Teleinvention Contact Center, Lockus

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.

Opinie o Teleinvention Contact Center, Lockus Kraków

Nie przegap nowości o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.!

Zdziwiony

18.09.2015 13:43

Ale przecież są tam osoby zarabiające 3/4 tys. Tylko nie w pierwszym miesiącu pracy i nie są to studenci pracujący po 4h dziennie.
    KZ

18.09.2015 10:38

Ludzie! Dajcie spokój. Nie podoba wam się praca/firma/ludzie to droga wolna. Nie macie nic innego do roboty poza pisaniem komentarzy na go worku? Poświęćcie ten czas na szukanie bardziej satysfakcjonującej pracy i tyle. To jest call center. Wiadomo,że rotacja jest duża, bo nie wszystkim odpowiada praca na słuchawkach. Jak zatrudnisz się w sklepie spożywczym to ile dostaniesz za h pracy? Więcej niż 10zł brutto? Ja pracuję na nc+ i nie narzekam.Pieniądze średnie,ale zarabiam.Przychodzą młodzi, 18-20 lat bez wykształcenia, bez doświadczenia, bez wiedzy o czymkolwiek i chcą zarabiać 3000zł.Pobudka!
    Zdziwiony

18.09.2015 08:04

Tak sobie czytam i płaczę ze zdziwienia. Wyobraźcie sobie sytuacje w której prowadzicie knajpę. Zatrudniacie kucharza, ale kucharz do gotowania ma dwie lewe ręce. Co robicie? Wyrzucacie go i szukacie następnego, prawda? Bo przecież goście muszą coś jeść. W firmie zajmującej się handlem, przyjmujesz handlowców. Ale czy wszyscy robią to tak jak należy w ilościach, takich jak należy. No chyba nie. Co robi firma handlowa? Zwalnia ludzi? Nie, pracuje z nimi i im pomaga. Co robią Handlowcy w zamian? Krzyczą, że przecież oni pracują "dobrze", tylko firma jest taka a sraka, że (usunięte przez administratora) e oszustwa, że niskie wynagrodzenie itd. Konkluzja : dałbyś/dałabyś podwyżkę kucharzowi, który nie potrafi gotować? Bo ja nie. Dałbym kucharzowi, który gotuje dobrze, szybko i smacznie. A z tego co wiem, dobrzy "kucharze" w teleinvention zarabiają po 3, 4 tys.

17.09.2015 21:36

Nie twoja liga, żeby poznawać takie dziewczyny!

17.09.2015 21:31

Hmm zastanawia mnie jedno , skoro źle tam i atmosfera kiepska, płacą słabo, to jesteś debilem ? że się na taką pracę zdecydowałeś i za taką stawkę ? Wygląda że tak ! bo wlasnie to potwierdzasz, skoro widziałeś na wstępie że warunki ci nie odpowiadają !!! wniosek dla ciebie - jestem tępy i nie będę się jeszcze bardziej pogrążał i robił pośmiewiska z siebie i swoich wypowiedzi . (ŻENADA) Złota rada dla ciebie, jeżeli jesteś taki głupi zajmij sie czyszczeniem kibli na dworcu. Praca w Teleinvention, to dobra atmosfera i jasne warunki wynagrodzenia ! (Chyba że się jest debilem )
    dzihad

17.09.2015 16:49

Oooo dołącze sie do dyskusji może załóżmy forum czat albo grupe na fb..... ciekawe co mielibyscie do powiedzenia o waszych doświadczeniach w "sreleinvencjon" o kompetencji liderów. Swoją drogą chetnie poznałobym blizej Natalie VD albo FT

15.09.2015 23:32

bravo!

16.09.2015 08:51

podpisuję się pod powyższą opinią obiema rękoma !!! lepiej nie da się tego bagna podsumować!!

16.09.2015 14:46

Przepracowałaś te 200 godzin? N.Ft? ;] Ps.: jaką minę ma kot.....na puszczy?? :P

12.09.2015 17:54

Czy słowo (usunięte przez administratora) jest niecenzuralne ? Przepraszam, ale nie wiedziałem.

11.09.2015 10:23

Kłamstwa, kłamstwa i nic więcej. Jak Ci tak dobrze było na projekcie mBanku to dlaczego tam nie pracujesz? Piszesz, ze tyle możliwości? Gdzie? Jake? Stałe pseudo szkolenia dla nowych zleceniobiorcow i stale pusta sala. Jak ludzie się łapią jakie tam (usunięte przez administratora) to uciekają. Nie polecam tam pracy!
    B (e)zik

10.09.2015 18:19

Taka prawda jak ktoś nie chce pracować to nie zarobi nigdzie i nie ważne ile godzin zrobi. Natomiast pracując w CC nie liczcie na kokosy "jaka praca taka płaca". Tak jak wyżej ktoś napisał dobra praca jeżeli szukasz czegoś lepiej płatnego a potrzebujesz się z czegoś utrzymać w międzyczasie. Jak chodzi o kwestie rozliczeń wszystko jest jasno przedstawione i jak pilnujesz godzin i umiesz liczyc to końcem miesiąca wiesz ile zarobisz. Z kwestii finansowych zawsze było ok nawet były podwyżki, niestety co do premii nie bylo ich nigdy bo konsultanci nie rozumieją ,że są wytyczne których muszą się trzymać żeby ten audyt został zaakceptowany. Ludzie liderzy,audyt i osoby odpowiedzialne za szkolenie są rozliczani ze swojej pracy!! Takich ludzi jak na projekcie mBanku nie znajdziecie nigdzie indziej MEGA EKIPA i w *uj będę ich wspominał. Zawsze szli na ręke nieważne z czym był problem. Uprzedzajac wszelkie odpowiedzi NIE PRACUJE TAM już od jakiegoś czasu i nie bylem ani dobry ani nie robiłem 230h w miesiącu ale cieszyłem się że zarabiam. Nikt na mnie nie krzyczał że mam słabe wyniki nikt nie stał nade mną i nie cisną na sprzedaż grożąc zwolnieniem jak nie zrobię normy. Tyle w kwestii mojej pracy w Teleinvention na projekcie mbank. Jeżeli masz trochę oleju w głowie i nie wielkim nakładem pracy chcesz trochę dorobić POLECAM I pamiętacie doświadczenie procentuje

10.09.2015 15:08

Jeżeli chodzi o chodzi o gorzkie żale to nieraz było zgłaszane Beacie, ale z jej strony były tylko obiecanki. Najpierw mówi wykonaliście super plan - będzie premia, a za 2 dni, audyt nie wyszedł - nie będzie premii. A tak naprawdę nigdy tej premii na mBanku nie było.
    ŁUKASZ.K

08.09.2015 23:23

Nie warto brać na poważnie negatywnych komentarzy,z pewnością napisały je osoby które kompletnie nie radziły sobie w tej pracy i w dodatku oczekiwały kokosów za 100 godzin w miesiącu!!! WSTYD jak ktoś miał coś do pracy mógł iść do Beaty i powiedzieć a nie wylewać gorzkie żale w internecie.Zresztą moja ostatnia wypłata wynosiła 2200 zł netto :) wiec ja jestem jak najbardziej zadowolny w z pracy na projekcie M BANKU

08.09.2015 21:47

Nie będę się rozpisywała po raz kolejny i negowała opinii jakiegoś URAŻONEGO PSEŁDO ,,PRACOWNIKA" bo odp na wiadomości tego TROLLA daje tej osobie powody do zabicia czasu wolnego .. kazdy ma jakies hobby cóż !!! OSOBIŚCIE SZCZERZE POLECAM KAZDEMU PRACĘ Z NAMI !!!! A NEGATYWNE OPINIE SA PO PROSTU PRÓBĄ OSOBY ,KTÓRA MA PROBLEM ALE ZE SOBĄ FIRMA RZETELNA I PRZEDE WSZYSTKIM DAJE MOZLIWOSC ROZWOJU!!! POLECAM I ZACHECAM DO PRACY W NASZYM TEAMIE (usunięte przez administratora)mBank
    xxx

07.09.2015 21:05

a kto by tam chciał pracować

04.09.2015 23:24

W końcu ktoś otworzył wam oczy na polskie realia i rzeczywistość ! Możecie całować po nogach! !!!

04.09.2015 23:18

Proszę powiedzieć, ile pracodawca (jakikolwiek) miał by zapłacić za twoje marne 120 godzin??? ! Ludzie nie bądźcie smieszni oczekujecie wyplaty rzędu 2 tyś. na rękę, a ja ptam za co do cholery ! Pelny etat to około 176 godzin , a minimalna krajowa 1750zl brutto czyli wychodzi jakieś 10zl /h A ktos za smieszne 120 godzin mysli że dostanie 2 tyś. na rękę. Proszę: 10zl x 120 godzin = 1200zl brutto Na rękę : 898 zł realne wynagrodzenie w każdej pracy za twoje smieszne przepracowane godziny, już wiesz ile będziesz zarabiał, o ile ktokolwiek zatrudni taką Lame Twoje wypowiedzi poprostu są żałosne.
    polonista

30.08.2015 19:24

szanowny "panie miodku", cieszy mnie niezmiernie fakt że tak walczysz o poprawną polszczyznę :). Jeśli moje wypowiedzi chcesz rozkładać na czynniki pierwsze i wszystko analizować - super ale rób to precyzyjnie. Nie lubię amatorów i nowicjuszy. Nie czuję się w obowiązku przypominać ci o zasadach obowiązujących w gramatyce języka polskiego. P.S. zadanie domowe dla ciebie- wypowiedz moja jest bez przecinków. Wstaw w odpowiednie miejsca. Sprawdzę w wolnej chwili. Co do składni - chyba coś źle sobie poczytałeś :). Poświęć więcej czasu na naukę i ćwiczenia- dopiero wtedy zwracaj komuś uwagę. NIE POZDRAWIAM I NIE OCZEKUJĘ ODPOWIEDZI :).
    JanMiodek

30.08.2015 17:10

Te, polonista. Popatrz na dwa zdania, które wypociłeś i sam poszukaj w nich błędów. Jeśli Ci się nie chce, chętnie zrobię to za Ciebie : "podstawowki" - podstawówki; "Zal" - domyślam się, że chodzi o "żal" a nie skrót od "załącznika", wtedy postaw kropkę, w każdym razie się zdecyduj; "od tych błędów twoich" - "od tych Twoich błędów" (składnia); "Hehe poziom zerowy reprezentujesz sobą !" - powinno być : "Hehe, zerowy poziom sobą reprezentujesz." - interpunkcja i składnia. Pozdrawiam, JM
    Polonista

30.08.2015 10:50

Iza - widzisz dziewczynko jak chcesz to potrafisz napisać coś bez błędów ;). Możesz sobie teraz powiedzieć "brawo ja".
    Iza

29.08.2015 23:25

Schowaj się prostaku żałosny.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Teleinvention Contact Center, Lockus?

Kontakt - Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.

Skarżyńskiego 14 31-866 Kraków

Branża główna: Call Center i obsługa klienta
    Polonista

29.08.2015 21:08

Iza- proponuje wrócić do podstawowki i podszkolić trochę ortografię! Zal czytać, oczy bolą od tych błędów twoich. Hehe poziom zerowy reprezentujesz sobą !
    Iza

29.08.2015 20:32

A może uswiadomicie sobie tępacy że ludzie którzy sie starają i chcą pracować maja dobrze, godne warunki i wynagrodzenie oraz umowe na pełny etat ! I niech skończą wypisywać te bzdury i klamstwa osoby które z niczym sobie nie radzą i potrafia tylko narzekać może czas żeby się wziąść za siebie !! To jest jedno z najlepszych callcenter w Krakowie i to jest prawdziwa opinia a nie tych co pisza tu bzdury. Bo tak naprawde nie nadają sie jak już ktos wspomniał nawet do skręcania długopisów! !! Żałośni ludzi, a kolejna twoja wypowiedź zaświadczy tylko o tym jaki albo jaka jesteś bardzo tępa i zacofana . - powodzenia w swoim żałosnym życiu!

27.08.2015 18:54

Natalia - gratuluję Ci rozwoju! Psychicznego ? Chociaż szczerze wątpię.
    ŁUKASZ.K

26.08.2015 22:33

Pracuje na projekcie M BANK od marca tego roku, Umowe o prace na pełen etat dostałem już po 3 miesiącach pracy :) Jak wiesz po co przychodzisz do pracy to i masz z tego odpowiednie korzyści :) Jeżeli chodzi o liderów na projekcie to wszyscy są naprawde spoko i zawsze można przyjść i się poradzić czy o cokolwiek zapytać ;)wyróżnić trzeba tutaj KRZEPKIEGO który jest BARRRRRDZO korzystnym liderem :D Możliwość rozwoju napewno to kolejny atut :) Ogólnie atmosfera na projekcie jest super ;) GENERALNIE POLECAM TE FIRME JAK KTOŚ JEST W TRAKCIE SZUKANIA PRACY :)

26.08.2015 21:26

Zapomniałam dodac pracuje na projekcie mBanku ---->> POLECAM !!!! ZAPRASZAM !!!!! ZACHĘCAM DO PRACY !!!!!!

26.08.2015 21:08

Jestem pracownikiem tej firmy i bardzo sobie chwale! Po bardzo krótkim okr próby pora na umowę więc na pewno MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU JEST BARDZO DUZYM ATUTEM. Atmosferę również oceniam 10/10 Zawsze ekipa liderska sluzy pomocą jak i pracownik starszy stazem nowym pracowniką ! ZDECYDOWANIE ATMOSFERA PARTNERSKA DAJE DYZY ++ CAŁOSC ODENIAM NA 100pkt z DUZYMI ++++ SZCZERZE POLECAM I ZAPRASZAM DO PRACY!!!!!!!!!! Natalia Van'Dass - PRACOWNIK

26.08.2015 21:07

26.08.2015 16:16

KJ -Możesz gratulować komu i co chcesz. Fakt jest faktem, że pozytywne opinie o tej firmie piszą tylko liderzy, a ja z uprzejmości informuję innych o warunkach panujących w tej firmie ku przestrodze innych. Omijać szerokim łukiem.

25.08.2015 18:51

"Laseczka" na mBanku to może Ty i wyciągniesz więcej, ale na pewno nie na słuchawkach ...
    KJ

25.08.2015 20:50

Szanowny AZ, Gratuluję(Tobie i Teleinvention) świetnego wyboru, jakim jest odejście z w/w firmy. Ponieważ jesteś bardzo inteligentny/na, proponuję, żebyś odszedł również z tego forum a w zamian za to, zajął się swoją nową pracą(zakładam,że realizujesz się teraz na lepszym polu zawodowym). Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.
    zainteresowany

24.08.2015 21:00

AZ-a skoro tam nie pracujesz to skąd tak dużo wiesz o bieżących sprawach? dalej masz kontakt z konsultantami? to chyba jednak jakis plus-chociaż ludzie spoko.

25.08.2015 18:47

"ZAINTERESOWANY" Jakbyś szukał pracy to nie nie twierdziłbyś, że zarobki są super,, praca super, warunki super, liderzy super, itp. bo skąd byś wiedział jakie są zarobki itp. ? A jeżeli faktycznie szukasz to omijaj Teleinvention z daleka. Szkoda Twojego czasu i energii. A ludzie fajlni, ale też nie wszyscy !

24.08.2015 20:51

Zainteresowany liderze ! Kto powiedział, że tam siedzę ? Już dawno zmieniłem pracę. Moi koledzy i koleżanki również już żegnają tam pracę. Zresztą jak wszyscy konsultanci, którzy się połapią jakie tam (usunięte przez administratora) br />
    zanteresowany

24.08.2015 20:57

skąd pomysł ze jestem liderem? szukam pracy i czytam co ludzie wypisuja. mam wrażenie, że siedzisz tam, bo podpisałeś/łaś cyrograf, czy tak? AZ- życzę powodzenia w nowej pracy
    #aktualny pracownik

24.08.2015 20:45

Miałem na myśli projekt nc+ ,mBank jest chyba 10 razy lepszy
    #aktualny pracownik

24.08.2015 19:57

Pracuje w tej firmie już jakiś czas,jesli chodzi o kasę nie można narzekać jesli pracuje sie minimum 8 godzin dziennie.Natomiast jesli chodzi o atmosferę to już nie jest tak różowo.Z liderów tylko Asia i Basia są w porządku.Choc awansowały stosunkowo niedawno są naprawdę spoko.I na tym kończą sie pozytywy w tej firmie.Niestety stosunek coachow do niektórych pracownikow jest po prostu nie do przyjęcia.Jeden z nich po prostu ma to chyba w naturze ze zastanowia sie jak skutecznie podnieść konsultantowi ciśnienie.Znam kilka osób które chciały odejść z pracy wlasnie ze względu na atmosferę i sposób traktowania przez coachow.Nie warto na dłuższa metę pracować w tej firmie.Po prostu szkoda nerwów.

24.08.2015 18:29

zainteresowany

24.08.2015 20:20

To skoro na tym mbanku tak Ci źle, to po co tam siedzisz?

23.08.2015 22:17

A tak poza tym, AZ widać jak sie interesujesz pracą, skoro nawet nie wiesz ile jest przełożonych , bo na mbanku jest 1.KIEROWNICZKA i 2. LIDERÓW !!! (Ala i Krzepki) świetni ludzie. A reszta to osoby do pomocy .
    Borys

23.08.2015 22:07

Trzeba być mega tępym AZ . Każdy tam ma minimum 10 zl/h a ludzie maja po 12-13 ale pracuja na pełny etat i sie starają ,a nie po 2-3 godz. myślisz że twoje marne siedzenie ktoś ci zapłaci 3 tyś. żałosne hahaha takie osoby jak ty , nieudacznicy nie poradzą sobie nawet przy skręcaniu dłogopisów . Dobrze to określiła "laseczka" na przyszłość lepiej niech takie osoby sie nie wypowiadają bo sa pośmiewiskiem dla innych .

23.08.2015 21:58

Uswiadom sobie że jesteś łajzą i nigdzie sobie nie poradzisz, (żałosna / żałosny) jesteś zajmij sie skrecaniem dłogopisów !!!

23.08.2015 21:53

Na mbanku można spokojnie wyciągnąć około 2400 zl na rękę , chyba że się jest łajzą która przyjdzie na 4 godz. do pracy posiedzi i pierdzieli że nie zarabia !!! Kadra jest profesjonalna zawsze można liczyć na pomoc , ale jak ktoś się wstydzi odezwać lub zapytać to juz twój problem. Współczuję AZ może w Tesco na kasie cię przyjmą ale wątpię żebyś dała (dał) sobie radę, nieudacznicy tak mają .żal mi was! !!!! Sieroty
    Ze

23.08.2015 14:34

AŻ - coś ty się tak uczepil tego mbanku??? Każdy z liderów pomaga, atmosfera jest też ok, elastyczny w miarę grafik. Nie słuchajcie Pana lub Pani Aż, to co pisze jest niestety nieprawda!
    skull88

22.08.2015 08:35

Pracowałem tam przez wakacje. Fajnie, że daja mozliwosc elastycznej pracy nawet na tak krotki czas uczniom / studentom. Na nc+ jest OK. Wiadomo, wymagania jak wszedzie. Co prawda nigdy nie widziałem 2,5k na oczy, ale to przez to, że pracowałem max 100h w miesiącu. Szkoda, ze nie dają umowy o pracę. Podobno z tym lepiej jest na mbanku. Tam etat nie jest czymś dziwnym. Ogolnie pozdrawiam dziewczyny z nc+ - zwlaszcza Kasie i Basie. Do zobaczenia za rok ;)

Zostaw merytoryczną opinię o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.