German Polish Job Center Sp. J.

3 Dodaj opinię
German Polish Job Center Sp. J.
3 250 521 5 1

Opinie o German Polish Job Center Sp. J.

Filtruj opinie po kryteriach:

Picker
 Opinia

Może ktoś coś na temat pracy okolice inglestad produkcja foteli jak tam jest i jaka atmosfera panuje w zakładzie czy warto się wybrać tam do pracy z góry dziekuje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nataniel
 Opinia

Słyszałem, że German Polish Job Center to dobry pracodawca, sadze, że można z nimi wyjechać do roboty.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Raperos
 Opinia

witam wyslalem z żoną własnie cv na produkcje do tej firmy jest szansa ze zadzwonią do nas i bedziemy mogli wyjechac razem ipracowac na te same zmiany ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dupek
 Opinia

ktos jedzie teraz? bo jak tak to pozdro elo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dupek
 Opinia

ktos jedzie teraz? bo jak tak to pozdro elo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dzidek
 Opinia

Mam zamiar również skorzystać z pośrednictwa agencji German Polish Job Center tym bardziej, że słyszałem iż to dobry pracodawca. Sądzę, że nie ma idealnych agencji jak również nie wszystkim musi się tu podobać organizacja pracy za granicą! Każdy ma wybór.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia

Czy może mi ktoś napisać kilka informacji o agencji. Mam zamiar wyjechać za pracą i zastanawiam się gdzie? Kiedyś słyszałem o tej agencji dobrą opinię ale jak jest teraz? Widziałem, że mają sporo ofert. Czy mieszkania również organizują i jakie? Dzięki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mentor
 Opinia

Widziałem, że mają dość długą listę ofert pracy. Czy ktoś się orientuje jaka jest ta praca na lotnisku w Monachium? Może ktoś tam już był i mógłby coś podpowiedzieć? O samej agencji to słyszałem dobre opinie, ludzie byli zadowoleni, przynajmniej ci z którymi rozmawiałem.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Mentor 18.08.2017 22:29

Witam, Oferta pracy na lotnisku jest nadal aktualna, szukamy osób z komunikatywnym językiem niemieckim. Proszę przesłać do nas Cv na adres: magazyn@gpjc.eu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DD
 Opinia

Czy wybiera sie ktoś w polowie września na magazyny ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xx
 Opinia

Czy ktoś wie coś na temat pracy na magazynach ? Jest ciezko ? Na czym polega praca ? Dzieki za każdą informację ! :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalia
 Opinia

GPJC to bardzo fajna agencja, szkoda, że nie prowadzą nauki języka.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Natalia 09.08.2017 18:23

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani nauką j.niemieckiego prosimy o bezpośredni kontakt z naszą firmą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
 Opinia

Praca a tym bardziej praca za granicą to nie przedszkole gdzie wszyscy za nas zrobią wszystko. Czasami trzeba pukać do zamkniętego okna i jak komuś zależy to się dostanie. Gorzej jak się nie chce pracować i szukamy pretekstu.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mamba
 Opinia

Dla chcącego nie ma nic trudnego. Jak komuś zależy na wyjeździe do roboty to znajdzie możliwość kontaktu z firmą. Agencja ma dużo różnych możliwości. Ludzie korzystają z ich ofert i jak można poczytać na forum są zadowoleni.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
etr
 Opinia
@Mamba 20.07.2017 12:16

Masz rację. Można obwinąć kamień papierem z zapisaną wiadomością i wrzucić przez zamknięte okno.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rozczarowany
 Opinia

zdecydowanie odradzam panie kilkukrotnie odwlekały wyjazd a to święto(dzień przed wyjazdem) a to brak pracy- po co więc oferty? by przestać odbierać telefony. I nie jestem hejterem mówie jak jest. nie traktują ludzi poważnie. to nie jest wyjazd po bułki do sklepu tylko wyjazd za granicę. Ludzie muszą zdać mieszkania rzucić pracę w Polsce kto im zwróci za miesiąc przestoju?. czekałem cierpliwie na bezrobociu aż w końcu dałem sobie spokój z tą agencją i mam prace przez inna i WAM też tak radzę

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@rozczarowany 17.07.2017 21:41

Szanowny Panie, telefony są odbierane zawsze przez pracowników agencji. Również zawsze staramy się zaproponować kandydatom inną ofertę, gdy poprzednia jest nieaktualna. W przypadku ofert bez znajomości j. niemieckiego nie zawsze na dany moment mamy po kilka ofert pracy dla osób nieznających języka. Z poważaniem Zespół GPJC

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rozczarowany
 Opinia

zdecydowanie odradzam panie kilkukrotnie przestawiały mi wyjazd by w końcu przestać odbierać telefony np. dzień przed wyjazdem nagle święto Niemczech.Brak komunikacji pomiędzy Polską a Niemcami, i nie jestem hejterem traktujcie ludzi poważnie jak ktoś się nie nadaje lub nie ma pracy to po co wydzwaniacie do niego by jechać już natychmiast.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Laluna
 Opinia

GPJC to nie jest instytucją charytatywną tylko firmą która ma zarabiać kasę więc po co te złośliwe uwagi, że zarabiają na ludziach? O takich agencjach można pisać z przyjemnością bardzo dobrze. Jeśli ktoś szuka roboty to spokojnie może współpracować z nimi.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Micha..
 Opinia

Witam. Czy osoba pod Nickiem GPJC jest w stanie mi zaproponować ofertę pracy (umowa o prace) w Niemczech? Najlepiej od 12 lipca 2017, mogę wyslac CV oraz opowiedzieć o swoich zdolnościach. Pozdrawiam serdecznie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Micha.. 08.07.2017 15:40

proszę o kontakt z naszym biurem telefon: 42 207 09 71

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jo12
 Opinia

Witam czy moglabym dostac namiar na strone z Panstwa ofertami pracy. Pracowalam juz przez panstwa fime lecz musiałam niestety zrezygnować. a na panstwa stronnie sa ale stare.. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Jo12 01.07.2017 08:20

Witam, strona nasza jest w przebudowie. Proszę wchodzić na Facebooka tam znajdzie Pani nasze aktualne oferty. Pozdrawiam Zespół GPJC

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbi
 Opinia

Myślę, że German Polish Job Center można polecić innym chętnym do pracy. Mają bardzo bogatą ofertę pracy, jest z czego wybierać. Ponadto podoba mi się jak wyjaśniają pewne sytuacje walcząc w ten sposób z hejterami. To dla wielu nowych osób daje pewność i spokój.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niunia
 Opinia

Złożyłem cv do firmy i trochę martwią mnie negatywne opinie. Dobrze, że agencja wyjaśnia niektóre sytuacje, niestety niektórzy wolą oczernić i chyba maja z tego satysfakcję? Zastanawia mnie ten typ zachowań, dlaczego tak jest?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agencja GPJC
 Opinia
@Niunia 11.06.2017 19:16

witam, o tego typu zachowaniach można by było książki pisać. Z reguły jest tak, że ludzie, którzy wyjadą do Niemiec i są zadowoleni ( a takich wyjechało już kilkaset) nie mają zwyczajnie czasu, ani potrzeby pisać komentarzy na tego typu portalach.W większości piszą Ci, którzy mają najmniejsze bądź znikome kwalifikacje, nie znają języka niemieckiego, a oczekują od pracodawcy najwięcej. Niestety na pewne sytuacje i zachowania agencja nie ma wpływu.Jednakże jest grono takich ludzi, którzy wracają do nas i korzystają z naszych usług powtórnie. O czymś to chyba świadczy.... z poważaniem agencja GPJC

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Am
 Opinia
@Niunia 11.06.2017 19:16

Myślę ze jest tak jak agencja odpowoedziala.Sama nie zaglądam tu często. Pracuje w Niemczech 6 rok.Praca z tej agencji pierwsza moja.Jeśli zajdzie potrzebą,następnej też będę u nich szukala

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia

Witam, a czy mają Państwo oferty dla kobiet na krótki czas np. tylko 2 tygodnie, np. na zastępstwo? Może być praca w szklarniach, na produkcji, oby nie opieka nad starszymi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Anna 24.05.2017 17:19

Witam, niestety na tak krótki okres czasu nie mamy ofert. Zespół GPJC

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nadia
 Opinia

Czy agencja nie ma nowych ofert pracy czy tylko nie mogę nic namierzyć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Nadia 18.05.2017 21:59

Cały czas dostatecznie dużo. Zespół GPJC

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalia
 Opinia

Dla mnie to fajna agencja z German polish Job center Mastalerz. U nich można wybrać dobrą robotę bo jest dużo ofert.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
My
 Opinia

Wraz z mezem pojechalismy pod koniec kwietnie do pracy do Rewe na Bawarii. Na miejscu nie bylo zadnego koordynatora musielismy sie sami dogadac z wlascicielami pensjonatu. W pracy dowiedzielismy sie iz umowe od niemieckiego pracodawcy dostaniemy po 3 dniach. Na magazynie wzieto od nas dowody do skanowania po czym nie chcieli nam ich oddac jak z mezem stwierdzilismy ze nie godzimy sie pracowac bez umowy. Musielismy wyrywac wlasne dokumenty. Agencja nawet nie wie gdzie wysyla pracownikow. Nie polecam!!!!!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@My 06.05.2017 03:52

Szanowni Państwo, uważam, iż Państwa post należałoby nieco sprostować. Po pierwsze agencja GPJC nie przekazywała informacji, że na zakwaterowaniu będzie czekał na nowych pracowników koordynator polski.Jedynie w miejscu pracy w magazynie REWE.Dysponentka polska była wówczas na urlopie, ale sprawami nowych pracowników pod jej nieobecność zajmował się koordynator z REWE. Drugą kwestią sporną jest " rzekome podpisanie umów po 3 dniach". Tego samego dnia, po Państwa telefonie zgłosiliśmy problem do agencji niemieckiej.Umowy z pracownikami zostały podpisane następnego dnia, a nie 3-ego, tak jak Państwo piszecie. Poza tym, agencja GPJC doskonale wie, gdzie wysyła ludzi, w przeciwnym razie nie pracowałoby w REWE ponad 30 pracowników skierowanych przez nas. z poważaniem agencja GPJC

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jankes
 Opinia

Tradycyjnie maja dużo pracy. I niech ktoś powie, że się nie starają. Korzystam z ich pośrednictwa i wiem, że mam dobra kasę.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nina
 Opinia

German polish Job center Mastalerz to z pewnością fajna agencja a w dodatku podoba mi się jak udzielają informacji na forum.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefa
 Opinia

Czy German polish Job center Mastalerz ma w swojej ofercie prace dla kobiet? Słyszałam , że zawsze mają dużo ofert pracy ale nie widzę nic dla kobiet. Znajomy korzystał z ich ofert i był bardzo zadowolony.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Stefa 15.04.2017 18:46

Tak, proszę o Kontakt z firmą będziemy mieli ofertę dla kobiet od końca maja. Zespół GPJC

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
B
 Opinia

Jedzię ktoś w poniedziałek do Berlina ,praca na produkcji,montaż wężyków ogrodowych itp. z firmą job ticket,ta sama firma,tylko inna nazwa.?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@B 28.03.2017 18:52

Witam, do Berlina na pewno z firmy GPJC nikt nie jedzie, ponieważ takiego zlecenia nie mamy. Firma JobTicket nie jest ta samą firmą. Proszę zatem nie wprowadzać niezgodnych informacji. Pozdrawiam Zespół GPJC

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kristina
 Opinia

Witam przestrzegam przed agencja Hoffman w Bayruth zwlaszcza gdzie wysylaja ludzi do Baura Weismain ! Poprostu porażka i wyzysk!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Kristina 22.03.2017 18:41

Szanowna Pani, prosimy sprecyzować o jakiej sytuacji Pani pisze. Słowa " Poprostu porażka i wyzysk! " niewiele mówią nam, jaki problem wystąpił. Zawsze wyjaśniamy wszystkie zgłaszane przez pracowników sprawy, jesteśmy w codziennym kontakcie z firmą I.K.Hofmann z Bayreuth, przez którą pracuje obecnie ponad 50 osób skierowanych do pracy w firmie BAUR. Jeśli ten komentarz pisała Pani Krystyna z Zaboru wraz z synami Jarosławem i Damianem prosimy o pilny kontakt z nami i zwrócenie kluczy od zakwaterowania oraz chipów z zakładu pracy. Z poważaniem GPJC

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@GPJC 23.03.2017 14:20

Była oficjalna informacja na FB, ze Pani Krysia nie żyje. Została najprawdopodobniej zamordowana a zwłoki zostały znalezione w lesie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
GPJC
 Opinia
@Nick 07.04.2017 20:13

Szanowny Panie, niestety nie wiedzieliśmy o tej tragicznej sprawie. Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Pani Krystyny. Z poważaniem GPJC

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

W jaki sposób firma dba o swoich pracowników? Czym Państwa firma wyróżnia się na tle konkurencji? Na te oraz więcej pytań odpowiedzi udzielił nam Właściciel firmy German polish Job center Mastalerz. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,662180,wywiad-jakub-mastalerz Zachęcam do zapoznania się z jego treścią! Jaka informacja była dla Was najbardziej przydatna?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o German Polish Job Center Sp. J. - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny