Aga Bauservice

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 333 ocen.

Opinie o Aga Bauservice

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice

Tomasz

Podpowiedzcie jak się pracuje z firmą za granicą?

Woski
@Karamba. 18.04.2018 21:55

Tu trzeba przyjechać i zobaczyć TU i na INNYCH kontraktach trzeba GRYPSOWAĆ żeby przetrwać TU i na INNYCH kontraktach jest jak w filmie Symetria .

Roman

Czy firma ma jakiś inny kontrakt ?bo po tych wpisach do badu szkoda się wybierać

misio
@Billy Kid. 13.04.2018 22:07

podobno na adk to rzadzi Rapacz z rodzinka i co tu wiecej dokladac podobno rapacz bedzie teraz budowal basen

Rak

Jak firma ma się mieć ok!! jak nasz pakero Bronczyk dogaduje się z Lukawskim chyba chce przejść do konkurencji . Po mieszkaniach gada , ze tam płacą identyczna kasę a robota na dziurach . Ludzie już w naszej firmie sprzedają się jak Panie z pod Czerwonych latarń. Dziwić się tez chłopu nie ma podobno kredytuje dom wiec szuka pewnej gotówki to taki podwójny agent:)

majki
@Rak 06.04.2018 07:27

I jak ma być dobrze w badzie,ludzie ciężko i solidnie pracujący są wyśmiewani przez pijaczków,którzy niby to przez ból żołądka schodzą po 2 czy 3 godzinach pracy,ale co tam kierownik wypisze chorobowe i już,ale pić w niedziele całą dadzą rade i mówi jeden z drugim, co mi kto zrobi???A niemcy się śmieją bo jeden z drugim ledwo stoją ,i mówią aga jeszcze troche i must Wek.

Diabel

Masz problemy z alkoholem to firma zaprasza do Badu tu Cie wyleczą z nałogu !

Polsska
@czesiek 27.03.2018 21:35

Nie ma się co dziwić lepszych nie maja jeszcze firmę dźwigają na swoich barkach Panowie z Polan .Trzeba powiedzieć jedno jakby nie Salwa J I Salwa K to firmy by dzisiaj nie było. Firma nasza teraz ma kryzys wszystkie stanowiska pozabierała konkurencja z Kielc od Lukawskiego . kiedy było nas prawie pięćdziesięciu lodzików a teraz zaledwie 20 ludzików. Alkoholicy na kabinach popijają sobie Jelcyna kierownik pytany o to picie mówi ze on liczy tylko dni do odejścia i co my mamy myśleć i tak na oczach wszystkich maja na wszytko wyj.... Panie Magiera zrób Pan coś z tym czemu Pan pozwala na to żeby taka firma jak Lukawski przyjmowała nasze lukratywne stanowiska czy Panu już nie zależny na tym kontrakcie w Badzie?

Pracownik

Diabeł pracownik rok w plebiscycie odkrycie talentu na najlepszego pracownika firmy . .

Lew
@Pracownik 04.03.2018 21:45

To w TV nic prezes Kurski nie mówił ze Diabeł za spożywanie alkoholu dostał złotego LWA

Izabela

Upominam osoby wypowiadające się w tym wątku (a także w każdym innym na forum GoWork.pl), aby nie używać słów obraźliwych, niezgodnych z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin), a także tych zdradzających dane osobowe kadry i wszelkich osób związanych z firmą. Widzę, że firma oferuje praktyki oraz staże - czy ktoś korzystał z tej możliwości?

O
@Izabela 08.03.2018 23:25

tak staż u wladka jak oszukać ludzi

Janusz

Cos w tym jest ,, Wierny" bo pociotek jest zwykłym szeregowym pracownikiem jak i sam Władek , gdzie będą razem na szlifierkach robić normy w badzie.

Marysia
@Kristof 11.01.2018 06:55

Chyba w nie długim czasie bo zmienił kolor włosów na ciemny nie musi często teraz po szlifowaniu myc . Jednym słowem oszczędności na miarę pseudo kierownika .

Zainteresowany

Podpowiecie cos o firmie? Jaka atmosfera, gdzie prowadza prace?

Mapetszol
@mediaexpert 15.02.2018 10:08

Tu masz racje ale w tej firmie to dozoru brak!!!!

Jozek

Czy to prawda , ze Bad się rozpadł??

Wierny

Pazerność jak by byli nie tak pazerni nie okradali ludzi to i możne by było nie ta złe . Wszędzie począwszy od Islandii , gdzie zmuszeni byli podwyższyć chłopakom kasę a drugie ze nie bardzo wyjada na tym bo złe pociotek Magiery zrobił kalkulacje to już inna sprawa teraz szuka się wszędzie oszczędności i tak już tu jest i się nie zmieni. Jak się czyta ze biorą co popadnie jeżdżąc po wsiach i dokonują nalotów busami na krakowskich nr jak Niemcy w druga wojnę łapanki gdzie biorą wszystkich począwszy od starców skończywszy na alkoholikach to już świadczy o tym ze nawet obiecywanie ,wielkich stawek za godzinę to już nic nie da . . Taka firma to powinna mieć dużo ludzi ale pazerność i jeszcze raz pazerność baloniarstwo arogancja niszczy Ta firmę.

Na zdrowie !!!!

Jak człowiek ma na mieszkaniu takich skończonych pijaczków i mówisz przełożonym , ze nie da się z nimi mieszkać to ci powie taki jeden z drugim poszukaj sobie mieszkanie na własny koszt. To niech sobie właściciel firmy sam mieszka z alkoholikami , którzy maja na koncie średnio co miesiąc padaczkę alkoholowa czy to należny do przyjemnych widoków jak z buzi ślinotoki widać leci. Nie polecam tej firmy gdzie dla firmy liczy się tylko sztuka a nie jakość pracownika ci dobrzy musza szukać pracy w innej firmie na szlifierce .Każdy mówi , ze teraz to tylko czekać końca.

Wacek
@Na zdrowie !!!! 03.01.2018 22:57

Trzeba było im dać Diabełka ten dalby im popalić:) od czasu do czasu wypiłby płyn po goleniu :)bo głodny alkoholu to taki ludzki narkoman , który zrobi wszystko żeby mu było dobrze :)

Feliks

Firma zlozina z oszustow na czele z gwardia poplecznikow kierownika kwiatkowskiego ktory traktuje ludzi jak prencypalow.Ciagle doluje ludzi ciezko pracujacych na tego sciemniacza mysli ze jest panem i bigiem w jedym cfaniaczkowatym usmieszkiem to ze problematyczny i opuscily go sily witalne to nie znaczy ze srubuje nam normy to jeszcze popija sobie i przychodzi na kacu do pracy

Janek
@Feliks 31.12.2017 07:30

Cos w tym jest jak jest tak dobry to czemu straszy sie nas badem ma pod soba dwoch pracownikow i znajac uklafy jakie ma z wladkiem zarabia zaj...sta kase a nasz majster w badzie nie ma czym straszyc ludzi i musi zarzadzac kilkudzistoma szlifierzami nich wladek wymieni kierownikow i okarze siw zw jarek przeskoczy tego kwietniowskiego sto razy

Rjs

A jak tam (usunięte przez administratora) jasinskich żyją jeszcze

GOdZINY!!!!!!

kiedy wypłacicie zaległe nadgodziny ????. TA firma bezprawnie zabiera nam nadgodziny !!!!!!!!!!!!!!

Bolo

W Badzie będą podwyżki,bo inaczej żle to się skończy Rob -Royu!!! ha ha ha

MARNA STAWKA GODZINOWA
@Komitet obrony Wladka 12.12.2017 22:02

Zacznij zlodzieju placic a nie okradasz nas z pieniedzy . Klienci placa ci za nas po 30 euro za godzine a ty Zlodzieju Knapczyku po 7,5 . To sam sobie spawaj czy szlifuj za taka marna kase . Straszyc to mozesz swoje panie w biurze , ktore ....

Lussa

Poszukujecie robotników i robotnice do produkcji małych części samochodowych Carla córka robi w tym zakładzie . Mozna bezpośrednio się zatrudnić a nie przez Age lub firmę Lukawski. Pytajcie się Carla:) A co do Nieroba Barańskiego to sami widzicie chcą do lustereczek ludzi a w ciężkiej pracy w Badzie nawet Barańskiemu szkoda 7 euro zapłacić na GF Jak to ,,wyraził się komitet obrony Władka ,,powinni jego i Jurę dawno z firmy na bruk wyrzucić chodźmy dlatego jak w Islandii przepuścili na setki tysięcy euro bo kalkulacji nie umieją zrobić a teraz szukają kasy w Badzie na tych co na gitarach zapier....ja. Dla nieróbstwa i braku kompetencji i dla tych co sa kims tylko dlatego ze myśli okna z Szifmanem w Nowym Jorku tj jury i dla Baranskiego , który jako facet to tylko z nazwy bo szwagier go ustawił w życiu i to ma być facet jak to koledzy mówią za rączkę jak dzieci w przedszkolu trzeba prowadzić.

Taxi

Niech szifmanwroci na taksowke bo to mu najlepiej wychidzilo w zyciu a niech nie miesza i udaje budowlanca razem z turoniem

Kucyk
@Taxi 23.10.2017 11:22

Chyba furmanka po rynku w krakowie

RobRoy

Witam Ludziki jak wam tak źle to nikt w tej Adze was w kajdany podobno nie zamkną nie narzekaj tylko szukaj innej firmy jest ich pełen rynek skuczycie cie jak baby musisz to w jakimś badzie tyrać ? Wracaj do polski do mszany lub kasinki , poznania , krakowa i tam szukaj co ci odpowiada Lub szukaj w dalej pracy w UE Języka nie znasz ? twój problem nikt Cię nie nauczy , sam to musisz zrobić ?!! więć przestań jęczeć twoje życie to nie aga gdzie ci źle To ty sam

Cela
@RobRoy 01.11.2017 01:53

Pisząc takie bzdury to niby szkocki bojowniku twój pierwowzór Robin Hood się w grobie przewraca i wola o pomstę do nieba naciągaczu i wyzyskiwaczu !!!

Jaro

Na ADK dają 12 na godz.,bo nikt nie chce przyjechać,w badzie też tyle musi dbać bo inaczej kontrakt się skończy nie ma ludzi i kolejni odchodzą...

Franuś.

Bad,się rozpada,kolejni ludzie rezygnują mało płacą,nowi na chorym,maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na prace bo lepiej wyjdą na chorym -troche poudają chorobe i takie czasy nastały,kokosów nie ma,tylko ciężko pracujący ludzie tu są poszkodowani.

Mietek z lasu
@Franuś. 17.10.2017 22:54

Tu nikt nie liczy sie z ludzmi wladek z magiera i wtorojacym baranskim zra cala geba

Supermann

To firma ma kontrakt w Islandii przecież mieli tam jakieś problemy musieli wypłacić zaległe nadgodziny i nocki ,każdemu pracownikowi po kilka tysięcy euro z zaległych nadgodzin. W Islandii mam kuzyna i mówi , ze tam nie wolno więcej jak osiem godzin robić a powyżej każdej godziny po 100% dodatku a za nocki jeszcze więcej. Oprócz tego jeszcze maja powypłacać pracownikowi jakieś diety za pobyt w Islandii . Tam kuzyn mówił ze to nie są przelewki życie drogie chleb wychodzi nawet po 20 PLN . Ludzie musza się upomnieć o swoje tam życie drogie z tego co wiadomo każda firma musi wypłacać kasę ale na konto za wyżywienie ,spanie itp. Panowie upominajcie się o swoje o kasę , bo firma nie ma innego wyjścia !!! Prawo jest po waszej stronie ,ciągnijcie ile się da! I tak musza wam KASĘ podać na TACY!!! Macie OKAZJE DOBRZE SIĘ DOROBIĆ!!

Krina mlekiem

Odpuście sobie Panowie pisanie tu na Firmę! Tak juz tu nic i niczego nie zmieni. Wszedzie w tej firme oszukuja maja ludzi za nic . Obiecuja wam zarobki po 15 na reke w Islandi w Krainie mrozu , gdzie kraina ta mlekiem i miodem plynie . Chlopaki mowia , ze wszytskie kontakty nalezy kierowac do Jury , bo on chcialby czy juz po obaleniu wplywow Magiery przejmie wszytsko , bo po odejsciu Magiery to on bedzie mial wszytko wplyw i to on zgarnie caly interes i cala rodzina Magiery z Baranskim na czele odejda z firmy. Dlatego juz w firmie jest kilkoro Ukraincow zatrudnionych.Wy sie zajmujecie upadajacym Badem gdzie wszytsko juz upadaa tu sie robia gdzie indziej interesy:)

Falkon
@Krina mlekiem 04.10.2017 00:51

Jakie interesy?

Wladek

To juz chyba koniec , bo pracownicy z Instalu namawiaja do przejsca do nich na lepsze warunku.. Widac ze Kierownik Wladek dziala tak , zeby calkowice osolabic PAna BAranskiego.

Mazury cud natury
@Marian 05.10.2017 16:01

Władek zapewne razem z nimi:):):)

Witek

Wladek juz wszystko zniszcxyl od twgo cwaniaka trzeba dalejo ucieksc tam u tu same przekrety wladka i magiery

MA

Władek Lawirant to MACZO wiec wszyscy a szczególnie dziewczyny mu wybacza :)

Feministek

Dobrze !!! to racja i było, a Władka nikt nie wykopie on jest cwańszy nawet od właściciela ten mu tańczy:) a ten pierwszy mu gra:)

rico

To stańcie wszyscy w robocie,albo kasa będzie albo nie i koniec.

Dominikana
@Mariusz 05.09.2017 22:29

A kiedy mu zależało ?

Franz.

My to zmienimy zobaczymy,jak teraz będą wypłacać w badzie,bo nikt nie będzie robił,albo sciagniemy Wojtka Jasińskiego i tyle,będzie Wypłacał wszystko i każdy będzie robił.

Hadziaj

Nie ma komu robić wbadzie,nie ma komu robić w adk,pada pytanie co dalej.

Franz.

Dobrze że robota jest i systematyczna kasa ,walczyć o swoją dole i tyle.

Janusz
@Franz. 02.08.2017 13:12

To w TEJ firmie trzeba walczyć o Kase ???Co to ma BYĆ?

Zostaw opinię o Aga Bauservice - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice