ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 383 ocen.

ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.
2 383

Opinie o ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.

fąfara

Ludzie należy to nagłośnić niech władze się tym zajmą. Ciezka praca a póżniej jak frajerzy bez wypłaty......

   
fąfara

Jazdy są z tymi wypłatami, za co ludzie mają płacić, rachunki raty w terminie , jak żyć: jeść itd....itd. To jest nie ludzkie traktowanie przez ta firmę. Nalezy zgłosić sprawę do PIPU.W tej chwili jest taki przepis że pip nie ujawni danych osoby zgłaszającej....A wypłacić muszą z odsetkami za każdy dzień zwłoki....

   
Mb

Witam czy sprawa została zgłoszona do tvn uwaga? Czy coś wiadomo?

   
Mateusz Ogórek
@Mb 20.06.2018 18:47

Ja zglosilem czekam

   
Opiniotwórczy

Proponuję zwrócić się do TVN Uwaga. Warto dodać na fb post dot. sytuacji i otagować #sprawadlauwagi. Jest nas dużo, zainteresowanych proszę o wpisanie adresu e-mail w odpowiedzi, skontaktuję się mailowo w celu poruszenia naszego wspólnego problemu.

   
Mb
@Opiniotwórczy 12.06.2018 15:29

Witam czy sprawa została zgłoszona do tvn uwaga?

   
Pytanie

Czy ktoś ma jakieś informacje w sprawie wypłaty za marzec. Nikt nie odbiera telefonu i nie raczy odpowiedzieć na e-maila. Czy rozpoczął się jakoś pozew grupowy?

   
poszkodowany
@Pytanie 18.06.2018 10:28

Polski HR podobno stracił w grudniu 2017 roku licencję na agencje pracy tymczasowej a ludzi dalej wysyłali do pracy. Łatwo to sobie sprawdzić w KRAZie. Nowa licencja obowiązuje od 24-05-2018. Czy jest ktoś teraz na projekcie "Ivalis" przez PHR?? Ja słyszałem że nie ma żadnego busa z PHR bo Ivalis zerwał z nimi kontrakt własnie przez brak licencji. A wypłaty jak nie było tak nie ma i może nigdy jej nie zobaczymy.

   
krk

obiecywali resztę pieniedzy w czerwcu ale juz nawet nikt wiadomosci nam nie odpisuja , jak tak mozna ludzi okradac !!!

   
Ivalis 2017

Szkoda gadac (usunięte przez administratora) i nic wiecej byismy w zeszlyn roku na projekcie Ivalis 2017 i w 3 osoby za miesiac pracy zarobilismy po 1340 zl co Pani z tego pseudo biura zapewniała super zarobki haha smiech my w 3 szybko sie zwinelisny al3 inne osoby byly caly projekt i nie dostali nic sprawa dla prokuratury i Pani Jaworowicz

   
Mateusz Ogórek
@Ivalis 2017 12.06.2018 06:52

Pani Jaworowicz oraz Uwaga zostali poinformowani czekam na przyjazd telewizji

   
dres

czy wiecie cos nowego kiedy bedzie druga rata wyplaty za marzec ??

   
Mateusz Ogórek
@dres 29.05.2018 10:13

Mowia ze w czerwcu

   
Renata

Czy ktos juz dostal wyplate Za marzec ?

   
Mb
@Renata 04.06.2018 17:05

A jakieś info kiedy będzie?

   
Janek

Czy ktoś pracował dla tej firmy w Krakowie i dostał wypłatę???

   
Sv
@Janek 22.05.2018 21:32

Tak dostałem w terminie.

   
Rozczarowana

Pierwsza rata wypłaty za marzec była po terminie a drugiej raty nie ma. Juz nawet z biura nie odp. Człowiek musi prosic sie o swoje zarobione pieniadze.

   
Pracownik
@Rozczarowana 25.05.2018 04:58

Ja Chyba sie tam przyjade w asyscie policji I PIP

   
Pytajacy

Czy ktos wie kiedy bedzie Jada

   
Pracownik

Witam serdecznie Chciałem poinformować że złożyłem właśnie wniosek do pip o ściągnięcie zaległości z firmy łącznie z odsetkami Wytoczony zostanie proces na którym chciałbym żeby były osoby ktore chcą tak jak ja odzyskać Swoje pieniądze Jezeli ktoś chce dołączyć proszę o adres e-mail gdzie wyślę dokumenty do wypełnienia Pozdrawiam

   
Koszerny
@Pracownik 13.05.2018 02:27

[email protected]

   
IVALIS 2018

Powiadomiłem PIP.URZĄD SKARBOWY.SKŁADAM ZAWIADOMIENIE DO PROKURATURY O ŚCIGANIE DOSYC TEGO.ZA UCZCIWĄ PRACĘ NALEŻY SIE PŁACA NIKT NIE BĘDZIE ŻYŁ NA MÓJ KOSZT

   
Wystawiony

Bandyckie postępowanie.ludzie bez skrupułów.kasy nie ma .OSTRZEGAM NIE JEDŻCIE NIGDZIE Z TĄ AGENCJĄ

   
Pracownik

Dostał ktoś wypłatę na marzec projekt ivalis 2018

   
Bez wyplaty
@Pracownik 25.04.2018 17:21

Podobno do dwóch tygodni ma byc

   
Ok

Wypłata doszła tak jak Panie z biura mówiły. Kontakt ok. Kasa też się zgadza. Polecam pracę na inwenturach. Dużo czasami jazdy, ale kasa za tego typu pracę może być. Firma godna polecenia.

   
Brzezinka Bogusław
@Pracownik 21.04.2018 15:19

(usunięte przez administratora)

   
freier

znów wysyłają zaliczki zamiast całej kwoty. Znowu powtórka z rozrywki xD haha ale kpina

   
freier
@Pracownik 01.05.2018 22:48

moze za tydzień moze za dwa albo nigdy

   
Rej

Ludzie nie jedźcie na inwentury! Firma oszukuje ładnie gadają za nim umowy nie podpiszesz, a później już mają Cię w... Nie płacą kasy w terminie! Płacą na raty! Umowa sie nie liczy. To jest loteria komu zapłacą.

   
Ok

Mamy 30 kwiecieć, a wypłaty brak na koncie za marzec.

   
Phr ostrzegam

Witam wszystkich Kieruje ta wiadomosc do firmy Polski Hr Informuje iz jezeli kolejny raz nie beda wyplacone pieniadze w terminie ja w swoim przypadku Bede kierowal pismo do PIP o odszkodowanie z tego powodu iz nie potraficie w terminie wyplacic wynagrodzenia Informuje rowniez ze nie jest to grozba tylko informacja dla waszej firmy Wysylacie ludzi do pracy a nie potraficie zadbac o rzeczy ktore sa podstawa Kwatery - wrzucacie ludzi w (usunięte przez administratora) ktory Wedlug was jest nienaganny brak cieplej wody brak kuchni oraz brudne toalety Transport - wysylacie ludzi z jednego konca niemiec na drugi ludzie kilka godzin musza czekac na wasza odpowiedz w razie jakiego kolwiek wypadku I zawsze ta sama spiewka ,,mam weekend I mam wolne" Po Co zglaszacie sie na opiekunow skoro o ludzi nie dbacie Kary w umowie - Na kazdym kroku narzucacie Kary a Dlaczego nie ma informacji Co w razie gdy projekt zakonczy sie z waszej winy niby gwarantujecie 110 godzin a to nie prawda Zaliczki - zeby uzyskac jakas kolwiek zaliczke Trzeba sie prosic I pisac podania a odpowiedz ta sama ze Prezes nie wyrazil zgody Dla wszystkich ktorzy planuja wyjazd do Niemiec serdecznie odradzam by nie jechac ta firma to smiech na sali dzieki nam zapelniaja sobie kieszenie a ludzie musza sie prosic o wlasne pieniadze Jezeli nie bedzie wypalacone wynagrodzenie w terminie do 30 kwietnia ja w swoim przypadku Ide do Pip I zglaszam sprawe to ze umowa zostala rozwiazana nie zobowiazuje was to ignorowania daty wyplaty Jezeli chcecie sie sadzic I poniesc wieksze koszty Prosze Bardzo mam wszystkie dokumenty lacznie ze zdjeciami kwater na ktore zostalismy skierowani Niech PIP zobaczy jak traktujecie pracownikow Pozdrawiam I czekam na wyplate do dnia 30 Kwietnia

   
.

Brałam udział w inwentura ch w grudniu, listę obecności wysłałam od razu dzień po ostatniej.wynagrodzenia brak.kontaktu z agencją brak..... czułam ze mam nie isc ale potrzeba zarobku była silniejsza.wierzyłam ze te wszystkie negatywne komentarze jednak są nie do końca prawda. Kochani jeśli ktoś chce wziąć zlecenie u nich-nie bierzcie nie dajcie się złapać na dobra stawkę bo prawdopodobnie pieniędzy nigdy nie zobaczycie

   
Pracownik
@. 24.01.2018 19:04

Ja bym Odrazu do pip poszedł i tyle zawsze da się odzyskać pieniadze

   
kamo

Kasa za luty doszła w drugiej połowie kwietnia.. Czy Tylko ja uważam, że coś tu jest nie tak jak powinno?

   
Pepe

NIE POLECAM. Spóźniają się z wypłatami oraz nie odbierają telefonów, a jeśli już to zrobią to kłamią albo nie potrafią udzielić konkretnej odpowiedzi. Jestem niemal pewna, że większość, jak nie wszystkie, opisane tutaj pozytywne komentarze wypisują właśnie pracownicy HR. Nie dajcie się ludzie w to (usunięte przez administratora) wciągnąć-szkoda nerwów.

   
Miecio

Jest ok, polecam kontakt mailowy, z telefonicznym bywa ciężko. Kasa przychodzi ze sporym opóźnieniem, ale nie ma mowy, żeby się "zgubiła".

   
Nunu
@Niezadowolony 04.04.2018 11:19

Dokładnie. Wypłata to nie jest jakaś łaska. To są Twoje pieniądze, które oni niezgodnie z prawem przetrzymują na swoich kontach.

   
Niezadowolony

Korodynatorki tlumacza te opoznienie jest spowodowane urlopami ale co to nas obchodzi przeciez na nas musza zarobic.A co to kwaterunkow to ladne pieniadze dostaja za nas a nas umieszczaja w slamsach

   
Nunu
@Niezadowolony 05.04.2018 12:34

Urlopami? To oni tam cały rok na okrągło chyba mają urlopy :D

   
Pytanie

Dostał ktoś wypłatę za luty?

   
Nunu
@Pytanie 06.04.2018 11:24

Ja jeszcze nie. Za styczen dostałam 15 marca. Teraz mam nadzieje, że nie bedzie to tez niz 15 ....

   
Nygus9

Chcialem poinformowac ze powiatowa inspekcja pracy przyjela moje zgloszenie

   
Sylwunia23

Się jeszcze dziwię że oni działają... Pip by miał co robić

   
Pomocny

Ludzie uwierzcie w te posty naprawde odradzam wyjazd z ta firma

   

Zostaw opinię o ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.