Timing

Hengelo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 54 ocen.

Opinie o Timing

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Timing

Edyta

@marczela rozumiem, że jesteś zainteresowana wyjazdem do pracy w Holandii? A może udało się już zarekrutować? Obecnie widziałam, że poszukiwani są pracownicy do pracy fizycznej w Amsterdamie, jednak sama agencja Timing zaznacza, że praca ta jest naprawdę ciężka fizycznie. Czy zarobki są więc adekwatne?

Edyta

@Czarna i skorzystałaś z oferty? Jak wrażenia? Opowiedz coś więcej forumowiczom na temat współpracy z Timing. Każda bardziej rozbudowana opinia jest nieoceniona dla osób poszukujących pracy.

Marta

Czy ktos orieientuje sie jak wyglada praca w magazynie z odzieza w Velno?? Jak wygladaja zarobki, zakwaterowanie itd?

Szukasz pracy?

Czarna

Dostałam ofertę w Bergen op zoom Orderpick czy ktoś ma jakieś informacje

xxy

OSZUŚCI !!! Nie polecam tego biura. Oferują pracę , zapewniają , że do niej pójdziesz , zwodzą przez dwa tygodnie , żeby łaskawie po dwóch tygodniach czekania powiedzieć , że jednak Cię nie przyjmą .

Karol

Wszystko u nich spoko , wypłaty na czas , praca jak praca... pracować musisz. Pozostało jedno ważne małe ALE. Osoby na domku z którymi mieszkasz - kapusie... dzwonią do biura o byle co , byle tylko sie podlizać Jenny i Timingowi. DLatego kochani, uważajcie co i do kogo mówicie ponieważ , nawet najmniejsza drobnostka może przerodzić sie w poważny problem ;) Pozdrawiaaam wszystkich dzwoniących z byle gównem do Timingu ;)

kordian
@Karol 07.01.2017 18:52
Wszystko u nich spoko , wypłaty na czas , praca jak praca... pracować musisz. Pozostało jedno ważne małe ALE. Osoby na domku z...

z byle gównem-niezłe

Monia

Czesc, czy wie ktos moze jak skontaktowac sie z koordynatorem polakiem z Timing ?? Czy Timing pomaga w zaøatwianiu pracy na lotnisku schiphol? Jak wyglada test jezykowy ? Pozdrawiam, Monika

Szymek

Ktoś pytał o pracę na butelkach .Dwa oddziały firmy KUhne&Nagel w Tilburgu.Jeden oddział szklane butelki,w kratach po piwie,drugie w workach po napojach-plastikowe.Timming wysyła tutaj i tutaj.Miałem okazje pracować-praca na plastikowych mega ciężka,szklane lżejsza lecz także ciężka.Jest dużo więcej lepszych prac,za dużo lepsze stawki,a mianowicie wypłacalnośc biura Timing Hengelo-tzw.euroservices timing Hengelo-gdzie koordynatorki polki,jest katastrofalna,pomimo niskich stawek,nawet nie jest wypłacane to co się zarobiło według godzin-podpisało na umowie,straszne oszustwa na ilościach przepracowanych godzin,i wypłatach.Warunki pracy dno,szybko,ciężko i bez szacunku-uwaga mówię to z perspektywy człowieka,który pracował w HOlandii i na polu,na szklarni i na produkcji metali,co z samych słów może wydawać się cięższe,lecz to tylko słowa. Zakwaterowanie katastrof,park pod Tilburgiem,brak internetu,20 osobowy domek,średnia ludzi 12-14,pozostałe pokoje zamknięte ażebyś nie pomyślał że możesz w komforcie pożyć,na większej powierzchni,grzyb,w 90% dni brak nawet zasięgu w telefonie,w końcu park w lesie. Rotacje mega ogromne-co wiąże się z kradżieżami .Duża liczba ćpunów ,alkoholizm obecny każdego dnia. Koordynatorki-brak jakiejkolwiek słowności,zastraszone przez swoją holenderską szefowa-baronkę,robią z nas Polaków śmieci,w każdym tego słowa znaczeniu. Wakacyjne niby wliczone w wypłate-hahaha nie odczujesz,oszustwo.Naprawdę przestrzegam,nie ma słowności -polki koordynatorki ,nie ma zarobku obiecanego,nie ma szacunku,nie ma nawet wypłacania urlopowego,obiecują wypłacenie po max 6 tygodniach od zakończenia współpracy,wypłacają kiedy chca-żadne 6 tyg,i kroją również na tym ps.wytrzymałem 7 tygodni,aby zebrać cokolwiek i ruszyć dalej. Nie polecam!!!!!!!!!!!nie wiem jak w innych pracach oferowanych prze to biuro,ale butelki,sortowanie krat,czy jak kolwiek to nazwą -praca w KUHNe-Nagel Tilburg ,omijać szerokim łukiem. Nie wierzysz??Sprawdź ile ogłoszeń na tą prace pojawiło się w ostatnim półroczu,po kilka razy w tygodniu. Powtarzam omijać!!!!!!!!!!!!!!

greg89

Proszę powiedzieć ktoś wie o pracy przy odzieży prawdopodobnie magazyny "BLack Man" ?

Marcin

Sortowanie butelek , Tilburg.Ktoś coś?

ostrzegacz

Niech nie zmyli nikogo wysoka stawka jaką oferują za pracę, dla mnie kompletnie niekompetentni ludzie. Gdy pytam się o miejsce zakwaterowania to dostaje odpowiedz że nie mogę go poznać ponieważ taka jest filozofia firmy, tzn że mają do ukrycia coś skoro nie chcą udzielić odpowiedzi odnośnie zakwaterowania. Zapewne jak i miejsce pracy jak i zakwaterowania to dno. Przemyślcie zanim się zdecydujecie !

hades

Zlodzieje i tyle ! nie wyplacili mi za tydzien pracy ! mam wszystkie godziny na stronie a i tak zlodziejska firma nie wyplacila mi ani grosza - do likwidacji z nimi ;p

Irek1975

I jeszcze polroczny karnet do burdelu na czerwonej....litosci

aneczka

ja pracowałam na pralni przez TIMING 2 lata warunki zajebiste domek ladny nie kurnik panie miłe i mówiące po polsku dobra wypłata a sie nir narobisz

MIKO

firma TIMING EU SERVICES ;pracuję ponad rok, jest ok, mieszkania w porządku, nie tolerują ćpunow, pijaków, firma dla ludzi jadących do Holandii zarobić a nie posiedzieć, wypłaty na czas, co tydzień zgodne z holenderską umową o pracę, w porównaniu z innymi znanymi mi firmami(agencjami pracy) jest dobrze

marczela
@MIKO 26.10.2015 09:47
firma TIMING EU SERVICES ;pracuję ponad rok, jest ok, mieszkania w porządku, nie tolerują ćpunow, pijaków, firma dla ludzi jadą...

czy jeszcze tam pracujesz dla tej agencji

ona

Pytanie do pracowników Timing Eu Services. W jaki sposób sprawdzają język?

Oferty Pracy

Elektryk, Hydraulik, Spawacz Work In Time 2015-06-11 Żródło: Gowork.pl Całe Niemcy ( ) Niemiecka firma zatrudni  pilnie fachowców! Work InTime GmbH jest działającym od wielu lat na niemieckim rynku pracy  przedsiebiorstwem. Zatrudniamy ponad 1500 fachowców i posiadamy liczne oddziały na terenie całych Niemiec. Wszyscy nasi  pracownicy zatrudnieni są na umowę o prace i mają dostęp do  świadczeń socjalnych. Elektryk, Hydraulik, Spawacz Zatrudnimy

Janus
@Oferty Pracy 12.06.2015 14:00
Elektryk, Hydraulik, Spawacz Work In Time 2015-...

Spawacz MIG MAG z długoletnim doświadczeniem poszukuje pracy . Mieszkam w Holandii.

vera

Witam, chciałabym się dowiedzieć o pracy w pralni i kwaterach jakie gwarantuje firma Timing. Jeśli ktoś ma informacje na ten temat proszę o podzielenie się swoją opinią.

zlotka
@vera 01.06.2015 22:16
Witam, chciałabym się dowiedzieć o pracy w pralni i kwaterach jakie gwarantuje firma Timing. Jeśli ktoś ma informacje na ten te...

Czy ktos udzieli informacji o pracy w pralni przez firme Timing? Mieszkaniach?

anonim

(usunięte przez administratora)

Becia

hej, znalazłam twój wpis na forum. Czy mógłbyś mi napisać pare słow o tej firmie? Lub też może wiesz przez jaką najlepiej wyjechać do Holandii? Za wszelkie informacje z góry dziękuje Pozdrawiam

:)

VDH w Geldermalsen .

Lala :)
@:) 01.04.2015 22:03
VDH w Geldermalsen .

a WCZESNIEJ PISALAM O DELI XL,czym zajmuje sie ta firma VDH??mam nadzieje ze tez fajna jak moja V&D bo jak na DELI XL w Ede pracowlam to bylo auschwitz dla kobiet.

matt
@:) 01.04.2015 22:03
VDH w Geldermalsen .

co u tego drania co odkurzacz na odchodne ukradł

MiMI

Przepraszam bardzo, ale o ktora firme chodzi. Jest to VDH, czy V&D

:)

pewnie piszą o VDH

anonim

(usunięte przez administratora)

Lala :)
@MiMI 31.03.2015 14:58
Przepraszam bardzo, ale o ktora firme chodzi. Jest to VDH, czy V&D

no raczej o V&D w nieuwegein :)Nie ma czegos takiego jak VDH!!!

Kruszynka
@Lala :) 27.03.2015 16:19
zalosne to co piszesz ,wymienili pewnie na imbecyli i takie pomioty jak ty :)Polaczynko :)

Kruszyłem , kruszyłem i się skruch-szyłem :P

krush

chciałbyś z zaćpańcem pracować który rozwala współpracę w robocie , a w domu nie da się z nimwytrzymać ? NIE DLA ĆPUNÓW

Oferty Pracy

Pakowacz On-Time 2015-01-11 Żródło: Gowork.pl Heilbronn ( ) Trwa nabór pracowników do pracy w Niemczech do Kaufland w Heilbronn PAKOWACZ. Umowa i ubezpieczenie na warunkach niemieckich,wynagrodzenie 9€ na godzine,zakwaterowanie 300€ na miesiac. CV prosze przesylac na adres mailowy Lidia.stych@ontime-personel.pl

monika
@Oferty Pracy 22.01.2015 11:32
Pakowacz On-Time 2015-01-11...

Witam pilnie poszukuje jakiejkolwiek pracy ( usunięte przez administratora )

czesio

a teraz do kasacji panstwo hammerowie z ekro

korbas

Oni wiedzą, że zatrudniają narkomanów. Koordynatorki dokładnie wiedzą kto ćpa w pracy, przed i po

HeadHunter

to zadzwoncie po belasting by się nimi zajęli a zaraz będą mieli kłopoty i po problemie.

system

Na Ede pracują sami cpuni,bydło, a nie ludzie.

LIPi
@system 04.12.2014 15:24
Na Ede pracują sami cpuni,bydło, a nie ludzie.

czy to prawda ze na Deli nie maja teraz pracy?

LIPI
@system 04.12.2014 15:24
Na Ede pracują sami cpuni,bydło, a nie ludzie.

kto tam zostal ze strej ekipy???

anonim

(usunięte przez administratora)

ONA

No wlasnie nie chca wywalac takich osob ,to raz a dwa warunki mieszkane tez nie sa ciekawe .Dysponuje foto z tych campingow , w dodatku kordynatorka"Jenny uwaza ze wszystko jest ekstra ,super" .

xxx

Tolerują narkomanie na domkach jak i w pracy. Może Jenny zrobi z cpunami porządek??

Ona
@xxx 13.11.2014 09:20
Tolerują narkomanie na domkach jak i w pracy. Może Jenny zrobi z cpunami porządek??

Watpie ,bo na Deli XL uczy maly (usunięte przez administratora) ,ktoremu sie wydaje ze jak gada po holendersku to zjadl rozumy wszystkie i wywala jednego polaka za drugim , pod jego dyktando jest wszystko .

czesio

te panie z polskiego timinga to po prostu zwykle odpady komunalne i ich miejsce to wysypisko smieci ludzie nie bojcie sie zglaszac tego co one wyprawiaja do prawnikow policji pracy inspekcji pracy sncu itd wszedzie sa formularze po polsku prawnie nie moga pobierac za mieszkania wiecej niz to kosztuje w kazdej gminie macie prawnika za darmo i on to sprawdzi

irek1975

Pracuje przez Timing na lotnisku od ponad roku i mysle ze jest ok.Wiadomo ze nie jest idealnie,sa rzeczy które wkurzaja i irytują,zarobki tez mogłybybyc lepsze,no ale coż...jak sie niema co sie lubi....zastanawiaja mnie te nwgatywne wpisy.I mysle że jak komuś nie chce sie pracowac i mysli ze mu manna z nieba spadnie to mu wszedzie bedzie źle...A nasłuchałem sie o agencjach pracy(to moja pierwsza przez agencje)i można trafic dużo,ale to duuuuużo gorzej.....

xxx

Warunki mieszkalne straszne w Campingu nie ogrzewanym ,wilgosc,plesn , robale ,mrowki spi sie na starym materacu na ktorym z kazdej stroszny strasznie czuc sprezyny , warunki mozna porownac do T&S Group , Jesli chodzi o prace to zalezy gdzie sie trafi bo jak na "DELI XL" Voice picking to wspolczuje tzw prawdziwe Auschwitz ,uczy tam chlopak 21 letni ktory jest Narkomanem i jesli jest na glodzie to sie wyzywa, duzo mozna by pisac ale jesli trafi sie na inna race to ok mozna zarobic,pragne dodac jeszcze ze zima tez mieszka sie na tych Campingach.

admin
@xxx 04.09.2014 14:06
Warunki mieszkalne straszne w Campingu nie ogrzewanym ,wilgosc,plesn , robale ,mrowki spi sie na starym materacu na ktorym...

robaki to ty masz w (usunięte przez administratora) jesli te prace porownujesz do auschwitz to sie z choinki urwales/as,pewnie sciagneli gamonia co tylko "jes noł" ale pani ja znam komunikatywnie ,dziwie sie że takich mongołów trzymają w nl,bo pewnie napisała to osoba która już sie w swoim zyciu napracowała i tylko za biureczko pff Do Polski na garnuszek do mamusi a nie do pracy!!

Piotr
@admin 09.09.2014 09:49
robaki to ty masz w (usunięte przez administratora) jesli te prace porownujesz do auschwitz to sie z choinki urwales/as,pewnie...

Proponuje Ci jechać i zobczyć "prawdziwe Auschwitz" w Polsce, a nie wypisywać bzdury. Nie bronie agencji, ale takie porównania są nie na miejscu.

aaaaa

witam pracuje przez ta agencje 3 dzien i po odycztaniu opini az sie boje co bedzie dalej...

Sss

No wlasnie ja pracowalam na magazynie ,nie zeby to byl szczyt moich marzen ale po 3 dniu koniec pracy,

harry

Wałkarze. Kasują za domki jak za zboże, domek który można wynająć za 800 eu , z mediami 1050 eu, Jenny po okazyjnej cenie 320 miesięcznie od głowy wynajmuje pracownikom , x 6 mieszkańców, daje jej około 1000 zarobku. Nie szanują pracowników, nie placą dodatków, jak ktoś nie musi to niech nie daje się wykorzystywać tej sitwie.

karoolaaa
@harry 20.08.2014 11:10
Wałkarze. Kasują za domki jak za zboże, domek który można wynająć za 800 eu , z mediami 1050 eu, Jenny po okazyjnej cenie 320...

potwierdzam, a gdy zadasz im pytanie odnośnie podatku mało oczu nie wydrapią. Na początku mało w tyłek nie wejdą!

super_mario

Wałkarze, nie płacą dodatków za pracę w nocy, za domek który można wynająć za 1000 euro biorą 2000 eu . Dziady i tyle

lechita

niewiem dlaczego bronisz tak tej agencji albo nie miales kontaktu z tymi szmatami z hengelo albo jestes jedna z nich daj swoje namiary a po spotkaniu z nami nic juz wiecej nie napiszesz pozdrowionka ps ludzie omijajcie polski timing szerokim lukiem timing.nl jak najbardziej

Kama

Nie ma pracy w tym Timingu. A to lotnisko to ma być na wakacje na 2m-ce może i to nic pewnego. Szkoda czasu czekać i liczyć na łaskę Jenny!

m&m's

Kiedys myslalem ze pracuje przez gowniane biuro, ale Panie z Hegelo wyprowadzily mnie z tego bledu :) Odradzam wszystkim prace przez timing EU service. No chyba ze chce pracowac po 30 godzin i byc kontrolowany na kazdym kroku. Jenny-glowna koordynatorka (wygladajaca jak tranzwestyta) tak jak pisal Tomasz trzesie wszystkim i polki pracujace w biurze nie maja nic do gadania, chociaz Gizela jej prawa reka nie wiele sie rozni od swojej szefowej ;)

Ferdek

Witam.Dostałem propozycję pracy przez Timing na lotnisku Schiphol.Mógłby ktoś coś szczerze napisać czy warto w ogóle w to się pcha i na czym polega ta praca?Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Tomasz

No cóż. Jest wiele gorszych agencji niż Timing. Warunki zakwaterowania (Groesbeek) są ok choć dziwne jest, że za nieporównywalnie gorsze warunki w budach campingowych na ESP liczą tyle samo. Nie pracuje w Timingu od końca maja z uwagi na "nieefektywność" a w rzeczywistości za to że odważyłem się przypomnieć Jenny o przepisach obowiązujących w Holandii, które to przepisy dotyczą również pracowników drugiej kategorii za jakich uważa Polaków Timing. Co do okłamywania i żerowania na naszej nieznajomości prawa, to jak najbardziej potwierdzam. Zasada jest prosta: Jeżeli chcesz pracować to nie zadawaj "trudnych" pytań, nie próbuj egzekwować swoich praw. Usłyszysz wtedy, że jak ci się nie podoba to możesz się zwolnić, a na twoje miejsce jest kolejka chętnych. :) Inna sprawa, że trudno mieć pretensje do Polek zatrudnionych w Timing Hengelo. One mają prace i się o nią boją. Wszystkim trzęsie Jenny. O ile jej nikt nie zwolni to sytuacja będzie jaka jest i tyle. Zadziwiająca jest tylko pewność siebie Jenny, bo ja akurat jestem w trakcie procedury pozwania ich do sadu i po rozmowie z adwokatem (przydzielony przez Urząd Gminy do którego się zgłosiłem) wiem, że sprawę wygram. W Holandii można uzyskać rzetelna pomoc prawną i o tym zdaje się nie wiedzieć lub też zapominać Timing :).

hh

75 euro na tydzien za miejsce w pokoju.

Martin

Zdecydowanie odradzam prace przez TIMING EU SERVICE. Pani w biurze maja ludzi gleboko gdzies, kieruja sie zasada nie podoba sie to wypier... Caly czas klamia i oszukuja na kazdym kroku, szantazuja, wyzywaja (oczywiscie wszystko w 4 oczy bez swiadkow). Obiecuja zlote gory a w praktyce wychodzi jak wychodzi - czyli 190 euro za przetrany caly tydzien i to na NOCKACH! Ciagle kontrole na mieszkaniach, dyskryminowanie na kazdym kroku i ciagle uswiadamianie pracownikow ze maja robic jak woly bo sa tylko szmaciarzami z polski i nikim wiecej.

tomek

Do anonim,witam wiesz może jak się skontaktować z timingiem? Jakiś numer do koordynatora,e-meil, nie wiem jak zacząć będę wdzięczny pozdrawiam

Raf

Nie mam nic do timinga ani do kordynatorek sa spoko! Ludzie skonczcie plakac patrzcie co nam polska daje ze musimy wyjezdzac.pozdro

Jogi

I tu się zgadzam przepracowałem w tej Firmie 1,5 roku i na początku było fajnie . Gdy postawiłem się P. Czesiowi (konfidentowi w Ekro) od razu było jak się nie podoba to wyjazd do Polski i tak zrobiłem . Koordynatorki paranoja jedynie z Gizelą można było coś załatwić reszta do niczego zwłaszcza Oliwia żona kierownika w Ekro to za kim ona bedzie za pracownikiem czy za mężem heheheh . A co do dobrych opinii to siedzą w biurze w Hengelo i produkują dobre opinie .

uwierz.mi

ja pracuje tu ok 2 lata. fakt kasa jest na czas, nawet idzie zarobic pod warunkiem gdzie robisz 3 zmiany. warunki spoko,(zalezy gdzie mieszkasz). tylko troche szefowa tylek zawraca ze sprzataniem na domu. prace staraja sie zalatwic kazdemu po rowno godzin, nawet podczas przestoju w jednej firmie(ja w ciagu 6 mcy pracowalem w 4) sa zle zdania na ich temat i dobre. ja jestem za tym biurem. WIADOMO oni czerpia z nas kase i o kase sie wszystko rozbija.

Anonim

Wy macie tylko wymagania.I nie rozumie dlaczego timing musi wam inne sprawy zalatwiac.Czemu ci tamte biuro nie zalatwi??? Tylko narzekasz a pewnie sama bylas duzym leniem.Ja co do timing nie mam nic,dobrze mi sie pracuje i pomoga.Jak ci sie tak nie podoba to zjezdzaj do Polski gdzie jeszcze gorzej nas traktuja w pracy.Wiec zastanow sie dobrze ksiezniczko.

lechita
@Anonim 18.03.2011 14:38
Wy macie tylko wymagania.I nie rozumie dlaczego timing musi wam inne sprawy zalatwiac.Czemu ci tamte biuro nie zalatwi??? Tylk...

no i beda nastepne procesy nie wyplacaja wszystkiego tak jak sie nalezy nie melduja ludzi na mieszkaniach a maja taki obowiazek przeszukuja rzeczy osobiste pracownikow i je kradna [usunięte przez administratora] firmy urzedy holenderskie robiac przekrety na autach jestesmy w trakcie zbiorowego pozwu do sadu przeciwko tej agencji i ich rodzinnych ukladach miedzy timngiem a ich zleceniodawcami czas w koncu zrobic porzadek z tym chamskim procederem o

lechita

jestem po pierwszej rozprawie z inna firma ktora ma swoja siedzibe w niemczech fakt trwa to dlugo ale mamy juz pierwsze sukcesy a i final tej sprawy jest juz blisko takze mamy nadzieje ze z timingiem pojdzie szybko i zwycieskoms

Yvonne

Ty chyba kompletnie nie miałeś do czynienia z Timingiem, poza tym, że Ci kasę przelewają co tydzień. Są zupełnie do niczego, w niczym nie pomogą, nie pośredniczą, jesteś zdany sam na siebie. Ooo tak, umieją sprawdzić, czy w lodówce w wynajętej chacie jest porządek - ale to wszystko, zapominają o ważnych rzeczach, albo je olewają, kłamią w żywe oczy, że załatwiają - a tak naprawdę na tyłkach siedzą i chyba tylko szukają holenderskich mężów i żon. Pracownik z Polski to dla nich barachło, byle kasę za niego dostawali - a że on ma problemy, zdrowotne, czy z jakimś tamtejszym biurem, czy urzędem skarbowym - to ZAPOMNIJ o jakiejkolwiek pomocy. Wtedy jak trzeba, to laski sobie gdzieś jeżdżą służbowymi furami i mają głęboko w nosie problemy Polaków na obczyźnie. Radzę z serca - UNIKAJCIE Timingu, bo to lenie, darmozjady, wykorzystywacze i chamy.

anonim

Pracuje tu już 3-ci rok i fszystko jezd wporzo , za żaden skarb nie zmienie biura i Firmy na inną !!! Tylko nieroby i zbuki wracają do polskiego syfuuu ... Polecam 100 % Tą Fyrme !!!

Zostaw opinię o Timing - Hengelo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Timing