Sherpa International Force

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 997 ocen.

Sherpa International Force
3997

Opinie o Sherpa International Force

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force

Monika

Bardzo prosze o opinie przy pakowaniu ziół w venlo warto jechac?

Spawacz

Jest jakiś spawacz który pojechał z tej agencji do pracy? Bardzo proszę o poważne odpowiedzi.... Czy jest sens bo jak się czyta to forum,to nie wyobrażam sobie płacić za pranie za każdym razem z em czy siedzieć bez czynię 2 tygodnie

Sherpa International Force
pracodawca
@Spawacz 08.05.2018 19:50

Zakwaterowanie w przypadku spawaczy jest bezpłatne, pralki są na miejscu w mieszkania do dyspozycji bez ograniczeń. Mieszkania są wynajmowane bezpośrednio pod klienta. Proszę się nie obawiać.

Woodi1992

Byłem w biurze mówili że na sery praca ale są 3zmiany i po 12godzib robi ktoś na serach proszę o opinię na tym dziale

Szukasz pracy?

Czescjestemmarek

Witam. Jakieś opinie na temat pracy w Boni Markten BV w Nijkerk ?

Mania
@olo 24.03.2018 09:42

Nie powielaj informacji póki nie masz pewności jak jest. Na boni stawka to 11,50 brutto, przy 35 godzinach odliczając domek 90€ ubezpieczenie 22€ na tydzień, wyjdzie za te godziny nie mniej niż 350€ bo w Boni pracuje się także w sobotę. Stawka 9.14 jest na serach w almere, boni na pikowaniu ma znacznie wyższa.

TrueMan

(usunięte przez administratora) Ludzie ostrzegam Was przed Sherpą. Nic dobrego Was tam nie spotka chyba że jesteście w akcie desperacji to ryzykujcie na własne ryzyko.

anonymous

witam zaproponowano mi wyjazd do pracy w magazynie wie ktoś może jak wygląda tam praca nie posiadam doświadczenia w tym kierunku. Proszę o odpowiedzi

olo
@anonymous 21.03.2018 15:18

anonymus pisze ze zaproponowano ci prace w magaz. ale miesiac wczesniej pisales ze podajesz ich do sadu za to ze ci nie zaplacili za prace to jak to jest z toba znowu do nich sie zglosiles chociaz mc wczesniej pisales o sadzie

tojaserek

Czy ktoś wie jak to jest z tymi serami w Almere? Gdzie sie mieszka gdy się tam pracuje,w Zeewolde?

Podróżniki

Siemka niedługo jade na produkcje serów ktoś wie jak tam jest i czego sie spodziewać

Ruda
@Podróżniki 07.03.2018 20:25

Witam, ja dostałam taką ofertę, może mi Pan napisać na meika, jak wrażenia? [email protected]

Piotras

W Sherpaforce pracowałem rok z przerwami co do Agencji to powiem nie jest źle ,ale jedyny problem ,że na miejscu okazuje się ,że dużo osób czeka na pracę nawet 2 tygodnie. Nie wierzcie paniom w biurach w Rzeszowie i Opolu ,bo one muszą tak mówić ,bo tak naprawdę nikt by tam nie przyjechał do tej pracy. Jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe syfu nie ma ,tylko brak dla wszystkich pracy to jedyny problem tego pośrednika. Co płatności czasami się mylą w solarisach i trzeba pisać na hepdesk.Niestety ja już nie planuje wyjazdu przez tą Agencję ,bo się zawiodłem co do zarobków.

Mal.

Witam. Zaproponowano mi pracę w Vitacress w Vento. Ma ktoś może jakieś opinie. Z góry dziękuję.

OlaJ
@Mal. 01.03.2018 16:25

Jeśli jesteś odporna psychicznie na ponizanie to praca całkiem spoko

Roksana

Witam czy jedzie ktoś na pakowanie pomidorkow koktajlowych na lokacji mamy być 18.03 :)

Bejbi

Lepiej szukajcie innej agencji ta to porażka:)

Ania

Niedługo wyjeżdżam do Almere do A-Ware. Powiedzcie jak tam jest ze znajomością języka, czy jest ona konieczna? I jak jest z parami, czy pracują razem ? ;)

Ktos
@Ania 25.02.2018 17:19

Wszystko zależy gdzie trafisz. Zakład dzięli się na dwie części inpak i highcare. Trzecia część to magazyny ale tam pewnie nie trafisz. Zarobki na inpaku raczej słabe ale i praca nie jest wymagajaca. Wiem bo pracuje tu już od prawie 5 lat z tym że na magazynie

polkapolka

Hej. Czy Sherpa pomaga wyrobić numer BSN? okolice almere. jeśli nie to jak to się załatwia.

anonymous

Uwazajcie na tych oszustow bede sie sadzic z nimi juz zglosilem sprawe do inspekcji pracy niechca zaplacic za kilka tygodni pracy robia co chca ludzie uwazajcie na nich

aaa
@anonymous 24.02.2018 09:58

widzę, że o wielu agencjach wypowiadasz się negatywnie. jaki masz w tym interes? podejrzane....

anonim

(usunięte przez administratora)

Ania

A w tych domkach ogrzewanie jakieś i ciepła woda jest?

Weronika

@Longu, jesteś zadowolony z dotychczasowej współpracy z Sherpa International Force. Mógłbyś opisać miejsce, w którym byłeś zakwaterowany? W jakim wymiarze godzinowym wykonujesz swoje obowiązki?

Longu

Witam.Posiada ktoś jakieś doświadczenia w pracy Boni Markten BV w Nijkerk ? Jakieś opinie ?

Perła
@Longu 08.02.2018 00:18

Witam ja również pracuje w sherpie ale mój Solaris nie przekracza 200 euro można wiedzieć w którym zakładzie robisz

kasia

Witam, mam chęć jechać na magazyny lub produkcję.Ale czytając wrażenia innych mam obawy. pozdrawiam

Jowita

Za tydzień razem z partnerem jedziemy do Holandia z ta agencja. Interesuje mnie to czy jest tak kolorowo jak nam powiedzieli ? Czy naprawdę pracuje się max 60godzin tygodniowo? Czy na miesiąc naprawdę wyjdzie się te 1000 euro?

maniek
@Jowita 15.01.2018 20:15

nie jedzcie tam tragedia odradzam

anonim

(usunięte przez administratora)

agewwy

90 euro za domek i 20 euro za ubezpieczenie to standard, w żadnym biurze nie będzie taniej.

1234

Nie polecam tej agencji. Bardzo mała liczba godzin. Jak tak dalej będzie to wyjdę na zero

Anonim

Pracuje przez firmę sherpa od tygodnia. Sorry raczej nie pracuje jest poprawnym sformułowaniem. Od tygodnia siedzę na domku i nie ma dla mnie pracy. A za coś trzeba żyć i opłacać ten domek. Co prawda domki ładne. Organizacja kiepska. Nie jestem jedyną co czeka na prace. Jesienią macie okazję jechać z innej firmy to lepiej z niej skorzystajcie. Nie polecam tej agencji

tfojastara

Osobiście ze strony sherpy nie spotkały mnie żadne nieprzyjemności, ale znam osoby, które mogłyby mieć odmienne zdanie od mojego. Nigdy nie oskubali mnie z wypłaty, godziny też zawsze miałam, choć to pewnie zależy od zakładu do jakiego się trafi. Jak im się zapomniało wakacyjnych mi wypłacić, to wszystko bez problemu załatwiłam przez topdesk. Pan Zenon, koordynator, typ trudny we współpracy, traktujący wszystkich z góry i jak potencjalne źródło problemu. Warunki mieszkaniowe na Lommel bez szału, ale biedy też nie było. Do szkoły też szło się przyzwyczaić, duży plus to sklepy blisko miejsca zamieszkania i rower. :p Żeby nie było tak kolorowo, były również osoby, które zawsze na dniówkach miały wolne, podczas gdy inne nie miały wolnego w ogóle. Nie wiem na czym to polegało i w jaki sposób układany był grafik, czy se upatrzyli z góry jakieś osoby czy to był zwykły przypadek. Osobiście narzekać nie mogłam. Pozdrawiam cieplutko wszystkich, którzy w zeszłym roku pracowali w scherpenhuizen i mieszkali na Lommel. :D

anonymous

witam jade jutro na pomidory broehuizenvorst wiem moze ktos cos na ten temat?

Tak

Zakłady które polecam to Banken pieczarki i someren szklarnia z pomidorami. Są to zakłady gdzie można coś zarobic.

Czesław

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego?

Sysysysy
@Czesław 15.10.2017 20:46

Jedyne co mozna napisac pozytywnego to ze daja zarobic takim wiesniakom bez angielskiego i z grupa inwalidzka jak ty czesiu

Czesław

Nie zgadzam się z niektórymi opiniami. Dla mnie Sherpa to dobra firma, Ezekiel nim miałem dobrą robotę, dobrze zarobiłem i cóż jeszcze szukać? Jeśli nawet ktoś miał kłopot to zawsze nawet najlepszym może coś się przydarzyć. Polecam

SpX
@Czesław 02.10.2017 23:09

Bezczelnie kpisz z ludzi, a z tekstem , że nawet najlepszym może się coś przydarzyć to już kompletnie odleciałeś. Ludzie nie dajcie się oszukać! Sherpa to banda złodziei i oszustów. Spróbujcie wszędzie gdzie tylko możecie, albo zostaniecie przeżuci i wypluci przez tą legalną mafię jaką jest Sherpa. Wszędzie jest lepiej np. w Otto, w Randstadt albo Pollux choć i one nie są święte ale na pewno duuuuużo lepsze.

Lola11

Hej mam pytanie ktoś ma informacje na temat pracy przez " sherpa " chodzi o prace przy sadzonkach kwiatów w okolicach wenlo ktoś coś może powiedzieć w tym temacie ? Jak tam z mieszkaniem ? Godzinami ? Dokładnie: Kasteel park Ooijen Blitterswijckseweg 2 Broekhuizenvorst

Weronika

17 listopada w Ostrowcu Świętokrzyskim Sherpa International Force organizuje Targi Edukacji i Pracy, na których będzie można zasięgnąć wskazówek o tym jak poprawnie pisać CV i przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej. Może byłaby to też dobra okazja, by osoby, które myślą o skorzystaniu z usług tego pośrednictwa pracy, mogły porozmawiać o ważnych dla nich kwestiach z przedstawicielami tej firmy? Co uważacie o takiego typu wydarzeniach?

Zostaw opinię o Sherpa International Force - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force