Capricorn
2 433 6 1

Opinie o Capricorn

BlaBla

Dobrze, po tych wszystkich krytykach ja jako obecny pracownik się wypowiem. Pracuję tu ok półtora roku jako operator. Jest chaos i rozgardiasz, zgadzam się. Ale płaca wcale nie jest najgorsza. Na początku - wiadomo - najniższa krajowa. Potem podwyżka. I kolejna. A szykuje mi się następna. Licząc z nią to będzie naprawdę spora kwota różnicy. I nie mówie tu o różnicy 500zł czy 800, lecz więcej. I wcale nie musiałam chodzić za kimkolwiek, żeby upomnieć się o podwyżki. Same przychodziły. Jeżeli chodzi o klimat - wiadomo jak jest. Są różni ludzie. Są lepsze i gorsze dni. Ale jak potrzebowałam pomocy to zawsze sie ktoś znalazł. Może po prostu wystarczy nie być bucem, robić dobrze to za co nam płacą i nie chodzić po kątach i nie marudzić jak bardzo jest źle?

BalBal
@BlaBla 18.01.2019 21:16

płaca nie zła, ale Ci dyrektorzy... Komentować za wiele nie trzeba, bo każdy kto tu pracuje wie jak jest i niestety największe zastrzeżenia są do kadry zarządczej z różnych względów. Jeżeli ktoś nie ma kontaktów z kierownikami to mu się najlepiej pracuje.

Maja

@Pawulon, może to jedynie przejściowe problemy i sytuacja będzie miała szanse się rozwiązać, z korzyściami dla pracowników, w najbliższym czasie? Czy wiadomo coś na temat zamian jakie mają zajść w firmie? Czy orientujesz się, czy w najbliższym czasie będą prowadzone procesy rekrutacyjne?

XXX
@Maja 15.06.2018 12:53

Procesu rekrutacyjne są prowadzone bez przerwy do biur i na produkcję. A i pieniądze można zarobić coraz lepsze w tej firmie. Ale o tym nikt tu nie napisze, bo ludzie ten portal wykorzystują tylko po to, żeby krytykować.

Remo78
@XXX 23.08.2018 19:05

Lepsze pieniadze nie wytrzymam.Pracowalam 7 lat przwinelam sie przez 3 dzialy i wiesz ile najwiecej wyciaglam po 7 latach? 1800netto do lapki smiech na sali po 7 latach dlatego zdecydowalam sie na emigracje w tym kraju niczego nie mozna sie dorobic tylko garba... jestem mloda smbitna osoba po studiach i Capricorn zmarnowal mi 7 lat zycia a mialy byc awanse , kursy jezykowe i szkolenia hmm tylko gdzie?!

Marzec
@Remo78 07.11.2018 21:36

Chyba nie było Ci w Capricornie aż tak źle skoro 7 lat pracowałeś. Młoda ambitna osoba po studiach, jak piszesz o sobie, nie zgodziłaby się na 7 lat wykorzystywania. Pracowałeś na trzech działach i nigdzie Cię nie docenili , za najniższe stawki tyrałeś, dziwne ... może sam sobie odpowiedz na pytanie "dlaczego".

Maja

Logistyka odgrywa ważną rolę w Capricorn, gdyż pomaga firmie w wypełnianiu jej misji. W związku z dynamicznym rozwojem tego działu, poszukiwany jest kandydat na stanowisko Spedytora. Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany aplikacją, to dodaję link: http://www.capricorn.pl/pl/jobs,details,id,20.html Co sądzicie o tej ofercie pracy?

Remo78

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Export handliwcy uwazaja sie za " swiete krowy" ktorym trzeba sie klaniac w pas .Reszta ludzi postrzegane jest jak robole ktore zasuwaja h by handliwcy z exportu wyrobili plan sprzedazowy wszystkie dzialy uginaja sie od nadniaru obowiazkow bo przeciez handlowcy by sie przemeczyli a powinni robic sprzedaz.pozabierano im wszelkie like cencje tylko co z tego teraz maja jeszcze wiecej czasu na kawke herbate, ploty i fajeczke.Ogolnie wszyscy sa podporzadkowani exportowi a Nasze krajowe zamowienia spychane na dalszy plan, bo przeciez oni " utrzymuja" ta firme przy zyciu

hehe
@Remo78 07.11.2018 21:26

Kobieta sukcesu jednym słowem...

Arek88
@hehe 08.11.2018 17:36

Co masz na mysli ? Mowiac "kobieta sukcesu" widac ze tu ktos z kad Cspricornu grzebal :p

kto
@Remo78 07.11.2018 21:26

Cała prawda. handlowcy z eksportu pracują średnio pół etatu a drugie pół spędzają na gadaniu i wycieczkach na fajke lub kawke. W tym dziale moglo by być o połowe mniej ludzi i ta połowa mogłaby wyrobić taką samą sprzedaż gdyby tylko pracowała tak samo ciezko jak ludzie z innych dzialow

Tomek

Hej wszystkim, w zeszłym roku startowałem na stanowisko handlowca eksportowego czy specjalisty ds exportu, cos w tym stylu. Praca z zagranicznym klientem, delegacje zagraniczne. Mam ponad 11 letnie doswiadczenie w obsludze klienta, sprzedazy oraz w zarzadzaniu zespolem. Oddzwoniła sympatyczna Pani - gdy zapytałem jakie kwoty wynagrodzenia wchodzą w grę aby wiedzieć, czy jest sens wsiadać do samochodu i robić kilometry aby się z nimi spotkać to dostałem odpowiedź, że to tajemnica etc. Zapytałem się jej wprost, czy możemy porozmawiać jak dorośli ludzie i czy zwykle osoby z dużym doświadczeniem są traktowane jak idioci przez Capricorn. W końcu to nie jest moja pierwsza praca zaraz po liceum aby człowiek młody mógł być nieświadomy i zwodzony w ten sposób.... Po trochę dziwnej wymianie zdań w końcu się dowiedziałem, że na tym stanowisku, przypominam delegacje, obsługa zagranicznych klientów i pozyskiwanie nowych w obcym języku proponują podstawę bez prowizji. Byłem zszokowany. Ludzie, którzy odpowiadają tam za rekrutacje już na etapie telefonicznym są zupełnie nieprzygotowani. Warunki, które zostały przedstawione to był jakiś żart. Ja również popełniłem duży błąd bo zamiast najpierw spojrzeć na opinie na gowork wolałem w pierwszej kolejności zgłosić im swoją ofertę...

Arek88
@Tomek 19.04.2017 09:28

Monika sympatyczna Pani ????????????

Maja
@Arek88 14.11.2018 01:02

Zachęcam Ciebie do udzielenia merytorycznej wypowiedzi dotyczącej Capricorn. Wpisy dotyczące pracowników firmy nie są interesujące dla osób, które poszukują tutaj wskazówek na temat zatrudnienia w firmie. Zatem jeżeli pracujesz w firmie, to podziel się informacją, jaka atmosfera panuje w niej?

ale ludzie...
@Tomek 19.04.2017 09:28

Hehe niezły Tomek... Dzwoni do firmy bo ma wywalone nie będzie się szlajał po Polsce... A ile mi dacie bo jestem zayefajny??? No ile ??? Pani przestań gadać farmazony ja tu Pani nie w takich firmach pracowałem ile pieniędzy się pytam... ŻAL

Janusz biznesu
@ale ludzie... 21.11.2018 18:51

Raczej Janusz a nie Tomek :)

Maja

@Anonymous dziękuję za odpowiedź. Możliwość rozwoju w postaci szkoleń oraz opcja delegacji zagranicznych to też na pewno cenna informacja dla osób, które zastanawiają się nad pracą w Capricorn.

zniesmaczony
@Maja 09.10.2017 10:51

Witaj, Trzymaj się od tej firmy z daleka. Pieniędzy nie zarobisz. Pracownicy nie dostali na święta bonów ani pieniędzy. Ludzi nie chcą zatrudniać tylko pracownikom dowalają obowiązków, a szkolenia daj spokój jak sobie nie zapłacisz to nie pojedziesz. Pierwszy raz zdarzyło mi się pracować w takiej firmie..... nic dla pracowników wszystko dla siebie. Jak to mówią tak Polska rodzinna firma...

twoja stara
@zniesmaczony 01.01.2018 20:52

Pracownicy nie dostali wypłat? To chyba lepiej zgłosić do inspektoratu pracy a nie na jakimś forum internetowym... Ale pewnie jakieś bzdury piszesz... Nie wiem gdzie pracowałeś ale ja pracowałam w kilku firmach i wiem że wszystko zależy od Ciebie... no chyba, że jesteś homo sovieticus... czy się stoi czy się leży 1500 się należy... żal...

on
@twoja stara 02.01.2018 22:44

Nie napisałem, że wynagrodzeń nie dostali tylko bonów na święta ani pieniędzy. Naucz się czytać ze zrozumieniem, a po za tym to do Państwowej Inspekcji Pracy, a nie do inspektoratu pracy... tu akurat nic nie zależy od Ciebie. Chcesz pracuj, a pieniądze za nadgodziny dostaniesz w maju... taka firma. P.S. Super jesteś pracownikiem skoro w tylu firmach pracowałeś. To nie te czasy czy się stoi czy się leży..

Arek88
@zniesmaczony 01.01.2018 20:52

Niestety prawda.Pracowalem 2 lata i nie doczekalem sie zadnych bonow na swieta ani paczek dla dzieci.Nic zerowy socjal .Nawet za nadgodziny nie placa

Fjołek

Mam pytanie odnośnie zarobków na stanowisku Specjalisty do obsługi klientów zagranicznych, czy da się wyżyć z tego co proponują czy lepiej nawet nie zawracać sobie głowy? Z góry dziękuję za pomoc

Remo78
@Fjołek 03.08.2016 13:45

1800zl na reke

Ciekawska

To można wiedzieć ile zarabia się tam na produkcji ? Tylko konkretnie.Bo to ,że mało to już wiem.

kala89
@Ciekawska 08.11.2016 16:10

1500 zł netto czyli na łape

Maja

Czy ktoś ostatnimi czasy aplikował do Capricorn? Możecie wypowiedzieć się na temat atmosfery w firmie? @Pawulon, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Co miałeś na myśli? Każda merytoryczna opinia jest ważna dla użytkowników forum pod warunkiem, że jest dla nich zrozumiała.

Pawulon
@Maja 09.06.2018 11:19

Myślę że moja wypowiedź jest dość zrozumiała. Chodzi mi o to, że wielkim problemem tej firmy jest zakłamanie Dyrektorów i to że stanowią oni jakby filtr wokół Prezesa - nie dopuszczają do niego wielu ważnych informacji. Przy okazji napiszę jeszcze o jednej ważnej sprawie, która od wielu miesięcy wpływa na pogorszenie warunków pracy w firmie. Od stycznia zostało zwolnionych bardzo wiele pracowników umysłowych a ich obowiązki zostały przerzucone na osoby które pozostały w firmie. Aktualnie praktycznie każdy dział jest stanowczo za bardzo obłożony pracą. Większość ludzi w chwili obecnej robi jakieś 150% tego, co robiło rok temu, niektórzy nawet 200%. Nastroje są naprawdę nieprzyjemne. Wiem, że bardzo wiele osób na "wyższych szczebelkach" rozsyła CV, bo ich cierpliwość jest na wyczerpaniu. Nie wiem co się musi wydarzyć, żeby Zarząd zrozumiał, że największa wartością firmy są kompetentni pracownicy, a nie maszyny i budynki. Czasem odnosze wrażenie, że mimo, że "słupki rosną", to ta firma naprawdę ciągnie ostatnim tchem, wszystko w niej gnije od środka i ulega powolnemu rozkładowi. I niech tą metaforę każdy rozumie jak chce.

Marina88
@Pawulon 13.06.2018 22:11

Pracuje w Capri od 3,5 roku CALKOWICIE sie zgadzam z kolega...

Marzenka98
@Marina88 10.07.2018 23:19

Dokladnie pracuje rowniez 3 lata i potwierdzam to co zostalo powiedziane .Np reklamacje ogarniala sprytna dziewczyna Marta a teraz reklamacje rozrzucono po wszystkich dzialach co powoduje haos balagan i niepirozumienia w dodatku brak szkolen w tej materii powoduje ze czesto decyzje reklamacyjne wydawane sa na chybil/ trafil porazka zmiany, zmuany wiecej obowiazkow ale zero podwyzek

Maja

@Zbynio napisz proszę jakie widzisz istniejące problemy firmy? Czy widzisz jako pracownik Capricorn metody ich rozwiązywania? @XXX anonimowość daje poczucie możliwości napisania wszystkiego, ale nie mówiłabym, że to jest złe. Dzięki temu możemy swobodnie wyrazić opinie. Warto jednak zrobić to rzetelnie i skrupulatnie. Jeśli nawet mamy coś do zarzucenia pracodawcy, to warto zrobić to merytorycznie i rzeczowo. Informując o konkretnych sytuacjach i odczuciach z nimi związanymi. Dzięki takim opinią będziemy również traktowani poważnie przez innych użytkowników, a opinie staną się bardzo przydatne.

Wojtek

Niestety niektórzy potrafią jedynie narzekać i mają gdzie to robić. Wiadomo, że idealnie nie jest nigdzie

Zbynio

Może trzeba rozmawiać o istniejących problemach w firmie.

capri

Na rozmowie kwalifikacyjnej zapytajcie się koniecznie: - czy w firmie działa prawidłowo system zakładowej kontroli produkcji wymaganej prawnie w branży budowlanej. Zaznaczcie, że jeśli to nie funkcjonuje prawidłowo w firmie, to wy nie będziecie tam pracowali, to zobaczycie jak się dyrektorzy ucieszą, a w szczególności dyr produkcji i dyr jakości - czy w firmie w ogóle są stosowane jakiekolwiek tzw."narzędzia jakościowe" i czy szefowa jakości słyszała o czymś takim:) - czy to prawda, że preferowane są osoby nie mające zielonego pojęcia o jakości i kompletnie nie znające ISO 9001 i innych systemów jakości. - Czy wymogiem koniecznym do podjęcia pracy w firmie jest kategoryczny brak doświadczenia w firmach z wysokim naciskiem na jakość - Czemu poprzednia osoba czy tez raczej raczej cała grupa poprzednich osób zakończyła tam pracę na stanowisku o jakie się ubiegacie. - jaka jest rotacja w śród pracowników w tej firmie, Zaznaczcie, że nie chcecie pracować w firmie w której na miejsce każdego nowo zatrudnionego pracownika dwóch się zwalnia i kolejnych dwóch jest zwalnianych - Czy w firmie nieużyteczne jest liczenie wskaźnika ppm dla sztuk wadliwych, a bardziej użytecznym jest liczenie wskaźnika ppm dla sztuk niewadliwych (jak już się takowe pojawią). Koniecznie zaznaczcie że: - nie macie ochoty pracować w firmie w której dyrekcja produkuje wyroby o których wiadomo, że wrócą szybko z reklamacji niemal w 100% bo są wadliwe. To na pewno wtedy wszyscy dyrektorzy się ucieszą, szczególnie produkcja i jakość... - Preferujecie firmy w których stawia się na jakość i nie macie najmniejszej ochoty pracować w firmie w której dziennie spływa JEDYNE 20 (słownie: DWADZIEŚCIA) reklamacji, tygodniowo 100, a miesięcznie 400. - w przypadku ubiegania się o pracę w sprzedaży należy zaznaczyć że nie będziecie oferować klientom wyrobów wadliwych, niedopracowanych o których każdy wie, że szybko wrócą z reklamacji. Zaznaczcie, że wy jako handlowcy możecie oferować swoim klientom tylko towar dobrej jakości a nie jakieś wadliwe g****. Jak będziecie zadawać takie pytania to wielcy dyrektorzy tak się bardzo ucieszą, że mogą z radości uzależnić się od zażywania pawulonu na uspokojenie :)

Pawulon
@capri 23.08.2016 05:55

Pawulon Dyrektorom nie potrzebny - oni się już całkowicie uodpornili na wszelkie kryzysy. Może się wydarzyć wszystko, istny armagedon - oni i tak będą mieli zawsze swoje standardowe cwaniackie uśmieszki na twarzach. Trzeba robić dobrą minę do złej gry, żeby się przypadkiem Pan Prezes czegoś nie domyślił i nie zaczął zadawać trudnych pytań...

Maja

@capri Wiele gorzkich słów pada z Twojej strony, dlatego chciałabym Cię prosić, abyś swoje słowa podparł jakimiś faktami. W jaki konkretnie sposób doświadczyłeś mobbingu o którym mówisz w firmie Capricorn? Jest to bardzo poważny zarzut, dlatego dobrze by było, abyś to czymś podparł, żeby Twoja opinia była wiarygodna. @on W takim wypadku nazywaj proszę rzeczy po imieniu oraz pisz nieco jaśniej, bo również czytając Twoją opinię odniosłam wrażenie, jakoby pracownicy nie otrzymali wypłat. Nie napisałeś nic natomiast na temat pakietu socjalnego w firmie Capricorn. Czy zatem mógłbyś zabrać w tej sprawie głos i wypowiedzieć się proszę?

capri

Chora firma, chorzy ludzie.... jedno wielkie dno... w tym czymś (ciężko to nazwać firmą) na każdym kroku można spotkać się z mobbingiem. Nie warto tam iść. szkoda czasu na tych wieśniaków

fakty
@capri 06.12.2017 22:12

post chyba mówi wiele o samym autorze...

Administrator

Jak aktualnie kształtuje się sytuacja Capricorn na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby warunków zatrudnienia mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Świebodzice i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

Maja

@Anonymous widzę, że bardzo dobrze znasz firmę i to co dzieje się na jej poszczególnych działach. To, że praca w Capricorn daje możliwość rozwoju i zdobycia cennego doświadczenia, będzie cenną informacją dla osób, które zastanawiają się nad złożeniem aplikacji do firmy. A czy można liczyć na dodatkowe szkolenia zewnętrze, czy też wewnętrzne?

Anonymous
@Maja 18.07.2017 13:05

@Maja Szanse na szkolenia jak najbardziej są, w zależności od stanowiska. Jak Dyrektor / Kierownik dostrzeże potencjał pracownika, to nie żałuje tysiaka czy dwóch na szkolenia zewnętrzne. Są też wyjazdy na różnego typu Targi (polskie i zagraniczne), na których też się można wiele nauczyć. Szkolenia wewnętrzne też są - głównie dla handlowców (sprzedażowe i językowe), oraz związane ze Zintegrowanym Systemem Zarządzania (np. na audytora wewnętrznego). Handlowcy często lecą do krajów, które obsługują, aby budować relacje z klientami i firma nie żałuje im na bilety lotnicze i hotel.

Anonymous

Najwyższa pora na jakąś rzetelną opinię o Capricornie a nie tylko niekończące się narzekanie (które jest chyba sportem narodowym polaków). Jeśli chodzi o pracę na wydziałach produkcyjnych - to wszyscy narzekają jaki to wyzysk, i jacy straszni kierownicy, a prawda jest taka, że i na obróbce metali i na przetwórstwie tworzyw pracownicy mają wieczne wakacje (albo wcale nie pracują, albo jak już łaskawie wezmą się do roboty to produkują buble, mają wszelkie procedury głęboko gdzieś, bo nie są ani odrobinę zaangażowani w swoją pracę, chcieli by zarabiać jak prezes, ale robić, uczyć się i angażować to się nikomu nie chce). Co innego jest na montażu / pakowni - tam Liderki trzymają porządek, ludzie pracują tak jak to być powinno wszędzie (czyli uczciwie, ale nie ma tam nadzoru jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeśli chodzi o pracę w wydziałach administracyjnych to pracy jest dużo, zarobki nie powalają, ale plusem jest to, że Dyrektorzy nie stoją nad człowiekiem z batem i nie rozliczają pracownika z każdej przepracowanej minuty. Można czasem wyjść wcześniej jak jest potrzeba, jak się człowiek spóźni 10 minut to nikt nawet nie zauważy. Jest momentami ciężko, poziom chaosu w tej firmie może czasem przytłoczyć, ale nie da się ukryć, że dla młodych ludzi ta firma jest wielką szansą na rozwój i zdobycie doświadczenia. Nauczyć się można bardo dużo (dużo problemów do rozwiązania = dużo wiedzy do przyswojenia), a jeśli się ma trochę oleju w głowie to można się wybić. Kolesiostwa nie zauważyłem w firmie. Jeśli się lubi wyzwania to praca w Capricornie się może człowiekowi podobać, tylko trzeba mieć trochę dystansu do pewnych spraw, bo firma jest daleka od ideału - jak każde miejsce pracy.

Maja

Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie oraz jak oceniacie Capricorn jako pracodawcę. Jednak bardzo proszę o nie skupianie się na indywidualnych pracownikach firmy. Przypominam również, że komentarze nie mogą łamać regulaminu firmy, w tym nie mogą naruszać dóbr osobistych.

Taśma

Widze ze chyba jakieś zmiany w capri? Czyżby Konrado wreszcie dostał buta? Niezmiernie mnie to ucieszyło:)

Maja

@nierealne plany sprzadażowe dziękuję za Twoją opinię. Czy w firmie stosuje się jakieś systemy motywowania pracowników? Może dodatkowe benefity?

Maja

@infoa Ty jesteś pracownikiem firmy? Chętnie poznamy Twoją opinię na temat warunków zatrudnienia w Capricorn.

Maja

Śledzicie aktualne oferty pracy firmy Capricorn? http://www.capricorn.pl/pl/jobs,list.html Zamierzacie aplikować na któreś ze stanowisk?

Ciekawska

To można wiedzieć ile zarabia się tam na produkcji ? Tylko konkretnie.Bo to ,że mało to już wiem.

ania

Wiesz co są teraz ogłoszenia do nich aktywne @miseiwcz.pl i tam są wyszczególnione wymagania żeby się dostać jedne są mniejsze, drugie większe. Tym samym firma daje szansę każdemu i nie jest to żadne faworyzowanie i "misiewiczowanie"

anonim

(usunięte przez administratora)

wpis

No właśnie wydaje ci się tylko. Generalnie jak się nie ma na coś wpływu to trza z tym walczyć. Tak więc z oszustami trzeba walczyć i tępić patologię i wszelakiego rodzaju oszustów i manipulatorów. Firma rozwijać się juz nie rozwija. Kiedyś może i się rozwijała ale od dłuższego czasu rozwój tej firmy jest tylko pustym hasłem marketingowym nijak mającym się do rzeczywistości. Potrafili niegdyś konstruować zasuwy burzowe. Ileś ich nakonstruowali, a jak konstruowali fi 100 to nikt w "dziale rozwoju" nie wiedział jaka średnica ma być pod uszczelkę i nikt nie chciał kupować zasów do których rura fi 100 nie wchodzi o czym zorientowlai się po roku czasu... hahhaahhahaha ale rozwój.... chyba coś im wiedzy i doświadczenia (tzw. know how) ubyło zamiast przybyć przez lata........

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola

Juz ktoś pisał o tym , idź i sprawdź ... dla jednych szkoda czasu a dla drugich jest ok .. ja potrzebujesz na chleb i masło i "adidasy" z biedronki to będziesz zadowolony .

anonim

(usunięte przez administratora)

kolka

nie jest weryfikowany , idz do staniesz i tak malo kasy ale przezimowac mozna zawsze

anonim

(usunięte przez administratora)

mimi

Wyglądasz mi na pracownika tej firmy ;) hehe

anonim

(usunięte przez administratora)

Fjolek

I ja je zdecydowanie posiadam. Ale dobrze wiem ze kwalifikacje wplywaja glownie na premie a nie na podstawe. Firmy z reguly maja polityke odnosnie podstawy a premia to juz indywidualne osiagniecia. Zatem pytam jaka firma ma polityke odnosnie podstawy???

Zostaw opinię o Capricorn - Świebodzice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capricorn