German Polish Job Center Sp. J.
3 238 6 1

Opinie o German Polish Job Center Sp. J.

Nadia

Czy agencja nie ma nowych ofert pracy czy tylko nie mogę nic namierzyć?

GPJC
@Nadia 18.05.2017 21:59

Cały czas dostatecznie dużo. Zespół GPJC

Natalia

Dla mnie to fajna agencja z German polish Job center Mastalerz. U nich można wybrać dobrą robotę bo jest dużo ofert.

My

Wraz z mezem pojechalismy pod koniec kwietnie do pracy do Rewe na Bawarii. Na miejscu nie bylo zadnego koordynatora musielismy sie sami dogadac z wlascicielami pensjonatu. W pracy dowiedzielismy sie iz umowe od niemieckiego pracodawcy dostaniemy po 3 dniach. Na magazynie wzieto od nas dowody do skanowania po czym nie chcieli nam ich oddac jak z mezem stwierdzilismy ze nie godzimy sie pracowac bez umowy. Musielismy wyrywac wlasne dokumenty. Agencja nawet nie wie gdzie wysyla pracownikow. Nie polecam!!!!!

GPJC
@My 06.05.2017 03:52

Szanowni Państwo, uważam, iż Państwa post należałoby nieco sprostować. Po pierwsze agencja GPJC nie przekazywała informacji, że na zakwaterowaniu będzie czekał na nowych pracowników koordynator polski.Jedynie w miejscu pracy w magazynie REWE.Dysponentka polska była wówczas na urlopie, ale sprawami nowych pracowników pod jej nieobecność zajmował się koordynator z REWE. Drugą kwestią sporną jest " rzekome podpisanie umów po 3 dniach". Tego samego dnia, po Państwa telefonie zgłosiliśmy problem do agencji niemieckiej.Umowy z pracownikami zostały podpisane następnego dnia, a nie 3-ego, tak jak Państwo piszecie. Poza tym, agencja GPJC doskonale wie, gdzie wysyła ludzi, w przeciwnym razie nie pracowałoby w REWE ponad 30 pracowników skierowanych przez nas. z poważaniem agencja GPJC

Jankes

Tradycyjnie maja dużo pracy. I niech ktoś powie, że się nie starają. Korzystam z ich pośrednictwa i wiem, że mam dobra kasę.

Nina

German polish Job center Mastalerz to z pewnością fajna agencja a w dodatku podoba mi się jak udzielają informacji na forum.

Stefa

Czy German polish Job center Mastalerz ma w swojej ofercie prace dla kobiet? Słyszałam , że zawsze mają dużo ofert pracy ale nie widzę nic dla kobiet. Znajomy korzystał z ich ofert i był bardzo zadowolony.

GPJC
@Stefa 15.04.2017 18:46

Tak, proszę o Kontakt z firmą będziemy mieli ofertę dla kobiet od końca maja. Zespół GPJC

B

Jedzię ktoś w poniedziałek do Berlina ,praca na produkcji,montaż wężyków ogrodowych itp. z firmą job ticket,ta sama firma,tylko inna nazwa.?

GPJC
@B 28.03.2017 18:52

Witam, do Berlina na pewno z firmy GPJC nikt nie jedzie, ponieważ takiego zlecenia nie mamy. Firma JobTicket nie jest ta samą firmą. Proszę zatem nie wprowadzać niezgodnych informacji. Pozdrawiam Zespół GPJC

Kristina

Witam przestrzegam przed agencja Hoffman w Bayruth zwlaszcza gdzie wysylaja ludzi do Baura Weismain ! Poprostu porażka i wyzysk!

GPJC
@Kristina 22.03.2017 18:41

Szanowna Pani, prosimy sprecyzować o jakiej sytuacji Pani pisze. Słowa " Poprostu porażka i wyzysk! " niewiele mówią nam, jaki problem wystąpił. Zawsze wyjaśniamy wszystkie zgłaszane przez pracowników sprawy, jesteśmy w codziennym kontakcie z firmą I.K.Hofmann z Bayreuth, przez którą pracuje obecnie ponad 50 osób skierowanych do pracy w firmie BAUR. Jeśli ten komentarz pisała Pani Krystyna z Zaboru wraz z synami Jarosławem i Damianem prosimy o pilny kontakt z nami i zwrócenie kluczy od zakwaterowania oraz chipów z zakładu pracy. Z poważaniem GPJC

Nick
@GPJC 23.03.2017 14:20

Była oficjalna informacja na FB, ze Pani Krysia nie żyje. Została najprawdopodobniej zamordowana a zwłoki zostały znalezione w lesie.

GPJC
@Nick 07.04.2017 20:13

Szanowny Panie, niestety nie wiedzieliśmy o tej tragicznej sprawie. Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Pani Krystyny. Z poważaniem GPJC

Zuzanna

W jaki sposób firma dba o swoich pracowników? Czym Państwa firma wyróżnia się na tle konkurencji? Na te oraz więcej pytań odpowiedzi udzielił nam Właściciel firmy German polish Job center Mastalerz. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,662180,wywiad-jakub-mastalerz Zachęcam do zapoznania się z jego treścią! Jaka informacja była dla Was najbardziej przydatna?

Bumerang

Przy wyjeździe do Niemiec trzeba mieć opanowany język w stopniu umożliwiającym rozmowę czy jeszcze bardziej? Czy organizują kurs jez. niemieckiego? Proszę

Ada

Mieszka ktos albo mieszkal na kwaterze w Neuburg na Adalbert-Stifter strasse? Jakies opinie? Dzieki z gory

Madzia
@Ada 05.02.2017 12:41

Jak sie tam mieszka? Mogłabym jakiś kontakt do Ciebie ?:)

Z

Tak, my jedziemy z dziewczyną, ale jeszcze nie mamy informacji odnośnie zakwaterowania

D
@Z 02.02.2017 18:45

Podaj namiar, to się zgadamy, z kad jesteście?

D

Jedzie ktoś teraz do pracy do Ingolstadt wyjazd w poniedziałek?

Nestor

Czy oferta pracy dla operatora CNC w Austrii jest aktualna? Jakie tam są zarobki? Co z mieszkaniem ?

lola

Witam, mam przedstawioną ofertę na operatora wiózka widłowego do Ingolstadt. Czy był TAM KTOŚ? Jak wygląda sytuacja z mieszkaniem i zarobkami?

Anonim

Pod zadnym pozorem nie polecam wyjazdu przez ta firme . Pojechalem na produkcje foteli , po 3dniach pracy firma magna stwierdzila ze maja zbyt duzo ludzi i podziekowala wszystkim nowym pracownikom . Posrednik przez kilka dni zwodzil nas za nos i twierdzil ze maja dla nas inna prace , po kilku dniach stwierdzili ze nowy pracodawca wymaga znajomosci jezyka niemieckiego i zlozyli nam wypowiedzenie po czym skontaktowalem sie z gpjc , co uslyszalem ? "Szukajcie sobie czegos na wlasna reke albo wracajcie do Polski" istna kpina i zero szacunku dla czlowieka ! Co z zainwestowanymi pieniedzmi ?! Po powrocie do Polski mam zamiar isc do prawnika i mam nadzieje ze tak to sie nie skonczy .

GPJC
@Anonim 23.01.2017 15:35

Szanowni Panowie, jest nam niezmiernie przykro w związku z zaistniałą sytuacją. Zapewniamy, że takie odmeldowanie pracowników miało miejsce po raz pierwszy w ciągu naszej długoletniej współpracy z firmą w której Panowie pracowaliście. Niestety nie mieliśmy wpływu na decyzję firmy. Z naszej strony próbowaliśmy znaleźć Panom inne oferty, o czym na bieżąco Panów informowaliśmy. Niestety, nie udało się nam dopasować odpowiedniej, ze względu na niewielką ilość ofert na początku roku, kiedy zakłady pracy dopiero wznawiają produkcję. Chcielibyśmy również zaznaczyć, że z naszej strony nie padły słowa: "Szukajcie sobie czegos na wlasna reke albo wracajcie do Polski", na bieżąco byliśmy z Panami w kontakcie i robiliśmy wszystko co w naszej mocy, żebyście Panowie podjęli pracę u innych naszych klientów. Jeśli tylko pojawią się nowe oferty, które będziemy mogli Panom zaproponować, na pewno się skontaktujemy. Z poważaniem German Polish Job Center

Anonim
@GPJC 27.01.2017 08:16

To niestety nie jedyny przypadek, że firma wysyła do pracy a na miejscu okazuje się, że pracy nie ma.

agencja GPJC
@Anonim 01.06.2017 13:15

witam, takich przypadków u nas nie ma, zawsze wszystkie miejsca pracy są sprawdzone !!!Ostatni przypadek jaki miał miejsce, że kandydaci oczekiwali na pracę dotyczył rodziny 3-osobowej, gdzie i tak za te dni pracodawca zadeklarował się zapłacić,a praca miała być od następnego dnia.Niestety kandydaci zjechali. Proszę zatem mieć na tyle odwagi i podpisywać się pod postem, a nie jako Anonim. pozdrawiam agencja GPJC

Zibi

Mam pytanie czy firma organizowała ostatnio wyjazd do Niemiec na malarzy? Jestem tym zainteresowany tylko chciałbym się czegoś dowiedzieć. Ile można zarobić i na jak długo są organizowane wyjazdy. Co z mieszkaniem na miejscu. Może jeszcze są inne sprawy?

Helmut

Jedzie ktoś na wózki widłowe albo może coś napisać na ten temat

Tsubasa111

Siemka pracuje ktos na meblach w Coburg ?? Jakie warunki mieszkaniowe i w pracy ? I jak dojazd z miejsca zamieszkania do roboty ? No i jak z kasą ? Dzieki za jakakolwiek odp. Pozdrawiam

asia123

Witam, wraz z chlopakiem bylismy w pracy w horselgau w rhenus, moge wam troszke przyblizyc jak tam wszystko wyglada, naszym koordynatorem byl Denis naprawde spoko gościu, mieszkanie mielismy 2 pokojowe ja z chlopakiem jeden pokoj, dwie babki drugi lazienka i kuchnia wspolna, warunki b. dobre (róznie mozna trafic) nocleg byl w Gotha bardzo ładna miescina jest co pozwiedzac, a co do pracy fakt karmy bywaja ciezkie zwlasza te dla koni, ale praca sama w sobei nie jest ciezka jezdzi sie wozkiem elektrycznym na ktory trzeba tam na miejscu zrobic kurs, lecz jedynym wielkim minusem sa zarobki :-/ dostalismy umowe na umowie 1200 e brutto ze nie jestesmy malzenstwem dali nas na 6 klase podatkowa netto wyszla nam kwota niecale 800euro i z tego za chalupke -250e i dojazd -50euro, po odliczeniu wyszlo niecale 500 e , i tak to wyglada na naszym przykladzie, pozdrawiam

Niunia
@asia123 06.11.2016 17:00

Myślę, że przesadzasz. Przecież przed wyjazdem wszytko wiemy i albo sie zgadzasz albo nie. To firma solidna. Wygląda na to, to Ty coś nie tak zrobiłaś.

asia123
@Niunia 12.01.2017 12:09

nie przesadzam, przedstawiłam fakty. nie wierzysz trudno, pojedz i sama sie przekonasz, pozdrawiam

norbertcz94
@asia123 06.11.2016 17:00

Ale Ty wiesz, ze szosta klasa to BRAK MELDUNKU a nie brak związku małżeńskiego.. Lol agencja niezle zarabia

agencja GPJC
@norbertcz94 26.06.2017 12:43

witam, Szanowny Panie "norbertcz94"agencja nie zarabia na klasach podatkowych pracowników, tak jak się to Panu wydawało !!!!! Wyrównanie pracownicy otrzymują w rozliczeniach rocznych. z poważaniem agencja GPJC

Ema

Ewa do jakiej miejscowości jedziecie ?

kosmita

Witam czy ktoś pracuje u nich jako kierowca C lub przy przeprowadzkach?

Ema

Czy ktoś sie wybiera na magazyn wysyłkowy w okolicy Bayreuth w listopadzie?

MH
@Ema 20.10.2016 13:52

Hej. Ja się wybieram na początku listopada.

ewa64
@Ema 20.10.2016 13:52

Wybieram sie 8go listopada. Mamy wolne miejsca w samochodzie. Moj ( usunięte przez administratora )

Em

Czy ktoś sie wybiera na magazyny wysyłkowe w okolicach Bayreuth w listopadzie ?

Em

Czy ktoś sie wybiera na magazyny wysyłkowe w listopadzie w okolicach Bayreuth?

ewa64
@Em 20.10.2016 13:47

Tak.Wybieramy sie tam 8go listopada

anka

Witam chcialabym sie dowiedziec jak ciezkie sa produkty na magazynie Rhenus z art. biurowymi i zoologicznymi (mniej wiecej wogowo) z gory dzieki za odpowiedz

gonzo
@anka 06.10.2016 10:23

do 25 kg.

anka

Witam chcialabym sie dowiedziec czy praca na magazynie Rhenus (erfurt) jest bardzo ciezka tzn. czy towar jest ciezki jak to wyglada wagowo tak mniej wiecej. Z gory dzieki za odpowiedz

asia123

Witam czy ktoś jedzie może 10.10.2016 do pracy na magazyny akcesoria zoologiczne książki, płyty?

ziom21

Jedziecie co niektórzy do Rhenusa do miejscowości Hórselgau, jeśli zgadłem... pracowałem tam parę miesięcy ale przez inną agencję i fajnie było, trochę ciężko, uważajcie na kręgosłup, karmy ciężkie na zoo fajnie na papierniczym nuda... też dojeżdżałem do pracy ale agencja zwracała kasę tym którzy nas dowozili więc było inaczej, mieszkaliśmy w miejscowości Gotha, dziura zabita dechami, jedynie co ładne to rynek, pozatym taka mała mieścina ale fajnie wspominam fajni ludzie ze mną byli, ale wszyscy pozatrudniali się gdzie indziej Rhenus często wygania ludzi z agencji po kilku godzinach pracy, jesteście zatrudniani żeby podgonić zamówienia, w okresie przedświątecznym bożonarodzeniowym roboty będziecie mieli dużo co za tym idzie godzin sporo, potem lekki zastój, możliwe ze będziecie pracować po parę dni w tyg, ale tym co jadą razem np parą dziewczyna z chłopakiem polecam kokosów nie zarobicie ale lepiej Wam się będzie zyło niż w PL... jeśli agencja ogarnięta będziecie mieli fajnie.... pozdrawiam.

Kasi

Czemu zostal usuniety post dotyczaxy wypowiexzi na temat pracy przy att zoologicznych. Bylo napisanr isane ze jest bardzo ciezko ze noclegi zle itp juz dokladnie nie pamiętam. Ale ostatnoo czytalam a tetaz tego komentarza nie ma. Nie ppwinno być usuwane bo to w koncu forum

gosiek007
@Kasi 22.09.2016 10:29

to aż tak źle? czy ktoś z Was tam pracował? bardzo proszę o opinię bo mamy mieszane uczucia, jutro muszę wysłać podpisane skierowanie.

aga86
@gosiek007 22.09.2016 22:54

dla mnie źle nie jest.Ja już drugi raz z rzędu pracuję w Rhenusie. Wcześniej pracowałam na polskiej umowie przez inną agencję.Zarobki nie są wysokie, ale praca jest chociaż pewna.Na zakwaterowaniu jest różnie, zależy na jakich współlokatorów się trafi.Zawsze można się przenieść na inny pensjonat, ja tak własnie zrobiłam.

Zostaw opinię o German Polish Job Center Sp. J. - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie German Polish Job Center Sp. J.