3.7/5

Leipzig - Abacent Personalservice GmbH

3. Opinie o pracodawcach Leipzig
  5. Opinie o abacent personalservice GmbH

Opinie o abacent personalservice GmbH Leipzig

Nie przegap nowości o abacent personalservice GmbH!

klimek

21.02.2022 18:08

Panie z firmy kłamią jak się da, Panowie też. a tak to działa, wracasz z L4 i mówią że będziesz miał prace blisko granicy, że masz jechać bo super lekka i wgl bajkowa, w niedziele (gdy jedziesz w trasie) dadzą znać co z kwaterą bo dopiero szukają. jesteś 150 km od gdarnicy bo kazali kierować się na hamburg byś miał blisko i dzwonią że masz jechać pod szwajcarie. taka zachęta abyś wrócił z L4 do pracy :) patent super, nie spodziewałem się takiego okrutnego wałka, szkoda tylko że doszło mi 500 km do jazdy zamiast 50...w końcu tylko jedno zero ;p ah ten abacencik. Ciekawą polityką jest kłamanie że jest praca w danej fimie w której się było i można tam wrócić bo się pytali o nas, jak już chcesz tam wrócić i jedziesz to jest akcja jak z góry, zmiana kierunku geograficznego 'bo klientowi materiał nie dojechał'. biore telefon do ręki i dzwonię do klienta a tam się okazuje że on nic nie wiem żebym miał wracać i nie potrzebuje nikogo :) stawka nigdy nie jest taka jak umówiona. 20/30 centów zawsze mniej wychodzi, ale na 200 osobach to sam sobie policz ile to jest :) są inne firmy dużo lepsze co dają auto z narzędziami i ubrania od 1 dnia pracy, a dziś 12 euro to nie jest super stawka, 16 minimum.
    Grzegorz

22.06.2022 16:26

Mnie tak samo wyrolowali pojechałem i ani mieszkania ani nic Po l4 Magdeburg i spowrotem do domu 1500km . Co do kasy spoko na czas urlop itd . Ale trzeba się stawać bo kombinują
    Franek

19.07.2022 17:27

Też miałem podobnie z dieta Jedna pisze ze mam 5.30 Druga 5.40 no i Pan że mam 5.50 nieszlo się doliczyć przy pełnym Zeitkoncie

31.05.2022 10:39

Jak firma wypłaca dodatki za godziny nadliczbowe 25%. Skoro godziny nadliczbowe lądują na zaitkoncie to czy dodatki są wypłacane od razu, czy tez razem z godzinami z zaitkonta, czy tez nie są wypłacane wcale ?

31.05.2022 20:59

No ale jak to ? Rozumiem że dodatku świątecznego, czy urlopowego może nie być bo to kwestia umowna. Jednak dodatek za godziny nadliczbowe to już inna sprawa. To już dokładnie regulują umowy i układy zbiorowe i walenie pracownika po rogach kończy się w sądzie. Chyba każdy ma ubezpieczenie prawne. Czy ktoś może potwierdzić brak wypłat tego dodatku w abacencie, to ważne bo to dla mnie całkowicie przekreśla tą firmę.

31.05.2022 21:06

Kolejne pytanie mi się nasunęło. Piszesz o 40h tygodniowo, a firma proponuje miesięczny wymiar do wypłaty 150h, a reszta na zaitkonto co sugeruje tygodniowy wymiar pracy w ilości 37,5h. Założę się że firma do której zostaje wysłany płaci abacentowi za godziny nadliczbowe.
    stary

05.10.2021 19:26

z jakimi brakami masz problem,jedynie za chorobowe nie wyplacaja i szukaja wiele wymowek,zeby nie wyplacic pieniedzy

12.04.2022 08:57

Dzien dobry, Pracodawca przejmuje obowiazek wyplacenia chorobowego przez pierwsze 6 tygodni trwania choroby, nastepnie chorobowe jest wyplacane przez ubezpieczyciela zdrowotnego. Pozdrawiamy, abacent

21.05.2022 17:08

A czy na poczet chorobowego nie korzystacie czasami z zeit konta?;) Aby mniej placic od siebie zerujecie zeit konto
    Piotrek

10.05.2022 08:30

Co jak o was pisza prawde to zaraz usuwacie wpisy.(usunięte przez administratora).

10.01.2022 21:12

Nie mogę się doczekać do 15 tego co wymyśli pseldo firma Abacent z wynagrodzeniem Czy dieta będzie pomiejszona Bo najniższa poszła dużo do góry z 11.15 euro ?????

10.02.2022 14:45

Dzien dobry, Wynagrodzenie jest opierane na tzw. "Tarifvertrag". W razie jakichkolwiek pytan co do wynagrodzenia prosze skontaktowac sie z koordynatorem firmy abacent. Nasi koordynatorzy chetnie pozostaja do Pana dyspozycji. Postaramy sie rozwiac wszystkie watpiwosci. pozdrawiamy, abacent
    E_lektryk

11.11.2021 19:41

Obiecali premie ze extra godziny a jak się zrobiło to powiedzieli, ze premii nie ma. Szmaciarstwo i totalny olew pracownika.

31.03.2022 08:22

Dzien dobry Panie Dariuszu, Byla to akcja z ograniczonym czasem trwania. Pozdrawiamy, Team abacent
    Ktoś

23.04.2022 08:39

PODAĆ NAZWISKA PRACOWNIKÓW???

09.12.2021 14:50

Jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej na Spawacz TIG w abacent personalservice GmbH? Podziel się swoją opinią związaną ze spotkaniem z rekruterem. Twoja opinia może pomóc innym użytkownikom.

04.04.2022 16:25

tig? na tiga w katowicach masz roboty za 18 euro (przeliczajac) od groma, nie trzeba wyjezdzać i życ jak cygan na walizkach

15.03.2022 23:16

Pracowałem w firmie abacent przez 1 miesiac ale pomimo swojego błedu ktory popełniłem z cała pewnościa mogę polecic dziękuję bardzo za współpracę

04.04.2022 16:24

nic nie straciłeś, nie zdążyli Ciebie wydoić. ciesz sie
    Pinio

16.03.2022 09:18

Co można powiedzieć o Abacencie. Tylko tyle że należy trzymać się daleko od niej. Zachęty i niby premie których nie ma, obiecanki przed rozpoczęciem pracy , ale jak już przyjechałeś i pracujesz to można zapomnieć o wszystkim. Zawsze stawka taką jaka miałeś na początku. Bez nadgodzin , oczywiście na papierku są ale wszystko regulowane jest dietą i tak naprawdę jej nie ma . Normalna gola stawka. Nie polecam. O pracownikach nie wspomnę. Skąd oni ich biorą. Alkoholizm na porządku dziennym. Zero specjalistów. Koszmar

04.04.2022 16:23

jak to skąd? biorą każdego kto się zgłosi, masz kolege elektryka w norwegii, znasz jakiegoś z kanady to do abacentu idziesz jako elektryk bo masz kolegow elektrykow na drugim koncu swiata! nie masz samochodu? nie szkodzi, wyślą Ciebie na drugi koniec niemiec z kwaterą 5 km od sklepu i bez jakiegokolwiek dojazdu miejskiego. stawka? super. jak dla osoby która nic nie potrafi to może jest super. ale dla kogoś kto potrafi wykuć bruzde i opisać kabel TYMI SAMYMI literami na dwóch końcach to stawka śmieszna.
    elektryk

29.03.2022 17:53

Witam Wszystkich serdecznie. Miałem do czynienia z firmą Abacent kilka razy przez telefon i maila, obiecali pracę przy granicy, miała być stała firma i co miesiąc w domu a nawet częściej. Po podpisaniu umowy dostałem propozycje do Frankfurtu bo jednak nic bliżej nie wypaliło, pytałem wiele razy czy jak to nie wypali czy będzie coś innego blisko, Pani o sympatycznym głosie mówiła że 'tak oczywiście i nie mam się niczym martwić' a wyszło jak wyszło więc musiałem podziękować za współpracę nim się rozpoczeła. 3 dni później miałem podpisaną umowę do firmy w Dreźnie za 15 euro na rękę. Bardzo niepoważne zagranie firmy, z tego co czytam to kolejne, Czy w tej firmie ktoś kiedyś prawdę powiedział czy raczej obiecanki cacanki są na porządku dziennym?

22.11.2021 14:28

abacent personalservice GmbH w Monachium szuka pracownika na stanowisko Ślusarz. Brałeś udział w tym procesie? Napisz, jak on wygląda. Twoja opinia może pomóc innym użytkownikom.
    Krzysztof

30.11.2021 17:36

Ostatnio dużo pokazało się ogłoszeń z pracą lecz wszystkie jakimś cudem są z gwiazdką ,Także gdy jest stawka godzinowa 13 * euro netto może być różnie nigdy nie więcej , raczej mniej Lub okolice Fryburg

12.11.2021 16:51

Jak wygląda praca w firmie abacent personalservice GmbH? Czy można liczyć na premię?

12.11.2021 17:38

Zawsze można liczyć Tylko się nie doliczysz Marzenie ściętej głowy
    E_lektryk

14.11.2021 07:24

Premia w Cencie? To się nazywa poczucie humoru
    Jurek

05.11.2021 13:24

pracowalem w Abacencie jeszcze przed Wirusem. Nie mogę im zarzucić niczego. Opłacili mieszkanie dobry standard,pieniądze się zgadzały.Dostałem wysokie zwroty podatku kl.2 i 3 . ńie byłem ani razu na chorobowym/praca w fabrykach niemieckich/ . Wyjeżdżacie do niemiec do pracy, i siedzicie na L 4. Firma płaci za mieszkanie również za wohenende, Pracowałem u nich jako hydraulik, problemem jest utrzymanie się na budowie. Niemiec chce, żebyś od pierwszej godz. był bardzo zaangażowany w Firmie i bardzo dobrze szprechał, a po dwóch tygodniach wraca jego pracownik i już mu nie jesteś potrzebny. Pozdrawiam Cały Zespół Abacent - były 4 Filie w Lipsku

29.10.2021 15:15

Heniek

29.10.2021 16:13

Brak jakiej kolwiek rekrutacji dzwonisz, piszesz i pracujesz w Abacent lub FKS te same firmy Kilku wspólników
    Unbekannt

17.10.2021 19:37

Chciałbym zapytać kogos z biura, dlaczego gdy ktoś idzie na l4 to firma nie placi za nocleg?w czasach jakie mamy dosyć często ktoś na budowę roznosi jakies wirusy gardłowe itp.
    loco

10.07.2021 05:12

Sam nie wiem co myśleć o tej firmie...
    Wojto1979

30.09.2021 13:38

Może potrzebują u Ciebie jeszcze frezera.

30.09.2021 21:50

To liczyć nie umiesz policz dokładnie napewno brakuje ok 30 euro Tak jak u mnie co miesiąc brakuje od 20-30 euro Wtedy dostajesz dodatek urlopowy i świąteczny
    Roman Wurster

18.08.2021 18:05

Mam pytanie do osob ktore zakonczyly wspolprace z firma Abacent - wazeliniarzy prosze o nie dolaczanie swoich wypowiedzi - po zakonczeniu pracy w firmie jak dlugo czekaliscie na rozliczenie i wyplacenie pieniedzy z nadgodzin . pozostalego urlopu , oraz za przepracowane dni w miesiacu ktorym zakonczyliscie wslolpracce .

28.09.2021 15:07

Bylem w abacencie za namowa znajomego, ktorego poznalem bedac z nim na zleceniu ale przez inna agencje. Pracowalem 4 miesiace. Tutaj powiem, ze rzeczywiscie kasa zawsze sie zgadzala i punktualnie ale potem otrzymalem oferte pracy w Austri za wieksze pieniadze wiec abacent opuscilem jadac praktycznie z budowy na budowe nie zahaczajac Polski. Przyszedl 15 Czerwca a kasy z abacentu brak (ostatnia wyplata) wiec zadzwonilem zapytac co jest grane. Powiedzieli mi, zeby otrzymac kase musze podpisac dokumenty, ktore sie w aktach nagromadzily i musza byc podpisane. Wyslali mi je na Emaila co mi umknelo. W Kolejny weekend majac troche czasu wyszedlem na miasto, wydrukowalem w punkcie ksero, podpisalem i odeslalem do abacentu Emailem. Kasa byla na drugi dzien na koncie. Co lepsze Bylem pewny, ze nie wyplaca mi Cajtkonta czy gdzies cos odtraca ale nie. O dziwo wszystko wyplacone co do przyslowiowego grosza. Jesli beda problemy w Austri i bede musial wrocic do Niemiec to zapewne do abacentu. Przynajmniej wiem, ze to co najwazniejsze (kasa) sie zgadza.
    HENRYK

19.08.2021 20:58

Witam wszystkich tych co pracowali pracują lub tych co mają obiekcje aby się zatrudnić.Napisze parę słów obiektywnie. Pracowałem w tej firmie ponad 5 lat jako elektryk .Zacznę od plusów 1.Wypłata na czas 2.Możliwość pobierania zaliczek 3.W godzinach pracy biura zawsze odbierają telefony jak nie mogą oddzwaniają 4.Niemiecka umowa o prace wypisana jeszcze jak przebywasz w Polsce 5.Ubezpieczenie w AOK 6.Kwatery porządne i czyste jak się trafi jakaś do d-py po telefonie łatwi inną 7.Odzież ochronna po jakimś czasie zakup na paragon i oddają kasę nie wiem po jakim czasie bo nigdy nie kupowałem 8.Co miesiąc dostajesz Lohnsteuerbescheinigung i na koniec roku do rozliczenia zwrotu podatku z Niemiec 9.Zjazdy do Polski co miesiąc na 7 dni jak tak jeździłem to kwestia dogadania się z pracodawcą do którego jesteś oddelegowany najdłużej pracowałem na budowie 8 tygodni bez zjazdu 10.Przy jakiś kłopotach na zleceniu firma zawsze stoi za tobą 11.Wynagrodzenie przesyłane na konto walutowe w Polsce lub jak masz konto w Niemczech ( dla osób mających komornika wspaniała sprawa) ale to rozwiązanie jest tylko doraźne gdyż będziesz na koniec roku starał sie o zwrot podatku z Niemiec musisz w Urzędzie skarbowym złożyć pit a tam mają w Polsce czarne listy i już komornik przejmie kasę i jeszcze e sie dowie gdzie pracujesz tak jak masz ustalone 12.Koszty zakwaterowania opłaca firma ale z twych dodatków do pensji tak ze bzdurą jest pisanie ze masz darmo noclegi gdyz nie masz płaconych żadnych dodatków dieta delegacja praca na wysokości i jeszcze wiele innych co ci gwarantuje kodeks pracy Niemiecki gdyz jesteś pracownikiem z wszystkimi przywilejami jaki ma Niemiecki pracownik 13.Brak narzędzi podstawowe musisz targać z Polski żebyś miał czym robić Wady 1.Potrącanie z wypłaty na zapełnienie ceinkonto 2.Ubezpieczenie AOK w Polsce tylko w nagłych wypadkach nie pokrywa kosztów leczenia 3.Będąc oddelegowany na jakaś budowę nigdy nie wiesz kiedy z niej zjedziesz i jak długo będzie trwała 4.Koszty na paliwo związane z dojazdami z budowy na inne zlecenie to twój wydatek a odległości są rożne nieraz bywało 550 km zlecenia firma ma w całych Niemczech bywały miesiące ze robiłem ponad 2000 km swym samochodem .za swą kasę 5.Jak ktos ma dzieci to przysługuje mu dodatek kinder w tym temacie firma nie pomaga trzeba sobie samemu radzić lub szukać biura które to za opłata pomagają w złożeniu wniosku 6.Umowa o prace pisana jest po Niemiecku dobrze jest sobie ją przetłumaczyć na Polski zanim podpiszesz żebyś wiedział co ci proponują i jakie masz prawa 7.Brak premii świątecznych 8.W dużych miastach jest problem z parkowaniem samochodu i ty wtedy płacisz za parkometry Moja sugestia dla osób które sie wybierają do pracy 1.Zapisuj sobie w kalendarzu nazwa budowy miasto termin przyjazdu i odjazdu na inne zlecenie oraz nazwa firmy 2.Zbieraj paragony za paliwo 3.Jak kupisz jakieś narzędzia do pracy bierz paragon 4.Często bywało ze na budowie dostawałeś narzędzia ale musiałeś podpisać ze odebrałeś ważne patrz co ci dawaj ą i jaki jest koszt jak coś zgubisz albo ci okradną był taki przypadek ze za wiertarka była wyceniona na 558 Euro 5.Jak będziesz jechał samochodem do Niemiec obowiązkowo kup nalepkę na szybę o emisji spalin to koszt 5 Euro Z tych wydatków jakie poniosłeś będzie zależała wysokość zwrotu podatku ' Pisze to bo pracowałem i znam te tematy nie ma złotej firmy jak i złotych pracowników i pracodawców Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Dla kierowców tych co mają nie zapłacone mandaty na terenie Niemiec przy pierwszej kontroli będą problemy chyba ze masz meldunek w Niemczech W razie pytań chętnie odpisze na temat pracy w Niemczech w zawodzie elektromonter Pozdrawiam i życzę dożo kasy i zadowolenia
    Art

24.09.2021 11:06

A jaką firmę byś polecił na stanowisko elektromontera pozdr.

14.09.2021 14:12

Mieliście może kontrol na budowie? Dziś właśnie miałem i zadano mi pytanie kiedy ostatnio był pracownik na budowie z Abacent? Pracuje już 3 lata i nigdy nikt nie był z Abacent. Dowiedziałem się że powinnen być co 2-3tygodnie

23.09.2021 18:55

Powinni być lecz nigdy u mnie nie byli
    Barbul 69

23.09.2021 10:37

Pracuję dla Abacentu 5 lat i wszystko w jak najlepszym porządku! Pieniądze na czas, opieka koordynatorów,rzeczowe i szybkie rozwiązywanie problemów. Zczestym sumieniem polecam!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w abacent personalservice GmbH?

Roman Wurster

12.08.2021 16:24

No niestety ;) Tak różowo nie ma jak np w Kelly czy Abakusie gdzie nic nie ginie - nawet Maintec z lipska jest dokladniejszy ( lub byl bo nie wiem czy istnieje ) zwolnilem sie 07.07.2021 , date zakonczenia ustalilem z Pania Wasek , wyslalem rozwiazanie umowy 09.07 .2021 , przychodzi dzien wyplaty w sierpniu a ja dowiaduje sie ze kasy nie bedzie bo maja balagan w papierach ;) Nawet firma Ammer zeitarbeit wyrabiala sie w dwoch tygodniach a jak byl problem to kontaktowali sie duzo wczesniej zeby miec na czas zamkniete wszystkie dokumenty ...... No niestety , musze cofnac im moje poparcie i zamiast GWIAZDEK WKLEIC 5 KARNYCH KXXXW , uwazam ze sa na poziomie firmy PRACHT&PRACHT z Ludwigsburga .

09.08.2021 10:16

Bardzo lubię poniedzalki po urlopie Panie dzwonią czy się UDAŁO dojechać do pracy Uadac to się może pani przy drodze lub policjantowi gdy kogoś złapią Ja dojeżdżam do pracy i niic się nie UDAJE
    Wiesław

29.07.2021 16:19

Byłem poprzez firmę Abacent na kilku budowach. Zawsze wszystko dograne. Pieniądze zawsze się zgadzały. Rekruterzy rzeczowi i zawsze pomocni. Szczególnie miło wspominam Panią Ilonę, profesjonalistka, do tego miła, uczynna, zawsze pomocna. Gdyby wszystkie firmy rekruterskie miały takich pracowników jak ta Pani to ludzie by nie narzekali.
    Ta4b

29.05.2021 07:54

Pracuje w firmie juz ponad 2 lata kontakt z biurem wzorowy wyplata zawsze15 zadnych opoznien stawka na jaka sie umowisz taka masz zadnych stresow wszystko mozna zalatwic i sie dogadac jezeli potrzebne sa jakies zaswiadczenia dokumenty na drugi dzien juz sa przygotowane nie trzeba sie prosic. Szukam osoby chetnej do teamu z autem i podstawowa znajomoscia hydrauliki bez nalogow alkoholowych z ok Wroclawia
    Mariusz Pracownik

29.05.2021 16:39

Mam samochód w jakim rejonie pracujesz
    Wyga

10.07.2021 17:45

Pracodawca patrzy na numer telefonu i nie odbiera od takich roboli co to się im negocjacje / podwyżki marzą :)))))

07.05.2021 10:33

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w abacent personalservice GmbH? Chętnie zatrudniają?
    Elektrycznie

10.07.2021 17:38

A wzmiankowanych studentów to do jakiej roboty niby? Bo w tym Cencie to prace proste raczej; wiercenie; bruzdowanie; kucie; wynoszenie gruzu; zamiatanie; ew, ciągnięcie kabli jako wyższy poziom; no, czasem można coś przysposobić na budowie - a to zysk czysty :)
    Roman Wu

09.07.2021 05:24

Na Abacenta nie ma co narzekac - pieniade jak na umowie , wyplacane w terminie a nawet przed ;) Problem z praca bardzo szybko rozwiazywany o ile posiadaja inne oferty w TWOIM zawodzie . Ja wystawiam im 5 gwiazdek

Kontakt - abacent personalservice GmbH

Brühl 52 04109 Leipzig

Roman W

09.07.2021 04:37

Do 07.07.2021 pracowalem za posrednictwem Abacent - pieniadze na czas , a nawet przed czasem ;) Kontakt tez ok - nie wiem na co narzekacie .U mnie wystapil problem z firma - Abacenta jak najbardziej mozna polecic
    Elektro

08.07.2021 21:20

Od ok. pół roku rozmowy z Biurem przypominają dialog gołej(usunięte przez administratora) z batem. Firma schodzi na ... dół. Propo zmianę nazwy na AbyCenta (wyrwać z robotnika)
    Mirek

22.06.2021 22:12

Monika Ch też prowadzi rekrutację ?
    Dawid K

26.06.2021 13:06

a może Magdalena Ch? bo Pani od rekrutacji ma nazwisko na Ch i imię Magdalena.
    Tom

25.04.2021 15:21

Firma ok ,wypłaty na czas,wszystkie paski wypłat wysyłane, stawka jaka miała być to jest,mieszkania ok,kontakt z biurem ok,pracuje ponad rok
    Damian

25.04.2021 20:04

Możesz podać mi jakiś kontakt z tobą, chciałbym się więcej dowiedzieć.
    Sanitarny_1970

23.04.2021 10:57

Jestem zadowolony ze wspolpracy, a pracuje juz w tej Firmie 3 lata. Zawsze mozna sie dogadac z nimi, nie robia problemow z byle czego. W niemczech jest wiele zajtfirm ktory postepuja nieuczciwie, wiec trzeba uwazac. Abacent natomiastdo nich nie nalezy, sam sprawdzilem! Pozdrawiam wszystkich z biura, mam nadzieje ze znowu bedzie okazja na spotkanie w cztery oczy na kawce.
    Tadeusz WIG

16.04.2021 12:39

Ja jestem zadowolony z pracy w Abacencie. Inne firmy oferuja kokosy, a potem na wyplacie lipa. W Abacencie to co Ci oferuja to tez wyplacaja. Pozdrawiam ekipe z Hannoveru.

20.04.2021 12:29

Panie Tadeuszu, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinie. Nasza współpraca musi opierać się na wzajemnym zaufaniu. Kluczowe ze strony pracodawcy to przede wszystkim trzymanie się wcześniejszych ustaleń, zwłaszcza w tak podstawowej kwestii, jaką jest wyngarodzenie za pracę. pozdrawiamy
    Tomasz

06.02.2021 21:13

Dzień dobry Jak obecne sytuacja z praca ? Jakie stawki aktualnie obowiązują w Abacent ? Pzdr. Tomasz
    Jacek z plutycz

19.04.2021 17:05

Po rozmowie z Panem Grzegorzem wygląda to dobrze . Ja zaczynam współpracę

20.04.2021 12:15

Drogi Pacowniku, nie ma powodu do irytacji, wystarczy przeczytać post wyżej. Jeszcze raz podkreślamy w tym miejscu, że firma komunikuje się z Państwem WYŁĄCZNIE za pośrednictwem konta firmowego. W rekrtuacji pracuje Pani Magdalena Ch., która ma dostęp do tego konta. Proszę ignorować wszytskie inne komentarze od anonimowych użytkowników zamieszczanych rzekomo w imieniu naszej firmy. My tych osób nie znamy! pozdrawiamy Wasz abacent.

19.07.2020 11:11

Jak się pracuje z ludźmi z abacent personalservice GmbH?

03.08.2020 10:14

Panie Zbigniewie, nie popieram w żadnym wypadku ignorowania telefonów, chociaż z tego co widzę, to w ciągu ostatnich kilku tygodni wrzucił Pan 19 wpisów na gowork. Nie znam do końca sytuacji ale podejrzewam, że mógł Pan telefonować jeszcze bardziej intensywnie i to już po wyjaśnieniu sprawy i może to przyczyniło się do zablokowania numeru.
    Majk

07.04.2021 20:53

Na górali z żywca co są w berlinie to lepiej uważaj bo traktuja pracownika jak prywatna sile robocza, jeden lata na skiwniecie tego drugiego a ten drugi tylko elektryka zaciaga po buszku i tak mu dzien leci.
    Monter-19

26.03.2021 10:22

Mimo kryzysu, zawsze moge liczyc na abacent. Wyplata na czas. Zima byla ciezka, ale to jak wszedzie, teraz zlecenia ruszaja.
    Szukający pracy

12.03.2021 14:31

Jako szlifierz modeli lub w tym temacie ktoś pracował? Czy możecie mi bardziej temat przybliżyć? Jak ze zjazdami do Polski sprawa wygląda, jakie warunki pracy i czy w hali? Gdzie są zlecenia, czy w obrębie Lipska? Z góry dziękuję.
    Nowy

06.03.2021 21:12

Ostatnio dostałem meila ze dostanę 50 euro jak będę pracować 60 godzin tygodniowo mam pytanie Czy to jest legalne w De ?
    Malarz

04.03.2021 13:55

(usunięte przez administratora) nie wypłacają wynagrodzenia Kłamią i nie odbierają telefonów.
    Zenek

23.12.2020 18:02

Pracuję cały czas dla tej firmy ona połowy rzeczy nie wie pracuję w Berlinie u grubego Majka chamskie odzywki zmuszony do pracy w sobotę w niedzielę ja akurat wyjeżdżam na weekend także mam wyje. Nie polecam firmy (usunięte przez administratora) BHP to jakaś kpina
    Darek

26.12.2020 09:31

To nie jest winy Abacent tylko Świtę ,nic nie musisz choć wiem co niektóry pasuje takim co cały rok jadą na bułkach chyba wiesz o kogo chodzi ?
    Gibuś

29.01.2021 15:42

Jak sobie dacie to macie :)
    Pracownik od 2013

22.01.2021 11:38

Polecam z pelna odpowiedzialnoscia, swietna Firma, dlatego juz tak dlugo pracuje. Nawet jak pojawiaja sie problemy, wszystko da sie po ludzku dogadac.

22.01.2021 17:14

Bardzo słodzisz choć tak nie jest , co do problemów to mamy zgłaszać pocztą, Fajnie też może być taką drogą lecz czas na odpowiedz to 7 dni roboczych a nie wieczność .Pozdrawiam pracujących

Zostaw merytoryczną opinię o abacent personalservice GmbH

Oferty pracy - abacent personalservice GmbH

Elektryk budowlany / Praca na halach przemysłowych

Lipsk

3500 - 4000 EUR / m

Monter paneli fotowoltaicznych (od zaraz)

Bamberg

3500 - 4500 EUR / m

Operator maszyn CNC

Norymberga

3200 - 4000 EUR / m

Operator frezarki CNC- od zaraz! (k,m,x)

Norymberga

3700 - 4500 EUR / m

Malarz budowlany/ malowanie fasad/ wykonczeniówka

Magdeburg

2800 - 3200 EUR / m