Aga Bauservice

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 314 ocen.

Opinie o Aga Bauservice

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice

Taxi

Niech szifmanwroci na taksowke bo to mu najlepiej wychidzilo w zyciu a niech nie miesza i udaje budowlanca razem z turoniem

Franuś.

Bad,się rozpada,kolejni ludzie rezygnują mało płacą,nowi na chorym,maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na prace bo lepiej wyjdą na chorym -troche poudają chorobe i takie czasy nastały,kokosów nie ma,tylko ciężko pracujący ludzie tu są poszkodowani.

Mietek z lasu
@Franuś. 5 dni temu
Bad,się rozpada,kolejni ludzie rezygnują mało płacą,nowi na chorym,maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na prace bo...

Tu nikt nie liczy sie z ludzmi wladek z magiera i wtorojacym baranskim zra cala geba

Supermann

To firma ma kontrakt w Islandii przecież mieli tam jakieś problemy musieli wypłacić zaległe nadgodziny i nocki ,każdemu pracownikowi po kilka tysięcy euro z zaległych nadgodzin. W Islandii mam kuzyna i mówi , ze tam nie wolno więcej jak osiem godzin robić a powyżej każdej godziny po 100% dodatku a za nocki jeszcze więcej. Oprócz tego jeszcze maja powypłacać pracownikowi jakieś diety za pobyt w Islandii . Tam kuzyn mówił ze to nie są przelewki życie drogie chleb wychodzi nawet po 20 PLN . Ludzie musza się upomnieć o swoje tam życie drogie z tego co wiadomo każda firma musi wypłacać kasę ale na konto za wyżywienie ,spanie itp. Panowie upominajcie się o swoje o kasę , bo firma nie ma innego wyjścia !!! Prawo jest po waszej stronie ,ciągnijcie ile się da! I tak musza wam KASĘ podać na TACY!!! Macie OKAZJE DOBRZE SIĘ DOROBIĆ!!

Krina mlekiem

Odpuście sobie Panowie pisanie tu na Firmę! Tak juz tu nic i niczego nie zmieni. Wszedzie w tej firme oszukuja maja ludzi za nic . Obiecuja wam zarobki po 15 na reke w Islandi w Krainie mrozu , gdzie kraina ta mlekiem i miodem plynie . Chlopaki mowia , ze wszytskie kontakty nalezy kierowac do Jury , bo on chcialby czy juz po obaleniu wplywow Magiery przejmie wszytsko , bo po odejsciu Magiery to on bedzie mial wszytko wplyw i to on zgarnie caly interes i cala rodzina Magiery z Baranskim na czele odejda z firmy. Dlatego juz w firmie jest kilkoro Ukraincow zatrudnionych.Wy sie zajmujecie upadajacym Badem gdzie wszytsko juz upadaa tu sie robia gdzie indziej interesy:)

Falkon
@Krina mlekiem 2 tygodnie temu
Odpuście sobie Panowie pisanie tu na Firmę! Tak juz tu nic i niczego nie zmieni. Wszedzie w tej firme oszukuja maja ludzi za ni...

Jakie interesy?

Wladek

To juz chyba koniec , bo pracownicy z Instalu namawiaja do przejsca do nich na lepsze warunku.. Widac ze Kierownik Wladek dziala tak , zeby calkowice osolabic PAna BAranskiego.

Marian
@Wladek 3 tygodnie temu
To juz chyba koniec , bo pracownicy z Instalu namawiaja do przejsca do nich na lepsze warunku.. Widac ze Kierownik Wladek dzial...

Człowiek pracuje tu w Badzie już przeszło 10 lat i jak się widzi obecne towarzystwo , które przyjeżdża do pracy to już większego upodlenia się nie widziało. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze towarzystwo , które przyjechało nie daje nam spokoju na mieszkaniach najgorzej jest na mieszkaniu Parter i piętro na Pfagrasse ,gdzie przez weekend z 100 Flaszek dopelkorna przepija nowe towarzystwo zapraszane na wpisowe przez STARSZYZNĘ - jednym słowem fala jak w wojsku ludowym:) . Dobrze , ze są wąskie uliczki to łatwiej trafić na odlewnie go Heunscha . W przypadku nowych to nie nogi ale wąskie uliczki prowadza do obozu pracy . Nowi dopisują z lampy , bo jak mówią sam Kierownik powiedział pisać ile się da a my starzy musimy tyrać na nich . Jeden stary robi za czterech nowych to czemu nie płaci nam firma czterokrotnie więcej jak młodzi nic nie robią , gdzie jest kierownik ,który powinien tego wszystkiego pilnować - następny figurant ilu jeszcze firma ma takich nieodpowiedzialnych nierobów i przytakiwaczy?. TYLE lat pracy a takiego upokarzania ludzi i braku odpowiedzialności i zaangażowania kierownictwa tj całej firmy jeszcze w tej firmie nie było !!!Szkoda tych wszystkich lat ludzie sie angażowali a Władek wszytko nam zniszczył te nasze lata , gdzie rodziny w Polsce było a my tu tyraliśmy ale jego to nigdy nie interesowało i nie interesuje ciągła ryczy i poniża ludzi .

Mazury cud natury
@Marian 2 tygodnie temu
Człowiek pracuje tu w Badzie już przeszło 10 lat i jak się widzi obecne towarzystwo , które przyjeżdża do pracy to już większeg...

Władek zapewne razem z nimi:):):)

Witek

Wladek juz wszystko zniszcxyl od twgo cwaniaka trzeba dalejo ucieksc tam u tu same przekrety wladka i magiery

MA

Władek Lawirant to MACZO wiec wszyscy a szczególnie dziewczyny mu wybacza :)

Feministek

Dobrze !!! to racja i było, a Władka nikt nie wykopie on jest cwańszy nawet od właściciela ten mu tańczy:) a ten pierwszy mu gra:)

rico

To stańcie wszyscy w robocie,albo kasa będzie albo nie i koniec.

Mariusz
@rico 26.08.2017, 16:03
To stańcie wszyscy w robocie,albo kasa będzie albo nie i koniec.

Każdy by tak zrobił ale Władek ma swoich agentów Tomków , którzy tabunami chodzą do biura i wtórują ,,Panie Władku ten to taki i taki a tamten to jeszcze gorszy:):) Władkowi nie zależny już na firmie wszytko już pozostawia jak po tornadzie werbuje wszystkich to już chyba końcówka tego wszystkiego .Kiedyś to była firma ,a teraz to Konkurencja tylko z nas szydzi naśmiewa się i pyta jak długo jeszcze będzie trwała ta agonia.

Dominikana
@Mariusz 05.09.2017, 22:29
Każdy by tak zrobił ale Władek ma swoich agentów Tomków , którzy tabunami chodzą do biura i wtórują ,,Panie Władku ten to taki...

A kiedy mu zależało ?

Franz.

My to zmienimy zobaczymy,jak teraz będą wypłacać w badzie,bo nikt nie będzie robił,albo sciagniemy Wojtka Jasińskiego i tyle,będzie Wypłacał wszystko i każdy będzie robił.

Hadziaj

Nie ma komu robić wbadzie,nie ma komu robić w adk,pada pytanie co dalej.

Franz.

Dobrze że robota jest i systematyczna kasa ,walczyć o swoją dole i tyle.

Janusz
@Franz. 02.08.2017, 13:12
Dobrze że robota jest i systematyczna kasa ,walczyć o swoją dole i tyle.

To w TEJ firmie trzeba walczyć o Kase ???Co to ma BYĆ?

Franuś.

Kasprzak, który to jelop kórna...

Zlodziej

To Kasprzak nie ma umiaru i malo mu juz kasy skoro tak chanebnie obnaza firem Age ze srubek mu sie zachcialo . Chlopie nie rob ociachu zlodzieju firmie jak Cie na srubki nie stac to sobie zmien firme a nie Nas uczciwych ludzi co na szlifierkach pracuja za zlodzieji beda miec ty leserze ,sciemniaczu i naciagczu NIE WSTYD CI!!!!

Spawacze AGI

Najlepiej maja Ci co robia na remontach . Oprocz kasy jaka wladek placi im za godzinki to jeszcze wynisza d co sie da z warsztatu , Ja jada do polski to bagazniki pelne elektrot i srub z magazynu Heunischa

Franz.

Rośnie w adze Nowa Siła,Dolny Śląsk!!!

Krakowiaczek Jeden

Hej, narzekacze z AGI, wszystkim zle a trzymaja sie tej agi mimo to jak zyd koszuli. Dawniej mowili - BYL LAS NIE BYLO NAS , NAS NIE BEDZIE A LAS BEDZIE i zeby bylo jasne ze BYLA AGA NIE BYLO WAS, WAS TU NIE BEDZIE ALE AGA DALEJ BEDZIE to tak na marginesie. Pozdrawiam i pomyslcie o rodzinach w domu (czekaja na systematyczna kase)

Bvb.

Podkarpacie siedzi na chorobowym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robote ,ciągną tylko kasę od firmy i tyle.Roboty zero.

BAD

Jak maszna krakow i poznan moga trzymac ta firme jak wszystkie te narodowosci narzedzi zwanych szlifierkami boja sie jak diabel swieconej wody . Szlifowanie w badzie przypomina prawdziwe pieklo !!!Na hali jakies 70 stopni a nie wspomniec o wybijaniu na GF gdzie temperatura siega 100 stopi Wladek kaze pic kranowe a pozniej dziwic sie ze ludzia nerki wysiadaja .

Piwsko na rogu Johaniter strase
@BAD 05.07.2017, 11:21
Jak maszna krakow i poznan moga trzymac ta firme jak wszystkie te narodowosci narzedzi zwanych szlifierkami boja sie jak diabe...

A sam u chłopa z Gienkiem piwskiem się upaja i z ludzi którzy ciężko pracują boki zrywają. Nic się nie da ukryć PANOWIE SZLACHTA !!! Każdy idąc do pracy widzi was pogardliwie chichocących z ludzi .

Tuskoland.

Kraków,Mszana i Poznań trzyma tę firme!!!

bzyk

Władek ma pracownika który mu wynosi informacje do konkurencji i dalej go trzyma a innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Mani

Zapewne za drabinę:)

Palikot!!!

Kraków i Mszana trzyma Tą firmę!!!

Toto
@Palikot!!! 24.06.2017, 23:18
Kraków i Mszana trzyma Tą firmę!!!

Za co?

Ziomek

Łyso w tej firmie jak się pisze takie opinie i krytyki.

Zorro1

dobra firma ale polskim ludkom jeszcze nikt nie dogodzil. w polsce biadola ze nie ma pracy a jak ja juz maja to tez zle. jednaym slowem jak bys sie nie obrocil to tylek zawsze z tylu.

Pracownik

To już wiadomo na czym kierownik Władek zbił fortunę ,bo nasza firma AGA jest dla niego jak własny folwark. Jednym słowem PAN i WŁADCA taki Agowski Erdogan . Ściema wszędzie a dba tylko o interes swój i rodziny.

ALeja gwiazd
@Fac 17.06.2017, 00:14
A teraz to juz nawet ADK w Nerseheim sie sypie Wladek z Magiera po jaluznie wyplacil i z firmy ( usunięte przez administratora...

Na halach w ADK pozostał tylko wiatr który wymiata jak halny na PODHALU.

krysio

Oceniajac ta firme mozna powiedziec ze jakos ta jest !!! Pan Maciek i inni tylko pozoruja ,ze pracuja na niczym oprocz tego , ze sa rodzina do Pana Magiery nic wielkiego saoba nie reprezentuja , Jak by nie Pan Knapczyk to firma by byla na marginesie spoleczynm i nie tylko to jest czlowiek z klasa doswiadczeniem , widza kretacza i oszusta ale takich wynalazkow wlasnie Aga potrzebuje wiec kazdy kto chce sie zatrudnic w tej firmie musi sobe zdac i zadac jedno zasadnicze pytanie z jakimi dinozalrami im przyjedzie krotko pracowac . Przeciesz ta firma jest jak epoka lodowcowa topnieje z takimi dinozelrami .

Janusz

Jednym słowem bryndza i chamstwo w tym Badzie . Majsterek leserek, grzechotnik itp. Jaraczek nigdy na poważnie nie szlifował udaje bohatera z Mszany ,a jak wszyscy wiedza BYŁ cienki na GITARZE. Zajeżdża ludzi i zagania ich ja bydło na ranczu w Texasie do zagrody i numerki wypala jedni na gitarę drudzy na lżejsze prace tu segregacja zależna jest od pochodzenia tj. CI z błękitna krwią - Mszana i okolice lżejsze prace , a reszta wiadomo.Podobnie jest na innych budowach lepiej maja Ci co urodzili się z niebieska krwią. .

Kongo

TO można powiedzieć dziadostwo!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

KISIEL

Co z tego ze dostaniesz a gdzie zaległą kasa , która miesiącami nie mozesz sie doczekać nie jeden już został przez Władka i Jarka oszukany i nabity w BUTELKE

Gienek

Jak komuś nie pasuje tu praca to nich ucieka na najbliższe drzewo ! Zapewne to lasowcy piszą jak wam nie pasuje to uciekajcie do tej Krempny czy Polan !

Zorro1
@Gienek 25.04.2017, 12:07
Jak komuś nie pasuje tu praca to nich ucieka na najbliższe drzewo ! Zapewne to lasowcy piszą jak wam nie pasuje to uciekajcie d...

Gienek, swiete slowa, przecierz te wieczne pijaczki nigdy nie beda zadowoleni. dla firmy jedno rozwiazanie wywalic na zbity pysk ochlaptusow a pojejdzic po polscei sciagnac ludzi co chca pracowac, a resze do Mszany albo Kasieniek barany pasc.

Amant

fajne laskie są w tum biurze w Niemczech :)

były pracownik

Atmosfera niekoleżeńska, tylko własny interes, wykolegować konkurencję i zgarnąć profity, niechętnie dają urlop, aż pewnego dnia dowiadujesz się: pakuj manatki i do widzenia, możesz w okresie wypowiedzenia wykorzystać zaległy urlop.

anonim

(usunięte przez administratora)

:()

co prawda to prawda ,,trzymamy z Panem,,

:()

co prawda to prawda ,,trzymamy z Panem,,

Zomo

Co niektorzy traktuja firme age jak swoj forwark

Denar
@Zomo 03.04.2017, 22:06
Co niektorzy traktuja firme age jak swoj forwark

ciągną ile się da :)

Rantka z wladkiem

Lepij jest w innych firmach jak w tej adze wiesz ze nie musisz placic rachnkami za lojalnosc nowemu kierownictwu

Rantka z wladkiem

Lepij jest w innych firmach jak w tej adze wiesz ze nie musisz placic rachnkami za lojalnosc nowemu kierownictwu

General

Z tej firmy to nawet ludzie przechadza na Niemieckie warunki do Heunischa do Steinach tak dobrze jest w tej firmie nawet klient Niemiecki nie ma sentymentów i podbiera ludzi oczyms to świadczy i daje do myślenia.

misio
@General 22.02.2017, 12:09
Z tej firmy to nawet ludzie przechadza na Niemieckie warunki do Heunischa do Steinach tak dobrze jest w tej firmie nawet klient...

Z ta AGA nie liczy sie nawet szef zakladu jakim jest ECKEL przyjmuje wszytskich pracowniow z AGI na niemeickie warunki . Wszytsko mowi jedno kient nie liczy sie z firma robia co jest w interesie Heunoscha a nie AGI

dean

Czyli dno totalne i nie ma sie tam co wybierac.

Golonka
@dean 12.02.2017, 10:57
Czyli dno totalne i nie ma sie tam co wybierac.

Sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie , tu patrzą jak Cie orżnąć na kasę nic więcej człowiek to tylko kolejny numer nic więcej. Oszczędzają na wszystkim a szczycą się , ze taka firma i ze kładą nacisk na ludzi tak kładą naciska na wyciskanie jak największej kasy od biednych pracowników.

dean

Siemka Panowie. A ktory z tamtego calego bałaganu ma na imie ( usunięte przez administratora )? Kierownik ,szef?

ADAM
@dean 07.02.2017, 17:31
Siemka Panowie. A ktory z tamtego calego bałaganu ma na imie ( usunięte przez administratora )? Kierownik ,szef?...

wszyscy pochodzą od ADAMA:) nawet najwięksi ściemniacze bo tu praca i zarządzanie jest wielka ściema

Misiaczek

Nalozyli sankcje na pracownikow a kierownctwo ,,Misiaczek,, w Badzie codzienie na kacu do pracy chodzi i udaje niewiadomo kogo :) co ty chloptasiu zrobisz ja woja braknie ? Przestan juz straszyc zwolnieniami tylko zajmij sie soba bo cuchniesz az niemcy sie smieja co to za firma ale jaki Wladek taki i siostrzeniec . D

Beni

Ten Dario bardzo musiał się rozczarować , ze pralki nie piorą ciuchów ale maja inne przeznaczenie .

anonim

(usunięte przez administratora)

komandos

Chłopaki musza w ten i inny sposób odreagować :)

Karol

Czytam i nie dowierzam jak można pisać takie banialuki na Panna Władka . Człowiek z klasa !!! Pracowlem tu jako kierownik przez kilkanaście miesięcy zawsze mnie wspierał i zawsze pomagał. Cytując jego słowa ucz się języka - doslifowalem ten jezyk , pomogl w znalezieniu pracy. Owszem mówił , ze to nie jest praca dla Ciebie bo tu praca nie jest ukierunkowana pod twoje wyksztalcenie i musze mu przyznac racje , ze mnial duzo racji . Jak trzyma sie z Nim to zawsze mozna liczyc na jego pomoc w znalezieniu pracy . Wiec dziwi mnie , ze takie pierdoły piszecie . Pozdrawiam Karol

Marcin

Bryndza

Golden

Goldenline czemu tu sie sklada aplikacje jak sie pracuje w AGA Bauservice Czolowi pracownicy biura szukaja pracy to co my normalni ludzie mamy o tym myslec ?!

Marcin
@Golden 04.12.2016, 16:09
Goldenline czemu tu sie sklada aplikacje jak sie pracuje w AGA Bauservice Czolowi pracownicy biura szukaja pracy to co my no...

Widać , ze tak dobrze w tej firmie nie jest . Jeżeli popatrzysz an czołowe nazwiska , które od 2004 roku pracują w firmie i się ogłaszają to już wygląda to złe !!!

do ran

maja racje.... do Norymbergii ...to nie rzut beretem.....tylko glupi by na na piechote smigal

CAR
@do ran 01.12.2016, 20:01
maja racje.... do Norymbergii ...to nie rzut beretem.....tylko glupi by na na piechote smigal

Tylko za czyja kasę jeżdżą za firmowa a firma to my pracownicy !!! Najlepiej założyć GPS i właściciel namierzy nierobów i rozkrawaczy firmy . Paliwo to tylko do beczek leje się PANOWIE !!!Nie jeden pracownik widział !!! Czy to jest legalne?NA budowie w Krakowie to nic się nie da przy kombinować PAN Szifman wszystkiego pilnuje ,a tu na budowach zagranicznych jak człowiek słyszy i widzi to jest rozpasanie oj rozpasanie. Kierownika Szifmana wam trzeba przysłać to zrobiłby porządek i to szybko .Dziwić się , ze ludzie piszą , ze gdzieś się jeździ firmówkami. Jednym słowem ludzie czuja się oszukiwani i nabijani w butelkę przez swoich mianowanych na stanowisko przełożonych .

Janko
@CAR 02.12.2016, 13:04
Tylko za czyja kasę jeżdżą za firmowa a firma to my pracownicy !!! Najlepiej założyć GPS i właściciel namierzy nierobów i rozkr...

Rację masz ROZPASANIE !!! Tego powstrzymać się nie da !!!!!!Teraz to kręcą na lewo i prawo samowolka !!! Ważne , żeby sobie nabić kasę !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Babka

Człowieku jeden z drugim nie odpowiada to na spacer do parku a nie pisać tu banialuki.

Stachu

Pracownik jest tu tylko numerem 20..... i nic więcej dla szefa się nie liczy jak tylko następny wybudowany dom a ludzie ledwo co wiążą koniec z końcem .Ludzie tu tylko o jednym gadają jak nas rzną na KASĘ Tu nic się nie zmienia można powiedzieć jest coraz gorzej . Chcesz coś zalatwic to słyszysz muszę do Neustadt coś zalatwic albo co mnie to obchodzi !!!!Za co ten Magiera IM PŁACI ?Skoro maja firmę w czterech literach. Wszyscy mieli nadzieje , ze coś się zmieni jak zastał PAN Barański ale to tylko wielki zawód dla wszystkich .Władek wszystkich ograł i opowiada , ze jak by Barańskiego nie było to było by lepiej ale dla kogo?Samochody są ale dla kogo kto się wozi a kto rowerkiem się wozi ? TU JEST WIELKA GRA !!!!

Elekt
@Stachu 14.11.2016, 23:54
Pracownik jest tu tylko numerem 20..... i nic więcej dla szefa się nie liczy jak tylko następny wybudowany dom a ludzie ledwo...

Tak jest od długich lat :)

Wacek

Roboty zero siedzi człowiek tygodniami a dla Mszany robota zawsze jest na HALI - dla elity jest ale dla nas to nie bo my gorszy sort

Mekka
@Wacek 11.11.2016, 12:49
Roboty zero siedzi człowiek tygodniami a dla Mszany robota zawsze jest na HALI - dla elity jest ale dla nas to nie bo my gorszy...

Tu nic się nie zmieniło szefowie z Mszany maja jeden cel monopol na władze i na robienie właścicieli w butelke

Bolek

Ta firma powinno się zając CBA jak takie rzeczy się czyta .

Janek
@Bolek 09.11.2016, 11:41
Ta firma powinno się zając CBA jak takie rzeczy się czyta .

Ziobro zapewne już działa

Zostaw opinię o Aga Bauservice - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice