2.9/5

Opole - Carrière

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Carrière

Opinie o Carrière Gliwice

Nie przegap nowości o Carrière!

boss

29.03.2014 09:29

na pomidory jezdza ludzie w roznym wieku nie jest istotne ile masz lat wazne jest zebys sie starala
    ja

28.03.2014 11:52

w alior banku do konta walutowego dają karte od ręki..
    gabuska

28.03.2014 08:34

Witam czy ktos jedzie po 19 kwietnia do holandi z gliwic ile mozna zarobic

27.03.2014 19:42

nie podpisałam nic jeszcze,wszyscy jeżdzą osobiście po 2 razy do biura- raczej
    ewelinaqq

27.03.2014 19:02

Mam pytanie, czy z wojewodztwa lubelskiego biuro przyjmuje do pracy ? czy jest konieczna osobista wizyta w biurze czy mozna tez zalatwiac telefonicznie ?

27.03.2014 20:42

Konieczna jest wizyta w biurze.
    ewelinaqq

27.03.2014 20:46

Dziękuje za odpowiedz

26.03.2014 21:00

bez znajomości języka ja ,na kartę czekałam tydzień

28.03.2014 12:41

konkretnie to mówili o pracy w szklarniach .mam ponad 30 pierwsze słyszę że na pomidory do 21 lat?

28.03.2014 13:10

No wlasnie tez nigdy nie slyszalam o tym , a teraz cos znajomy mi tak nagadal. Pewnie mu sie cos pomylilo
    wiktor

26.03.2014 18:55

Witam tez się zastanawiam na wyjazd prze Holland Contracting na szklarnie, tak gdzieś od maja, może od czerwca to zależy, jak mi się osobiste sprawy potoczą. Tak się zastanawiam jaka praca byłaby lepsza na szklarni na papryce, ogórkach, pomidorach, a może przy czymś innym. Wiem że wszędzie trzeba będzie zapieprzać, ale jakbyście mieli do wyboru to co byście wybrali? Jak są ludzie co robili przy wszystkich tych robotach to niech coś doradzą! Pozdro.

26.03.2014 17:54

Nie ja nie wyjeżdżałam z tych biur , tylko że dla mnie to jest dziwne , że musisz mieć karte bo to bez sensu ona by ci była potrzebna tylko wtedy kiedy by chciałaś wybrac jakieś pieniązki w holandii , ale jeśli dostajesz zaliczke i jedziesz po to żeby zarobić pieniadze to wydaje mi się to zbędne.

26.03.2014 17:20

Wszyscy znacie dobrze jakis jezyk ? Czy jest ktos z was kto nie umie?
    ddd

26.03.2014 16:11

Lepiej jechac na oferte specjalna czy na wlasciwa robote??

26.03.2014 16:34

a coz to jest oferta specjalna?

26.03.2014 15:43

Obawiam się że na kartę do tygodnia będziesz musiała czekać bo ci ją pocztą przyślą tak mi się wydaje choć nie wiem w 100% jak teraz jest. Ale to zwyklego konta walutowego nie możesz mieć ja karty na konto walutowe nie mam tylko numer konta umowa i to wystarczy by pracodawca wysłał wypłate a zaliczki i tak do ręki dostajesz.

26.03.2014 16:38

Olaa a w biurze nie wymagali od Ciebie karty? wyjezdzalas przez HC?

26.03.2014 15:20

ja dzis bylam na spotkaniu w biurze, kobitki bardzo miłe, zostalam przepytana z angielskiego i wpisano mi poziom średniozaawansowany...podobno wyjazdu moge sie spodziewac nawet w ten weekend!ale mam problem bo konto walutowe musze miec z karta...w którym banku taka karte dostane od reki albo nastepnego dnia?da sie tak ?

25.03.2014 21:54

Ja jestem z Gliwic ale jak wiadomo nie ma wyjazdów grupowych więc zapewne babka z biura nie będzie miała na to wpływu i nie załatwi zapewne pokoju gdzie sa normalni ludzi bo z reguły ich nie zna nie da się poznać po 5min rozmowie ;p

25.03.2014 22:41

Nie wiem jak w Holand Contracting, ale ja byłem na pomidorach z Nl Jobs z Opola i wparowałem z dwoma znajomymi do biura i zapisaliśmy się jako trójka do pracy i normalnie pojechaliśmy w trzech, jednym busem i mieszkaliśmy w jednym pokoju. W tedy mieszkaliśmy w hotelu w czteroosobowych pokojach. Wtedy naprawdę było spoko. Bo my co najwyżej sobie po browarze, dwa weakend walneliśmy sobie i to wszystko. A był z nami jeden w pokoju, to widać było że nie chciał z nami mieszkać, bo nie miał z kim ćpać i chlać. Także ja się chce to można w małej grupie wyjechać, a przynajmniej w dwie osoby. W formularzu na stronie Holand Contracting jest nawet podane że możesz wpisać adres pesel osoby z którą chcesz jechać. Szanse trochę mniejsze, żeby od razu wyjechać, ale jak będzie się im przypominało, to wtedy załatwią wyjazd ze znajomym. Ja nie mam z kim w tym roku jechać i jak będzie trzeba to pojadę sam.

25.03.2014 21:34

A jeszcze jedno jeśli chodzi o pracę na pomidorach. Ja byłem raz i tu wszytko zależy od pogody. Jak jest ciepło i świeci słońce, to robota i godziny powinny być. Jak pada deszcz jest zimno jest duże zachmurzenie, to pomidory rosną wolniej i wtedy spryskują chemią je, aby dojrzały. Wydaje mi się że marzec to jeszcze trochę za wcześnie i tak na dobre praca przy tym powinna się rozkręcić dopiero od początku maja.

25.03.2014 21:24

Ja za tydzień idę na rozmowę do biura w Gliwicach, więc mam nadzieje że dostanę ofertę i wyjazd będzie 4,5 kwietnia. Ja na rozmowie zaznaczę, że chcę trafić na domek gdzie większość to normalni ludzie, którzy chcą odpocząć po robocie, a nie od razu chlać i ćpać. Jak ktoś sobie jara i chcę imprezować to mnie to nie obchodzi, ale ja chce mieć spokój, przynajmniej nocy, bo ja potrzebuję się wyspać żeby odpocząć. Luksusów nie potrzebuję i materace starczą. A czystość, np pokoju zależy od tego czy ktoś w nim sprząta i dba o porządek, bo wiadomo że niechluj ma w (usunięte przez administratora) porządek. Ja koło siebie będę miał porządek, a gdzie indziej to mnie to wali. Ja uważam siebie za normalnego, nie chleję wódy i nie biorę używek, więc ja bym mógł jechać z tymi, co też nie chleją i nie ćpają. Nawet dwie, trzy, cztery osoby normalne i na domku byłby większy spokój i z taką osobą już przynajmniej, moge dzielić pokój. Jak są tacy z Gliwic co do jednej roboty by jechali, to jakoś można się spiknąć, a nawet zagadać do babki z biura, że jak jedziemy do tej samej roboty, to żebyśmy w tym samym domku zamieszkali.

25.03.2014 21:20

A ktos z was jedzie na pomidory ?

25.03.2014 20:07

a czy ktos jutro jest umowiony na spotkanie w biurze w Opolu?

25.03.2014 20:05

a czy ktos jutro jest umowiony na spotkanie w biurze w Opolu?

25.03.2014 20:04

tak właśnie zrobie jutro pedze do ING :) ktos ma wyjazd w kwietniu ?

26.03.2014 10:33

Ja mam na 6.04, w przyszłym tygodniu mają dzwonić z ofertą;)

25.03.2014 20:04

tak właśnie zrobie jutro pedze do ING :) ktos ma wyjazd w kwietniu ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Carrière?

25.03.2014 19:28

Ewella22 tak, najlepiej ING sobie założ, czeka się do dwóch tygodni. 20 zł za kartę się płaci miesięcznie z tego co wiem;)

26.03.2014 10:41

Ilee?;) Coś Ty, ja ostatnio konto walutowe zakładałam w ING i płacisz grosze.

25.03.2014 19:09

hello kochani :) tak bylam oferta pracy na pocztaku kwietnia, mam tylko problem bo potrzebne konto walutowe i uslyszalam ze pewnie bede musiala czekac na karte z banku ;/

25.03.2014 17:04

Ewela22 jak po rozmowie i wizycie w biurze ?
    biznes32

25.03.2014 16:59

ja juz byłem tyle razy w holandii przez inne agencje i wcale nie jest tak zle tylko trzeba sie przyzwyczaic.teraz chcem spróbowac przez holland contracting i mam pytanie czy teraz pracuje ktos przez tą firme?pytam czy jest praca czy bede musiał oczekiwac.

24.03.2014 21:15

Ewela22 nie przejmuj sie nią, tylko lepiej opowiadaj jak tam na spotkaniu było :-) Słuchamy Cię ;)

24.03.2014 20:23

do faxa nl, byc moze Tobie nie przeszkadza jak ktoś się opali, ja tam na wczasy sie nie wybieram, ale chce tam jechac pracowac i zarobic. Nie wiem może jak sobie popalisz to lepiej Ci się odpoczywa, ja tylko nie wyobrazam sobie sytuacji,ze wracam do domu po pracy a tam impreza na calego bo sie ujarali. I nie wiem co klasztor ma do tego

Kontakt - Carrière

Partyzancka 2C 46-060 Gliwice

Branże: Rekrutacja i HR

FacebookIconInstagramIcon

24.03.2014 13:58

odbiegajac od tematu, to rzadko kto tu bierze twarde narkotyki. Raczej zapali sie blanta/ziolo. prawie jak papieros. A jezeli jestescie grzeczni i cnotliwi to nawet tu nie przyjezdzajcie, bo wrocicie szybciej niz bus. Pewne rzeczy trzeba zaakceptowac, bo wy przyjezdzacie w "goscie" a nie jako gospodarz.

24.03.2014 14:24

Mnie np. nie przeszkadza, że ktoś sobie zapali, raczej wolałabym trafić tam gdzie impreza jest w weekend a nie codziennie po prostu.

24.03.2014 12:42

dobra zabawa zabawa, ale nie wyobrazam sobie, że siedze na domu gdzie wszyscy naćpani ...

24.03.2014 13:56

przyjmij sie do klasztoru, albo wez 5 znajomych to bedziecie sami swoi. CO ZA LUDZIE.

24.03.2014 13:57

No właśnie, zgadzam sie.

24.03.2014 12:22

wy chcecie hotel ***** ze spa i jacuzzi? Ludzie, jedziemy do pracy, wiadomo ze nie dadza nic za darmo, ze bedziemy w zlych warunkach. To jest Holandia, tam mlodzi jada zarobic i sie bawic, przeciez to nie jest sanatorium, ze cisza, spokoj i widok na morze, albo gory. Wydaje mi sie ze Ci co odradzaja, to maja mniemanie o sobie przewyzszone od doswiadczenia i wyksztalcenia. Jak nie pojedziecie to nie bedziecie wiedziec. Ja siedze i jest w miare ok. Sa materace, ale wazne ze mozna spac na czyms nie na ziemi. Siedze tu czwarty miesiac, i zarabiam, nie baluje, bo mam rodzine. Mowie Wam da sie zyc!! Nie sluchajcie tych pseudo inzynierow co narzekaja nawet ze z rana mleko nie stoi przed drzwiami.

24.03.2014 10:10

NA Rozmowie powiedzieli okolice Rotterdamu na te 8 tyg ale w tym tyg jak dostanę karte z banku to się rozstrzygnie ,umowa itdalej, nic nie podpisałam jeszcze

24.03.2014 10:03

Szczepan- Ja źle nie trafiłam bo jeszcze z tego biura na wyjeździe nie byłam :) więc mam nadzieje , że jak pojadę to też będę wychwalała :D Lucy - a gdzie jedziesz i na jaki czas? i po jakim czasie dali ci ofertę ?

24.03.2014 09:49

z wrażenia pomyliłam 30-03

24.03.2014 08:34

czy ktos ma jeszcze ustalony wyjazd z biura w Opolu ?
    ja

24.03.2014 10:51

ja mam, 5-6 kwietnia a Ty?

24.03.2014 05:41

Hejka, wczoraj nie odpisałem, bo mnie spanie wzięło :P Olu masz rację, trzeba spróbować samemu się przekonać. Moi znajomi wyjechali i są PRZEZADOWOLENI. Zależy jak się trafi. Zarobek ma dobry, sporo odłożyła, wyjeżdża regularnie z tej firmy... Szkoda Ola, że tak trafiłaś... :(

23.03.2014 23:50

Ja byłam też w Opolu ,mam zapisany wyjazd na 20 .03 czekam i tez tymi opisami przerażona jestem ,ale jak tu się zgrać??

23.03.2014 23:25

ktos jest jeszcze z okolic opola i ma jutro spotkanie?

23.03.2014 23:25

Więc będę trzymała kciuki żeby jak najszybciej prace dostałaś :)

23.03.2014 23:21

24.03.2014 15:10

ewela 22 daj znać jak po rozmowie

23.03.2014 23:20

ja jutro wybieram sie do biura do Opola na spotkanie
    biznes32

25.03.2014 16:52

ja umawiam sie na nastepny tydzień do opola.

25.03.2014 17:05

Jak po wizycie w biurze ?

23.03.2014 23:15

Ja choć nie byłam mogę stwierdzić , że jeśli są oferty dla Polaków to może być praca ciężka chociaż moim zdaniem wszystko do przeżycia jakby nie było to po przeliczeniu euro fajna sumka jest heh :)a jest ktoś w ogóle z tego forum co jest z biura z Gliwic ? :)

Zostaw merytoryczną opinię o Carrière

Oferty pracy - Carrière

Order Picker w Centrum Dystrybucyjnym AH (M/K) OD ZARAZ

Tilburg

17.38 - 17.38 EUR / h

Zbieracz zamówień z EPT (M/K) – DHL-kurs na wózek!

Weert

14.91 - 17.75 EUR / h

NIDERLANDY: Order picker z prawem jazdy (M/K)

Amsterdam

14.71 - 16.2 EUR / h

Pracownik magazynu M/K – Rozładunek kontenerów - DHL Supply Chain

Tiel

14.74 - 17.54 EUR / h

Kompletacja produktów mrożonych w Jumbo – dobra stawka

Hertogenbosch

17.07 - 19 EUR / h

Praca dla par za granicą, Praca dla grup - Kompletowanie zamówień spożywczych - Jumbo

Hertogenbosch

16.2 - 18.3 EUR / h