Wolf System

2.7/5

• Czym się zajmujemy
  • Praktyka studencka
  • Jak dołączyć do naszego zespołu
  • Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna?

Czym się zajmujemy

Praktyka studencka

Jak dołączyć do naszego zespołu

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna?

• Rybnik
  • Rogoźnik
  • Bytom
  • Będzin

3. Opinie o pracodawcach Siemianowice Śląskie
  5. Opinie o Wolf System Sp. z o.o.

Opinie o Wolf System Siemianowice Śląskie

Nie przegap nowości o Wolf System Sp. z o.o.!

Jurcik

22.03.2021 17:36

Firma schodzi na psy
    Kacap

20.03.2021 22:18

Zamknac tą firmę... Moment i będzie wiecej Ukraińców niż Polaków... Poracha jakaś i padaka...
    roman

21.01.2021 20:51

Witam. Czy wie moze ktoś jak mozna sie skontaktowac z pracodawca ktory zatrudnia pracownikow w Niemczech przy silosach itp?bardzo mi zalezy .Prosze o odp jesli ktos cos wie.pozdrawiam
    Riki

24.01.2021 14:50

Jak znasz niemiecki to kontaktuj się z niemieckim wolfem. W "naszym" Cię oskubia i Niemcy będą oczy przecierać że pracujesz np za 1000€...
    JotEBANY wolf.

05.01.2021 00:18

Masakra. Pozdrowienia z półtoramiesięcznego przymusowego urlopu bezpłatnego. (usunięte przez administratora) totalne!!!
    JotEBANY wolf

05.01.2021 00:25

P.S. Pozdro dla całej ekipy z hali C (jedyna z porządnym ogrzewaniem... A dla chłopaków z hali B... Dobrze że mamy wolne bo Ukraińcy nam zimę chcą przywieźć... MAŁOPOLSKA RULES!!!
    RobercikPiotrusGroszekTomaszek

12.11.2020 00:35

(usunięte przez administratora) i zlodzisje niestey... Ludzie przebywajacy niby na kwarantannie przychodza do pracy, calkowity brak przestrzegania jakichkolwiek zasad w obecnej sytuacji epidemilogocznej... Biuro zakazone, na hali rowniez, ukraincy pracuja po 14 godzin... Zlozylem juz pismo do Inspekcji Pracy... Jezeli to nic nie pomoze to do prokuratury...
    dawidekZlodziejaszek

12.11.2020 00:50

(usunięte przez administratora), (usunięte przez administratora) ucinanie kazdych dodatkow (niby przez covid)... Kazdy robi co i jak chce, a pan kierownik i majsterek ze styropianow to (usunięte przez administratora) Kazdemu wydaje sie ze to fajna firma ale same cpuny i pijaki
    Slawimik

21.10.2020 11:26

Witam niestety sama prawda o tej firmie nie polecam tym bardziej teraz gdy panuje wirus niby zakażenia są firma dalej funkcjonuje a ciekawe czy sanepid wie o zakażeniach czy tylko dobra ściema i nakładanie tylko obowiązków i kar na pracownikow... Pewnie wyrzuca ludzi na bezplatny albo urlop żeby czasem nie wydać ani grosza tłumacząc się tym że panuje wirus brak podstawowych narzędzi i środków czystości ale najważniejsze maseczki szkoda tylko że biuro ich nie potrzebuje gdzie się to wszystko zaczęło.
    irek

21.06.2020 23:57

witam.jak mozna zatrudnic sie w tej firmie?prosze o odp
    Wesoły

27.06.2020 19:00

Trzeba iść na rozmowę po wcześniejszym złożeniu CV
    Lolo

27.06.2020 19:33

Najlepiej jest w delegacjach idzie dobre pieniądze zarobić
    Swięty

15.06.2020 13:50

Ta firma to jakas porazka... Wszystkim odradzam... Kierownicy produkcji do zadufane duze dzieci...
    Wolf DE

21.04.2020 21:38

Przenioslem sie do zakladu w Niemczech... Zarobki prawie 1:1 (2600pln : 2400€) nic wiecej chyba dodawac nie trzeba... Z powodu pandemii i zamkniecia zakladu w Austrii z nadgodzinami mozna zarobic 3100€... W siemianowickim zakladzie mowia ze oczywiscie cala produkcja (w DE) jest wykonywana przez maszyny co nie do konca jest prawda (wielu pracownikow z Austrii przeniesiono do Bawarii)... Niestety odradzam ta firme (mimo ze sama wykonywana praca jest super... Zdrowia zycze...
    Sąsiad

07.04.2020 13:41

Nie polecam !!!!!!!Codziennie przez cały dzień widzę ten dramat . Pijani pracownicy , robota byle jak , koszmar jakis . Biedni sąsiedzi :-(((
    Dawid

03.02.2020 18:56

Niestety musze przyznac racje ze w tej firmie rzadzi kumterstwo i nic wiecej. Juz chyba lepiej pracowac u podwykonawcy. Dwa rozne standardy wykonywania domow (materialow) polski i niemiecki. Pzdr
    Klient oooo nie !

07.04.2020 13:39

To prawda . Pijani pracownicy , beznadziejnie wykonane , wielka gadka co to oni nie są , a prawda jest inna . Słabo , elewacja krzywa nie polecam . Mieszkam za płotem ich budowy , widzę co się tam dzieje(usunięte przez administratora)biedni klienci !
    anonymous

09.10.2018 10:32

Praca od poniedziałku do czwartku. Po roku zarabiam ponad 5

26.12.2019 22:24

Chetnie zobacze wplyw ponad 5 tys zl jezeli na zbiornikach to uwierze ale gdzie indziej nie
    Krzysztof

29.03.2020 09:59

Obecnie jestem operatorem dźwigu. Teraz zarabiam więcej. Wcześniej byłem zbrojarzem i już wtedy miałem ponad 5k. Najczęściej pracuje w delegacji w Polsce. Kilka razy byłem w Niemczech
    Hello

13.02.2020 14:08

A czy ktoś może się wypowiedzieć jakie są zarobki zbrojarzy z Niemczech na delegacji z tej firmy ??
    Boooooogi

24.01.2020 20:07

(usunięte przez administratora) Pan Kierownik lubi zapomnieć wpisywać nadgodziny. Wieczne nagabywanie na nadgodziny, Panowie Kierownicy muszą mieć z tego ładne pieniądze.
    Marcin

23.01.2020 19:33

Firma niegodna doswiadczonych pracownikow lub osob chetnych do przyuczenia i zdobycia doswiadczenia... Na pierwszy rzut oka wszystko wydaje sie ok, niestety to tylko zludzenie... W firmie rzadza uklady i ukladziki... Niektorzy uwazaja sie za nie wiadomo kogo i nic nie robia (zwlaszcza na jednym ze stanowisk na hali ---> C
    ........

26.12.2019 22:30

Zgadzam sie z ta opinia tylko pani ktora ma uklady i ukladziki to pani nie z biura tylko siedzi blizej jeszcze jestem pracownikiem tej firny i to co sie tu dzieje to nie zbyt ciekawe

04.12.2019 09:00

Pracowałem w Wolf, najpoważniejsza firma, wypłata na czas, stabilizacja, sprzęt ułatwiający pracę. Polecam tę firmę.
    Tomek

28.10.2019 12:03

Odradzam pracę w tej firmie. Sam zrezygnowałem po dwóch miesiącach. Brak organizacji pracy to bolączka tej firmy.

Kontakt - Wolf System Sp. z o.o.

Budowlana 17 41-100 Siemianowice Śląskie

Branża główna: Budowa budynków

Kamil

12.10.2019 02:06

Witam chce aplikować cv do tej firmy jako monter konstrukcji drewnianych i meyalowych na hali produkcyjnej (ogłoszenie z olx) pytanie dla was jakie zarobki po okresie próbnym czy jest możliwość nadgodzin i czy ogólnie firma jest godna polecenia (dodam ze zadnej pracy sie nie boje)
    Stary Wolfowiec

05.09.2019 16:33

Szkoda ze praca w firmie schodzi na psy. Czas na zmiane pracodawcy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wolf System?

Gal Anonim

15.05.2019 12:12

Oszusci i zlodzieje. A kierownicy produkcji obrazalscy jak dzieci. Cos jest nie po ich mysli to na wszystkich sie wyzywaja. Szkoda nerwow i czasu na ta firme
    Danielo

09.04.2019 09:58

Niestety nie mam dobrej opinii o tej firmie, wieczne przestoje, brak zlecen, wstrzymywana produkcja. (usunięte przez administratora)
    Jarek

21.08.2018 21:37

Ja obecnie zrezygnowałem z pracy w tej firmie obiecują bajki pani w biurze ma profity za werbowanie ludzi i wmawia głupoty pracowałem parę miesięcy myślałem.ze się zmieni coś ale nie odradzam pijanstwo nadgodzuny jakos dziwnym.trafem znikaja i nie ma mozliwosci udowodnienia premie sa ale lepoej nie mowic za co obecnie zmieniłem pracę i mam nadzieję że nie będzie tak obludnych ludzi
    kk232456

12.10.2018 21:10

Jaka Pani, jakie profity? co za bzdury pan wypisuje.
    Janek

27.08.2018 23:24

Ja nie chwalę tej firmy robiłam nadgodziny i niestety znikły zimówki masakryczne praca na miejscu równa się z odwykiem alkoholowym zaproponowano mi 15 zł na godzinę Żadna rewelacja bardziej że godziny nagle znikają zimówki znikają wszystko znika i nie jest tak fajnie jak wszyscy na początku mówią osobiście Zrezygnowałam z pracy i mam normalną pracę również na terenie Siemianowic
    Jo

30.09.2018 20:35

A gdzie w Siemcach z chęcią złożę CV?
    priv

05.10.2018 08:09

Jeżeli Pan Janek tyle pije, nic dziwnego, że wszystko mu znika...
    Dawid

23.03.2018 18:09

Słyszałem, że to bardzo dobra firma. Czy prowadzą jeszcze rekrutacje?
    Jarek

27.08.2018 23:27

A gdzie to słyszałeś chyba na dobranoc o 19:00
    Zainteresowany

09.07.2018 11:32

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi?
    Aneta

27.08.2018 23:26

Tam zawsze potrzebują jest cały czas wymiana ludzi niestety pijaństwo dlatego jest wymiana Więc wystarczy iść
    Karolina

24.04.2018 23:20

Bardzo dobra firma i praca i widach jaka cisza jest na forum.
    Piotrek

27.08.2018 23:21

A to pisze pracownik tej firmy zbiera kasę za każdego zwerbowanego a firma sami pijacy wśród fizycznych i nie sposób uzyskać to co się przepracował o
    Olaf

05.08.2018 16:09

Ogólnie jak napisano powyżej... (usunięte przez administratora) a kasa żadnych rewelacji nie ma.

09.07.2018 08:42

Pracuję w francuskim system wolf, obiecują złote góry, a w praktyce jest zupełnie inaczej, nadgodziny masz wypracowane i to znika gdzieś ( ponoć wyplacaja w formie premii). Ogólnie traktują ludzi jak niewolników, straszą zjazdem do Polski, w biurze (usunięte przez administratora) jest taki że szkoda gadać, szefostwo ludzi traktuje jak śmieci, każą gdzieś jechać, jak nie ma się samochodu to umarł w butach bo bo biuro nie przejmuje się tym jak się masz wydostać z dziur
    oszukany

26.03.2018 10:16

pracowałem w wolf system we francji na poczatku traktuja cie jak krola - hotele w marmurze , obiadki , poklepywanie po plecach pozniej nie wiesz jak cie rozliczaja , wywiaza gdzies na zadupie i masz sam sobie radzic i klamia przy wyplatach yzysk straszny i chamstwo z ich strony pracowalem w wielu krajach skusili mnie swietna oferta to klamstwo i bzdura szczerze nie polecam
    Orange

22.02.2018 21:27

Poszukują bo mają stale zlecenia i chcą powiększyć swoją załogę. Z tego co widzę na stronie internetowej to tak właśnie jest. Idę teraz do nich na rozmowę w sprawie pracy to się tu potem wypowiem co i jak.
    Orange

15.03.2018 20:27

Polecam. Pozdro
    Krista

07.02.2018 17:15

Idz i sie przekonaj tez pracowalem tam kiedys dosyc dlugo wyzysk cZlowieka na zime zwalniaja i gadaja przyjdz na wiosne ale coz dziwnego chyba xos nie tak z firma na okraglo ogloszenia. Ze potrzebuja do pracy dobra firma sie oglaszac nie musi
    majka155

13.02.2012 12:53

PRACA W TEJ FIRMIE TO JEDEN WIELKI [usunięte przez moderatora] CZLOWIEKA WYCISNA JAK CYTRYNE PRACA PO 12 14 GODZIN DZIENNIE 7 DNI W TYGODNIU A WYNAGRODZENIE ZADNE KOKOSY NIKOMU NIE POLECAM
    aplikuje

23.01.2018 10:05

pewnie sikasz o swój stołek i nikomu nie polecasz:)
    Kris

05.10.2017 20:44

Pracowałem tam kiedyś na typowych budowach w całej PL i jakoś robota nie jest najgorsza, płacą trochę lepiej niż inni w tej branży, ludzie są w porządku. Dużo się nauczyłem i dlatego wyjechałem za granicę ???? teraz tam zbijam niezłe kokosy. Robota w budowlance jest ciężka więc nie polecam tym którzy lubią poobijac się.
    Kris

05.10.2017 20:43

balon

10.09.2017 12:14

Pracuję w tej firmie od nie dawna i jak na razie jetem zadowolony. Zarobki nie są złe, jak ktoś jest pracowity to da się tam fajnie zarobić. Atmosfera w porządku
    czaro

18.07.2016 12:57

ale to nie ma niby żadnego dnia przerwy tylko tak non stop zasuwasz przez cały tydzień? no powiem szczerze że nie chce mi się jednak wierzyć w takie bajki
    Bodo

18.09.2017 20:45

To nie bajki. To fakt . Tak bylo dawniej i pewnie jest do dzisiaj.

Zostaw merytoryczną opinię o Wolf System Sp. z o.o.