Aga Bauservice

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 341 ocen.

Aga Bauservice
2 341 6 1

Opinie o Aga Bauservice

Izabela

@Bokser K.O., bardzo proszę, abyś wypowiadając się na forum nie używał danych osobowych - na przykład imion, nazwisk czy pseudonimów osób trzecich. Takie dane podlegają ochronie. Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Aga Bauservice?

Bokser K.O.

Mrówka robi,jak mu się chce, Nochal nie pokazuj się w badzie policja niemiecka cie szuka!

Izabela

@Peweks, forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców, a nie do plotek na temat kolegów z pracy. Rozumiem, że pracowałeś w Aga Bauservice, tak? Co możesz powiedzieć o tym pracodawcy? Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w Aga Bauservice? Jakie warunki oferuje ta firma?

Izabela

@Hiacynt, dziękuję za odpowiedź na temat pracy w firmie Aga Bauservice. Czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię na temat pracy u tego pracodawcy? Co konkretnie chciałeś przekazać w swoim poście? Sprecyzuj w sposób dokładniejszy swoją wypowiedź, ponieważ na chwile obecną Twój komentarz mało mówi na temat obecnej sytuacji w firmie Aga Bauservice.

Peweks
@Izabela 11.06.2018 08:12

A mrówka jeszcze robi?

Izabela

@Dorin45, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy przedstawić swoją opinię na temat pracy w firmie Aga Bauservice? Co miałeś na myśli pisząc "jak ktoś ma chęci pracować da sobie radę"? Napisz nam coś więcej na temat warunków jakie oferuje pracodawca oraz zadań jakie stoją przed pracownikami zatrudnionymi w firmie Aga Bauservice.

Hiacynt
@Izabela 03.06.2018 14:06

Firma ma się dobrze,a nasz pakero też...,czekamy na nową siłę roboczą,pozdrowienia Dla Wszystkich!!!

Izabela

@Borsuk, możesz w sposób bardziej szczegółowy uzasadnić swoją opinię o pracy w firmie Aga Bauservice? Jakiego dokładnie stanowiska pracy dotyczy Twój wpis? Opisz nam co konkretnie wpływa na Twoje zadowolenie z pracy w firmie Aga Bauservice. Twoja opinia będzie pomocna dla osób szukających informacji o tym pracodawcy.

Dorin45
@Izabela 28.05.2018 12:11

Jak ktoś ma chęć pracować da sobie radę w badzie,tylko uważajcie na co nie których gości.

Borsuk.

Panowie przyjeżdżajcie do Badu,bo gdzie wam będzie lepiej?Super robota a kierownictwo jeszcze lepsze,Pozdrawiam.

Izabela

Firma Aga Bauservice na swojej stronie internetowej informuje osoby zainteresowane pracą w tej firmie o możliwości odbycia praktyk oraz stażu http://agabauservice.com/pl/kariera/praktyki-staze Czy ktoś z Was korzystał z praktyk u tego pracodawcy? Jest to miejsce godne polecenia dla studentów, którzy chcieliby w praktyce zweryfikować wiedzę nabytą na uczelni?

Zainteresowany

Myślę o pracy w Badzie czy tam jest poważnie aż tak źle. Pytam serio????

henio

Roman,Tomasz przyjeżdżajcie do badu potrzebujemy silnych i zdrowych mężczyzn,a nie jakichś paprykarzy co w poniedziałki zawsze nie chodzą,bo nie dają rady,a tu trzeba robić,gitara to nie przelewki,cza ciąć akord i już,także tak jak w badzie,gdzie wam będzie lepiej...!

Izabela

@Tomasz, pytałeś o pracę w Aga Bauservice. Zdecydowałeś się starać o pracę w tym miejscu? Jakie stanowisko Cię interesowało? @Rak, rozumiem, że chciałeś podzielić się swoją opinią na temat pracy w Aga Bauservice, ale na forum GoWork.pl zabronione jest używanie imion i nazwisk wskazujących na konkretne osoby trzecie. To niezgodne z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ). Pracujesz jeszcze w Aga Bauservice? @Billy Kid., jak oceniasz warunki oferowane przez tego pracodawcę? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu?

Roman

Czy firma ma jakiś inny kontrakt ?bo po tych wpisach do badu szkoda się wybierać

Billy Kid.
@Roman 12.04.2018 10:09

Ma kolego,na innych kontraktach świetna oraz idealna atmosfera,spróbujesz porobisz,dowiesz sie z kim trzymać z kim nie,czyli układu jak cie wykorzystać żebyś robił,ale o pieniądze sie nie pytał,bo przecież robota najważniejsza...

misio
@Billy Kid. 13.04.2018 22:07

podobno na adk to rzadzi Rapacz z rodzinka i co tu wiecej dokladac podobno rapacz bedzie teraz budowal basen

Olek
@misio 19.04.2018 23:02

Witam ulubieńców ADK,róbcie dobrze,nie pytajcie o pieniądze motto p.Rapacza i p. Władysława K., który przechodzi już sam siebie,rapacz tak buduje basen,dlatego robota musi iść 2 razy szybciej na ADK,a jak nie wypłaci to Gość był z mszany ładek mu wisiał 100 godz na ADK,wzioł dobrego adwokata i wygrał sprawe,także mądrzy ludzie nie dajcie sie i Dalej (usunięte przez administratora) w AGA!!! Pozdro......

Ksiądz2
@Roman 12.04.2018 10:09

Kolego przyjedz do Badu,ludzi nie ma kierownik mówi że zapłaci po 10 euro jak ktoś przyjedzie Tu do pracy,pijaków zwalnia bo Niemiecki Majster Powiedział jak przyjdzie i poczuje to wypier...i i dziękuje,także już myśli jeden z drugim,kolejki już sie robią ,przed Aga Kraków Żabiniec 35 na kontrakt do BAD Windshieim.Czekamy na dobrych ludzi.

FO
@Ksiądz2 22.04.2018 22:27

Jak kierownik zaplaci 10 brutto to na reke jakies 7,5 ale mi kasa jak zawsze ściemniają . Czemu Kolega Gura czy ostatnio przyjęty dzięki wpływa Kasprzaka który wszystkie informacje sprzedaje do konkurencji ( bo w razie jak się AGA rozpadnie będę mieć dale prace prace - i tu ma racje tak jak on ma to tylko w TOTTKA wygrać) do firmy Lukawskiego Pan Gorzkowski jak to się mówi przekierowany . To czemu ludzie dobrzy przychodzą do konkurencji a nie do Agi Bauservice na Żabieniec . Gdzie Książę Ci wszyscy oczekujący na przyjazd do Badu jak chcą zwolnic to chyba wszystkich bo 90 % na tym kontrakcie oprócz naszych dziewczyn w biurze to ALKOHOLICY.Co to za firma teraz ta AGA jak lukratywne stanowiska zajmowane sa przez Lukawskiego i co najsmieszniejsze tam pracuja tylko pracownicy ktorzy wczesniej pracowali w ADZE to swiadczy chyba cos o TEJ ADZE jednym slowem smiechu warte to wszytko i te kolejki. Chyba co nie ktorym naszym kierownikom w podeszlym wieku przypomnialy sie koleji za komuny gdzie stalo sie za towarem. Mlodym pracownikom trzeba wyjasnic , ze to juz komuny nie ma i kolejek tez nie bedzie .

anonymous
@Roman 12.04.2018 10:09

Diabeł Wek!!!I pozostały tylko alkoholiki na kabinach. Pozdro.. Bad Windsheim

Rak

Jak firma ma się mieć ok!! jak nasz pakero Bronczyk dogaduje się z Lukawskim chyba chce przejść do konkurencji . Po mieszkaniach gada , ze tam płacą identyczna kasę a robota na dziurach . Ludzie już w naszej firmie sprzedają się jak Panie z pod Czerwonych latarń. Dziwić się tez chłopu nie ma podobno kredytuje dom wiec szuka pewnej gotówki to taki podwójny agent:)

Bronczyk
@Rak 06.04.2018 07:27

Taki to sprzeda wszystkich i wszystko ,,na dywanik do Prezesa z nim":)

rico
@Bronczyk 06.04.2018 23:13

No właśnie,ale już nie długo przyjeżdża pogromca,RAFAŁ H. powiada on że cały spitallwal załatwi niedługo a bracia S. to dla niego formalność,no cóż ma chłop wtyki tu i tam!!!

majki
@Rak 06.04.2018 07:27

I jak ma być dobrze w badzie,ludzie ciężko i solidnie pracujący są wyśmiewani przez pijaczków,którzy niby to przez ból żołądka schodzą po 2 czy 3 godzinach pracy,ale co tam kierownik wypisze chorobowe i już,ale pić w niedziele całą dadzą rade i mówi jeden z drugim, co mi kto zrobi???A niemcy się śmieją bo jeden z drugim ledwo stoją ,i mówią aga jeszcze troche i must Wek.

WITEK.
@Rak 06.04.2018 07:27

Nie jesteście niewolnikami,to sie skończyło ,nie musicie chodzić w niedziele ,jak nie chcecie,a jak idziecie to pamiętać-50%dodatku,a przez tydzień robota w dziurze,i H.J!!!

Tomasz

Podpowiedzcie jak się pracuje z firmą za granicą?

Karamba.
@Tomasz 15.04.2018 21:44

Tomasz przyjedziesz zobaczysz,wiesz są różni ludzie,także musisz uważać,zależy na kogo trafisz,to jest jak losowanie lotto.........

Woski
@Karamba. 18.04.2018 21:55

Tu trzeba przyjechać i zobaczyć TU i na INNYCH kontraktach trzeba GRYPSOWAĆ żeby przetrwać TU i na INNYCH kontraktach jest jak w filmie Symetria .

Diabel

Masz problemy z alkoholem to firma zaprasza do Badu tu Cie wyleczą z nałogu !

hnn
@Diabel 15.02.2018 09:29

Mz dolny Slask (usunięte przez administratora) age

AA
@Diabel 15.02.2018 09:29

Ludzie juz maja dosc tego alkoholika jak sobie Wladek takich przyjmuje to nich sam z nimi mieszka jak Alkoholik Diabel mowi Wladek za lojalnosc placi mi extra kase ,to jak dla alkoholikow ma kase to nich sobie wszystkich zaprosi na mieszkanie i jeszcze raz nich sobie z nim mieszka . Zawsze swoj do swojego ciagnie:)

Wiesiek
@AA 22.02.2018 10:18

Przez takich alkoholikow to juz nie jeden wypadek byl w firmie koledzy stracili wzrok jak i sa inwalidami maja niewladne rece . Tak Pan wielkki Wladyslaw pilnuje i pozwala na picie alkoholu w firmie.dlatego ludzie uciekaja z tej firmy tu jest dziadostwo , pijanstwo jak za czasow imperium rzymskiego kiedy upadalo.Ludzi maja to za nic poprostu czlowiek w tej firmie jest niczym . Skoro najwazniejszym i najcenniejszym dobrem w tej firmie jest ALKOHOLIZM.Ludzie jednym slowem maja juz dosc tego pijanstwa, szefostwo firmy ma za nic nasze prosby o skonczeniem z tym alkoholem slyszysz odpowiedz ze nie ma ludzi to dlaczego firma Lukawski ma ludzi dlaczego przejmuje kontrole nad cala oczyszczalnia gdzie doswiadczenie naszej firmy . Mamy zal do kierwonictwa firmy , ze tak plytko nas traktuja . dlatego piszemy tu zeby wlasciciel firmy cos z tym zrobil jak dakej tak bedzie szlo to nic nie zostanie .

Krzysiek
@Diabel 15.02.2018 09:29

To co Władek ostatecznie chce wykończyć FIRMĘ AGE????????? Od dłuższego czasu uprawia dziwna politykę co potwierdza to większość ludzi którzy mówią, ze Knpaczyk mści się za wprowadzenie do firmy Barańskiego , który patrzy mu ciągłe na śliskie ręce oj te ręce... ręce i dlatego nic po sobie zostawić nie che ..... zapewne osobista satysfakcje ze nic nie zostało tylko wspomnienia .

K2
@Krzysiek 22.02.2018 13:05

Organizacja to była ale teraz to a teraz to już jest walka aby przetrwać w tej firmie

burek
@K2 19.03.2018 22:40

K2,jakie przetrwanie,robią goście po 5 10 lat i nie narzekają,mają (usunięte przez administratora) i tyle,a takiego diabła to kopać po torbie!!!Pozdrowienia fachmeni !!!

czesiek
@burek 21.03.2018 23:26

Firma powinna takiego Diabełka dawno usunąć z firmy wniosek taki ze on musi robić na tych nierobów z wysokim stażem skoro firma trzyma takiego diabełka.Zostali w firmie tacy sami alkoholicy jak sam DIABEL

Jozek
@burek 21.03.2018 23:26

Widać , ze nasi szefowie promują alkoholiz .

Polsska
@czesiek 27.03.2018 21:35

Nie ma się co dziwić lepszych nie maja jeszcze firmę dźwigają na swoich barkach Panowie z Polan .Trzeba powiedzieć jedno jakby nie Salwa J I Salwa K to firmy by dzisiaj nie było. Firma nasza teraz ma kryzys wszystkie stanowiska pozabierała konkurencja z Kielc od Lukawskiego . kiedy było nas prawie pięćdziesięciu lodzików a teraz zaledwie 20 ludzików. Alkoholicy na kabinach popijają sobie Jelcyna kierownik pytany o to picie mówi ze on liczy tylko dni do odejścia i co my mamy myśleć i tak na oczach wszystkich maja na wszytko wyj.... Panie Magiera zrób Pan coś z tym czemu Pan pozwala na to żeby taka firma jak Lukawski przyjmowała nasze lukratywne stanowiska czy Panu już nie zależny na tym kontrakcie w Badzie?

Pracownik

Diabeł pracownik rok w plebiscycie odkrycie talentu na najlepszego pracownika firmy . .

Darek
@Pracownik 04.03.2018 21:45

Nowi Ludzie,nowe możliwości,he he.

Lew
@Pracownik 04.03.2018 21:45

To w TV nic prezes Kurski nie mówił ze Diabeł za spożywanie alkoholu dostał złotego LWA

Izabela

Upominam osoby wypowiadające się w tym wątku (a także w każdym innym na forum GoWork.pl), aby nie używać słów obraźliwych, niezgodnych z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin), a także tych zdradzających dane osobowe kadry i wszelkich osób związanych z firmą. Widzę, że firma oferuje praktyki oraz staże - czy ktoś korzystał z tej możliwości?

O
@Izabela 08.03.2018 23:25

tak staż u wladka jak oszukać ludzi

Janusz

Cos w tym jest ,, Wierny" bo pociotek jest zwykłym szeregowym pracownikiem jak i sam Władek , gdzie będą razem na szlifierkach robić normy w badzie.

Dawid
@Janusz 05.01.2018 13:04

Moj mąż jedzie własnie do Badu z firmy z Krakowa ,dostał od kolegi AGI adres do tej nowej firmy tez Krakowa . Firma ma przejac miejsca po Agdze w Badzie placa po 15 euro na poczatek i daja wszytsko spanie itp

Jelcyn
@Janusz 05.01.2018 13:04

TERAZ Razem z Diabłem graja na gitarach kolędy :)

Kristof
@Janusz 05.01.2018 13:04

Kiedy Pan Barański będzie szlifował jedna kabina środkowa czeka na niego Zapraszamy Panie były Prokuracie.

Marysia
@Kristof 11.01.2018 06:55

Chyba w nie długim czasie bo zmienił kolor włosów na ciemny nie musi często teraz po szlifowaniu myc . Jednym słowem oszczędności na miarę pseudo kierownika .

Zainteresowany

Podpowiecie cos o firmie? Jaka atmosfera, gdzie prowadza prace?

Pracujacy
@Zainteresowany 14.01.2018 18:58

Jaka firma poczytaj sobie ,,zainteresowany,, opnie to sam sobie odpowiesz na pytania . Firma która na każdym kroku patrzy jak cie okraść oszukać. Nie wypłacają nam nadgodzin jak i na stawkach oszukują mówią ze dadzą np 10 a rzeczywiście masz 6,5 do reki itp.

Franuś
@Pracujacy 15.01.2018 17:26

Pieniądze tak,oprócz tego przemiła, sympatyczna atmosfera,postawisz model, coś poszlifujesz i 8 godzin mija!!! Ha ha.

Kierownik mija
@Franuś 16.01.2018 20:57

To chyba czlowieku nigdy albo minute byles na odlewni ze piszesz takie banialuki dobrze bylo ale nikt z niemcow nie pozwoli ci jak u nas w Badzie na takie pierniczenie tu sie tyra a nie stoji chyba ze stoji kierownik na toba to mu mija :) co za prostak pisze takie mija szkoda tych ludzi

Boluś.
@Kierownik mija 07.02.2018 21:34

Dobrze było ale pokazali jeden przez 2go że da się i tyle,tylko sami ludzie są sobie winni i tyle w temacie,a szwaby się cieszą z wyników.

Jarek
@Zainteresowany 14.01.2018 18:58

Jaka atmosfera trzeba tu byc i trzeba doswiadczyc drakonskich scen w wykonaniu PANA Wladyslawa ,ktory prxe[itm glosem poniaza ludzi taka jest wlasnie atmosfera gdzie Diabel rozbija glowa wszytskie kabiny bo naproty do pracy przychodzi jak wiekszosc tu pijaczkow . Jednym slowem juz na nikoko nie dzialaja pogrozki Pana Wladyslawa . jego przepity glos bl dobry kiedys jak byly czasy komuny widac ze to czlowiek Pisu.

mediaexpert
@Boluś. 09.02.2018 08:11

Ni niby racja ale od tego przecież mamy dozór ,który powinien zadbać o nasze interesy a nie pier....w stołek i popijać kawkę w biurze . Za każdym razem jak się przyjdzie do biura to siedzi i rechoczą wszyscy ,przeciesz jak sie zrywa szybko ze stołka to każdy glu...wie ze nic nie robi sie tylko serfują po necie: .

Mapetszol
@mediaexpert 15.02.2018 10:08

Tu masz racje ale w tej firmie to dozoru brak!!!!

Jozek

Czy to prawda , ze Bad się rozpadł??

Wierny

Pazerność jak by byli nie tak pazerni nie okradali ludzi to i możne by było nie ta złe . Wszędzie począwszy od Islandii , gdzie zmuszeni byli podwyższyć chłopakom kasę a drugie ze nie bardzo wyjada na tym bo złe pociotek Magiery zrobił kalkulacje to już inna sprawa teraz szuka się wszędzie oszczędności i tak już tu jest i się nie zmieni. Jak się czyta ze biorą co popadnie jeżdżąc po wsiach i dokonują nalotów busami na krakowskich nr jak Niemcy w druga wojnę łapanki gdzie biorą wszystkich począwszy od starców skończywszy na alkoholikach to już świadczy o tym ze nawet obiecywanie ,wielkich stawek za godzinę to już nic nie da . . Taka firma to powinna mieć dużo ludzi ale pazerność i jeszcze raz pazerność baloniarstwo arogancja niszczy Ta firmę.

Na zdrowie !!!!

Jak człowiek ma na mieszkaniu takich skończonych pijaczków i mówisz przełożonym , ze nie da się z nimi mieszkać to ci powie taki jeden z drugim poszukaj sobie mieszkanie na własny koszt. To niech sobie właściciel firmy sam mieszka z alkoholikami , którzy maja na koncie średnio co miesiąc padaczkę alkoholowa czy to należny do przyjemnych widoków jak z buzi ślinotoki widać leci. Nie polecam tej firmy gdzie dla firmy liczy się tylko sztuka a nie jakość pracownika ci dobrzy musza szukać pracy w innej firmie na szlifierce .Każdy mówi , ze teraz to tylko czekać końca.

Wacek
@Na zdrowie !!!! 03.01.2018 22:57

Trzeba było im dać Diabełka ten dalby im popalić:) od czasu do czasu wypiłby płyn po goleniu :)bo głodny alkoholu to taki ludzki narkoman , który zrobi wszystko żeby mu było dobrze :)

Feliks

Firma zlozina z oszustow na czele z gwardia poplecznikow kierownika kwiatkowskiego ktory traktuje ludzi jak prencypalow.Ciagle doluje ludzi ciezko pracujacych na tego sciemniacza mysli ze jest panem i bigiem w jedym cfaniaczkowatym usmieszkiem to ze problematyczny i opuscily go sily witalne to nie znaczy ze srubuje nam normy to jeszcze popija sobie i przychodzi na kacu do pracy

Janek
@Feliks 31.12.2017 07:30

Cos w tym jest jak jest tak dobry to czemu straszy sie nas badem ma pod soba dwoch pracownikow i znajac uklafy jakie ma z wladkiem zarabia zaj...sta kase a nasz majster w badzie nie ma czym straszyc ludzi i musi zarzadzac kilkudzistoma szlifierzami nich wladek wymieni kierownikow i okarze siw zw jarek przeskoczy tego kwietniowskiego sto razy

Rjs

A jak tam (usunięte przez administratora) jasinskich żyją jeszcze

GOdZINY!!!!!!

kiedy wypłacicie zaległe nadgodziny ????. TA firma bezprawnie zabiera nam nadgodziny !!!!!!!!!!!!!!

Bolo

W Badzie będą podwyżki,bo inaczej żle to się skończy Rob -Royu!!! ha ha ha

Kacprzak oszust
@Bolo 08.11.2017 19:06

Dobrze , ze ktos wrecie przejrzal na oczy i napisal prawde o tym wszytkim . Wiadomo , ze Kacprzak Wojciech z Wladkiem Knaoczykiem robija lewe interesy kosztem nas pracownikow. Pracuje w firmie kilka lat dokaldnie 10,5 i nie stac mnie na mieszkanie w Turku za 500 tys , ktore Kacprzak kupil . Dziala podobnie jak Wladek z ktorym musz ciagnac kase na lewo i prawo . Skad taka kasa sam chawli sie na Pfargasse , ze za gotowke kupil. Wsztsko nszym kosztem mu tu tyramy a oni wyciagaja kase . Wiec kzdy niech uwaza na sciemniacza Kacprzaka , ktory do Polski wywozi wszytsko co mu sie uda ukrasc z odlewni na Heunischa busie wywozi zlodziej i nie rob.Przeciesz on niech sobie niemysli ze on jeden zarobi na utzrymanie nierobow w biurze w BAdzie !!!

To w tej firmie sami zlodzieje
@Kacprzak oszust 21.11.2017 23:27

Karko

milo
@Kacprzak oszust 21.11.2017 23:27

a jeszcze pierniczy ze malo zarabia zlodziej Kacprzak

Wolnicki i Swoboda
@To w tej firmie sami zlodzieje 22.11.2017 00:19

Nawet flaszki nie postawi tylko na krzywy pije oszust i kłamca Kacprzak

Wladek Knapczyk
@milo 23.11.2017 00:13

złodziejskie metody nikt tu nie che pracować ponieważ oszustwo na oszustwie w tej firmie płaca marne pieniążki

Komitet obrony Wladka
@Wladek Knapczyk 08.12.2017 22:10

Wladek powinnien juz dawno wyrzucic z swoiej firmy tego nieroba Baranskiego. Ten Czlowiek tyra jak nik to on ciagnie ta firme on jedyny reszta to tylko grupa nieudacznych nierobow.

Syzyf
@Komitet obrony Wladka 12.12.2017 22:02

Ciągnie ale chyba do siebie !!!!!,a w konsekwencji firma się stacza po równi pochylej.

MARNA STAWKA GODZINOWA
@Komitet obrony Wladka 12.12.2017 22:02

Zacznij zlodzieju placic a nie okradasz nas z pieniedzy . Klienci placa ci za nas po 30 euro za godzine a ty Zlodzieju Knapczyku po 7,5 . To sam sobie spawaj czy szlifuj za taka marna kase . Straszyc to mozesz swoje panie w biurze , ktore ....

Lussa

Poszukujecie robotników i robotnice do produkcji małych części samochodowych Carla córka robi w tym zakładzie . Mozna bezpośrednio się zatrudnić a nie przez Age lub firmę Lukawski. Pytajcie się Carla:) A co do Nieroba Barańskiego to sami widzicie chcą do lustereczek ludzi a w ciężkiej pracy w Badzie nawet Barańskiemu szkoda 7 euro zapłacić na GF Jak to ,,wyraził się komitet obrony Władka ,,powinni jego i Jurę dawno z firmy na bruk wyrzucić chodźmy dlatego jak w Islandii przepuścili na setki tysięcy euro bo kalkulacji nie umieją zrobić a teraz szukają kasy w Badzie na tych co na gitarach zapier....ja. Dla nieróbstwa i braku kompetencji i dla tych co sa kims tylko dlatego ze myśli okna z Szifmanem w Nowym Jorku tj jury i dla Baranskiego , który jako facet to tylko z nazwy bo szwagier go ustawił w życiu i to ma być facet jak to koledzy mówią za rączkę jak dzieci w przedszkolu trzeba prowadzić.

Taxi

Niech szifmanwroci na taksowke bo to mu najlepiej wychidzilo w zyciu a niech nie miesza i udaje budowlanca razem z turoniem

TaxiDraiver
@Taxi 23.10.2017 11:22

A chwali sie ze inzynierem budownicta jest a wychodzi na to ze kieruje nami kretacz i oszust niby znawca

Kucyk
@Taxi 23.10.2017 11:22

Chyba furmanka po rynku w krakowie

RobRoy

Witam Ludziki jak wam tak źle to nikt w tej Adze was w kajdany podobno nie zamkną nie narzekaj tylko szukaj innej firmy jest ich pełen rynek skuczycie cie jak baby musisz to w jakimś badzie tyrać ? Wracaj do polski do mszany lub kasinki , poznania , krakowa i tam szukaj co ci odpowiada Lub szukaj w dalej pracy w UE Języka nie znasz ? twój problem nikt Cię nie nauczy , sam to musisz zrobić ?!! więć przestań jęczeć twoje życie to nie aga gdzie ci źle To ty sam

Guantanamo
@RobRoy 01.11.2017 01:53

Witaj kolego piszesz takie pierdoły ,banialuki widocznie nigdy nie szlifowałeś nigdy nie robiłeś na odlewni ,nie masz pojęcia o ciężkiej trudnej pracy gdzie trzeba kupować proszek do prania żeby moc umyć oczyścić ręce z rdzy. Ten który pisze takie głupoty to człowiek typu Wojtek Kacprzak , który wraz z kolega Zielińskim nie maja ani jednej godzinki na oczyszczani nigdy nie szlifowali . Teraz jak sam Kacprzak mowi Knapczyk mu moze zrobic lo... a . Bez Kacprzaka to firma sie rozsypie sam to czesto powtarza i widac , ze ma racje ,bo to ze nigdy nie szlifował to raz na piec tygodni jeździ do polski na dwa tygodnie wybiera sobie wszystkie nadgodziny z banku godzin a my na szlifierce tyramy i mamy po 300 godzin nie WYPLACONYCH PIENIAZKOW to w tej firmie sa rowni i rowniesi firma ma w nosie tych kilkudziesieciu co na gitarze pracuja tylko wysuwa sie jeden wniosek , ze Knapczyk wraz z Kacprzakiem kręcą jakieś lody . W normalnej firmie KOLEGO każdy traktowany byłby inaczej a tu tylko od przekrętów aż głowa boli i dziwicie się , ze w tej FIRMIE nikt nie chce pracować Nieraz ludzie pisza tu na form , ze kazdy by zjechal do polski tylko odpowiec mi kolego biurowy czy z ukladu Knapzcyka czy BANK odpiscil by ci nawet 100 zlotych kredytu , ktory by ci udzielil a nie wspomne o Prowidencie a tu kazdy pracownik oprocz Kacprzaka i zielinskiego co jest nie zgodne z prawem udzielil kredytu na kilka tysiecy zlotych Firmie ktora tylko z przekretow zyje . To niech wyplaca pracownikom wsszytskie pieniazki albo jak Kacprzaka niech puszcza do polski na dwa tygodnie . To jestem pewien ze Każdy ucieknie z tej firmie . Wiec pisanie o znajomości języków obcych itp to wierutna bzdura . Trzymacie ludzi na Kontrakcie w Badzie jak w wiezieniu o zaostrzonym rygorze TU jest Guantanamo. Apelujemy do Zarządu oddajcie nam zaległą KASĘ . Trzymacie nasza kasę to można porównać do tego jak ktoś odpiera komuś paszport i musi tyrać pod czerwonymi latarniami za łyżkę ryżu i tez pozna powiedzieć czemu kto nie ucieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Cela
@RobRoy 01.11.2017 01:53

Pisząc takie bzdury to niby szkocki bojowniku twój pierwowzór Robin Hood się w grobie przewraca i wola o pomstę do nieba naciągaczu i wyzyskiwaczu !!!

Jaro

Na ADK dają 12 na godz.,bo nikt nie chce przyjechać,w badzie też tyle musi dbać bo inaczej kontrakt się skończy nie ma ludzi i kolejni odchodzą...

Zostaw opinię o Aga Bauservice - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aga Bauservice