2.9/5

Opole - Carrière

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Carrière

Opinie o Carrière Gliwice

Nie przegap nowości o Carrière!

mimi

29.07.2013 11:38

Hehehehe – no u nas na domku też był taki jeden chory zawsze w poniedziałki. Pierwszy poniedziałek to jeszcze dali mu luz jak nie poszedł do pracy ale potem to już wiadamo. Ta choroba to kac po łikendowej bibie się nazywa! Byłam i 2 tyg temu wróciłam i było normalnie godziny były. Samochody ok na domku też u mnie było spoko. Jak się jedzie zarobić to da rade, mam znajomych co tam są długo i nie powiedzą ze jest jak w chotelu na wakacjach ale pracują mają kase i są zadowoleni. Nigdy nie musiałyśmy spać w pokoju z facetami.
    mareczek

29.07.2013 10:15

firma oszukuje ludzi zamiast 8 tyg daja prace na 3 potem siedzisz na domku za ktory musisz placic jak jestes chory wyzuczja cie z pracy a mowia zeby zglaszac jak sie jest chortym kierowcy jezdza pijani policja na mieszkaniach kary za samochody wogule firma oszukuje naciaga koordynatorki sa zle aska i annadajcie spokuj dziewczyny zmuszone sa spac w jednym pokoju z obcymi facetami
    chuck

27.07.2013 20:18

Ja powiem tak za w leży jak kto trafi... Byle nie jajka na PAP w Nunspeet oraz pomidory w Rotterdamie bo polaczki tak tempo narzucają ze to aż razi jak nie szanują pracy, potem mamy maksymalnie wysrubowane normy nie wiadomo po co bo i tak wszyscy zarobia tyle samo.
    Edmundo

24.07.2013 16:01

Z praca bardzo roznie z reguly jej nie ma, ludzie wracaja na ogromnym minusie, w biurze nie idzie nic zalatwic, wszyscy cie zbywaja a ty siedzisz na rezerwie ciagle przyjezdzaja nowe osoby ktore dziela ten sam los NIE POLECAM NIKOMU Z NIMI JECHAC- OSZUSTWO!
    l

19.07.2013 15:37

to znaczy ze jak jest duzo godzin i nadgodzin to sie zarobi a jak nie ma to chyba proste ze jest cieko z kasą
    brak

18.07.2013 23:24

a co to znaczy czy jest praca czy jej niema jak jade do konkretnej pracy to powinna byc.
    ewela

18.07.2013 14:43

mam pytanie co piszecie jak nie macie oświadczenia w jakiejś pracy za granicom jedziecie pierwszy raz pisać prawdę czy też nie
    l

17.07.2013 21:59

zaleczy czy jest praca i są godziny mysle ze z(usunięte przez administratora)e na czysto powinno byc tylko ze on chyba nie maja teraz zadnych ofert bo czekam juz prawie dwa tyg
    brak

16.07.2013 20:46

hej ja też byłam na rozmowie w ten poniedziałek,troche sie boje bo wyjazd pierwszy raz.czy ktoś wie ile moge zarobic na czysto,odliczając ubezpieczenie,mieszkanie i dowóz przy stawce 8.98, 8,53 i po ile godzin sie pracuje w szklarni albo na chali?
    andre

16.07.2013 18:19

to wszystko zalezy od oferty jaka dostano
    Simon

15.07.2013 15:25

Witam dzisiaj byłem w biurze w Gliwicach na rozmowie wszystko poszlo ok moze w neidziele uda mi sie wyjechac, chociaz nie zgodzilem sie na tzw super oferte specjalna ( tzw skoczek) bo chce miec jedna prace stala anie co 2 tyg gdzie indziej i z tego co sie dowiedzialem na taka prace trzeba dluzej czekac, byl ktos ostatnio w biurze w Gliwicach? moj meil [email protected] piszcie pytajcie moze sie uda razem wyjechac
    kamil

11.07.2013 13:44

siema nie wiecie moze czy maja teraz jakas prace w ogrodnictwie z gory dzieki za odp
    kika

03.07.2013 13:01

W poniedziałek mam rozmowe, czego mogę się spodziewać? Czy po niej praca jest pewna?

Oferty pracy - Carrière

Order Picker w Centrum Dystrybucyjnym AH (M/K) OD ZARAZ

Tilburg

17.38 - 17.38 EUR / h

Zbieracz zamówień z EPT (M/K) – DHL-kurs na wózek!

Weert

14.91 - 17.75 EUR / h

NIDERLANDY: Order picker z prawem jazdy (M/K)

Amsterdam

14.71 - 16.2 EUR / h

Pracownik magazynu M/K – Rozładunek kontenerów - DHL Supply Chain

Tiel

14.74 - 17.54 EUR / h

Kompletacja produktów mrożonych w Jumbo – dobra stawka

Hertogenbosch

17.07 - 19 EUR / h

Praca dla par za granicą, Praca dla grup - Kompletowanie zamówień spożywczych - Jumbo

Hertogenbosch

16.2 - 18.3 EUR / h

lena

29.06.2013 12:37

Jest któs zainteresowany wyjazdem z tą agencja? bo ja mam takie plany jak tylko sie odezwą ale samej to troche się boje to jest moj numer gg jak coś 31473853
    asiek

28.06.2013 15:33

Hej Aga. Nie używam gg, więc ciężko będzie tak się skontaktować. W poniedziałek masz już umówioną rozmowę w holland contracting i dostałaś już jakąś konkretną ofertę pracy czy dopiero tam Ci coś powiedzą? Ja chciałabym wyjechać gdzieś niedaleko amsterdamu, ale nie wiem czy oni mają tam jakieś oferty.
    aga

26.06.2013 17:18

hej, asiek, jeśli możesz odezwij się na gg 8553707, ja moge jechać około 10 lipca jak chcesz możemy się umówić, sama też się boję, w poniedziałek rozmowa, jeśli ci to nie przeszkadza to mogłybyśmy razem jechać
    asiek

26.06.2013 16:46

Hej Aga. Do mnie też dzwonił ostatnio Pan Łukasz i zaproponował jedną z ofert, tylko mam trochę opory, żeby jechać sama. Wiesz już kiedy wyjeżdżasz? Ja chciałabym na początku lipca/koniec czerwca.
    aga

26.06.2013 14:54

wkrótce mam rozmowę, pierwszy wyjazd za granicę do pracy jeśli się zdecyduję, gg 8553707, niech ktoś napisze jeśli się zdecyduje na wyjazd w lipcu, mam obawy opinie są różne
    adrianoBedzin

18.06.2013 21:32

Witam zarejestrowalem sie na stronie HC jakis czas temu,zadzwonili do mnie,umowilem sie na rozmowe celem dostarczenia dokumentow typu prawo jazdy ,DO , uprawnienia na wozki widlowe,rozmowe po angielsku,pozniej test wiec wydaje mi sie,ze normalna rekrutacja,Pani ktora byla w biurze bardzo chetnie odpowiadala na kazde pytanie,sama na koniec spotkania powiedziala,ze gdyby byly jakies dodatkowe pytania to smialo moge dzwonic i pytac.Cala rekrutacja trwala okolo 40min. Mam tylko do Was pytanie orientujecie sie jak dlugo trzeba oczekiwac wyjazdu,tak z doswiadczenia Waszego pytam Pozdrawiam,jak cos moje gg 3451991
    Robi

10.06.2013 13:56

a czy są teraz oferty pracy z tej firmy, bardzo chciałbym jechać, ale słyszałem że dużo ludzi teraz siedzi w Holi na domkach bo pracy brak

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Carrière?

kasia290611

08.06.2013 19:53

Moim zdaniem ta firma jest Dobra moja kolezanka jezdzi i jest bardzo zadowolona !!
    bis

08.06.2013 14:29

Mialam okazje jechac z ta firma i powiem szczerze ze nie mam jej nic do zarzucenia i z reka na sercu moge ja polecic :) trafilam w miejsce gdzie bylo naprawde bardzo duzo godzin + soboty :)tygodniowka ponizej (usunięte przez administratora)e nie schodzila :) do tego praca na lajcie wiec narzekac nie mozna :) kasa zawsze na czas ,wszystko zgadzajace sie co do centa no i mega domki na wypasie :)polecam :)
    kamila

29.05.2013 17:23

slyszalam ze spoko firma

29.05.2013 17:08

angielskiego prawie nie znam, jedynie znam dobrze niemiecki, ale moja znajoma wyjezdza rowniez z tego biura i wogole jezyka nie umiala a juz jezdzi ok 3 lat, wiec mysle ze jak beda poszukiwac pracownikow to jezyk to nie bedzie piorytet:)

29.05.2013 17:06

na 11 :) a jak u Ciebie z jezykiem?

29.05.2013 16:58

na 10 a ty?

Kontakt - Carrière

Partyzancka 2C 46-060 Gliwice

Branże: Rekrutacja i HR

FacebookIconInstagramIcon

29.05.2013 16:56

a na która masz rozmowę w Gliwicach?

29.05.2013 16:11

hej ja tez slyszalam ze czasami to wogole nie pytaja o jezyk, ze spotkanie 5 min i koniec:)

29.05.2013 14:26

aaa ok :) dawno nie uzywalam tego języka i boje sie ze moge sobie nie poradzic , a bardzo mi zalezy :) Koli 10 min cala rozmowa czy sprawdzanie jezyka ? A to jest tylko rozmowa? zadnych testów pisemnych?

29.05.2013 13:42

Pytała sie co robilem w czesniej czy mam sofi prawko,jakies uprawnienia,czy znam jezyk jak tak to pare pytan zadała ,dlaczego chce wyjechac do Holandi ,hmm co jeszcze ,jaka praca mnie ineteresuje ( najlepiej powiedziec ze kazda ) 10 min i po sprawie

28.05.2013 19:40

Też jade w poniedziałek do Gliwic :) moze uda nam sie razem wyjechac ;)

28.05.2013 19:07

ja rowniez jestem zainteresowana jak wyglada taka rozmowa w biurze, jade w poniedzialek na rozmowe do gliwic i rowniez chcialabym sie wczesniej dowiedziec co i jak:) prosze o jakies info:)

28.05.2013 19:00

Koli jak wygladala u Ciebie taka rozmowa?

28.05.2013 18:38

Ja bylem w Opolu 20 maja dzis dzownila do mnie ze w niedziele mam wyjechac !!! wiec długo nie czekałem .

28.05.2013 12:54

Witam , niech mi ktoś napisze przykładowe pytania z rozmowy po angielsku ? Z góry Bardzo dziekuje

24.05.2013 11:28

witam czy bylas w holandi w pracy? jakie opinie?
    andre

18.05.2013 22:20

witam, bylem na rozmowie w Opolu . i czekam, ale testy to poprostu krotka rozmowa,pytania po angielsku, czy poprostu troche kumacie po angielsku, a zeby cos zarbic to trzeba troche potyrac mili panstwo, jak sie nie podoba to zostancie w polsce. pozdrawiam.
    Eros

16.05.2013 19:23

koli - 2013-05-15 15:27:04 Witam Jedzie ktos na przełomie 2 tygodni do Holandi ... czy sa jakies testy z jezyka w biurze na rozmowie ...Witam, dzwonili do mnie, że (20.05)mam się wstawić do biura na rozmowę. Mam ze sobą wziąć wszystkie papiery typu( nr Sofi, uprawnienia itd). Moje pytanie brzmi ile będę czekał na wyjazd? byłem już w Holandii, ale nie przez te biuro.

15.05.2013 15:27

rafaelo

04.05.2013 11:21

anonim - 2009-08-10 17:29:25 Dodaj opinie o Holland Contracting - Gliwice/Opole. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.hej czy może mi ktoś powiedzieć ile można zarobic w tej firmie dziekuje.

Zostaw merytoryczną opinię o Carrière