Famor
1 329 288 5 1

Opinie o Famor

Filtruj opinie po kryteriach:

Wilk
 Opinia

Fujitsu proszę odpowiedz: jaką trzeba być padliną aby tak kłamać ? Znajdujesz przyjemność w lizaniu tylnych części ciała prezesia od samolocików ?

Pomocna?
Tak6Nie2
Fujitsu
 Opinia
@Wilk 19.06.2019 12:54

Drogi Wilku. Bądź w koncu mężczyzna. Skoro tak ci źle to odejdz z Famoru. Odwagi chlopcze. Nie bój się zmian. Naprawdę nie są potrzebne do tego wielkie jaja.

Pomocna?
Tak3Nie1
Fujitsu
 Opinia

Pracowałem w kilku firmach ale dopiero praca w Famor S.A.w pełni mnie satysfkacjonuje.

Pomocna?
Tak3Nie2
Mysiek
 Opinia

Starając się opracę w jednej z firm bydgoskich śmiano się ze mnie, gdyż kiedyś firma ta zleciła lakierowanie w famorze i farba odpadała z blachy. O innych wpadkach pamiętają ludki z ślusarni. W rozmowie nie mówcie że pracowaliście w famorze.

Pomocna?
Tak17Nie4
Ali
 Opinia
@Mysiek 14.06.2019 19:10

Mysiek. Przedstaw się z imienia i nazwiska. Za co wyleciales z Famoru?

Pomocna?
Tak2Nie
Mysiek
 Opinia
@Ali 14.06.2019 22:00

Na maszynach palą i piją. Za akceptacją dowództwa. Ślusarnia jak pracuje w nadgodzinach to bez kontroli. W śmieciach puste butelki po alkoholu. Ludzie wywożą co się da. Kto tu wyleciał ?

Pomocna?
Tak7Nie1
Sto
 Opinia
@Mysiek 15.06.2019 22:58

Puste butle dziesiątki wszyscy z działów ciągle na bani aż dziw że jeszcze nikt nie ,zginął,,a zasady BHP nie ma czegoś takiego brak stołówek szatnie koszmarne , kierownictwo to sami emeryci tylko kawki piją snują się po korytarzach i halach jak można zatrudniać emerytów po takim czasie skandal a co do pensji to fakt już wpłynęła ale po terminie u niektórych jeden dzień później u innych dwa przykra prawda .

Pomocna?
Tak10Nie1
As
 Opinia
@Sto 16.06.2019 00:19

Do wszystkich mniej mądrych. Każdy komputer, każde urządzenie mobilne z dostępem do sieci posiada indywidualny MAC address. Każdy użytkownik ma nadany identyfikator IP. Zanim wypijesz i zaczniesz pisać bzdury szkalujace pracodawcę obecnego lub bylego, nie myśl ze jesteś anonimowy - nawet jak podpiszesz się STO. Można sobie napykac biedy oj można.

Pomocna?
Tak2Nie1
1
Poziomka
 Opinia
@Mysiek 15.06.2019 22:58

Mysiek, Jesteś pracownikiem Famor S.A.?

Pomocna?
TakNie
P-4
 Opinia
@As 16.06.2019 05:40

Nie wiedzą o tym bo skąd?Srają we własne gniazdo.Brak słów.Jak nie pasuje to zmienić pracę.Tylko jak będą tak trollowac w innej firmie to może się nieprzyjemnie skończyć.Pozdro dla Famorowcow, normalnych oczywiście.

Pomocna?
Tak3Nie3
Gustlik
 Opinia
@P-4 16.06.2019 22:12

Dokladnie. Nie kąsa się ręki, ktora karmi, chyba że jest się (usunięte przez administratora) i nierobem. Pozdrawiam również porządnych identyfikujących się z firmą Famorowcow.

Pomocna?
Tak3Nie3
Dylan
 Opinia
@Gustlik 17.06.2019 18:51

Popieram Twoją opinię. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie
Kobi
 Opinia

Wszystko ok. Ludzie niesamowici. Bardzo fajna ekpia.

Pomocna?
Tak4Nie2
Ali
 Opinia

Polecam, choć trudno sie tam dostać.

Pomocna?
Tak4Nie2
Chwieju
 Opinia
@Ali 14.06.2019 21:58

Potwierdzam

Pomocna?
Tak4Nie1
Alojzy
 Opinia
@Chwieju 14.06.2019 22:07

Ja również.

Pomocna?
Tak2Nie1
Adolf
 Opinia
@Ali 14.06.2019 21:58

????

Pomocna?
TakNie1
Adolf
 Opinia
@Ali 14.06.2019 21:58

Bo to firma z przyszloscia

Pomocna?
Tak3Nie3
Poziomka
 Opinia
@Adolf 15.06.2019 21:41

A to jest fakt i niech sobie trole troluja. Na nic się to zda.

Pomocna?
Tak1Nie1
Czechu
 Opinia

Składam informację do PIP o niewypłacaniu wynagrodzenia pracownikom. Po co to pyskowanie ?

Pomocna?
Tak14Nie1
Adolf
 Opinia
@Czechu 15.06.2019 16:00

Kolejny troll. Serio nie dostałeś wynagrodzenia? Zmień doktora!

Pomocna?
Tak2Nie1
nick
 Opinia

Czy ktokolwiek orientuje się co dzieje się z naszymi wypłatami ? Ktoś zajął w tej kwestii jakieś oficjalne stanowisko ?! Nie rozumiem tego, nie ma kasy, kolejny dzień, a "życie" toczy się jakby nic się nie działo. Czy ktokolwiek tam u góry ma świadomość tego, że każdy ma jakieś zobowiązania (mieszkanie, rachunki, dzieciaki, jedzenie... zbliżają się wakacje...) ??? Przecież pensje to nie jest jakiś "niezaplanowany" wydatek? Bardzo dziwna sytuacja... ., jeżeli ktokolwiek ma jakieś informacje w tej sprawie to proszę o komentarz... A wydawało się, że gorzej być już nie może.. .. jedna wielka tragedia...

Pomocna?
Tak24Nie2
C. K
 Opinia
@nick 12.06.2019 16:03

Przecież wypłaty wpłynęły na konto.

Pomocna?
Tak5Nie4
Moby
 Opinia
@nick 12.06.2019 16:03

Wypłaty wpłynęły na konta. Z konkurencji jesteś czy dekiel.

Pomocna?
Tak4Nie5
Bandyta
 Opinia
@nick 12.06.2019 16:03

Jezeli jest jakis problem z Twoja wyplata (chociaz nie sadze) to idz do Zarzadu, wyjasnij co się dzieje i nie wypisuj bzdur na forum, do ktorego dostep maja klienci, dostawcy, konkurencja- chyba, ze jestes z konkurencji. Nie rozumiesz, ze takimi wpisami szkodzisz swojemu pracodawcy a tym samym sobie? Ile trzeba ksiazek przeczytac, zeby tak oczywiste rzeczy wiedziec. Wracaj do szkoly!!!

Pomocna?
Tak8Nie6
majster
 Opinia
@Moby 12.06.2019 17:33

Na produkcji tak, biurowi nie dostali tyle w temacie, przerabialiśmy to i jak się skończyło prawie wszyscy wiedzą.

Pomocna?
Tak12Nie
JFK
 Opinia
@majster 14.06.2019 21:33

Smieszne rzeczy opowiadasz. Ja dostałem. W ogóle co to za bzdury z tymi wyplatami. Trole won stąd!!!

Pomocna?
Tak2Nie3
majster
 Opinia
@JFK 14.06.2019 22:03

Nie dostali pewne info. Nie wierzysz to idz i sie dowiedź.

Pomocna?
Tak12Nie1
Pustynna Burza
 Opinia

Wszystko ok. Warunki dobre. Firma się rozwija. Nie ma powodów do narzekania.

Pomocna?
Tak3Nie1
Basior
 Opinia
@Pustynna Burza 14.06.2019 17:30

Nie oszukuj ludzi. Ludzi poszukują pracy aby zarobić na rodziny i robić to w przyzwoitych warunkach. Trzeba być "pustynną (usunięte przez administratora) aby tak kłamać.

Pomocna?
Tak9Nie1
Asia
 Opinia

Zmień warunki pracy. Zadzwoń 52/ 5868183. Będziesz lepiej traktowany. Poprawa zarobków.

Pomocna?
Tak8Nie
Bandyta
 Opinia
@Asia 13.06.2019 18:33

Sama sobie zmień. Gdzie niby będzie lepiej?

Pomocna?
TakNie
Maestro
 Opinia

Famor ma się coraz lepiej. Takie są fakty. Ci co wypisują głupoty mogą odejść. Tylko żeby później nie żałowac!!! Bo na wasze stanowiska będzie 200 chętnych. Ludzie wracają do Famoru i to jest również fakt. Kto ma oczy i rozum, widzi, że idzie w dobrym kierunku.

Pomocna?
Tak7Nie3
maestro II
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Maestro 20.04.2019 18:53

Jak wraca to znaczy, ze nie poszło mu w innym miejscu. Poza tym tylko w Famorze można pić alkohol i palić papierosy w pracy.

Pomocna?
Tak29Nie
Maestro
 Opinia
@maestro II 22.04.2019 11:04

Co to znaczy można..... ? Na samym wejściu do firmy wisi tabliczka z zakazami. Więc jak możesz pisać, że mozna? Nie można!!! A jeżeli dochodzi do jakichś incydentalnych przypadków, których nie zauważyłem, to zostaną wykryte.

Pomocna?
Tak4Nie1
n
 Opinia
@Maestro 20.04.2019 18:53

Juz widze tlumy fachowcow skladajacych aplikacje do pracy za najnizsza krajowa

Pomocna?
Tak26Nie
Basior
 Opinia
@Maestro 23.04.2019 17:55

Sklejaj dalej samolociki. Niewiele rozumiesz z tego co tu się dzieje.

Pomocna?
Tak9Nie
P
 Opinia
@Maestro 20.04.2019 18:53

A kto wraca emeryci masakra i tak nic nie robią a kasa leci no i ci co lubią wypić (usunięte przez administratora) szkoda

Pomocna?
Tak7Nie
Ign
 Opinia

Dbają o pracowników. Złego słowa nie mogę powiedzieć na tego pracodawcę

Pomocna?
Tak6Nie3
P.t
 Opinia
@Ign 12.06.2019 22:23

Dobry żart

Pomocna?
Tak12Nie1
Jaruś
 Opinia

To prawda. Znowu oszukują. A synek byłefgo prezesia wypisuje, że jest coraz lepiej. Chyba wam. Bo pracownikom nie.

Pomocna?
Tak17Nie4
Barney
 Opinia
@Jaruś 11.06.2019 12:30

Więc nic nie pozostało jak tylko ruszyć to gdzieś indziej !!! jaja sobie robią z wynagrodzeniem ludzie za darmo nie będą pracować mają rodziny i żyć muszą !!!

Pomocna?
Tak15Nie
P-4
 Opinia
@Jaruś 11.06.2019 12:30

Odwal się od Michała.Co chcesz od niego?

Pomocna?
Tak1Nie1
Barney
 Opinia

Famor nie wypłacił pracownikom wypłaty na czas 10 minol a tu nie ma pieniędzy bo nie mają ponoc ale na wszystko jest tylko nie na pracowników !!!znów zaczyna się historia z przed lat traktują ludzi jak powietrze !!!!

Pomocna?
Tak16Nie1
Dylan
 Opinia
@Barney 11.06.2019 10:16

Przestań siać panikę

Pomocna?
Tak2Nie3
Barney
 Opinia
@Dylan 11.06.2019 10:39

Panika ? Piszę tylko prawdę że nie wypłacili wynagrodzenia ! !!

Pomocna?
Tak16Nie1
NC
 Opinia

Bardzo miła atmosfera pracy .

Pomocna?
Tak5Nie6
Michu
 Opinia
@NC 02.06.2019 10:35

Tak to prawda. Szczególnie jak jest wóda i browar. Druga zmiana zachachmęci z portierem i dorobi parę groszy. Luziol

Pomocna?
Tak9Nie4
Nicolai
 Opinia
@Michu 02.06.2019 18:11

Michu, nie rozumiem twojego wywodu. Kto zachachmeci i z czym i na czym dorobi? Pomroczność jasna cię dopadła?

Pomocna?
Tak2Nie1
Aleksander
 Opinia

Dobrze, że przy podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu się w Famorze nie dałem wiary tym bzdurom, które tu wypisuje -chyba konkurencja. Bardzo dobry pracodawca.

Pomocna?
Tak7Nie2
Jacoś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Padlina nie firma.

Pomocna?
Tak20Nie2
Nicolai
 Opinia
@Jacoś 19.05.2019 20:32

Głupoty opowiadasz. Byłem tam dzisiaj i produkcja na pełnych obrotach.

Pomocna?
Tak5Nie1
Jacoś
 Opinia
@Nicolai 23.05.2019 19:32

Ważny jest efekt a nie stukot maszyn. Brak przyszłości.

Pomocna?
Tak10Nie
Aleksander
 Opinia
@Jacoś 29.05.2019 12:57

O przyszłość Famoru się nie martw.

Pomocna?
Tak3Nie1
Czechu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie płacą bo zatrudniają armię nierobow. Poza tym obrabiają proste blaszki i ewentualnie je lakierują. Na tym nie da się zarobić. Bedzie coraz gorzej.

Pomocna?
Tak21Nie1
Nicolai
 Opinia
@Czechu 05.05.2019 13:40

Czechu. Ty chyba byłeś nierobem i dlatego wyleciałes z Famoru. Nierobów sie już tam od dawna nie trzyma. Produkcja w Famorze jest wysoce wyspecjalizowana. Zdobywane nowe, niełatwe rynki.

Pomocna?
Tak5Nie1
Jasia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Podobno bedzie 200, 300 a nawet 400 chętnych na jedno stanowiska.

Pomocna?
Tak20Nie
Dostawca
 Opinia

Wiecie co tam się dzieje. Nie płacą dostawcom na czas. Prosimy o info.

Pomocna?
Tak34Nie19
Były kontrahent
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Dostawca 19.03.2019 16:36

A co się może dziać, zwyczajnie nie mają pieniędzy. Przecież od 20lat wiadomo, że ten zakład jest nie wypłacalny. Termin płatności faktur to fikcja. Nigdy nie płacili dostawcom w terminie. Jedynie dopiero jak mają już nóż na gardle.

Pomocna?
Tak35Nie3
Kasik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dostawca 19.03.2019 16:36

Wcale nie płacą. Ratują każdy dzień. Ale to koniec Nawet ich pracownicy o tym mówią

Pomocna?
Tak33Nie
Nicolai
 Opinia
@Były kontrahent 04.04.2019 17:17

Były kontrahencie . Za chwilę będziesz zabiegał o to, żeby ponownie być aktualnym kontrahentem Famoru. Już za momencik.

Pomocna?
Tak6Nie1
Ona1
 Opinia

Ludzie jak tak można pisać o formie w której się pracuję te wasze komentarze to są co nie które śmieszne kurczę nie podoba się to się zwalniam odchodzę i tyle a nie głupstwa wypisuje nosz krew mnie zalewa

Pomocna?
Tak11Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maestro
 Opinia
@Ona1 22.01.2019 22:23

Właśnie. Jakim trzeba być człowiekiem żeby robić we własne gniazdo. Nie podoba się czego tam siedzisz. Idź do innej firmy jeden z drugim. Zobaczymy czy wasze zachowania będą tam tolerowane.

Pomocna?
Tak3Nie2
Honey
 Opinia

Tak psioczycie na famor a jednak ludki wracają . nie sztuka jest pracować w firmie.sztuką jest ją tworzyć. Pracujemy dla idei wtedy dla idei teraz dla idei zawsze !!!nasz kochany marszałek !z tego da się wyżyć. UWIERZCIE!!!! Wiara czyni cuda i krowo-kaczorowe +.Itak nam starali .mózgi .wszyscy zadowoleni.

Pomocna?
Tak4Nie2
Zbychu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ta firma to dramat. Sytuacja coraz gorsza. A wyjścia brak. Szkoda uwagi.

Pomocna?
Tak21Nie
Maniek
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Jak nam nie zapłacą w tym tygodniu składamy wniosek o upadłość.

Pomocna?
Tak19Nie4
Rudy
 Opinia

Witam. Chciałbym zapytać się o zarobki w Waszej firmie. Aplikuje na stanowisko kontrolera jakosci. Jaka stawka na godzinę, jaka premia itp. Czy gra warta jest świeczki czy praca jest stala i z przyszłością ?

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rysiu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Rudy 13.03.2019 16:50

Przeczytaj wpisy poniżej i będziesz wszystko wiedzial.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rysiu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A zamkną , zamkną. Podobno cały czas jesteśmy na wielkich stratach.

Pomocna?
Tak20Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honey
 Opinia

Wszystkiego najlepszego w dniu mężczyzn. Dbajcie o siebie i o innych. Jak zamkną nasz zakład to wielu ludzików się nie pozbiera. Niech się tam życie toczy swoim biegiem. Kiedyś w domu miałem chleb,ale chciałem bułki. Dziś nie mam nic.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarek
 Opinia

\chłopaki w pesie potrzebują praconików. Chodźcie do nas.\lepsza praaca i kasa. \czas podziękować za ten (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak37Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rysiu
 Opinia
@Jarek 17.01.2019 18:01

Masz rację. Właśnie wysłałem cv do pesy i trzech innych firm.

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mak
 Opinia
@Rysiu 31.01.2019 12:03

Ja też.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mak
 Opinia

Mało ważne jest co kto robi jeden młody starał sie robił co mógł i pracował ślusarz spawacz szlifierz robil ile sie dalo zostawal dłużej i polecial bo pani B . i pAnu S tak kazała: ( to ludzie którzy zaraz ida na emeryture troche powinni byc na recie juz....

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
P-4
 Opinia
@mak 28.12.2018 09:00

To się nazywa poszczucie kogoś kto więcej potrafi zrobić od starych.Mam nadzieję że wróci.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@mak 28.12.2018 09:00

Miej następnym razem na uwadze, że tutaj staramy się nie posługiwać żadnymi danymi personalnymi - w tym samymi inicjałami. Przeczytasz o tym w regulaminie GoWork: https://www.gowork.pl/regulamin Trzeba powiedzieć, że Twój post jest trochę niezrozumiały. Pewnie jesteś zatrudniony w firmie Famor. Wiesz może zatem, jakie stanowiska pracy mają teraz wolne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
P-4
 Opinia
@mak 28.12.2018 09:00

I już nie wróci.RIP MATEUSZ.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@P-4 08.01.2019 18:46

Chyba każdy z użytkowników forum przyzna mi rację, że Twoja odpowiedź nijak się ma do zadanego przeze mnie pytania. Jeszcze raz zatem proszę, żeby Twoje wypowiedzi oscylowały wokół kwestii, które są ściśle związane z warunkami pracy w firmie Famor. Czy w związku z tym powiesz nam, czy potrzebują tam aktualnie nowych pracowników? Będziemy Ci za to bardzo wdzięczni.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Młody
 Opinia

Moja decyzja na Nowy Rok. Czas odejść z tąd. Nie można pracować za takie pieniądze i w takich warunkach. Innym też życzę takich decyzji. Niech ten od sklejania samolocików sam stanie za maszyną a nie obraża pracowników.

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stary
 Opinia
@Młody 01.01.2019 16:16

Skoro uciekasz, to kasa musi być marna. Szepniesz słówko na ten temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Młody
 Opinia
@Stary 03.01.2019 18:36

Nie mogę powiedzieć. Wstyd mi, że ty pracowałe.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolo
 Opinia
@Młody 01.01.2019 16:16

Nawet się nie zastanawiaj. Ja odszedłem i pracuję w małej firmie. Spoko praca i leposza kasa. W dużo leszych warunkach. Pesa szuka ludzi. Nie myśl bo tracisz kaskę.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hj
 Opinia

Gdzie ta wyplata?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
P-4
 Opinia
@Hj 09.01.2019 18:52

Wypłata 10 a nie 9.Ogarnij główkę gościu albo nie pij

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
P-4
 Opinia
@Hj 09.01.2019 18:52

Ogarnij łeb

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hj
 Opinia
@P-4 09.01.2019 19:47

Łeb to ty masz bo tam pracujesz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
P-4
 Opinia
@Hj 09.01.2019 21:05

Spadówka z forum łbie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hj
 Opinia
@P-4 10.01.2019 00:01

P-4 bo cie dojade w robocie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Famor - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej