2.9/5

Opole - Carrière

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Carrière

Opinie o Carrière Gliwice

Nie przegap nowości o Carrière!

10.04.2014 13:00

Witam ja mam termin wyjazdu na19 i jeszczw nie wiem jaka dostane oferte mi jest jedno jaka praca tylko zeby byla i zeby bylo mieszkanie i wyplaty na czas
    Olaaa

10.04.2014 11:36

No dzięki już zdecydowałam, że jade przede wszystkim plusem jest to ze jest to oferta dla 2 osób więc jadę ze znajomą i napewno będzie raźniej . Więc miejmy nadzieje, że wszystko będzie w porządku
    Olaaa

10.04.2014 10:18

Witam przed chwilą się dowiedziałam, że jest wyjazd do holandii na cebulki i to w sobote czy już ktoś tam jest i może coś powiedzieć na ten temat?. Czy ktoś z was tutaj obecnych też się wybiera na te cebulki z biura z Gliwic nie wiem jeszcze do jakiego miasta defakto nic jeszcze nie wiem

10.04.2014 11:18

Z tego co slyszalam to na cebulka fjna robota jest , na pewno troche ciezka ale zalezy co dokladnie bedziesz robila. Ale slyszalam ze jest spoko. Jak masz okazje to chyba warto pojechac bo nie wiadomo co beda mieli pozniej i czy w ogole cos beda mieli. Sama widzisz jak chlopacy wyzej pisza ze siedza bez pracy. Wiec chyba warto brac co daja. No i oni pewnie tez patrza na to czy ktos przyjumje oferte czy odmawia i nie chce jechac. No nie wiem decyzja wiadomo nalezy do ciebie.

09.04.2014 21:12

Aha w pełni się z Tobą zgadzam. Myślę że mikel i dwie pozostałe osoby czyli lola i mdfkt to jedna i ta sama osoba. Ahhh, Ci nasi polacy...
    Aha

09.04.2014 20:54

Mieszkamy na Helle i podobnych cudów tu nie widziałem jak u mikel. Chyba sie ktoś boi o własny tyłek i swoją robotę boi. Bo przyjadą nowi, może lepsi. Sorry ale prawda jest taka że są tacy co się nowych boją i na forach firmę obsmarują. Aż się niedobrze robi. Ludzie miejcie swój rozum. Jak nie spróbujesz to się prawdy nigdy nie dowiesz. Mikel- jak nie pracujesz to wypłaty raczej nie dostaniesz;) pozdro
    ciezka reka

12.04.2014 17:31

lipa straszna jedna wielka mafia w biurze sama rodzina jeśli mieszkasz u nich na domku smiga pani kurzowa która sprawdza czystość jak jej się cos niespodoba każdy po 25 euro, jest możliwość pojscia na prywatne mieszkanie ale wtedy nie dostaniesz transportu do pracy chyba ze masz rodzine w biurze to dostaniesz.jesli na prywatnym będziesz a stracisz prace Holland contracting już do ciebie nie zadzwoni chyba ze masz rodzine w biurze...

12.04.2014 19:44

No to masz tak jak w domu tez tr zeba posprzatac chyba nie mieszkasz w hlewie tylko dbasz o porzadek
    aGA

09.04.2014 20:12

Wie ktos cos na ten temat ?
    aGA

08.04.2014 22:50

A czy to prawda, ze jak sie jedzie pierwszy raz z ich biura to trzeba jechac busem z fimrmy ktora wspolpracuje z HC?
    mikel

08.04.2014 21:27

mamy domek niedaleko Hellevoetsluis, mieszkamy w 9 osob, i jest masakra!! jestemy tu czwarty tydzien i bylismy ladnie 7 dni w pracy, WLASNIE PO TO ZEBY ZAPLACIC ZA DOMEK!!! zdzierstwo, coniektorzy z nas nie maja nawet jak wrocic, dlatego tu siedza!! jest tu mnostwo szklarni a my odpoczywamy bo rzekomo nie ma pracy dla nas.. jemy raz dziennie, zeby nam starczylo na tydzien. MASAKRA. wyjezdzamy stad wszyscy po najblizszej wyplacie.

08.04.2014 20:29

mdfkd jakby co to daj nam znać co ustaliłeś z HC i co oni mówią na temat bezrobocia w NL.

08.04.2014 20:28

To jest normalne. Jeśli umiesz żyć jak normalny człowiek - kary nie dostaniesz.Wolisz żyć w brudzie i jeździć porysowanym autem? Sorry ale taka jest prawda. A teraz do mdfkd - zgadzam się, że czasem tak bywa aczkolwiek moja znajoma wyjechała i na prawde sobie chwali... Postaraj sie to wyjaśnić z HC jak juz bd w Pl.
    lola

08.04.2014 20:03

hej praca w hc jest masakra i warunki.pokoje dwu osobowe małe zalezy gdzie trafisz nie masz wogóle prywatnosci,kary za wszystko auto bałagan i nie mozesz sie kłucic bo sie podpiernicza
    lola

08.04.2014 20:02

mdfkd

08.04.2014 19:40

panie i panowie, tutaj jest mnostwo szklarni, dziwne ze nie ma dla paru osob pracy, siedzimy i sie nudzimy, w biurze PL maja nas gdzies, bo juz jestesmy w NL. W NL nikt sie nami nie interesuje. Do konca tygodnia siedzimy i wszyscy zjezdzamy do polski i bedziemy chcieli kase za te "wakacje"
    don

08.04.2014 14:25

ponoc roboty dla kobiet tearaz ruszaja. wiecie coś?

08.04.2014 11:37

ponoc sezon juz sie zaczol i w biurze zapewniaja ze jest duzo pracy.o co chodzi z ta oferta specjalna?
    mdfkd

08.04.2014 00:47

zastanowcie sie jak beda wam dawac oferte specjalna, przyjechalismy tu z chlopakami pare dni temu, od tamtej pory nikt sie nie odezwal, nawet nikt na nas tu nie czekal. siedzimy bez roboty, za domek przez pierwszy tydzien nie placimy a potem co? zenada ta firma.

08.04.2014 14:01

Nie jestescie pierwszymi którzy są w takie sytuacji. Też znam taki przypadek , jak ktoś pojechał i przez dwa tygodnie miał tylko dwa dni pracy. Za pierwszy tydzien nie płacił za domek, a w drugim tygodniu specjlanie załatwili te dwa dni pracy żeby już za ten drugi tydzien zapłacił. Ale czasami można się załapać na taką pracę w której się będzie długo pracowało i całkiem nieźle zarabiało. Na pewno beda sie starali wam cos znalezc.

06.04.2014 19:30

Czy ktos jedzie ok 19kwietnia z gliwic do holandi

06.04.2014 17:59

Ja również gdzieś koło maja. Ale z Gliwic.

04.04.2014 21:15

ja planuje na poczatku lub w polowie maja,bede jechala pierwszy raz do pracy za granice.

04.04.2014 19:52

hej.wybiera sie ktos w maju na wyjawd. przez to biuro z opola?ja pod koniec kwietniaa jade do biura osobiscie zapoznac sie z warunkami i ofertami pracy :)
    liza21

04.04.2014 21:09

a dokladnie ktorego chcesz jechac? bo ja w ostatnim tygodniu maja planuje

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Carrière?

liza21

04.04.2014 17:36

ja mialam oferte na max 5 tygodni tylko ze praca w polu, czyli deszcz nie deszcz to sie robi kurde sama nie wiem

04.04.2014 16:57

No niestety to jest dziwne, ale takie sa realia i trzeba ze soba wszystko zabierac , a malych pieniedzy za mieszkania sie nie placi bo jednak ponad 80 euro to nie male pieniadze. No i tak jak piszesz , placi sie za to ze sie ma dach nad glowa
    gl

04.04.2014 15:48

dziwne, zszokowalo mnie to, bo 83E ja place za co? ze mam dach? bo tam nic wiecej nie ma. pracowalem w niemczech i placilem 250€ na miesiac, i bylo wszystko. nawet lazienka w pokoju dwuosobowym.
    lucy

04.04.2014 15:46

ja jadę w niedziele z Opola .Tak trzeba wziąć wszystko
    gl

04.04.2014 14:43

kto jedzie w niedziele z gliwic? tez wam kazali wziąć przescieradlo, poduszke, posciel, garnki, sztucce, talerze itp itd??
    mati

04.04.2014 12:28

Sam nie wiem chcialbym w srode wyjechac :) jest gotowy do wyjazdu euro kupilem juz. chyba jakies ogrodnictwo :)

Kontakt - Carrière

Partyzancka 2C 46-060 Gliwice

Branże: Rekrutacja i HR

FacebookIconInstagramIcon
    Matti

04.04.2014 10:08

Hej :) ja bylem wczoraj i musze czekac do przyszlego tygodnia mysle ze bedzie wszystko ok :) w jak częsc NL wysylaja ? Wiektos?? Pozdrawiam :)

04.04.2014 11:47

okolice Hagi Amsterdamu i Rotterdamu (ponoc)

04.04.2014 12:27

w przyszly weekend chcsz jechać ?
    malutka73

03.04.2014 13:38

Witam kto wyjezdza w niedziele z biura z opola?

04.04.2014 11:07

Mialam jechać ale jednak nie jadę. A do jakiej roboty jedziesz ?
    Princeasa

02.04.2014 11:11

Tak maja dla mnie jakies oferty ale wszyatkiego dowiem sie jutro
    Patyk

02.04.2014 11:08

Cześć! Ja byłem na rekrutacji przeszło miesiąc temu i nie miałem jeszcze od HC żadnej oferty pracy. Jak długo musieliście czekać na konkretną ofertę pracy?

02.04.2014 09:21

Princessa, dzwonili do Ciebie juz z ofertą cy dopiero na rozmowe jedziesz?
    Princessa

02.04.2014 06:03

Wczoraj do mnie zadzwonili w czwartek jade do biura mam nadzieje ze uzyskam wiecej info Jesli ktos juz jechal powiedzcie ile trzeba zabrac ze soba euro i jak to wyglada z jedzeniem zabieraliscie cos z polski? Dodam ze za granice do pracy jade pierwszy raz

02.04.2014 10:09

No wlasnie oni dzownili do Ciebie z oferta i jedziesz podpisac umowe czy dopiero jedziesz na rozmowe ? Jesli chodzi o jedzenie to musisz zabrac cos z Polski a euro tyle zeby starczylo Ci tak na dwa tygodnie do pierwszej wyplaty i do czasu kiedy bedziesz juz miala numer sofi.

01.04.2014 19:03

lucy, ja nie czekałam długo na tą pierwszą oferte, tydz temu byłam na rozmowie a wczoraj dostałam tel z,ponoć, bardzo ciekawą ofertą ale nie wnikałam w szczegóły bo wyjazd już jutro a ja na rozmowie zaznaczyłam,że chce wyjacheć nie wcześniej jak pierwszy weekend kwietnia.no cóż, czekam dalej

01.04.2014 19:00

Anka, nie jadę teraz, dostałam wczoraj tel z ofertą wyjazdu właśnie teraz w środe, szczerze to nawet nie wiem co to za praca itd bo nie wnikałam w to skoro i tak nie pojade. a Ty tam jesteś czy czekasz na oferte?

01.04.2014 19:09

Ja jeszcze czekam ale ja dopiero przed siwetami lub po chce jechac

01.04.2014 06:03

kto jedzie teraz w środe?

01.04.2014 18:38

Do jakiej pracy jedziesz ?

01.04.2014 06:03

kto jedzie teraz w środe?
    lucy

01.04.2014 14:40

ile się czeka na ofertę??????

01.04.2014 18:37

Wszystko zalezyży od tego kiedy beda mieli dla ciebie jakas oferte. Czasami od razu cos maja a czasami trzeba troche poczekac

31.03.2014 20:55

Wojtas nio to troche wytrzymałeś:) I na jakiej jesteś stace? Ile godzin tygodniowo pracujesz? Pozdrawiam.

31.03.2014 20:55

wojtas

31.03.2014 18:36

pracuje w hoogeveen juz 6 miesiac(przypada mi dokladnie w poniedzialek), dzisiaj mialem tel od koordynatorki ze nie przedluzaja mi umowy... porazka, smiech na sali. Ogolnie firma solidna, zarobic sie da,. Polecam osoba bez prawa jazdy oraz wszystkim samotnym. Domki moze nie sa rewelka lecz bungalo to nie jest-domki letniskowe, wyplaty na czas. Praca jak praca (usunięte przez administratora)
    malutka73

02.04.2014 11:48

Witam co miałeś na myśli pisząc ,że polecasz ludziom bez prawa jazdy?
    Alii

29.03.2014 16:13

Siemanko wszystkim! mam takie pytanie do tych co już w hollandi pracowali, jak jest z nr sofi , ile trzeba na nią czekac? I mniej więcej ile potrzebowaliscie wydać kasy - dojazd wyżywienie itp. zanim otrzymaliście pierwsze pieniadze ? Pozdrawiam !

Zostaw merytoryczną opinię o Carrière

Oferty pracy - Carrière

Order Picker w Centrum Dystrybucyjnym AH (M/K) OD ZARAZ

Tilburg

17.38 - 17.38 EUR / h

Zbieracz zamówień z EPT (M/K) – DHL-kurs na wózek!

Weert

14.91 - 17.75 EUR / h

NIDERLANDY: Order picker z prawem jazdy (M/K)

Amsterdam

14.71 - 16.2 EUR / h

Pracownik magazynu M/K – Rozładunek kontenerów - DHL Supply Chain

Tiel

14.74 - 17.54 EUR / h

Kompletacja produktów mrożonych w Jumbo – dobra stawka

Hertogenbosch

17.07 - 19 EUR / h

Praca dla par za granicą, Praca dla grup - Kompletowanie zamówień spożywczych - Jumbo

Hertogenbosch

16.2 - 18.3 EUR / h