Teleinvention Contact Center, Lockus

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.

Opinie o Teleinvention Contact Center, Lockus Kraków

Nie przegap nowości o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.!

24.09.2016 09:50

xxi

24.09.2016 23:16

Kasy z prowizji jest coraz mniej bo Nc+ z każdym miesiącem zawyża wymagania, żeby zaoszczędzić na podwykonawcy. Oferty na internet i telefon są słabe, coraz więcej procedur coraz mniej czasu na rozmowy. Jeśli jesteś studentem, który chce dorobić do kieszonkowego, to taka praca może cię satysfakcjonować, ale pracują też osoby, które chcą się z tego utrzymać ale z tym jest coraz gorzej.
    Konsul

24.08.2016 08:23

Mam wrażenie że po zmianie kadry na nc+ jest dużo lepiej. Jestem konsultantem od listopada i z całą pewnością mogę powiedzieć że gdy się starasz, pracujesz po 6, 8h i robisz w tym czasie umowy a nie puste godziny to zarobisz naprawdę dobrą kasę. Narzekają Ci co przychodzą po 4h i mają wszystko głęboko... Byle żeby przesiedziec i zrobić puste godziny... Wiadomo taki konsultant zarobi czystą podstawę bez prowizji. O liderach i starszych dużo nie będę mówić ponieważ z takim stażem jak ja trzymając się wytycznych nie potrzebuje za bardzo ich pomocy. Wiem że zwracają uwagę na młodych stażem konsultantów i są pomocni. Normalni ludzie. Wystarczy popracować i poznać a sam się przekonasz że atmosfera na projekcie gdzie jest masa ludzi jest naprawdę fajna. Oczywiście wszystko zależy od indywidualnego podejścia. To tylko moje zdanie. Jedno jest pewne studia + ta praca są jak najbardziej do pogodzenia. Świadczy o tym ilość studentów na projekcie.
    emmm

01.08.2016 17:51

nie polecam, na projekcie nc plus uważać na pana M.K - rażący brak kultury osobistej

01.08.2016 12:28

01.08.2016 17:49

nie polecam , na projekcie nc plus pan M. K. rażący brak kultury osobistej
    ZA

01.08.2016 11:57

Nie polecam pracy w Teleonvention nikomu, kto jest chce być uczciwie traktowany.
    dawid

Bzdura. Kant.

31.03.2016 21:21

Szykowny

01.04.2016 09:09

To akurat prawda, nie wiem jak na innych projektach ale stawki na przedłużaniu umów mają od 10 do 15 brutto potem dodatek za staż pracy + 2zł/h. Mają też prowizje za umowy i kase za polecenia znajomych do pracy.
    XYZ

29.03.2016 23:34

Kochani, jaki 150 zł? Płacone wszystko za godziny (stawka zależna od jakości, na infolinii w dodatku od czasu rozmów). Wszystkie kworty które Wam podają (czyli np 12 zł) to są kwoty BRUTTO Godziny pracy są elastyczne, to prawda. Ale zeby nikt nie myślał - poniadzłek 8 rano, czy neidziala 15 - stawki godzinowe cały czas te same Na przedłużeniach średnio TRZEBA robić conajmniej 1 umowę na godzinę. (usunięte przez administratora) Ogólnie atmosfera całkiem ok, ale BAAARDZO DUŻY ZAPIER***, szczególnie na infolinii, ale da się do tego przyzwyczaić
    M

24.03.2016 19:22

Dają 12 brutto czy 12 netto?
    annaaa

29.12.2016 17:44

BUHAHAHAH 12 zł??? na umowie 8 brutto!!!!!!!

18.03.2016 14:40

Bzdura

12.02.2016 16:37

Najważniejsze, żeby szanowali pracowników a z tym jest różnie
    Anna

08.02.2016 08:28

Bardzo dobra firma ,można zarobić o ile sie chce pracować .Wyplata zawsze w terminie wszystko jasne i przejrzyste. Nieudaczniki które tu byly i narzekają, poprostu nigdzie się nie odnajdą i polecam im zająć się skrecaniem długopisów w domu. WSTYD I ŻENADA
    ANA

07.02.2016 14:18

Nie polecam pracy w Teleinvention nikomu
    Totylkoja

15.01.2016 23:20

Panie ciekawy, ja chętnie odpowiem na ten komentarz. Jeżeli byłbyś sumiennym pracownikiem ta odprawa nie zabolałaby cie tak bardzo aby pisać komentarz na ten temat. Widocznie masz coś na sumieniu. Jestem konsultantem na nc+ od 6 MC. Żeby nic do ciebie nie mieli wystarczy mieć umowy, dobre sph i jakość. Jeżeli nie puszczasz "wymuszek" tylko pewne, dobre umowy to będzie ok i nikt się nie będzie czepiał. Jeżeli masz jakiś problem, zawsze możesz ze wszystkim podejść do Liderów, to są fajni, zyciowi ludziwe. Ja nigdy nie miałem z tym kłopotu. z Basia i Kasia zawsze można się dogadać z godzinami i grafikiem. Dział jakości spoko, zawsze do dyspozycji. Aśka trochę nerwowa, ale do zniesienia, do Lukasza nic nie mam. Jest kierownikiem i musi trzymać to w kupie.Do nich trzeba podejść i normalnie pogadać a nie stroić fochy i mieć pretensje.
    yyyy

15.01.2016 20:24

ojej, a gdzie się zapodziała moja opinia? Może i nie była zbyt pozytywna, ale mimo wszystko dosyć wyważona a przede wszystkim konkretna.
    Ciekawy

14.01.2016 16:28

Osoby które tak chwalą teleinvention jakoś z opini na przerwach słyszanych to nikt was nie chwali.Jeżeli pozytywne opinie tutaj są to śmiem wątpić że są prawdziwe 50% ludzi na nc+ już szuka nowe pracy bo jest o tym głośno na przerwach . Ostatnia sytuacja zebranie na środku sali i szykanowanie osób którym źle idzie na ławie publicznej no nie tak się ludzi motywuje do pracy panie Ł nie zna się pan na tym jak widzę ,osoba próbująca wyrazić swoją opinie na tym spotkaniu została sprowadzona do parteru słowami które zapewne każdy odebrał w taki sposób ,,Nie jesteś taki dobry jak ci się wydaje więc się zamknij".Cele wyznaczane przez firmę są do zrealizowania ale nie z każdym dniem. Liderzy kpina!!!!!!!!!!!!!!!! kto pracował ten wie a kto nie to pewnie sprawdzi, oczywiście nie wszyscy ale większość. Co 3 dni straszą zwolnimy was zapłacimy wam mniej nie staracie się jesteście do bani.Tekst roku pana Ł cytuje ,,do tej pory udawało się realizować cele a w tym miesiącu się nie udało to niedopuszczalne" tekst powtarzany co miesiąc więc ja się pytam kiedy to się udało zrealizować cele skoro co miesiąc się czegoś nie udaje zrobić????????????, w epoce dinozaurów chyba. Plus że płacą rzetelnie i na czas.Nie ma znaczenia czy się starasz i tak będzie szkolenie tak to się po POLSKU nazywa po co te makaronizmy co trzecie słowo i tak na mądrzejszych nie wychodzicie.Poza tym podsunięcie komuś kartki to nie szkolenie i wałkowanie po 15 razy jedne rzeczy skoro ta rzecz nie przynosi w merytoryczne rozmowie z abonentem efektów??Aż jestem ciekaw odpowiedzi na tą opinie:D ,,liderzy" będą się dwoić i troić żeby nawrzucać pozytywnych opinie a ja się zwracam do całej reszty która tu zagląda jak mówisz że jest źle albo dobrze to podaj przykładny takie jak ja nie da się im zaprzeczyć bo miały miejsce :D
    Nie warto

07.01.2016 21:24

Nie polecam Pracy W teleinvention !!!

02.01.2016 18:44

Sianowgłowie

06.01.2016 12:21

Jesteś pewien? http://innpoland.pl/120989,wielka-korporacja-wlasnie-przestala-pytac-kandydatow-do-pracy-o-studia-zobacz-dlaczego Jak dla mnie to właśnie takie schematy, które powielasz pewnie wzorem swoich rodziców, że bez wykształcenia wyższego nie znajdziesz dobrej pracy, są rodem z lat 70 i 80. To właśnie dlatego mamy tak wielu absolwentów uczelni humanistycznych, którzy NIGDY nie będą pracować w zawodzie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Teleinvention Contact Center, Lockus?

Kontakt - Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.

Skarżyńskiego 14 31-866 Kraków

Branża główna: Call Center i obsługa klienta
    unknown

28.12.2015 21:17

nie polecam, obgadywanie za plecami,trudno znaleźć kompetentną osobę, która pomoże nowemu pracownikowi, po 2 miesiącach zrezygnowałem
    Natalia Van'dass

05.12.2015 21:28

A ja nadal przystaje przy moich poprzednich opiniach . Bardzo polecam prace jezeli tylko chcesz sie starac sprzedawać( bo wiadomo każdy ma gorsze dni) i pokazac ze to potrafisz to na pewno zostaniesz doceniony i narzekać nie bedziesz. Pracuje w tej firmie juz chwile czasu i nigdy nie narzekalam . Atmisfera + ludzie = chęć do pracy . Natomiast jak sie komuś tylko komentarze na go work chce pisac bo ma zbyt wiele wolnego czasu to może polecę dziennikarstwo bo to specjaliści w KLAMSTWACH I OCZERNIANIU LUDZI

02.12.2015 20:21

06.09.2016 23:16

Pseudo szkolenia

24.11.2015 17:00

szakalownik

24.11.2015 18:19

Nie wiem kiedy to było w każdym razie dawno. Ja mam normalną zleceniówke ze składkami i żadnych kombinacji nie było.
    zygii

24.11.2015 16:54

zgadzam się z koleżanką Anitą w 100% niedawno zrezygnowałem i była to jedna z lepszych decyzji jakie podjąłem. Ogromna presja i stres ale nie taka jak wszędzie na sprzedaży tylko coś znacznie gorszego na zasadzie wyżywania się za swoją własną nieudolność, w kilku firmach sprzedażowych już pracowałem, w niektórych po 2/3 lata więc wiem co piszę. Liderzy wprost obrażają pracowników i "wielka Pani szefowa" z zarządzaniem niewiele ma wspólnego. Reszta pseudo liderów / kierowników powinna przejść gruntowne szkolenia z szefowania komukolwiek bo do bycia prawdziwym liderem wiele im brakuje, widać nikt ich nie nauczył i wątpię aby się coś zmieniło.
    anita

24.11.2015 16:35

Co za dno... totalna porażka, ani jednej kompetentnej osoby na stanowisku kierowniczym. "rozgwiazda szefowa " bije wszelkie rekordy niekompetencji. Zajmuje się wszystkim tylko nie pracą. Reszta kadry to dosłownie jakieś osoby z łapanki bez podstawowej wiedzy o zarządzaniu. Atmosfera nerwowa. Pracowałam w innym call center i totalnie nie ma porównania. Jestem zła na siebie, że nie sprawdziłam wcześniej gdzie idę... Stanowczo odradzam!
    nopoprostunonie

24.11.2015 13:59

Szczerze polecam prace w Teleinvention pracuje tutaj od ponad roku. Nigdy, przenigdy nie miałem problemu z kontaktem z liderami, zawsze naprowadzali mnie na cel aby stać się jeszcze lepszym sprzedawcą. Przyniosło to efekt w wygranych konkursach, podwyżkach.Podsumowując jeżeli nie umiesz się zaangażować to będziesz narzekać ze firma zła płaca żła, gdziekolwiek nie będziesz pracować zawsze przełożeni będą od Ciebie wymagać, nawet w zamiataniu liści.
    super

24.11.2015 10:02

ja wolę mieć wyższe stawki godzinowe niż prowizje.To jest super, że firma docenia i nagradza osoby które mają staż w firmie wtedy też są wyższe stawki
    Janucha

24.11.2015 09:56

Są nowe stawki na nc+ - powiem szczerze, że nie spodziewałem się takich rzeczy :) W sensie podwyżek i to jeszcze przed grudniem. Fajnie :> Co prawda coś kosztem czegoś bo spadły prowizje i są inaczej rozliczane, ale tak czy siak wyjdę znacznie lepiej na nowych stawkach niż na starych.
    Aganaszka

23.11.2015 17:45

Uwielbiam pracę w tej firmie, wspaniali liderzy (zwłaszcza Aneczka, Michaś i Grześ, który już zmienił pozycję). Bardzo wyrozumiali i troskliwi. Bardzo miła atmosfera, nie zawsze jest kolorowo, ale jak wykonujesz swoją pracę sumiennie i się starasz to jest to doceniane. Kokosów nie ma, ale jako zajęcie dodatkowe jest w sam raz.
    DoDODo

23.11.2015 11:52

A ja powiem tak: Pracuję i nie narzekam. Nie ma się co spodziewać kokosów na takim stanowisku ale płaca i tak dobra jak na nasze warunki. Nikt mnie nie goni do roboty, pracuję ile mogę. Prawda jest taka że jak chcesz to zarobisz nie chcesz to nie zarobisz. Jeśli chodzi o liderów to raczej mili są, fakt jak zrobisz błąd to Cię upomną ale chyba chodzi o to aby ich nie popełniać, prawda? Fakt szkolenia mogłyby być krótsze (ja miałem 80h) więc kasę za nie dostanę późno, ale faktem jest że dostanę, wiem ile i za ile więc wszystko jest OK. :)
    utdd

19.11.2015 20:53

A ja chcę tam wrócić zgubiłem się w dużym korpo i chce zarabiać mało na śmieciowej umowie za 120h pracy w miesiącu i bede wylewał potem gorzkie żale na gowork jak to zle i jak nie fajnie. Marze o tym

18.11.2015 23:10

Ana

19.11.2015 08:52

Polecam pracę w Teleinvention. Wszystko jest tutaj w porządku, a negatywne wpisy umieszcza tutaj tylko jedna sfrustrowana osoba zainteresowana wprowadzaniem przyszłych pracowników w błąd. R{{L
    DyzmaA!

18.11.2015 17:48

Brak zastrzeżeń.
    Zuz

18.11.2015 17:32

Praca spoko, godziny elastyczne, atmosfera i ludzie super! Wypłata się zgadza, premia zgodna z wysiłkiem. Lider ludzki i dający dobre rady. Każdy zaczynający pracę raczej ma świadomość na czym ona polega,więc nie rozumiem narzekania. Nie podoba się,to zmień pracę. Myślę, że pora coś z siebie dać,a nie siedzieć i narzekać :) Pozdrawiam!
    OK

18.11.2015 12:47

OK
    Madagaskar

17.11.2015 16:52

Pierwszy tydzień łatwy nie był. Na razie jest ok. Pierwszy miesiąc za mną i wypłata w terminie i taka jakiej się spodziewałem. Żadnych kantów, wszystko gra. Co do Liderów, to nie zdarzyło mi się o coś zapytać, by nie znali odpowiedzi. Kumaci, przyjaźni ludzie z którymi można normalnie pogadać. Przychodząc miałem mieszane uczucia, ale wszystkie moje obawy się nie sprawdziły i sph mam już koło 1,0 ;).
    Karol

16.11.2015 21:45

Nie polecam pracy w Teleinvention !

13.11.2015 18:03

jolo

14.01.2016 15:51

akie ty masz w tej firmie dni w tygodniu odbierane za prace w sobotę no to to już totalna bzdura
    zaciekawiony obserwator

12.11.2015 23:34

Z ciekawości zapytam, jakie są przesłanki ku temu aby wyciągać wnioski, iż ktoś jest "gamoniem" i "nieudacznikiem" w związku z tym, że "uruchamia jedną umowę dziennie"? Wysokie umiejętności marketingowe mają być jakimś wyznacznikiem potencjału intelektualnego? Autorze wpisu do którego się właśnie odnoszę, to Ty w ten sposób odstraszasz ludzi od Teleinvention, sugerując, iż ktoś kto by się jednak nie odnalazł w tej typu bądź co bądź specyficznej pracy, byłby postrzegany przez firmę jako "gamoń" i "nieudacznik".

Zostaw merytoryczną opinię o Teleinvention Contact Center, Lockus Sp. Z O.O.