Iglotex Centrala

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Zajączek
  • Nowy Bukowiec
  • Wolental
  • Bukowiec Nowy
Białystok - Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
Kraków - IGLOKRAK
Skórcz - Iglotex S.A.
Smolec - Iglotex Kraków Sp. z o.o. filia Wrocław
Tarnów - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.
Toruń - Iglotex Toruń Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skórcz
  5. Opinie o Iglotex S.A. Centrala

Opinie o Iglotex Centrala Skórcz

Nie przegap nowości o Iglotex S.A. Centrala!

ruda

03.01.2015 12:47

iglotex kroi wzystkich
iglotex

03.01.2015 12:08

Radość jedzenia pizzy ponad wszystko
KAKTUS

03.01.2015 12:06

SPOKO pan kierownik do lata się wybieli.
KO

03.01.2015 12:01

więcej dyrektorów nam potrzeba
Piwo

03.01.2015 11:56

Iglotex flota samochodów dla pH to złomy którymi sie mozna prędzej zabić niż dojechać do klienta trupy i pozakładali w te trupy gipsy jak by to było najważniejsze .
Kaktus

03.01.2015 11:52

Powinno być więcej szkoleń dla pH i wyjazdów integracyjnych
Tom

03.01.2015 11:50

Nowych struktur nie bedzie brak pomysłu na organizacje
Ruda

03.01.2015 11:49

Wszyscy na święta dostali bony bezwyjątkowo firma super sie spisała
Iglotex

03.01.2015 11:44

Iglotex to uczciwa firma konkursy zawsze były i jak obiecują nie bedą nas teraz kroić ma być kraina mlekiem i miodem płynąca .
One dolar

03.01.2015 11:40

Kolega kierowca dobrze pisze kroją wszystkich .ciekawe czy bedą podwyżki
kierowca

02.01.2015 23:58

Cytat od użytkownika "Obojętny": Banda nieudaczników i złodziei. Zaczynając od rodziny Włodarczykow którzy kase kroją za wszystko. W takim razie znajdź sobie takiego pracodawcę, który nie ma pieniędzy, a jednocześnie da ci pracę. Takie rzeczy tylko u Marsa, Engelsa i Lenina. Życzę powodzenia ;)
filar

03.01.2015 23:15

a jakie bzdury pytasz rksie,to było tylko pytanie,uderz w stół a nożyce się odezwą hahaha
wiór

05.01.2015 20:14

A to ciekawe??? Ma autor pojęcie o czym pisze.Wątpię.
kierowca

02.01.2015 23:11

Ja piszę, że mnie kroili. Kierowcy w Poznaniu bardzo dobrze wiedzą jakie konkursy mają przedstawiciele. Do tego wieczne dopisywanie towaru, tłumaczenie się przed klientem, do przedstawiciela nie można się dodzwonić. Latem mają wypłacane na konta drugie wypłaty i inne bonusy. Wszystkich dookoła szantażują, że jak nie dostaną to odejdą do konkurencji. Jak się nie dodzwonisz do RKS-a to nikt ci nie pomoże. A najbardziej wkurza minie to, że jak jakiś palant odchodzi do konkurencji, to schowany za pseudonimem, jak szczur w kanale, wlali po ludziach z imienia i nazwiska.Tak się nie robi, nawet w stadzie szczurów... Odrobina honoru, panowie... Ja chcę zarabiać przynajmniej połowę z tego, co ma przedstawiciel i będzie git ;)
obojętny

02.01.2015 23:01

Haha kierowca :D ale go zabolalo. Napewno kierowca czy może jakiś złodziej KO :) Ładnie wam tam głowy piorą. Banda nieudaczników i złodziei. Zaczynając od rodziny Włodarczykow którzy kase kroją za wszystko, kończąc na reszcie smieciazy dyrektorów. Ph i kierowcy zarabiają po 2 tysiące na święta, a te tłuste świnie tuczą te mordy. Jeszcze trochę i wezmą się za ten idiotex. Trzeba zbierać dowody ich szemranych działań.

02.01.2015 21:53

dupek

02.01.2015 22:29

Koleś nie wiem z jakiego jesteś regionu,ale akurat u nas ph kroją na wszystkich konkursach,kroją nawet klientów na nagrodach,a kierowcy nawet nie wiedzą że coś takiego istnieje.A Cóż to za pojęcie dla ciebie coś na pokrycie kosztów właściciela.ON JUż dostał grubą kasę od producenta.
znam Was wszystkich i wy mnie też

30.12.2014 11:52

Życzę Wam Wszystkim pracownikom IGLOTEXU w PL / obecnym jak i byłym wszystkiego najlepszego w roku 2015 bo już chyba wystarczy tego zażartego słownictwa ......
znajomy

28.12.2014 08:03

A co tam w Skorczu slychac?Ff
BoRYS

27.12.2014 00:06

..nasi wiedzą o co chodzi ...to jest portal głównie dla ludzi z zewnątrz więc pytanie o struktury jak najbardziej na miejscu...więc jeżeli jest ktoś na tyle inteligentny żeby to zrozumieć to pewnie napiszę....a gość "don pedro" to jakiś burak który tylko narzekać potrafi. Jestem zainteresowany pracą więc informacja o strukturach mile widziana.pozdrawiam
jak wyzej

28.12.2014 20:48

Dzięki za pozdrowienia borysku.A jak interesują cię struktury to wpadnij na rozmowę kwalifikacyjna.Jeśli cię tam zatrudnia to poznasz wielu buraków.
ToM

23.12.2014 22:03

Napiszecie coś o tych nowych strukturach w firmie?
don pedro

23.12.2014 22:23

nie odpisujcie mu to szpieg don putinow wasiliewicz pietrowicz ,nasi wiedza o co chodzi
loveLAS

23.12.2014 20:40

Ruda kręcone włosy do ramion, biała skodą jeździ śliczniutka maszynka od zamówień...kolega mi o niej opowiadał ... Olsztyn męża ma ???
hjhu

28.01.2015 20:57

zrenu
jagger

01.02.2015 22:25

Toc nie z renu bo teraz podobno w konkurencji
makowiec

22.12.2014 23:05

a w triadzie dalej ponoć chętnie przyjmują

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Iglotex Centrala?

Kontakt - Iglotex S.A. Centrala

Polska 20 81-339 Skórcz

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
zadowolony

22.12.2014 21:18

Dzisiaj ogłosili nowe struktury, Grześ b. leci na łep, na szyje. Juz ledwo go widać w niej, chyba powoli poznają się na nim.
burak

23.12.2014 19:36

no panie,a dyrektorów i innych ważnych to tam pełno,ino robić nima komu
Karp

24.12.2014 22:37

Nie tam radzik. Ten drugi grubas co sie wyslowic nie potrafi tylko rzuca przekleństwa . Teraz do Warszawy ma jeździć to wreszcie spokój bedzie
aida

21.12.2014 21:07

hortex przejął ren .... Będzie się działo na rynku mrożonek :)
granica

21.12.2014 10:09

no to pojechali na swieta z wyplatami
keks

21.12.2014 22:23

ponoć w triadzie dalej chętnie przyjmują
kaszub

21.12.2014 22:25

to znaczy kuśnijta me w rzyc
kolo

17.12.2014 22:43

przyjmujo przyjmujo- ale wezwania do skarbowki
nowiny

16.12.2014 11:48

Czy to prawda że Gdynia robi też rewolucję Taką jak Koszalin .? Coś wiecie ?
huh

16.12.2014 19:44

Taniec z gwiazdami będzie :) oj będzie.
kiks

16.12.2014 21:59

ponoć w triadzie dalej chętnie przyjmują
ciekawy

16.12.2014 07:19

Wszyscy piszący kiedyś pracowali w iglo i teraz tęsknią dlatego pierwsze co robia po przebudzeniu to skladaja hold pisząc o iglo
yogi

14.12.2014 21:56

A w warszawie ilu jest ph?
obojętny

14.12.2014 19:55

Nigdy nie spotkałem się z takim złodziejstwem i zakłamaniem od strony rządzących. Kradną bo inaczej nie idzie tego nazwać, uczciwie zarobione pieniądze. Chłop który nalicza pensje dostaje przykaz ile i komu w danym miesiącu uciąć dla dobra firmy. Wykorzystywanie na każdym kroku i zero wdzięczności. Nie polecam i odradzam, nawet jeśli to by miała być ostatnia deska ratunku. Czytałem kilka wpisów i są takie co dobrze piszą o tej firmie, zadajcie sobie pytanie czy to zwykły kierowca czy może jakiś kierownik sie podszywa :) Pozdrawiam
lol

15.12.2014 20:55

Zgadza się główny ściemniacz ma swoją siedzibę w Olsztynie .
karamba

22.12.2014 16:19

kto jest głównym ściemniaczem ? Radzik ?
jadzka

07.12.2014 13:06

Dwa razy w rynne raz o parapet jak bede mial ochote to ci otworze
on

06.12.2014 20:02

Jadzka jak mogę się skontaktować z tobą?
Jadzka

05.12.2014 18:40

Są bony na świeta ale tylko z majtek
do Hop

03.12.2014 20:15

widać że masz dobre informacje, napisz coś co Wiesz, o tych zwolnieniach i PH bo sprawdzałem ogłoszenia i szukają do telesprzedaży i dyrektorów!czy są jakieś bony na święta?
krede

02.12.2014 20:52

właśnie napiszcie coś jeżeli macie informacje
m

24.01.2015 23:30

To czemu w Krzeszowicach poszukują dyrektora?
L.M

25.01.2015 13:22

Dyrektorem miał zostać ten co sam o sobie mówi, że jest "zero jedynkowy", ale okazał się zwykłym nieudacznikiem w dodatku łasym na cudzą kasę...
PeHowieC

01.12.2014 22:26

Witam...napiszcie coś o tych likwidacjach Wrocław/Krzeszowice - czy to jest prawda?
hop

01.12.2014 19:28

teraz to w Iglotexie samych DEREKTORÓW poszukują :) nowy plan jest taki ,że ph zlikwidują bo po co ich trzymać i dział telemarketingu zrobi całą robotę na telefonie a co !! można ?
jadzka

30.11.2014 16:57

poczekajcie jeszcze chwile bo trzech smiałków musi spłacić brak na magazynie a jak zamkną firme to z czego im sciągną pieniądze
włodzimierz

30.11.2014 11:53

jak sytuacja we Wrocławiu - kiedy likwidacja?????
L.M

30.11.2014 15:26

... zaraz po Krzeszowicach
locek

26.11.2014 22:19

Tere fere idz do renu :)
doświadczony

26.11.2014 20:29

Zarobki PH średnio 1800-2500 netto + latem kasa od producentów lodów, socjal żaden. Firma nie dba o przedstawicieli. Plany ciężkie do realizacji, potrącenia za płatności i samochód, ciągle masz wyprzedawać towar z krótką datą, nigdy nie wiesz tak naprawdę ile zarobisz, czy zrobisz plan czy nie to i tak gówno dostaniesz. Samochody z przebiegami po 300-350tys. żeby coś załatwić dzwoń, proś, pisz maile i czekaj z miesiąc przynajmniej jak nie pół roku albo rok. Z pracy odchodzą ludzie ze stażem po 5 i więcej lat, niekiedy cały oddział składa wypowiedzenie jednocześnie. Lider rynku który chyba zapomniał że jego siłą napędową są przedstawiciele, tracąc ich traci rynek.
ilda

23.11.2014 21:22

Napiszę Ci jak jest przynajmniej w oddziale Olsztyn, tam panuje zasada zgnoic konkurencję. Nie ważne czy pojedziesz po marży co skutkuje obniżeniem i tak okrojonej premii czy załatwisz to pod stołem chodzi o to,że za wywalenie z punktu konkurencji masz punkty,,, socjal jest oczywiście :P i te układy między kierownikami konkurencyjnych firm... Żenada , na szczęście nie ma mnie już w tej firmie...
ilda ?

24.11.2014 23:22

A co masz na myśli mówiąc o układach konkurencyjnych firm ?? dzielą się rynkiem czy o co ci chodzi ?

Zostaw merytoryczną opinię o Iglotex S.A. Centrala