dyrektorem w jakiejś firmie i kto mi zabroni.

mango
@do chuck norris 09.06.2016 12:24

To pisz i po huk tu gitarę zawracasz, jakie to ma znaczenie co chcesz sobie gdzieś wpisywać? Nudzisz się to zrób coś pożytecznego posprzątaj albo co.

Chuck Norris

Hehehh ludzie naprawdę traktujecie LINKEDIN jak kopalnie wiedzy o ludziach? Przecież tam można wpisać wszystko. Chcesz założę zaraz konto i napiszę że byłem Szeryfem w USA przez 10 lat uwierzysz? hihihh.

Rex
@Chuck Norris 02.06.2016 14:30

Wszystko można napisać chociaż nie wiem czy na Linkedin. Chcesz to próbuj. Jak masz wątpliwości i jest to dla ciebie istotne możesz poprosić o wgląd do dokumentów.

A.

Siema wszystkim! Elencja pracujesz tam jeszcze??

Zostaw opinię o DERMAPROFIL SP. Z O.O. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DERMAPROFIL SP. Z O.O.