DERMAPROFIL SP. Z O.O.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 213 ocen.

DERMAPROFIL SP. Z O.O.
3 213

Opinie o DERMAPROFIL SP. Z O.O.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DERMAPROFIL SP. Z O.O.

Iza

@arek, może rzeczywiście w trosce o niepopełnienie jakiegoś werbalnego nadużycia lepiej zrezygnować z personalnych zapytań. Natomiast rozumiem,że z jakichś istotnych powodów interesują Cię losy osoby zatrudnionej na określonym stanowisku. Może, jeśli podzielisz się z nami tymi powodami,to również inni skorzystają z Twoich doświadczeń.

   
arek

cze. czy p. Mirosław Turuk dalej pracuje w DP jako kier. sprzedazy?

   
1
@arek 24.04.2018 16:38

Ty, nie po nazwisku

   
Zuza

Może czas docenić to co mamy? Firma jest dobra , może nie idealna!

   
Henryk

Konkurencja inspiruje do pisania na tym wątku????

   
Joola
@Henryk 21.03.2018 12:00

Konkurencja to wy nie jesteście :)

   
Trolololo

Uuu kolejne osoby odchodzą z firmy? Co się dzieje?

   
trololololo
@Trolololo 23.02.2018 20:23

jak to nie?

   
Klara

Dla początkujących mogą być niższe ale generalnie nie jest źle.

   
bart
@Trolololo 26.01.2018 18:03

a czemu na dzialalnosc, to jakis eufemizm? o co chodzi

   
adrian

zarobki slabe ponizej sredniej dla firm med.

   
tak trzymać

Wyśmienicie łehehehhh dobre:):)

   
2015
@jatoja 11.10.2017 09:43

do pana Jatoja: jak dziala tak wysmienicie to czemu na stronie: andrzejki dermatologiczne, zaproszenie jest z ...2015 ... cos z nimi jednak nie tak. ( juz prawie 2018)

   
rys

czy ta firma jeszczce dziala? bo strona www nie jest aktualna od dawna

   
Jatoja
@rys 07.10.2017 00:30

Dziala wysmienicie :-)

   
Bijta się beduiny same

Iza weź przestań, co to za benefit prywatne ubezpieczenie medyczne heheheh nie osłabiaj mnie. W każdej dobrze prosperującej firmie masz takie ubezpieczenie a już w korpo na 100% to żaden rarytas a raczej podstawa

   
marcin

czy w firmie dalej sie placi kare za zadrapanie auta? slyszalem ze to kilkaset PLN ;/

   
tomek
@marcin 31.08.2017 22:57

tak 500 pln bylo

   
Kleks

Witam jakimi samochodami jeżdżą pH DP, i35?

   
Guma do żucia
@Kleks 22.08.2017 09:25

Starymi i30 srebrnymi :)

   
Bolek

Pracowałem w tej firmie jakiś czas. Między mną a kiero było różnie jak i prezesem. Raz dobrze raz gorzej normalne. Ale mam mega pozytywne wspomnienia. Z żadną firma w tak fajny sposób się nie pożegnalem miło i sympatycznie. Gdyby wprowadzić małe zmiany wracam z chęcią ;)

   
Walczący Żbik

3000 zł netto na przedstawiciela w firmie w Warszawie?? Słabo coś:-/ Co to spożywka jest ??

   
ona

podstawa 2500- 3000 netto zalezy jak negocjujesz

   
Iza

Czy ktoś z Was posiada doświadczenie na stanowisku przedstawiciela farmaceutyczno-medycznego? Obecnie pojawiło się kilka ofert pracy w województwach pomorskim i kujawsko-pomorskim. A jak sytuacja z pracą w Warszawie? Może ktoś słyszał coś o nowych ofertach pracy.

   
ot co
@Iza 25.07.2017 18:33

szczerze odradzam

   
Południowa

Przedstawiciele DP hehehh zabawni ludzie traktujący pracę mega na luzie, pracują i szukają pracy gdzie indziej:) hehehh zero stresu :):) fajne opowiadania opowiadają hihihh teraz ciężko mieć pracę bez stresu, chcesz zarobić porządne pieniądze musisz się namęczyć nad Tobą kierownicy, dyrektorzy non stop telefony ile sprzedasz do kiedy itd a tu z tego co słychać jest spoko no ale kasa hehh też nie za duża. Coś za coś. Pozdrawiam PH.

   
Pandemonium

Rozmawiałam ostatnio w aptece z przedstawicielem DP, nieźli ludzie na luzie traktują tą robotę hehehh i jakie ciekawostki śmieszne opowiadają:) hehehh

   
tubka wazeliny
@Pandemonium 07.06.2017 14:39

A co takiego opowiadają ci ludzie z DP? O swoim pracodawcy?

   
dermatologia

Nie ma. A jeszcze ta firma istnieje ? Nie widzę ich produktów w aptece a jeżdżę po nich często.

   
ja to ja
@dermatologia 27.04.2017 08:45

istnieje i ma się bardzo dobrze ;)

   
Kondotier

Są jakieś rekrutacje?

   
wolbrom

znaczy się jakiego siusiaka? Kto ma cienkiego?

   
ania

Produkty DermaProfil wydają się bardzo ciekawe. Olej konopny jest na czasie, a trudno dostać maści i kosmetyki na bazie oleju konopnego w aptekach. Nadal jest szansa. To nie to co Vichy czy La Roche Posay, gdzie rynek jest zapchany. Bardzo wielu lekarzy przyjmujących prywatnie i w tzw. "klinikach" też ma własną działalność. Jako sprzedawca w aptece czyli farmaceuta nie ma zbyt wielu możliwości rozwoju. Ciekawa oferta pracy głównie ze względu na portfolio produktowe dla absolwentów medycyny, którzy nie załapali się na staż , dla farmaceutów, którym znudziła się praca w sieciowej aptece, dla kosmetologów, biotechnologów, pewnie też dla przedstawicieli handlowych z branży kosmetologia. Tylko ta niechęć aptek. .. Jak to przewalczyć...

   
sędzia sprawiedliwy
@lider wyznaczajacy cele 19.01.2017 15:43

Zbyt duże wymagania jak na takiego cienkiego siusiaka :(

   
Nope

Odezwał się odpad medyczny, wylew społeczny

   
Ojciec Boszobora z Ugandy

Sarna już nie robi

   
ojciec Wergiliusz

O ja cię! Faktycznie, nieśmiertelna Ela zniknęła ze składu drużyny pierścienia! A jej obowiązki przejęła Patrycja

   
onet

czy p. Sarnowska juz tam nie pracuje?

   
michu

i jak tam bylo o jakie kopnioecie chodzi . jaki autobus

   
Antutu

Czy to prawda że ktoś rozmawiał z Panem Kaszubą o sytuacji w autobusie i kopnięciu?

   
Niuniaściorek

Ja chętnie się kopsnę do Łodzi i zobaczę stare śmieci i brudy przy stoisku DP :)))

   
Rachmistrz kości

Ja będę na 100%, koniecznie muszę zobaczyć stoisko DP:) Dominika, Paweł, Karolina, Dorota, Mieczysław, Artur, Aneta będziecie?

   

Zostaw opinię o DERMAPROFIL SP. Z O.O. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DERMAPROFIL SP. Z O.O.