German Polish Job Center Sp. J.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 238 ocen.

German Polish Job Center Sp. J.
3 238 6 1

Opinie o German Polish Job Center Sp. J.

agencja GPJC

Drodzy Państwo, z uwagi na coraz więcej zapytań dotyczących pracy w magazynie wysyłkowym Baur prosimy w pierwszej kolejności o kontakt z naszą agencją.Staramy się odpowiadać Państwu na wszystkie pytania i wątpliwości odnośnie oferty i ew. wyjazdu.Bardzo szczegółowo opisujemy warunki i charakter pracy, ilość godzin, warunki mieszkaniowe itp.Jeżeli odpisujemy bądź oddzwaniamy z niewielkim opóźnieniem, to z góry przepraszamy. Nie świadczy to jednak o zaniedbaniu z naszej strony. Jak co roku jest bardzo duże zainteresowanie ofertą, mamy mnóstwo zapytań telefonicznych i mailowych. W ubiegłym roku do magazynu BFS za pośrednictwem naszej agencji wyjechało 80 osób, 20 pracowników zostało przejętych przez klienta i pracuje do tej pory, niektóre z osób ściągają do pracy swoich znajomych i bliskich.O czymś to świadczy. Do osób już potwierdzonych do wyjazdu apelujemy , ażeby pozostawały z nami w stałym kontakcie.Zawsze służymy wsparciem i pomocą.Rozwiązujemy na bieżąco wszystkie problemy, pomagamy w kwestii tłumaczeń. Od pn.-do pt. w godzinach 8-17 jesteśmy do Państwa dyspozycji. z poważaniem zespół GPJC

abcde
@agencja GPJC 27.10.2017 10:53

Witam.Prosze niesluchac tych wszystkich glupot ktore zostaly opisane przez GPJC. gdyz jestem jedna z osob ktore zostaly z ubiegłego roku i to jest nie prawda ze pracujemy bezposrednio przez BAUR. Dalej jestesmy pracownikami Hofmana tyle tylko ze dostalismy umowe na czas nieokreslony.Wiec to do konca nie jest tak jak GPJC opisuje prosze w to nie wierzyc. Praca jest ciezka z obecnych ludzi ktorzy teraz przyjechali do pracy zostala garstka. Ludzie odchodzili z dnia na dzien.... A co do pan pracujacych w GPJC mam bardzo duzo zastrzezen bo nie sa tak pomocne jak jest napisane. Jedynie mozna było wszystko załatwic z pania Magdalena Wojdała która niestety juz nie pracuje a opiekunem tego projektu jest inna pani która jest bardzo nieprzyjemna i arogancka.

agencja GPJC
@abcde 16.12.2017 09:53

Szanowna Pani, Szkoda, że nie miała Pani na tyle odwagi, żeby się przedstawić.Z Pani postu jasno wynika z kim mamy do czynienia.Jest Pani w swoim opisie bardzo niesprawiedliwa, osądzając wpisy innych osób za "głupoty". Nikt inny z kilku tysięcy pracowników, którzy wyjechali do pracy do Niemiec za naszym pośrednictwem nie dostał tyle pomocy z naszej strony co Pani. Szkoda, że tego czasu, który poświęcała Pani na pisanie "kilometrowych"sms-ów do nas z prośbami o załatwianie wszelakich spraw związanych nie tylko z pracą, nie spożytkowała na usamodzielnienie się.Zważywszy na fakt, że jest Pani w Niemczech już ponad rok.Rok czasu- to chyba wystarczający czas, aby się zadomowić i usamodzielnić. Jest Pani jedną z nielicznych osób, które nie zostały przejęte przez BAUR.A dlaczego??? to musi już Pani sama wyciągnąć odpowiednie wnioski.Jeśli chodzi o sam charakter pracy w BAURZE, to jest on niezmienny od lat.Każdy z nas ma inne wyobrażenie o pracy i każdy szuka czegoś innego.Nie sposób wszystkim dogodzić. z poważaniem agencja GPJC

roki
@agencja GPJC 20.12.2017 14:21

dość dobra i jeżeli prawdziwa to słuszna odpowiedź

K.S.
@agencja GPJC 20.12.2017 14:21

Rzeczowo i na temat. Bravo;)Agencja GPJC jest kapitalna a osoby tam pracujące to świetni ,pomocni fachowcy.Nieudacznikom i malkontentom należy powiedzieć zdecydowanie NIE, nie dawać się sprowadzać do niskiego poziomu rozmów z nimi i jak najszybciej się pożegnać. Dobrej nocy

Serhii

German Polish dobry pracodawca,oprocz firmy I.K.Hofmann,ktora jest porazka,ani doplat za nadgodziny ani nic normalnego,oprocz osob ktory tam pracuje.Przepracowalem za polmiesieca 167 godzin,otrzymalem 600 euro,jeszcze powiedziali ze to z premia.Nie polecam I.K.Hofmann

GPJC
@Serhii 25.06.2018 12:48

witam Pana, pisałam w Pana imieniu do pracodawcy, dostałam następującą odpowiedź: "bardzo nam przykro, ze Pan Piasecki nie jest zadowolony ze wspolpracy z nami. Niestety, ze wzgledu na ochrone danych osobowych, nie moge wchodzic w szczegoly rozliczenia. Jesli Pan Piasecki ma jakies pytania odnosnie paska wyplat, prosilibysmy o kontakt. Z mojej strony moge zapewnic, ze premia i przepracowane godziny zostaly wyplacone plus do tego Panu Piaseckiemu nie zostal potracony czynsz za miesiac maj. z poważaniem agencja GPJC

Serhii
@GPJC 02.07.2018 15:51

Dzien dobry! Za nie potracenia czynszu za miesiac maj - 1 dzien przepracowalem 16 godzin.A za premiu w 100 euro za prace w chlodnie -21 stopni po 14 godzin w dzien to niech sami pracuje.Bo jesli bede mowic ze oni super firma to ja mam wszystkie papiery z godzinami i podpisami swoich kierownikow i wezmie nadeszlie do niemieckich urzadow pracy.Cialkem za wszystko otrzymalem 1800euro za 387 godzin,to znaczy ze nawet nie otrzymowalem 5 euro netto za godzinu,nawet jak do plusowac potracenia za czerwiec,bo potraczili za cialy miesiec a bylem tylko 22 dni i zwolnilem sie i pojechalem.Dla tego i nie polecam te firme,bo firma I.K.Hoffman to sa oszusty a nie firma.

Pracownikroku1995

Czy ktoś pracował w stockheim przy meblach? Jaka kasa i czy ciężko?

quebo98
@Pracownikroku1995 25.06.2018 22:46

witam, jesteśmy na meblach już tydzień, montujemy z dziewczyną meble, w pierwszym tygodniu były to krzesła, teraz mają być ławki.Montaż jest banalny, nie trzeba przy tym wysiłku.Moja dziewczyna ogarnia wszystko. Z tego co nam mowili na miejscu, potrzebują jeszcze 40 osób do końca września.Wbijajcie !!!!

123
@quebo98 26.06.2018 09:38

Można o więcej szczegółów np. jak z zakwaterowaniem?

1234
@quebo98 26.06.2018 09:38

A jak jest z zakwaterowaniem?

quebo98
@1234 26.06.2018 20:09

są to mieszkania zakładowe 3 pokojowe, 2 sypialnie i pokój z TV.Kuchnia i łazienka ( nawet pralka jest), największy plus to, ze do pracy idziemy piechtą 2 minuty.

Joker
@quebo98 27.06.2018 08:45

mozna prosic Twojego maila? chcialem uzyskac wiecej ifnormacji na temat oferty przy skręcaniu mebli w Stockheim

Łukasz.

Hej. Potrzebuję informacji na temat pracy w magazynie na poczcie. Czy praca jest stabilna pod względem godzin ? Jakich wypłat można się spodziewać ? Są uczciwi ? Jaka atmosfera panuje na zakładzie pracy i na zakwaterowaniach ? Czy gwarantują dojazd ? Proszę o wszelkie opinie , bo nie chce się wpakować w gnój za ostatnie pieniądze . Pozdrawiam.

Robert

Jak się współpracuje z agencją ? Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

MacMax

Witam jak wygląda praca przy skręcaniu mebli w Stockheim warto ? Czy ciężka robota ?

Zuzanna

@GPJC Nie podawaj, proszę, danych personalnych innych pracowników firmy German Polish Job Center, gdyż jest to niezgodne z regulaminem. Ponadto, zakładam, że jesteś bądź byłaś pracownikiem firmy, tak? Jeśli tak, to czy możesz napisać o tym, jakie Ty miałaś doświadczenia podczas współpracy z firmą? Będę Ci za to wdzięczna.

Zuzanna

Firma German Polish Job Center poszukuje pracowników, a pełną listę ofert pracy można znaleźć na stronie internetowej. Dlatego jeśli ktoś byłby zainteresowany pracą w firmie, to zostawiam tutaj bezpośredni link do ofert pracy - http://www.gpjc.eu/pl/employee.html Ponadto, zachęcam Was do wypowiedzi na temat tego, jak Wam się z firmą German Polish Job Center współpracuje. Będą to na pewno bardzo rzeczowe i konkretne opinie.

Waldi

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w German Polish Job Center Sp. J.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

natalka

Mam zamiar wyjechać z tej agencji na komisjonowanie warzyw i owoców w okolicach Monachium.Czy może mi ktoś,coś powiedzieć,o tej pracy i tak w ogóle jaka panuje atmosfera w zakładzie i w miejscach zamieszkania,oraz jakie warunki są w mieszkaniach,bo myślę że rozmawiacie,o tym między sobą na pauzie lub po pracy

Administrator

Posiadasz bieżące informacje na temat poziomu wynagrodzenia w German Polish Job Center Sp. J.? Twoja opinia może okazać się cenna.

Monika

Witam czy przed wyjazdem do Niemiec z tej agencji trzeba byc zarejestrowanym w urzedzie pracy??? W Polsce??

GPJC
@Monika 03.04.2018 11:48

nie trzeba, umowy z pracownikami są na warunkach niemieckich.

Zuzanna

@Natuśka, widać, że masz pozytywne doświadczenia z German Polish Job Center Sp. J. Swój wpis poświęcasz osobom, które prawdopodobnie sprawowały funkcję Twoich koordynatorów. Co możesz więcej powiedzieć o samych warunkach pracy i zakwaterowaniu w miejscu, w którym wykonywałaś swoje obowiązki?

Natuśka

Współpraca z Panią Izą i Panią Marysią to czysta przyjemność. Obie Panie martwią się o swoich podopiecznych,są zawsze pomocne i dostępne jeśli podopieczny ma problem. Widać ze obie Panie pracują tam z powołania a nie przymusu. Polecam w 100% prace z tą agencja . Lepszej nie znajdziecie ;)

Pati

Jeżeli pracowałam rok temu u Państwa to mozna liczyć na to aby ta firma zatrudnila mnie jeszcze raz? Pozdrawiam.

agencja GPJC
@Pati 13.02.2018 10:45

witam, tak, jak najbardziej.Prosimy o kontakt z agencją. pozdrawiamy GPJC

takeme

Witam, niedawno bo w zeszłym roku firma GPJC pośredniczyła mi w znalezieniu pracy i byłem zadowolony jeżeli chodzi o tą firmę szkoda że nie mogę powiedzieć tego o agencji Hoffmana przez którą byłem zatrudniony, pensja się zgadzała co miesiąc także wszystko co najważniejsze w pracy było zapewnione, zły byłem na agencję Hoffmana ponieważ wydarzyła mi się przykra sytuacja w domu i musiałem zjechać do Polski, sekretarka w biurze Hoffmana rzuciła moim uzasadnionym wypowiedzeniem napisanym w j.niemieckim ta sytuacja trochę mnie zniesmaczyła, pracowałem w firmie Magna niedaleko Ingolstadt i byłem zadowolony, praca ciężka, norma jak najbardziej do wyrobienia i wielu dostało kontrakt bezpośrednio z pracodawcą :) Chciałbym jeszcze raz spróbować wyjazdu przez GPJC w tym roku i mam pytanie jak wygląda kwestia zamieszkania gdybym znalazł sobie jakiś hotel pracowniczy jak uzyskać meldunek bo bez niego nie będę mógł podjąć pracy ?

German Polish Job Center Sp. J.
pracodawca
@takeme 28.01.2018 21:04

Proszę o kontakt z biurem. GPJC

On26

Nie polecam!! Nie potrafią odpowiedzieć na zwykłego maila, w porównaniu do innych firm! Nie oddzwaniają jak mówią przy rozmowie telefonicznej! Ta firma to jedna WIELKA porażka. Omijajcie to z daleka! A Panie siedzące wielkie damy, bez kultury, mają ludzi za nic.

Ja93
@On26 24.01.2018 16:55

Dokładnie. Odkąd nie ma Pani Magdaleny to z nikim tam nie można się dogadać :/

German Polish Job Center Sp. J.
pracodawca
@On26 24.01.2018 16:55

GPJC - proszę mieć na tyle odwagi i podać swoje nazwisko, co to była za porażka według Pana. My jako firma nie mamy sobie nic do zarzucenia. Bardzo proszę podać imię pani która to według Pana ma tak mało kultury i ma ludzi za nic Wszystkie problemy są przez nas dalej przekazywane do pracodawców. Niestety jest coraz więcej osób które uważa, że jeśli jednego dnia zgłosi problem, to na drugi dzień musi on być już rozwiązany, a my też tylko jesteśmy ludźmi. GPJC

German Polish Job Center Sp. J.
pracodawca
@Ja93 29.01.2018 11:21

GPJC: z kim nie można się do gadać ? proszę o informacje. Wszystkie panie w biurze są tak samo uczynne jak była pani Magda, nie ma żadnej różnicy w obsłudze pracowników. GPJC

ChybaObiektywnie

Firmę polecam z czystym sumieniem, pozdrawiam również bardzo sympatyczną Panią Izabelę:) Jeśli chodzi o załatwianie pracy to prostu trzeba zrozumieć, że istnieje wiele czynników, na które sama agencja GPJC nie ma wpływu i wyjazd do pracy może się opóźnić. GPJC wysyła ludzi do innego niemieckiego pośrednika, ten pośrednik wysyła do właściwego już miejsca pracy, więc nieścisłości mogą powstać na kilku liniach - stąd opóźnienia lub nieporozumienia. Tak jak nieporozumieniem jest pisanie, że panie z biura to siedzące wielkie damy. Pani Izabela naprawdę dwoiła i troiła się, aby znaleźć dla mnie pracę. A że troszkę to trwało... no cóż, jak napisane powyżej nie na wszystko firma GPJC ma wpływ. Wydaję mi się, że największymi malkontentami są osoby nie znające języka, nie znające realiów, dużo krzyczące, a mało robiące, zarazem oczekujące wielkich pieniędzy i super warunków mieszkaniowych, najlepiej darmowych. Podsumowanie: POLECAM

Deniro 1410

Witam To już mój mój drugi wyjazd do pracy w Niemczech zorganizowany przez GPJC W zeszłym roku pracowałem w firmie Baur gdzie pracowałem jako pakowacz Prace uważam za bardzo fajną , zgadza sie była norma z początku byłem tym przerażony ale po tygodniu okazało się ze tą normę mozna spokojnie wyrobić (tylko trzeba chcieć ) Co do warunków mieszkaniowych to wiadomo ze nie są to 5-cio gwiazdkowe hotele , ja uważam ze są bardzo dobre Obecnie pracuję w firmie Magna na produkcji lusterek samochodowych , warunki mieszkalne i płacowe są super Co do biura pośrednictwa pracy GPJC to uwazam ze jest ona godna polecenia zawsze jak sa jakies problemy to je rozwiazują wystaczy tylko zkontaktowac sie z paniami z biura Naprawdę polecam to biuro

michu
@Deniro 1410 24.11.2017 17:46

witam a mozesz cos wecej o tym montazu lusterek?? ogolnie ile sie tam wychodzi netto juz po wszelkich oplatach bez nadgodzin ale z dodatkami za nocki wiesz juz przelew pozdrawiam

TakaJa
@michu 20.12.2017 09:34

Pracowałam tam. Praca jest w Assamstadt. Stawka wzrasta z miesiąca na miesiąc, ale ogólnie można dobrze zarobić, tyle że trzeba się uwijać w robocie, co też nie każdy dawał radę i wiem, że dużo osób szybko się zwalnia. Dużo zależy od zmiany na którą się trafi, jak wszędzie atmosfera w pracy jest bardzo ważna. Trzeba pojechać samemu i się przekonać :)

Xxx
@michu 20.12.2017 09:34

Ok.1050 po oplaceniu mieszkania na nockach ok chyba 1400

Gość

Agencja pracy GPJC jest w porzadku, nie moge powiedziec nic zlego. Warunki mieszkania bardzo dobre i praca rowniez super. Kontakt z biurem jest zawsze bez problemu. GPJC odsyla ludzi do niemieckiego pośrednika, i jezeli ktos ma problem, bo dostal za malo wyplaty to na pewno nie jest wina firmy GPJC tylko po prostu trzeba isc do niemieckiej agencji i wyjasnic, bo na pewno mozna w jakis sposob, bo tak sie nie dzieje bez powodu. Jesli ktos bierze zaliczki co tydzien to nie ma się co dziwic, ze dostaje mniej wyplaty pozniej. Jezeli bede miala komus POLECIĆ agencje pracy to na pewno polecę GPJC.

ooeeeeq
@Gość 14.12.2017 10:17

tak agencja sama gpjc nie jest winna ale powinna powiedzieć ludzią gdzie ich wysyła, za miesiac pracy i przerobienie 180 godzin własnie dostalismy 900 euro pensji, to nie wiem ile my mamy netto za godzine chyba 6 euro

Aaaa

Zarobki w firmie Baur to 1100 euro po odliczeniu za mieszkania 150 euro.ewentualne nadgodziny ida na zait konto. Panie z gpjc są mile i pomocne jednak nie są na miejscu i nie widzą dokładnie wszystkiego A przede wszystkim nie widzą warunków mieszkania bez pralki lodówki zamrażarki żadnej kuchni.

XXZY

Tak było dobrze Bylo bo już nie jest. W zeszłym roku mieliście Państwo darmowe mieszkania teraz musimy płacić za mieszkanie agencji Hoffman po 150 euro za osobę ale tylko przez 3 pierwsze miejsce poznizneij kwota może być w skali nawet 800 euro albo trzeba szukać coś samemu . Warunki może nie są źle ale na jedną noc lub dwie A nie na mieszkanie na dłuższą metę nie ma kuchni żadnej tzn palników ani kuchni gazowej mała lodówka Na kila osób i nie ma pralki .i niech nikt nie pisze że tak to już jest bo w konkurencyjnej agencji ludzie mają darmowe mieszkania mają dobre warunki dodatek diety dziennej. Także może i było dobrze ale nie jest teraz. A wynagrodzenie po odtraceniu za mieszkanie to około 1100 euro jakieś ewentualne nadgodziny idą na zait konto. Ktoś może powiedzieć trudno trzeba było jechać z innej agencji no tak ale nikt nie przypuszczał że aż takie mogą być różnice i rozbieżności między agencjami wysyłającymi ludzi do jednej firmy.

Kasia74

Pracowałam z mężem przez agencję GPJC w zeszłym roku, też w Baur i byłam zadowolona. Przecież wiadomo, że to nie jest praca biurowa tylko fizyczna na magazynie. Zgadzam się z Panem Deniro 1410 - panie z agencji zawsze odpowiadały na moje maile i były bardzo miłe. Nie znam niemieckiego ale radziłam sobie bez większych problemów, poznałam tam fajnych ludzi i w tym roku też szykuję się do wyjazdu. Co do mieszkania, to mieliśmy dwuosobowy pokój w hotelu pracowniczym, koleżance trafił się inny nocleg i też była zadowolona. Jedzie ktoś tam w przyszłym tyg.? Pozdrawiam.

Jacob

Przybyłem na miejsce dnia 5 listopada na projekt w sonefeld na magazyn Baur. Jeżeli chodzi o mieszkania to warunki są dobre, lecz niestety z każdym dniem wypływają nowe fakty, przyjechałem jako komisjoner bądź pakowacz niewielkich przedmiotów takich jak pendrive, myszki do komputerów, płyty cd itp. Jednak już się dowiedziałem, że komisjonowania nie ma ponieważ w tym magazynie są przedmioty typu duże agd. np. pralki, lodówki, kuchenki itp. kobiety zwykle pakują przy taśmie, norma to 33 sztuki na godzinę. A normy nie miało być, to tak na marginesie. Tak jak wspomniałem, dziewczyny pakują same bądź jak muszą przenieś przedmiot o większej masie to mogą zrobić to we dwie, tak aby przypadało na osobę po 15 kg. Facecie przynoszą kartony, bądź skanują paczki przy taśmie, albo idą na rozładunek bądż załadunek kontenerów. Choć agencja zapewniała, że przy załadunku pracują tylko osoby z uprawnieniami na wózki widłowe. Także to co agencja mówi a to co jest na miejscu to zupełnie co innego. W dodatku jest jeszcze haczyk z mieszkaniem, kiedy chcesz wypowiedzieć umowę i zjechać z projektu. Pozdrawiam i życzę dalszych udanych poszukiwań pracy.

agencja GPJC
@Jacob 07.11.2017 17:05

Szanowny Panie Jakubie, agencja przedstawia oferty wiarygodnie, jeśli chodzi o magazyny BFS informowałyśmy, że asortyment jest różny ( generalnie może być wszystko oprócz spożywki), elektronika, sprzęt sportowy, odzież, sprzęt AGD, itp.To co się pakuje bądź komisjonuje zależy od bieżących zamówień internetowych.Wszystkim kandydatom są przedstawiane takie informacje.Może być sytuacja, że przez tydzień pakuje się elektronikę, a przez kolejny sprzęt sportowy. Czy o ten "haczyk" Panu chodzi: " Wkład własny Pracownika wynosi 20 € za każdy dzień, jednak nie więcej, niż 150,00 € za każdy miesiąc kalendarzowy"? Ten zapis wynika z regulaminu, który pracownicy podpisują na miejscu wraz z umową o pracę. Jeśli chodzi o inne "haczyki" to prosimy o kontakt z naszym biurem bądź opiekunem ze strony pracodawcy.Będziemy starali się wyjaśniać wszystko na bieżąco. z poważaniem agencja GPJC

Pracownik
@agencja GPJC 08.11.2017 09:27

G**no prawda. Wspominaliascie o myszach, pendrive płytach i biżuteriach. Ps. Tez zostałem przez nich oszukany.

GPJC
@Pracownik 08.11.2017 16:05

Komisjonowania mysz, pendrive'ów płyt i biżuterii nie mamy w swoich ofertach, także musiał pomylić Pan to z inną propozycją pracy.

TAKAPRAWDA

Agencja German Polish wysyła dużo ludzi do pracy w okolice Ingolstad moim zdaniem bardzo zakolegowaną agencją już Niemiecka Zeit&Nah. Na miejscu okazuje się że mieszkania to żenada na mieszkaniu 17 łużek a z 6ciu pokoji otware jest tylko 3 jeden.prysznic kuchnia- babcia miała lepszą . I są nie wypłacalni. Ciężko jest pracować 48godzin za107 euro a na koniec i tak nie.wypłacają należnego. Do tej pory prubuje skontaktować sie.z.Agencją ponieważ wiszą mizapłate.za duzo.godzinale.maja najprawdopodobniej wy......

German Polish Job Center Sp. J.
pracodawca
@TAKAPRAWDA 03.11.2017 23:45

Witam, firma Zeit&Nah jest naszym klientem, od lat pracują tam osoby skierowane przez nas i nie wnoszące żadnych skarg. Agencja nie ma trudności finansowych, zawsze wszystkie pensje są wypłacane w terminie. Jeśli zjechał Pan nie wypowiadając umowy, mogła zostać Panu naliczone kara umowna, o której jest mowa w umowie o pracę. Proszę o kontakt mailowy z naszym biurem, postaramy się wyjaśnić dla Pana tą kwestię. Pozdrawiam Agencja GPJC

Dziewczyna

Macie jakieś oferty pracy na produkcji dla kobiet ?

agencja GPJC
@Dziewczyna 02.11.2017 11:38

witam, tak mamy, prosimy o przesłanie cv do nas na maila: magazyn@gpjc.eu pozdrawiam agencja GPJC

xyzzzz

Witam czy ktos pracuje w firmie BAUR Michael-Dechant okolice Bayreuth ?? jakie opinie i wrazenia, poniewaz mam zamiar rozpocząć tam prace

spoko94
@xyzzzz 18.10.2017 16:05

witam, wyjechalismy przez GPJC w listopadzie 2016 do Baura do Weismain i pracujemy nadal, jest spoko.Mamy umowy niemieckie, kasa sie zgadza, praca nie jest ciężka, moja kobieta sobie radzi :))) Jak mamy problem dzwonimy do biura Job Center i od razu jest interwencja.My nie narzekamy.Zależy kto czego szuka.Wiem, ze teraz mają dużą rekrutację na początek listopada.Za ich pośrednictwem przyjeżdżają do nas znajomi.Miejmy nadzieję, ze wszystko wypali tak jak rok temu.

Nicky
@spoko94 25.10.2017 08:26

A jak z godzinami pracy? Ile jest zagwarantowane w umowie? Praca od poniedziałku do piątku, czy zdarzają się też soboty? Jak warunki mieszkaniowe?

Dawid
@Nicky 26.10.2017 14:19

Jak rozmawiałem z panią z biura, powiedziała mi, że jest Zeitkonto, ale umownie miesięcznie wypłacają wynagrodzenie za przepracowane 150h. To całkiem ok moim zdaniem. (Reszta idzie na Zeitkonto). Jadę tam 5-6 listopada :-)

Łukasz
@Dawid 26.10.2017 23:09

Gdzie jedziesz ? Od nich

Tadeusz

Ponieważ German Polish Job Center Sp. J. ma opinię dobrego pracodawcy to nawet nie ograniczają listy ofert pracy bo i tak znajda chętnych. Trochę jestem zaskoczony niektórymi opiniami ale widocznie tak musi być.

xyz

Witam czy ktos pracuje w firmie BAUR Michael-Dechant okolice Bayreuth ?? jakie opinie i wrazenia, poniewaz mam zamiar rozpocząć tam prace

Zostaw opinię o German Polish Job Center Sp. J. - Łódź

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie German Polish Job Center Sp. J.