Aga Bauservice

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 324 ocen.

Opinie o Aga Bauservice

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice

Zainteresowany

Podpowiecie cos o firmie? Jaka atmosfera, gdzie prowadza prace?

Pracujacy
@Zainteresowany 14.01.2018 18:58

Jaka firma poczytaj sobie ,,zainteresowany,, opnie to sam sobie odpowiesz na pytania . Firma która na każdym kroku patrzy jak cie okraść oszukać. Nie wypłacają nam nadgodzin jak i na stawkach oszukują mówią ze dadzą np 10 a rzeczywiście masz 6,5 do reki itp.

Franuś
@Pracujacy 15.01.2018 17:26

Pieniądze tak,oprócz tego przemiła, sympatyczna atmosfera,postawisz model, coś poszlifujesz i 8 godzin mija!!! Ha ha.

Janusz

Cos w tym jest ,, Wierny" bo pociotek jest zwykłym szeregowym pracownikiem jak i sam Władek , gdzie będą razem na szlifierkach robić normy w badzie.

Jelcyn
@Janusz 05.01.2018 13:04

TERAZ Razem z Diabłem graja na gitarach kolędy :)

Kristof
@Janusz 05.01.2018 13:04

Kiedy Pan Barański będzie szlifował jedna kabina środkowa czeka na niego Zapraszamy Panie były Prokuracie.

Jozek

Czy to prawda , ze Bad się rozpadł??

Wierny

Pazerność jak by byli nie tak pazerni nie okradali ludzi to i możne by było nie ta złe . Wszędzie począwszy od Islandii , gdzie zmuszeni byli podwyższyć chłopakom kasę a drugie ze nie bardzo wyjada na tym bo złe pociotek Magiery zrobił kalkulacje to już inna sprawa teraz szuka się wszędzie oszczędności i tak już tu jest i się nie zmieni. Jak się czyta ze biorą co popadnie jeżdżąc po wsiach i dokonują nalotów busami na krakowskich nr jak Niemcy w druga wojnę łapanki gdzie biorą wszystkich począwszy od starców skończywszy na alkoholikach to już świadczy o tym ze nawet obiecywanie ,wielkich stawek za godzinę to już nic nie da . . Taka firma to powinna mieć dużo ludzi ale pazerność i jeszcze raz pazerność baloniarstwo arogancja niszczy Ta firmę.

Na zdrowie !!!!

Jak człowiek ma na mieszkaniu takich skończonych pijaczków i mówisz przełożonym , ze nie da się z nimi mieszkać to ci powie taki jeden z drugim poszukaj sobie mieszkanie na własny koszt. To niech sobie właściciel firmy sam mieszka z alkoholikami , którzy maja na koncie średnio co miesiąc padaczkę alkoholowa czy to należny do przyjemnych widoków jak z buzi ślinotoki widać leci. Nie polecam tej firmy gdzie dla firmy liczy się tylko sztuka a nie jakość pracownika ci dobrzy musza szukać pracy w innej firmie na szlifierce .Każdy mówi , ze teraz to tylko czekać końca.

Wacek
@Na zdrowie !!!! 03.01.2018 22:57

Trzeba było im dać Diabełka ten dalby im popalić:) od czasu do czasu wypiłby płyn po goleniu :)bo głodny alkoholu to taki ludzki narkoman , który zrobi wszystko żeby mu było dobrze :)

Feliks

Firma zlozina z oszustow na czele z gwardia poplecznikow kierownika kwiatkowskiego ktory traktuje ludzi jak prencypalow.Ciagle doluje ludzi ciezko pracujacych na tego sciemniacza mysli ze jest panem i bigiem w jedym cfaniaczkowatym usmieszkiem to ze problematyczny i opuscily go sily witalne to nie znaczy ze srubuje nam normy to jeszcze popija sobie i przychodzi na kacu do pracy

Janek
@Feliks 31.12.2017 07:30

Cos w tym jest jak jest tak dobry to czemu straszy sie nas badem ma pod soba dwoch pracownikow i znajac uklafy jakie ma z wladkiem zarabia zaj...sta kase a nasz majster w badzie nie ma czym straszyc ludzi i musi zarzadzac kilkudzistoma szlifierzami nich wladek wymieni kierownikow i okarze siw zw jarek przeskoczy tego kwietniowskiego sto razy

Rjs

A jak tam (usunięte przez administratora) jasinskich żyją jeszcze

GOdZINY!!!!!!

kiedy wypłacicie zaległe nadgodziny ????. TA firma bezprawnie zabiera nam nadgodziny !!!!!!!!!!!!!!

Bolo

W Badzie będą podwyżki,bo inaczej żle to się skończy Rob -Royu!!! ha ha ha

Syzyf
@Komitet obrony Wladka 12.12.2017 22:02

Ciągnie ale chyba do siebie !!!!!,a w konsekwencji firma się stacza po równi pochylej.

MARNA STAWKA GODZINOWA
@Komitet obrony Wladka 12.12.2017 22:02

Zacznij zlodzieju placic a nie okradasz nas z pieniedzy . Klienci placa ci za nas po 30 euro za godzine a ty Zlodzieju Knapczyku po 7,5 . To sam sobie spawaj czy szlifuj za taka marna kase . Straszyc to mozesz swoje panie w biurze , ktore ....

Lussa

Poszukujecie robotników i robotnice do produkcji małych części samochodowych Carla córka robi w tym zakładzie . Mozna bezpośrednio się zatrudnić a nie przez Age lub firmę Lukawski. Pytajcie się Carla:) A co do Nieroba Barańskiego to sami widzicie chcą do lustereczek ludzi a w ciężkiej pracy w Badzie nawet Barańskiemu szkoda 7 euro zapłacić na GF Jak to ,,wyraził się komitet obrony Władka ,,powinni jego i Jurę dawno z firmy na bruk wyrzucić chodźmy dlatego jak w Islandii przepuścili na setki tysięcy euro bo kalkulacji nie umieją zrobić a teraz szukają kasy w Badzie na tych co na gitarach zapier....ja. Dla nieróbstwa i braku kompetencji i dla tych co sa kims tylko dlatego ze myśli okna z Szifmanem w Nowym Jorku tj jury i dla Baranskiego , który jako facet to tylko z nazwy bo szwagier go ustawił w życiu i to ma być facet jak to koledzy mówią za rączkę jak dzieci w przedszkolu trzeba prowadzić.

Taxi

Niech szifmanwroci na taksowke bo to mu najlepiej wychidzilo w zyciu a niech nie miesza i udaje budowlanca razem z turoniem

TaxiDraiver
@Taxi 23.10.2017 11:22

A chwali sie ze inzynierem budownicta jest a wychodzi na to ze kieruje nami kretacz i oszust niby znawca

Kucyk
@Taxi 23.10.2017 11:22

Chyba furmanka po rynku w krakowie

RobRoy

Witam Ludziki jak wam tak źle to nikt w tej Adze was w kajdany podobno nie zamkną nie narzekaj tylko szukaj innej firmy jest ich pełen rynek skuczycie cie jak baby musisz to w jakimś badzie tyrać ? Wracaj do polski do mszany lub kasinki , poznania , krakowa i tam szukaj co ci odpowiada Lub szukaj w dalej pracy w UE Języka nie znasz ? twój problem nikt Cię nie nauczy , sam to musisz zrobić ?!! więć przestań jęczeć twoje życie to nie aga gdzie ci źle To ty sam

Guantanamo
@RobRoy 01.11.2017 01:53

Witaj kolego piszesz takie pierdoły ,banialuki widocznie nigdy nie szlifowałeś nigdy nie robiłeś na odlewni ,nie masz pojęcia o ciężkiej trudnej pracy gdzie trzeba kupować proszek do prania żeby moc umyć oczyścić ręce z rdzy. Ten który pisze takie głupoty to człowiek typu Wojtek Kacprzak , który wraz z kolega Zielińskim nie maja ani jednej godzinki na oczyszczani nigdy nie szlifowali . Teraz jak sam Kacprzak mowi Knapczyk mu moze zrobic lo... a . Bez Kacprzaka to firma sie rozsypie sam to czesto powtarza i widac , ze ma racje ,bo to ze nigdy nie szlifował to raz na piec tygodni jeździ do polski na dwa tygodnie wybiera sobie wszystkie nadgodziny z banku godzin a my na szlifierce tyramy i mamy po 300 godzin nie WYPLACONYCH PIENIAZKOW to w tej firmie sa rowni i rowniesi firma ma w nosie tych kilkudziesieciu co na gitarze pracuja tylko wysuwa sie jeden wniosek , ze Knapczyk wraz z Kacprzakiem kręcą jakieś lody . W normalnej firmie KOLEGO każdy traktowany byłby inaczej a tu tylko od przekrętów aż głowa boli i dziwicie się , ze w tej FIRMIE nikt nie chce pracować Nieraz ludzie pisza tu na form , ze kazdy by zjechal do polski tylko odpowiec mi kolego biurowy czy z ukladu Knapzcyka czy BANK odpiscil by ci nawet 100 zlotych kredytu , ktory by ci udzielil a nie wspomne o Prowidencie a tu kazdy pracownik oprocz Kacprzaka i zielinskiego co jest nie zgodne z prawem udzielil kredytu na kilka tysiecy zlotych Firmie ktora tylko z przekretow zyje . To niech wyplaca pracownikom wsszytskie pieniazki albo jak Kacprzaka niech puszcza do polski na dwa tygodnie . To jestem pewien ze Każdy ucieknie z tej firmie . Wiec pisanie o znajomości języków obcych itp to wierutna bzdura . Trzymacie ludzi na Kontrakcie w Badzie jak w wiezieniu o zaostrzonym rygorze TU jest Guantanamo. Apelujemy do Zarządu oddajcie nam zaległą KASĘ . Trzymacie nasza kasę to można porównać do tego jak ktoś odpiera komuś paszport i musi tyrać pod czerwonymi latarniami za łyżkę ryżu i tez pozna powiedzieć czemu kto nie ucieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Cela
@RobRoy 01.11.2017 01:53

Pisząc takie bzdury to niby szkocki bojowniku twój pierwowzór Robin Hood się w grobie przewraca i wola o pomstę do nieba naciągaczu i wyzyskiwaczu !!!

Jaro

Na ADK dają 12 na godz.,bo nikt nie chce przyjechać,w badzie też tyle musi dbać bo inaczej kontrakt się skończy nie ma ludzi i kolejni odchodzą...

Franuś.

Bad,się rozpada,kolejni ludzie rezygnują mało płacą,nowi na chorym,maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na prace bo lepiej wyjdą na chorym -troche poudają chorobe i takie czasy nastały,kokosów nie ma,tylko ciężko pracujący ludzie tu są poszkodowani.

Mietek z lasu
@Franuś. 17.10.2017 22:54

Tu nikt nie liczy sie z ludzmi wladek z magiera i wtorojacym baranskim zra cala geba

Supermann

To firma ma kontrakt w Islandii przecież mieli tam jakieś problemy musieli wypłacić zaległe nadgodziny i nocki ,każdemu pracownikowi po kilka tysięcy euro z zaległych nadgodzin. W Islandii mam kuzyna i mówi , ze tam nie wolno więcej jak osiem godzin robić a powyżej każdej godziny po 100% dodatku a za nocki jeszcze więcej. Oprócz tego jeszcze maja powypłacać pracownikowi jakieś diety za pobyt w Islandii . Tam kuzyn mówił ze to nie są przelewki życie drogie chleb wychodzi nawet po 20 PLN . Ludzie musza się upomnieć o swoje tam życie drogie z tego co wiadomo każda firma musi wypłacać kasę ale na konto za wyżywienie ,spanie itp. Panowie upominajcie się o swoje o kasę , bo firma nie ma innego wyjścia !!! Prawo jest po waszej stronie ,ciągnijcie ile się da! I tak musza wam KASĘ podać na TACY!!! Macie OKAZJE DOBRZE SIĘ DOROBIĆ!!

Krina mlekiem

Odpuście sobie Panowie pisanie tu na Firmę! Tak juz tu nic i niczego nie zmieni. Wszedzie w tej firme oszukuja maja ludzi za nic . Obiecuja wam zarobki po 15 na reke w Islandi w Krainie mrozu , gdzie kraina ta mlekiem i miodem plynie . Chlopaki mowia , ze wszytskie kontakty nalezy kierowac do Jury , bo on chcialby czy juz po obaleniu wplywow Magiery przejmie wszytsko , bo po odejsciu Magiery to on bedzie mial wszytko wplyw i to on zgarnie caly interes i cala rodzina Magiery z Baranskim na czele odejda z firmy. Dlatego juz w firmie jest kilkoro Ukraincow zatrudnionych.Wy sie zajmujecie upadajacym Badem gdzie wszytsko juz upadaa tu sie robia gdzie indziej interesy:)

Falkon
@Krina mlekiem 04.10.2017 00:51

Jakie interesy?

Wladek

To juz chyba koniec , bo pracownicy z Instalu namawiaja do przejsca do nich na lepsze warunku.. Widac ze Kierownik Wladek dziala tak , zeby calkowice osolabic PAna BAranskiego.

Marian
@Wladek 28.09.2017 14:07

Człowiek pracuje tu w Badzie już przeszło 10 lat i jak się widzi obecne towarzystwo , które przyjeżdża do pracy to już większego upodlenia się nie widziało. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze towarzystwo , które przyjechało nie daje nam spokoju na mieszkaniach najgorzej jest na mieszkaniu Parter i piętro na Pfagrasse ,gdzie przez weekend z 100 Flaszek dopelkorna przepija nowe towarzystwo zapraszane na wpisowe przez STARSZYZNĘ - jednym słowem fala jak w wojsku ludowym:) . Dobrze , ze są wąskie uliczki to łatwiej trafić na odlewnie go Heunscha . W przypadku nowych to nie nogi ale wąskie uliczki prowadza do obozu pracy . Nowi dopisują z lampy , bo jak mówią sam Kierownik powiedział pisać ile się da a my starzy musimy tyrać na nich . Jeden stary robi za czterech nowych to czemu nie płaci nam firma czterokrotnie więcej jak młodzi nic nie robią , gdzie jest kierownik ,który powinien tego wszystkiego pilnować - następny figurant ilu jeszcze firma ma takich nieodpowiedzialnych nierobów i przytakiwaczy?. TYLE lat pracy a takiego upokarzania ludzi i braku odpowiedzialności i zaangażowania kierownictwa tj całej firmy jeszcze w tej firmie nie było !!!Szkoda tych wszystkich lat ludzie sie angażowali a Władek wszytko nam zniszczył te nasze lata , gdzie rodziny w Polsce było a my tu tyraliśmy ale jego to nigdy nie interesowało i nie interesuje ciągła ryczy i poniża ludzi .

Mazury cud natury
@Marian 05.10.2017 16:01

Władek zapewne razem z nimi:):):)

Witek

Wladek juz wszystko zniszcxyl od twgo cwaniaka trzeba dalejo ucieksc tam u tu same przekrety wladka i magiery

MA

Władek Lawirant to MACZO wiec wszyscy a szczególnie dziewczyny mu wybacza :)

Feministek

Dobrze !!! to racja i było, a Władka nikt nie wykopie on jest cwańszy nawet od właściciela ten mu tańczy:) a ten pierwszy mu gra:)

rico

To stańcie wszyscy w robocie,albo kasa będzie albo nie i koniec.

Mariusz
@rico 26.08.2017 16:03

Każdy by tak zrobił ale Władek ma swoich agentów Tomków , którzy tabunami chodzą do biura i wtórują ,,Panie Władku ten to taki i taki a tamten to jeszcze gorszy:):) Władkowi nie zależny już na firmie wszytko już pozostawia jak po tornadzie werbuje wszystkich to już chyba końcówka tego wszystkiego .Kiedyś to była firma ,a teraz to Konkurencja tylko z nas szydzi naśmiewa się i pyta jak długo jeszcze będzie trwała ta agonia.

Dominikana
@Mariusz 05.09.2017 22:29

A kiedy mu zależało ?

Franz.

My to zmienimy zobaczymy,jak teraz będą wypłacać w badzie,bo nikt nie będzie robił,albo sciagniemy Wojtka Jasińskiego i tyle,będzie Wypłacał wszystko i każdy będzie robił.

Hadziaj

Nie ma komu robić wbadzie,nie ma komu robić w adk,pada pytanie co dalej.

Franz.

Dobrze że robota jest i systematyczna kasa ,walczyć o swoją dole i tyle.

Janusz
@Franz. 02.08.2017 13:12

To w TEJ firmie trzeba walczyć o Kase ???Co to ma BYĆ?

Franuś.

Kasprzak, który to jelop kórna...

Zlodziej

To Kasprzak nie ma umiaru i malo mu juz kasy skoro tak chanebnie obnaza firem Age ze srubek mu sie zachcialo . Chlopie nie rob ociachu zlodzieju firmie jak Cie na srubki nie stac to sobie zmien firme a nie Nas uczciwych ludzi co na szlifierkach pracuja za zlodzieji beda miec ty leserze ,sciemniaczu i naciagczu NIE WSTYD CI!!!!

Spawacze AGI

Najlepiej maja Ci co robia na remontach . Oprocz kasy jaka wladek placi im za godzinki to jeszcze wynisza d co sie da z warsztatu , Ja jada do polski to bagazniki pelne elektrot i srub z magazynu Heunischa

Franz.

Rośnie w adze Nowa Siła,Dolny Śląsk!!!

Krakowiaczek Jeden

Hej, narzekacze z AGI, wszystkim zle a trzymaja sie tej agi mimo to jak zyd koszuli. Dawniej mowili - BYL LAS NIE BYLO NAS , NAS NIE BEDZIE A LAS BEDZIE i zeby bylo jasne ze BYLA AGA NIE BYLO WAS, WAS TU NIE BEDZIE ALE AGA DALEJ BEDZIE to tak na marginesie. Pozdrawiam i pomyslcie o rodzinach w domu (czekaja na systematyczna kase)

Bvb.

Podkarpacie siedzi na chorobowym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robote ,ciągną tylko kasę od firmy i tyle.Roboty zero.

BAD

Jak maszna krakow i poznan moga trzymac ta firme jak wszystkie te narodowosci narzedzi zwanych szlifierkami boja sie jak diabel swieconej wody . Szlifowanie w badzie przypomina prawdziwe pieklo !!!Na hali jakies 70 stopni a nie wspomniec o wybijaniu na GF gdzie temperatura siega 100 stopi Wladek kaze pic kranowe a pozniej dziwic sie ze ludzia nerki wysiadaja .

Piwsko na rogu Johaniter strase
@BAD 05.07.2017 11:21

A sam u chłopa z Gienkiem piwskiem się upaja i z ludzi którzy ciężko pracują boki zrywają. Nic się nie da ukryć PANOWIE SZLACHTA !!! Każdy idąc do pracy widzi was pogardliwie chichocących z ludzi .

Tuskoland.

Kraków,Mszana i Poznań trzyma tę firme!!!

bzyk

Władek ma pracownika który mu wynosi informacje do konkurencji i dalej go trzyma a innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Mani

Zapewne za drabinę:)

Palikot!!!

Kraków i Mszana trzyma Tą firmę!!!

Toto
@Palikot!!! 24.06.2017 23:18

Za co?

Ziomek

Łyso w tej firmie jak się pisze takie opinie i krytyki.

Zorro1

dobra firma ale polskim ludkom jeszcze nikt nie dogodzil. w polsce biadola ze nie ma pracy a jak ja juz maja to tez zle. jednaym slowem jak bys sie nie obrocil to tylek zawsze z tylu.

Pracownik

To już wiadomo na czym kierownik Władek zbił fortunę ,bo nasza firma AGA jest dla niego jak własny folwark. Jednym słowem PAN i WŁADCA taki Agowski Erdogan . Ściema wszędzie a dba tylko o interes swój i rodziny.

ALeja gwiazd
@Fac 17.06.2017 00:14

Na halach w ADK pozostał tylko wiatr który wymiata jak halny na PODHALU.

krysio

Oceniajac ta firme mozna powiedziec ze jakos ta jest !!! Pan Maciek i inni tylko pozoruja ,ze pracuja na niczym oprocz tego , ze sa rodzina do Pana Magiery nic wielkiego saoba nie reprezentuja , Jak by nie Pan Knapczyk to firma by byla na marginesie spoleczynm i nie tylko to jest czlowiek z klasa doswiadczeniem , widza kretacza i oszusta ale takich wynalazkow wlasnie Aga potrzebuje wiec kazdy kto chce sie zatrudnic w tej firmie musi sobe zdac i zadac jedno zasadnicze pytanie z jakimi dinozalrami im przyjedzie krotko pracowac . Przeciesz ta firma jest jak epoka lodowcowa topnieje z takimi dinozelrami .

Janusz

Jednym słowem bryndza i chamstwo w tym Badzie . Majsterek leserek, grzechotnik itp. Jaraczek nigdy na poważnie nie szlifował udaje bohatera z Mszany ,a jak wszyscy wiedza BYŁ cienki na GITARZE. Zajeżdża ludzi i zagania ich ja bydło na ranczu w Texasie do zagrody i numerki wypala jedni na gitarę drudzy na lżejsze prace tu segregacja zależna jest od pochodzenia tj. CI z błękitna krwią - Mszana i okolice lżejsze prace , a reszta wiadomo.Podobnie jest na innych budowach lepiej maja Ci co urodzili się z niebieska krwią. .

Kongo

TO można powiedzieć dziadostwo!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

KISIEL

Co z tego ze dostaniesz a gdzie zaległą kasa , która miesiącami nie mozesz sie doczekać nie jeden już został przez Władka i Jarka oszukany i nabity w BUTELKE

Gienek

Jak komuś nie pasuje tu praca to nich ucieka na najbliższe drzewo ! Zapewne to lasowcy piszą jak wam nie pasuje to uciekajcie do tej Krempny czy Polan !

Zorro1
@Gienek 25.04.2017 12:07

Gienek, swiete slowa, przecierz te wieczne pijaczki nigdy nie beda zadowoleni. dla firmy jedno rozwiazanie wywalic na zbity pysk ochlaptusow a pojejdzic po polscei sciagnac ludzi co chca pracowac, a resze do Mszany albo Kasieniek barany pasc.

Amant

fajne laskie są w tum biurze w Niemczech :)

były pracownik

Atmosfera niekoleżeńska, tylko własny interes, wykolegować konkurencję i zgarnąć profity, niechętnie dają urlop, aż pewnego dnia dowiadujesz się: pakuj manatki i do widzenia, możesz w okresie wypowiedzenia wykorzystać zaległy urlop.

anonim

(usunięte przez administratora)

:()

co prawda to prawda ,,trzymamy z Panem,,

:()

co prawda to prawda ,,trzymamy z Panem,,

Zomo

Co niektorzy traktuja firme age jak swoj forwark

Denar
@Zomo 03.04.2017 22:06

ciągną ile się da :)

Rantka z wladkiem

Lepij jest w innych firmach jak w tej adze wiesz ze nie musisz placic rachnkami za lojalnosc nowemu kierownictwu

Rantka z wladkiem

Lepij jest w innych firmach jak w tej adze wiesz ze nie musisz placic rachnkami za lojalnosc nowemu kierownictwu

General

Z tej firmy to nawet ludzie przechadza na Niemieckie warunki do Heunischa do Steinach tak dobrze jest w tej firmie nawet klient Niemiecki nie ma sentymentów i podbiera ludzi oczyms to świadczy i daje do myślenia.

misio
@General 22.02.2017 12:09

Z ta AGA nie liczy sie nawet szef zakladu jakim jest ECKEL przyjmuje wszytskich pracowniow z AGI na niemeickie warunki . Wszytsko mowi jedno kient nie liczy sie z firma robia co jest w interesie Heunoscha a nie AGI

dean

Czyli dno totalne i nie ma sie tam co wybierac.

Golonka
@dean 12.02.2017 10:57

Sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie , tu patrzą jak Cie orżnąć na kasę nic więcej człowiek to tylko kolejny numer nic więcej. Oszczędzają na wszystkim a szczycą się , ze taka firma i ze kładą nacisk na ludzi tak kładą naciska na wyciskanie jak największej kasy od biednych pracowników.

Zostaw opinię o Aga Bauservice - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice