Teleinvention Contact Center, Lockus

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.

Opinie o Teleinvention Contact Center, Lockus Kraków

Nie przegap nowości o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.!

liza

20.08.2015 15:40

To nie żart , ja zarabiam średnio około 2500zł , narzekają osoby które sobie nie mogą z sobą poradzić !!! myślą ze przyjdą na 3 godz i dostana za to 3 tys. bo swoją dupę ruszyli z wyra , popieram wypowiedz Borysa tak jest w rzeczywistości.
    ja

22.08.2015 06:06

na nc+ można dobrą kasę zarobić, oczywiście trzeba chcieć, ja poniżej 2500zł nie schodzę
    AZ

17.08.2015 21:22

Żart z tym 2500 zł ?!!!!!
    MRSHOPER

20.08.2015 09:06

Żaden żart. Znam gości, którzy wyrwali po 4 tys brutto. Tylko trzeba pracować trochę więcej niż 80h w miesiącu między 9-13.

17.08.2015 17:21

wpadło mi 2500 na konto za lipiec, można szaleć
    $$$$

14.08.2015 15:12

A wypłaty już wyszły, mimo że dzisiaj dopiero 14ty. :)
    AZ

13.08.2015 21:21

Borys, czy w dzieciństwie upadłeś na główkę ? A może szaleju się najadłeś ? Mamusia nie karmiła piersią, czy może głupotę wyssałeś z mlekiem matki ? Bo przyznam szczerze, że chyba na umysł Ci się rzuciło
    Borys

13.08.2015 11:26

Pisze do nieudaczników życiowych i płaczków, którzy wylewają tu swoje żale jak to firma ich źle potraktowała, prawda jest taka ze nigdzie łajzy sobie nie poradzicie do póki się nie ogarniecie lebiody cholerne, za wasza marna prace nie należny się wynagrodzenie nawet 4 zł na godzinę
    Unknown

12.08.2015 15:43

Nie rozumiem opinii niektórych ludzi. Ale powiem krótko, jako osoba która rozstała się z firmą po 3 latach współpracy. W KAŻDEJ FIRMIE SĄ JAKIEŚ NORMY DO WYKONANIA. W każdej z nich będzie ktoś odpowiedzialny za jakość pracy. Czy to będzie fabryka części Fiata, czy bar mleczny, czy zwyczajny sklep spożywczy. Jeśli osoba odpowiedzialna za jakość pracy mówi do Ciebie : zrób tak i tak, wtedy osiągniesz odpowiednie normy / wskaźniki, a Ty dalej się nie stosujesz do sugestii, to czego oczekujecie? Pochwał, nagród? W tej firmie, przynajmniej komukolwiek się chce do Ciebie podejść i czegoś nauczyć. W innych po prostu cie wyleją na zbity pysk. To co oceniam na plus : ludzkie podejście, elastyczne podejście do czasu pracy, przejrzyste i uczciwe warunki wynagrodzenia, możliwości awansu i atmosferę między współpracownikami To co oceniam na minus: -brak benefitów, multisportów itp. Spędziłem w tej firmie kawał czasu i na pewno będę miło wspominał teleinvention.
    Workers

11.08.2015 17:01

a powiedz ty mi - w moim przypadku zaczynaliśmy od umowy zlecenie (opodatkowana i zus w całości bo już nie studiuje). Z tego co mi wiadomo starsi stażem mają umowę o pracę.
    a powiedz ty mi

11.08.2015 12:13

A jest umowa o prace czy śmieciówka? Jak śmieciówka to dzieło czy zlecenie? Odprowadzają skłądki do ZUS od całej kwoty?

06.08.2015 01:01

kandydat

06.08.2015 10:53

na którym projekcie jest ta kasia i madzia?
    ja

08.08.2015 01:03

Na projekcie UPC. Ja się z tą opinią nie zgadzam, zawsze można porozmawiać z obiema dziewczynami jak ma się jakiś problem albo wątpliwości. Kasia i Magda są bardzo sympatyczne. Choć nie zagrzałam tam miejsca na dłużej, więc nie wiem jak byłoby później, ale ten krótki okres czasu jaki tam spędziłam wspominam miło.
    Nigdy więcej

03.08.2015 21:14

Na początku powiem że to wszystko kpina. Na rozmowie kwalifikacyjnej było powiedziane że szkolenie trwa 4 dni. Po tych 4 dniach myśląc że zaczniemy pracę. Dowiedziałem się że są jeszcze 2 tygodnie okresu szkoleniowego co nie było POWIEDZIANE W ROZMOWIE O PRACĘ. Wraz z kolegą uznaliśmy, że mimo to spróbujemy pracować tam dalej żeby wyrobić 120 godzin po okresie szkoleniowym (płacą za okres szkoleniowy). Ale jak wyrobiłem ten okres szkoleniowy to nagle dowiadujemy się ,że jak nie sprzedamy syfu do 3 godzin to musimy iść do domu i wrócić jutro. OCZYWIŚCIE TO TEŻ NIE BYŁO W ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ. (a trafiliśmy na dział gdzie tylko 1 osoba sprzedawała bo pracowała tam ponad rok. a tak to nikt nic nie sprzedawał). Podsumowując nie idźcie tam bo przez 2 tyg będziecie robić za darmo. A i tak nie zdołacie zrobić 120 godzin żeby wypłacili wam pieniądze za okres szkoleniowy.
    zygmund

04.08.2015 21:08

Jak jesteś słaby to co się dziwisz 8)
    NN

10.07.2015 17:36

Ktoś mnie zaprasza ? A niby po co ? Ja tam pracowałem kilka dni i nie mam zamiaru więcej. To co słyszałem od innych kolegów pomogło mi podjąć taką decyzję i dziękuję. U Was są nieuczciwe warunki płacy!
    MYŚLĄCY

07.07.2015 13:10

Szanowny Konsultancie NN/WB Arkusz kalkulacyjny, jak sama nazwa wskazuje, służy do ogólnej kalkulacji. Dane w nim zawarte,są udogodnieniem dla Was-konsultantów. Każdą informację można sprawdzić w systemie bankowym u swojego lidera,ale żeby to zrobić,należy pojawić się w pracy i zgłosić taką dyspozycję. Zapraszamy zatem Ciebie NN/WB celem wyjaśnienia Twoich wątpliwości. Pozdrawiamy :)

06.07.2015 19:46

Moje zdanie jest takie: jak się starasz, chcesz i dobrze sprzedajesz to możesz bardzo dobrze zarobić. W stosunku do innych call centre (zdarzyło mi się pracować) warunki sa naprawdę ok, tylko trzeba się przyłożyć. Odniosę się tylko do projektu nc+, bo nie wiem jak jest na innych. Dobrze sprzedając spokojnie 2 tys na rękę, a znam takich co zarabiają dużo więcej. Liderzy to bardzo sympatyczne osoby, które też kiedyś pracowały na słuchawkach, więc znają temat chociaż czasami muszą opieprzyć, bo taka też ich rola. Ogólnie bardzo pozytywnie jak dla mnie :)
    NN

06.07.2015 18:59

Tylko,że ja muszę wierzyć w to wy co podajecie, a nie tak jak pisze MYŚLĄCY: "...To czy kredyty sie uruchomi czy też nie, zależy od banku i zdolności kredytowej klienta, a nie od kierownika projektu. zawsze można zweryfikować, czy Twój wniosek przeszedł czy został odrzucony..." Ja nie jestem w stanie stwierdzić ile kredytów się uruchomiło, gdyż to nie są oficjalne komunikaty mBanku tylko Wasze w arkuszu kalkulacyjnym.
    MYŚLĄCY

26.06.2015 12:13

To czy kredyty sie uruchomi czy też nie, zależy od banku i zdolności kredytowej klienta, a nie od kierownika projektu. zawsze można zweryfikować, czy Twój wniosek przeszedł czy został odrzucony. Co do stawki, to chyba coś Ci sie NN pomyliło. Każdy kto przepracuje 51% DNI (nie godzin) do godz. 20 i jest na projekcie wynagradzanym za sprzedaż otrzyma wyższe wynagrodzenie. W razie pytań najlepiej podejść do lidera bądź koordynatora i dopytać a nie pisać kłamstwa.
    mp

22.06.2015 15:19

Jak sprzedajesz jedna na godzinę to spokojnie tyle zarobisz
    sound

22.06.2015 11:00

18 zł/h? gdzie i kto tyle zarabia?? Moze jedna osoba na caly projekt, ktora siedzi tam po 11 godzin dziennie i każdą sobote :)
    johnny

20.06.2015 13:17

Wezcie zmiencie projekt idzcie na mbank jak wam zle na nc+ naj lepiej wylewać gorzkie żale na jakims forum zamiast pomyśleć, zawsze macie taką możliwość i nikt was nie będzie zatrzymywal
    sound

18.06.2015 00:07

pracowałem tam pół roku w nc +, była retencja było spoko, później sie popsuło, gorsze bazy klientów, dostawaliśmy same ochłapy juz przedzwonione z innego call center, nie dawali zarobic pod koniec miesiaca bo sie nie dało, dzwoniło sie do tych samych ludzi po 5 razy dziennie, psychicznie bylo ciężko wytrzymac z samej swiadomosci że trzeci raz rozmawiasz z tym samym klientem jednego dnia, tak przez tydzien czasu i udawaj głupiego ze nie domyslales sie ze juz ktos do niego dzwonil... Liderzy ogólnie spoko, wiadomo presja na wynik bo to sprzedarzówka, chodza nad Toba, widza że nie dzwonisz 30 sekund to juz problem wielki, nie mozesz z nikim porozmawiac, masz ciagle dzwonic i dzwonic... najgorszy lider to łukaszek, brat kierowniczki, buffon, tyle w temacie :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Teleinvention Contact Center, Lockus?

Kontakt - Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.

Skarżyńskiego 14 31-866 Kraków

Branża główna: Call Center i obsługa klienta
    konsultant102

10.06.2015 11:50

Opinię powyżej pisze na pewno pracownik etatowy, a nie konsultant.

09.06.2015 23:48

rozliczenia to akurat najuczciwszy etap... idą w sprawach spornych zawsze na korzyść konsultantom, można się dogadać. nigdy nie zostałem oszukany. jak dla mnie jest ok...
    Dawid

09.06.2015 22:59

Z tej firmy szybko trzeba uciekać. Zarabiają tylko liderzy i szefostwo, gdyż na ich dobrą pensję pracuje wykorzystywany konsultant. Osoba, która najwięcej pracuje - to w tej firmie najmniej zarabia. Konsultantów okłamuje się na każdym kroku od rekrutacji zaczynając, a na rozliczeniach kończąc.
    Dawid

09.06.2015 22:54

Patrzą tylko jak orżnąć konsultanta na maksa.
    konsultant2

19.05.2015 18:29

Nie pracujemy w budżetówce i nie dostajemy kasy na utrzymanie firmy od państwa, musimy zarobić na swoje wypłaty z nieba kasa nam nie spadnie
    aktualny pracownik

19.05.2015 17:32

Pracuję w tej firmie od stycznia, przeszedłem wraz z kolegami z call center które zamknęli i jestem zadowolony z wypłaty i prowizji
    realista

19.05.2015 18:17

no to ja powiem tak.... owszem jest mega parcie na sprzedaż- projekt srzedażowy. kasa zawsze się zgadza. ja chodzę na cały etat, owszem dobrze sprzedaję - ale nie ściemniam tylko pracuje i kasa na rękę min. 3 tyś co miech. Jak się chce to się da. komentarz wystawiony od bla bla bla .... popieram
    były pracownik

19.05.2015 13:57

Powiem tak... Gdy na rozmowie rekrutacyjnej Pani od tych zadań zobaczyła moje roczne doświadczenie w branży call center, o mało co mnie po stopach nie całowała, opowiadała bajki o stawce godzinowej i prowizjach za sprzedaż, po dwóch tygodniach kiedy zakumplowałem się z jednym z koleżków którzy tam pracują okazało się, że opowieści są z palca wyssane, stawka godzinowa o dwa złote niższa (znaczna różnica) prowizja również, jedno wielkie kłamstwo, żeby zachęcić doświadczoną osobę. Poza tym, ogromne ciśnienie na wynik, lider chodził co chwile obok każdego konsultanta i nakazywał sprzedawać, gdy nie wykonywałeś połączenia przez 30 sekund to od razu zabierał Cię na "kołczing" (beznadziejny zresztą, bo motywacji zero) Jak to pisał, kolega czy koleżanka wyżej - PORAŻKA, współczuje ludziom którzy muszą się użerać z tymi typami.
    bla bla bla

18.04.2015 13:42

Jak się nie chce pracować to wiadomo wyników nie będzie i kasa też będzie marna ale jak wiadomo nie każdemu się chce. Czepiacie się liderów ale oni też wykonują swoje obowiązki, gdybyście byli bez winy to nie czepiali by się. Po za tym czepiacie się J i A ale nie zapominajcie że oni też zaczynali na słuchawkach i wiedzą co i jak. Nie rozumiem wpisów ludzi którzy odeszli po 2-3 tygodniach i nazekaja ze źle bylo a tak i srak w rzeczywistości sami nie wykrzesaliście z siebie nic poza utarty schemat. Bando buraków lepiej nam bez was
    jo

15.04.2015 21:05

a powiedzcie mi, Ci którzy tam pracujecie jeszcze, czy macie problem z naliczaniem rabatów na dekodery?
    Mp

19.03.2015 23:54

Idźcie do biedronki pracować będziecie mieć lepiej... indolencja niektórych mnie przeraża.
    nic nie warte

15.03.2015 16:47

nie miła atmosfera, oszukiwanie ludzi nie jest ok
    zainteresowany

03.02.2015 15:17

ktory projekt najbardziej polecacie?
    nigi

03.02.2015 13:09

A może ktoś coś napisać o projekcie: Telefoniczny doradca klienta - nie sprzedaż! - weryfikację i aktualizację bazy danych klientów biznesowych - kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy - dbanie o wysoki poziom obsługi PILNE!
    konsultsnt

19.05.2015 20:25

dają zarobić ??? nie rozśmieszaj mnie
    e

19.05.2015 21:20

ile zarabiasz?
    cc-man

03.02.2015 11:20

a wg mnie jest to jedno z lepszych cc w krakowie. Dają zarobić i najważniejsze nikt nikogo nie oszukuje na kasie a wręcz przeciwnie, w kwestiach spornych zawsze na korzyść pracownika, no i kadra bardzo w porządku. Na minus jest to, że jak nie ma sprzedaży to jest duża presja.
    oaooa

02.02.2015 14:53

a jaka to nowa lokalizacja?
    konsultant

27.01.2015 18:36

Nowa lokalizacja jest super
    lkiki88

27.01.2015 16:27

hej, jaka atmosfera w nowej lokalizacji? jakie odczucia pracy na projekcie mbanku?

24.01.2015 02:03

katy

27.01.2015 12:31

krytyka a krytykanctwo to dwie różne rzeczy, coaching, motywowanie pracownika a czepianie się to też dwie różne rzeczy.
    zainteresowany

28.01.2015 10:35

na jakim projekcie doświadczyłeś takich upokorzeń? chce tam aplikować.
    logini

22.01.2015 16:18

bardzo mi zależy na jakiejkolwiek informacji odnośnie projektu z ubraniami z katalogu, aplikowałam na stanowisko i nie wiem czy się opłaca
    GOSC

22.01.2015 14:29

No wlasnie Niech ktos napisze jak to wyglada z tymi ubraniami z katalogow,czy rzeczywiscie to przyjmowanie zamowien i dosprzedaz czy trzeba najzwyczajniej wciskac...i jak platne itp

Zostaw merytoryczną opinię o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.