Teleinvention Contact Center, Lockus

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.

Opinie o Teleinvention Contact Center, Lockus Kraków

Nie przegap nowości o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.!

nicki

21.01.2015 16:44

może ktoś coś powiedzieć o projekcie, na którym przyjmuje się zamówienia na ubrania z katalogów?
    zadowolony

10.01.2015 20:52

Polecam prace w teleinvention, szczegolnie projekt nc+. Atmosfera na projekcie jest swietna, jesli pracujesz dobrze, masz dobre wyniki mozesz zarobic naprawde duzo. Jezeli radzisz sobie gorzej, odpowiednie osoby na pewno Ci pomoga. Grafik mozna ustalac dowolnie, kiedy chcesz mozesz pracowac. System szczegolnie przyjazny studentom. Zal mi osob ktore negatywnie sie wypowiadaja o firmie. Najwyrazniej byly slabe (i to bardzo) i nie daly rady. Jezeli komus sie chce pracowac, walczy, ten da sobie spokojnie rade. Ale coz... Zlej baletnicy itp itd ;)
    V

13.03.2015 20:33

Łukasz, to chyba ty. Rozumiem że świetna, bo swietnie się bawicie z siostrzyczką kosztem naiwnych konsultantów.
    JR

18.12.2014 17:26

Pracowałam w tej firmie przy projekcie nc+ i wiadomo - praca w cc do lekkich i przyjemnych nie należy, ale jak się chce zarobić, to coś trzeba w tym kierunku robić ;) Nie mogę tam dłużej pracować ze względów zdrowotnych, a szkoda bo ekipa jest naprawdę dobra, szkoda mi odejścia właśnie ze względu na ludzi. Nie wiem jak to wygląda na innych projektach ale u mnie szkolenie przeprowadzono profesjonalnie i szczegółowo, a w czasie pracy nikt nie stał mi nad karkiem, nie inwigilował mnie na każdym kroku i nie rozliczał także bez przesady :)
    zawiedziona

17.12.2014 11:37

niestety, z czystym sumieniem nikomu nie polecam pracy w tej firmie, moją najlepszą decyzją było odejście stamtąd i zachowanie zdrowia psychicznego. jeśli chodzi o podejście osób "wyżej" to porażka, jedynie co było ok to współpracownicy z zespołu, kasa marna... wszystko do D... Jeśli ktoś się zastanawia nad współpracą- ja mówię stanowcze NIE....
    blx

04.12.2014 11:30

A ja pracowałem przez wakacje, atmosfera bardzo dobra, czesto mozna sie pośmiać, ludzie bardzo pozytywni :) a i kasa też dobra jak sie robi cele. no i grafik mega elastyczny, ja miałem każdy piątek wolny. jak bede miał na studiach drugi semestr luźniejszy to chetnie tam wrócę.
    ...ciach

27.11.2014 23:33

@ciakwe: to zapytaj sie tych samych liderow, czemu uciekali od poprzedniego pracodawcy? (bo przeciez jak wczesniej bylo super, to by pracy nie zmieniali, prawda?)
    ciakwe

26.11.2014 10:55

o już pracownicy teleinvention wzieli sie za odpowiadanie na " roszczeniowe " wpisy :) czyli coś jest nie tak ? trzeba sie tlumaczyć :) ciekawe czemu najpierw pozyskuje sie liderów od konkurencji a potem w jeden dzień uciekają ?:)
    ...ciach

22.11.2014 01:50

@Żabka: cos za cos. Umowa zlecenie to korzysci i wady. Korzysci, bo studenci nie placa ZUSu, bo mozna sobie ustawic grafik pod siebie, mozna przepracowac wiecej jak etat - jezeli ma sie na to ochote, minusy, bo nie ma sie zagwarantowanego minimum, ktore pracodawca wyplaci jak nie ma zlecen. Czy siedzi sie w domu? Jak sie chce siedziec w domu, to sie siedzi. Jak chce sie pracowac, to mozna prawie od rana do wieczora. Bo pracy jest sporo. I Ci co chca i sie do tego nadaja nie narzekaja na ilosc godzin w miesiacu. @Byly: ale co ma jedno do drugiego? Pracodawca chce zachecic do przepracowywania wiekszej ilosci godzin u siebie. Wiec to chyba calkiem logiczne, ze jak wiecej przepracujesz godzin, to dostaniesz wyzsza stawke godzinowa niz tylko stawke podstawowa. Jak nie mozesz pracowac jednego dnia, to mozesz to nadrobic pracujac w inne dni. Naprawde nie wiem, co w tym zlego? @Maturzysta: nie, nie trzeba pracowac codziennie po 8h. Mozesz nie pracowac w jakies dni (jak nie chcesz), albo pracowac w jakies dni po prostu krocej. @zniesmaczony: No widzisz, miala byc pierwsza praca, a tu nie dosc ze rozczarowanie, to jeszcze pretensje. Po pierwsze, ubior na rekrutacje powinien odpowiadac stanowisku na ktore sie kandyduje, oraz dress code'u jaki obowiazuje w danej firmie. Jak sie aplikuje na stanowisko montera, to nikt nie przyjdzie w garniaku na rozmowe, bo bedzie wygladac co najmniej dziwnie. Nalezy sie ubrac "o jeden ton" bardziej elegancko, niz standardowy pracownik na tym stanowisku w tej firmie, a nie przyjsc odswietnie ubranym. Skad masz wiedziec takie rzeczy? No wlasnie, czasem wystarczy po prostu spytac podczas rozmowy telefonicznej, albo samemu poszukac informacji. Przyda Ci sie to, jak bedziesz aplikowac do ekskluzywnych miejsc. Czemu nie podaja szczegolow dotyczacych premii/prowizji? Bo na kazdym projekcie/w kazdym miesiacu te stawki oraz sposob ich naliczania moga sie roznic. Dziwne, prawda? Wiekszosc ma jakies dziwne oczekiwania, ze jak sie pojdzie do pracy, to nie trzeba bedzie pracowac, tylko kaska bedzie splywala. Im mniejsze doswiadczenie zawodowe pracownika, tym to oczekiwanie wieksze. No coz... tacy najczesciej wylewaja zale na forum z haslami: "placa malo i kaza pracowac!". Najgorsze, ze co pokolenie, to coraz bardziej roszczeniowa postawa. Czy firma placi dobrze? Jak ktos sie na tym zna (sprzedazy) i chce pracowac, to zarobi sporo. Naprawde sporo. Jak sie opierdala a nie pracuje, to sie pozniej pisze gorzkie zale, ze firma placi 5zeta na godzine. Czy warto tam pracowac? Tak. Czy warto sugerowac sie wpisami na tym forum? Jezeli wezmie sie pod uwage ze wiekszosc opinii moze pochodzic od roszczeniowych niedoswiadczonych pracownikow (albo wrecz niedoszlych pracownikow), albo od tych, ktorzy sie nie sprawdzili w tej pracy i zostali zwolnieni, to tak, mozna sie sugerowac ;)
    Anna

21.11.2014 06:45

Niestety po przyjechaniu do pracy dowiedziałam się że dzisiaj nie mam na tą godzinę i ktoś kto miał mi to przekazać (wyznaczony pracownik) nie zrobił tego. Do tego dochodzi jeszcze kwestia niepoważnego traktowania pracowników, którzy poświęcają swój czas dla tej firmy. Nigdy już nie powrócę, ani nie polecę nikomu.

20.10.2014 15:30

byly

28.10.2014 18:35

no raczej bym nie wierzyła ze można wybrać ilość godzin, bo na rozmowie tak mówią a potem sie okazuje że jak nie przepracujesz minimum jakies ilości godzin to masz mniej kasy za godzinę :(
    BAC28

05.02.2015 22:48

co do grafików to można sie dogada, byle żeby na szkolenie mogl chodzic, pracowałem tam dosc długoi okres patrzac na to ile osob przyszlo i odeszlo w tym czasie, ogolnie jezeli chodzi o prace to wiadomo sa lepsze i gorsze dni ale tak ogolnie to na plus. Jezeli chodzi o przelozonych to tak: mi osobiscie wszyscy odpowiadali wiadomo krzyczec musza czasem, ale na nich spoczywa odpowiedzialnosc za wynik, co nie znaczy ze nie mozna znimi normalnie rozmawiac bardzo fajni ludzie, koledzy w pracy wporzadku kolezanki tez czasami zostawalem po pracy i sobie gadalismyu z konsultantami i z naszymi przelozonymi w socjalu, wracalo sie nie raz autobusem wiec atmosfera jak najbardziej ok polecam, finanse no to tak wszystko jest jasne i przejrzyste trzeba sobie po prostu przyswoic pewne zasady ktore sa zawsze i zawsze beda polecam wszystkim
    zniesmaczony

13.10.2014 17:05

Witam jakoś nie mam zbyt miłych wspomnień z rekrutacji:( zawsze słyszalem że pierwsze wrazenie sie liczy, to miała byc moja pierwsza praca ale wrazena z rekrutacji srednie (zeby nie powidziec dołujące).Przychodze na rekrutacje w garniturku ( bo podobno trzeba uszanować druga osobe) a tu Pani w dzinsach i raczej sportowych butach przychodzi:(ok,to nic ale potem zaczyna sie jeszcze lepie, najpierw pytania co ja dam firmie itp. a nastepnie Pani pyta czy mam jakies pytania,no wiec pytam jak jest rozliczana prowizja o której wspomniala, a ona mi na to ze sie dowiem SZCZEGÓŁÓW jak zaczne prace :(no to już wymiękam :( czy oni coś ukrywają ?a moze brak kompetencji ?

28.08.2014 09:22

Oczywiście podobnie jak kolega wcześniej spotkałem się z odwoływaniem godzin pracy, bardzo denerwujące ciągłe przerzucanie z projektu na projekt. nie zdąży się człowiek przyzwyczaić do sprzedaży jednego typu produktu a przenoszą go na drugi. rozumiem specyfika pracy telemarketera, ale opinia obiegowa jest taka że firma robi to aby uniknąć wypłacania prowizji tm. teraz na całe szczęście mam w innym telemarketingu umowę o pracę więc takie patologie już mnie nie dotyczą. projekt ciężki ale przynajmniej brak takich patologii jak w teleinvention. normalna umowa o pracę z normalnym wynagrodzeniem bez patologii. i niech nikt nie wypisuje głupot że mi sie nie chce pracować później bo z teleinvention odszedłem sam a tu mnie nikt do pracy zmuszać nie musi. za normalne pieniądze na normalnych zasadach oczywiście z chęcią w telemarketingu pracuje nadal. Ale po początkowych nadziejach teleinvention wzbudziło ogromny niesmak. nikt nie będzie przecież robił 8 godz. 5 razy w tygodniu za 700 zł nie?

08.08.2014 12:56

Co do twojego ostatniego pytania kompetencją większości liderów jest powiedzenie nowemu pracownikowi zwalniam cię mało dzwonisz, weź się do roboty i masz after lub preview call za wysoki. odszedłem sam bo nie lubię być traktowany jak dziecko w szkole podstawowej. Mogą ci jeszcze podważać to co udało ci się sprzedać tak jak robili to w moim przypadku

31.07.2014 12:31

nie polecam. pracuję w telemarketingu od 4 lat. mam doświadczenie na wielu różnych projektach ale w teleinvention czułem się jak (usunięte przez administratora) liderka stała nad moim boksem jak nad jakimś dzieckiem ze szkoły podstawowej jak tylko zauważyła że przestałem dzwonić. złodziejski system mierzący czas przed i po wykonanym połączeniu nie uwzględniający tego że człowiek jest człowiekiem i też się męczy, dodatkowo czas w którym się nie dzwoni obniża wypłaty. beznadziejni liderzy dział kadr i szkoleń w miarę profesjonalny, a argumenty że ludzie którzy piszą negatywne opinie to ci którym się nie chce pracować wsadźcie sobie między bajki. Wymagania nie z tej ziemi dziwna, bardzo gęsta atmosfera jakiej nie było np. w Azsoft czy mconnect bardzo niskie wypłaty zgodnie z opiniami większości konsultantów obniżane na czym się da. Z powodu gęstej atmosfery i dziwnych ludzi odszedłem po 2 miesiącach uznając że zdrowie psychiczne ważniejsze niż parę groszy które tam bym zarobił.
    Asia

30.07.2014 20:31

Czy pracuje ktoś może na projekcie bonprix i jest w stanie mi odpowiedzieć jak tam jest, chodzi mi głównie o atmosferę, czy udaje się coś sprzedać, wiadomo nie każdy chce kupić ubrania z "gazetki" i oczywiście najważniejsze, czy da się tam zarobić w miarę godziwą pensję?
    krk

19.07.2014 15:16

pracuje w tej firmie od jekiegoś czasu i uważam że nie jest zle . atmosfera jest. taka jak w każdym call center w tym miescie czyli im wieksze wyniki tym lepiej po za tym na. projekcie na którym ja pracuje wszyskto sie rozwija . a jeśli chodzi o szkolenie osoba której je prowadzi po prostu dużo wymaga . j
    gość

15.07.2014 10:26

Miałam ostatnio wątpliwą przyjemność uczestniczyć w rekrutacji na stanowisko konsultanta w tej firmie. Negatywne opinie o kompetencji pracowników tej firmy to niestety prawda. Osoba odpowiedzialna za rekrutację nie ma zielonego pojęcia na czym polega praca konsultanta telefonicznego. Podobnie prowadzący szkolenie produktowe, który nie ma zielonego pojęcia jak powinno się prowadzić takie szkolenie, nie posiada najmniejszych kompetencji w tym zakresie, a do tego jest arogancki i chamski. Ale nic dziwnego - jaki pan, taki kram. Firma Teleinvention chlubi się współpracą ze znanymi markami, ale milczy o tym, że większość kontraktów utraciła z powodu niekompetencji pracowników. Z portfolio kilkunastu klientów zostało im tylko dwóch. Mam nadzieję, że i ci wkrótce przejrzą na oczy i Teleinvention zniknie z rynku, tak, jak zrobiło wiele innych firm z tej branży wraz z utratą długoterminowych kontraktów. Czy jest to praca dobra dla studentów - trudno powiedzieć. Na pewno osoby kompetentne i z doświadczeniem zawodowym nie mają co szukać w Teleinvention. Tutaj umiejętności i pracowitość nie są w cenie. I wbrew zapewnieniom osoby z działu rekrutacji tej firmy - niewiele w tej pracy zależy od pracownika. Na pewno nie można otrzymać umowy o pracę. Zdecydowanie odradzam. Teleinvention powinna zająć się Państwowa Inspekcja Pracy. I teni ch kapitał zakładowy 50 tyś. zł. Dwa razy tyle kredytu mogę dostać w banku na dzień dobry.
    co robić

08.07.2014 23:00

Aplikuję na stanowisko telemarketera przy ul. Skarżyńskiego w Krakowie, naczytałam się trochę tych opinii i teraz mam pewne obawy, chciałam wysłać CV, bo podobno biorą wszystkich, tylko teraz sie zastanawiam czy w ogóle warto...
    Co robić

08.07.2014 11:54

Co radzicie warto tam zaczynać?
    karol

25.06.2014 12:54

ciekawa firma

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Teleinvention Contact Center, Lockus?

Kontakt - Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.

Skarżyńskiego 14 31-866 Kraków

Branża główna: Call Center i obsługa klienta
    konsultant.

23.06.2014 18:35

Kolega o nicku Lin jak jest faktycznie z wypłatami w Teleinvention? Patrzę na historię moich kilkumiesięcznych przelewów i wynagrodzenie dostaję w terminie czyli w połowie miesiąca. Zgadzam się z kolegą karloss negatywne opinie zazwyczaj piszą ci którym nie chce się pracować
    karloss

25.06.2014 12:28

aaaaa i jeszcze jedno - jestem konsultantem, nie nie jestem synem, córką, mamą, babcią, stryjecznym wujkiem prezesa, pracę znalazłem po targach pracy, tak owszem gardziłem telemarketingiem, tak na początku było ciężko, bo nie potrafiłem nic, pracowałem chyba na wszystkich projektach jakie były, od pół roku mam jeden projekt, a jeżeli chodzi o informację na temat projektów - podpisywałem takie coś, co nazywa się umową i tam było napisane coś, nie wiem, czy na waszych umowach też jest to napisane, jak: "pakt lojalnościowy", zobowiązałem się nie przekazywać informacji handlowych i wiecie co, jestem lojalny i staram się być dobrym pracownikiem. Jeżeli mimo moich starań mnie zwolnią, oczywiście obsmaruję tyłek firmie na forum, ale jeżeli będę wiedział, że zrobiłem wszystko, żeby coś osiągnąć... tyle dziękuję, już się nie wypowiem, bo zaraz zaczną się na mnie hejty
    obiektywny

13.08.2014 15:50

oj nie zgadzam sie z przedmówcą, co to zmaczy grafik? ile razy było tak ze miałem ustalony grafik i dzwonili nawet w ten sam dzień i odwoływali godziny, a ja już byłem w drodze? nie zapłacili za te godziny jak to robią w innych firmach.Informowali na przykład żeby czekać na telefon nie wiadomo nawet ile. Wiec jak można sobie coś zaplanować skoro niby na tydzień maszz grafik a tak naprawdę nikogo on nie obowiązuje tylko pracownika?
    karloss

23.06.2014 11:26

Pracowałem, pracuję i będę pracował dla teleinvention. Normalne, że jeżeli chcesz zacząć pracować jako konsultant, najpierw musisz się nauczyć jak to robić. To wymaga szlifu i nauki. Czasem było i jest ciężko, czasem dostajesz w jeden dzień opieprz, ale żeby w kolejny mieć dobry wynik. Pracuję ponad rok i wiem, że wypowiadają się negatywnie studenciki, chlejący w weekend i zaskoczeni, że trzeba nagle ciężej popracować i doszkalać się umysłowo... jak się nie podoba to narazie. Praca, która na pewno nie jest na stałe, ale świetna na początek. Na pewno uczy, a doświadczenia w kontakcie z drugą osobą nikt nie zabierze. Jeżeli chodzi o atmosferę? ... wszyscy są na "Ty", prezes mega luźny, jak masz problem, przyjdziesz i normalnie pogadasz - dostajesz czego chcesz. W polskim Internecie nie szuka się dobrych opinii o pracodawcy, tylko jak najmniej negatywów - taka nasza mentalność niestety i zrzucanie odpowiedzialności za swoją nieporadność w miejscu pracy... Osobiście polecam, jeszcze nie widziałem, żeby ktoś ciężko pracujący dostał tutaj po tyłku
    Lin.

22.06.2014 02:38

Nie decydujcie sie na zatrudnienie w tym obozie pracy!! Chamstwo, znecanie psychiczne i ponizanie to jedyne co kadrze kierowniczej wychodzi. Czesto zdarzalo sie uslyszec teksty typu "moze byc zaczal mozgu uzywac", tudziez "wypad stad". Mieszanie z blotem i grozenie zwolnieniami bylo tam na pozadku dziennym, i za co?smieszne pieniadze wyplacane 1,5tyg po terminie? O prowizji wogole zapomnijcie, max 5 zl od sztuki a w praktyce na oczy jejnie zobazycie, bo zawsze znajdzie sie cos co mozna obciac. Pani W. Nie robi nic konstruktywnego poza grozbami i podsluchiwaniem kto o czym rozmawia. Natomiast zwolenniczka segregacji smieci i plakatow snula sie jak widmo patrzac kazdemu na rece i obrabiajac tylko dookola. Koledze jeden z kierownikow potrafil nawet wejsc do toalety z informacja ze tamten przekroczyl przerwe. Zachowaniem tych ludzi powinna sie zajac inspekcja pracy.
    byly

10.06.2014 12:10

o co wam chodzi. Same dyrektorki widze i to ze starej kadry. Poodchodzily i widze ze firma (zarzad nieudolny) chyba nie mial pomyslu to porobil dyrektorow z Kaski czy z Anki. Kaska przynajmniej ma doswiadczenie w korporacji, ale Anka? smiech na sali;). Dobrze ze nie ma juz pawelka pupila wlascicieli, ktory rznal ich jak sie dalo wciskal kity a ci wierzyli;). Jednak nie ma tego zlego bo przynajmniej nie ma juz tej wielkiej i jej kolezanki ktora pawelka obrabiala;)
    melania2

26.05.2014 20:08

Racja, dział sprzedaży jest tam do wymiany!nie radzą sobie:)
    Melania

02.05.2014 14:44

Racja za moich czasów też tak było jak się nie umie prowadzić projektów i prowizję są dla mega najlepszych patrz chamskich konsultantów którzy zmuszają ludzi żeby na siłę kupili to tak jest. Racja a na rynku jest kiepsko firmy nie zlecają projektów na dzwonienie bo wolą reklamę w prasie i telewizji łatwiej działa i nie jest nachalna. Tutaj potrzeba wielu zmian nie tylko w podejściu do pracownika ale też w pozyskiwaniu klientów zlecających usługi. Niestety kadra menegerska jest kiepska i słabo wyszkolona;/;/;/ rynek ma potencjał tylko trzeba go znaleźć.

12.04.2014 13:21

Firma przypomina tresurę zwierząt. Atmosfera między konsultantami jest w porządku i warto tam przyjść nie dla pieniędzy (bo są marne) lecz dla ludzi. Co do liderów, to porażająca jest NIEKOMPETENCJA. Większość liderek to koleżanki kierowniczki i tylko dlatego tam pracują. Zwykły konsultant ma więcej umiejętności niż one same. Liderka od spraw jakości nic nie potrafi poza segregowaniem śmieci, rozwieszaniem plakatów o zbiórce pieniędzy dla chorych piesków oraz pilnowaniem zgaszonego światła w szatni. Chory entuzjazm obrazuje pani od rekrutacji. Zadziwiające, jak tak niereprezentatywna osoba o tak niskich umiejętnościach może znajdować się na takim stanowisku. Na całą firmę jest może jedna lub dwie osoby, które wiedzą na czym ta paca polega. Firma ledwie przędzie, bo nikt nic nie ogarnia, a tylko jedna inteligentna osoba musi odwalać robotę za innych. Jedna z liderek, która opanowała metodę denerwowania wszystkich, nie potrafi prowadzić projektu, a najlepszą metodą dla niej jest zwalnianie ludzi bez uzasadnienia. Dla niej wywieranie negatywnej presji to codzienność (np. stanie zaraz nad plecami i wmawianie, że to wszystko wina konsultanta, znęcanie psychiczne i udowadnianie, że jesteś zerem, a potem rób wyniki niemożliwe do zrealizowania w takich warunkach). Przed imprezą firmową wszyscy byli zmuszeni, aby w trakcie pracy lub po godzinach szyć szaliki dla szefa (szkoda, że nikt za to nie zapłaci). I sprzedawaj z igłą i nicią w ręce. Żal było patrzeć na te katorgi. W kuchni spokojnie nie można przełknąć jedzenia na przerwie, bo jak trafisz na liderkę, to zrobi Ci wywiad ile masz sprzedaży i dlaczego nie widać efektów. Przez miesiąc połowa konsultantów została bez pracy, bo nie było dla nich projektów, a na sali cisza- bo tylko garstka z nas pracowała. A co ciekawe dalej zatrudniają nowe osoby pomimo tego, że nie mają pracy dla starych konsultantów. I drążąc temat wypłat, zdarzają się duuuże opóźnienia wypłaty oraz pomyłki co do wysokości wynagrodzenia. Jeszcze raz powtarzam: niekompetencja, presja i zoo. Pracę polecam wszystkim, którym rodzice zapewniają byt. Błogosławieni niech będą ci, którzy w trudzie i znoju swą cierpliwość zachowują. Pozdrawiam tych, którzy zasługują na umowę o pracę i awans, a nigdy go nie dostaną.
    Lola

13.02.2014 12:23

w tej firmie najlepiej jak pewna(usunięte przez administratora) prosić się chamsko o umowę o pracę. Dziwię tylko jak jej się teraz pracuje na nowym projekcie dzwoniąc do starych klientów? Zgroza.(usunięte przez administratora)
    adam

20.01.2014 22:07

OSTRZEGAM(usunięte przez administratora)I !!!! NIE WYBIERAJCIE TEJ PRACY !!!
    stary

19.11.2013 18:58

Bo człowieka to się poznaje po tym jak kończy a nie jak zaczyna.
    stary

19.11.2013 14:06

Firma to jedna wileka żenada. Nikt nie szanuje nikogo. A już na pewno nie szanuje się dobrych pracowników. Liczy się tylko to czy jestes czyims znajomym. Liderzy czy też pseudo Koordynatorzy są przyjmowani po znajomości. Nie liczy się to czy jesteś dobry a nawet jak jestes dobry to trzeba cię zwolnić i zmieszać z blotem bo przecież musi być miejsce dla czyjegoś znajomego. Nikt tam nie zna się na sprzedaży nic dziwnego, że firma od dłuższego czasu ledwo przędzie. Trenera sprzedazy nie ma bo przecież dwie Panie pseudo trenerki nic nie wiedza na temat szkoleń czy sprzedazy. Nie sprzedały by nawet wody na pustyni nie mówiąc o czymś innym. Ta firma jest 7 lat na rynku i nie potrafi zapełnić stanowisk bo nie potrafi dobrać odpowiednich ludzi na odpowiednie stanowiska. Każdy projekt sprzedażowy kończy się jedną wielką kompromitacją. Pnie "Koordynatorki" i "Liderki" chodza tylko na papieroska i zwracają uwagę na nieistotne rzeczy ale zeby któraś pomogła w sprzedaży to nie bardzo bo same nic nie potrafi sprzedać. Ciekaw jak by im poszło jak one by miały sprzedać zapewne bardzo marnie. FIRMA TO JEDNA WIELKA ŻENADA nic poza tym. Liczą się tylko znajomości albo jesteś czyimś znajomym albo cię mieszają z błotem.
    mona

27.08.2013 19:02

Ta (usunięte przez administratora)dalej tam pracuje??? ehhhhhhhhhh szkoda mi było odchodzić ale faktycznie pracownik był traktowany jak śmieć, pilnowanie jak w przedszkolu to standard dla uwaga - działu rekrutacji. Pierw zatrudnili a potem chodzi po sali i Ci pod biurko potrafili zaglądać... masakra

19.08.2013 18:01

hej, ja tam pracuje już troche i zdazylam poznac firme. Mnie się osobiście podoba. Fajna atmosfera,normalni liderzy i przede wszystkim jest praca. Jeśli chodzi o zarobki to chyba tak jak wszedzie, dużo pracujesz to dużo zarabiasz. Jasne ,że kokosów wielkich nie ma ale nie jest źle. Ja osobiście polecam firmę.
    Mokait

15.05.2013 00:38

jak się tak to czyta, w dodatku kiedy się wypowiada pracownik wyższego szczebla owej firmy to aż się odechciewa iść na rozmowę......
    drogi Marcinie

09.05.2013 18:14

Co do wypłaty za projekt, zgadzam się z Tobą w 100%, jest to zgodne z regulaminem, który zaakceptowałeś podpisując umowę. Zatem nie wiem skąd bierze się Twoje rozczarowanie?! Jeśli chcesz wypowiadać na temat pracy i krytykować to, o czym byłeś poinformowany przed rozpoczęciem jej - brdzo proszę: chętnie kontynuwalibyśmy współpracę z Tobą, gdybyś po prostu przychodził do pracy według grafiku, który sam zadeklarowałeś. Z wszystkich zaplanowanych dni, udało Ci się przyjść 2 razy niespóźniony, natomiast odwołac dyspozycyjność i niestawić się do pracy nie informując nikogo 5 razy. Nie wspomnę o tym, iż Twoje działania przynosiły realne straty dla projektu i innych osób z zespołu. O wszystkich tych kwestiach byłeś informowany na bieżąco (jeśli tylko byłeś w pracy, a było to dość rzadko). Sam przyznasz, że w świetle prawdy nie mieliśmy żadnych uczciwych przesłanek, by kontynuować współpracę. O czym z resztą też zostałeś poinformowany. Nie będziemy dyskutować z Tobą na portalach, niemniej przyznasz, że warto spojrzeć na wszystko także oczami drugiej strony.pozdrawiam.
    hej

16.04.2013 13:28

hej , czy ktoś mógł by mniej więcej przybliżyć jak teraz wygląda tam praca ? jak płaca i jakie sa projekty ?
    takto ja

10.04.2013 16:43

no szal 1100....
    graotron

18.03.2013 23:47

odkąd odeszła (usunięte przez administratora)wszystko się zmieniło... ludzie nie są traktowani już jak ludzie tylko jak coś czym można pomiatać. Obecnie tak robi obecna koordynatorka (usunięte przez administratora), koleżanka kierowniczki. Dzięki (usunięte przez administratora)odeszło już wiele osób. Niestety nie umiała czasem docenić a czasem tylko SPRÓBOWAĆ zrozumieć drugiego... Człowiek czuł się dzięki niej jak śmieć... Podobno grafik jest elastyczny - okazało się, że nie. Można było usłyszeć słowa - Twoja dyspozycyjność jest nie do przyjęcia musimy się pożegnać. BRAWOOOOO
    Były Pracownik

07.02.2013 10:38

szczerze nie polecam
    dawny pracownik

15.12.2012 13:30

Takie są właśnie "baby w pracy" bo szanująca się kobieta tak nie robi...

Zostaw merytoryczną opinię o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.