Fiskars Brands Polska

Włynkówko

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 114 ocen.

Fiskars Brands Polska
3 114 6 1

Opinie o Fiskars Brands Polska

On

Pani brygadzistka z montazu powinna chyba alkomat zaczac wozic ze soba. Ostatni stan naszej Wiol... daje do myslenia ...

Ono
@On 13.11.2018 12:41

Widze ze sie nudzisz i plotki rozsiewasz na temat dobrych ludzi z tej zmiany zajmij sie swoim zyciem SZONIE.

On
@Ono 13.11.2018 15:25

Szony są 4 i wszystkie srają każdemu w gniazdo . One myślą że są takie wspaniałe a tak naprawdę to prawdziwe szonice które robią wszystko by zabłysnąć a innych pogrążyć i upodlić. Przeniosły się na inną zmianę by tam rządzić bo na poprzedniej nie miały siły przebicia

On
@On 13.11.2018 19:06

Dlatego Szony To Szony i na każdej zmianie beda srały we własnym gnieździe

Ktoś
@On 13.11.2018 21:16

Skoro siebie nie potrafią uszanować bo jak to same siebie nazwały szonami, a chyba każdy wie skąd ta nazwa się wzięła to niech uszanują inne osoby i zostawią je w spokoju bo czepiają się niewinnych osób, oskarżają i chcą zniszczyć, mam nadzieję że karma wróci do nich i zapłacą za wszystko i oby jak najszybciej

Jary
@Ktoś 13.11.2018 21:32

Do szonów weźmy jeszcze świętą trójcę - Anna, Kasia i Paulina !

Ktoś
@Jary 13.11.2018 21:35

A może by tak zadedydykowć dla wszystkim Szonów piosenkę Beszczel,, Piosenka o szonie,, polecam przesłuchać. Z pozdrawiami dla wszystkich Szonów

@jary
@Jary 13.11.2018 21:35

Te z tomka zmiany ? To akurat racja .

Antyciekawy
@Jary 13.11.2018 21:35

Panie G. W. i SZ.? Jeśli tak to akurat racja .

Ona

Ludzie !! To jest lepsze niż seriale Tureckie ????????????

Ono

Słyszał ktoś ,że po ponad rocznym zwolnieniu wraca do pracy największa plotkara z nowej hali?

Ktoto
@Ono 13.11.2018 23:31

Ta z hartowania ?

Hmmm
@Ktoto 13.11.2018 23:37

Czyżby Iiiiiiiiiiiii ?

Koleżanka
@Hmmm 14.11.2018 06:56

Nie nie ta

anonim

(usunięte przez administratora)

On

A tak niby grzeczna i ułożona dziewczyna z niej.. No proszę a tu takie wybryki robi...

Ooooo
@On 07.11.2018 16:39

Cicha woda brzegi rwie !!!!!

Wacuś
@On 07.11.2018 16:39

Prawda jest taka ze nie które nie maja nawet szacunku same do siebie i tyle .

Ktoś tam
@Wacuś 12.11.2018 10:52

Ale o co chodzi? Widzę że admin usuną jakiś post

On
@On 07.11.2018 16:39

Widać napisała do administratora o usunięcie wpisu bo prawda ją zabolała a nie daj Boże Sebastian by się dowiedział o niej i co by wtedy było

Ktos tam

To prawda o kierowniku z dolka?

mama
@Ktos tam 13.11.2018 11:48

@ktos Ponoc tak ale nikt o tym nie mowi

Nowy

Czy są przyjęcia w firmie teraz ?

Stary
@Nowy 07.11.2018 22:25

Jak najbardziej. Zapraszamy !!!

Głos rozsądku

Slyszalem ze kolejny kierownik sie zwalnia. To prawda?

Ona
@Głos rozsądku 06.11.2018 20:16

Który kierownik niby ??

dram
@Ona 07.11.2018 09:38

Dołka?

Polak

Witam kto ma rozmawiać z dyrektorem jak w tej firmie nie ma związków zawodowych co jest w obecnym czasie nie do pomyślenia

Janosik

Praca jest jaka jest. Zarobki troszke wiecej niż 2tys/msc. Oczywiście w wymiarze 3 zmianowym. Oczywiście w tej firmie jest jak w kazdej innej Ci ktorzy pracują oraz tacy co krytykują. Raz w roku jest premia roczna ale tylko dla tych co nie chadza na zwolnienia lekarskie oraz dodatki na święta. Jeśli chodzi o samą prace to oczywiście nikt nikomu za siedzenie nie zapłaci. Jak na każdej hali i stanowisku są normy. Jedne do zrobienia a drugie nie bo ktoś sie pomylił (w obliczaniu ile sie zrobi sztuk/h ). Jeśli chodzi o atmosfere to bez zastrzeżeń chyba że jest ktos zabardzo rozgadany w sprawach osobistych. Lepiej sie skupiać na pracy żeby nie doszło do wypadku. Firma angazuje sie w bhp jak może oprócz ogrodniczek koszulek i butów dodaje również okulary a na niektórych stanowiskach sluchawki i ogólno dostepne stopery. Moim zdaniem nie jest aż tak źle w tej firmie. Wiadomo są tacy co mają troszkę lepiej ale są tacy co ciagle narzekają że im źle, a jakoś nikt sie nie odzywa jak są spotkania z dyrektorem bądź z ekipa z Finlandii. Atmosfera całkiem inna niż na forum piszą choć są tacy co oczywiście skrytykuja moją opinie a zamiast to robic powinni sie wziac do pracy lub ją zmienić a nie siać ferment.

Anonymous
@Janosik 18.10.2018 05:54

Tu nikt nie sieje fermentu tylko pisze prawdę

Koko
@Janosik 18.10.2018 05:54

Jak nikt się nie odzywa? Było ostatnio spotkanie, odezwał się pewien pan W. i co? Stażowego dalej nie będzie...

Paulina
@Janosik 18.10.2018 05:54

@Janosik, dziękuję Ci za szczegółową odpowiedź. Napisałeś, że praca jest trzyzmianowa, czy za zmianę nocną stawka jest wyższa? Napisz, czy firma działa również w weekendy. Wspominasz również o odzieży ochronnej, jak często pracownik ją otrzymuje? Można liczyć na prywatną opiekę medyczną?

Pomocny
@Paulina 24.10.2018 14:01

Tak za godziny nocne jest dodatek. Pracujemy co najwyżej w soboty za 100% i to tylko chętni o ile oczywiście są nadgodziny bo tak jak na ten moment tylko i wyłącznie są faworyzowani Ukraińcy którzy pracują po 12h Polacy niestety nie mogą na tą chwilę dorobić do pensji. Odzież ochronna to znaczy ogrodniczki plus 2 koszulki i okulary i koszule flanelowa i oczywiście buty(chyba że jesteś osobą funkcyjna woskowy logistyk to dostajesz polary ocieplane koszule itp)taki zestaw dostajesz co roku. Opieka medyczna prywatna Medicover koszt podstawowej to 1 zł miesięcznie

Takitam

Tragedia po całości stawki wyrównane między starymi i nowymi pracownikami do tego mnóstwo Ukraińców i faworyzowanie pupilków szczerze nie polecam

On

Ludzie dajcie spokój!!!!!

Anonymous
@On 14.10.2018 20:59

To niech będzie tak jak być powinno, być może wtedy będzie spokój. Nikt nie chce być poniżany bo nikt na to nie zasłużył, jeżeli firma jest jedna to niech wszyscy będą traktowani jednakowo i równo.

Lucky

Matko, jaka żenada. Forum o pracodawcy, a tu teksty typu " jedna baba drugiej babie ". Odkąd powstała nowa hala to Fiskars spada na łeb na szyje. Dyro chciał utrzymać renomę, ale z takim podejściem do " starych", doświadczonych pracowników i stawianiem na Ukrainę, może sie pożegnać z dobrym imieniem firmy. Nowa hala, temat rzeka. Można by było pisać i pisać. Począwszy od niekompetencji tzw.przełożonych( mistrzów i brygadzistek ). Jeśli chodzi o " lalę i jej mistrza, niestety prawda i tylko prawda. Rozdzielić i po problemie bo chlopaczyna tylko na tym straci. Kiedyś firmę bym polecał, dziś każdemu odradzam. Atmosfera do (usunięte przez administratora) pensja pożal się boże, bez nadgodzin nikt tam siedział nie będzie.

Anonymous
@Lucky 13.10.2018 02:54

Jak widać nie tylko ja piszę o lali i mistrzu i nie tylko mi to przeszkadza dobrze że są osoby które w końcu odważył się o tym napisać bo po co skrywać prawdę i dalej męczyć się, miejmy nadzieję że ktoś to zmieni i będzie lepiej. A co do Ukrainy niech pracują ale żetelnie i na naszych zasadach a nie po 12 godz a my tylko 8 bo nie ma nadgodzin a każdy by chciał trochę więcej zarobić bo czasy są ciężkie. Niektóre zasady typu okulary ochronne i zabieranie za to premii to trochę przesada bo nie wszędzie są one potrzebne, a jeżeli by nawet komuś coś się stało to i tak może pożegnać się z odszkodowanie bo zawsze to jest wina pracownika jakby nie było

anonymous

QWERTY a jaki ty masz poziom skoro akceptujesz to co tam się wyrabia lala może mieć dobre stanowiska , podwyżkę a na dodatek wykorzystywać swoją przyjaciółkę podczas pracy, która robi za nią a ta lata po hali za jedzeniem bądź plotami i do mistrzówki co chwilę . Chyba jeszcze sama się nie zorientowała, że jest wykorzystywana przez udawaną przyjaciółkę. Lala teraz lata za mistrzem a wcześniej stwierdziła że,, mistrz fajny tylko taka pi... z niego,, I co to jest takie fer... wiadomo, że o co chodzi w tym wszystkim szkoda go jak całej reszty pracowników, którzy są wykorzystywani. Ona wie jak się podlizać i do kogo oraz komu zamydlić oczy. Nie jeden pracownik ma do powiedzenia na jej temat dużo tylko komu powiedzą jak ona rządzi mistrzem.Co niektórzy mówią głośno o tym ale mistrz udaje że nie słyszy bo co on może biedny.

Qwerty
@anonymous 09.10.2018 12:21

Brak mi słów ......

anonymous
@Qwerty 09.10.2018 12:25

Mi też co do niektórych osób i do tego co się dzieje w tej firmie i na nowej hali

Qwertt
@anonymous 09.10.2018 12:38

Jak już tak się dzieje to powinni wszystkie zmiany pomieszać tak jak było na dolnej hali kiedys .

anonymous
@Qwertt 09.10.2018 14:11

I tak powinno być

Szczerzy pracownicy
@anonymous 09.10.2018 12:21

może może tylko trzeba mu to szczerze i otwarcie powiedzieć, bo po jednym nieudanym mezaliansie ma nadzieję że ten jest lepszy ale niestety sie myli, tylko musi przejrzeć na oczy, prędzej czy później to zrobi

Szczerzy pracownicy
@anonymous 09.10.2018 15:58

szczerze ,to pamiętam to mieszanie zmian i nic to nie dało a nawet zrobiło się jeszcze gorzej. Tu jest potrzebna selekcja naturalna bo coraz więcej osób tak jak na dole i u góry zaduzo sobie pozwalaja

anonymous
@Szczerzy pracownicy 10.10.2018 14:57

Wystarczy, żeby nowy kierownik przyjrzał się całej sytuacji dokładniej i zrobił z tym porządek bo inaczej to się po zabijają ludzie. Jeżeli jesteśmy wszyscy równi to tak powinniśmy być traktowani a nie że,, stary,, pracownik ma tyle samo na godz co,, nowy,, bądź lepsze stanowiska bo jest w związku z mistrzem. Nie jest to normalne i chyba każdy się z tym zgodzi

anonymous
@Szczerzy pracownicy 10.10.2018 13:15

Mistrz jest tak zaślepiony tą miłością, że chyba mu nikt nie otworzy oczu. Zmienił się i to bardzo jak się związał ze swoją lalą. Ona nim rządzi, on nie ma własnego zdania nawet w firmie, ludzie o tym mówią głośno

Szczerzy pracownicy
@anonymous 10.10.2018 15:50

jaki nowy kierownik, proszę cię jeśli robisz tyle co ja to powinieneś wiedzieć z doświadczenia że osoby które nie sa z zewnątrz to nic nowego nie wprowadza bo z połowa ludzi są na ty. Nie mają tyle odwagi, ja tez jestem z nim na stopie koleżeńskiej i jest mi głupio wołać o podwyżkę mimo że mam mniej niż nowi, No ale moze zbiore się na odwagę i powiem co myślę i jak jest naprawde. Ah a napewno o blond w zielonym co nic nie ogarnia

anonymous
@Szczerzy pracownicy 10.10.2018 19:56

No fakt nowy nie jest ale jako kierownik na nowym stanowisku może tak to określić. Każdy ma prawo do własnego zdania i opini i każdy powinien to wyrazić co myśli, co i jak widzi ze swojej perspektywy czasami człowiek który obserwuje z boku widzi dużo więcej niż osoba która jest odpowiedzialna za ludzi. Oby mistrz przejrzał na oczy bo źle się dzieje na jego zmianie

ten
@anonymous 10.10.2018 21:23

a na której dzieje się dobrze? Wszędzie jest coraz większe ciśnienie a tak nie da się funkcjonować za długo. Presja presja presja. Kiedyś to je.b.nie. Ale to o czym Wy tutaj teraz piszecie to jest już przegięcie. Kto Wam dał prawo do w.p.ierdalania się z buciorami w czyjś związek? Bo ja to tak odbieram. Jak jest problem to wyjaśniaj w oczy a nie smarujesz o czyichś uczuciach na forum. Tą drogą tylko mącisz atmosferę a nie ją uzdrawiasz. A bez tego jest gęsto jak widać.. Jest tu jakiś moderator na tym forum czy to leci jak leci bez żadnej akceptacji?

Anonymous
@ten 11.10.2018 12:14

Nie raz było mówione w oczy i dość głośno ale jak ktoś jest zaślepiony to nie widzi i nie słyszy. Niech sobie ta miłość kwitnie tylko dlaczego odbija to się na innych pracownikach. Mają gorsze stanowiska niższe stawki mimo że dłużej przepracowali i zabieranie premie bo został ktoś złapany na tym że np coś zjadł podczas pracy a lala mistrza ciągle coś je i premie ma całą, to raczej nie sprawiedliwe

Qwerty
@Anonymous 11.10.2018 13:55

Wez się kobiero ogarnij i zajmij się sobą. Nie pasuje ci tam praca to się zwolnij czy przenieś się na dolna hale

Szczerzy pracownicy
@Qwerty 11.10.2018 17:36

ale kultura! Ho ho nic tylko pozazdrościć. Widocznie zabolało skoro tak piszesz. Ta osoba pisze na forum pewnie dlatego ze osobiście pewnie wszyscy machaja ręka i nie słuchają, tylko udają że nie ma problemu. Nie dziwię się więc że wypowiada się tutaj

Anonymous
@Szczerzy pracownicy 11.10.2018 18:01

Jak wiadomo prawda w oczy kole i tak jest tym razem. To prawda każdy mówi pokątnie czasami jest coś powiedziane na głos ale nikt z tego sobie nic nie robi bo co zwykły pracownik może zdziałać jak mistrz jest za swoją lalą a nie za ludźmi, jeszcze powie,, zostawcie ją w spokoju,,. Ale co mu się dziwić jak jest pod jej pantoflem. Ona swoich bubli nie musi poprawiać po godzinach robi to w czasie pracy a inni zostają i muszą poprawiać po pracy za darmo i gdzie tu sprawiedliwość. Dużo by pisać o tym jakie ona ma przyzwolenia a inni pracownicy nie mają do powiedzenia nic. Mam nadzieję że w końcu ktoś coś z tym zrobi. Że w końcu pracownicy będą docenieni we właściwy sposób bo to jest chore żeby pracownik który pracuje np 6 lat miał taką samą stawkę co pracownik który pracuje 2 lata lub rok

Taki tam

Jak widać i słychać firma coraz mniej dba o pracowników, którzy sumiennie pracują i chcą zostać w firmie. Oferuję się pracowniką którzy składają wypowiedzenia na nowej hali podwyżkę 1,50 a reszta pracowników pracuje bez podwyżki. Do tego na nockach pracownik przychodzi pod wpływem alkoholu i nikt nie nic mówi.. Czyżby mistrz tego nie widział? Czy może nie chce widzieć?! Ulubienice mają zawsze dobre stanowiska i zawsze stoją razem ustawione a reszta nie ma nic do powiedzenia i wyboru. Na starej hali osoby które były w związku z majstrem czy brygadzistą były rozdzielane na inne zmiany bądź działy, a na nowej hali wszystko wolno jak widać. Jedna firma a dwa światy oby nowy kierownik otworzył oczy na to co się dzieje.

Szczerzy pracownicy
@Taki tam 24.09.2018 20:28

Twoja wypowiedź sugeruje że za dlugo nie pracujesz w tej firmie ponieważ jeśli ktoś był rozdzielany to z konkretnego powodu i nie było wazne kto z kim a tak po za tym to nie zwróciłeś uwagi że czy to mężatką czy panienka to zasuwaja do męskiego wc na montażu pod pretekstem zapalenia papierosa??!!

anonymous
@Szczerzy pracownicy 29.09.2018 22:36

O wiele za długo pracuje i wiem co się dzieje na halach, a to z kim i kto chodzi do WC pod pretekstem zapalenia fajki nie interesuje mnie w ogóle bo to każdego sprawa indywidualna.

Szczerzy pracownicy
@anonymous 30.09.2018 09:32

tak samo sprawą indywidualną jest to ze nie zawsze pary pracują na tej samej zmianie choćby ze wzgladu na to ze mają dzieci, długo pracujący pracownik. I nie ważne czy to mistrz, brygadzista, montarzysta, spawacz, elektryk, ustawiasz czy tez kierownik, jednak za krótko pracujesz skoro tego nie wiesz

anonymous
@Szczerzy pracownicy 05.10.2018 21:00

Co ma piernik do wiatraka mi bardziej chodzi o to, że lala mistrza z nowej hali ma za duży wpływ na niego i owineła sobie go wokół palca a on słucha jej a nie ludzi, a nie o to że ktoś ma dzieci i nie może pracować razem to raczej każdy rozumie. Do tego ma najlepsze stanowiska w których jest duży dodatek stanowiskowy. Warto byłoby też sprawdzić kierownikowi na tej zmianie a szczególnie jak będzie nocka trzeźwość pracowników nawet kobiet

Szczerzy pracownicy
@anonymous 06.10.2018 17:51

Trzebabylo tak od razu, ponieważ zgadzam się z tym, chociaż nie wiem czy to cos da bo ta lala trochę przy kości, prawdopodobnie jest na okresie wypowiedzenia. A trzeźwośc mam nadzieje ze ktoś sprawdzi, pozdrawiam

anonymous
@Szczerzy pracownicy 06.10.2018 18:09

Dziękuję za zrozumienie z tego co wiem to już nie jest na wypowiedzeniu bo dostała podwyżkę razem z koleżanką i zostaje najprawdopodobniej takie ma układy jak widać

Ciekawy
@anonymous 06.10.2018 18:45

Lala przy kosci ? No tak, zwolnił się jej fagas R., to ona chyba też musi.

anonymous
@Ciekawy 07.10.2018 16:00

Czytaj uważnie! Lala mistrza

Qwerty
@anonymous 07.10.2018 16:53

Na hali u góry pracują tak głupie i zazdrosne baby ( dosłownie baby ) bo kobietami ich nazwać nie można. Swojego życia nie maja kurde co was obchodzą zwiazki ludzi . Jedna z druga zazdrości ze lala jest z mistrzem ? (usunięte przez administratora) baby ogarnijcie się bo prezentujecie poziom zerowy ... raczej minusowy .. ta co to czyta i pisała to co widzimy u góry niech sobie uświadomi jaki ma poziom . A wszyscy wiedza kto jest nadawca tych wpisów . Ludzie opanujcie się i wykażcie się poziomem bo na te chwile wstyd poprostu ....

Nowy

Owszem nie pracuje, a czy zakład zastanawiał się czemu tak się dzieje.? Dlaczego pozwalają na to by osoby które umieją coś się zwolnił i nawet nie wykazują chęci zatrzymania? Czy naprawdę lepiej jest zwalniać osoby lub pozwolić się zwolnic i zastąpić je nowymi lub osób z Ukrainy gdzie potrzeba czasu by nauczyć? Chyba praca dawcy zależy na jakości a przy takiej rotacji ludzi jakoś schodzi na inny plan ważna jest ilość. Osobiście uważam że lepiej starać się zatrzymać osoby które coś potrafią niż ciągle uczyć nowe. Przykład dziś stawianie nowych na stanowisko dwu osobowe (Ukraińców) i wszystko to co robili jest do poprawy bo przecież robili buble po mimo że było pokazywane jak mają robić i na co zwracać uwagę?. A jak się człowiek zapyta to odp ja nie panimaju.

Paulina

@Szczerzy pracownicy, co masz na myśli, pisząc, że pracownicy są pomijani? Jak to dokładnie wygląda? @Nowy, a czy teraz wiele osób pracuje dłużej? Rozumiem, że obecnie pracodawca wypłaca dodatkowe wynagrodzenie?

Nowy

Tak mi się wydaje, że firma tak robi bo myśli że ukraincy zrobią pracę za nas a tak nie jest. Wystarczy spojrzeć ile robią bubli jakie podejście maja. Tyle się mówi o tym że nie ma ludzi Polaków do pracy a w naszej firmie jest ten temat omijany. Hm ciekawe ile i jak długo ludzie funkcyjni będą mieli cierpliwości (mistrzowie brygadzisci ustawiacze) jak jeszcze oni zaczną się zwalniać.

Nowy

Hm jak mam być dobrze skoro zwalniają się ludzie i nie mają ochoty zatrzymać osób które coś umieją ostatnio aż 8 osób się zwolnili w ciągu tygodnia i nawet nie próbowali zatrzymać ich na nowej hali. Nie wiem jak jest na starej hali ale na nowej nawet jak byly upały to przerw nie zrobili gdzie na hatrowaniu mieli 50 stopni i kazali im robić bez przerw. Ale przecież najpierw bezpieczeństwo jest ważne w tej firmie. Czemu dla osób które się starają jest dokręcania śruby i dawanie nowych obowiązków a dla osób które nic nie robią wiecznie narzekają wszystko jest ok?

Ooooo
@Nowy 14.09.2018 19:59

Na starej hali tez ludzie się zwalniają i będą się zwalniać

Nowy

Ciągle zakazy i nakazy nic dla pracownika. Ciekawe jak będzie jak od nowego roku wejdzie bank godzin myślę że 90 procent zaprzestanie robić nadgodziny skoro pracodawca ma decydować czy wypłaci i kiedy czy da wolne w innym terminie.

Paulina

@kok, może powiesz, co Tobie najbardziej podoba się w Fiskars? Wspominasz, że już długo jesteś pracownikiem firmy, jakie znaczące zmiany zaszły przez ten czas? Czy pracodawca organizował szkolenia? @Szczerzy pracownicy, Twój komentarz jest nie do końca zrozumiały, możesz go rozbudować? Wnioskuję, że nie zgadzasz się z komentarzem @kok, dlaczego? Czy jest coś, co chciałbyś w firmie zmienić?

Szczerzy pracownicy
@Paulina 13.09.2018 14:26

Nie podoba mi się to ze ci co naprawdę się angażują to są pomijani!!!!! Wszystko to znajomości i robienie dobrej miny mimo że nie wie sie co i jak

Akusaj

A ten Rusek co w poprzedniej firmie nakradł bakalii to jeszcze pracuje?

kok

Fiskars to bardz dobry Pracodawca i większośc pracowników o tym wie. Ci maruderzy krytykujacy wszystko i wszystkich, w każdym miejscu pracy będa czuli sie źle. Wszędzie jest taki margines " wiecznie niezadowolonych". Ja tu pracuję wiele lat na produkcji i uważam , że to bardzo dobre miejsce pracy. Tyle w temacie!

Szczerzy pracownicy
@kok 22.08.2018 11:37

dobra gada dla podlizusow, pozdrowienia ????

Paulina

@Tomas, dlaczego źle oceniasz pracę w magazynie? Możesz coś więcej o atmosferze powiedzieć? Tworzą ją pracownicy, więc rozumiem, że bywają problemy z komunikacją? Czy poza tym dobrze oceniasz pracodawcę? @Marika, myślę, że warto śledzić stronę internetową firmy, bądź też osobiście odwiedzić siedzibę. Czy jesteś zainteresowana jakąś konkretną posadą?

Janosik

Podobno nie mozna robic zdiec ani nagrywac niczego z logiem firmy a popatrzcie na instagramie jakie filmiki dodaja laski z nocnych zmian jak sie szpadle robi i naciaga weze czemu nie pociagniecie ich do odpowiedzialnosci

On
@Janosik 08.08.2018 02:04

bo pewnie pod biurkiem podłogę szoruja

Marika

Kiedy beda przyjecia do fiskarsa wie ktos moze

Julia
@Marika 08.08.2018 02:05

nabór już ruszył, poszukiwane sa osoby na magazyn, produkcje, widziałam ogłoszenia

Ktoś
@Julia 13.08.2018 10:17

Tak? To pokaż gdzie. Roboty na firmie nie ma

Krzych

Witam, chciałem zapytać jak się pracuje na magazynie i mniej więcej jakie tam mają zarobki?pozdrawiam

Cichy Włodek
@Krzych 07.08.2018 09:00

Praca na magazynie to sama przyjemność, ludzie tam pracujący są uprzejmi i zawsze można się z nimi dogadać. Zarobki ok 2000 w przypadku godzin normatywnych, soboty oraz nadgodziny nocne płatne 100 %. Pozdrawiam

Marek

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Niestety sami sobie psujemy warunki w pracy i później narzekanie!

Szczerzy pracownicy
@Marek 01.08.2018 10:38

nie masz pojęcia co piszesz, upał do 48 stopni na hali a nie można zrobić sobie przerwy, zakazane, woda z dystrybutora po której brzuch o mało nie pęknie z bólu ale swoich napojów nie można mieć na stanowisku, trzeba gotować się w niewygodnych i grubych ogrodniczkach i koszulkach, buty tragedia. Więc proszę nie pisz że ktoś sam robi sobie pod górkę!!!!!!

mpp
@Szczerzy pracownicy 02.08.2018 14:55

cytując klasyka: "Po wodzie Eden po.s.rał się niejeden"

Ooooo
@Szczerzy pracownicy 02.08.2018 14:55

To prawda żadnej przerwy dodatkowej a te koszulki i portki koszmar. Ugotować sie można ale co tam ich to nie interesuje oni siedzą sobie w pomieszczeniach klimatyzowanych a ty zasuwaj masakra a w przyszłym tygodniu jeszcze bardziej będzie gorąco

Przemysław

A co powiecie o magazynie? Z tego co slyszalem jest trzech brygadzistow. Do ktorego najlepiej trafić? Który najlepszy? Pytam bo myślę o swojej aplikacji?

....
@Przemysław 31.07.2018 23:24

Do żadnego haha . Wszyscy mają nie tak

Tomas
@.... 01.08.2018 17:53

Chłopie unikaj lepiej magazynu atmosfera panująca tam jest tragiczna .

Przemysław
@.... 01.08.2018 17:53

Co masz na myśli? Pewne zachowania można przeżyć, a praca jest mi potrzebna

Tomas
@Przemysław 01.08.2018 18:55

Idź i się przekonasz .

Paulina

@mpp, może wiesz, z czego ta zazdrość wynika? Czy niektóre pracownice są w jakiś sposób wyróżnione przez kadrę zarządzającą? @W Kurzawa mnie to, wspominasz, że dawno temu pracowałeś w firmie, od tego czasu bardzo wiele mogło się zmienić, z pewnością zatrudniło się wiele nowych osób, a niektóre odeszły. Dlaczego uważasz, że nie warto pracować w tym miejscu?

W Kurzawa mnie to

Pracowałem w tej firmie 14 lat temu jako spawacz.Pamiętam że była tam banda cwaniaków i garstka noalnych .Tych normalnych już tam dawno nie ma ! Naprawdę szkoda ludziearnować zdrowia dla firmy tego pokroju !!!

Zostaw opinię o Fiskars Brands Polska - Włynkówko

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fiskars Brands Polska