T-Mobile Polska S.A.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 252 ocen.

Opinie o T-Mobile Polska S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T-Mobile Polska S.A.

Iza

@xxz doświadczenie w innej dziedzinie nie wyklucza posiadania odpowiednich umiejętności do rekrutacji. Czy Ty uczestniczyłeś w procesie kwalifikacyjnym? Jeśli tak, to do czego masz zastrzeżenia? Nie jest to dla mnie do końca jasne z Twojego wpisu. @ppp piszesz o bardzo dużej rotacji w centrali firmy. Specyfika pracy na słuchawce rzeczywiście sprawia, że nie każdy się w tej roli sprawdzi. Jednak jak piszesz, niektórzy potrafią osiągnąć dobre wyniki. Zastanowiło mnie jednak to, że jak piszesz, plany trzeba wyrabiać za nieobecnych kolegów. Czy dobrze rozumiem, że plany sprzedażowe nie są indywidualne, tylko do wypracowania przez grupę?

ppp

Nie wiem jak w sklepie ale w centrali na słuchawkach jest mega rotacja, plany sprzedażowe bardzo wysoko ustawione, praktycznie trzeba być naprawdę dobrym aby je wyrobić niestety przez pierwsze 3 miesiące pracuje się na podstawie za bardzo niską stawkę zbliżoną do najniższej krajowej, dopiero po 2 miesiącach wchodzi prowizja o ile wyrobiło się plan na poziomie 90 % bo jeszcze trzeba założyć, że kurierzy nie dostarczają części przesyłek lub klient zrezygnuje. Jeżeli nie wyrabiasz dostajesz 10 zł i praktycznie albo sam odchodzisz albo ci dziękują. Ogólnie ciężko jest dobrze zarobić, chociaż są tacy bardzo duża rotacja i plany które trzeba wyrabiać za nieobecnych kolegów nie wpływa korzystnie na motywację.

Mania

Bardzo chciałabym pracować w sklepie i nawet widziałam aktualną ofertę. Może mi ktoś podpowiedzieć jak się tu pracuje i czy muszę mieć duże doswiadczenie w pracy? Jak przebiega rekrutacja? Bardzo proszę o kilka info

xxz
@Mania 11.10.2017 19:18
Bardzo chciałabym pracować w sklepie i nawet widziałam aktualną ofertę. Może mi ktoś podpowiedzieć jak się tu pracuje i czy mus...

Rekrutacjazaczyna sie od scenek sprzedażowych a osoba rekrutującą jest pani ,która skończyła chemię .przynamniej sie tym chwali na stronie firmy.Sam sobie odpowiedz,na jakim poziomie jest przeprowadzona rekrutacja i szkolenia skoro zajmuja sie tym ludzie zupełnie nieprzygotowani

Łódź zeligowskiefo

Praca do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowniczka ma w nosie pytania nowych pracowników i pomoc. Jej odpowiedzi ’bo tak jest’. Plany coraz wyższe a premie ciagle ucinają za wszystko. Na szkoleniach uczą tego, co nie obowiazuje jak już się pracuje na grafiku, to taka subtelna różnica. Typowe korpo, obóz pracy bez możliwości zachorowania. Nie polecam.

jan
@Łódź zeligowskiefo 09.10.2017 15:54
Praca do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowniczka ma w nosie pytania nowych pracowników i pomoc. Jej odpowiedz...

TO samo jest w Warszawie,przełozeni nie posiadają zadnej wiedzy ,ludzie staraja sobie sami radzić ale robią masę różnych błędów,co niekorzystnie odbija sie na klientach ,którzy poźniej piszą negatywne opinie ALE MAJA RACJĘ,bo tj jeden wielki b...

K_EM

Cześć ! Ja jestem jutro zaproszona na rozmowę do Katowic ;) - ktoś , coś? Docelowo praca w Gliwicach ;) . Macie jakieś opinie o salonie w Gliwicach?? ;)

Ania

Czy ktoś moze cos napisac o stanowisku ds obslugi korespondencji?

Marek

Czy może ktoś napisać jak się pracuje w salonie, w jakiej atmosferze?

Iza

@xxx @loki rozumiem, że w przyszłym tygodniu rozpoczyna się Wasze szkolenie. Dajcie znać, jak już się rozpocznie. Dodatkowe informacje na jego temat na pewno zainteresują osoby, które mają ten etap jeszcze przed sobą.

Monika

Fajna praca w takiej firmie, tylko chyba trudno sie dostać?

xxx

Witam, czy może ktoś z was jedzie na szkolenie 02,10?

xxx
@kama 27.09.2017 17:08
JA :) Z Bełchatowa a wy?

Kalisz :)

kama
@xxx 28.09.2017 21:22
Kalisz :)

a do APS czy salonu własnego?

Iza

@pracownik rozumiem, że nie jesteś zadowolony z tego jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna. Piszesz jednak, że nie miałeś możliwości dowiedzieć się konkretów odnośnie potencjalnego stanowiska pracy i warunków zatrudnienia. Podczas każdej rozmowy jest raczej czas na pytania ze strony kandydata. Czy tutaj tego nie było? Ktoś jeszcze z Was może powiedzieć coś na temat swoich doświadczeń z procesu rekrutacyjnego do T-Mobile Polska?

Bubu

Pracownik no widać jakie masz doświadczenie w braniu zasiłków chyba. Tylko daj i daj stratą czasu chcą ocenić czy się nadajesz nie będą Cię 20 razy zapraszac

Metrykalny

T-Mobile Polska ma dobrą opinię jako pracodawca chociaż na forum nie zawsze byliście tak pozytywnie nastawieni do firmy. Widziałem ich nową ofertę pracy i jest sporo tego. Na rynku chyba brakuje ludzi?

pracownik

Idąc na rozmowę rekrutacyjną chcę dowiedzieć się jakie są warunki zatrudnienia i jak wygląda praca w firmie.Cenię swoje doświadczenie zawodowe ,swój czas i nie chcę pracować "za wszelką cenę".Natomiast rekrutacja zaczyna sie od jakiś chorych scenek sprzedażowych/nie wiem po co?przecież jeszcze nie wiem czy chcę tu pracować/ Pozniej jest indywidualna rozmowa,na której nic konkretnego nie mozna sie dowiedzieć. Strata czasu .Osoby przeprowadzające rekrutację chyba mają bardzo małe doświadczenie-to taka uwaga dla Centarli

Iza

@czapka rozumiem, że od wczoraj bierzesz udział w dwutygodniowym szkoleniu. Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Czego można się na nim spodziewać? Takie informacje będą bardzo pomocne dla osób, które to szkolenie mają jeszcze przed sobą.

Majsterek

Jak widzę T-Mobile ma świetna ofertę pracy i to dość długą!

hajhohi

Był ktoś może na dwutygodniowym szkoleniu w Warszawie ? Chciałabym się dowiedzieć jak mniej więcej to wygląda.

czapka
@hajhohi 27.07.2017 10:09
Był ktoś może na dwutygodniowym szkoleniu w Warszawie ? Chciałabym się dowiedzieć jak mniej więcej to wygląda....

Ja jadę 1go ty chyba też?

hajhohi

Był ktoś może na dwutygodniowym szkoleniu w Warszawie ? Chciałabym się dowiedzieć jak mniej więcej to wygląda.

T-Mobil

Planuje aplikować do T-Mobile i w związku z tym zaczęłam czytać opinie. Ostatnio jest ich bardzo mało i mało jest informacji o firmie. Może ktoś znajdzie chwilkę i podpowie mi gdzie można spokojnie pracować?

Karolina

Ile zarabia Kierownik salonu Tmobile w dużym mieście ?Pytam o podstawe

Lampart
@Karolina 14.07.2017 18:14
Ile zarabia Kierownik salonu Tmobile w dużym mieście ?Pytam o podstawe

Podstawa coś ok 5000 -7000 brutto

Karolina

Ile zarabia Kierownik salonu Tmobile w dużym mieście ?Pytam o podstawe

Maniek

Taka cisza na forum, dobrze sie pracuje to pisać się nie chce.

justyna

Hej, niedawo zaczelam prace w dziale obsługi klienta. Dostaliśmy nowe telefony służbowe na 24 msc. Wiem, że po upływie tego okresu można odkupić telefon za jakąś symboliczną kwote, ale co w przypadku jeśli przed upływem tego okresu rozwiązałabym umowę i uszkodziła telefon? Ona pewno on jest do zwrotu, ale czy z tego tytulu musialabym ponieść jakieś koszty i jak duże?

justyna

Hej, niedawo zaczelam prace w dziale obsługi klienta. Dostaliśmy nowe telefony służbowe na 24 msc. Wiem, że po upływie tego okresu można odkupić telefon za jakąś symboliczną kwote, ale co w przypadku jeśli przed upływem tego okresu rozwiązałabym umowę i uszkodziła telefon? Ona pewno on jest do zwrotu, ale czy z tego tytulu musialabym ponieść jakieś koszty i jak duże?

Mobilek

Czyżby T-Mobile poszło jak burza i szuka nowych pracowników? To dobrze świadczy o firmie i daje sygnał przyszłym chętnym o podjęciu pracy w firmie.

Antek

Cześć! Może ktoś będzie w stanie mi pomóc i coś wyjaśnić. Otóż jest tak: T-mobile ma zawartą umowę z agentem, a on wynajmuje lokal pod działalność od pana X. T-mobile przedstawia do podpisu porozumienie, które będzie ofertą najmu lokalu złożoną przez pana X T-mobile'owi jeśli dojdzie do: a) wypowiedzenia albo rozwiązania umowy agencyjnej, albo b) wypowiedzenia albo rozwiązania umowy najmu pomiędzy panem X a agentem, albo c) cofnięcia autoryzacji. Ową ofertę T-mobile może przyjąć poprzez złożenie jednostronnego oświadczenia najemcy lokalu (czyli agentowi) i panu X. W konsekwencji spowoduje to zawarcie umowy najmu lokalu pomiędzy panem X a T-mobile na takich samych warunkach jak umowa najmu między panem X a agentem. Ponadto T-mobile proponuje by strony postanowiły, że zmiany postanowień umowy najmu pomiędzy panem X a agentem, dokonane po dniu jej zawarcia, które będą mniej korzystne dla najemcy (agenta) w stosunku do wersji obowiązującej w dniu zawarcia umowy najmu, nie będą wiązały T-mobile. Po co T-mobile'owi takie porozumienie? Czy to normalna praktyka? Jakie są konsekwencje takiego porozumienia? Czy jeśli dojdzie do wstąpienia T-mobile'a w stosunek najmu z panem X, to wciąż będą wiążące postanowienia tej umowy np. co do warunków wypowiedzenia czy rozwiązania umowy najmu? Chodzi o to, że pan X - gdyby okazało się, że agent albo pan X rezygnuje - nie chce się wpakować w stosunek obligacyjny z T-mobile, z którego nie będzie mógł się uwolnić. Dzięki! Antek

Klara

Jakie warunki trzeba spełniać żeby zostać kierownikiem sklepu franczyzowego T-Mobile? Bardzo mnie to interesuje ale chcę się dowiedzieć jak jest naprawdę? Jaka umowa jest podpisywana? Może jeszcze jest coś?

Marta pracownica T-Mobile

Faktycznie bywa tutaj nieciekawie. Mój kuzyn jest księdzem i zarabia od 8 do 11 tysięcy złotych miesięcznie w zależności od ilości pogrzebów, ślubów i chrztów. Podatek płaci śmiesznie niski, więc ta kasa jest praktycznie na czysto. Ma bardzo dobrze płatny etat w szpitalu jako kapelan oraz zarabia na sakramentach i kropi firmy itp. Pytałam go czy mógłby mi załatwić jakąś robotę (w końcu mają swoje szkoły, przedszkola, media, uczelnie i inne biznesy) to powiedział, że może mi załatwić pracę, ale za Bóg Zapłać, czyli charytatywną. Na taką pracę to ja nie mogę się zgodzić, bo wynajmuję pokój i coś muszę jeść. To już wolę zostać tutaj w tej firmie i zarobić na chleb, masło i opłatę wynajętego mieszkania.

Mobilek

Poproszę o kilka informacji na temat pracy dla kupca w dziale zakupów strategicznych. To może być fajna praca i jeszcze w takiej firmie!! Jakie mogą być wymagania?

Ksosik

Specjalista ds. Wsparcia i Szkoleń Sieci Sprzedaży T-Mobile Czy ktoś z Was mógłby napisać coś więcej na temat tego stanowiska? Zarobki, obowiązki, jak częste są wyjazdy służbowe...będę wdzięczny. Pozdrawiam Krzysiek

Iza

@tmobile Myślę, że Twoja ocena firmy T-Mobile Polska S.A. jest niesprawiedliwa. To czwarty co do wielkości operator sieci komórkowej, tu zatrudnionych jest ponad 4 tysiące osób.

ex 7 lat w T-MOBiLE
@Iza 14.03.2017 13:10
@tmobile Myślę, że Twoja ocena firmy T-Mobile Polska S.A. jest niesprawiedliwa. To czwarty co do wielkości operator sieci komór...

Przyznam uczciwie, że gdybym był moderatorem od razu Pani koszt by trafił do kosza. Nawet brak uzasadnienia dlaczego ta ocena jest niesprawiedliwa. Bo co? Bo pracuje tam 4000 ludzi ? To ma być argument? Przy takiej ilości pracowników będą tacy co kochają pracę i co jej nie cierpią. Odczucie zadowolenia z firmy będzie zawsze SUBIEKTYWNE.

tmobile

Checie zobaczyc jak jest naprawde ? wpiszczie w google tmobile strajk włoski (chyba tu linku nie mogę wkleić) -przeniesie Was do telixa -tam jst forum pracowników -(niestety dość mocno już moderowane ) -zobaczycie co to za firma

Miś

T-Mobile to światowa firma, w takiej jest perspektywa ciągłej pracy.

FiFi

Nie wiem kto pisze te opinie o regularnych wypłatach. Nawet w umowie nie ma jasno określonego terminu wypłaty,może do 10 każdego miesiąca to podpisujesz rachunek, bez którego wypłaty nie dostaniesz. A od podpisania takowego, mają średnio 14 dni na wypłatę na konto. Więc kiedy dostaniesz wypłatę, to jest jedna wielka niewiadoma. A poza tym praca fajna, tylko klienci czasem jakby z kosmosu.

rotfl

Pracuje jako konsultant ds. sprzedazy w sklepie wlasnym juz od 4 lat Podstawa 2200-2800 brutto, starszy sprzedawca cos kolo 4000 brutto ( tych juz raczej nie bedzie bo sa za drodzy dla firmy ;)) do poki sprzedajesz i robisz plany jest ok. Idzie wyciagnac cos kolo 4k netto badz wiecej. Jak nie sprzedajesz dłuższy czas to monitoring i pozniej wypad:) Plusy i minusy pracy -Zadan duzo i obowiazkow coraz wiecej. Pensje bez zmian -Plany coraz wieksze (podwyzka planow co roku stopniowo, teraz twoj plan jest 2 razy wiekszy niz na poczatku) , co chwile ucinaja bonusy jaki byly -Coraz trudniej wyrabiac plany. -Wczesniej placili za wszystko, dzis jak nie wyrobisz 3/4 planu to w ogole nic nie dostaniesz. -Chodza sluchy ze maja zamiar podniesc wskaznik prawie na 100 proc. Wiec wtedy bedziesz robic za podstawe a ta nawet w Lidlu bedzie wieksza :) -Jestes tak dobry jak Twoj ostatni kwartał;) -zapomni o pomocy od regionalnego -masa nauki, co chwile nie dzialajace programy sprzedazowe -nie masz wplywu na nic -sie dazy do tego zebys nie zarabial za duzo a robil coraz wiecej -bedziesz przychodzic do pracy wczesniej i wychodzil pozniej niz to jest w grafiku. Placa ci za sprzedaz a nie za papierkowa robote, ktora i tak musisz zrobic. -nie ma czegos takiego jak nadgodziny Z zalet +pensja zawsze na czas +uczysz sie samodzielnosci i kreatywnego myslenia( jak tu naciagnac klienta na cos jeszcze;) +bony na swieta +szkola zycia, nauczysz sie jak sprzedawac +nauczysz sie pracy w korpo -jestes tylko slupkiem w Excel;) +poznasz fajnych ludzi ze sklepu ( tylko oni beda ci w stanie pomoc) +jak umiesz sprzedawac to zarobisz, choc coraz mniej

Mozna doladowac tik taka?
@rotfl 05.02.2017 12:30
Pracuje jako konsultant ds. sprzedazy w sklepie wlasnym juz od 4 lat Podstawa 2200-2800 brutto, starszy sprzedawca cos kolo 400...

Zgadzam sie w 100%. Ja jak sie zatrudnialam zdarzaly sie miesiace, gdzie sama premie robilam na poziomie 4tys. Po zmianach sierpniowych gdzie za simo 30 placa nam 7 zl premie sa przesmieszne.. plany sa wieksze. Zeby dostac polowe tej kasy co kiedys trzeba zrobic 2 razy wiecej niz kiedys. Nie daj boze cos nie pojdzie i nie wyrobisz 70% to adios amigo i robisz caly miesiac za podstawe. O wszechobecnym kolesiostwie i mobbingu nie wspomne.

T-mob

Ja tu pracuje w telesprzedaży i nie narzekam. Zarobki są ok. zawsze na czas, ludzie też są ok. Jak ktoś lubi taką pracę to na pewno będzie zadowolony.!

aaaaaaaaaa

A co myślicie o nowej ofercie pracy jako franczyzobiorca w t-mobile? Macie jakieś info ile na tym można zarobić? Czy wogole można zarobić czy raczej stracić?

Marissa

Może mi ktoś jasno napisać KOGO szukają na słuchawkę do oddziału w Katowicach? Przyjmując ludzi do pracy, kierują się czym, kolorem włosów, oczu, czy może robią wyliczanki: "przyjąć, nie przyjąć, przyjąć..."? Zaprosili mnie na rozmowę widząc wcześniej moje CV, tak więc nie powinno ich dziwić moje dotychczasowe doświadczenie, kierunek kształcenia, itd. A doświadczenie na słuchawce akurat mam. Przyjechałam specjalnie, a blisko nie mam, rozmowa trwała może 2 minuty max, po czym pani powiedziała "skontaktujemy się z kandydatami, którzy się zakwalifikowali do godz. 17-tej" - do mnie nie zadzwonili. Ciekawe dlaczego, co im nie pasowało? Dodam, że na takiej rozmowie kwalifikacyjnej była też pewna znajoma osoba, z dużo większym doświadczeniem ode mnie - i to nie na byle jakim stanowisku, przy czym potraktowali ją identycznie, również nie zadzwonili. Jestem zażenowana ich lekceważącym podejściem do drugiego człowieka. Dla mnie to zmarnowany czas na dojazd i strata kosztów. Ale jeśli swoich pracowników też traktują w taki sposób, to w sumie lepiej, że tam nie pracuję.

Ludka

Słyszałam, że to super firma. Czy do podstawy są jakieś dodatki? Może jakiś socjal? Szukam pracy i mam zamiar się zgłosić.

Pracownik 39

Witam. Pracuje prawie pół roku, jako konsultant w łodzi na wersalskiej. Stawka niezła od 12 do 18 zł, wyniki nie są z nieba wzięte wiec jak ktoś pracuje to wystarczy żeby zarobić te 18 za godzinę. Atmosfera super !!! A co do terminowości wypłaty to zawsze kolo 21 jest na koncie.

marmar

Wszystko zależy od stanowiska. Ja pracuję w centrali jako młodszy specjalista i nie mam na co narzekać, jest cudnie! Lepiej trafić nie mogłam, polecam!

pracownik hotline

Naprawdę jak ktoś chcę się przyczepić to znajdzie powód w każdej nawet najlepszej pracy. Ogólnie praca w porządku zarobki też i wyplata zawsze się zgadza i jest na czas.

Robin

Jakie są zarobki w t-mobile na stanowisku sprzedawcy w sklepie? Pytam zarówno o franczyzę jak i salon własny.

ble ble

Dajcie info o powstałych w T-Mobile związkach zawodowych.

amaratnu

Słyszałam o szkoleniu 1.5 miesiąca. Czy za to jest cokolwiek płacone? Czy praca jest wymagana w każdy dzień tygodnia i w świętaa?

Pimpim

Świetna atmosfera, niezłe zarobki lecz na awans bez znajomości bez szans...

magness

Co do pensji. Minimum na słuchawce ma się 12 a maksymalnie 18. Zależy od wyniku, ale nie jest jakoś strasznie to wyrobić. 14 zł wpada za samo przychodzenie do pracy zgodnie z grafikiem. Kasa jest na czas, a my na umowie zlecenie dostajemy ciut później niż ci o pracę. Zazwyczaj ok. 20 każdego miesiąca. Co do samej pracy na początku jest ciężko, ale jeśli ktoś przychodzi na szkolenie by faktycznie sie czegoś nauczyć,a nie odbębnić 8h to sobie poradzi. Kierownicy czasem pomogą, a czasem nie. Wiadomo, jak ktoś przychodzi z głupotą co chwile to mają prawo sie wkurzyc. Przynajmniej ja to rozumiem. I jak w każdym call center odsyłają do bazy wiedzy. Ja pracuje od sieprnia i mogę jedynie powiedzieć, ze atmosfera jest w porządku, ale jak zawsze znajdą się jacyś ludzie co atmosfere psują. Póki co to zdecydowanie najlepsze call center w jakim pracowałem. Zobaczymy co będzie później :). Co do kary od UOKIK to za niesłusznie aktywowanie grania na czekanie. Aktywowanie automatycznie przy podpisywaniu umowy, niby bez wiedzy klienta . Co do braku wypłaty. To są jakieś kompletne bzdury. Gdyby tak sie stało to chyba pół firmy by się zwolniło. Ponadto rada na przyszlosć. Nie wierzcie we wszystkie komentarze. Część jest pisania na zlecenie i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością :)

anonim
@magness 17.09.2016 12:44
Co do pensji. Minimum na słuchawce ma się 12 a maksymalnie 18. Zależy od wyniku, ale nie jest jakoś strasznie to wyrobić. 14 zł...

To ze Ty dostajesz wyplate na czas i Twoj koledzy z pracy nie znaczy ze wszyscy maja taki luksus ;) W moim przypadku tylko pierwsza wyplata byla zgodnie z umowa, kazda kolejna przychodzila ze znacznym opoznieniem. Nie tylko w moim przypadku tak bylo ale akurat tak sie sklada ze pracuje z ludkami po maturze ktorym wisi to kiedy kase dostana, wazne zeby byla na koncie ;) Kierownicy pomoga? Ale bzdura ;) Najwiekszym pomocnikiem w tej robocie jest wujek google bo tylko tam mozna znalezc odpowiedzi na wiekszosc pytan. Zreszta skoro pracujesz od sierpnia to mysle ze masz zbyt krotki staz zeby sie wypowiadac, wiec masz prawo byc zachwycony, ja pracuje tam znacznie dluzej a z opisu wynika ze pracujemy w tym samym dziale. Przekonasz sie ze wcale nie jest tak magentowo ;)

Magness
@anonim 18.09.2016 08:08
To ze Ty dostajesz wyplate na czas i Twoj koledzy z pracy nie znaczy ze wszyscy maja taki luksus ;) W moim przypadku tylko pier...

Napisałem tylko to co zauważyłem przez ten krótki okres. Chyba miałem prawo się wypowiedzieć ;). I wcale nie jestem zachwycony, ale jak na taką pracę to calkiem spoko. Są gorsze miejsca. Gdyby nie studia raczej bym tu nie pracował i nie użerał się z średnio inteligentnymi klientami, którzy nie umieją odczytać faktury. A i mój nick nie ma nic wspólnego z pracą :D. Uzywam tego nicku nie tylko tu na forum. I pamiętajcie, żebyscie nie oczekiwali nie wiadomo czego. To jest zwykle, szare, szeregowe stanowisko, gdzie nie trzeba jakichś większych kwalifikacji. Ciebie zwolnią to przyjmą zaraz kogoś z ulicy. Dla mnie nie ma większych różnic między pracą przy linii montażowej, a na słuchawce. Komfort taki, ze mogę sobie kawkę zaparzyć i fizycznie się nie napracuje. Pokażcie mi zresztą pracę gdzie nie ma osoby niezadowolonej. Czasem są w ogóle ludzie oburzeni, że idą do pracy i muszą pracować.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mmmmmm

A mozna poprosic o jakies szczegoly :)

Mmmmmm

Hej mam pytanie czy ktos wie jakie sa realne zarobki w punkcie daelarskim ( tzw. Aps). Wiem ze podstawa najnizsza krajowa plus premia od kierownika plus bonus od T- mobile. Prosze o porade

Kasiulek87

Do zleceniowców !! Jaka jest stawka na godzinę, czy wzrasta od czego jest uzależniona ? Raz słyszę 12 raz 15, pogubić się można. Czy można na zlecenie pracować cały etat a nie np 80 godzin, czy są problemy z wypłatą pensji (czy jest regularna ) ?, czy cele są możliwe do realizacji ?? Pozdrawiam

Zostaw opinię o T-Mobile Polska S.A. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T-Mobile Polska S.A.