Teleinvention Contact Center, Lockus

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.

Opinie o Teleinvention Contact Center, Lockus Kraków

Nie przegap nowości o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.!

Alicja

11.11.2015 12:24

Oczywiście to bardzo dobrze, że się zwalniacie, bo my tu rządzimy ! I cokolwiek nie powiecie to i tak MY mamy rację. Nie polecam pracy w naszej firmie

10.11.2015 09:55

Ja się podszywam bo Twoje płacze mnie do białej gorączki doprowadzają. Podpisz sie imieniem i nazwiskiem to na pewno znajda sie osoby które podziela się informacjami na temat twoich wyników. Powinieneś dziękować ze nikt cie nie zwolnił tylko trzymal takiego gamonia, który uruchamia dziennie jedna umowę, a pozostali robią sph 1.0, dziękujemy ze się zwolniles. Dzieki temu wszyscy są szczęśliwsi. Mysle ze te 50 opinii które dodales skutecznie ochronią wszystkich podobnych tobie sprzedawców przed podjęciem pracy u nas. Nieudaczników nam nie potrzeba. Ludzi którzy są pokrzywdzeni ze nusza przychodzic do pracy, ze maja coaching. Każdy chciałby siedziec i żeby mi za to placili. Zaloz własny biznes to będziesz siedzial, a jak zamiar glowy masz kapustę, to miej pretensje do siebie a nie do całego świata. Biedaczku

09.11.2015 10:52

Ciekawe kto się podszywa pode mnie, gdyż ja z Anną zgadzam się w tym co pisze. Więc to nie ja piszę, że kłamie. Anna napisała prawdę.

07.11.2015 15:00

08.11.2015 20:47

kłamiesz

06.11.2015 17:56

Kolego

06.11.2015 19:33

Bardzo odważne oskarżenia. No no, nie powiem, ale żeby mieć podstawę do tego, by nazywać kogoś złodziejem (tak wnioskuje z Twojej wypowiedzi) trzeba mieć ku temu dowody. Rozumiem, że takimi dysponujesz?
    ana

06.11.2015 16:57

jak dla mnie praca w porządku. elastyczne godziny, wyplata na czas, taka jaką wypracowałam(trzeba się postarać, nie ma nic za darmo ale to nie problem jeżeli ktoś chce pracować), nie mam zadnych zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o team to lepiej trafic nie moglam. Polecam :)

05.11.2015 16:58

Nie polecam pracy w Teleinvention !
    topos

05.11.2015 18:50

Nie obawiasz się, że zbyt mało osób znajdzie Twoją opinię? Stań pod firmą z transparentem "NIE POLECAM PRACY W TI" i spr ile osób zwróci na Ciebie uwagę. Pewnie przepracowałeś/aś w TI kilka dni (albo wogóle, bo lepsze były przerwy, itp...). Praca w sprzedaży nie należy do łatwych. I to bez względu na to czy jest to CC czy kontakt bezpośredni z klientem. Ocknij sie człowieku i daj sobie siana. Ciesz sie, że masz nową, świetnie płatną pracę i siej fermentu.
    POlecam

05.11.2015 08:41

Polecam pracę w teleinvenion Pozdrawiam całą ekipę UPC :) B.OK
    niePOlecam

05.11.2015 08:49

Nie polecam pracy w Teleinvention
    MO

04.11.2015 17:36

Romkeo - i na nc i z tego co wiem na upc są osoby bez doświadczenia i to chyba nie jest kryterium. Tu musiałby się ktoś z rekrutacji wypowiedzieć na ten temat bo mogło się coś zmienić przez ostatnie pół roku. Ja przyszłam na NC+, fakt Klienci są roszczeniowi, ale to chyba ogólna domena wszystkich firm. Wszędzie są Klienci roszczeniowyi i chyba nie ma takiego miejsca, które jest takich osobników pozbawione. Grunt to pozytywne nastawienie - ja się już przyzwyczaiłam.
    Slav

03.11.2015 21:52

Nie wiem jak jest na innych projektach ale na upc Jest ok. Godziny elastyczne a atmosferka między ludźmi spoko. Wiadomo, Klienci biorą albo nie biorą, jak się starasz na co dzień to nikt pretensji nie ma :)
    Sławek

06.11.2015 01:37

hmm jestem ciekaw kto napisał tą opinię. tak się składa że na projekcie upc była/jest jedna osoba której imie może być skrócone do slav i jestem to ja. byłbym więc wdzięczny aby w moim imieniu nie pojawiały się tu żadne opinie

03.11.2015 20:19

Albo wróćcie do szkoły, gdzie nauczą Was liczyć - bo wygląda na to, że macie problemy z matematyka ! Dodawania w podstawówce uczą !
    Krzysztof T.

03.11.2015 09:20

narazie spoko, wszystko zgodne z rozmową kwalifikacyjną, ludzie w porzo.

31.10.2015 15:37

Misiek

03.11.2015 09:19

Tak, wiesz lepiej i masz rację. :) 140 osób musi się mylić.

30.10.2015 16:25

^^^^^^^ Dobrze prawi, Polać mu! AZ zacznij żyć swoim życiem a nie zatruwaj go innym. No tutaj chyba cała prawda była na wakacjach, tkwij dalej w swojej obłudzie. Trzeba pamiętać, z debilami sie nie dyskutuje, zniży cie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem...
    SNR MASTER :-)

03.11.2015 19:40

Niko po awansie like a boss.... Swoją drogą ciekawe co ty musiałeś zrobic zeby go dostać

30.10.2015 16:24

30.10.2015 00:17

Misiek

30.10.2015 13:48

Owszem są, tylko nie dopuszczasz ich do swojego umysłu. Kiedy ktoś pisze, że jest zadowolony, wymienia plusy takiej pracy jest przez Ciebie oskarżany o kłamstwa. Na prawdę? Nie wierzysz, że ktoś może być zadowolony w pracy w TI? To dlaczego ludzie wracają? Uczniowie na wakacje, studenci po wakacjach itd. To są ludzie podstawieni wg Ciebie? Liczy się tylko twoje zdanie? Prawda jest taka, że na 150 osób, zawsze się znajdzie 10-15 wiecznie niezadowolonych, w tym jeden uparty baran, który potrafi tylko powiedzieć "mi, moje, dla mnie, nie macie racji, ja ją mam". Nie wyszło Ci przyjacielu i wylewasz swoje żale, plujesz kwasem i rzucasz bardzo poważne oskarżenia nie mając dowodów tylko przypuszczenia.
    Twoja Stara

29.10.2015 19:17

Lol a co wy sie tak ciskacie wszyscy chcieliście w telemarketingu zarobić.....??? Bez wykształcenia, bez dobrego cv, bez doświadczenia liczycie na kokosy za 120h pracy w miesiącu po najniższej możliwej stawce, na śmieciowej umowie. Ogarnijcie się...... Co do szanownej Wiesławy słuchać się ciebie nie dało tak (usunięte przez administratora). a wyjscie z fochem z firmy po tym jak było mówione źe za brak wyników obcinka godzin to poprostu dziecinada albo uwiąd starczy nie wiem... kto był na sali wie jak było. Cóź brakuje mi was ale tylko na odległość

27.10.2015 18:23

Sorry, przy beznadziejnych przypadkach ręce się rozkłada. Z "kupy" tortu nie zrobisz i jednak sie sprawdziło jak widać. A Ty wiesiu nie pozegnałaś sie jak swierdziłaś ze jest ci ta firma nie po drodze, tylko normalnie strzeliłaś fochem i dobrze wiesz o co, a to są dwie różne rzeczy wiec nie wal ludziom ściemy, fajnie może było dla cb, ale z drugiej strony wcale tak kolorowo nie było. Tłumaczenie po kilka razy efektów jakos nie dawało. Powinni was wszystkich za mordy złapać i do pracy usadzić bo mieliście przedszkole. A teraz do wyrośniętej ani,myślisz ze ja ze swojej pracy bede sie wam spowiadał? Przeanalizuj sobie swoje wyniki i zastanów sie ile ty pracowałaś... Tak to jest jak plebs idzie do takiej pracy spodziewa się góry złota i może zeby jeszcze na rekach ich nosić, pierw zapracujcie potem wymagajcie a nie tylko narzekać. Normalnych liderów pozdrawiam a tele sie nie wypowiadam.

23.10.2015 09:32

Nasz rację Anko, tak jak napisałaś : "...tego małego co nic nie robił to sie zgodzę... " Z tym ja również się zgodzę.

23.10.2015 09:27

Krzepki był liderem i nie mam do niego żadnych uwag (wg mnie jednym z lepszych), a peseudo liderem był ...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Teleinvention Contact Center, Lockus?

Kontakt - Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.

Skarżyńskiego 14 31-866 Kraków

Branża główna: Call Center i obsługa klienta
    anka

23.10.2015 07:51

Wiesława którego pseudo lidera miałaś na myśli? , tego małego co nic nie robił to sie zgodzę . A jeżeli chodzi o Krzepkiego to chyba jedyna osoba z kadry która coś chciala zrobić i pomagać konsultantomom .

21.10.2015 19:31

Ja podziękowałam za pracę jak już na 100 % stwierdziłam, że z tą firmą nie jest mi pod drodze. I choć wydawało się na początku, że będzie super, później okazało się jak bardzo się myliłam. Pomimo starań nic nie było dobrze. Od pracownika się wymagało nie dając nic w zamian. Na rekrutacji mówiono co innego, a w rzeczywistości okazało się zupełnie co inne. (usunięte przez administratora)Byłam troszkę niewygodnym zleceniobiorcom, gdyż zadawałam zbyt dużo niewygodnych, konkretnych pytań na które odpowiadano pokrętnie i proszono, żebym ich nie zadawała na forum publicznym tylko jak już chcę coś dopytać to przyjść do kierownictwa i porozmawiać. Tylko, że odpowiedzi na te pytania interesowały wszystkich. Podziękowałam za pracę z marną płacą w Teleinvention i chamskim potraktowaniu przez "pseudo lidera" przeszłam do innej firmy, gdzie po okresie próbnym podpisałam umowę o pracę na bardzo dobrych warunkach. Wiem za co pracuję, na jakich warunkach, mam urlop i wszystkie świadczenia pracownicze - jestem zadowolona. Doceniono moją pracę i zaangażowanie - niestety o Teleinvention nie mogę tego powiedzieć. Jedynie ekipa z którą miałam szkolenie była cudowna, ale na szczęście w nowej pracy również z nimi pracuję. Gdyż stopniowo odchodziliśmy z Teleinvention do innej firmy. Czytam tutaj opinie innych i ... Krzepki - nie możesz powiedzieć, że ja chowam się, czy też chowałam za monitorem
    WYGADANY

08.05.2016 22:13

Witam może mi Pani dać namiary na firmę w której Pani pracuje. Pozdrawiam
    Raczej dno

21.10.2015 08:45

Atmosfera między pracownikami faktycznie na plus.Ale kierownik na nce,który gdy nie ma kontrargumentów w rozmowie z pracownikami,potrafi tylko się unieść,to nieprofesjonalne - ale tak to jest gdy siostra załatwia za wysokie stanowisko.System premiowy i stawka szkoleniowa za awarie systemu(jakby to była wina pracowników), to też dno.Całe szczęście,są inne - konkretne call centra w Krakowie.
    Szału nie ma

20.10.2015 19:42

Szału nie ma. Wiadomo, parcie na sprzedaż, Klienci są jacy są a każdemu może zdarzyć się gorszy dzień i mieć gorsze wyniki. Atmosfera między pracownikami super. Płacą w terminie i taką kwotę jakiej się spodziewam.
    Klara

18.10.2015 21:48

Beznadziejna firma. Żenada. (usunięte przez administratora) 13 kart negatywnych opinii. GRATULUJE
    Telesrejszyn

10.10.2015 00:56

Haaah, zwolniłem się stamtąd z dobre.... 5,6 lat temu( Jezu jak ten czas leci!!) i w sumie z ciekawości wszedłem tu by popatrzeć czy ta firma w ogóle jeszcze żyje. I jestem w szoku!! TO jeszcze funkcjonuje!? Na takim wyzysku i pomiataniu ludzi, oni dalej działają? WOW. Szacunek. Pani P. Z. dalej jest kierowniczką? Największa zołza świata;) Brrr aż ciarki mnie przeszły. Generalnie to nie doradzę nic ponieważ, nie wiem co się tam aktualnie dzieje, ale jak wspominałem, gdy ja tam pracowałem to "firma" balansowała nad upadkiem. Gdyby nie firma matka, to pewnie dawno by umarła.
    Krzepki

07.10.2015 07:13

Witam obecną ekipe i wszystkie osoby które będą miały przyjemność ze mną współpracować. Na początek chcialem poinformować że jest to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź w tym serwisie , ponieważ nie zajmuję sie na ogół wystawianiem pozytywnych ani negatywnych opini w serwisach internetowych , jeżeli coś mi nie pasuje to mówię prosto w oczy !  Co jest ważne, przede wszystkim awans w strukturze firmy, tak naprawdę każdy z czasem pnie się w górę i ma możliwość rozwoju ,dobrze to świadczy o firmie że stawia na swoją ekipe i zdobyte doświadczenie . Każda nowa osoba wie na jakie warunki sie decyduję i jaką pracę, więc skąd te żale !? Jak mi coś nie odpowiada zmieniam pracę ! a nie płaczę przed monitorem (żałosne). Na koniec swojej wypowiedzi zapraszam wszystkie chętne osoby do zarabiania pieniędzy w miłej atmosferze ale nie pierdzenia w stołek . A jeżeli ktoś ma jakiś żal albo problem i jest na tyle odważny żeby wyjść za monitora to zapraszam indywidualnie na rozmowę do siebie ! ! ! Pozdrawiam - Krzepki :D
    Łukasz K

15.10.2015 20:56

Tak krzepki masz racje jesteś zajebisty :D Zgadzam sie w 100% z tym co napisałeś

06.10.2015 20:57

Nick - totalne bzdury piszesz. Skoro tam nie pracujesz i nie pracowałeś to po opowiadasz takie banialuki ? Tam stale jest nabór - a jak nie umiesz szukać i czytać to do podstawówki zapraszam.
    yay

06.10.2015 18:51

Mi osobiście się podobało, zarobki poważnie dobre, oczywiście mowa tu o projekcie nc+, kasa za każde przedłużenie i to spora, hmmm Jedyna wada przełożeni strasznie podlą pracowników, aż odechciewa się wszystkiego... oczywiście nie o wszystkich przełożonych tu mowa. Biorąc całokształt pod uwagę to jednak hmm jedna z lepszych firm w tej branży pod względem zarobkowym. Tylko żeby jeszcze szacunek dopisywał co niektórym... Wtedy na pewno nie brakowałoby tu konsultantów.

04.10.2015 14:07

Krzepki to Ty tak Paulinę zachwalasz ? No no ciekawe.

03.10.2015 17:57

Ciekawe dlaczego usuwają posty nieprzychylne, a wręcz świadczące o nieuczciwości pracodawcy ?!
    zdegustowany

30.09.2015 12:16

Ooo widze ze mój komentarz dotyczący umów został usunięty. Brawo Gowork wspieracie nieuczciwych pracodawców.
    Pracownik, ale były!

24.09.2015 18:14

Wszyscy liderzy są super - ale z daleka ! Powiem szczerze, że jeszcze najlepsze zdanie miałem o "Krzepim". Facet rzeczowy. Pozostali liderzy - śmiechu warte. Brak kompetencji, brak wiedzy na temat produktów, które my musieliśmy sprzedawać. Żenada.
    anytram

24.09.2015 09:28

Nie 3000, a ponad 3000. Nie wiem ile dokładnie ponieważ ostatnia wypłata przyjdzie mi dopiero w październiku, ale jak dla mnie to nawet lepiej. Za 3000 można zrobić porządny remont mieszkania, przynajmniej ja na to przeznaczyłam moją wypłatę i jeszcze mi pieniążków zostało, a wręcz jeszcze przybędzie. Poza tym nie wiem czego ty się spodziewasz po projekcie sprzedażowym, na którym stawka to 10zl/h, a może wzrosnąć do 11zl/h w zależności od tego jak długo pracujesz. Każdy pracownik jest tam wynagradzany, a pracują naprawdę ludzie w różnym wieku od młodzieży po osoby po 50. Jeśli się postarasz i będziesz bardzo dobry to tak, można zarobić nawet po 4000 miesięcznie. Moim zdaniem jest to i tak duże wynagrodzenie jeśli chodzi o taką pracę, więc jeśli myślisz, że przyjdziesz i jako naburmuszony świeżak zażądasz 5000 zł na miesiąc to sorry, ale chyba pomyliłeś branże. Nikt Ci nie da 5000 zł na miesiąc na stanowisku konsultanta bo stwierdzisz, że tak Ci się należy. Ta firma zapewnia Ci super atmosferę i dobrze płatną pracę. Pracowałam na 2 innych projektach i ten najbardziej mi odpowiada i jestem pewna, że wrócę w przyszłym roku, albo o ile będę mogła w trakcie roku.
    LUKASZ,K

23.09.2015 22:54

CHCE NAPISAĆ SPROSOTAWNIE.... PAULINA JEST BARRRDZO KORZYSTNYM KIEROWNIKIEM PROJEKTU M BANK ORAZ ALICJA JEST TEZ BARRRDZO KORZYSTNYM LIDEREM NA TYM PROJEKCIE :D
    Pracownik, ale były!

23.09.2015 21:56

Przez 4 miesiące zrobiłaś 3000 tysiące? No to faktycznie kupa kasy. Nic tylko siąść i płakać! Gratulacje jeżeli uważasz że to fantastyczne wynagrodzenie. Ale w tej firmie to chyba sami masochisci pracują.
    autoreklama

23.09.2015 09:36

wszystko ładnie i pięknie- piekna autoreklama!
    anytram

22.09.2015 17:42

Pracowałam przez 4 miesiące na projekcie nc+ w firmie Teleinvention, niestety musiałam przerwać pracę ze względu na rozpoczynający się rok akademicki (choć znam osoby, które pracowały w ciągu roku akademickiego i mówiły, że było super). Szkolenie i Rekrutacja w bardzo miłym gronie - Monika super tłumaczy wszystkie zagadnienia, a Wiola, Agnieszka i Grzesiu poprawiają humor w najgorszy dzień. Jeśli jest jakiś problem, albo nie czuje się najlepiej zawsze można do nich iść, pogadać, poprosić o pomoc. Na nc+ ekipa bardzo zgrana, Daniel, Paweł i Maciek najlepsi jeśli chodzi o tłumaczenie i coachingi i konkursy. Asia i Basia też super bo zawsze dzięki nim panowała miła atmosfera. Łukasz świetnie motywuje dobrą premią na następne miesiące. Wszyscy serdeczni i bardzo mili, można się pośmiać i pożartować. Dzięki konkursom i premiom potrafią super zmotywować konsultantów do pracy i dają dużo zarobić. Ogólnie jestem bardzo zadowolona bo łącznie przez niepełne 4 miesiące zarobiłam ponad 3000 zł, ale wiem, że da się wyciągnąć na tym projekcie nawet 4000 miesięcznie. Stawka godzinowa w pierwszych dwóch tygodniach szkolenia to jakieś 8zł/h (jakieś 7,60zł po odliczeniu podatku), a po umowie szkoleniowej normalna stawka 10zł/h (9,60 po odliczeniu podatku) + premie. Pieniążki za szkolenie dostanie się jeśli w miesiąc od zakończenia szkolenia przepracuje się 120h. Nie jest to jakąś wielką sztuką. Wystarczy codziennie, na spokojnie pracować po 7h dziennie (np. od 9-16). Wypłaty zawsze dostaje się na czas, a czasem nawet dzień/dwa wcześniej. Jeśli chodzi o ustalanie grafiku to nie ma problemu, wystarczy pamiętać, że lepiej zaplanować się na mniej godzin i później zostać dłużej w pracy - na nadgodzinach - jeśli się chce dłużej popracować, niż zaplanować się na więcej i tracić godziny, a potem odrabiać. Ogólnie naprawdę BAAARDZO pozytywnie!

19.09.2015 15:02

Zdziwiony nie Wy zwalnianie ludzi tylko oni się zwalniają bo nie dają się oszukiwać

19.09.2015 14:55

Bzdura i zaklamanie

Zostaw merytoryczną opinię o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.