German Polish Job Center Sp. J.

3 Dodaj opinię
German Polish Job Center Sp. J.
3 248 514 5 1

Opinie o German Polish Job Center Sp. J.

Filtruj opinie po kryteriach:

Marcin Redwitz
 Opinia

Witam. Wyjechaliśmy do Niemiec przez GPJC,w lipcu 2018r. I pracujemy do dziś,złego słowa na agencję nie możemy powiedzieć. Pracująca tam Pani Iza to,człowiek-anioł.Dzwonimy do niej gdy na prawdę mamy jakiś problem,a nie z pierdołami typu,zepsute gniazdko,czy "ktoś mi podkrada jedzenie z lodówki".Zawsze jest pomocna,mieliśmy parę problemów i wszystkie załatwiliśmy pozytywnie za pośrednictwem właśnie Pani Izabeli.Trzeba po prostu chcieć pracować,a nie tylko narzekać i uważać,że jak już się wyjechało to agencja prowadzić będzie za rączkę,jak dzieci we mgle i,że wszystko się należy.Nie ma pracy idealnej,problemy też się zdarzają,ale to nie powód,żeby później wylewać żale na forum za swoje niepowodzenie.Z czystym sumieniem polecamy GPJC!!!

Pomocna?
Tak9Nie7
Dawid
 Opinia
@agencja GPJC 29.01.2019 16:26

Witam ponownie, chcę poinformować że wszystkie zaległości jakie miałem przez Hoffmana zostały zwrócone na moje konto. Jednak z tego co widać to agencja pracy GPJC jest godna polecenia.

Pomocna?
Tak8Nie5
Zbigniew Zielinski
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Szczerze polecam agencje GPJC.Pracuja tam rzetelne i kompetentne panie.

Pomocna?
Tak8Nie6
Zbigniew Zielinski
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Szczerze polecam agencje GPJC.Pracuja tam rzetelne i kompetentne panie.

Pomocna?
Tak8Nie6
Kuba
 Opinia
@Zbigniew Zielinski 19.02.2019 23:21

Gdzie ta kompetencja??

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Zbigniew Zielinski 19.02.2019 23:21

Panie Zbigniewie dziękujemy za pozytywną opinię, cieszymy się, że był Pan zadowolony ze współpracy z nami.Polecamy się na przyszłość.pozdrawiamy

Pomocna?
Tak4Nie4
jarek jerzyna
 Opinia
@Zbigniew Zielinski 19.02.2019 23:21

Hohohoo , ludzie trzymajcie się z daleka od tej agencji dobrze radze.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xyz
 Opinia
@Zbigniew Zielinski 19.02.2019 23:21

która jest kompetentna?? odradzam tę agencję

Pomocna?
TakNie
Dawid
 Opinia
@xyz 14.06.2019 14:51

Dlaczego odradzasz agencję German Polish Job Center? Zarówno negatywną, jak i pozytywną opinię warto by było odpowiednio uzasadnić. Aktualnie trudno zrozumieć, dlaczego w taki sposób oceniłeś tę agencję pracy, dlatego zachęcam, abyś w kilku słowach rozwinął swoją wypowiedź. Będę wdzięczny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin Redwitz
 Opinia

Witam. Wyjechaliśmy do Niemiec przez GPJC,w lipcu 2018r. I pracujemy do dziś,złego słowa na agencję nie możemy powiedzieć. Pracująca tam Pani Iza to,człowiek-anioł.Dzwonimy do niej gdy na prawdę mamy jakiś problem,a nie z pierdołami typu,zepsute gniazdko,czy "ktoś mi podkrada jedzenie z lodówki".Zawsze jest pomocna,mieliśmy parę problemów i wszystkie załatwiliśmy pozytywnie za pośrednictwem właśnie Pani Izabeli.Trzeba po prostu chcieć pracować,a nie tylko narzekać i uważać,że jak już się wyjechało to agencja prowadzić będzie za rączkę,jak dzieci we mgle i,że wszystko się należy.Nie ma pracy idealnej,problemy też się zdarzają,ale to nie powód,żeby później wylewać żale na forum za swoje niepowodzenie.Z czystym sumieniem polecamy GPJC!!!

Pomocna?
Tak9Nie7
aha
 Opinia
@Marcin Redwitz 12.02.2019 20:26

Też tak mówiłem to zobaczysz przy ostatniej wypłacie:-) Jeszcze cie zaskoczą te aniołki.

Pomocna?
Tak21Nie
Squier
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@aha 13.02.2019 21:15

Aha- chyba mówisz o jakiejś innej agencji. Ja współpracowałem z GPJC już kilkakrotnie, wypłata zawsze na czas, a ewentualne sprawy do wyjaśnienia załatwiane szybko i starannie.Panie z biura zawsze są pomocne i mogę tylko polecić współpracę z tą agencja.Zgadzam się z @Marcin Redwitz

Pomocna?
Tak7Nie3
Kuba
 Opinia
@Squier 14.02.2019 18:26

Jasne Wszystko super a ci którzy coś negatywnego napisali to pewnie agencje pomylili.

Pomocna?
Tak31Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Marcin Redwitz 12.02.2019 20:26

Panie Marcinie/Panie Krzysztofie dziękujemy za tak pochlebną opinię.Wiecie Panowie, że zawsze możecie liczyć na nasze wsparcie i pomoc.pozdrawiamy

Pomocna?
Tak8Nie4
Operator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Marcin Redwitz 12.02.2019 20:26

Uwaga ! Komentarz wystawiony przez (usunięte przez administratora) Sami sobie wystawiają opinie !

Pomocna?
Tak3Nie1
Kama
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Operator 26.03.2019 11:00

Gdyby sobie sami nie wystawiali to byłyby same negatywne opinie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beata
 Opinia
@Kama 04.04.2019 14:16

Kama, każdy na tym forum ma prawo do oceny firmy German Polish job Center we własnym zakresie. jednym praca w tym miejscu może przypaść do gustu, innym zaś nie. Nie należy jednak pozytywnych opinii podważać uznając, że ktoś się pod nie podszywa. Firma ta oferuje pracownikom pracę za granicą, realizację zawodowych celów oraz kursy z języka niemieckiego. Czy zechce ktoś napisać o tym w jaki sposób odbywają się te lekcje? Czy firma ponosi całkowity koszt zajęć? Ile razy w tygodniu się odbywają?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Jeżeli ktoś jedzie do miejscowości Landshut na magazyn owoców i warzyw, proszę napisać, ja jadę własnym autem mogę kogoś zabrać.

Pomocna?
TakNie1
Maciej
 Opinia
@Paweł 15.03.2019 16:55

hej ! czy jestes w DE lub szukasz dalej kogoś kto pojechałby z Toba ? odezwij się(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
A.M
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, Pracował bądź pracuje ktoś na produkcji pianek do materacy w okolicach Coburga? ;) jakie wrażenie jeśli chodzi o całokształt?

Pomocna?
Tak1Nie1
Bunia
 Opinia
@A.M 12.04.2019 12:14

Też jestem ciekawa ????

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

Firma German Polish Job Center zajmuje się pośrednictwem pracy. Pracownicy wyjeżdżają głównie do Niemiec, ale także do Autrii, czy nawet Szwajcarii. Na stronie internetowej znajduje się informacja, że firma organizuje również kursy językowe - może ktoś z Was z nich skorzystał? Czy są one płatne? Czy może pracownik tejże agencji może wziąć w nich udział bezpłatnie, lub chociaż z korzystnym rabatem? Chętnie dowiem się również, czy ktoś z użytkowników forum jest zatrudniony bezpośrednio w centrali. Jeśli tak, to co powiecie o atmosferze panującej w biurze?

Pomocna?
Tak2Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jas
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Karolina 24.01.2019 13:06

Haha a gdzie jest centrala??

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nie polecam
 Opinia

Uwaga nie polecam. Kuci na cztery łapy jak jesteś uczciwy i masz wybór nie pchaj się do nich nie warto.

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jas
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@nie polecam 30.01.2019 12:33

Święta prawda

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
piotr
 Opinia

najlepiej pousuwać to co niewygodne

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jas
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@piotr 21.02.2019 16:56

No a jak bez usuwania

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
natalka
 Opinia

Mam zamiar wyjechać z tej agencji na komisjonowanie warzyw i owoców w okolicach Monachium.Czy może mi ktoś,coś powiedzieć,o tej pracy i tak w ogóle jaka panuje atmosfera w zakładzie i w miejscach zamieszkania,oraz jakie warunki są w mieszkaniach,bo myślę że rozmawiacie,o tym między sobą na pauzie lub po pracy

Pomocna?
Tak1Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawełgaweł
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@natalka 10.05.2018 13:14

Ma ktoś jakieś informacje? Zamierzam tam jechać.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Pracuje ktoś na magazynie owoców i warzyw w Bruckberg, lub planuje wyjechać w najbliższym czasie? Jeśli tak proszę napisać bo mam zamiar niedługo jechać.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ostrzeżenie
 Opinia

Ostrzegam wszystkich przez tą agencja. W moim przypadku żadna z informacji, które mi przekazano podczas rekrutacji nie zgadzało sie z tym co było na miejscu. (usunięte przez administratora)konieczność dopominania się o swoje. Jak czytam pozytwne komentarze to po prostu się śmieje

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jan
 Opinia
@Ostrzeżenie 22.02.2019 08:17

Również potwierdzam. Omijajcie te agencje szerokim łukiem

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil wydzwiał
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam , czy pracował ktoś może przy produkcji siedzeń audi ,proszę o info,dzięki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
franco
 Opinia
@Kamil wydzwiał 19.02.2019 19:15

Kumpel robił straszny zapierdziel. Ale on mówił, ze da się przyzwyczaić, ponoć firma hoffman słaba i sam byłem świadkiem jak na kwaterze go kantowali. Zastanów się dobrze minimalna płaca i ciężka praca tak było 2 lata temu a teraz ???? A dużo ludzi uciekało po pierwszej wypłacie ale to byli ludzie, którzy nie wiedzieli chyba co podpisali i za ile będą robić.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dorota
 Opinia

Nie polecam tej agencji

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Dorota 15.02.2019 09:02

Pani Doroto, czy możemy poznać powód Pani niezadowolenia, co się nie zgadzało?Prosimy w tej sprawie o kontakt z agencją.

Pomocna?
Tak5Nie3
Xyz
 Opinia

(usunięte przez administratora)- i wiem że te komentarze pozytywne nie są wiarygodne. W drugiej jej agencji jest to samo (usunięte przez administratora)czego nie widać po opiniach ( wiadomo kto pochwaly pisal) Dajcie sobie spokój z nimi.

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

ktoś tu napisał że agencja pisze sobie sama komentarze. Cos jest na rzeczy, im więcej negatywnych wpisów tym więcej nagle osób chwalacych agencje. Tutaj akurat nie ma czego chwalić Dane mi było poznać te panie osobiście (usunięte przez administratora) A pracownice mile jak potrzeba, a potem mają cię gdzieś I jescze musisz się dopominac o pieniądze Co więcej (usunięte przez administratora)gpjc ma również agencje Jobticket ( tam są same dobre opinie) Jak może być dobrze jak prowadzi to ta sama osoba kierująca się tymi samymi zasadami??? Wniosek: na pozytywne komentarze nie patrzcie, bo nie pochodzą z wiarygodnych źródeł.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia

Wszystko się zgadza teraz będą pojawiać się pozytywne opinie o agencji. Tylko z imieniem i nazwiskiem, żeby nie było podejrzeń. Najlepsze są opinie z google 2 negatywne od byłych pracowników i jedna pozytywna od pracownicy agencji niejakiej pani Marii. Pozdrowienia dla aniołów z biura GPJC

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kuba
 Opinia
@Marta 13.02.2019 10:14

Żałosne. Kto inny by im napisał komentarz pozytywny. Musza sobie same radzić

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dawiddd
 Opinia

Witam serdecznie, nie polecam tej Agencji GPJC nikomu, (usunięte przez administratora) pracowników na każdym kroku, kierują do agencji Hofman do Niemiec, agencja pracy wogole(usunięte przez administratora) całego wynagrodzenia, niby gadają że mieszkanie jest darmowe a zabierają pieniądze. Np. Brałem zaliczkę 100 euro a wpisali na koniec miesiąca że brałem 600 euro zaliczki. GPJC nie chcę wogole pomagać, gadają że się podpisało umowę z Hofmanem, to proszę mieć do nich pretensje a nie do nas. W GPJC są tylko panie miłe jak czegoś chcą. Omijać ta agencje pracy z daleka. NIE POLECAM TEJ AGENCJI!!!

Pomocna?
Tak31Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agencja GPJC
 Opinia
@Dawiddd 25.01.2019 13:16

Szanowny Panie Dawidzie, niesprawiedliwie nas pan ocenia, bo sam pan wie ile czasu i wysiłku poświęcamy pana osobie już od samego przyjazdu ( problem z zaśw. o niekaralości, pobyt w szpitalu z niewyjaśnionych przyczyn i związane z tym dalsze problemy, strajk połączony z szantażem, organizowanie dojazdu z i do pracy, itd.. dużo by jeszcze można było wymienić). Agencja pośrednictwa pracy nie ma obowiązku " prowadzenia pracownika za rękę", tylko to jego dobra wola służenia pomocą. I taką pomoc każdy z pracowników w miarę możliwości i naszej dyspozycyjności dostaje. Pan chyba nie ma świadomości, ile czasu i zaangażowania poświęciliśmy wszystkim kandydatom.Dzwoniliście i pisaliście do nas niezależnie od pory dnia. Tak, to prawda, że Hofmann był pracodawcą i to on naliczał wynagrodzenia. Wszystkie pana uwagi i niejasności co do wypłaty zostały natychmiast zgłoszone, o czym został pan niezwłocznie poinformowany. Niestety nie zawsze dostajemy natychmiastową odpowiedź, do czego byliście wszyscy panowie pracujący na tym projekcie przyzwyczajeni. Agencja GPJC do każdego podchodzi indywidualnie i stara się na bieżąco rozwiązywać zaistniałe problemy. z poważaniem agencja GPJC

Pomocna?
Tak10Nie
Natalia
 Opinia
@agencja GPJC 29.01.2019 16:26

Zarabiacie na tym przecież. Równie dobrze wystarczyłoby aby agencja podała tylko namiar na firmę w Niemczech skoro pośrednictwo ( agencja pośrednictwa pracy) między pracodawca a pracownikiem wymaga takiego poświęcenia.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dawid
 Opinia
@agencja GPJC 29.01.2019 16:26

Witam ponownie, chcę poinformować że wszystkie zaległości jakie miałem przez Hoffmana zostały zwrócone na moje konto. Jednak z tego co widać to agencja pracy GPJC jest godna polecenia.

Pomocna?
Tak8Nie5
Michał
 Opinia
@Dawid 18.02.2019 08:42

Serio??? Czy ktoś z agencji to napisał?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jan
 Opinia
@Dawiddd 25.01.2019 13:16

A szanowny(usunięte przez administratora) chwali się w wywiadzie, ze są partnerem stategicznym agencji Hofmann. I co ze swoim partnerem stategicznym nie mogą się dogadać??!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia

Był ktoś na produkcji w Rottenmann w Austrii? (Wynagrodzenie 1700 euro netto/ miesięcznie, 2 zmiany, z zakwaterowaniem) Faktycznie tak jak jest? Jakie zakwaterowanie? Ciężka praca?

Pomocna?
TakNie
Powodzenia
 Opinia
@Tomek 14.02.2019 13:50

Ciężka firma.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agencja GPJC
 Opinia

Szanowny Panie Grzegorzu S., pomogliśmy Państwu, gdy byli Państwo w potrzebie szukając pracy (nie wspominając o wielu telefonach od Państwa z prośbą o pilną pomoc, gdyż są Państwo bez pieniędzy i dachu nad głową). 3 dni wcześniej mogli Państwo zakwaterować się w pensjonacie (to był ukłon w Państwa stronę, ponieważ zazwyczaj zakwaterowanie zapewnione jest 1 dzień przed rozpoczęciem pracy). Z naszej strony dopełniliśmy wszystkich obowiązków. Chcielibyśmy zaznaczyć, iż zostali Państwo zwolnieni z pracy z własnej winy ze względu na nierzetelne wykonywanie swoich obowiązków. Wynagrodzenie zostało Państwu wypłacone w terminie. Z poważaniem,

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Astra
 Opinia

Jak ta sprawa w sądzie? Napisz więcej Agencja ma ciekawe oferty i czytając takie opinie pewnie wiele osób ma wątpliwości Jeśli to prawda- niech to będzie ostrzeżenie dla innych Jeśli nie to chyba nie warto wylewać tutaj swoje żale

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz
 Opinia
@Astra 03.02.2019 15:51

Obie strony milczą. Czyżby prawda??

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agencja GPJC
 Opinia
@Astra 03.02.2019 15:51

witam, pozwólcie Panowie, że strona zainteresowana się w tej kwestii wypowie. Otóż, agencja GPJC nie miała żadnej sprawy w sądzie, pieniądze zostały p.Grzegorzowi wypłacone. Najwyższy czas założyć portal z opiniami o pracownikach, typu "najgorszy pracownik-NIE POLECAM". z poważaniem agencja GPJC

Pomocna?
Tak11Nie1
aha
 Opinia
@agencja GPJC 08.02.2019 14:02

A kto się was o zdanie pyta? My tu opinie na wasz temat dodajemy jak się nie podoba to zgłaszać do administratora. A nie się komentarzami zajmować nie mieliście sprawy w sądzie ale mieć możecie i to nie jedną więc nie podskakujcie! Nikt się z wami nie będzie patyczkował!

Pomocna?
Tak12Nie
Łukasz
 Opinia

Po co Wy piszecie te negatywne komentarze, agencja zaraz sobie dopisze kilka pozytywnych i się wyrówna

Pomocna?
Tak22Nie
tata
 Opinia
@Łukasz 06.02.2019 14:00

Po jajco a po co ty zapychasz to forum bzdurami może sam w biurze robisz?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ted
 Opinia
@Łukasz 06.02.2019 14:00

Racja

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anna
 Opinia
@Łukasz 06.02.2019 14:00

No i masz racje

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anna
 Opinia
@Łukasz 06.02.2019 14:00

No i masz racje

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nirmal Singh

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja

Good Morning. Moje sugestie dla German Polish Job Center Sp. J.: Very good. Lubię atmosferę w German Polish Job Center Sp. J. za: Everything is going great.

Pomocna?
Tak5Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tyka
 Opinia

Nie polecam tej agencji

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mono
 Opinia

czy ktoś pracuje w miejscowości Bayreuth przy sortowaniu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
raisa
 Opinia

Witam, czy ktoś z Państwa pracuje może w Austrii w Steiermark? Mogłabym prosić o jakąś rzetelna i wiarygodna opinie o pracy jak i zakwaterowaniu? I czy jest to praca również dla kobiet (jedno z wymagań zdolności manualne) :) Z poważaniem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oszukany
 Opinia

Brak rzetelności wysyłają ludzi za granicę nie informując o testach po czym człowiek zostaje bez kasy bez pracy bez dachu nad głową. Jeżeli komuś nie zależy na uczciwych wypłatach, godnych warunkach życia i traktowania przez pracodawcę to podejmujcie współpracę z tą firmą. Unikajcie szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaco_
 Opinia
@oszukany 05.11.2018 20:44

Witam, możesz napisać na jakim projekcie zostałeś oszukany?

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agencja GPJC
 Opinia
@oszukany 05.11.2018 20:44

witam Pana, prosimy o doprecyzowanie o jakich testach Pan pisze i jakie były niezgodności odnośnie zakwaterowania oraz wypłaty. Do każdego pracownika podchodzimy indywidualnie i staramy się na bieżąco rozwiązywać jego problemy. Dlatego zawsze w pierwszej kolejności proponujemy kontakt z naszą agencją.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MIK
 Opinia

Chcielibyśmy bardzo podziękować za współpracę z agencją. Bardzo dobry kontakt,kiedy potrzebowaliśmy pomocy to ją otrzymywaliśmy( mieliśmy problem z zakwaterowaniem). Wypłaty były na czas, praca zgodna z tym co opowiadał koordynator. Polecamy :)

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agencja GPJC
 Opinia

Drodzy Państwo, z uwagi na coraz więcej zapytań dotyczących pracy w magazynie wysyłkowym Baur prosimy w pierwszej kolejności o kontakt z naszą agencją.Staramy się odpowiadać Państwu na wszystkie pytania i wątpliwości odnośnie oferty i ew. wyjazdu.Bardzo szczegółowo opisujemy warunki i charakter pracy, ilość godzin, warunki mieszkaniowe itp.Jeżeli odpisujemy bądź oddzwaniamy z niewielkim opóźnieniem, to z góry przepraszamy. Nie świadczy to jednak o zaniedbaniu z naszej strony. Jak co roku jest bardzo duże zainteresowanie ofertą, mamy mnóstwo zapytań telefonicznych i mailowych. W ubiegłym roku do magazynu BFS za pośrednictwem naszej agencji wyjechało 80 osób, 20 pracowników zostało przejętych przez klienta i pracuje do tej pory, niektóre z osób ściągają do pracy swoich znajomych i bliskich.O czymś to świadczy. Do osób już potwierdzonych do wyjazdu apelujemy , ażeby pozostawały z nami w stałym kontakcie.Zawsze służymy wsparciem i pomocą.Rozwiązujemy na bieżąco wszystkie problemy, pomagamy w kwestii tłumaczeń. Od pn.-do pt. w godzinach 8-17 jesteśmy do Państwa dyspozycji. z poważaniem zespół GPJC

Pomocna?
Tak14Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
abcde
 Opinia
@agencja GPJC 27.10.2017 10:53

Witam.Prosze niesluchac tych wszystkich glupot ktore zostaly opisane przez GPJC. gdyz jestem jedna z osob ktore zostaly z ubiegłego roku i to jest nie prawda ze pracujemy bezposrednio przez BAUR. Dalej jestesmy pracownikami Hofmana tyle tylko ze dostalismy umowe na czas nieokreslony.Wiec to do konca nie jest tak jak GPJC opisuje prosze w to nie wierzyc. Praca jest ciezka z obecnych ludzi ktorzy teraz przyjechali do pracy zostala garstka. Ludzie odchodzili z dnia na dzien.... A co do pan pracujacych w GPJC mam bardzo duzo zastrzezen bo nie sa tak pomocne jak jest napisane. Jedynie mozna było wszystko załatwic z pania Magdalena Wojdała która niestety juz nie pracuje a opiekunem tego projektu jest inna pani która jest bardzo nieprzyjemna i arogancka.

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agencja GPJC
 Opinia
@abcde 16.12.2017 09:53

Szanowna Pani, Szkoda, że nie miała Pani na tyle odwagi, żeby się przedstawić.Z Pani postu jasno wynika z kim mamy do czynienia.Jest Pani w swoim opisie bardzo niesprawiedliwa, osądzając wpisy innych osób za "głupoty". Nikt inny z kilku tysięcy pracowników, którzy wyjechali do pracy do Niemiec za naszym pośrednictwem nie dostał tyle pomocy z naszej strony co Pani. Szkoda, że tego czasu, który poświęcała Pani na pisanie "kilometrowych"sms-ów do nas z prośbami o załatwianie wszelakich spraw związanych nie tylko z pracą, nie spożytkowała na usamodzielnienie się.Zważywszy na fakt, że jest Pani w Niemczech już ponad rok.Rok czasu- to chyba wystarczający czas, aby się zadomowić i usamodzielnić. Jest Pani jedną z nielicznych osób, które nie zostały przejęte przez BAUR.A dlaczego??? to musi już Pani sama wyciągnąć odpowiednie wnioski.Jeśli chodzi o sam charakter pracy w BAURZE, to jest on niezmienny od lat.Każdy z nas ma inne wyobrażenie o pracy i każdy szuka czegoś innego.Nie sposób wszystkim dogodzić. z poważaniem agencja GPJC

Pomocna?
Tak18Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
roki
 Opinia
@agencja GPJC 20.12.2017 14:21

dość dobra i jeżeli prawdziwa to słuszna odpowiedź

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.S.
 Opinia
@agencja GPJC 20.12.2017 14:21

Rzeczowo i na temat. Bravo;)Agencja GPJC jest kapitalna a osoby tam pracujące to świetni ,pomocni fachowcy.Nieudacznikom i malkontentom należy powiedzieć zdecydowanie NIE, nie dawać się sprowadzać do niskiego poziomu rozmów z nimi i jak najszybciej się pożegnać. Dobrej nocy

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Serhii
 Opinia

German Polish dobry pracodawca,oprocz firmy I.K.Hofmann,ktora jest porazka,ani doplat za nadgodziny ani nic normalnego,oprocz osob ktory tam pracuje.Przepracowalem za polmiesieca 167 godzin,otrzymalem 600 euro,jeszcze powiedziali ze to z premia.Nie polecam I.K.Hofmann

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Serhii 25.06.2018 12:48

witam Pana, pisałam w Pana imieniu do pracodawcy, dostałam następującą odpowiedź: "bardzo nam przykro, ze Pan Piasecki nie jest zadowolony ze wspolpracy z nami. Niestety, ze wzgledu na ochrone danych osobowych, nie moge wchodzic w szczegoly rozliczenia. Jesli Pan Piasecki ma jakies pytania odnosnie paska wyplat, prosilibysmy o kontakt. Z mojej strony moge zapewnic, ze premia i przepracowane godziny zostaly wyplacone plus do tego Panu Piaseckiemu nie zostal potracony czynsz za miesiac maj. z poważaniem agencja GPJC

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Serhii
 Opinia
@GPJC 02.07.2018 15:51

Dzien dobry! Za nie potracenia czynszu za miesiac maj - 1 dzien przepracowalem 16 godzin.A za premiu w 100 euro za prace w chlodnie -21 stopni po 14 godzin w dzien to niech sami pracuje.Bo jesli bede mowic ze oni super firma to ja mam wszystkie papiery z godzinami i podpisami swoich kierownikow i wezmie nadeszlie do niemieckich urzadow pracy.Cialkem za wszystko otrzymalem 1800euro za 387 godzin,to znaczy ze nawet nie otrzymowalem 5 euro netto za godzinu,nawet jak do plusowac potracenia za czerwiec,bo potraczili za cialy miesiec a bylem tylko 22 dni i zwolnilem sie i pojechalem.Dla tego i nie polecam te firme,bo firma I.K.Hoffman to sa oszusty a nie firma.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownikroku1995
 Opinia

Czy ktoś pracował w stockheim przy meblach? Jaka kasa i czy ciężko?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
quebo98
 Opinia
@Pracownikroku1995 25.06.2018 22:46

witam, jesteśmy na meblach już tydzień, montujemy z dziewczyną meble, w pierwszym tygodniu były to krzesła, teraz mają być ławki.Montaż jest banalny, nie trzeba przy tym wysiłku.Moja dziewczyna ogarnia wszystko. Z tego co nam mowili na miejscu, potrzebują jeszcze 40 osób do końca września.Wbijajcie !!!!

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
123
 Opinia
@quebo98 26.06.2018 09:38

Można o więcej szczegółów np. jak z zakwaterowaniem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
1234
 Opinia
@quebo98 26.06.2018 09:38

A jak jest z zakwaterowaniem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
quebo98
 Opinia
@1234 26.06.2018 20:09

są to mieszkania zakładowe 3 pokojowe, 2 sypialnie i pokój z TV.Kuchnia i łazienka ( nawet pralka jest), największy plus to, ze do pracy idziemy piechtą 2 minuty.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joker
 Opinia
@quebo98 27.06.2018 08:45

mozna prosic Twojego maila? chcialem uzyskac wiecej ifnormacji na temat oferty przy skręcaniu mebli w Stockheim

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz.
 Opinia

Hej. Potrzebuję informacji na temat pracy w magazynie na poczcie. Czy praca jest stabilna pod względem godzin ? Jakich wypłat można się spodziewać ? Są uczciwi ? Jaka atmosfera panuje na zakładzie pracy i na zakwaterowaniach ? Czy gwarantują dojazd ? Proszę o wszelkie opinie , bo nie chce się wpakować w gnój za ostatnie pieniądze . Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia

Jak się współpracuje z agencją ? Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o German Polish Job Center Sp. J. - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny