Iglotex Centrala

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Zajączek
  • Nowy Bukowiec
  • Wolental
  • Bukowiec Nowy
Białystok - Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
Kraków - IGLOKRAK
Skórcz - Iglotex S.A.
Smolec - Iglotex Kraków Sp. z o.o. filia Wrocław
Tarnów - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.
Toruń - Iglotex Toruń Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skórcz
  5. Opinie o Iglotex S.A. Centrala

Opinie o Iglotex Centrala Skórcz

Nie przegap nowości o Iglotex S.A. Centrala!

Krzyś

05.05.2016 22:23

Masz rację. Ale wszystko się zmieni! I skąd wiesz kolego ze to baran i wiocha!???
    gabi

04.05.2016 22:11

Baran ♈ rządzi i tyle w temacie...
    tata

03.05.2016 18:58

Dziękuję Ci BOŻE za wspaniały długi weekend i że moja córka przyjechała z Holandii żeby mnie odwiedzić. Dziękuję również za to że pozbyłem się w pracy fałszywych przyjaciół!!!
    PH

03.05.2016 15:30

Racja , zwłaszcza w nocy dzwonią i co im odpowiedzieć .
    były

03.05.2016 14:53

Czesc i jak podoba sie wam praca jako Ph Iglotexu?Majówka sie konczy a Wy pewnie nawet niewypoczeci bo telefony non toper od rana do nocy,gdzie towar??pozdrowienia i wytrwałosci!!!!!!
    ty

31.05.2016 17:23

Złóż aplikacje to się dowiesz
    Niko

01.06.2016 20:52

Skoro takie odpowiedź dajesz to nie dziwne, że nie pracujesz. Możesz bardziej konstruktywnie?
    Atomek

02.05.2016 19:05

A dzisiaj kolejne sensacyjne informacje. Ciekawe czego się jeszcze dowiem.
    Harry Potter

02.05.2016 16:39

To tak jak ja. Współczuję.
    Romek

01.05.2016 18:27

Okazuje się że od początku byłem error I to dawno zapomnianym.
    Olsztyn1

01.05.2016 11:20

Jakie plany pozamykane jakie asy żarty sobie stroicie
    hik

01.05.2016 13:58

Lis zmienia barwy!!!
    Viola

29.04.2016 22:58

Szkoda że dopiero teraz rozwiązał wam się język moje koleżanki - ale jak to mówią lepiej późno niż wcale! Dzięki! !!
    olsztyn

28.04.2016 05:09

W Olsztynie wszyscy robią plany i asy aż miło , kasiorka wpada . I nowiutkie fury.
    bzyk

28.04.2016 19:54

Srały muchy będzie wiosna
    neutralny1

27.04.2016 15:00

W Ełku obsadzona jest po całości rodzina. Jeden drugiego kryje żeby nie wylecieć ze stołka.Kręcą, kradną jak tylko się da!!Brak przestrzegania zasad, kodeksu pracy, zasad bhp! Tam jest potrzebna zmiana. Tym ludziom nic się nie chce, oszukują innych niby tyle i tyle na umowie, a jak przychodzi wypłata to oni mają na to potężny wpływ. Nigdy nie dostałam pasków płacowych. Inni mówili,ze na pasku co innego a na koncie co innego. Samochody, telefony niesprawne - twoje życie się nie liczy. Szkoda czasu i nerwów ! nie pracujcie tam!
    ja

26.04.2016 19:17

a co tam w Olsztynie.lody się zaczynają więc co niektóre będą zarobione,kasa będzie strumieniami się lała
    rozi

25.04.2016 22:08

A najbardziej zabawne było dzisiaj dzwonienie z 711 od rana pomimo tego co napisałem w piatek! Klient nagle zapomniał albo myślał że ja zapomniałem i dzięki kasie może wszystko - niestety nie ze mną te numery - po prostu pokazałem listek desmoxanu i powiedziałem kulturalnie że od dzisiaj nie palę .HA Ha Możecie pokazać muuuuuuu ten wpis!
    rozi

25.04.2016 20:10

Skończyć z T to pryszcz, ale nie darowałbym sobie gdybym skrzywdził króliczki-dziękujcie im że dzisiaj nie widzieliście dna, a miałem taką ochotę i prezentację w prezi!

24.04.2016 21:44

Z towarzyszem za to co zrobił pożegnałem się już w piątek a jutro wy poczujecie dno!!!

23.04.2016 22:58

Kilkanaście minut temu na Polsacie Darek Kordek próbował sparodiować Jamesa Browna-wyszło tragicznie- proszę was wszystkich o wejście na youtube a następnie na "pavarotti and friends" z Jamesem Brownem. Wiem że każdy z Was ma swoje problemy i troski, ale spróbujcie wysłuchać do końca ten duet. Coś wspaniałego. Ja każdego dnia słucham na moim smartfonie tego utworu. Proszę o Wasze komentarze i szczere wpisy czy się podobało?! Wszystkim wszystkiego najlepszego!
    Gdynianie...

23.04.2016 22:38

Pracowałem 9 lat w Gdyni. Kiedyś ta praca była moją pasją bo za to co robiłem i jak pracowałem byłem sowicie nagradzany. Od czasu kiedy radzik i wątroba się razem spikneli to wszystko runelo. Kasa z wypłat i programów lodowych w ich kieszeniach, pewność wątroby i jego potęga haha Cukiernik pieprzony :-) Naprawdę dobry to był kiedyś oddział. Najlepszy!!! Powodzenia tym co zostali. 3majcie się. Ps... teraz mam życie usłane różami i spokój hehe Myślę że w końcu po tej katordze mi się należało.

23.04.2016 23:36

Powodzenia.
    ostatnia posługa

24.04.2016 20:03

Wszyscy co odeszli z Gdyni są sadowoleni i teraz zarabiają dobrze i leczą sobie umysł od tej psychozy co panowała. Brawo dla wszystkich co odeszli,odwagi dla wahajacych się i kondolencje dla zostajacych. Nasz oddzial umiera. Możemy wspólnie zaśpiewać Salve Regina...

23.04.2016 21:47

A Maciek mówi żeby to było w "prezi" bo to trendy.

23.04.2016 21:15

Tym razem ja pociągnę na dno!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Iglotex Centrala?

Kontakt - Iglotex S.A. Centrala

Polska 20 81-339 Skórcz

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

23.04.2016 21:10

Kupiłem jeszcze w piątek "power point 2003 PL" autorstwa Państwa Altman. Myslałem, że to trudne, a tu niespodzianka-tylko kopiój i wklej z archiwum.
    xds

23.04.2016 10:56

A raczej miałem na myśli pisanie prawdy o brygadzistce ze skórcza która poniża i wyzywa pracowników, a nie pracodawcy.
    xds

23.04.2016 01:07

Jakie dno?,!, to cała prawda o pracodawcach, to forum właśnie służy do tego by o nich pisać!!!
    IZOR

22.04.2016 21:46

ROZUMIEM ŻE MAMY ZAPISANE TE SAME MAILE I SMS W STYLU-"JESLI TO UJAWNISZ PÓJDZIEJSZ ZE MNĄ NA SAME DNO -BRALIŚMY W TYM UDZIAŁ OBOJE"

22.04.2016 21:36

skoro rozpetaliście burze to teraz zbierzecie jej owoce w poniedziałek-bedzie konfrontacja przed całym działem z pełna dokumentacja a goscininnie wystapi T!
    Gajowy Marucha

22.04.2016 10:46

NOTHING
    grzyb

21.04.2016 20:33

Na powrót nie ma już tu miejsca po tym wszystkim. Zgoda to zgoda ale skoro chcecie dalej pluć żółcią to już wasza sprawa. Adjos.

21.04.2016 18:01

A podanie reki na zgodę nie wchodzi w rachubę- wiadomo jak się to ostatnio skończyło-kolejnym kłamstwem w temacie powrotu.
    xyz

20.04.2016 14:38

to nie miejsce na takie dywagacje. Moja odpowiedź jest tam gdzie powinna

21.04.2016 17:11

To chyba jakieś nieporozumienie. Z analizy wpisów wynika że dotyczy to Pana ze Skórcza, którego b.skrzywdziła pewna Pani. Widocznie jesteście bardzo podobni.Chaha

19.04.2016 23:12

Dziękuje za wasze dzisiejsze wpisy z waszego forum. Dzięki za wsparcie. Ku.....wa zawsze zostanie k....rwą

18.04.2016 17:10

Uh jaka ulga. Na szczęście adresu bloga nie dostała największa plotkara. Reszta trzyma buzię na kłodkę.
    sim

17.04.2016 18:28

Wszyscy juz dostali propozycje z Jumaru? Podobno jednak nie jest tam wcale eden. Wielkie odejścia przed nami...Zamiana ról ...

16.04.2016 20:49

A (usunięte przez administratora) wszystko.Przynajmniej będzie wesoło i niektórym bardzo adrenalina podskoczy.

16.04.2016 20:25

No to narozrabiałem.Ale będą jaja!
    dyrektor

16.04.2016 19:02

od lipca wyplata będzie bardziej wyrazna .

15.04.2016 20:11

Podaje menu które nie miałem od prawie roku przyjemności konsumować a które będzie serwowane przez najbliższych kilkanaście dni:lody o różnych smakach firmy Nordis, pierogi z różnym nadzieniem tej samej firmy,sałatki własnej produkcji, ciasta niestety kupne, śledzie z firmy Nordis,smalec własnej produkcji-na początek tylko tyle.Smacznego

15.04.2016 17:50

Przyjemnie było? To teraz już wiecie jakie to uczucie. Pociągniemy to troszeczke dalej!
    ???????

15.04.2016 17:18

Piątek. W Gdyni następny "nowy" driver woltę odwalił. To ilu tam kierowców zostało?
    Joker

15.04.2016 21:50

Gdynscy pisarze zniknęli,zamilkli,rozchorowali się będzie brak wiadomości z tego środowiska.I ok.

14.04.2016 21:19

upokrzymy też tą panią ale to będzie niespodzianka!
    ona

14.04.2016 21:14

4000 chyba brutto po 500 plus.

Zostaw merytoryczną opinię o Iglotex S.A. Centrala