Meringer Sp. z o.o.

NIP: 6182095132 KRS: 0000326675

Adres: Dobrzecka 95 lok. 8A, 62-800 Kalisz

1.7/5
Na podstawie 258 ocen.

Opinie o Meringer Sp. z o.o.

Jan

Popieram te wcześniejsze opinie - świetny pracodawca. Wysoki standard pracy. Kierownik dużo wymaga w kontakcie z klientami. Ustalone są pewne zasady, których wszyscy się trzymają.

aaa

(usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) i nic wiecej taak to firma

anonymous

stanowisko pomocnik magazyniera jest aktualne ? Proszę o jakieś opinie na ten temat .

@anonymous

Rekrutacja na stanowisko pomocnika magazynowego nadal trwa, zachęcamy do przesyłania CV za pośrednictwem portalu OLX lub bezpośrednio na adres mailowy b.balcerzak@meringer.pl . Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

adrian

stanowisko pomocnik magazyniera jest aktualne ?

@adrian

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Meringer Sp. z o.o. na stanowisko Stacjonarny Doradca Klienta Biznesowego? Czy przeprowadzana jest wstępna rozmowa telefoniczna?
KHz

Fatalna firma, fatalni ludzie!

Ania

To jedna z najgorszych firm w jakiej przyszlo mi pracowac.

@Ania

Dzień Dobry Pani Anno, bardzo nam przykro, że tak Pani ocenia okres pracy w firmie. Mimo tego, że jest to krytyczna uwaga to dziękuję za nią. Ponieważ Pani wpis jest dość ogólny to uprzejmie prosimy o wskazanie obszarów nad którymi powinniśmy popracować? Być może chodzi o jakieś procedury, które są konieczne ze względu na ciągły rozwój firmy? Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne na przyszłość. Dziękujemy. Serdecznie pozdrawiamy.

Dzień dobry, na jakie stanowiska Państwo aktualnie rekrutują pracowników ?

@Kandydat

Dzień dobry, aktualne oferty pracy można znaleźć tutaj http://meringer.pl/praca/ Zapraszamy serdecznie do przesłania swojej aplikacji. Dziękujemy.

Zainteresowany

Rozumiem, ze 3000 brutto to kwota wyjściowa ?

pytanie

Czy adres e-mail praca@meringer.pl jest adresem , na który można wysłać do Państwa CV ?

@pytanie

Tak, aplikację można składać na wyżej wymieniony adres e-mail. Zapraszamy serdecznie.

Zainteresowana pracą

Witam , czy oferty pracy które znajdują się na Państwa stronie internetowej są aktualne ?

@Zainteresowana pracą

Tak, oferty, które znajdują się na naszej stronie są jak najbardziej aktualne.

No chyba zartujesz

Buehuehue list motywacyjny na magazyniera ? Jaka kpina hahahaha

Dyskrecja

Jak sobie cos przypomnę to napisze.

Dyskrecja
@Dyskrecja

Mam - jest klimatyzacja i express do kawy .....

Tomek

A ktoś pracował na magazynie jako pakowacz i może się wypowiedzieć na temat tego stanowiska ??? Bo ogłoszenia dotyczące tego stanowiska pojawiają notorycznie co jakiś czas i bardzo mnie to zastanawia czemu tak jest ?

2500 brutto wow ! minimalna krajowa jest 2000, luz lete z cv

35+

a może otwarcie powiecie, że wiek powyżej 35 lat to najgorsza z wad, jaką może mieć pracownik?

@35+

W firmie Meringer struktura zatrudnienia wg. wieku wygląda następująco: - 28 % stanowią osoby w wieku 30-40 lat - 72 % stanowią osoby w wieku 20-30 lat Nasz proces rekrutacyjny składa się z kilku elementów i dokładnie analizujemy wszystkie mocne i słabe strony kandydatów do pracy w firmie. Wiek kandydatów nie jest w trakcie tej analizy brany pod uwagę.

Observer

To samo pomyslalem :-)

pozytywnaneutralnanegatywna

Dziękujemy za pozytywną ocenę naszych działań :)

Święty

No właśnie, ja też niespecjalnie widzę minusy dlatego byłoby fajnie, gdyby ktokolwiek udzielił mi podobnej informacji

@Święty

Jesteśmy otwarci na pytania ze strony osób zainteresowanych pracą w firmie Meringer. W trakcie procesu rekrutacyjnego chętnie odpowiadamy na pytania kandydatów. Można skontaktować się z nami np. mailowo lub telefonicznie oraz oczywiście zachęcamy do zadawania pytań podczas samej rozmowy kwalifikacyjnej. Zależy nam na tym, by kandydaci dokładnie znali warunki współpracy oraz zakres obowiązków.

Smaker

Nie polecam! Bez konkretow!

johnnyB

Szukam ogloszen tej firmy i nie moge znalezc. Gdzie to jest umieszczane. Chce co wiecej wiedziec o tej firmie napiszcie cos. Dzieki

@johnnyB

Nasze ogłoszenia można znaleźć m.in. na naszym profilu na olx - https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/1Jx47/ lub na praca.pl i pracuj.pl. Ponadto, informujemy o rozpoczęciu procesu rekrutacji na facebooku poprzez nasz profil firmowy. Informacje o przebiegu rekrutacji można natomiast znaleźć na stronie http://sklep.meringer.pl/praca.html

Zostaw merytoryczną opinię o Meringer Sp. z o.o. - Kalisz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Meringer Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Meringer Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 41.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Meringer Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 20, z czego 9 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii