Nie wiem dlaczego firma jest wciąż tutaj pomawiana przez jednego byłego nielojalnego pracownika, który musiał od nas odejść z powodów obyczajowych.
By pokazać skalę oszczerstw internetowego hejtu informuję, że nasz zespół od lat jest stały i niezmienny:
- najmłodszy stażem, pracownik w Biurze Obsługi Klienta Pracownik BOK pracuje u nas od stycznia 2011 roku; Co prawda, odszedł od nas nieodżałowany pan Sławek i tu mamy wakat obsadzony na okres próbny. Ale odejście pracującego u nas ponad 8 lat świetnego członka zespołu nastąpiło z powodów rodzinnych a nie zawodowych.
-Przedstawiciele Handlowi firmy BiG TOR - to bardzo ambitni, poszukujący najlepszej okazji mobilni i inteligentni ludzie i tu również nie ma rotacji: najmłodszy stażem Handlowiec pracuje u nas od czerwca 2010 roku.
W zakresie działu technicznego - najmłodszy pracownik pracuje od lutego 2011 roku, ale wcześniej pracował u nas jako student dorywczo na umowę zlecenie na produkcji.
Aktualnie poszukujemy do pracy Technika - inżyniera elektryka i będzie to dodatkowa osoba obsługująca sprzedaż części serwisowych - nie na miejsce zwalnianego pracownika tylko organizujemy kolejny etat.
Podane dane są prawdziwe. Ze względu na charakter niektórych procesów mamy coroczne badania PIP i PIS, oprócz Gazel Biznesu, Diamentów Forbesa po ostatniej kontroli PIP zapowiedziano zgłoszenie naszej firmy do konkursu na najlepszego pracodawcę w naszej kategorii. Dodam, że kontrole odbywają się u nas w dniu zgłoszenia ponieważ nie mamy nic do ukrycia i mamy porządek w
dokumentach na tyle zorganizowany, że dla Inspektorów problemem jest tylko jaką kawę lubią. Niemal co roku zapraszamy Inspektorów TUV na odpłatny audyt w zakresie lagalności naszych wyrobów. Na powyższe stwierdzenia posiadamy twarde dokumenty do wglądu w siedzibie firmy.
Oczywiście nie ma tu sielanki. Nie ma ludzi idealnych,otrzymujemy nakazy i wystąpienia, niekiedy spada nam
sprzedaż, niekiedy mamy reklamacje. Rozwijamy się wolniej niż tego sięgają nasze ambicje.
Jesteśmy firmą, która każdego dnia staje się lepsza. Nasz
zespół jest autonomiczny i samoistny - nie jest prawdą, że Dyrektor ( a tak naprawdę Prezes Zarządu) w firmie o takiej skali działania robi wszystko jednoosobowo - jest to fizycznie niemożliwe, dlatego bardzo uprzejmie proszę o zastanowienie się nas sobą - nie rozumiem po co ta nienawiść.
Chciałoby się powiedzieć - Łukaszu, zbastuj!