Aga Bauservice

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 339 ocen.

Aga Bauservice
2 339

Opinie o Aga Bauservice

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice

Izabela

@Hiacynt, dziękuję za odpowiedź na temat pracy w firmie Aga Bauservice. Czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię na temat pracy u tego pracodawcy? Co konkretnie chciałeś przekazać w swoim poście? Sprecyzuj w sposób dokładniejszy swoją wypowiedź, ponieważ na chwile obecną Twój komentarz mało mówi na temat obecnej sytuacji w firmie Aga Bauservice.

Izabela

@Dorin45, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy przedstawić swoją opinię na temat pracy w firmie Aga Bauservice? Co miałeś na myśli pisząc "jak ktoś ma chęci pracować da sobie radę"? Napisz nam coś więcej na temat warunków jakie oferuje pracodawca oraz zadań jakie stoją przed pracownikami zatrudnionymi w firmie Aga Bauservice.

Hiacynt
@Izabela 03.06.2018 14:06

Firma ma się dobrze,a nasz pakero też...,czekamy na nową siłę roboczą,pozdrowienia Dla Wszystkich!!!

Izabela

@Borsuk, możesz w sposób bardziej szczegółowy uzasadnić swoją opinię o pracy w firmie Aga Bauservice? Jakiego dokładnie stanowiska pracy dotyczy Twój wpis? Opisz nam co konkretnie wpływa na Twoje zadowolenie z pracy w firmie Aga Bauservice. Twoja opinia będzie pomocna dla osób szukających informacji o tym pracodawcy.

Dorin45
@Izabela 28.05.2018 12:11

Jak ktoś ma chęć pracować da sobie radę w badzie,tylko uważajcie na co nie których gości.

Borsuk.

Panowie przyjeżdżajcie do Badu,bo gdzie wam będzie lepiej?Super robota a kierownictwo jeszcze lepsze,Pozdrawiam.

Izabela

Firma Aga Bauservice na swojej stronie internetowej informuje osoby zainteresowane pracą w tej firmie o możliwości odbycia praktyk oraz stażu http://agabauservice.com/pl/kariera/praktyki-staze Czy ktoś z Was korzystał z praktyk u tego pracodawcy? Jest to miejsce godne polecenia dla studentów, którzy chcieliby w praktyce zweryfikować wiedzę nabytą na uczelni?

Zainteresowany

Myślę o pracy w Badzie czy tam jest poważnie aż tak źle. Pytam serio????

henio

Roman,Tomasz przyjeżdżajcie do badu potrzebujemy silnych i zdrowych mężczyzn,a nie jakichś paprykarzy co w poniedziałki zawsze nie chodzą,bo nie dają rady,a tu trzeba robić,gitara to nie przelewki,cza ciąć akord i już,także tak jak w badzie,gdzie wam będzie lepiej...!

Izabela

@Tomasz, pytałeś o pracę w Aga Bauservice. Zdecydowałeś się starać o pracę w tym miejscu? Jakie stanowisko Cię interesowało? @Rak, rozumiem, że chciałeś podzielić się swoją opinią na temat pracy w Aga Bauservice, ale na forum GoWork.pl zabronione jest używanie imion i nazwisk wskazujących na konkretne osoby trzecie. To niezgodne z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ). Pracujesz jeszcze w Aga Bauservice? @Billy Kid., jak oceniasz warunki oferowane przez tego pracodawcę? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu?

Roman

Czy firma ma jakiś inny kontrakt ?bo po tych wpisach do badu szkoda się wybierać

anonymous
@Roman 12.04.2018 10:09

Diabeł Wek!!!I pozostały tylko alkoholiki na kabinach. Pozdro.. Bad Windsheim

Rak

Jak firma ma się mieć ok!! jak nasz pakero Bronczyk dogaduje się z Lukawskim chyba chce przejść do konkurencji . Po mieszkaniach gada , ze tam płacą identyczna kasę a robota na dziurach . Ludzie już w naszej firmie sprzedają się jak Panie z pod Czerwonych latarń. Dziwić się tez chłopu nie ma podobno kredytuje dom wiec szuka pewnej gotówki to taki podwójny agent:)

WITEK.
@Rak 06.04.2018 07:27

Nie jesteście niewolnikami,to sie skończyło ,nie musicie chodzić w niedziele ,jak nie chcecie,a jak idziecie to pamiętać-50%dodatku,a przez tydzień robota w dziurze,i H.J!!!

Tomasz

Podpowiedzcie jak się pracuje z firmą za granicą?

Woski
@Karamba. 18.04.2018 21:55

Tu trzeba przyjechać i zobaczyć TU i na INNYCH kontraktach trzeba GRYPSOWAĆ żeby przetrwać TU i na INNYCH kontraktach jest jak w filmie Symetria .

Diabel

Masz problemy z alkoholem to firma zaprasza do Badu tu Cie wyleczą z nałogu !

Polsska
@czesiek 27.03.2018 21:35

Nie ma się co dziwić lepszych nie maja jeszcze firmę dźwigają na swoich barkach Panowie z Polan .Trzeba powiedzieć jedno jakby nie Salwa J I Salwa K to firmy by dzisiaj nie było. Firma nasza teraz ma kryzys wszystkie stanowiska pozabierała konkurencja z Kielc od Lukawskiego . kiedy było nas prawie pięćdziesięciu lodzików a teraz zaledwie 20 ludzików. Alkoholicy na kabinach popijają sobie Jelcyna kierownik pytany o to picie mówi ze on liczy tylko dni do odejścia i co my mamy myśleć i tak na oczach wszystkich maja na wszytko wyj.... Panie Magiera zrób Pan coś z tym czemu Pan pozwala na to żeby taka firma jak Lukawski przyjmowała nasze lukratywne stanowiska czy Panu już nie zależny na tym kontrakcie w Badzie?

Pracownik

Diabeł pracownik rok w plebiscycie odkrycie talentu na najlepszego pracownika firmy . .

Lew
@Pracownik 04.03.2018 21:45

To w TV nic prezes Kurski nie mówił ze Diabeł za spożywanie alkoholu dostał złotego LWA

Izabela

Upominam osoby wypowiadające się w tym wątku (a także w każdym innym na forum GoWork.pl), aby nie używać słów obraźliwych, niezgodnych z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin), a także tych zdradzających dane osobowe kadry i wszelkich osób związanych z firmą. Widzę, że firma oferuje praktyki oraz staże - czy ktoś korzystał z tej możliwości?

O
@Izabela 08.03.2018 23:25

tak staż u wladka jak oszukać ludzi

Janusz

Cos w tym jest ,, Wierny" bo pociotek jest zwykłym szeregowym pracownikiem jak i sam Władek , gdzie będą razem na szlifierkach robić normy w badzie.

Marysia
@Kristof 11.01.2018 06:55

Chyba w nie długim czasie bo zmienił kolor włosów na ciemny nie musi często teraz po szlifowaniu myc . Jednym słowem oszczędności na miarę pseudo kierownika .

Zainteresowany

Podpowiecie cos o firmie? Jaka atmosfera, gdzie prowadza prace?

Mapetszol
@mediaexpert 15.02.2018 10:08

Tu masz racje ale w tej firmie to dozoru brak!!!!

Jozek

Czy to prawda , ze Bad się rozpadł??

Wierny

Pazerność jak by byli nie tak pazerni nie okradali ludzi to i możne by było nie ta złe . Wszędzie począwszy od Islandii , gdzie zmuszeni byli podwyższyć chłopakom kasę a drugie ze nie bardzo wyjada na tym bo złe pociotek Magiery zrobił kalkulacje to już inna sprawa teraz szuka się wszędzie oszczędności i tak już tu jest i się nie zmieni. Jak się czyta ze biorą co popadnie jeżdżąc po wsiach i dokonują nalotów busami na krakowskich nr jak Niemcy w druga wojnę łapanki gdzie biorą wszystkich począwszy od starców skończywszy na alkoholikach to już świadczy o tym ze nawet obiecywanie ,wielkich stawek za godzinę to już nic nie da . . Taka firma to powinna mieć dużo ludzi ale pazerność i jeszcze raz pazerność baloniarstwo arogancja niszczy Ta firmę.

Na zdrowie !!!!

Jak człowiek ma na mieszkaniu takich skończonych pijaczków i mówisz przełożonym , ze nie da się z nimi mieszkać to ci powie taki jeden z drugim poszukaj sobie mieszkanie na własny koszt. To niech sobie właściciel firmy sam mieszka z alkoholikami , którzy maja na koncie średnio co miesiąc padaczkę alkoholowa czy to należny do przyjemnych widoków jak z buzi ślinotoki widać leci. Nie polecam tej firmy gdzie dla firmy liczy się tylko sztuka a nie jakość pracownika ci dobrzy musza szukać pracy w innej firmie na szlifierce .Każdy mówi , ze teraz to tylko czekać końca.

Wacek
@Na zdrowie !!!! 03.01.2018 22:57

Trzeba było im dać Diabełka ten dalby im popalić:) od czasu do czasu wypiłby płyn po goleniu :)bo głodny alkoholu to taki ludzki narkoman , który zrobi wszystko żeby mu było dobrze :)

Feliks

Firma zlozina z oszustow na czele z gwardia poplecznikow kierownika kwiatkowskiego ktory traktuje ludzi jak prencypalow.Ciagle doluje ludzi ciezko pracujacych na tego sciemniacza mysli ze jest panem i bigiem w jedym cfaniaczkowatym usmieszkiem to ze problematyczny i opuscily go sily witalne to nie znaczy ze srubuje nam normy to jeszcze popija sobie i przychodzi na kacu do pracy

Janek
@Feliks 31.12.2017 07:30

Cos w tym jest jak jest tak dobry to czemu straszy sie nas badem ma pod soba dwoch pracownikow i znajac uklafy jakie ma z wladkiem zarabia zaj...sta kase a nasz majster w badzie nie ma czym straszyc ludzi i musi zarzadzac kilkudzistoma szlifierzami nich wladek wymieni kierownikow i okarze siw zw jarek przeskoczy tego kwietniowskiego sto razy

Rjs

A jak tam (usunięte przez administratora) jasinskich żyją jeszcze

GOdZINY!!!!!!

kiedy wypłacicie zaległe nadgodziny ????. TA firma bezprawnie zabiera nam nadgodziny !!!!!!!!!!!!!!

Bolo

W Badzie będą podwyżki,bo inaczej żle to się skończy Rob -Royu!!! ha ha ha

MARNA STAWKA GODZINOWA
@Komitet obrony Wladka 12.12.2017 22:02

Zacznij zlodzieju placic a nie okradasz nas z pieniedzy . Klienci placa ci za nas po 30 euro za godzine a ty Zlodzieju Knapczyku po 7,5 . To sam sobie spawaj czy szlifuj za taka marna kase . Straszyc to mozesz swoje panie w biurze , ktore ....

Lussa

Poszukujecie robotników i robotnice do produkcji małych części samochodowych Carla córka robi w tym zakładzie . Mozna bezpośrednio się zatrudnić a nie przez Age lub firmę Lukawski. Pytajcie się Carla:) A co do Nieroba Barańskiego to sami widzicie chcą do lustereczek ludzi a w ciężkiej pracy w Badzie nawet Barańskiemu szkoda 7 euro zapłacić na GF Jak to ,,wyraził się komitet obrony Władka ,,powinni jego i Jurę dawno z firmy na bruk wyrzucić chodźmy dlatego jak w Islandii przepuścili na setki tysięcy euro bo kalkulacji nie umieją zrobić a teraz szukają kasy w Badzie na tych co na gitarach zapier....ja. Dla nieróbstwa i braku kompetencji i dla tych co sa kims tylko dlatego ze myśli okna z Szifmanem w Nowym Jorku tj jury i dla Baranskiego , który jako facet to tylko z nazwy bo szwagier go ustawił w życiu i to ma być facet jak to koledzy mówią za rączkę jak dzieci w przedszkolu trzeba prowadzić.

Taxi

Niech szifmanwroci na taksowke bo to mu najlepiej wychidzilo w zyciu a niech nie miesza i udaje budowlanca razem z turoniem

Kucyk
@Taxi 23.10.2017 11:22

Chyba furmanka po rynku w krakowie

RobRoy

Witam Ludziki jak wam tak źle to nikt w tej Adze was w kajdany podobno nie zamkną nie narzekaj tylko szukaj innej firmy jest ich pełen rynek skuczycie cie jak baby musisz to w jakimś badzie tyrać ? Wracaj do polski do mszany lub kasinki , poznania , krakowa i tam szukaj co ci odpowiada Lub szukaj w dalej pracy w UE Języka nie znasz ? twój problem nikt Cię nie nauczy , sam to musisz zrobić ?!! więć przestań jęczeć twoje życie to nie aga gdzie ci źle To ty sam

Cela
@RobRoy 01.11.2017 01:53

Pisząc takie bzdury to niby szkocki bojowniku twój pierwowzór Robin Hood się w grobie przewraca i wola o pomstę do nieba naciągaczu i wyzyskiwaczu !!!

Jaro

Na ADK dają 12 na godz.,bo nikt nie chce przyjechać,w badzie też tyle musi dbać bo inaczej kontrakt się skończy nie ma ludzi i kolejni odchodzą...

Franuś.

Bad,się rozpada,kolejni ludzie rezygnują mało płacą,nowi na chorym,maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na prace bo lepiej wyjdą na chorym -troche poudają chorobe i takie czasy nastały,kokosów nie ma,tylko ciężko pracujący ludzie tu są poszkodowani.

Mietek z lasu
@Franuś. 17.10.2017 22:54

Tu nikt nie liczy sie z ludzmi wladek z magiera i wtorojacym baranskim zra cala geba

Supermann

To firma ma kontrakt w Islandii przecież mieli tam jakieś problemy musieli wypłacić zaległe nadgodziny i nocki ,każdemu pracownikowi po kilka tysięcy euro z zaległych nadgodzin. W Islandii mam kuzyna i mówi , ze tam nie wolno więcej jak osiem godzin robić a powyżej każdej godziny po 100% dodatku a za nocki jeszcze więcej. Oprócz tego jeszcze maja powypłacać pracownikowi jakieś diety za pobyt w Islandii . Tam kuzyn mówił ze to nie są przelewki życie drogie chleb wychodzi nawet po 20 PLN . Ludzie musza się upomnieć o swoje tam życie drogie z tego co wiadomo każda firma musi wypłacać kasę ale na konto za wyżywienie ,spanie itp. Panowie upominajcie się o swoje o kasę , bo firma nie ma innego wyjścia !!! Prawo jest po waszej stronie ,ciągnijcie ile się da! I tak musza wam KASĘ podać na TACY!!! Macie OKAZJE DOBRZE SIĘ DOROBIĆ!!

Krina mlekiem

Odpuście sobie Panowie pisanie tu na Firmę! Tak juz tu nic i niczego nie zmieni. Wszedzie w tej firme oszukuja maja ludzi za nic . Obiecuja wam zarobki po 15 na reke w Islandi w Krainie mrozu , gdzie kraina ta mlekiem i miodem plynie . Chlopaki mowia , ze wszytskie kontakty nalezy kierowac do Jury , bo on chcialby czy juz po obaleniu wplywow Magiery przejmie wszytsko , bo po odejsciu Magiery to on bedzie mial wszytko wplyw i to on zgarnie caly interes i cala rodzina Magiery z Baranskim na czele odejda z firmy. Dlatego juz w firmie jest kilkoro Ukraincow zatrudnionych.Wy sie zajmujecie upadajacym Badem gdzie wszytsko juz upadaa tu sie robia gdzie indziej interesy:)

Falkon
@Krina mlekiem 04.10.2017 00:51

Jakie interesy?

Zostaw opinię o Aga Bauservice - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice