Uponor Capricorn (dawniej Capricorn)

1.8/5

• Milikowice
  • Modlęcin
  • Siodłkowice

3. Opinie o pracodawcach Świebodzice
  5. Opinie o Uponor Capricorn Sp. z o.o. (dawniej Capricorn S.A.)

Opinie o Uponor Capricorn (dawniej Capricorn) Świebodzice

Nie przegap nowości o Uponor Capricorn Sp. z o.o. (dawniej Capricorn S.A.)!

Zbigniew Baniak, pewnie znajdą mnie po ip ;p;p;p

24.04.2012 19:18

Dodam tylko, że przerzucanie kilku ton worków z tworzywem dla przełożonych to żadne obciążenie, że już nie wspomnę o szkodliwości dla zdrowia, zapylenia i dymu który unosi się po cięciu i mieleniu np. ABS-u i wielu innych szkodliwych dla zdrowia granulatów typu ZYTEL, zresztą, google prawdę Ci powie ;ppp
    Zbigniew Baniak, pewnie znajdą mnie po ip ;p;p;p

24.04.2012 18:56

Potwierdzam ;ppp
    tromba

22.03.2012 06:00

jacha jaha, zawsze najlepiej jest tam gdzi nas nie ma, dziekuje zosatje
    Jaco

19.03.2012 12:31

Czterobrygadówka za 1500 netto to Śmiech na sali, jałmużna i wstyd. Tragedia, że zgadzacie się pracować za takie ochłapy. Zapraszam do innej świebodzickiej firmy (produkuje folie) - płacą o wiele więcej i klimat jest znośniejszy.
    Nickon

19.03.2012 12:13

Fatalna firma.

09.03.2012 14:58

praca firmie capricorn przypomina (usunięte przez administratora) człowiek traktowany jest tam jak niewolnik szczególnie dotyczy to produkcji ,praca jest coraz cięższa szczególnie teraz przez12 godzien człowiek zasuwa [usunięte przez moderatora] nawet nie chce pomóc ale jak potrzeba [usunięte przez moderatora] to wtedy widzi pracownika.naprawdę nie polecam tej firmy

Oferty pracy - Uponor Capricorn Sp. z o.o. (dawniej Capricorn S.A.)

Operator obróbki skrawaniem/ Operatorka obróbki skrawaniem

Świebodzice

Ustawiacz na dziale malarni/ Ustawiaczka na dziale malarni

Świebodzice

Operator pras krawędziowych/ Operatorka pras krawędziowych

Świebodzice

Inżynier procesu wtrysku/ Inżynierka procesu wtrysku

Inżynier jakości/ Inżynierka jakości

Ustawiacz

Zapierdalacz

17.02.2012 21:32

4 brygadówka to jest coś wkońcu 1500 zł na ręke podreperuje swój status gospodarczy xD Dają zarobić ;) nie ma lipy
    batman

17.02.2012 20:33

UWAGA !!! DLA ZAINTERESOWANYCH !!! CZTEROBRYGADÓWKA ZACZYNA SIĘ W TYM ROKU OD 20 LUTEGO I MOŻE POTRWAĆ NAWET ZŁAPCIE SIĘ KLAWIATURY ;PPP 9 MIESIĘCY ;(((

29.10.2011 21:37

halo witam złożyłam ofertę pracy w Capricornie do biura ,czy ktoś może mi podpowiedzieć, czego się ewentualnie mogę spodziewać i co to za firma, słyszałam różne opinie , z góry dziekw

22.08.2011 16:44

Potwierdzam, firma słaba, bardzo słaba. (usunięte przez administratora) . Co byś nie zrobił zawsze znajdą coś co spowoduje ze jednak jesteś złym pracownikiem. Zdecydowanie odradzam
    stop capricornowej patologii

16.08.2016 21:32

Dajcie sobie lepiej spokój z tą firmą. O tej firmie na tym forum od lat już było wiele negatywnych opinii z których już większość "zaginęła" w dziwnych okolicznościach. Były wpisy mówiące o tym, że w latach 2006 w firmie była olbrzymia rotacja i że nie było kompletnie z kim pracować w tej firmie, było też wiele innych negatywnych opinii sprzed wielu lat, co nagle "znikły" na forum.... Bardzo dużo o tej firmie mówi wpis niejakiego Tomasza J. na goldenline, który pracował w firmie w 2009 roku jeszcze. Stwierdził on na tamtym portalu w swoim wpisie, że w tamtym czasie gdy on pracował występowały na porządku dziennym w capricornie takie zjawiska jak "zlecanie zadań niemożliwych do wykonania w założonym czasie" "zero empatii, zero skrupułów" "manipulowanie ludźmi". No sorry ale coś w tej firmie było nie tak już całe lata temu i na podstawie wypowiedzi T.J. oraz licznych wpisów z tego forum można śmiało stwierdzić, że w tej firmie występowały zjawiska patologiczne i niestety ale dalej one występują. I nikt mi nie wmówi, że zlecanie zadań nie możliwych do wykonania w założonym czasie albo manipulowanie ludźmi nie jest jakąś patologią. Te firmę lepiej omijać szerokim łukiem. Z patologią nie ma co się zadawać. W tej firmie było tak samo i jest i 10 lat temu i 7 lat temu i 5 lat temu i teraz. Patologia była jest i będzie tam...

18.07.2011 16:31

Ja także pracuję w tej firmie już pięć lat, i nie mogę powiedzieć złego słowa o niej ani o żadnej osobie, która tam pracuje.

14.07.2011 16:21

ja pracowałam w tym bałaganie na pakowni dziewczyny mają przerąbane zmuszani do nagodzin przenoszone na inne działy marne pieniądze że nikt się za to nie weżmie tam jest masakra a liderki to pierwsze do zwolnienia

Kontakt - Uponor Capricorn Sp. z o.o. (dawniej Capricorn S.A.)

Ciernie 11 58-160 Świebodzice

Branże: Wyroby z tworzyw i gumy
    as

14.07.2011 13:05

A ja polecam, W styczniu minęło mi już 5 lat odkąd tu pracuję. Może zadowolenie zależy od działu w którym się pracuje, bo nie wiem skąd tyle negatywów. I jeszcze jedno: portal ten służy do wyrażania opinii o pracodawcy a nie do obrażania ludzi.
    [email protected]

01.04.2011 09:37

Widziałem, że Capricorn robi nabór na handlowca do działu eksportu. Może wiecie jakie sa warunki zatrudnienia (widełki, rodzaj umowy, narzędzia pracy)? Nie wiem czy wysyłac CV. Z góry dziękuję za odp.
    BYLY PRACOWNIK

08.03.2011 20:11

CZESC ANONIM.POWIEDZ A ILE NA POCZATEK MOZNA ZAROBIC?
    anonimowy

07.03.2011 15:23

raczej przedłurzą najpierw na 3 miesiące a później to zależy od ciebie jak sobie radzisz
    anonimowy

28.02.2011 11:14

z tego co wiem dają zlecenie na miesiąć

27.01.2011 10:14

nie polecam tam pracy nie jest trudna niezbyt skomplikowana ale tam nie umią doceniać ludzi ani mobilizować do pracy tylko chcą jak najlepiej żebyś pracował za marne zarobek a wymagają bardzo dużo nawed te śmieszne paczki bilet do kina i cukierki(usunięte przez administratora) doceniają i nawed są dwarazy lepsze nagrody mobilizujące ludzi do pracy i wydajności

Zostaw merytoryczną opinię o Uponor Capricorn Sp. z o.o. (dawniej Capricorn S.A.)