Kongsberg Automotive
2 1011

Opinie o Kongsberg Automotive

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive

Emeryt

W jakich godzinach pracują technicy/inżynierowie procesu, jakości, utrzymania ruchu?

   
Pat

wielkie brawa dla Pana Dyrektora za zlikwidowanie palarni pod wiata. Dobrym pomyslem bylyby czujniki dymu w toaletach bo tam tez siwy dym

   
Darekzmarek

Czesc;) chciałem zapytac czy w firmie kongsberg praca jest zmianowa czy tylko jedna zmiana? Jesli zmianowa to jakie zmiany ? Dzieki

   
Pracownik już byly
@Darekzmarek 03.05.2018 23:40

Srakie.

   
Aaaaaas

Jak wygląda praca na delegacji w pruszkowie ? Warunki mieszkalne praca itp

   
Maniutek
@Aaaaaas 30.05.2018 21:44

Witam.Nie wiem jak jest teraz,wcześniej było w porządku .Zakwaterowanie Hotel Rest. Pozdrawiam.

   
abc

Witam.A co powiecie o takiej sytuacji?Pracownik nie chciany na produkcji (słabe wyniki,mądrowanie ,odmowa pracy na innym stanowisku)Przechodzi na inny dział za wyższą stawkę.Jak myślicie,jaka to jest mobilizacja dla innych pracowników którzy się starają?Według mnie to nie ludzie na produkcji są winni,że idzie jak idzie.Moim skromnym zdaniem,ten zakład ma perspektywy(bardzo duże)tyle tylko że trzeba nim odpowiednio zarządzać.

   
Vxz
@abc 09.06.2018 22:58

Zapewne przeszedł do akwarium. U nas jest tak samo. Lenie idą do akwarium za wyższą stawkę na dodatek mają tam nadgodziny a u nas nie ma. Kierownik to wielka porażka, bo on decyduje kto tam przechodzi.

   
Zainteresowany

Witam Może ktoś mi powiedzieć coś więcej na temat stanowiska technik jakości? Jaka jest stawka i czy ciężko jest na początku jak się przejdzie z produkcji ?

   
Kalolek

A znacie może dyrektora Poganina ?

   
Karolek
@Koluszki 06.06.2018 16:55

Trafił do Wrocławia . Czyli nie ma co się jego obawiać

   
Ewa

Pracujemy w Brześciu pół roku i już czas zmienić prace. Tu jest jak w obozie. Stawka 13,7 brutto. Praca na 3 zmiany od poniedziałku do soboty. Za nadgodziny płacą też 13,7 brutto. O urlopie zapomnij. Żadnego socjalu jak obiecywali. Dojazdu żadnego. Z wysypiska smród nie do wytrzymania. Premii zero(breloczyki dostaliśmy w ramach premii kwartalnej). Tylko jedna przerwa 20 min i jeszcze na podłodze bo na stołówce nie ma miejsca dla wszystkich. Pracownika mają za nic,liczą się tylko dochody. Omijajcie szerokim łukiem tą firmę, szkoda czasu.

   
Nick
@Ewa 11.05.2018 09:02

Myslisz ze gdzie indziej bedziesz miec wiecej przerwy? Ugdzie tak nie ma. To i tak sie ciesz bo tak naprawe to powinni dac 15 min. A to ze masz 20 min przerwy to ich dobra wola i wszedzie jest tak ze na 8 godz pracy przysluguje jedna przerwa

   
figa z makiem

Pruszków pozdrawia

   
figa z makiem

chciałem zapytać kiedy będą umowy dla nas ludzi z Ukrainy , słyszałem coś o początku czerwca ale chyba to jakaś lipa , zle coś ostatnio się dzieje w firmie przy naszym nowym dyrektorku

   
Lowerro

witam jakie stawki teraz w KA Pruszków są i czy dużo nadal BANDEROWCÓW robi jak ogólnie atmosfera i czy polak jak się przyjmie to dzieli szafke z jakimś brudasem z ukrainy...?

   
gwałciciel palantów hehe
@Lowerro 15.02.2018 13:04

totalny pajac i obibok skoro twierdzi ze ludzie z Ukrainy są gorsi od niego , oni szczerze pracują dużo lepiej jak Polacy , przyjechali zarobić i starają się utrzymać prace i jakość a Polak ma wyje.....ne .

   
abcd

Witam.Jeździłem do Pruszkowa 5 miesięcy.Od stycznia jestem w Brześciu.I tam i tu bardzo dobrze mi się pracuje.Nie rozumiem tego narzekania.Przecież nikt nikogo tutaj na siłę nie trzyma.Nie odpowiadają mi zarobki,praca za ciężka zwalniam się i do widzenia.Co niektórzy nic nie potrafią a by chcieli po 24 zł na godz.

   
abcd
@Bk 27.05.2018 21:33

Ten temat jest zamknięty.Nikt ciebie o zdanie nie pytał

   
Norbert

Szukając pracy czytałem opinie o firmie i powiem, że jestem bardzo zniesmaczony poziomem tego forum. Piszecie takie bzdury a przecież to forum jest do pisania na temat firmy jak to słusznie zauważono. Czy może ktoś napisać jaka jest atmosfera w pracy?

   
Ona
@mar 05.02.2018 08:53

Nie chca mężczyzn, bo kobiety sa bardziej manualne, wedlug mnie praca w tej firmie nie jest ciężka, ale z mojego punktu widzenia niezly pierd....k tu jest w śród kadr itp. Ale pracę jako prace polecilabym

   
ktos tam

Nie polecam !! 1600 zł za miesiąc harówy na 3 zmiany z 1 przerwa bo o wyjściu do wc mozna pomarzyc w czasie pracy normy godzinowe ludzie jak roboty mobing na kazdym stanowisku 0 socjalu na umowie 0 premi 13,7 brutto na godzine gdzie beziesz chodzil do domu z bolem plecow nog i z placzem omijac zaklad i uciekac stamtad trzeba dojezdzac tyle kilometrow ze odejmujac paliwo zostanie ci 1100 zł za miesiac najgorsza firma we wloclawku i najgorsza dyrekcja nic nie robia dla ludzi tylko (usunięte przez administratora)

   
Ona ona
@ktos tam 18.05.2018 11:34

Autobus kursuje z Włocławka więc zostanie Ci trochę więcej w kieszeni ????

   
Pracownica fluidów

polecam dział fluidy czym więcej osób tam pójdzie i się zwolni po 2 dniach albo weźmie chorobowe i już nie wróci tym prędzej zrozumieją że jak nie dadzą normalnej stawki to ten dział powoli będzie zanikał

   
Ur

A nie przyjdź w sobotę do roboty to obraza majestatu. Takiego syfu to nie spotkałem przez 20 lat mojej pracy.

   
Zbuntowany

Myśleli że znajdą buraków za łyżkę ryżu. Już dość tego wyzyzku. Od poniedziałku chyba raczej nikt już nie pojawi się w pracy. Niech zobaczą że Kujawy to nie Ukraina.

   
pracownik

pracuje tam ale odchodze bo nie bede niewolnikiem za najnizsza krajowa mobing 0 socjalu 0 niczego tylko robic jak robot pozdrawiam naiwniakow ktorzy tam robia

   
ktos taaa

nie polecam 1600 zl za taka harowe na 3 zmiany najgorzej platna firma we wloclawku a najwieksze wymagania omijac szerokim lukiem

   
anonymous

Witam. Na jaki adres e-mail można aplikować do Kongsberga w Brześciu Kujawskim?

   
rudy
@anonymous 08.02.2018 13:34

można tez aplikować na adres :nibylandia&[email protected]

   
zaniepokojona

UWAGA UWAGA.Po KA w Pikutkowie grasuje osobnik który z ukrycia nagrywa pracownice.Po co mu te nagrania?

   
Łoleń
@zaniepokojona 09.04.2018 23:54

Widać w celu późniejszego manipulowania członkami pod płaszczykiem , jak to mówiono w jednym ze skeczów kabaretowych

   
Doświadczony

Firma ma fatalna rentome, kadra kierownicza zmienia się co pół roku, najgorsze jest to, ze nic co mówią nie jest prawda, liczą sie tylko kariery i dla tego celu dyrekcja jest poświecić przeciętnego pracownika

   
lol
@Tak 22.02.2018 20:31

No to się wyjaśniło dlaczego co trochę szukają Kontrolera Finansowego - byle pokazać przed centralą jakieś tam pozory, choćby ten ze względu na zarobki miał i tak na wszystko wyebane. Popracuje taki pół roku i pójdzie dalej w świat, bo za wszy to sobie mogą zatrudniać Ukra na produkcję, ale specjalista przyjdzie tylko popatrzy, pomydli im oczy pracą, tak jak oni jemu zarobkami i perspektywami, wyciągnie tyle ile może i bez żalu papa. Pełno jest takich firm, Ale to wynik niereformowalnych (usunięte przez administratora) na najwyższych stołkach, którzy święcie wierzą, że wydymają każdego Freda.

   
Tenor

U Iwony C na pogrzeb w rodzinie nie dostaniesz urlopu ale do Zakopanego jak najbardziej tak????

   
maniutek

Witam. Jak to jest możliwe że w Kongsberg pracuje człowiek którego w pracy nie było dwa tygodnie i nikt z tym nic nie robi.Nik nic nawet nie wiedział że go nie ma w pracy i nadal pracuje czyżby znajomości dziwne.

   
Igla

Czy wybiera się ktos do Pruszkowa kwiecien maj ?

   
/kamil

Na czym polega praca wekendowa w soboty co sie robi?

   
marrr
@Ciekawy 15.04.2018 15:12

Hmm jak obliczyłem wychodzi 1600 netto do ręki na miesiąc za prace 2 dni w tyg po 12 h opłaca sie moim zdaniem jedyny minus ze weekend ale zawsze można pojśc na 18godzine w sobote i w piątek zabalować :-) , 5 dni w tyg wolne w sobote i w niedziele na 12h zawsze dodatowo w tyg mozna jakos pare stówek dorobić dla mnie opcja bomba :)

   
Ciekawy

Witam. Jak wygląda teraz sytuacja w Brześciu ktoś coś wie ? Są tutaj osoby dojeżdżające z Włocławka?

   
MontEverest

Niestety firma żegna się z pracownikami w nieelegancki sposób, do konca oszukuja jak potrzebuja zebys tyrał a potem połowa na bruk bo w brzesciu taniej

   
Adel
@anonymous 05.03.2018 19:11

Pruszków 16 zł tyle mają też ludzie z Ukrainy a Brzesc 14 zł tyle że ludzie miejscowi porażka to są stawki kongsberg, jeden zakład w sumie a dzielą ludzi, swoich rodaków traktują gorzej. Jak w Brzescia się nic nie zmieni to latem ludzi już wyszkolonych i dobrych którzy są teraz sądzę że nie będzie . Bo dobry pracownik wie na co go stać i spokojnie znajdzie pracę w innym zakładzie za większą stawkę

   
Ania

Czy ktoś dojeżdża z Włocławka do Brześcia i można z nim dojeżdżać ?

   
Ania
@Dd 06.04.2018 14:08

[email protected] napisz pod ten adres

   
Back

Czy moze ktos mi podpowiedziec na czym polega praca przy fluidach

   

Zostaw opinię o Kongsberg Automotive - Pruszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive