Anwim

Praca u nas

• Skierniewice

5. Opinie o Anwim S.A.

Opinie o Anwim Warszawa

Nie przegap nowości o Anwim S.A.!

Łukasz Dębiec

26.12.2021 17:28

Nie polecam pracy w tej firmie. Obiecane złote góry a otrzymujemy co najwyżej złoty lub żółty ???? deszcz na nas od osób które są nad nami. (usunięte przez administratora) Ani kierowca ani kasjer w tej firmie nie zarobi a na pewno niczego się nie dorobisz. Kasjer zarobi 2200 a kierowca 3600 a i zmiany od 4 rano, i psy misliwskie którzy jeżdżą za Tobą jakbyś przewoził złoto i robią z Ciebie (usunięte przez administratora)
    FerdnandoAlonzo

22.11.2021 10:30

Szczerze nie polecam. Paca jako kasjer dobra dla studenta, który 3/4 pensji przeznacza na alkohol i narkotyki. Zarobki na umowę o pracę na stacjach MOYA, to 2100 zł na rękę. Zmiany 12 godzinne, w weekendy i święta. Firma nie daje żadnych dodatków. Obiecane złote góry w premiach. Premii nie ma bo targetry nie do zrobienia. Jak już dadzą cokolwiek to 100 zł do łapy. Czyli robota za 2200-2300/mc. To jest żenada. Najgorsze warunki pracy ze wszystkich sieci stacji paliw.
    Johny

27.05.2021 16:58

Co do pracy na stanowisku kierowcy c+e (usunięte przez administratora)praca po ok 12 godzin dziennie, nie mniej niz 10h.(usunięte przez administratora)Drugą zmianę zaczynasz dopiero jak kierowca z pierwszej zmiany zjedzie na bazę np o 18. O urlopie/dniu wolnym zapomnij no chyba że znajdziesz kogoś na swoje zastępstwo. Generalnie bardzo słabo.
    Zbyszek Kolosowski

20.06.2021 16:43

Jak możesz pisać takie bzdury że musisz szukać za siebie zastępstwo nigdy tak nie było i nie ma Pracować trzeba nikt za darmo nie płaci i płacił nie będzie Jak tego oczekujesz Szanowny Koluniu to chyba się nie doczekasz i życie Tobie upłynie na narzekanie Pewnie szukasz łatwego grosza no to się zawiodłes Pracuję na stanowisku KIEROWCY ponad 12 lat i każdemu po fachu życzę TAKIEGO UCZCIWEGO PRACODAWCE Zaznaczam że nie jest to opinia na zamówienie lecz realna .Pozdrawiam
    Obecny

02.11.2021 14:48

Człowieku o jakiej uczciwości Ty piszesz w tej firmie pracuje.ładnych parę lat I wiem co piszę
    Michał

21.02.2021 13:57

Co sądzicie o kadrze menagerskiej?
    Wiktor

08.08.2021 12:36

Straszne nieuki, byli handlowcy bez znajomości języków, bez szkoleń i nowoczesnych metod zarządzania zespołami. Dziwię się, że po tylu latach nie zachodzą tam zmiany kadrowe ?
    Menago

20.09.2021 07:56

Za te słowa pójdziesz pod sąd!!
    Sylwek

29.06.2021 22:26

Ogólnie śmieszna sytacja, jeżeli chodzi o flotę, wielki problem ma Pan przedstawiciel z wysyłką oferty na maila, na innych stacjach bez problemu, a tutaj tylko rozmowa telefoniczna na której wciskają na (usunięte przez administratora) oferty żeby tylko wziąć, 9 innych stacji wysłało ofertę na maila tutaj rozmowa i namawianie że najlepiej i najlepiej, a jak proszę o konkretną ofertę na maila to cisza
    Władysław

25.08.2021 15:07

W Świecku sprzedajcie paliwo z bazy Octan Energy import z morza? Już raz płaciłem kilka tysięcy za wymianę pompowtryskiwaczy, przyjechał handlowiec zrobił zdjęcia filtrów i pojechał od tej pory cisza.

26.08.2021 10:47

Szanowny Panie, pragniemy uprzejmie poinformować, że nasze paliwa pochodzą od największych krajowych oraz zagranicznych producentów. Co więcej, jako doświadczona firma, z niemal 30-letnim stażem na rynku, mamy wypracowane ścisłe procedury dotyczące kontroli jakości naszych paliw na całym łańcuchu dostaw. Dajemy gwarancję jakości, co jest potwierdzone certyfikatem TankQ wydawanym przez niezależne laboratorium badawcze J.S. Hamilton Poland Ltd. Jeżeli jest Pan nieusatysfakcjonowany jakimikolwiek usługami na stacji paliw MOYA, uprzejmie prosimy o kontakt pod adres [email protected] i szczegółowy opis sprawy.
    Luki

24.08.2021 21:28

Ooo tak, (usunięte przez administratora) dodają obowiązków jeszcze wieciej i... ciut ciut. Żadnych premii, dodatków wielkie NIC. PRACOWNIKÓW MAJA ZA (usunięte przez administratora) NIKOGO NIE SZANUJA! Ty(usunięte przez administratora)starasz się itp. Chcesz podwyżkę to rozkładają ręce i ten tekst.. " no z czego"? Za najniższa krajowa, na prawdę nie opłaca się pracować, szarpać nerwów i niszczyć zdrowia.
    sprzedawca

17.07.2021 17:51

dowalają coraz obowiązków a kasa ta sama, naprawdę nie warto. zero dodatków za prace w weekendy i święta.. premia jest albo jej nie ma.
    Ciekawy

07.07.2021 22:44

Witam jak wygląda praca w sekcji IT ??. Jestem ciekaw bo jest ogłoszenie o pracę. Jeśli mógł ktoś wypowiedzieć się na ten temat bym był bardzo wdzięczny.
    Ciekawy

07.07.2021 21:14

Zapytanie mam jak jest odnośnie pracy w sekcji it. Widziałem ogłoszenie i się zastanawiam czy składać ofertę pracy.
    Zawiedziony

20.06.2021 21:49

Wizja i misja Anwim, czyli polska firma z tradycjami. Pracowników stacji paliw traktują jednak gorzej niż Niemiec, Czech czy Anglik. Wolę zachodnie koncerny. Ta firma powinna się nazywać Najniższa Krajowa S.A. wieczny problem z kasą, a Góra wozi się nowymi limuzynami wykupują parki rozrywki i kluby sportowe. Na początku tego roku obiecali nowy system premiowy, czerwiec się kończy i po prostu zapomnieli. Co tydzień nowe wymagania, nowe kanapki, zapiekanki burgera i dokładają roboty. Niedługo zaczną chyba wolontariuszy szukać, którzy w imię idei będą zasuwać. W zmian dostaniesz kubek i dlugopis z logiem firmy. Jesteś kasjerem= śmieć statystyka, który za michę ryżu bedzie pracował, bo jest za głupi dla ważniaków w centrali. Pozdrawiam
    Sprzedawca sg

14.06.2021 05:39

Nie polecam pracy na tych stacjach . Nie dosyć że wymagania do tego najniższa krajowa. To jeszcze problem jak się nie zgadza wypłata , bo co walczysz o swoje.Oczywiście obiecanki cacanki , problem z ubraniami . I właściciele oczywiście tylko robić ludzi w bambuko.

12.05.2021 15:36

Z całego serca nie polecam pracy na stacji paliw Moya. Praca za najniższa krajowa, tagety nie do zrobienia, więc człowiek zostaje bez premi i dostaje 2050 zł za etat jako kasjer, a wymogi co do obsługi klienta takie jakby płacili co najmniej dwa razy tyle. Ciągle dochodzą nowe obowiązki, jak nie świeże zapiekanki, burgera to kanapki robione na miejscu. Podejście "góry" do szeregowego pracownika jak na stację własną to kpina.
    PracowniK

22.04.2021 22:11

Niestety po ponad trzech latach pracy na jednej ze stacji własnych Moya, nie jestem w stanie wystawić pozytywnej opinii o tej firmie. Moya kreuuje się w mediach na przyjazną, wspaniałą, wręcz idealną sieć stacji paliw. We wszelkiego rodzaju wywiadach podkreślane jest stwierdzenie, że jest to firma rozwijająca się w bardzo dynamicznym tempie. Mają o tym świadczyć wszelkiego rodzaju nagrody przyznane za "rozwój oparty na zasadach partnerstwa, sprawnej logistyce i profesjonalnym zarządzaniu". Marketing, promowanie marki to jedno, a kierowanie firmą, szacunek do pracowników, to drugie. Jako kasjer jestem wręcz rozczarowana podejściem tych Państwa do swoich podwładnych. Jeśli ktoś zastawia się czy podjąć się pracy na stanowisku sprzedawcy, to szczerze odradzam. Praca po 12godzin, zmiany dzienne, nocne, w weekendy i w święta za... najniższą krajową. O podwyżkach mowy nie było, nie ma i nie będzie. Dlaczego? Najczęściej padająca odpowiedź brzmi "Anwim nie ma pieniędzy". Byłabym w stanie to zrozumieć, bo ciężkie czasy, pandemia, czy cokolwiek innego. Wyrozumiałość kończy się w momemcie, gdy okazuje się że Anwim zamiast zainwestować w pracowników, inwestuje w m.in.:Klub Żużlowy Wybrzeże, siatkarki (RadomskaRadom), kick-bokserke (Róża Gumienna), Park Rozrywki Energylandia, team rajdowy... Bardzo miło jest usłyszeć odmowę udzielenia podwyżki ("bo nas nie stać") mając świadomość że na YouTubie można oglądać vlogi Pana Dyr. Filipa z Rajdu na których żali się na wysokie temperatury i piach w butach. Pracując za najniższą krajową, ratować pracownika (zatrudnionego na umowę o pracę) może premia. Niestety od kilku dobrych miesięcy targety miesięczne są tak wysokie, że ich wyrobienie momentami graniczy z cudem. Korekty targetów, prośby o ich zmniejszenie są odrzucane co miesiąc. Jeśli jakimś cudem już jeden target zostanie pomniejszony (np bistro), w zamian podwyższany jest inny (np na sklep), również nie do wyrobienia. O dokladaniu obowiązków nie wspomnę. Motywacja do pracy zerowa. Szacunku brak. Tak to wygląda "od kuchni". Panie Filipie, jeśli Pan to czyta, nawiązując do Pańskiego wywiadu z marca tego roku, chciałabym tylko dodać, że niestety ale zatrudniona na stacji Moya nigdy nie poczułam się traktowana po partnersku, ale właśnie jako siła robocza wykorzystywana za jak najniższe pieniądze.

23.04.2021 18:12

Szanowna Pani, Dziękujemy za tę opinię, jest ona dla nas bardzo cenna. Naszym celem jest zaoferowanie optymalnych warunków pracy dla naszych pracowników, dlatego z powagą podchodzimy do podobnych ocen na temat naszej firmy. Z poważaniem
    Mistrzyni Excella

03.05.2021 16:22

Bardzo Pani dziękuję za tę opinię. Oddaje kwintesencję tej firmy i jej niezmienne podejście do ludzi.
    maestro

06.04.2021 09:05

Pracowałem na stacji na gryfińskiej ,i mam bardzo złe zdanie praca po 12 godzin obsługa klienta,dbanie o sklep,przyjmowanie dostaw,liczenie towaru,mycie sprzętu na nockach + mycie śmietników, dystrybutorów,zamiatanie placu i koszenie trawnika i to wszystko za 2400

08.04.2021 09:43

Szanowny Panie, Pragniemy wyjaśnić, że stacja paliw w Szczecinie przy ul. Gryfińskiej jest obiektem franczyzowym. Oznacza to, że pomimo tego, że działa on pod marką MOYA, nie jest własnością Anwim S.A., operatora sieci MOYA. Jest to stacja partnerska. W związku z tym, nie jesteśmy właściwym adresatem wystawionej przez Pana opinii dotyczącej spółki Anwim S.A. jako pracodawcy. Z poważaniem
    KIEROWCA

16.02.2021 10:09

FIRMA OK MA SWOJE WADY JAK KAŻDA ALE BYM NIE ZMIENIŁ NA NIC INNEGO KASA OK MOŻNA SIĘ DOGADAĆ AUTA W MIARĘ NOWE

20.09.2020 12:28

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny, podczas rozmowy w Anwim S.A.?
    Sławek

31.01.2021 22:23

Znajomość angielskiego będzie dużą przeszkodą. Pożądane jest natomiast nieskrywana prostolinijność.

30.12.2020 11:53

Jak długo czekaliście na odzew z Anwim S.A.? Oddzwaniają zawsze?
    Anna

11.01.2021 10:26

Do mnie się nie odezwali,choć mieli dać znać i to było bardzo słabe
    Agnieszka

12.01.2021 17:35

Może oni gardzą Kandydatami?
    Daremny trud

17.12.2020 18:36

Najeździsz się, nasiedzisz w aucie, uzbierasz kilkadziesiąt tys. litrów potem wpada do klienta Eurowag, Shell, BP, E100 i dają mu kartę międzynarodową z lepszymi rabatami, stacjami w całej Europie, zwrotem vatu i płatnościami za drogi i tysiącem innych usług. Przełożony robi ci squizz, że teraz to musi dwa razy więcej jeździć żeby nadrobić i niczym ten Syzyf ruszasz od nowa sprzedawać kartę, jedynie paliwową i jedynie na kraj. W efekcie po dwóch, trzech latach pracy jesteś w miejscu lub nawet cofnięty umysłowo, potrafisz nadal tylko jeździć autem, dzwonić i umawiać spotkania z tęgimi umysłowo właścicielami firm transportowych.
    0pinia

19.11.2020 10:57

Najbardziej niekompetentną, nieprofesjonalna firma na rynku naftowym, z czego oni się utrzymują? Mają program Moya, tam pewnie zarabiają, dopóki kontrahent się nie zorientuje, że to lipa na glinianych nogach. W branży naftowej jestem 25lat,takiej indolencji i bezczelności pracowników biura obsługi klienta nie spotkałem. Od września br.nie mogę się doprosic faktury zbiorczej za tankowanie na tzw.flote,nie odbierają telefonów, a wysyłane linki, wyświetlają się, że odebranie grozi spamem. Pracownicy są nieuprzejmi, nie przedstawiają się, chca być anonimowi, może ta ich działalność to tylko przykrywką, są na rynku od 30lat.Jako były pracownik Orlena, byłem przedstawicielem na Mazowszu, odpowiadałem za sprzedaż produktów naftowych dla stacji paliw, sklepów i serwisów, obsługiwałem transport krajowy i zagraniczny, lekki i ciężki, oceniam firmę ANWIM negatywnie!
    Ramen

09.12.2020 19:11

Hahaha. Ci ludzie się jednak nie zmieniają...
    Robercik

14.12.2020 19:16

Ma Pan w pełni rację, niski format ludzi z naciskiem głównie na handlowe ramię tej firmy jest już powszechnie znany na rynku. (usunięte przez administratora)związać klienta 5 letnią umową z zastawem hipotecznym najlepiej na kilka milionów(usunięte przez administratora)
    pep

19.08.2018 11:00

dziwna sprawa, do butli gazowej w sam. o pojemności 32l na stacji Moya nr 197 w Dębicy można zatankować 38.95l gazu a pewnie i więcej bo zatrzymałem tankowanie, wniosek albo gaz oszukany albo niesprawny dystrybutor. Reakcja obsługi " przekażę szefowi "
    Pracownik konkurencji

26.11.2020 18:50

Napełnienie butli z gazem w pojeździe zależy w dużej mierze z temperatury i stężenia powietrza. Nie koniecznie gdy masz butle "32 wchodzi tylko 32ltr

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Anwim?

Kontakt - Anwim S.A.

ul. Stańczyka 3 01-237 Warszawa

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    18 gr rabatu nie pomoże.

29.09.2020 20:04

Czy to prawda, że firma tej skali nie ma działu HR tylko dwie kadrowe od lat ?
    Joanna

14.06.2018 11:47

@sonia wnioskuję, iż nie masz najlepszej opinii odnośnie pracodawcy Anwim, ale nie sprecyzowałeś swojej wypowiedzi i tak naprawdę nie wiemy, czy miałeś bezpośrednią styczność z tą firmą. Opisz w kilku zdaniach swoje doświadczenia w sposób bardziej merytoryczny, taka wiedza na pewno innym się przyda.
    Zenujacy mod

04.01.2020 09:31

Chyba kpisz kobieto ze swoja wypowiedzią!Szereg powyższych wypowiedzi pozytywnych CZY negatywnych jasno DAJE PELNY obraz panujacy w tej spólce akcyjnej !Merytorycznie!Z capslocka mamy Ci napisać zebys zrozumiała ?
    Rocky

04.12.2019 23:42

Ubiegałem się o stanowisko w dziale handlowym w biurze głównym Anwim S.A. Pani przeprowadzająca rozmowę nie przedstawiła się oficjalnie jak kultura biznesowa wskazuje, więc nie do końca wiedziałem z kim rozmawiam. Po zachowaniu myślałem, że reprezentuje HR i że jeszcze na 'kogoś' czekamy. W trakcie rozmowy okazało się, że Pani reprezentuje dział do którego aplikowałem. Mało rzeczowa rozmowa. Chaotyczne pytania. Fragmenty myśli wypowiedziane na głos. Pani miała przed oczami moje CV a pomimo tego od razu zaznaczyła, że jednak potrzebują kogoś z dłuższym doświadczeniem. Zostałem oceniony przez pryzmat młodego wieku ( względem Pani ) a nie umiejętności jakie posiadam i doświadczenie zawodowe. Farsa i strata czasu. Szanujące się firmy weryfikują CV z aplikacji by kontynuować proces rekrutacyjny z potencjalnymi kandydatami. Dodatkowo wielki szacun dla ludzi, którzy tam pracują i mają takich 'mEnagerów'
    Handlowiec

09.12.2019 13:33

Możesz napisać na jakie stanowisko rekrutowałeś - co miałeś robić?

10.12.2019 12:06

Dzień dobry, Bardzo proszę o kontakt pod numerem telefonu 22 4378004 . Wyjaśnimy zaistniałą sytuację.
    Czesław

17.05.2019 15:29

Anwim to jedna z największych, niezależnych firm sektora paliwowego w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się hurtową sprzedażą oraz transportem paliw na terenie całego kraju. Obecnie pracodawca poszukuje kierowcy samochodów ciężarowych. Gwarantuje przyjazną atmosferę pracy oraz stabilne warunki zatrudnienia. Czy osoby już zatrudnione w firmie mogłyby doradzić przyszłym pracownikom zainteresowanym zatrudnieniem, czy warto aplikować?
    Pol

26.08.2019 08:37

Warto. Nie są to zarobki korporacyjne, ale firma szybko się rozwija i jest stabilna.
    lewy

09.12.2019 13:30

To pewnie zależy od stanowiska. Musisz pytać konkretnie.

22.11.2019 09:25

Jakie narzędzia pracy zapewnia Anwim S.A.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
    lewy

09.12.2019 13:28

To zależny od stanowiska. Ale tak, jeśli masz samochód, to można,
    Pracownik kierowca

21.11.2019 23:31

Żenujące wynagrodzenie i system pracy. Wypłata? Człowiek w fabryce więcej zarobi. Odradzam nie polecam, omijac Szerokim łukiem.(usunięte przez administratora)
    błędne informacje

18.08.2019 22:21

Pracownicy stacji paliw, ajenci i franczyzobiorcy nie są pracownikami Anwim Zweryfikujcie swoje umowy przez kogo jesteście zatrudniani, bo dajecie negatywny obraz pracy w tej firmie.
    Były kasjer Blachownia

12.02.2019 10:14

Popieram wypowiedź o stacji paliw Moya w Blachowni. Wlasciciela, rzeczywistego wlasciciela, zaden z pracowników nie widział nigdy na oczy... Wyplata 1535 zl za 168h. Nocki samotne, bardzo bezpiecznie, bo stacja w lesie? Nie wiem jak jest teraz z nockami. Jednak tlumaczenie, że:"musicie być na nocnej zmianie w pojedynkę, bo mnie nie stać na dwie osoby", jest smieszne. Pieniadze nigdy na koncie nie pojawiają się w wyznaczonym terminie. Nadgodziny - 10 zl na godzine. Argument, że u (usunięte przez administratora)ludzie pracuja za 7 zł i są zachwyceni - nie przemawia chyba do nikogo. Nauczył się jednej spiewki, jakim to on nie jest dobrym człowiekiem i tak puszcza to wszystko w świat. Świadectwa pracy nie wydawane wcale albo wydawane z miesięcznym czy dluzszym opóźnieniem. Wiecznie o coś pretensje. Wiecznie. (usunięte przez administratora)Moznaby bylo jeszcze duzo opowiadac. Ale to nie sprawa na Internet... Nie polecam nikomu jako pracodawcę. Nikomu. Nie wiem czy siec dba o swoją renomę czy nie. W Blachowni stacja jest calkowicie bez renomy...

20.02.2019 09:40

Najgorzej jak wyjdzie ile osob pracowało bez umowy... Wszak logowan z systemu usunac się nie da... Bo to tez anonimowe nie jest... Chlopcze.
    Franek Sinatra

20.02.2019 11:20

Który kierownik? Bo ich tam 5 chyba od roku było. I zaś ogłoszenie wisi. Az sie zastanawialem czy nie aplikowac. Ale tam wszyscy kierownicy niedobrzy. Wszyscy mowia o szefie, ze niedobry. W sumie jak ludzie zmieniaja sie jak rękawiczki, kto ma.byc dobry? Za takie pieniądze nke chcialbym pracowac. Bylem na rozmowie jako kasjer. (usunięte przez administratora) Śmiech na sali. Kasjerzy na stacjach w okolicy zarabiaja duzo wiecej... Dlatego nie odchodza. Jedynie głupki beda pracowac na stacji za takie grosze. Jesli ktos tam pracuje czy pracowal to chyba tylko dlatego, ze go sytuacja zmusiła. Logicznie rzecz biorąc - inaczej to nez sensu. I generalmie mam to gdzies... Bo pisze jako klient, a nie pracownik. Na szczescie o bycia pracownikiem nie doszło.
    Hotdog z kabanosem

06.07.2018 11:18

Praca dla studentów (usunięte przez administratora). Płaca minimalna stojaca w miejscu, nadgodziny sa wyrownywane w kazdym nastepnym miesiacu wiec natyramy sie 220 godzin i pieniadze sa te same. Zero mozliwosci rozwoju i brak jakiegokolwiek szacunku do pracownikow. Premie nie dosc, ze nie do wyrobienia przez niesprawiedliwy grafik i kosmiczne targety sprzedazowe to jeszcze nigdy nie wiadomo w jaki sposob sa naliczane, wielka tajemnica.(usunięte przez administratora)
    sonia

12.06.2018 00:51

Pracowników traktuje się jak tanią siłę roboczą. ZERO dodatków za pracę w święta a dodatkowo kierownik płaci wg swoich upodobań. Obowiązków cala masa, kasa w miejscu. NIE WARTO
    anonymous

29.05.2018 10:53

stacja paliw Moya w ZWARDONIU to fenomen. pierwszy raz spotkałem się z tak miłą i kulturalną obsługą mimio ,że na zmianie jest jedna PANI akurat była pani Iwona uśmiechnięta i musi naprawdę dużo ogarnąć ruch obiady hot-dogi...nawet piwo lane jest na tej stacji. PIĘKNY TARAS MOŻNA usiać odpocząć i wypić w spokoju kawę. ceny przystępne winiety można zakupić polecam

10.05.2018 13:09

Niestety musze potwierdzic “schemat” dzialania rekrutacji w Moya: 4 etapy, zadanie do wykonania, 4 etap to rozmowa z dyrektorem, po ktorej nastepuje cisza pomimo wielokrotnych zapewnien o tym, ze “zadzwonie do pana na pewno, najpozniej w piatek a moze wczesniej”. Niestety wyglada na to, ze napisanie kilku slow informacji w mailu (bo przeciez obiecanego telefonu nie mozna wymagac), przerasta mozliwosci dyrekcji tej firmy.
    Renata

08.02.2018 02:38

Wszędzie czy tylko w Olsztynie pracownice mają wiecznie okres i złe dni? Żeńska kadra jest tam chyba trzymana za karę. Nie potrafią nawet odpowiedzieć na proste pytania. Że nie wspomne o nabijaniu jednej rzeczy 4 minuty a koniec końców dostałam to bez paragonu, jak wytłumaczyła pani Jolanta, nie wchodzi. . Ciekawe czy skarbówka też wie, że nie wchodzi?
    Pracownica

24.01.2018 22:54

Czy u reszty stacji w kraju też nie dostajecie premii? A jak już od święta to po 100 zł max? Nie wspominając o sposobach naliczania premii, o których nikt nie wie, wliczając to pytanie kierownika. Śmiech ogarnia przy zerknięciu na konto.
    aaajent

17.01.2018 10:57

Proszę o informację na temat współpracy z tą firmą jako ajent stacji paliw. Na jakich zasadach przebiega współpraca, przybliżone dochody, stopień odpowiedzialności, niezbędny czasowy wkład pracy. Będę wdzięczny za wszystkie informacje.
    Norbert

07.01.2018 19:37

Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie?
    anonymous

11.01.2018 21:21

Na jakie stanowisko?
    Daniel

08.01.2018 04:06

Najniższa krajowa za pracę w weekendy, święta, brak dodatków jakichkolwiek, nie wspominając o ekwiwalencie za pranie itp Brak możliwości rozwoju,podwyżek, awansu Sam sobie odpowiedz... Praca nadaje się co najwyżej dla studentów, aby sobie dorobić
    Konrad

18.10.2017 19:07

Czy stanowisko kierownika operacyjnego jest aktualne, co napiszecie o firmie?
    Konrad

06.10.2017 20:00

Zainteresował mnie oferta ajenta stacji paliw. Czy może ktoś ma już rozeznanie jak się na tym wychodzi? Kilka informacji może mi bardzo pomóc w decyzji.
    Budes

18.10.2017 07:25

Musisz mieć doświadczenie przechodzisz rozmowę podpisuje weksel i prowadzisz stacje.
    Joanna

30.09.2017 13:42

@Aplikant faktycznie - to jest sytuacja, która nie wpływa pozytywnie na postrzeganie potencjalnych pracowników firmy. Czy w takim razie nie uzyskałeś żadnej informacji od firmy, czy jednak koniec końców ktoś się z Tobą skontaktował i chociaż podziękował za udział w rekrutacji?
    Anwim

05.10.2017 18:18

Nie uzyskałam żadnej informacji. Przez 7 lat zajmowałam się rekrutacją i zatrudnianiem pracowników. Nigdy nie dopuściłam do sytuacji o jakiej sama napisałam. Dyrektor zapewne posiada sekretarkę, asystentkę można było za jej pośrednictwem przekazać informację zwrotną. Cały obraz Firmy Anwim przez takie zachowanie jest mało wiarygodny. Na rozmowie mówiono mi jak bardzo Firma szanuje ludzi itp. W efekcie końcowym słabo to wypadło. Wiele mądrości ludzki rozum jest w stanie przyswoić, jednak kultura i szacunek dla drugiego człowieka nadal stanowią nieosiągalny cel dla wielu ludzi.

Zostaw merytoryczną opinię o Anwim S.A.