Iglotex Centrala

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Zajączek
  • Nowy Bukowiec
  • Wolental
  • Bukowiec Nowy
Białystok - Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
Kraków - IGLOKRAK
Skórcz - Iglotex S.A.
Smolec - Iglotex Kraków Sp. z o.o. filia Wrocław
Tarnów - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.
Toruń - Iglotex Toruń Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skórcz
  5. Opinie o Iglotex S.A. Centrala

Opinie o Iglotex Centrala Skórcz

Nie przegap nowości o Iglotex S.A. Centrala!

Smakosz

05.11.2016 16:48

Frytki nie były Tak dobre jak lody!!!
    Troll

05.11.2016 13:59

A za tą dychę kupcie sobie dobre baloniki firmy Durex. I dzieci będą miały dobrą zabawę.
    konec

04.11.2016 20:20

Aby na koniec było trochę humorystycznie to radzę K i M na przyszłe około 15 lat , iż skoro zaczęli od tradycji INDIAŃSKIEJ to warto to ciągnąć do końca, gdyż później powstają problemy!!!!
    Billy Kid

05.11.2016 09:21

Zgadza się. Zwyczaje cowboyi są tylko dla ludzi z refleksem, którzy potrafią szybko wyciągać rewolwer :-)
    Bolo

09.12.2016 13:13

Zabawne i śmieszne. Nie wiem czy to przypadek, ale podobna historia spotkała naszego gladiatora maximusa, który zbyt późno wyciągnął miecz z pochwy. A chciał być cezarem i kita.
    start

04.11.2016 16:15

To już chyba ten właściwy moment, abym ja również zaczął n.ż.
    sierotka

02.11.2016 23:32

Tak krążę i krążę i nie wiem czy ktoś mnie tutaj kochał? I ten nowy profil?!!!
    Duszyczka

02.11.2016 18:31

Farsa
    zulugula

02.11.2016 16:39

brak człowieka w człowieku. Tyle.
    Zaduszki

02.11.2016 14:22

"Smutek, żal i żałoba" aż powala z nóg.
    hipek

02.11.2016 09:15

wszystko do d..
    upior

31.10.2016 21:38

Dla jednych haloween dla innych dziady. Zamrożone dziady.
    AM

03.11.2016 20:13

Ciemno wszędzie , głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie?
    Lara Fabian

31.10.2016 19:55

Caruso. Mój brat jest w szoku widząc wpis tej pani. Powiedział : a jednak granice hipokryzji I obłudy są nieograniczone!!!!
    Lara Fabian

31.10.2016 20:30

I ostatni komentarz mojego brata: i jak przypuszczam ta pani stwierdziła że zaczyna nowe życie no to powiedzenia!
    Eugenika

31.10.2016 19:04

Mogę tylko dodać, że jak już teraz wiadomo cieżar tego eksperymentu nie zostałby udźwigniety to rezultat miksu DNA po następnej nocy z soboty na niedzielę byłby niesamowity
    Kit

30.10.2016 12:18

Tradycji stało się zadość I teatrzyk zakończony. To teraz obiadek.
    gb

28.10.2016 21:50

Witam tak z ciekawości;) w których oddziałach kierowcy musza pisac kilometro i godziny wyjazdu i przyjazdu z firmy i czy tez w jakis oddzialach kierowcy podostawali termometry i jakies smieszne tabelki do wypelniania??
    Jk

29.10.2016 02:41

W moim. To jakaś paranoja. To całe towarzystwo należałoby wyłeżyczkować.
    gb

29.10.2016 16:38

a cos konkretniej mozesz napisac ??
    zadowolony

28.10.2016 18:39

Wreszcie będziemy świętować i dzień wolny.
    Sara

27.10.2016 21:58

Witam.Jest ogłoszenie na PH na Piłę. Może ktoś chętny powie coś dobrego na temat firmy, bo czytając kilkanaście wpisów doszłam do wniosku,że ofertę lepiej omijać szerokim łukiem.
    ciekawski

25.10.2016 12:43

Jak wyglada sytuacja w krzeszowicach ? opłaca się składać cv jako ph do gastronomii ? Jakie kierownictwo itp ?
    Uprzejmy

31.10.2016 15:48

Jeszcze jedno . Nie mogę ujawnić do końca tej info bo dałem słowo ale tak jak kiedyś pisałem będziemy się we trójkę śmiać o nocy z piątku na sobotę
    Bobo

31.10.2016 16:44

To zarzuć jakimiś wskazówkami
    Sofokles

22.10.2016 19:46

Przedstawienia w trakcie świąt na cześć Dionizosa, wiązały się z wystawianiem sztuk od świtu do zmroku. Dramatem greckim, rządziły stałe reguły, nazywane zasadą trzech jedności. - czasu - czas fabuły, nie powinien przekraczać 24 godzin. - miejsca - fabuła rozgrywa się ciągle w tym samym miejscu, np. w pałacu. - akcji - fabuła powinna mieć jeden wątek fabularny. BUDOWA DRAMATU - prologos - pierwsza scena, aż do wystąpienia chóru, zapowiedź wydarzeń. - parados - wejście chóru. - epeisodia - część sztuki, w której następuje dialog lub monolog bohaterów. - stasimon - komentarz akcji, pieśń śpiewana przez chór. - exodos - ostatnia pieśń, śpiewana przez chór, podczas jego wyjścia. HI hi ha ha
    Godny

19.10.2016 14:00

Jak tam Olsztyńscy rycerze renu, ?? Praca wree?? Dobrze Was tam karmią?? Jeszcze?? Oj turlam się ze śmiechu, oj turlam... Fipku a co Ty podobno 20taka nie zrobileś jeszcze? Koleżanka ma dane na mailu i mimo ze nie robi lepiej to się podśmiewa:-) Uważajcie bo macie kreta.

18.10.2016 13:33

A dostajecie może kwitki z wypłatą? chodzi mi o kierowców.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Iglotex Centrala?

Kontakt - Iglotex S.A. Centrala

Polska 20 81-339 Skórcz

Branże: Sprzedaż hurtowa
    wk.......ny

18.10.2016 10:51

A ja dzisiaj składam pismo do Sądu Pracy. Na początku września poszedłem na urlop. Po 2 tygodniach wróciłem i okazało się, że nie dostałem 10 wypłaty za sierpień, który cały przepracowałem. Dodatkowo pozwalniali wszystkich po sezonie z kat. B, nie miałem już więc czego tam szukać....nie ma to, jak dowiedzieć się po urlopie, że już tu nie pracujesz.....Na pytanie, czemu nie otrzymałem wypłaty za VIII powiedziano mi, że ktoś w Skórczu się pomylił i zamiast na moje konto przelano na Pana o nazwisku Y (jedna literka w nazw.). Sprawa ciągnie się już 3 tydzień, a ja nie dość, że nie dostałem żadnych końcowych dokumentów (Zaświadczenie itd), to cały czas wyjaśniają to w Płacach!! Cyrk już nawet bez kółek....
    P.Rawda

22.10.2016 07:58

A w jakim oddziale nie dostałeś wypłaty ?
    prawda

22.10.2016 14:44

A w jakim oddziale nie dostałeś wypłaty ?

15.10.2016 11:06

Ten twór mało ma wspólnego z biurem obsługi klienta i zajmuje się zdecydowanie innymi tematami ;). BOK przede wszystkim pracuje w systemie ERP, a BOS prawie go nie używa. O zagadnieniach jakimi zajmuje się BOS jednak nie zamierzam się tutaj rozpisywać ;), bo i tak napisałem już wystarczająco by się zczaić kim jestem :). Więc o to się nie macie co martwić - BOS nie zastąpi BOK-ów.
    q

15.10.2016 10:00

A co to za twór BOS – biuro obsługi klienta? Blondyna potrzebowała stanowiska dyrektorskiego? A BOKi co likwidują? PH będę wszystko robić? Mają jeszcze za mało na głowie
    były

14.10.2016 20:50

Poza strukturami iglotexu jestem już kilka miesięcy. Jedno jest pewne - nie ma takich pieniędzy aby tam wrócić. Od czasu do czasu wchodzę na forum i czytam. Czytam i oczom nie wierzę. Iglotex zatrudnił jeszcze więcej klakierów gloryfikujących tą firmę.

13.10.2016 09:49

Fakt. Te komentarze tzw. Peany pochwalne wyglądają zbyt sztucznie. ;) Jako że generalnie mam z firmy i tak mimo wszystko (bo gdyby wszystko było idealne to pracowałbym tutaj dalej, a tak nie jest nie bez powodu zresztą) sądzę, że nawet ktoś chcący się coś dowiedzieć na serio nie weźmie tych peanów na poważnie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie ;).

12.10.2016 22:23

TTT

13.10.2016 08:17

heih to podstawiony pionek iglotexu który ma za zadanie pisać pochlebne opinie o firmie czy to w Gdyni czy Tarnowie czy w innych miastach jeśli chodzi o samą firmę to powiem jedno SYF KIŁA I MOGIŁA

13.10.2016 11:33

TAK NIE JEST zarobki i warunki nie adekwatne to obowiązków ani umiejętności pracowników, tylko jak blisko "ciała" prezesa albo innego człon.a jesteś ;) a ogólnie to syf i rozpacz
    krasnal

12.10.2016 22:02

zapraszam do obejrzenia forum o iglotex fritar Tarnów tam o tej firmie jadą ostro bo zarobki tam są po prostu śmieszne
    Kalik

12.10.2016 20:13

Ten tomek i Jacek sieją taką samą propagandę na forum iglotexu w Tarnowie. Kopiują i wklejaja tw same teksty na forum. Musi być pozytywnie. Za to mu płacą

11.10.2016 06:25

@dfv Szansa pewnie jakaś jest. Trochę stażystów i praktykantów w firmie się przewinęło.

10.10.2016 12:52

Wilku

10.10.2016 16:06

Tak, dokładnie. Mój znajomy miał stłuczkę niedawno jadąc z towarem i powiedział mi, że dostał mandat, ale oni go zapłacą.....I nie wiem, czy mu wierzyć czy nie....
    Wilku

10.10.2016 12:31

A wiecie może, czy Iglotex płaci za mandaty? Wiem, może głupie pytanie...;)
    Steven

10.10.2016 22:13

Oczuwiście Iglotex płaci za mandaty swoich pracowników. Wilku wyjdź na zewnątrz znajdź drzewo i walnij w nie głową. Pomogło?
    Steven

01.10.2016 22:23

Kolejny Miesiac za nami. Plan zrobiony. Bedzie Kaska. I like Iglotex
    .-.

28.09.2016 21:11

i ja też dziękuję za dodanie wypowiedzi i na tym kończymy
    ._.

28.09.2016 21:38

I jednocześnie przyrzekam Na życie moich dzieci oraz psa i kota że już mnie tu nie będzie
    słoneczko

28.09.2016 08:21

Jest cudownie. Mam nadzieję, że tak będzie do końca i jeszcze jeden dzień dłużej.
    0men

27.09.2016 18:46

Wszystko się sprawdza. Wszystko zgodnie z planem.

25.09.2016 22:29

hej

26.09.2016 09:30

2000-2200 netto, żadnych premii od wyników Użeranie się z klientami, z własnymi PH bo to ty ich będziesz rozliczać za nieterminowe zapłaty faktur, blokować im sprzedaż. ... Chyba sama nielubiana osoba w oddziale ;) Nie wiem czy pracują również po godzinach pracy, bo były o tym rozmowy.
    Buszdroj

25.09.2016 20:58

Tak trzymaj. Pamiętaj że dałeś słowo. I coś nowego. Jak to zrobisz będziesz wielki. .
    Rzym

25.09.2016 21:37

Dziękuję ( pogadamy na skypie). Tak będzie. Doskonale wiesz że gdybym nie dotrzymał słowa skonczylbym jak Petroniusz.
    Hildegarda

24.09.2016 10:57

Bułka a co to jest. U nos sie godo: wyglondo jak żymła a wonio jak śledź
    Agatka Krzywousta

24.09.2016 10:37

Ja też jestem zainteresowana - lody to moja pasja:-)) Po prostu "bułeczka z masełkiem "
    nerka

24.09.2016 08:53