Call Center Poland

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 111 ocen.

Opinie o Call Center Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Call Center Poland

Nie dla call center

Praca dla niewydarzeńców, którzy po całym dniu użerania się z frustratami przez telefon albo wciskania ludziom jakiegoś g..na wracają do domu i odstresowują się waląc konia. Wynagrodzenie tak żałosne, że więcej zarobi się żebrząc. Wpisanie takiej pracy w życiorysie to straszny obciach chociażby ze względu na samą nazwę firmy. Zajęcie dla desperatów z niską samooceną. A potem ludzie się dziwią, dlaczego mają depresję.

ENPIRE rekrutacja

Praca w Warszawie dla osoby, która wiąże swój rozwój zawodowy z obszarem należności/windykacji. Poszukuję Młodszego Specjalisty ds. Windykacji, doświadczenie nie jest wymagane (przygotowany system szkoleń specjalistycznych), oczekuję rozwiniętych umiejętności komunikacyjnych, nastawienia na realizację zadań, otwartości i kultury osobistej. Nie jest to praca na słuchawce! ;) Zainteresowanych zapraszam do kontaktu! CV proszę wysyłać na office@enpire.pl z dopiskiem "rekrutacja dział należności"

Karolina

@MArcin dziękuję za pozostawienie opinii. Zachęcam wszystkich forumowiczów do zapoznania się z wywiadem ze Sepcjalistą ds. Marketingu Call Center Poland, znajdziecie go na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,682,wywiad-slawomir-wygoda

Karolina

@Bożena czy powiesz coś więcej dlaczego polecasz? Jakie są mocne strony pracodawcy? Co najbardziej podoba Ci się pracując w firmie Call Center Poland? @Greg a czy powiesz coś o warunkach pracy w firmie? To forum jest po to, aby pozostawiać informację na temat pracy w firmie a nie innych pracowników.

Bożena

Bardzo fajnie pracuje mi się Call Center, polecam

Greg

Niestety muszę potwierdzić złe opinie. "team liderzy" to bardzo na wyrost nazwanie ludzi którzy każde pytanie o projekt muszą przesyłać do tych którzy są "wyżej". Często też pytają doświadczonych agentów, zwyczajny brak wiedzy. Główne tematy w tej firmie - co zjeść na obiad ???? nie polecam, traficie pod "skrzydła" średnio 25-letnich dzieciaków bez podstawej wiedzy o projektach ale chętnie gadających o tym co zjeść i gdzie wyjechać ????

Telefonik

Jak ktoś lubi taką pracą to nie jest powód do kpin!

Bylu

Nie szkoda Wam życia na pracę na słuchawie?

Monia

Czy jest jakaś dobra informacja o aktualnej sytuacji?

Mar
@Monia 05.09.2017 15:30
Czy jest jakaś dobra informacja o aktualnej sytuacji?

Co Wy gadacie o jakiejś złej sytuacji??? Wszystko jest w jak najlepszym porządku, nie ma to jak plotka ktora bezsensownie sie rozchodzi i wszyscy w to wierza...

Karolina

@Rafał skąd takie informacje, że firma upada? @Chrabia czyli jesteś zadowolona z pracy a powiedz po jakim czasie są szanse na taką podwyżkę? Jak długo pracujesz w Call Center Poland? @Kleo aktualnie poszukują w Słupcy na stanowisko Telemarketer w Call Center. W ofercie napisali, że zapewniają płacę podstawową w wysokości 2000 zł (netto, na ręke), co miesiąc dodatkową premię od 300zł wzwyż.

Rafał
@Karolina 25.08.2017 13:19
@Rafał skąd takie informacje, że firma upada? @Chrabia czyli jesteś zadowolona z pracy a powiedz po jakim czasie są szanse na t...

... bo m.in. ING zrezygnowało z usług "firmy"? bo nagła konieczność przeniesienia ludzi z jakiegoś projektu z jednego piętra na inne żeby można było wynająć komuś innemu? bo w ostatnim czasie - widziałem na zdjęciach - nie ma nawet papieru/ręczników w kiblach? Mógłbym mnożyć przykłady ale po co odbierać wam potencjalnych jeleni? :D

Rafał
@Karolina 25.08.2017 13:19
@Rafał skąd takie informacje, że firma upada? @Chrabia czyli jesteś zadowolona z pracy a powiedz po jakim czasie są szanse na t...

... bo m.in. ING zrezygnowało z usług "firmy"? bo nagła konieczność przeniesienia ludzi z jakiegoś projektu z jednego piętra na inne żeby można było wynająć komuś innemu? bo w ostatnim czasie - widziałem na zdjęciach - nie ma nawet papieru/ręczników w kiblach? Mógłbym mnożyć przykłady ale po co odbierać wam potencjalnych jeleni? :D

Kleo

Czy firma nie ma zupełnie nowych ofert pracy? Miałem zamiar aplikować ale jestem zaniepokojony opiniami jakie na forum zamieściliście. Może ktoś podpowiedzieć jak jest?

Rafał

Prawda jest taka że firma upada. Coraz mniej osób na projektach, team liderzy nie mają wiedzy o projektach, za które są "odpowiedzialni". Polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stamtąd najszybciej jak się da, nie żałuję decyzji o odejściu.

Rafał

Prawda jest taka że firma upada. Coraz mniej osób na projektach, team liderzy nie mają wiedzy o projektach, za które są "odpowiedzialni". Polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stamtąd najszybciej jak się da, nie żałuję decyzji o odejściu.

Chrabia

Mogę powiedzieć, że tu pracuję od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Fajni ludzie pracują a w dodatku lubię pracę na telefonie. Niektórzy narzekają na zarobki ale wiem, że trochę czasu i dostanę podwyżkę.

Wira

Call Center na Mokotowie, atmosfera sympatyczna na pierszy pogląd. Umowa zlecenie. Stawki 15-17 zl/h brutto. Miełam spotkanie rekrutacyjne w środe w języku angielskim, w czwartek szkolenie, w ponedziałek rano podpisałam umowę i dziś musieł być pierszy dzień. W ponedziałek o 15 HR zadzwoniła i opowiała że klijent nie chce z mi pracować, a superwajzer i kurator szkolenia dają żle oceny, że nie wystarcza mi pozjomu angielskiego. Surrealizm. Nie polecam, tylko jeżeli chcecie żyć w nowele Kafki.

Wira

Call Center na Mokotowie, atmosfera sympatyczna na pierszy pogląd. Umowa zlecenie. Stawki 15-17 zl/h brutto. Miełam spotkanie rekrutacyjne w środe w języku angielskim, w czwartek szkolenie, w ponedziałek rano podpisałam umowę i dziś musieł być pierszy dzień. W ponedziałek o 15 HR zadzwoniła i opowiała że klijent nie chce z mi pracować, a superwajzer i kurator szkolenia dają żle oceny, że nie wystarcza mi pozjomu angielskiego. Surrealizm. Nie polecam, tylko jeżeli chcecie żyć w nowele Kafki.

Basiula

Praca nie jest taka lekka ale jeśli ktoś lubi ten charakter pracy to będzie zadowolony!. Zawsze tak jest, że jak czegoś nie lubi to żeby były super warunki to człowiek nie ma wewnętrznej satysfakcji.!

Ex

Pracowałam w tej firmie bardzo długo. Ogólnie jeżeli chodzi o jej funkcjonowanie nie mam dużo zastrzeżeń. Natomiast jest to przerost formy nad treścią. Rażąca jest również kwestia braku kompetencji niektórych osób ( nie mówię o konsultantach ). Pracy ogólnie w tym miejscu nie żałuję bo atmosfera była świetna jeżeli chodzi o team. Ale obcinanie prowizji jest na poziomie dziennym chyba że umiesz walczyć o swoje ! Ale tak jak wspomniałam na początku jeżeli czegoś od nas wymagają to powinny być stworzone ku temu warunki. Przy takich dalszych działaniach firma wreszcie polegnie. Podsumowując jak szukasz pracy na pewien czas to polecam... Ważne żeby się wylogować z tej firmy w odpowiednim momencie i nie tracić swojego potencjału.

Ex

Pracowałam w tej firmie bardzo długo. Ogólnie jeżeli chodzi o jej funkcjonowanie nie mam dużo zastrzeżeń. Natomiast jest to przerost formy nad treścią. Rażąca jest również kwestia braku kompetencji niektórych osób ( nie mówię o konsultantach ). Pracy ogólnie w tym miejscu nie żałuję bo atmosfera była świetna jeżeli chodzi o team. Ale obcinanie prowizji jest na poziomie dziennym chyba że umiesz walczyć o swoje ! Ale tak jak wspomniałam na początku jeżeli czegoś od nas wymagają to powinny być stworzone ku temu warunki. Przy takich dalszych działaniach firma wreszcie polegnie. Podsumowując jak szukasz pracy na pewien czas to polecam... Ważne żeby się wylogować z tej firmy w odpowiednim momencie i nie tracić swojego potencjału.

Bratnik

Świetnie, że firma wprowadza nowości np. z językami obcymi.

Work Service

Praca od zaraz! Konsultant ds Sprzedaży. Opis stanowiska: • Praca dla Lidera usług gospodarczych w Polsce • Sprzedaż produktów prawniczych • Realizacja planów sprzedażowych • Systematyczne doskonalenie warsztatu sprzedażowego i wiedzy produktowej Wymagania: • Otwartość na potrzeby Klienta • Umiejętność nawiązywania relacji biznesowych • Chęć do rozwoju w sektorze sprzedaży • Komunikatywność Oferujemy: • Wynagrodzenie podstawowe: 2800 brutto/miesiąc • Premie od sprzedaży, • Stałe premie za późniejsze utrzymanie Klienta • Pracę od pon. – pt. w pełnym wymiarze godzin • Szkolenia podnoszące umiejętności sprzedażowe • Wsparcie trenerów sprzedaży • Owoce w biurze zainteresowanych zapraszam do kontaktu prywatnego lub na adres mailowy: magdalena.grochowska@workservice.pl

Mocart

Jak znasz rodzaj pracy i lubisz taką to będziesz zadowolony!

Petros

Chce zacząć prace w CCP w Rzeszowie ktoś coś wie o atmosferze i czy da radę coś zarobić aktualnie?

Szukam pracy

Jak to wyglada z przerwami ? O której są i ilu minutowe ? Chodzi mi głównie o weekendy

Paweł

Ostrzegam przed firmą Call Center Poland- proszę omijać szerokim łukiem !!! Pracowałem tam (placówka w Warszawie) i moje spostrzeżenia są następujące: 1. Oszukiwanie na wypłacie. Mnie osobiście cztery razy próbowano oszukać. Aby otrzymać tyle, ile się należy, musiałem się wykłócić. W efekcie naliczali mi potem tzw. „wyrównania”, ale odbywało się to z ogromnymi problemami, w atmosferze chamstwa i agresji słownej ze strony kierownictwa. Inni pracownicy też mieli podobne akcje z wypłatami. 2. Mobbing Liderzy (w CCP odpowiednik supervisorów) oraz kierownicy stosują mobing, który objawia się poprzez nieustanny wrzask na pracowników i stosowanie słownictwa bardzo wulgarnego. Pracowałem w różnych firmach, z różnymi ludźmi i nigdy nie spotkałem takiego chamstwa i agresji słownej jak w CCP. Kierownictwo- pod tym względem- poziom rynsztoka. 3. Beznadziejna atmosfera i żałosne warunki finansowe Bardzo niskie stawki godzinowe, prowizje zaplanowane tak, aby 99% pracowników ich nie wyrobiło. Bazy klientów wielokrotnie przedzwonione, klienci mają dość odbierania po raz setny telefonów od tych samych firm, tym bardziej wyniki są bardzo słabe- oczywiście wina zawsze jest zwalana na pracowników (krzyki, pretensje, ciągłe straszenie zwolnieniem itp.) Zero szans na awans, rozwój zawodowy, umowę o pracę itp. Ciągłe nagabywanie o dawanie większej dyspozycyjności, przychodzenie w sobotę- oczywiście bez żadnych bonusów w zamian. 4. Donosicielstwo Kierownicy mają swoje „wtyki”- małych, zakompleksionych ludzi, którzy w donosicielstwie i podlizywaniu się upatrują szans na poprawę swojej pozycji w firmie. Wystarczy że taki kapuś usłyszy, że pracownicy między sobą negatywnie wyrażają się o firmie- następnego dnia pracownicy zostają zwolnieni za tzw. „całokształt pracy”. 5. Podsumowanie Firma ma ogromne problemy z rekrutacją- ludzie przychodzą, widzą jak jest i uciekają. Firma próbuje ratować się poprzez zatrudnianie Ukraińców, z marnym wynikiem. W Warszawie i okolicach jest naprawdę wiele miejsc pracy, gdzie można zarobić więcej, bez znoszenia chamstwa i mobbingu. CCP- nie polecam nikomu, chyba że najgorszemu wrogowi  Więcej szczegółów- zapraszam na priv.

(L) (Koło) (L)
@WWL 17.11.2016 22:39
Najechało się do naszej pieknej stolicy masa wieśniaków że wschodu którzy myślą że im się należy. Jak się wam nie podoba to wyn...

WWL - Paragrafy grożą, ale za brak wynagrodzenia w terminie oraz za zaniżanie wynagrodzenia. Jeśli ten gość, co to napisał, faktycznie nie dostawał tyle ile się należało to jak najbardziej dobrze że o tym pisze, przynajmniej inni będą wiedzieli żeby tam nie iść. Zastanawiam się kim ty jesteś cebulaku i skąd przyjechałeś do stolicy ? Bo Warszawiakiem na pewno nie jesteś, sądząc po tej wypowiedzi. Właśnie- najechało się do NASZEJ (nie twojej, chamie od pługa) Warszawy takich buraków jak ty- co pojęcia o pracy i życiu nie mają, ale wielcy "specjaliści" w firmie tatusia albo kolegi, więc opinie o ludziach wydają. Ogarnij się napływowy napinaczu internetowy :D

Budzik
@Realna 17.11.2016 22:21
Tak się zastanawiam ile jest prawdy w tym wszystkim i kto pisze te komentarze. Też tam pracowałam i odczucia mam odmienne. Ten...

Super , że tak piszesz. Rodzaj pracy znamy i jak komuś nie odpowiada niech szuka innej. Takie opluwanie i wyśmiewanie z firmy , z ludzi jest obrzydliwe.

ab

ciekawe ile jest pracujących weekendów w miesiącu.

Igor

Witam serdecznie. Poszukuje ludzi do pracy w nowo powstałym zespole sprzedażowym. Nie jest to call center, kontakt b2b oraz face to face. Wynagrodzenie podstawowe 1700-3000 netto, do tego bardzo wysokie prowizje. Najwyższe w branży. Jeżeli jesteś naprawdę dobry spokojnie możesz zarabiać 20 000PLN miesięcznie. Pisze szczerze, że 80%, którzy pracują jako wystrój wnętrza zarabiają podstawę, 20% zdeterminowanych osób spokojnie ponad 10 000 PLN. Bardzo duża możliwość awansu na Managera, nie zastanawiaj się, wyślij CV na maila igor.pawlak1992@gmail.com. Jestem pewny, że zostaniesz na dłużej.

Ktoś taki...

Kolesiostwo, układy i niekompetencja. Konkursy i "assesment centre" ustawione pod konkretne osoby. Normalnie nie da się w tej firmie awansować. Trenerzy i kierownicy projektów nie nadają się do niczego. System i oprogramowanie na jakim się pracuje to porażka przez P Rekrutacje są prowadzone przez osoby, które w życiu nie powinny się nimi zajmować. Szkolenia są prowadzone nieudolnie, co skutkuje nieprzygotowaniem do późniejszej pracy. Stanowiska pracy to śmiech na sali. Szczególnie rozlatujące się krzesła. Nie polecam.

Żaba

Kiedyś pracowałem w Armatis LC i nikomu nie polecam - najgorsze chyba jest tam to, że w każdej chwili moga wysłać cię do domu. W Deutsche nie ma takiego problemu. Jeżeli macie pierwsze doświdczenie "na słuchawkach" szukają teraz konsultantów na infoolinie przychodzącą w Deustche Bank. Ogłoszenie jest na pracuj.pl.

Nie ma drugiej takiej w Radomiu

Wróćcie do Radomia! To jedyna firma call center w Radomiu do której chodziłam bez grymasu. Projekt idealny. Prowadzący oddział pan Tomasz na odpowiednim miejscu. Wypłata sprawiedliwa, zawsze na czas. Obiecane premie również wypłacone. Kontakt telefoniczny do "centrali" realny. Atmosfera bardzo przyjazna. Każdy wiedział po co jest i dlaczego. Jak w każdej pracy znajdzie się w grupie wszechwiedzący, ale na takich jest natychmiastowa reakcja i ustawienie do pionu. Gdyby stawka w Warszawie Nam oferowana byłaby wystarczająca do przeprowadzki i samodzielnego utrzymania, to zostałabym w firmie.

Marcin__

Byłem na dwóch rozmowach (a właściwie to na rozmowie i szkoleniu, w trakcie którego zrezygnowałem) na projekt mBanku. Sam projekt oceniłbym jako średnio ambitny, dobry raczej dla osób z doświadczeniem w CC/obsłudze klienta. Natomiast pracownica CCP prowadząca ze mną rozmowę rekrutacyjną powinna natychmiast wrócić na słuchawkę, bo się nie nadaje na stanowisko, jakie piastuje, podobnie zresztą, jak pani prowadząca "szkolenie".

EbaZ

Pracowałem w CCP nie polecam! Kombinują z grafikiem, przy wypłacie pensja się nie zgadza. Szkoda czasu.

nowa

Byłam tam ostatnio, popracowałam kilka dni i żałuje strasznie. Bałagan w firmie mają straszny, liderzy siedzą tylko i nic nie robią. Żadnej pomocy, a jak zapytasz to z pretensją wyskakują. Często siedzą w łazienkach i ćpają. Przerzucają z projektu, na projekt i nawet bardzo nie wytłumaczą jak na danym projekcie rozmawiać. Konsultanci robią co chcą, kłócą się z innymi konsultantami, awanturują z liderami. Często nawet jak nie było mnie w pracy, nikt się nie zorientował i łatwo tam można przyciąć. Ja zrezygnowałam dlatego, że wrzucili mnie na nowy projekt, chociaż umówili się, ze mną, że będę na jednym stałym projekcie, bo przerzucanie nie jest mi na rękę. Udawali, że nie wiedzą o co chodzi, chociaż na szkoleniu rozmawialiśmy inaczej. Nie dziwie się, że ta firma upada, o czym huczy w gazetach, skoro mają tam taki pieprznik

EbaZ
@nowa 12.02.2016 23:19
Byłam tam ostatnio, popracowałam kilka dni i żałuje strasznie. Bałagan w firmie mają straszny, liderzy siedzą tylko i nic nie r...

Aż tak zle? Pracowałem tam 2lata temu.

hey

a ja jestem ciekaw czy właściciel zbudował dla syna basen z wieżą do skoków. Koszty idą w miliony, samo utrzymanie to rocznie może być nawet kilkaset tysięcy

X

@Wróbel hahah to czemu nie jesteś w zarządzie tylko dzwonisz patałachu?

Wróbel

Zarobki tak niskie, że właściwie jest to wolontariat. Warunki pracy fatalne, obrazy jak z XIX wiecznej kolonialnej Afryki. Głupota członków zarządu przypomina zabawne komedie o czekistach, udających biznesmenów. Na każdym kroku kolesiostwo. Każdy kontakt z tą firmą to strata czasu.

xxx

Polecam każdemu, świetna atmosfera pracy. Zarobki są różne w zależności od projektu na którym się jest. O przełożonych nie mogę też złego słowa powiedzieć, jeśli się wykonuje ich polecenia co chyba jest oczywiste w każdej pracy jest się chwalonym.

pozdro

Kierownik w tej firmie, jeden wielki żal- nie znam innych przyzwoitych słów aby kulturalnie wypowiedzieć się o pracodawcach. Jeśli szukasz pracy na okres wakacyjny, albo jeśli chcesz na kilka miesięcy sobie dorobić trafisz idealnie. Poprzednia pani kierownik była idealna,żadnych problemów, miała ludzkie podejście, nie patrzyła na Ciebie z góry. Obecnie w Timie liczy się tylko STATUS STUDENTA- tak status studenta, chociaż możesz być uczniem w gimnazjum/liceum/szkoła policealna, wtedy przyjmą Cię z otwartymi rękoma. Biorąc pod uwagę wynagrodzenie jest bez szału- 11 brutto. Chyba, że Cię nie lubią masz mniej, zależy czy jesteś mężczyną czy kobietą. Sorry, ale płeć tutaj ma znaczenie. Potrzebujesz 1200 zł netto za cały etat? Zapraszam na Prostą 70, umowa o pracę to tutaj marzenie, tak jak ludzie i traktowanie pracowników.

anna

Jak w takim wypadku jest z grafikiem w Call Center Poland? Czy mogę z góry wcześniej ustalić kiedy chce przychodzic, czy mozna robić sobie przerwe w ciągu dnia na wykład na uczelni, czy raczej tylko wybrać dni pracujące? Nie ma problemu by potem wszystko odpowiednio rozliczyć? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.

Rothead
@anna 23.01.2015 01:57
Jak w takim wypadku jest z grafikiem w Call Center Poland? Czy mogę z góry wcześniej ustalić kiedy chce przychodzic, czy mozna...

Tak, można ustalić grafik pod zajęcia na uczelni

nNn

Zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną - czy może ktoś napisać jak obecnie kształtują się stawki godzinowe?

trąbolombó
@nNn 26.09.2014 10:14
Zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną - czy może ktoś napisać jak obecnie kształtują się stawki godzinowe?...

w granicach 8,25zł do ręki

Legionista

Dziadostwo jak cholera. Te pozytywne opinie piszą liderzy z firmy. Jaka praca w cc jest to każdy wie, ale warunki pracy w tej firmie to porażka. Żałosna stawka godzinowa, niezmienna od lat, niezależnie też przepracowanych w tej firmie lat, ilości godzin w miesiącu czy dyspozycyjności w soboty. Żadnych perspektyw na awans czy podwyżkę. Mobbing i chamstwo liderów i kierownictwa na każdym kroku. Z cynicznym uśmieszkiem mówią często: "nie podoba się wam to nie musicie tu pracować", a gdy przychodzi piątek to mówią: "no weźcie się wpiszcie na sobotę, bo nam brakuje ludzi" (oczywiście za tą samą stawkę). Komputery się psują, 99% słuchawek nie nadaje się do użytku, foteliki też rozwalone; firma nie widzi jednak problemu ;) Kolesiostwo i układy, układziki widoczne na każdym kroku. Atmosfera jak na wsi; wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą, każdy o każdym plotkuje, są też donosiciele. Praca może dobra na chwilę, do momentu znalezienia jakiejś normalnej pracy. Zostając tam na dłużej - zryta bania i nerwy. Obecnie już dawno mam normalną pracę, a do CC w GK nigdy bym nie wrócił, nawet gdybym był nie wiem jak zdesperowany. Stanowczo- nie polecam.

konsultant z biegłym niemieckim

Typowe call center - dostajesz BRUTTO niecałe dwadzieścia złota za 1 godzine pracy czyli góra jakieś 17 zł brutto /1h i do domu. Praca dla dzieci i pensja też adekwatnie na poziomie dziecka, które nie ma spłaty kredytu na głowie, zobowiązań, utrzymania rodziny etc. No bo jak normalnie dorosła osoba mającą w/w/ do udźwignięcia co miesiąc żyjąc w warszawie i ma samych stałych opłat stałych około : 2 tys. zł w Warszawie to jak dokładnie tyle dostanie wypłaty na ręke w typowych call center w Warszawie jak to to z czego życ? Patowa sytuacja, wiec lepiej zając sie szukaniem pracy tam gdzie da sie przeżyc miesiać i dać sobie spokój w wszelkimi call center bo one nie płacą na tyle żeby można było przeżyć nawet miesiąca w Warszawie lecz nawołują do pracy na cały miesiąc a płacą za pół miesiąca choć każą przychodzić do pracy cały miesiąc. To jest dopiero draństwo. Jakby wszyscy się wypieli na call center to może wreszcie zaczęliby płacić i pojęli, że w Polsce normalni ludzi mieszkają co maja serca i mózgi i swoje potrzeby i nie śpią pod mostem a ceny są droższe w Warszawie niż w Niemczech. Wiec jak tu żyć? Łobuzerka szukająca frajerów do niemalże darmowej pracy ale za to z biegłą znajomością języka niemieckiego lub z biegłą znajomością angielskiego. Żenujące towarzystwo hahahahah Żałosna banda nieudaczników!

odważny
@gość 18.05.2014 13:39
call center Głogów tu się zarabia ok. 300 - 1000 to juz jest max zł, brak ciepłej wody, brak ręczników papierowych, papieru toa...

A ja bym odkręcił te grzejniki a jak by mi zabronili to bym zadzwonił na Policję. Ja się z takimi sku. nie cackam

zala
@gość 18.05.2014 13:39
call center Głogów tu się zarabia ok. 300 - 1000 to juz jest max zł, brak ciepłej wody, brak ręczników papierowych, papieru toa...

Janie pracuję w call center i mam mniejszą wypłatę, więc co robić? Szkolić się , szukać i płakać? Może kiedyś pracodawcy w tym kraju chorym zaczną rozumieć, że pracownik musi z czegoś żyć, a nie tylko z łapy do papy jak niewolnik, a wieczorem łzy w poduszkę.

123456789

Słuchajcie jak jest z wymaganą ilością godzin do wypracowania w CC (usunięte przez administratora) (ile minimum)? Pracuje się w weekendy czy tylko w tygodniu?

ja

Podobno firma z Poznania ma niedługo, hmm... przejąć / wykupić / czy inny tego typu zabieg biznesowy CCP. Ktoś potwierdzi czy usunie ten post?

Otwórzcie Oczy!!

Ludzie, ogarnijcie... znajdźcie ten post i kolejne pod nim, czy to nie przypadek że tak szybko pojawiły się pod sobą z pozytywną opinią dla tej firmy? Nikogo nie oskarżam ale zastanówcie się czy czasem to ktoś od nich nie wpisuje sprzecznych opini...

zawadiaka

Mam pytanko,czy to Wy zawracacie (usunięte przez administratora) wydzwaniając ,o każdej porze dnia i nocy???

bąk

to nie jest to samo millenium plaza to zupełnie inna firma!

bubek

to projekt TELEPOLSKA! każdy wie co o tym myśleć. ja nie polecam.

anonim

a CCPL w budynku MILENIUM PLAZA na al. jerozolimskich 123a, to jest to samo? czy ktoś tam pracował,pracuje? jak jest?

wojtek

polecam, nie jest to praca marzeń, ale da się wyciągnąć w miarę normalną kasę. Atmosfera jest ok. , ludzi pozytywnie nastawieni. Wypłata na czas. pracuje od 5 miesiecy nie miałem opóźnień. Pozd.

Zostaw opinię o Call Center Poland - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Call Center Poland