A-Trybut - Polski HR S.A.

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 23 ocen.

Opinie o A-Trybut - Polski HR S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A-Trybut - Polski HR S.A.

Tomasz

Słyszałem, że to dobra firma. Dlaczego tak sporadycznie piszecie??

Administrator

Posiadacie jakieś świeże informacje dotyczące A-Trybut - Polski HR S.A.? Dajcie znać, jak dziś wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Wasza opinia może okazać się bardzo cenna.

Lady z Atrybutem
@Administrator 16.02.2018 10:44

Witam serdecznie. Oczywiście, że mamy najświeższe informacje. Proszę, oto i one. Doradca klienta, Sprzedawca, Magazynier i wiele innych. Witaj! Jesteśmy dla Ciebie, aby pomóc Ci znaleźć dobrą i ciekawą pracę. Kliknij w dane województwo, żeby przejrzeć nasze oferty i aplikuj. Pracodawcy czekają! Agencja Zatrudnienia Osób Niepełnosprawnych Polski HR A-Trybut S.A. http://a-trybut.pl/

Ambitna

Ludzie a ja was nie rozumiem!!!! Skoro macie grupy inwalidzkie to każdy pracodawca z otwartymi ramionami was do pracy przyjmie, tym bardziej w erze braku pracowników, więc po co zatrudniacie się przez takie badziewne firmy zewnętrzne jak A-trybut??? Naprawdę nie chcecie mieć socjalu i premii i być pracownikiem drugiej kategorii?! Zacznijcie się cenić!!! Też mam grupę inwalidzka ale unikam takich pseudo firm, które za was otrzymują megakase z PFRON. Pracuje u normalnego pracodawcy. Szanujcie się a nie dajecie się wykorzystywać, ambicji nie macie?

Lady z Atrybutem
@Ambitna 27.11.2017 10:12

Tak, naprawdę jestem zadowolona :)

Alicja

@KrzysiekKrK, jak widać każdy ma jakieś inne doświadczenia związane z wypłacaniem pensji, ale na pewno dobrze, że pojawia się więcej komentarzy, które jednak pokazują, że A-Trybut - Polski HR S.A. zaczął coś działać w tym temacie i takich sytuacji jest coraz mniej.

PracownikPHR
@Alicja 13.11.2017 12:49

Jestem zatrudniony w A-trybucie od ponad roku i przyznaje były możne z trzy sytuacje z opóźnieniem wypłacenia wynagrodzenia, to od kilku miesięcy nie ma tego problemu, wręcz przeciwnie - od tych kilku razy wypłata jest 7 lub 8 nawet. Nowy koordynator jest bardzo sympatyczny i zawsze ma dla mnie czas co jest bardzo ważne, bo wiem,ze nie każdy pracodawca jest ludzki i pomocny. a co co tych"lepszych warunków u innych pracodawców, to bym się kłócił - tutaj jest umowa o prace, tutaj zostałem zatrudniony mimo, ze mam stopień lekki

Lady z Atrybutem

Witam serdecznie. Jestem zatrudniona w A-Trybut i JESTEM Z TEGO DUMNA i naprawdę zadowolona. Co do opóźnień w wypłatach to ja miałam środki na koncie kilka dni wcześniej. Atmosfera w pracy jest naprawdę super, wszyscy pracujemy rzecz jasna jak należy, ale znajdujemy też czas, żeby się troszeczkę pośmiać i pożartować. Fajne jest też to, że firma angażuje się w różne wydarzenia na rzecz osób niepełnosprawnych np. Miss Wheelchair World.

Skryty

Pracuję w tej firmie i z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej, jeśli chodzi o terminowe wypłaty. Dziś 11.10.2017 godz, 20;00 a wypłaty nadal nie mam. Czyli może będzie jutro tj. 12,10,2017. Generalnie nie polecam tego pośrednika pracy.

Ewa
@Pracownik 08.11.2017 16:03

W tym miesiącu wypłaty są na koncie przed czasem :)

Alicja

@ja czy ta sprawa została jakoś wyjaśniona? Sprawa terminowości wypłat jest bardzo istotna z punktu widzenia pracownika. Więc warto na forum dać znać czy firma wyjaśniona daną kwestię w sposób zadowalający.

KrzysiekKRK
@Alicja 02.08.2017 12:09

Nie rozumiem Waszego oburzenia, owszem terminowość wypłat jest bardzo istotna ale - w życiu zdarzają się większe tragedie., resztą a sami wiecie . i takie rzeczy się zdarzają i nie ma co robić rabanu. jestem pracownikiem w Krakowie, opóźnienie wypłacaniem wypłaty zdarzyło się zaledwie dwa razy - na moją ponad roczną karierę. W tym miesiącu jestem zadowolony bo wypłata przyszła już WCZORAJ!

Irek

Czy to prężne działania firmy i efekt to długa lista ofert pracy czy też braki fachowców na rynku pracy spowodowały taka sytuację? Czy trudno jest przebrnąć etap rekrutacji? Może bardziej doświadczenie pomogą nowicjuszowi? Ogólnie słyszałam o agencji sporo dobrego.

Jolka

A-Trybut - Polski HR to fajna firma a w dodatku mają prace dla osób niepełnosprawnych. Czy dużo jest takich firm? Narzekający niech lepiej zajmą się pracą!

ja

mogła bym prosić o udzielnie mi informacji ponieważ dziś jest dzień wypłat a mi z ich firmy jeszcze nie przyszedł przelew czy w tej firmie są przelewy w sobotę już tam nie pracuje dlatego pytam a miałam okazje tylko miesiąc mam wrażenie że ta firma sobie robi jaja z ludzi... i że mają ludzi za wariatów pozdrawiam

Alicja

A-Trybut - Polski HR S.A. zamieszcza bardzo dużo ofert pracy! Możecie je znaleźć tutaj - http://www.a-trybut.eu/c152,oferty_pracy.html Będziecie aplikować? ;)

Integracja

Super firma a beztalencia potrafiące jedynie oczerniać wszystkich powinny znaleźć sobie inną pracę.!

gość123

Ja byłem pod tą firmą 3 miesiące 2 wypłaty były opóźnione najgorsze było w grudniu za listopad dostałem wypłatę dopiero po nowym roku 2016 r

gość

Ja byłem pod tą firmą 3 miesiące 2 wypłaty były opóźnione najgorsze było w grudniu za listopad dostałem wypłatę dopiero po nowym roku 2016 r

erd

Nawet jeśli są nadgodziny @komi to nie jest tak źle, bo atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach.

pawel

witam dostalem propozycje pracy w mannheim przy inwentaryzacji byl ktos ktos cos wie jakie opinie na co zwracac uwage czego sie wystrzegac? kasa wyplacana na czas? jakie dni-godziny pracy?jakie warunki mieszkalne? z gory dzieki za odp pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

atrybutowa

haha ludzie nie dość że nie potrafią zrekrutować pracowników . Ludzie uciekają jest duża rotacja . To jeszcze o wypłatę trzeba się upominać , co do szkoleń przemilczę tą sprawę ,

anonim

(usunięte przez administratora)

OnlyMe

Czyli nie tylko ja czekam :-(

tragedia

Nie płacą na czas od na umowie do 10 tego, dziś 12 i dalej nie ma i z bywają tylko..

Nanana

Kontakt z pracodawcą bardzo dobry, zarobki najniższe Jeśli wyplata wypada na weekend to sobie lecą w kulki i wpływa w poniedziałek popołudniu , mimo, ze na umowie jest płatne do 10tego każdego miesiąca!!!! Nie polecam.

kandydatka

nie polecam zwłaszcza oddział w Katowicach i pewnego chamskiego pana w tym oddziale!!

uzdrowiony z Atrybut

Ludzie!!! Jak macie odrobinę szacunku do siebie to raz na zawsze wbijcie sobie do głowy że Atrybut to wałek. Oni doszli do kasy z wyzysku ludzi. Byłem na rozmowie o pracę w tej śmiesznej firmie. Pani Prokurent(Dumnie się nazwała) nie wiedziała już na wstępie na jakie stanowisko aplikujei kto mnie zapraszał. Nalezy dodać że spózniła się 45 minut i nikt mnie zawiadomił o tym. Już wtedy powinno mi to włączyć czerwoną lapkę. Kiedy już ta śmieszna kobietka przeszła do rzeczy i zaczęła opowiadać o stanowisku pracy i o tym jak to jest odpowiedzialna funkcja i wiążę się z olbrzymią odpowiedzialnością zapytałem ją o wynagrodzenie. Kiedy powiedziała mi że zarobki oscylują koło 1500 zł netto to parsknąłem śmiechem. Chyba zauważyła moją reakcję bo zapytała jak co ja na to? Odpowiedzialem jej że czegoś nierozumiem....Skoro praca jest taka odpowiedzialna, skoro mam obracać setkami tysięcy złotych i negocjować w imieniu firmy z Bankami to niech wytłumaczy mi jak się to ma do tego że przy smażeniu frytek w MC dostaje się na start 500 zł więcej? Oczywiście odpowiedzi nie otrzymałem. Wyszedłem i na zawsze zapamietam Atrybut jako symbol złodziejstwa, wyzysku niczym w Bangladeszu. Dodam na koniec że lampka czerwona która powinna mi się zaświecić kiedy ta śmieszna Pani się spozniała powinna zaświecić się jeszcze raz kiedy w recepcji firmy usłyszałem propozycję pracy dla 2 studentów w Drukarni. Praca na 3 zmiany , również w soboty i niedziele stawka UWAGA!!!!!!!.................................. 5.60 zł BRUTTO!!!!!!!!!!!Tak to nie pomyłka!!! To nie Somalia, To nie Pakistan, To ATRYBUT Polski HR!!!!!

xxx

Nie polecam, właśnie wybieram się do Państwowej Inspekcji Pracy. Wypłata puki co spóźniona o tydzień i jeszcze ponoć nikt nie wie co się stało, że pieniądze nie dotarły na konto. Przez cały dzień Pan Prezes nie wyjaśnił sytuacji co jest karygodne. Wypłata widmo :D Po za tym, że nie wiesz czy Twoja wypłata nie zniknie w okolicznościach rodem z Archiwum X to jest całkiem spoko :D

Opak

Moglibyście mi powiedzieć co się dzieje z ich stroną internetową ? Bo mi niestety ona nie działa i nie wiem teraz gdzie szukać ofert pracy w A-Trybut - Polski HR... :( Słyszałem, że dla kogoś w moim stanie fizycznym jest to idealna agencja pracy. Nie zawsze wszystko pewnie jest kolorowo no ale jak w każdej firmie.

Anka

Z własnego doświadczenia wiem, że nie warto ubiegać się tam o pracę. Jest tam spora rotacja pracowników i wyzysk. Zarobki nie na poziomie najniższej krajowej, ale nie dużo wyższe (od wypłaty do wypłaty można przeżyć-zaciskając pasa). Nastawieni są na osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności. Wypłaty raz w terminie a raz nie - to różnie bywa. Osobiście nie polecam tej firmy, sama tam kiedyś pracowałam i nie wspominam tego miło, wręcz przeciwnie.

Baca
@Anka 15.12.2014 22:55

Anka, na umowie o pracę tymczasową przekroczyli termin płatności która jest na umowie ? Ja bym poszedł do PIPu albo nie opowiadał bredni. Wątpię. Oczywiście, że nastawieni na Osoby z orzeczeniem jeżeli jest to ich profil działalności. Mają sporo ofert, wystarczy wejść na ich stronę. Płacą jak każdy, nie oferują przecież stanowisk dyrektorskich. Pójdziesz bezpośrednio do sklepu, dostaniesz tyle samo lub mniej. Jak macie ambicje meneżerskie nie korzystacie z tego typu firmy. Proste. Duży plus za przestrzeganie praw Osób niepełnosprawnych z czym u zwykłych pracodawców jest bardzo duży problem.

infinity

Kto czekał na nowe oferty pracy w A-TRYBUT to ma dzisiaj dobry dzień, niech zajrzy na nowe ogłoszenie które opublikowali. Moim zdaniem oferta godna uwagi. A-Trybut - Polski HR S.A. to firma świadcząca kompleksowe usługi z zakresu zatrudnienia pracowników niepełnos... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5718623?keywords=&region=

Wercia

Nikomu nie polecam. Kiepski pośrednik, kiepska praca, fatalna płaca, dziwne warunki umowy.

wercia

nikomu nie polecam, kiepski pośrednik, kiepska praca, dziwne warunki umowy

Integra
@Ewa 23.11.2016 10:14

Nie rozumiem Twojej opinii. Firma działa dobrze, traktuje pracowników tak jak powinna, zgłasza do ZUS-u a Ty jesteś niezadowolony. Organizują szkolenia a wszystko jest złe. Może powinieneś przemyśleć swoje nastawienie do nich. Jest przecież wielu innych pracodawców.

gość

Witam , Czy z 3 gupą mam szansę na pracę w a-trybut czy tylko zatrudniają z 2 i 1 ?

Alicja

Pochodzę z Warszawy. Długo szukałam pracy, jednak z moim schorzeniem było to trudne. W innych firmach zajmujących się pomocą osobom niepełnosprawnym w znalezieniu pracy Panie traktowały mnie przedmiotowo. Paniom zależało tylko na tym żebym tylko poszła szybko do sklepu do pracy. Nie miały dla mnie czasu nawet odebrać telefonu. Minimum uprzejmości. W A-trybucie było inaczej. Pani Katarzyna i Pan Rafał byli bardzo mili, wszystko mi wyjaśnili. I co ważne - odbierają telefony. Pracuje... mam nadzieje, że jak najdłużej. Polecam.

Zostaw opinię o A-Trybut - Polski HR S.A. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A-Trybut - Polski HR S.A.